Babolat red foam x 3 (116128)

Produkt Babolat red foam x 3 (116128) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Babolat red foam x 3 (116128) upraviť a produkt hľadať znova.

BABOLAT RED FOAM X 3 (116128)

BABOLAT RED FOAM X 3  (116128)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 24 kusy v balení Tenisové míče babolat RED FOAM jsou určené pro ty nejmenší děti a absolutní začátečníky. Oproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejší, díky čemuž umožní dětem naučit se techniku a optimálně trefovat míč středem rakety. Vyrobené jsou přitom z pěny. Míče BABOLAT RED FOAM jsou oficiálně schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT RED FOAM X 3Tenisové míče určené pro nejmenší dětiVhodné i pro absolutní začátečníkyOproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejšíIdeální pro učení se techniky a trefování míče středem raketyBalení obsahuje 3 míče BABOLAT RED FOAMOficiálně schválené ITFVyrobené z pěnyBarevné provedení: červeno-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT RED FOAM X 3 (116128) , Babolat red foam x 24 (117064)

BABOLAT RED FOAM X 24 (117064)

BABOLAT RED FOAM X 24  (117064)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 24 kusy v balení Tenisové míče babolat RED FOAM jsou určené pro ty nejmenší děti a absolutní začátečníky. Oproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejší, díky čemuž umožní dětem naučit se techniku a optimálně trefovat míč středem rakety. Vyrobené jsou přitom z pěny. Míče BABOLAT RED FOAM jsou oficiálně schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT RED FOAM X 24Tenisové míče určené pro nejmenší dětiVhodné i pro absolutní začátečníkyOproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejšíIdeální pro učení se techniky a trefování míče středem raketyBalení obsahuje 24 míčů BABOLAT RED FOAMOficiálně schválené ITFVyrobené z pěnyBarevné provedení: červeno-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT RED FOAM X 24 (117064) , Babolat junior ii red str (169970)

Babolat SOFT FOAM X3 Dětské tenisové míče, žlutá, velikost UNI

Babolat SOFT FOAM X3 Dětské tenisové míče, žlutá, velikost UNI
Detail

Tenisový pěnový míč babolat SOFT FOAM X3 je ideální pro úplné začátečníky a děti. Je o 75 % pomalejší než běžné míčky. Díky tomu máte více času na přípravu správného postoje a úderu. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat SOFT FOAM X3 Dětské tenisové míče, žlutá, velikost UNI , Babolat pulsion 105 grey-red-blue str. (sptba207nad)

Babolat RED FELT X3 Tenisové míčky, žlutá, velikost UNI

Babolat RED FELT X3 Tenisové míčky, žlutá, velikost UNI
Detail

Tenisový míček babolat RED FELT X3 je ideální pro děti a úplné začátečníky. Je výrazně pomalejší a mírně větší než běžné míče, takže usnadňuje nacvičování správné techniky tenisových úderů. Schválen ITF a FFT. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat RED FELT X3 Tenisové míčky, žlutá, velikost UNI , Babolat team x 4 (122404)

Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI

Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI
Detail

Tenisová taška babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON má jednu kapsu na rakety a příslušenství uzavíratelnou na zip. Díky polstrovanému popruhu ji můžete pohodlně přenášet na rameni. Postranní kapsa slouží k uložení drobných věcí, jako například peněženky nebo klíčů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI , Babolat 3 pairs invisible black (sptbab016nad)

Babolat Junior II Red str (169970)

Babolat Junior II Red str (169970)
Detail

Badmintonová raketa - vhodná pro juniorní hráče, k univerzálnímu stylu hry, středně pružná, délka 662 mm, hmotnost 92 g, materiál hlavy hliník, červená barva, 1 raketa v balení Udržujete se i vy v kondici sportem a jedním z nich je i badminton? V tom případě je nutné praktické vybavení. Raketa na badminton babolat Junior II Red str je určená hlavně pro mladé začátečníky. Tato raketa od výrobce Babolat je Středně pružná S hmotností 92 g náleží do kategorie raket o střední váze. Slibuje tedy velice solidní ovladatelnost při úderu. Nejdůležitější parametry rakety na badminton Babolat Junior II Red str Nejvhodnější je pro Univerzální styl Zhruba střední váha 92 g Materiál: hliník (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat Junior II Red str (169970) , Babolat 3 pairs pack white (sptbab012nad)

Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. (SPTba207nad)

Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. (SPTba207nad)
Detail

Tenisová raketa vypletená s vyvážením na střed, hmotnost 260 g, délka 68,5 cm, plocha výpletu 680 cm2 (midplus velikost) Ideální raketa na tenis je tím nejzákladnějším ke každému úspěšně sehranému setu. Tenisová raketa babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. je praktická pro nenáročnou hru. Tato tenisová raketa je určená speciálně pro dospělé. Vzhledem k velikosti výpletu 680 cm2 náleží ke kategorii Midplus. Tato kategorie označuje rakety s menší plochou výpletu, což zajišťuje větší přesnost a kontrolu úderů. Hlava rakety je u tohoto modelu vypletená. Nižší hmotnost rakety Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. 260 g zajistí velmi pohodlnou hru, protože nezatěžuje zápěstí. Podstatné parametry rakety na tenis Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. Takzvaná hlava Midplus s vypletenou plochou 680 cm2 Tenisová raketa Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. s menší hmotností 260 g Raketa vyvážena Na střed, 340 mm Tato raketa je speciálně navržena pro dospělé Tuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. (SPTba207nad)

Cygnet pěna zig foam - red

Cygnet pěna zig foam - red
Detail

Vlastnosti produktu nabízí extrémní vztlak pěnu lze namáčet do nejrůznějších liquidů nebo olejů a posílit tak ještě plovoucí vlastnosti dodáváno v 7 cm délce, kterou si nastříháte podle potřeby Technické specifikace Balení: 4 ks Délka: 7 cm Barvy: černá / žlutá / bílá / červená (parys.cz)

Podobné produkty ako Cygnet pěna zig foam - red , Babolat x feel origin power str. (174139)

BABOLAT TEAM X 4 (122404)

BABOLAT TEAM X 4 (122404)
Detail

Tenisový míč tenisové tlakované míče 4 kusy v balení Tenisové míče babolat TEAM jsou určené na tréninky i zápasy. Míče jsou tlakované a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost, stejně jako cit pro míč. Balení obsahuje 4 míče BABOLAT TEAM, které jsou schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT TEAM X 4Tenisové míče určené na tréninky i zápasyVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT TEAM jsou tlakovanéBalení obsahuje 4 míčeBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT TEAM X 4 (122404) , Tenisove rakety babolat

Babolat 3 Pairs Pack white (SPTbab012nad)

Babolat 3 Pairs Pack white (SPTbab012nad)
Detail

Ponožky - volnočasové, velikost EU 35, 36, 37, 38, 39, 42, 47, 48, 50 a 40,5, vysoké, bílá barva, materiál nylon a polyester babolat jsou pánské volnočasové vysoké ponožky určené pro každodenní nošení. Jsou vyrobeny převážně z polyesteru a spandexu. Část tvoří rubber a nylon, díky kterým ponožky perfektně přilnou k chodidlu a kopírují jeho tvar. Mřížkové zóny napomáhají cirkulaci vzduchu, čímž odvádějí přebytečnou vlhkost a umožňují vašim nohám dýchat a regulovat teplotu. Ploché špičkové švy poskytují maximální pohodlí. Sportovní ponožky Babolat jsou baleny po 3 párech. Jsou dostupné v černé a bílé barvě a v několika velikostech, ze kterých si vybere každý. Klíčové vlastnosti ponožek Babolat 3 Pairs Pack whitePánské volnočasové vysoké ponožky Babolat Určené pro každodenní nošeníJsou vyrobeny z polyesteru, spandexu, elastanu a nylonuPerfektně přilnou k chodidlu a kopírují jeho tvarMřížkové zóny odvádějí přebytečnou vlhkost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat 3 Pairs Pack white (SPTbab012nad) , X-doria raptic journey for airpods 3 red (492836)

Babolat 3 Pairs Invisible black (SPTbab016nad)

Babolat 3 Pairs Invisible black (SPTbab016nad)
Detail

Ponožky - volnočasové, velikost EU 39, 42, 43, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 40,5 a 44,5, nízké, černá barva, materiál bavlna a elastan Pánské nízké ponožky babolat Invisible jsou určené do sportovní obuvi zejména na tenis, squash, badminton a stolní tenis. Jsou vyrobeny z bavlny, polyamidu a elastanu, díky kterému perfektně přilnou k chodidlu a kopírují jeho tvar. Elastanová pata ve tvaru písmene Y zpevňuje a mřížkové zóny napomáhají cirkulaci vzduchu, čímž odvádějí přebytečnou vlhkost a umožňují vašim nohám dýchat a regulovat teplotu. Ploché špičkové švy poskytují maximální pohodlí. Sportovní ponožky Babolat Invisible jsou baleny po 3 párech. Jsou dostupné v černé a bílé barvě a v několika velikostech, ze kterých si vybere každý. Klíčové vlastnosti ponožek Babolat 3 Pairs Invisible blackPánské nízké ponožky Babolat InvisibleUrčené do sportovní obuvi zejména na tenis, squash, badminton a stolní tenisJsou vyrobeny z bavlny, polyamidu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat 3 Pairs Invisible black (SPTbab016nad) , Babolat ballfighter 25 (169995)

BABOLAT TEAM AC X 4 (179297)

BABOLAT TEAM AC  X 4 (179297)
Detail

Tenisový míč tenisové tlakované míče 4 kusy v balení Tenisové míče babolat TEAM AC jsou určené pro hru na všech typech povrchů. Míče jsou tlakované a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost. Balení obsahuje 4 míče BABOLAT TEAM AC, které jsou oficiálními míči BATT Babolat amateur tennis tour. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT TEAM AC X 4Tenisové míče určené pro hru na všech typech povrchůVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT TEAM AC jsou tlakovanéBalení obsahuje 4 míčeBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT TEAM AC X 4 (179297) , Babolat ballfighter 19 (170005)

Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139)

Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139)
Detail

Badmintonová raketa - vhodná pro pokročilé hráče, k útočnému stylu hry, vyvážení 285 mm, tuhá, délka 675 mm, hmotnost 85 g, materiál hlavy graphite, bílá a modrá barva, 1 raketa v balení Jste i vy příznivcem badmintonu, stále oblíbenějšího raketového sportu? V tom případě se vám hodí vhodné, kvalitní vybavení. Raketa na badminton babolat X FEEL ORIGIN POWER str. je nejvhodnější hlavně pro hráče s vyšší úrovní. Tato raketa značky Babolat je Tuhá Díky extra nízké hmotnosti 85 g je zajištěna obstojná kontrola nad údery a švihy. Hlavní parametry rakety na badminton Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. Přizpůsobená pro Útočný styl hry Působivě nízká hmotnost 85 g Hlavní materiál: graphite (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139) , Babolat eagle vypletená (sptbab240nad)

BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG (179303)

BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG  (179303)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 72 kusy v balení Tenisové míče babolat GOLD ACADEMY jsou určené pro hru na všech typech povrchů. Míče jsou beztlakové a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost. Balení obsahuje 72 míčů BABOLAT GOLD ACADEMY, které využijete na antuce, trávě i tvrdých površích. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAGTenisové míče určené pro hru na všech typech povrchůVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT GOLD ACADEMY jsou beztlakovéBalení obsahuje 72 míčůBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG (179303) , Adam hall 3 star midi 0075 red (3 star midi 0075 red)

Babolat BOOST FRANCE Tenisová raketa, modrá, velikost 3

Babolat BOOST FRANCE Tenisová raketa, modrá, velikost 3
Detail

Tenisová raketa babolat BOOST FRANCE je vhodná pro ženy, začátečníky a juniory přecházející na dospělou raketu. Její nízká váha zajišťuje skvělou ovladatelnost. Díky velikosti hlavy je tolerantní k chybám, pokud netrefíte míček přímo do středu rakety. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat BOOST FRANCE Tenisová raketa, modrá, velikost 3 , Adam hall 3 star midi 0150 red (3 star midi 0150 red)

Babolat FALCON 01 Tenisová raketa, černá, velikost 3

Babolat FALCON 01 Tenisová raketa, černá, velikost 3
Detail

Tenisová raketa babolat FALCON 01 je ideální pro začátečníky a rekreační hráče. Má větší velikost hlavy, která zaručuje co největší komfort při hře. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat FALCON 01 Tenisová raketa, černá, velikost 3 , Adam hall 3 star midi 0600 red (3 star midi 0600 red)

Babolat BOOST AERO Tenisová raketa, žlutá, velikost 3

Babolat BOOST AERO Tenisová raketa, žlutá, velikost 3
Detail

Tenisová raketa babolat BOOST AERO je vhodná pro ženy, začátečníky a juniory přecházející na dospělou raketu. Její nízká váha zajišťuje skvělou ovladatelnost. Díky velikosti hlavy je tolerantní k chybám, pokud netrefíte míček přímo do středu rakety. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat BOOST AERO Tenisová raketa, žlutá, velikost 3 , Babolat gold championship x4 (179295)

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X More V4 bílá barva

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X More V4 bílá barva
Detail

Běžecké boty z kolekce New Balance. Model poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty New Balance Fresh Foam X More V4 bílá barva , Babolat b fly 25 (169979)

Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 dámské, tmavomodrá barva

Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 dámské, tmavomodrá barva
Detail

Boty z kolekce New Balance. Model s žebrovanou podrážkou Vibram® pro vysokou trakci na různých površích. (answear.cz)

Podobné produkty ako Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 dámské, tmavomodrá barva , Babolat boost aero str. (sptbab122nad)

Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 pánské, tmavomodrá barva

Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 pánské, tmavomodrá barva
Detail

Boty z kolekce New Balance. Model s žebrovanou podrážkou Vibram® pro vysokou trakci na různých površích. (answear.cz)

Podobné produkty ako Boty New Balance Fresh Foam X Hierro V7 pánské, tmavomodrá barva , Babolat base speedlighter str. (180588)

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 černá barva

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 černá barva
Detail

Běžecké boty z kolekce New Balance. Model s technologií, která poskytuje tlumení. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 černá barva , Babolat boost s str. (sptbab127nad)

Foam Roller GRID STK X

Foam Roller GRID STK X
Detail

GRID® STK a GRID® STK X je absolutní novinkou v oblasti přenosných pěnových válečků.Speciálně navržený GRID® s 3 rozměrnými povrchovými drážkami a AcuGrip podporují správnou funkci měkkých tkání pro správnou mobiltu a elasticituVyužití STK bude pro Vás velkou úlevu od bolesti a tuhosti pro komfortnější pohyb. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Foam Roller GRID STK X , Babolat eagle vypletená g4 (1700373)

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 MTMPOLM2 oranžová barva

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 MTMPOLM2 oranžová barva
Detail

Běžecké boty z kolekce New Balance. Model dobře stabilizuje nohu a poskytuje dobrou přilnavost v různých podmínkách. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 MTMPOLM2 oranžová barva , Babolat tournament medium yellow (3324921084206)

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLK2 černá barva

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLK2 černá barva
Detail

Běžecké boty z kolekce New Balance. Model dobře stabilizuje nohu a poskytuje dobrou přilnavost v různých podmínkách. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLK2 černá barva , Babolat eagle vypletená g3 (1700366)

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLL2 růžová barva

Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLL2 růžová barva
Detail

Běžecké boty z kolekce New Balance. Model dobře stabilizuje nohu a poskytuje dobrou přilnavost v různých podmínkách. (answear.cz)

Podobné produkty ako Běžecké boty New Balance Fresh Foam X Tempo V2 WTMPOLL2 růžová barva , Babolat aero g yell-bk (sptbab136nad)

Babolat BOOST ARG Tenisová raketa, světle modrá, velikost 3

Babolat BOOST ARG Tenisová raketa, světle modrá, velikost 3
Detail

Tenisová raketa babolat BOOST ARG je vhodná pro ženy, začátečníky a juniory přecházející na dospělou raketu. Její nízká váha zajišťuje skvělou ovladatelnost. Díky velikosti hlavy je tolerantní k chybám, pokud netrefíte míček přímo do středu rakety. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat BOOST ARG Tenisová raketa, světle modrá, velikost 3 , Babolat pure drive jr 26 (sptbab179nad)

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 43

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 43
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 43 , Babolat comet 25 bk. yellow (1633541)

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45.5

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45.5
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45.5 , Babolat pure drive 110 nevypl. (sptbab234nad)

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44 , Babolat evo drive tour nevypl. (sptbab158nad)

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 42.5

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 42.5
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 42.5 , Babolat pure drive jr 25 (sptbab183nad)

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44.5

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44.5
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 44.5

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45

New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45
Detail

Pánská běžecká obuv New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH poskytuje chodidlu odpružení během aktivity. Textilní svršek zajišťuje vysokou odolnost a dostatečnou cirkulaci vzduchu. Ploché tkaničky eliminují tlakové body na klenbě chodidla a zajišťují dobré padnutí a pohodlí při nošení. Technologie Ground Contact Fresh Foam je kombinací mezipodešve z pěny absorbující nárazy a odolné podešve s výstupky. Ideální model na objemové běžecké tréninky díky vysoké tloušťce tlumení. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako New Balance FRESH FOAM X MORE V4 FRESH Pánská běžecká obuv, bílá, velikost 45

PRORASO Red Shaving Foam 300 ml pěna na holení pro muže

PRORASO Red Shaving Foam 300 ml pěna na holení pro muže
Detail

PRORASO Red Shaving Foam Pěna na holení pro muže 300 ml (parfemy-elnino.cz)

Podobné produkty ako PRORASO Red Shaving Foam 300 ml pěna na holení pro muže

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P2000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 2000, průměr 3" / 75 m (9.45451)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P3000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 3000, průměr 3" / 75 m (9.45453)

X-doria Raptic Air for AirPods 3 Red (492867)

X-doria Raptic Air for AirPods 3 Red (492867)
Detail

Pouzdro na sluchátka pro AirPods 3, barva: červená, karabina, LED indikace, kompatibilní s bezdrátovým nabíjením Odolné pouzdropro AirPods3Pro ochranu vašich bezdrátových sluchátek vám můžeme doporučit obal Raptic Air for AirPods3. Nejen, že ochrání vaše sluchátka před poškrábáním, nárazy a dalšími vnějšími vlivy, ale může se také pochlubit moderním vzhledem. Součástí pouzdra je karabina pro snadné zavěšení na klíče, poutko nebo třeba batoh. MATERIÁLpolykarbonát / hliník PRO SLUCHÁTKAAirPods3 BARVAčervená Pevný obal podporuje bezdrátové nabíjeníObal Raptic Air for AirPods3 je dokonalou ochranou díky pevnému polykarbonátu a eloxovanému hliníku. Odolný opracovaný hliníkový rám má certifikovanou ochranu vůči pádu z výšky až 2 metrů. Přesto je dostatečně tenký, aby podporoval bezdrátové nabíjení bez vyndání sluchátek z obalu Raptic Air for AirPods3.... (alza.cz)

Podobné produkty ako X-doria Raptic Air for AirPods 3 Red (492867)

X-doria Raptic Journey for AirPods 3 Red (492836)

X-doria Raptic Journey for AirPods 3 Red (492836)
Detail

Pouzdro na sluchátka pro AirPods 3, barva: červená, materiál: TPU, karabina, LED indikace, kompatibilní s bezdrátovým nabíjením Odolné pouzdropro AirPods3Pro ochranu vašich bezdrátových sluchátek vám můžeme doporučit obal Raptic Journey for AirPods3. Nejen, že ochrání vaše sluchátka před poškrábáním, nárazy a dalšími vnějšími vlivy, ale může se také pochlubit moderním vzhledem. Součástí pouzdra je karabina pro snadné zavěšení na klíče, poutko nebo třeba batoh. MATERIÁLTPU PRO SLUCHÁTKAAirPods3 BARVAčervená Pevný obal podporuje bezdrátové nabíjeníObal Raptic Journey for AirPods3 je dokonalou ochranou díky pevnému a přesto měkkému materiálu TPU. Přesto je dostatečně tenký, aby podporoval bezdrátové nabíjení bez vynadání sluchátek z obalu Raptic Journey for AirPods3. LED indikátor sleduje stav nabíjeníRaptic... (alza.cz)

Podobné produkty ako X-doria Raptic Journey for AirPods 3 Red (492836)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P1500 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 1500, průměr 3" / 75 m (9.45450/1)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P1500 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 1500, průměr 3" / 75 m (9.45450/1)
Detail

Brusný kotouč - přichyceno k pěnovému podkladu, zrnitost 1500, průměr 3" / 75 mm, uchycení na suchý zip, vhodné pro orbitální leštičky a brusky (alza.cz)

Podobné produkty ako RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P1500 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 1500, průměr 3" / 75 m (9.45450/1)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P2000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 2000, průměr 3" / 75 m (9.45451/1)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P2000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 2000, průměr 3" / 75 m (9.45451/1)
Detail

Brusný kotouč - přichyceno k pěnovému podkladu, zrnitost 2000, průměr 3" / 75 mm, uchycení na suchý zip, vhodné pro orbitální leštičky a brusky (alza.cz)

Podobné produkty ako RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P2000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 2000, průměr 3" / 75 m (9.45451/1)

RUPES X-CUT FOAM ABRASIVE P3000 - brusný kotouč s pěnovým podkladem, zrnitost 3000, průměr 3" / 75 m (9.45453/1)

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů růžová, fialová, oranžo

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů růžová, fialová, oranžo
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MIX, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů růžová, fialová, oranžo

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MIX, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MINI, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů zelená, červená, bílá)

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů růžová, fialová, oranž

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů růžová, fialová, oranž
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MINI, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů růžová, fialová, oranž

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)

Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MINI, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mini (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)

Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)
Detail

Inovativní netoxická modelovací hmota v provedení MIX, vhodná pro děti od 3 let věku. Rozvíjí dětskou představivost, nevysychá, nedělá nepořádek. Modeluj, tvaruj, kombinuj barvy. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Ultra Foam 3 pack mix (balení 3 kusů modrá, nachová, žlutá)

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 42.5

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 42.5
Detail

Pánská tenisová obuv babolat JET MATCH 3 CLAY M je navržena tak, aby vám poskytla maximální přesnost a volnost při všech pohybech. Díky technologii Matryx® poskytuje ještě větší lehkost, pohodlí a stabilitu. Použitím jedinečného materiálu MATRYX EVO s PAHT a aramidovými vlákny umístěnými na specifických místech vznikla ultralehká a oděruvzdorná bota, aniž by byla ohrožena stabilita a opora. Systém KPRSX byl vyvinut tak, aby optimálně tlumil nárazy ve všech fázích hry. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze a v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch a tloušťka běhounu byly zvětšeny v oblastech s největším oděrem a zmenšeny v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 využívá technologii Michelin Premium a nabízí zvýšenou odolnost, aby se snížilo opotřebení a odření způsobené specifickými tenisovými pohyby. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 42.5

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 43

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 43
Detail

Pánská tenisová obuv babolat JET MATCH 3 CLAY M je navržena tak, aby vám poskytla maximální přesnost a volnost při všech pohybech. Díky technologii Matryx® poskytuje ještě větší lehkost, pohodlí a stabilitu. Použitím jedinečného materiálu MATRYX EVO s PAHT a aramidovými vlákny umístěnými na specifických místech vznikla ultralehká a oděruvzdorná bota, aniž by byla ohrožena stabilita a opora. Systém KPRSX byl vyvinut tak, aby optimálně tlumil nárazy ve všech fázích hry. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze a v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch a tloušťka běhounu byly zvětšeny v oblastech s největším oděrem a zmenšeny v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 využívá technologii Michelin Premium a nabízí zvýšenou odolnost, aby se snížilo opotřebení a odření způsobené specifickými tenisovými pohyby. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 43

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 40.5

Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 40.5
Detail

Pánská tenisová obuv babolat JET MATCH 3 CLAY M je navržena tak, aby vám poskytla maximální přesnost a volnost při všech pohybech. Díky technologii Matryx® poskytuje ještě větší lehkost, pohodlí a stabilitu. Použitím jedinečného materiálu MATRYX EVO s PAHT a aramidovými vlákny umístěnými na specifických místech vznikla ultralehká a oděruvzdorná bota, aniž by byla ohrožena stabilita a opora. Systém KPRSX byl vyvinut tak, aby optimálně tlumil nárazy ve všech fázích hry. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze a v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch a tloušťka běhounu byly zvětšeny v oblastech s největším oděrem a zmenšeny v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 využívá technologii Michelin Premium a nabízí zvýšenou odolnost, aby se snížilo opotřebení a odření způsobené specifickými tenisovými pohyby. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat JET MATCH 3 CLAY M Pánská tenisová obuv, modrá, velikost 40.5

Babolat JET MATCH 3 AC JR Juniorská tenisová obuv, růžová, velikost 37

Babolat JET MATCH 3 AC JR Juniorská tenisová obuv, růžová, velikost 37
Detail

Juniorská tenisová obuv babolat JET MATCH 3 AC JR je důstojným nástupcem dospělého modelu. Díky inovované podrážce a zesílenému svršku je tato lehká bota skutečným přínosem pro mladé juniory toužící po výkonu. Celá patní zóna je chráněna pěnou EVA s menší tvrdostí, která tlumí nárazy v jakékoli poloze. Její patní rocker usnadňuje odvalování chodidla v přechodové fázi mezi brzděním a opětovným rozběhem. Výsledkem je bezkonkurenční tlumení nárazů. Podrážka byla přepracována tak, aby přesněji reagovala na požadavky hry. Povrch běhounu byl zvětšen v oblastech s největším oděrem a zkrácen v méně namáhaných oblastech. Podešev JET MACH 3 v kombinaci s technologií Michelin tak zajišťuje zvýšenou odolnost, která snižuje opotřebení a oděr od specifických tenisových pohybů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat JET MATCH 3 AC JR Juniorská tenisová obuv, růžová, velikost 37
BABOLAT RED FOAM X 24 (117064), Babolat Junior II Red str (169970), Babolat Pulsion 105 grey-red-blue str. (SPTba207nad), BABOLAT TEAM X 4 (122404), Babolat 3 Pairs Invisible black (SPTbab016nad), Babolat 3 Pairs Pack white (SPTbab012nad), Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139), tenisove rakety babolat, X-doria Raptic Journey for AirPods 3 Red (492836), Babolat Ballfighter 25 (169995), Babolat Ballfighter 19 (170005), Babolat Eagle vypletená (SPTbab240nad), Adam Hall 3 STAR MIDI 0075 RED (3 STAR MIDI 0075 RED), Adam Hall 3 STAR MIDI 0150 RED (3 STAR MIDI 0150 RED), Adam Hall 3 STAR MIDI 0600 RED (3 STAR MIDI 0600 RED), BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4 (179295), Babolat B Fly 25 (169979), Babolat Boost Aero str. (SPTbab122nad), Babolat Base Speedlighter str. (180588), Babolat Boost S str. (SPTbab127nad), Babolat Eagle vypletená G4 (1700373), Babolat Tournament Medium yellow (3324921084206), Babolat Eagle vypletená G3 (1700366), Babolat Aero G yell-bk (SPTbab136nad), Babolat Pure Drive JR 26 (SPTbab179nad), Babolat Comet 25 bk. yellow (1633541), Babolat Pure Drive 110 nevypl. (SPTbab234nad), Babolat EVO Drive Tour nevypl. (SPTbab158nad), Babolat Pure Drive JR 25 (SPTbab183nad)