Babyono elektrická odsávačka natural nursing 3v1 (17022701)

Produkt Babyono elektrická odsávačka natural nursing 3v1 (17022701) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Babyono elektrická odsávačka natural nursing 3v1 (17022701) upraviť a produkt hľadať znova.

BabyOno Elektrická odsávačka Natural Nursing 3v1 (17022701)

BabyOno Elektrická odsávačka Natural Nursing 3v1 (17022701)
Detail

Odsávačka mléka elektrická, zásobník na mléko 180 ml, bez BPA, možnost nastavení intenzity odsávání, s masážní vložkou, ergonomický design a tichý chod Chystáte se pořídit si odsávačku mléka? BabyOno Elektrická odsávačka Natural Nursing 3v1 vám usnadní začátek laktace prsou, zmírní jejich bolest a také si s její pomocí lze mléko odsát a uložit na později. Pro elektrickou odsávačku mléka najdou využití maminky, které odsávají mléko i několikrát denně. Odsátí funguje automaticky za pomoci pumpy, není tak třeba fyzická námaha. Objem odsávačky mléka odpovídá 180 ml. Nemusíte se obávat ani o zdraví, protože její složení nezahrnuje BPA. Pro příjemnější používání si můžete řídit intenzitu odsávání. Pro masáž prsa využívá masážní vložku a zlepšuje tak průtok mléka. Ergonomický design přispívá k snadnému zacházení. K jejím přednostem patří i tichý chod. Významné funkce odsávačky mléka BabyOno Elektrická odsávačka Natural Nursing 3v1 Odsávačka mléka uleví od bolavých... (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Elektrická odsávačka Natural Nursing 3v1 (17022701) , Babyono odsávačka elektrická natural nursing (5901435408476)

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

Detail

Odsávačka Natural Nursing je účinná, protože nastavená sací síla umožňuje rychlé a účinné odsávání mateřského mléka. Její tichý provoz zajišťuje diskrétnost, abyste mohli odsávat mléko kdekoliv chcete. Odsávačka je snadno ovladatelná a jednoduše ji rozbalíte a složíte. Vhodná je i na cestách, díky fungování na dobíjecí baterii. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing , Babyono ohřívač natural nursing (5901435407394)

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing
Detail

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing Odsávačka Natural Nursing poskytuje vysoký komfort a efektivitu při používání. Třífázový program s 10 režimy odsávání. Vhodná je i na cestách, díky fungování na dobíjecí baterii. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing , Babyono antikoliková láhev natural nursing 260 ml (5901435406014)

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing (5901435408476)

BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing (5901435408476)
Detail

Odsávačka mléka elektrická, zásobník na mléko 180 ml, 3fázové odsávání, bez BPA, možnost nastavení intenzity odsávání, časovač pro automatické vypnutí a tichý chod Sháníte kvalitní odsávačku, kterou můžete použít jak doma, tak na cestách? Zvolte elektrickou odsávačku BabyOno Natural Nursing. Její chod je natolik tichý a diskrétní, že ji můžete použít prakticky kdekoliv. Má třífázový program s 10 režimy odsávání na výběr. Poskytne vám rychlé a účinné odsávání mateřského mléka. Zajisté oceníte časovač, který se sám po 45 minutách nepřetržitého odsávání vypne. Odsávačka BabyOno Natural Nursing je vyrobena ze speciálního plastu, který je určen pro styk s jídlem, neobsahuje Bisfenol A. Díky nastavení její sací síly, získáte rychlé a účinné odsávání mléka. Klíčové vlastnosti elektrické odsávačky mateřského mléka BabyOno Natural NursingElektrická odsávačka mateřského mléka BabyOno Natural NursingVhodná pro používání... (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing (5901435408476) , Babyono odsávačka hlenů elektronická (5901435409978)

Babyono Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural Nursing

Babyono Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural Nursing
Detail

Rychle a pohodlně odsaje přebytečné mléko. Masážní program stimulující tok mléka usnadní spuštění mléka. Tichý chod a dobíjecí baterie pro použití na cestách. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Babyono Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural Nursing , Babyono nosní odsávačka hlenů (14211201)

BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing

BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing
Detail

Odsávačka Natural Nursing poskytuje vysoký komfort a efektivitu při používání. Třífázový program s 10 režimy odsávání: 1. masáž stimulující tok mléka 2. masáž stimulující tok mléka včetně odsávání 3. odsávání mateřského mléka Odsávačka je účinná, protože nastavená sací síla umožňuje rychlé a účinné odsávání mateřského mléka. Její tichý provoz zajišťuje diskrétnost, abyste mohli odsávat mléko kdekoliv chcete. Odsávačka je snadno ovladatelná a jednoduše ji rozbalíte a složíte. Vhodná je i na cestách, díky fungování na dobíjecí baterii. Při dobíjení nejprve připojíte odsávačku k nabíječce, až následně do elektrické zásuvky. Úplné nabíjení trvá přibližně 100 minut a po její úplném nabití bude výdrž baterie odsávačky přibližně stejná jako doba nabíjení. Odsávačka má časovač, který se po 45 minutách nepřetržitého fungování automaticky vypne. Všechny prvky odsávačky jsou vyrobeny ze speciálního plastu určeného pro styk s jídlem, neobsahuje Bisfenol A. účinně nastavená sací síla umožňuje rychlé a účinné odsávání mléka třífázový program s 10 režimy odsávání tichý provoz umožňuje nenápadné odsávání mateřského mléka kdekoliv jednoduché ovládání a čištění nabíjecí baterie + nabíječka objem: 180 ml **Rozměry produktu: ** 22 × 10 × 27 cm (feedo.cz)

Podobné produkty ako BABYONO Odsávačka mateřského mléka elektrická Natural nursing , Truelife nutrio bp electric - elektrická odsávačka

BabyOno Natural Nursing Breast Pump odsávačka mateřského mléka 1 ks

BabyOno Natural Nursing Breast Pump odsávačka mateřského mléka 1 ks
Detail

BabyOno Natural Nursing Breast Pump, 1 ks, Odsávačky mléka pro ženy, V situacích, kdy se miminku nedaří přitisknout k vašemu prsu, vám skvěle poslouží odsávačka mléka BabyOno Natural Nursing Breast Pump. Stane se z ní nepostradatelný pomocník, jak snadno získat a uchovat mateřské mléko pro nakrmení vašeho děťátka. Vlastnosti: elektrická odsávačka efektivní odsávání 3 režimy – sání, stimulace, masáž tichý chod jednoduché čištění vhodná na cesty (notino.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Natural Nursing Breast Pump odsávačka mateřského mléka 1 ks , Medela solo elektrická odsávačka mléka (7612367075084)

BabyOno Ohřívač NATURAL NURSING (5901435407394)

BabyOno Ohřívač NATURAL NURSING  (5901435407394)
Detail

Ohřívač lahví s keramickým tepelným systémem PTC, teplota od 25 do 100 °C, sterilizace fliaš, kompatibilní s většinou detských lahví Usnadněte si práci s přípravou jídel, mléka a pití pro vaše ratolesti s ohřívačem Natural Nursing 2v1. Tento multifunkční spotřebič vám nejen ohřeje potraviny, ale také sterilizuje dudlíky a láhve. Díky nastavení teplotní úrovně s 3 stupni, umožňuje přesné ohřívání potravin, aniž by došlo k jejich přehřátí. Vložit do něho můžete všechny druhy lahví a sklenic. Potraviny si během šetrného ohřívání ve vodní lázni zachovají své nutriční hodnoty a vaše dítě tak dostane chutné jídlo plné vitamínů. Elektrický ohřívač je vybavený keramickým tepelným systémem PTC se samočinnou ochranou, která prodlužuje jeho životnost. Z bezpečnostních důvodů se po odpaření vody ohřívač automaticky vypne. Klíčové vlastnosti elektrického ohřívače láhví BabyOno Natural Nursing 2v1Elektrický ohřívač je vybavený keramickým tepelným... (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Ohřívač NATURAL NURSING (5901435407394) , Babyono nosní odsávačka hlenů tyrkysová (14201401)

BabyOno Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing

Detail

Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing značky BABYONO je praktický pomocník do domácnosti. S tímto přístrojem zvládnete ohřívat dětskou výživu i sterilizovat kojeneckou lahev a příslušenství. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing , Babyono nosní odsávačka hlenů růžová (14201301)

BABYONO Teploměr infračervený bezdotykový Natural Nursing

BABYONO Teploměr infračervený bezdotykový Natural Nursing
Detail

Bezdotykový infračervený teploměr BabyOno se řadí mezi dravotnické pomůcky. Tepoloměr funguje tak, že po nasměrování na čelo rychleji a přesněji změříte teplotu lehčím a pohodlnějším způsobem ve srovnání s tradičními teploměry v ústní, podpažní, rektální nebo ušní oblasti. Výhody teploměru: jediným tlačítkem získáte přesné čtení za jednu sekundu teploměr měří i teplotu předmětů, potravin, tekutin a teplotu okolí jeho tiché a jedinečné vibrační varování umožňuje měřit teplotu, když vaše dítě spí stylový a podsvícený LED displej usnadňuje čtení teploty i v noci zdravotnický prostředek, klinicky testována v EU Vlastnosti: určeno pro měření teploty lidského těla ze vzdálenosti 0 – 3 cm od čela další režimy odečtu povrchové teploty a teploty okolí přesné a stabilní měření pomocí moderního systému detekce infračerveného záření vibrační upozornění v případě odečítání teploty nad 38 ° C paměť ukládající posledních 32 výsledků bílý LED displej prezentace výsledků měření teploty ve stupních Celsia a Fahrenheita automatické vypnutí (<30 sekund) na úsporu energie praktický a snadno použitelný teploměr Technické parametry: přesnost měření: +/- 0,2 ° C rozsah měření tělesné teploty: 32 ° C až 43 ° C napájení dvěma AAA bateriemi (součástí balení) zahrnuje uživatelskou příručku a pouzdro (feedo.cz)

Podobné produkty ako BABYONO Teploměr infračervený bezdotykový Natural Nursing , Nosiboo pro2 elektrická odsávačka nosních hlenů, zelená

BABYONO Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing

BABYONO Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing
Detail

Pro lehké a rychlé použití nabízíme bezpečný a spolehlivý ohřívač lahví. Díky pevné teplotě, kterou ohřívač udžuje, budete mít jistotu, že dětská výživa bude mít vždy správnou teplotu. Ohřívač je snadno ovladatelný, rychlý a bezpečný. Ohřívač je vybavený keramickým tepelným systémem PTC s funkční samočinnou ochranou, která stabilizuje provoz všech funkcí ohřívače a zvyšuje jeho životnost. Vlastnosti: teplotní rozsah od 25 do 100 ° C kompatibilní s většinou detských lahví - s funkcí pevné údržby teploty ochrana před přehřátím automatické vypnutí při odparování vody sterilizace fliaš Balení obsahuje: 180 ml misku s měřící stupnicí na ohřev hustých dětských jídel uzávěr podložku na sterilizaci a ohřev nádob a malých kelímků. (feedo.cz)

Podobné produkty ako BABYONO Ohřívač a sterilizátor Natural Nursing , Nosiboo go elektrická cestovní odsávačka nosních hlenů

BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Tučňák

Detail

Řetízek na dudlík z kolekce Natural Nursing značky BabyOno ochrání dudlík vašeho miminka před případným pádem na zem. Bezpečná kovová spona se snadno přichytí na oblečení dítěte aniž by ho poničila. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Tučňák , Nosiboo pro2 elektrická odsávačka nosních hlenů, růžová

BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Liška modrá

Detail

Řetízek na dudlík z kolekce Natural Nursing značky BabyOno ochrání dudlík vašeho miminka před případným pádem na zem. Bezpečná kovová spona se snadno přichytí na oblečení dítěte aniž by ho poničila. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Liška modrá , Nosiboo pro2 elektrická odsávačka nosních hlenů, modrá

BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Liška růžová

Detail

Řetízek na dudlík z kolekce Natural Nursing značky BabyOno ochrání dudlík vašeho miminka před případným pádem na zem. Bezpečná kovová spona se snadno přichytí na oblečení dítěte aniž by ho poničila. (mall.cz)

Podobné produkty ako BabyOno řetízek na dudlík Natural Nursing - Liška růžová , Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1 (5060062990065)

BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml (5901435406014)

BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml (5901435406014)
Detail

Kojenecká láhev plastová, vhodná pro děti od narození, objem 260 ml, variabilní průtok savičky, novorozenecký dudlík a antikoliková Potřebujete někdy vaše miminko nakrmit pomocí kojenecké lahve? Pak by se vám mohla líbit BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml, která disponuje objemem 260 ml. Vhodná je pro nejmenší, tedy novorozená miminka. Tato lahev byla vyrobena z plastu, pročež nabídne vysokou odolnost a nízkou hmotnost. Díky novorozeneckému dudlíku je přirozená od prvních dní života. Protože je tato kojenecká lahev antikoliková, předchází vnikání vzduchu do bříška dítěte, čímž předejdete bolestem bříška. Zajímavé přednosti kojenecké láhve BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml Krmení vašeho děťátka bude snadné a pohodlné Kojenecká láhev BabyOno nabízí objem: 260 ml Tato lahvička se doporučuje i pro novorozence K výrobě výrobce použil materiál: plast Vhodná je pro novorozené děti pro svůj novorozenecký dudlík Předchází vnikání vzduchu... (alza.cz)

Podobné produkty ako BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml (5901435406014) , Lansinoh single compact dvojfázová elektrická odsávačka (5060420230956)

BabyOno Hrnek netekoucí s tvrdým náustkem Natural Nursing růžová 260 ml

BabyOno Hrnek netekoucí s tvrdým náustkem Natural Nursing růžová 260 ml
Detail

BabyOno Hrnek netekoucí s tvrdým náustkem Natural Nursing růžová 260 ml Kolekce NATURAL NURSING je přirozenou reakcí na potřeby kojenců. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Hrnek netekoucí s tvrdým náustkem Natural Nursing růžová 260 ml , Babyono dětská ruční nosní odsávačka růžová (5901435409725)

BabyOno Hrnek netekoucí s měkkým náustkem Natural Nursing oranžová 180 ml

BabyOno Hrnek netekoucí s měkkým náustkem Natural Nursing oranžová 180 ml
Detail

BabyOno Hrnek netekoucí s měkkým náustkem Natural Nursing oranžová 180 ml Kolekce NATURAL NURSING je přirozenou reakcí na potřeby kojenců. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Hrnek netekoucí s měkkým náustkem Natural Nursing oranžová 180 ml , Bayby elektrická odsávačka mat. mléka bbp 1010 (8590669171583)

BabyOno Get Ready Bottle Warmer and Steriliser 2 in 1 multifunkční ohřívač kojeneckých lahví Natural Nursing

BabyOno Get Ready Bottle Warmer and Steriliser 2 in 1 multifunkční ohřívač kojeneckých lahví Natural Nursing
Detail

BabyOno Get Ready Bottle Warmer and Steriliser 2 in 1, , Sterilizátory lahví a dudlíků pro děti, Každý, kdo má doma malé dítě dobře ví, jak je čas vzácný. Ohřívač lahví BabyOno Get Ready Bottle Warmer and Steriliser 2 in 1 vám pomůže mléko ohřát raz dva a udrží jej v optimální teplotě. Zapomeňte na připálené mléko a neustálé stání u plotny, s ohřívačem lahví tato starost odpadne. Vlastnosti: rychle a rovnoměrně ohřívá mléko i jídlo hodí se pro většinu typů lahví udržuje teplotu mléka/jídla jednoduché ovládání snadné čištění rychlý – sterilizuje do pár minut sterilizuje všechny typy kojeneckých lahví a příslušenství automatické vypnutí při absenci vody (notino.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Get Ready Bottle Warmer and Steriliser 2 in 1 multifunkční ohřívač kojeneckých lahví Natural Nursing , Nuk elektrická ohřívačka na kojenecké láhve thermo 3v1 (4008600229285)

Depan Elektrická odsávačka nosních hlenů

Depan Elektrická odsávačka nosních hlenů
Detail

Komfortní nosní odsávačka na baterie pro rychlé a šetrné odstranění hlenu z nosních dutin. Dvě velikosti měkkých silikonových koncovek pro malé i větší děti. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Depan Elektrická odsávačka nosních hlenů , Baby ono hrnek netekouci s mekkym naustkem natural nursing 180 ml oranzova

Medela Solo - elektrická odsávačka mléka

Detail

Elektrická odsávačka mléka Solo značky Medela je určená k odsávání mléka z jednoho prsu. Snadno použitelná odsávačka je jednoduchá na ovládání i čištění. Odsávat můžete kdekoliv, i když nemáte poblíž žádnou elektrickou zásuvku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Medela Solo - elektrická odsávačka mléka , Odsávačka nosko plast (5998321500758)

Canpol babies Elektrická odsávačka EasyStart

Detail

Zcela nová elektrická odsávačka EasyStart umožňuje důkladné odsávání mateřského mléka. Obsahuje až tří stupňovou regulaci síly sání vytvořenou na přirozeném dvoufázovém rytmu sání dítěte. Může být napájena bateriemi nebo ze sítě. Díly přiloženým adaptérům můžete mléko odsávat přímo do láhve s úzkým nebo širokým hrdlem i do zásobníku na uchovávání mléka. (mall.cz)

Podobné produkty ako Canpol babies Elektrická odsávačka EasyStart , Odsávačka nosko original (5998321500192)

ZOPA Elektrická odsávačka mléka ComfyPro

Detail

ZOPA Elektrická odsávačka mateřského mléka ComfyPro s 3D technologií odsávání což je unikátní technologie, která dokonale napodobuje přirozené sání dítěte. Zaručí maximální efektivitu a bezbolestné odsávání. Odsávačka má dva režimy – stimulaci a sání. U každého režimu je možné regulovat sílu podtlaku v 9 stupních, aby si mohla každá maminka nastavit hodnotu, která jí vyhovuje a je pro ni příjemná. Odsávačka je kompatibilní s lahvičkami AVENT. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Elektrická odsávačka mléka ComfyPro , Reer nosní odsávačka (4013283791394)

Lionelo Elektrická odsávačka mléka TWEE

Detail

Elektrická prsní odsávačka TWEE je mnohem praktičtější než manuální verze, umožňuje provádět jiné činnosti při sběru mléka. Kromě toho je zařízení mnohem efektivnější než základní modely. Masivní masážní podložka je vyrobena z materiálu šetrného k pokožce. Zařízení je zcela bezpečné, což potvrdily certifikáty vydané po řadě testů. Navíc byl přístroj vyroben z materiálů, které neobsahují bisfenol A. (mall.cz)

Podobné produkty ako Lionelo Elektrická odsávačka mléka TWEE , Kytara elektrická (8592386005172)

Beurer Elektrická odsávačka BY 40

Detail

Elektrická odsávačka BY 40 mateřského mléka má 10 úrovní stimulace, 10 úrovní odsávání. Podsvícení displej, snadno čitelný, měkká silikonová vložka, adaptér pro lahve značky Avent a NUK. (mall.cz)

Podobné produkty ako Beurer Elektrická odsávačka BY 40 , Elektrická ruční pilka

ZOPA Elektrická odsávačka mléka Comfy

Detail

ZOPA Elektrická odsávačka mateřského mléka Comfy s 3D technologií odsávání což je unikátní technologie, která dokonale napodobuje přirozené sání dítěte. Zaručí maximální efektivitu a bezbolestné odsávání. Odsávačka má dva režimy – stimulaci a sání. U každého režimu je možné regulovat sílu podtlaku, aby si mohla každá maminka nastavit hodnotu, která jí vyhovuje a je pro ni příjemná. Odsávačka je kompatibilní s lahvičkami AVENT. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Elektrická odsávačka mléka Comfy , Surtep nursing láhev pro štěňata 60 ml (sur40021)

Medela Solo elektrická odsávačka mléka

Medela Solo elektrická odsávačka mléka
Detail

Odsávačka Medela Solo je kompaktní, efektivní a snadno použitelná elektrická odsávačka mléka pro odsávání z jednoho prsu s integrovanou baterií a technologií 2-Phase Expression®. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medela Solo elektrická odsávačka mléka , Neno bella prsní odsávačka (5902479671932)

Braun BNA100 elektrická odsávačka hlenů

Braun BNA100 elektrická odsávačka hlenů
Detail

Kompaktní, lehká a bezpečná elektrická odsávačka nosních hlenů Braun BNA100 zajistí čistý nos a volné dýchání vašemu děťátku doma i na cestách. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Braun BNA100 elektrická odsávačka hlenů , Neno bueno prsní odsávačka (5902479672427)

Novama Ping Elektrická odsávačka hlenů

Novama Ping Elektrická odsávačka hlenů
Detail

Novama Ping Elektrická odsávačka hlenů Elektrická odsávačka hlenů ideální pro věk 0-12 let. Vhodná také na cesty - odsávačka nevyžaduje napájení z elektrické sítě. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Novama Ping Elektrická odsávačka hlenů , Lansinoh dvojfázová manuální odsávačka (5060062990003)

Miobebee elektrická odsávačka nosních hlenů

Miobebee elektrická odsávačka nosních hlenů
Detail

Miobebee elektrická odsávačka nosních hlenů Odsávačka nosních hlenů pomáhá udržovat dětské nosní dutiny čisté rychlým a jednoduchým způsobem. Je přenosná, omyvatelná a sterilizovatelná - Miobebee je vždy připravena k použití. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Miobebee elektrická odsávačka nosních hlenů , Chicco nosní odsávačka balónková (8003670823544)

BabyOno Elektrická nosní odsávačka

BabyOno Elektrická nosní odsávačka
Detail

Odsávačka je určena pro děti a batolata. Má velkou a zároveň bezpečnou sací sílu, umožňuje odstranění hlenů z nosu, takže Vaše dítě může klidně a bezproblémově dýchat. Je nejúčinnější při čištění ucpaného nosu, aniž by podráždila nosní sliznici. Pracuje potichu, takže se dá použít i když dítě spí, aniž by se probudilo. Na uklidnění a rozptýlení dítěte zahraje uklidňující melodii. Ergonomický tvar a lehká hmotnost usnadňují používání i při cestování. **Má dva pracovní režimy: ** Manuální režim: Během používání vždy používejte tlačítko manuálního režimu. Uvolněním tlačítka odsávačku vypnete. Tento režim má jednu úroveň provozu. Automatický režim: Sání má tři úrovně intenzity. Na výběr jiné úrovně stiskněte tlačítko. Vlastnosti: snadné použití snadné čištění 2 měkké silikonové nástavce různých velikostí efektivní: 3 sací síly výkonná, ale bezpečná uklidňující melodie lehká a tichá napájení baterií typu AA 2× 1,5V Rozměry produktu: 11 cm x 26 cm x 6 cm . (feedo.cz)

Podobné produkty ako BabyOno Elektrická nosní odsávačka , Badabulle odsávačka nosních hlenů (3661276174382)

TrueLife Nutrio BP electric - elektrická odsávačka

TrueLife Nutrio BP electric - elektrická odsávačka
Detail

Nutrio BP Electric je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku. Elektrická odsávačka mateřského mléka vám pomůže vyřešit aktuální nedostatek, nebo naopak přebytek mléka. Zachrání vás ve chvílích, kdy zrovna nemůžete kojit přirozenou cestou. Odsávačku tvoří jen několik částí, složíte jí velmi snadno, je lehká a bez problému se vám vejde třeba do přebalovací tašky. Můžete ji s sebou vzít kamkoli.Parametry baterie: 850 mAh výdrž baterie: 100 min provozní teplota: 5 °C – 40 °C rozměry základny odsávačky: 10,5 x 10,5 x 4,5 cmObsah balení: ovládací jednotka/motor USB kabel/adaptér hadička odsávačka ochranná krytka na přísavku stimulační silikonový nástavec dudlík ochranná kryt láhve manuál (4home.cz)

Podobné produkty ako TrueLife Nutrio BP electric - elektrická odsávačka

BAYBY BBP 1010 Elektrická odsávačka mléka

BAYBY BBP 1010 Elektrická odsávačka mléka
Detail

Odsávačka mléka od Bayby vám pomůže s kojením miminka. Ve dvou fázích simuluje odsávání a účinně odděluje vzduch od mléka, čímž zabraňuje jeho zpětnému toku. (drmax.cz)

Podobné produkty ako BAYBY BBP 1010 Elektrická odsávačka mléka

Truelife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka

Truelife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka
Detail

Vysoký výkon odsávačky zaručuje pohodlné a efektivní odsávání mateřského mléka. 3 režimy: sání, stimulace, masáž a 9 úrovní intenzity pro pocit přirozeného kojení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Truelife Nutrio BP Electric elektrická odsávačka

Beurer Elektrická odsávačka BY 40 - rozbaleno

Detail

Elektrická odsávačka BY 40 mateřského mléka má 10 úrovní stimulace, 10 úrovní odsávání. Podsvícení displej, snadno čitelný, měkká silikonová vložka, adaptér pro lahve značky Avent a NUK. (mall.cz)

Podobné produkty ako Beurer Elektrická odsávačka BY 40 - rozbaleno

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Expert 3D PRO

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Expert 3D PRO
Detail

Odsávačka mléka LOVI Expert 3D s režimem stimulace a intenzivního sání, je nepostradatelným pomocníkem kojících maminek. (drmax.cz)

Podobné produkty ako LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Expert 3D PRO

TrueLife Nutrio BP Electric - elektrická odsávačka

Detail

Praktická elektrická odsávačka mateřského mléka od značky TrueLife nabízí až 9 úrovní odsávání i automatický mód. Odsávačku lze nabít přes USB a vydrží až 100 minut. Je vybavena 3 režimy – sání, stimulace, masáž a silikonovým nástavcem. (mall.cz)

Podobné produkty ako TrueLife Nutrio BP Electric - elektrická odsávačka

ZOPA Elektrická odsávačka mléka Yooki White

Detail

Pomůže s rozkojením a poslouží jako skvělá prevence před vznikem zánětu prsu – Zopa Elektrická odsávačka mléka Yooki White šetrně odsaje mateřské mléko a podpoří jeho další tvorbu. Jedná se o dvoufázovou odsávačku a v každé fázi lze navolit intenzitu v 9 úrovních. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Elektrická odsávačka mléka Yooki White

Medela Swing Flex elektrická odsávačka mléka

Medela Swing Flex elektrická odsávačka mléka
Detail

Medela Swing Flex je elektrická odsávačka mateřského mléka, která vám zajistí rychlé a efektivní odsávání, kdykoli potřebujete. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Medela Swing Flex elektrická odsávačka mléka

Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1

Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1
Detail

Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1 Lansinoh 2v1 dvojitá elektrická odsávačka mateřského mléka se velmi snadno používá, je cenově dostupná a jemná k vašim prsům. ComfortFitTM prsní olemování zajišťuje měkké a bezpečné nasazení. Custom ExpressionTM technologie napomáhá maximálnímu toku mléka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1

Depan elektrická odsávačka nosních hlenů ME8202X

Depan elektrická odsávačka nosních hlenů ME8202X
Detail

Depan elektrická odsávačka nosních hlenů ME8202X Vodotěsná a omyvatelná odsávačka k vyčištění nosních dutin. Rychle a jemně odstraňuje přebytečný hlen. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Depan elektrická odsávačka nosních hlenů ME8202X

MEDELA Solo Elektrická odsávačka mléka (7612367075084)

MEDELA Solo Elektrická odsávačka mléka
 (7612367075084)
Detail

Odsávačka mléka elektrická, možnost nastavení intenzity odsávání a tichý chod Elektrická odsávačka Swing Maxi je určená pro všechny ženy hledající jednoduché a časově úsporné řešení pro časté odsávání. Díky dvoufázovému odsávání mléka věrně napodobuje sací rytmus miminka, je vhodná pro každodenní použití. Umožňuje odsávání z jednoho nebo obou prsů zároveň. Elektrická odsávačka Medela Solo™ je určena pro všechny ženy hledající jednoduché a časově úsporné řešení pro časté odsávání. Díky dvoufázovému odsávání mléka 2-Phase Expression odsávačka věrně napodobuje sací rytmus miminka a pomáhá tak nástupu a udržení laktace. Odsávačka Medela Solo™ je vhodná pro každodenní použití, na jedno plné nabití zvládne až 6 odsávacích cyklů. Pohodlnost a šetrnost zaručí nový prsní nástavec PersonalFit Flex™, snadné sestavení, použití i údržba.Klíčové vlastnosti elektrické odsávačky mateřského mléka Medela Solo™Odsávačka Medela Solo™ je vhodná pro každodenní... (alza.cz)

Podobné produkty ako MEDELA Solo Elektrická odsávačka mléka (7612367075084)

Canpol babies EasyStart Elektrická odsávačka mateřského mléka

Canpol babies EasyStart Elektrická odsávačka mateřského mléka
Detail

Elektrická odsávačka mateřského mléka Canpol babies EasyStart je vybavena 3 stupni sací síly ve 2 fázích, které napodobují přirozené sání miminka. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Canpol babies EasyStart Elektrická odsávačka mateřského mléka

Beurer BY 40 Elektrická odsávačka mateřského mléka

Beurer BY 40 Elektrická odsávačka mateřského mléka
Detail

Elektrická odsávačka mateřského mléka Beurer BY 40 nabízí deset úrovní stimulace a odsávání. Díky snadné obsluze a fungování na baterie je výborný pomocník na cesty. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beurer BY 40 Elektrická odsávačka mateřského mléka

Suavinex Zero Zero Elektrická odsávačka mateřského mléka

Suavinex Zero Zero Elektrická odsávačka mateřského mléka
Detail

Napodobuje rytmus sání dítěte během kojení. Pohodlné nastavení frekvence i intenzity odsávání. Kompatibilní se všemi lahvičkami Suavinex. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Suavinex Zero Zero Elektrická odsávačka mateřského mléka

Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů - zelená

Detail

Rozlučte se s ucpaným nosem díky elektrické nosní odsávačce v prémiové kvalitě. Odsávačka nosních hlenů Nosiboo Pro2 šetrně odsaje hlen z ucpaného nosu a přilehlých dutin, takže vaše miminko bude snadněji dýchat. Vysoký a plynule nastavitelný výkon sání umožňuje snadnou manipulaci a efektivní čištění nosu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů - zelená

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT

LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT
Detail

Odsávačka mléka LOVI Prolaktis 3D s režimem stimulace a intenzivního sání, je nepostradatelným pomocníkem kojících maminek. (drmax.cz)

Podobné produkty ako LOVI Dvoufázová elektrická odsávačka Prolaktis 3D SOFT

TrueLife Elektrická odsávačka Nutrio BP Electric Double

TrueLife Elektrická odsávačka Nutrio BP Electric Double
Detail

TrueLife Elektrická odsávačka Nutrio BP Electric Double TrueLife Nutrio BP Electric Double je skvělým doplňkem péče o dítě, který zajistí komfort vám i vašemu miminku. Odsávačka odebírá mléko z obou prsou současně a pomůže vám tak vyřešit aktuální nedostatek, nebo naopak přebytek mléka rychleji, než klasická odsávačka. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako TrueLife Elektrická odsávačka Nutrio BP Electric Double

Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, růžová

Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, růžová
Detail

Odsávačka nosních hlenů Nosiboo Pro2 šetrně odsaje hlen z ucpaného nosu a přilehlých dutin, takže vaše miminko bude snadněji dýchat. Vysoký a plynule nastavitelný výkon sání umožňuje snadnou manipulaci a efektivní čištění nosu.Výhody: Nosiboo funguje jako "vysavač", vytváří stálý tah vzduchu, který zajišťuje dokonalé odsávání nosního hlenu. Konkurenční výrobky většinou fungují na bázi vakuové pumpy a odsávání je často velmi neefektivní. Nosiboo je vyrobeno a patentováno v Evropě a získalo řadu mezinárodních ocenění v kategorii péče dítě. Nosiboo má certifikaci Medical device – zdravotnický prostředek, což je zárukou vysoké kvality a účinnosti. Jedná se o bestseller, který má v porovnání s mnoha konkurenčními výrobky velmi dobré hodnocení ze strany zákazníků.Vlastnosti: bezpečný, silný a tichý sací výkon max. 62 dB plynulá regulace sacího výkonu snadné použití i čištění zábavný design pro dětiPoužití:Odsávačka Nosiboo Pro2 je vybavena volitelným stupněm síly. Můžete si tak libovolně nastavit úroveň odsávání podle potřeby. Po použití stačí snadno rozložit koncovku a opláchnout pod tekoucí vodou. Řiďte se návodem k použití.Technické údaje: manuální režim 5 úrovní sání měkká silikonová hadička a sací koncovka lehká konstrukce hlučnost: 55 - 62 dB hmotnost: 750 g BPA FREE napájení - 230 V, 50-60 Hz (4home.cz)

Podobné produkty ako Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, růžová

Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, modrá

Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, modrá
Detail

Odsávačka nosních hlenů Nosiboo Pro2 šetrně odsaje hlen z ucpaného nosu a přilehlých dutin, takže vaše miminko bude snadněji dýchat. Vysoký a plynule nastavitelný výkon sání umožňuje snadnou manipulaci a efektivní čištění nosu.Výhody: Nosiboo funguje jako "vysavač", vytváří stálý tah vzduchu, který zajišťuje dokonalé odsávání nosního hlenu. Konkurenční výrobky většinou fungují na bázi vakuové pumpy a odsávání je často velmi neefektivní. Nosiboo je vyrobeno a patentováno v Evropě a získalo řadu mezinárodních ocenění v kategorii péče dítě. Nosiboo má certifikaci Medical device – zdravotnický prostředek, což je zárukou vysoké kvality a účinnosti. Jedná se o bestseller, který má v porovnání s mnoha konkurenčními výrobky velmi dobré hodnocení ze strany zákazníků.Vlastnosti: bezpečný, silný a tichý sací výkon max. 62 dB plynulá regulace sacího výkonu snadné použití i čištění zábavný design pro dětiPoužití:Odsávačka Nosiboo Pro2 je vybavena volitelným stupněm síly. Můžete si tak libovolně nastavit úroveň odsávání podle potřeby. Po použití stačí snadno rozložit koncovku a opláchnout pod tekoucí vodou. Řiďte se návodem k použití.Technické údaje: manuální režim 5 úrovní sání měkká silikonová hadička a sací koncovka lehká konstrukce hlučnost: 55 - 62 dB hmotnost: 750 g BPA FREE napájení - 230 V, 50-60 Hz (4home.cz)

Podobné produkty ako Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, modrá

Tommee Tippee Elektrická odsávačka Made for Me

Tommee Tippee Elektrická odsávačka Made for Me
Detail

Elektrická odsávačka mateřského mléka se může stát dobrým pomocníkem při efektivním odsávání mateřského mléka. Je vhodná pro použití doma, v práci i na cestách. Přednosti: velmi tichá jednoduché a velmi účinné odsávání ergonomické tvarování pro snadné držení měkká a pružná přísavka se přizpůsobuje tvaru prsu snadné rozebírání a mytí Funkčnost: 9 různých režimů odsávání a 5 variant masírování umožňuje nastavení způsobu a intenzity odsávání dle aktuální potřeby maminky odsávačka funguje s pomocí kompaktní a lehké dobíjecí USB jednotky s LED displejem časovač na displeji vám ukazuje dobu odsávání, plně dobitá jednotka poskytne 60 minut odsávání odsávačku tak můžete použít kdekoli potřebujete bez nutnosti hledat elektrickou zásuvku Doporučení: vhodná pro použití s kojeneckými lahvemi Tommee Tippee Closer to Nature (kromě skleněných lahví) Obsah balení: odsávačka, dobíjecí USB jednotka 150 ml láhev Tommee Tippee Closer to Nature savička s pomalým průtokem Zajistěte si elektrickou odsávačku mateřského mléka! Vhodné pro děti od narození Materiál přísavky: jemný silikon (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Tommee Tippee Elektrická odsávačka Made for Me
BabyOno Odsávačka elektrická Natural Nursing (5901435408476), BabyOno Ohřívač NATURAL NURSING (5901435407394), BabyOno antikoliková láhev Natural Nursing 260 ml (5901435406014), BabyOno Odsávačka hlenů elektronická (5901435409978), BabyOno Nosní odsávačka hlenů (14211201), TrueLife Nutrio BP electric - elektrická odsávačka , MEDELA Solo Elektrická odsávačka mléka (7612367075084), BabyOno Nosní odsávačka hlenů tyrkysová (14201401), BabyOno Nosní odsávačka hlenů růžová (14201301), Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, zelená, Nosiboo Go Elektrická cestovní odsávačka nosních hlenů, Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, růžová, Nosiboo Pro2 Elektrická odsávačka nosních hlenů, modrá, Lansinoh dvojitá dvojfázová elektrická odsávačka 2v1 (5060062990065), Lansinoh Single Compact dvojfázová elektrická odsávačka (5060420230956), BabyOno dětská ruční nosní odsávačka růžová (5901435409725), BAYBY Elektrická odsávačka mat. mléka BBP 1010 (8590669171583), NUK Elektrická ohřívačka na kojenecké láhve Thermo 3v1 (4008600229285), baby ono hrnek netekouci s mekkym naustkem natural nursing 180 ml oranzova, Odsávačka NOSKO PLAST (5998321500758), Odsávačka NOSKO ORIGINAL (5998321500192), REER Nosní odsávačka (4013283791394), Kytara elektrická (8592386005172), elektrická ruční pilka, Surtep Nursing láhev pro štěňata 60 ml (SUR40021), NENO Bella prsní odsávačka (5902479671932), NENO Bueno prsní odsávačka (5902479672427), Lansinoh dvojfázová manuální odsávačka (5060062990003), Chicco Nosní odsávačka balónková (8003670823544), BADABULLE odsávačka nosních hlenů (3661276174382)