Babolat gold academy x 72 bag (179303)

Produkt Babolat gold academy x 72 bag (179303) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Babolat gold academy x 72 bag (179303) upraviť a produkt hľadať znova.

BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG (179303)

BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG  (179303)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 72 kusy v balení Tenisové míče babolat GOLD ACADEMY jsou určené pro hru na všech typech povrchů. Míče jsou beztlakové a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost. Balení obsahuje 72 míčů BABOLAT GOLD ACADEMY, které využijete na antuce, trávě i tvrdých površích. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAGTenisové míče určené pro hru na všech typech povrchůVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT GOLD ACADEMY jsou beztlakovéBalení obsahuje 72 míčůBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT GOLD ACADEMY X 72 BAG (179303) , Babolat gold championship x4 (179295)

Tenisové míče Babolat GOLD 4

Tenisové míče Babolat GOLD 4
Detail

Tenisový míč Championship Gold Tento tenisový míč je výkonnostním míčem vhodným pro všechny povrchy. Je tlakovaný s použitou plstí "Extra Duty Felt". Skvěle v sobě kombinuje cit pro míč a trvanlivost. Je rovněž schválen jako oficiální míč Mezinárodní tenisovou federací (ITF). Dodává se v dóze po 4ks. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako Tenisové míče Babolat GOLD 4 , Babolat team x 4 (122404)

BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4 (179295)

BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4 (179295)
Detail

Tenisový míč tenisové tlakované míče 4 kusy v balení Tenisové míče babolat GOLD CHAMPIONSHIP jsou určené pro hru na všech typech povrchů. Míče jsou tlakované a vhodné především pro závodní hráče. Disponují gumovým jádrem Rubber Play, které je pružné, díky čemuž jsou míče skvěle ovladatelné a současně odolné. O dlouhou životnost se postará vnitřní jádro s klasickým natlakováním, zatímco komfort při hře zajistí hustá milikenová plsť Extra Duty Felt. Balení obsahuje 4 míče BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4Tenisové míče určené pro hru na všech typech povrchůVhodné především pro závodní hráčeSkvěle ovladatelné a současně odolné díky gumovému jádru Rubber PlayO dlouhou životnost se postará vnitřní jádro s klasickým natlakovánímKomfort při hře zajistí hustá milikenová plsť Extra Duty FeltBalení obsahuje 4 míče BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIPBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4 (179295) , Babolat red foam x 24 (117064)

Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X4 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI

Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X4 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI
Detail

babolat GOLD CHAMPIONSHIP X4 jsou profesionální tlakované míčky z kategorie Performance. Jsou určené pro všechny druhy povrchů. Gumové jádro Rubber Play - pružnější guma pro lepší ovladatelnost při zachování odolnosti. Vnitřní jádro má klasické natlakování pro skvělou ovladatelnost. Hustá milikenová plsť Extra Duty Felt pro větší komfort. Tento vynikající míček je určen pro všechny hráče od začátečníků až po profesionály. Je schválen ITF, FFT, FIT. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X4 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI

Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X3 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI

Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X3 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI
Detail

Profesionální tlakované míčky z kategorie Performance babolat GOLD CHAMPIONSHIP X3 jsou vhodné pro všechny druhy povrchů. Vnitřní jádro má klasické natlakování a společně s velice pružnou gumou Rubber Play zlepšuje ovladatelnost míčku při zachování vysoké odolnosti. Tento vynikající míček je určen pro všechny hráče od začátečníků až po profesionály. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat GOLD CHAMPIONSHIP X3 Tenisové míčky, reflexní neon, velikost UNI , Babolat x feel origin power str. (174139)

Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, černá, velikost UNI

Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, černá, velikost UNI
Detail

Tenisový bag babolat PURE LINE SMU X6 je navržen pro 6 raket. Taška má dva hlavní prostorné oddíly, do kterých se vejdou rakety i další potřebné vybavení. Samostatná odvětraná kapsa poslouží k uložení obuvi. Polstrované zádové popruhy nabízejí pohodlné nošení buď na rameni jako tašku nebo na zádech jako batoh. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, černá, velikost UNI , Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný (42702)

Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, tmavě modrá, velikost UNI

Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, tmavě modrá, velikost UNI
Detail

Tenisový bag babolat PURE LINE SMU X6 je navržen pro 6 raket. Taška má dva hlavní prostorné oddíly, do kterých se vejdou rakety i další potřebné vybavení. Samostatná odvětraná kapsa poslouží k uložení obuvi. Polstrované zádové popruhy nabízejí pohodlné nošení buď na rameni jako tašku nebo na zádech jako batoh. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat PURE LINE SMU X6 Tenisový bag, tmavě modrá, velikost UNI , Somat gold tablety do myčky 72 ks (9000101321036)

Somat Gold 72 Tablet

Detail

Mytí zaschlého nádobí nebylo nikdy jednodušší. Nový Somat Gold odstraňuje i nejodolnější nečistoty pomocí technologie hloubkového čištění. Tablety odstraňují i odolné připáleniny či skvrny od čaje a kávy. (mall.cz)

Podobné produkty ako Somat Gold 72 Tablet , Tenisove rakety babolat

BABOLAT TEAM X 4 (122404)

BABOLAT TEAM X 4 (122404)
Detail

Tenisový míč tenisové tlakované míče 4 kusy v balení Tenisové míče babolat TEAM jsou určené na tréninky i zápasy. Míče jsou tlakované a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost, stejně jako cit pro míč. Balení obsahuje 4 míče BABOLAT TEAM, které jsou schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT TEAM X 4Tenisové míče určené na tréninky i zápasyVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT TEAM jsou tlakovanéBalení obsahuje 4 míčeBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT TEAM X 4 (122404) , Vampire academy - dvd (n02528)

BABOLAT RED FOAM X 24 (117064)

BABOLAT RED FOAM X 24  (117064)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 24 kusy v balení Tenisové míče babolat RED FOAM jsou určené pro ty nejmenší děti a absolutní začátečníky. Oproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejší, díky čemuž umožní dětem naučit se techniku a optimálně trefovat míč středem rakety. Vyrobené jsou přitom z pěny. Míče BABOLAT RED FOAM jsou oficiálně schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT RED FOAM X 24Tenisové míče určené pro nejmenší dětiVhodné i pro absolutní začátečníkyOproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejšíIdeální pro učení se techniky a trefování míče středem raketyBalení obsahuje 24 míčů BABOLAT RED FOAMOficiálně schválené ITFVyrobené z pěnyBarevné provedení: červeno-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT RED FOAM X 24 (117064) , Lenor xxl gold orchid 2× 1,08 l (72 praní) (8001841762524)

BABOLAT TEAM AC X 4 (179297)

BABOLAT TEAM AC  X 4 (179297)
Detail

Tenisový míč tenisové tlakované míče 4 kusy v balení Tenisové míče babolat TEAM AC jsou určené pro hru na všech typech povrchů. Míče jsou tlakované a vhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreační. Nabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnost. Balení obsahuje 4 míče BABOLAT TEAM AC, které jsou oficiálními míči BATT Babolat amateur tennis tour. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT TEAM AC X 4Tenisové míče určené pro hru na všech typech povrchůVhodné pro všechny druhy hráčů, a to závodní i rekreačníNabízí vysoký komfort při hře, optimální odskok i dlouhou životnostTenisové míče BABOLAT TEAM AC jsou tlakovanéBalení obsahuje 4 míčeBarevné provedení: žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT TEAM AC X 4 (179297) , Babolat ballfighter 25 (169995)

BABOLAT RED FOAM X 3 (116128)

BABOLAT RED FOAM X 3  (116128)
Detail

Tenisový míč tenisové netlakované míče 24 kusy v balení Tenisové míče babolat RED FOAM jsou určené pro ty nejmenší děti a absolutní začátečníky. Oproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejší, díky čemuž umožní dětem naučit se techniku a optimálně trefovat míč středem rakety. Vyrobené jsou přitom z pěny. Míče BABOLAT RED FOAM jsou oficiálně schválené ITF. Klíčové vlastnosti tenisových míčů BABOLAT RED FOAM X 3Tenisové míče určené pro nejmenší dětiVhodné i pro absolutní začátečníkyOproti standardním míčům jsou o 75 % pomalejšíIdeální pro učení se techniky a trefování míče středem raketyBalení obsahuje 3 míče BABOLAT RED FOAMOficiálně schválené ITFVyrobené z pěnyBarevné provedení: červeno-žluté (alza.cz)

Podobné produkty ako BABOLAT RED FOAM X 3 (116128) , Babolat ballfighter 19 (170005)

Ortolá 0138 Bag, 72-80-96 bass

Ortolá 0138 Bag, 72-80-96 bass
Detail

Kufr na akordeon Pouzdro na akordeon (s 72 - 80 - 96 basy) zhotovené z plastifikovaného polyesteru. Polstrování 25mm. Nabízí externí kapsu pro uložení drobného příslušenství, madlo, Popruhy na záda a zapínání na zip. Španělská značka Ortolá se věnuje výrobě obalů a pouzder na hudební nástroje a hudební příslušenství více než 60 let. Veškerá práce na výrobcích probíhá v továrně ve španělském městečku La Pobla del Duc v provincii Valencia. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Ortolá 0138 Bag, 72-80-96 bass , Babolat eagle vypletená (sptbab240nad)

Made Létající drak 72 x 72 cm

Made Létající drak 72 x 72 cm
Detail

Létající drak čtyř barev čeká na své malé navigátory, kteří ho mohou vypustit za příhodného větru do vzduchu. Přednosti: nízká hmotnost snadná skladovatelnost a přenášení vede děti k aktivnímu pohybu Kupte dětem létajícího draka! Vhodné pro děti od 3 let Rozměry: 72 x 72 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Made Létající drak 72 x 72 cm , Veles-x pick bag black (pbb)

Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139)

Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139)
Detail

Badmintonová raketa - vhodná pro pokročilé hráče, k útočnému stylu hry, vyvážení 285 mm, tuhá, délka 675 mm, hmotnost 85 g, materiál hlavy graphite, bílá a modrá barva, 1 raketa v balení Jste i vy příznivcem badmintonu, stále oblíbenějšího raketového sportu? V tom případě se vám hodí vhodné, kvalitní vybavení. Raketa na badminton babolat X FEEL ORIGIN POWER str. je nejvhodnější hlavně pro hráče s vyšší úrovní. Tato raketa značky Babolat je Tuhá Díky extra nízké hmotnosti 85 g je zajištěna obstojná kontrola nad údery a švihy. Hlavní parametry rakety na badminton Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. Přizpůsobená pro Útočný styl hry Působivě nízká hmotnost 85 g Hlavní materiál: graphite (alza.cz)

Podobné produkty ako Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139) , Whirlpool w84be 72 x 2 (859991617420)

Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný (42702)

Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný (42702)
Detail

Zahradní úložný box - s víkem, objem 650 l, materiál dřevo, rozměry 72 × 72 × 126 cm (Š×V×H), hmotnost 17400 g Snažíte se udržovat si ve svých věcech pořádek? Skvělým pomocníkem, který se hodí do každé domácnosti, vám bude úložný box SHUMEE. Získáte úložný prostor o objemu 650 l. Pro výrobu úložného boxu výrobce zvolil kvalitní materiál, jakým je dřevo. Tento typ je opatřen uzavíratelným víkem, které obsah ochrání před prachem či jinými nečistotami. Je vhodným místem, kde uskladnit veškeré zahradní potřeby. K přednostem bezpochyby náleží vysoká odolnost a navíc skvěle vypadá. Celkové rozměry úložného boxu SHUMEE činí 72 × 72 × 126 cm (vך×h). Celková hmotnost prázdného boxu odpovídá 17400 g. Hlavní přednosti úložného boxu Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný Úložný box pomůže s organizací zahradních potřeb Výrobním materiálem boxu je dřevo Úložný box s víkem SHUMEE vám poskytne objem 650 l Rozměry dosahují 72 × 72 × 126 cm (vך×h) Hmotnost úložného boxu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný (42702) , Babolat b fly 25 (169979)

Somat Tablety do myčky Gold 72 ks

Somat Tablety do myčky Gold 72 ks
Detail

Somat Tablety do myčky Gold 72 ks Somat Gold zanechá vaše nádobí a sklenice zářivě čisté po každém mycím cyklu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Somat Tablety do myčky Gold 72 ks , Babolat boost aero str. (sptbab122nad)

Somat Gold tablety do myčky 72 ks (9000101321036)

Somat Gold tablety do myčky 72 ks (9000101321036)
Detail

Tablety do myčky - pevné, Somat Gold, 72 ks v balení SOMAT Gold tablety (72 ks)Somat Gold tablety do myčky jsou č.1 v boji proti připáleninámVýborný pomocník v kuchyni, který zaručí dokonalou čistotu vašeho nádobíDíky 12 funkcí tablety Somat Gold vyčistí i ty nejodolnější připáleniny a poradí si s mastnotou již při 40°CTablety Somat Gold pronikají hluboko k nečistotám a odstraní je bez potřeby předmytíV jedné tabletě All in 1 najdete vše pro dokonale čisté a lesklé nádobíHravě si poradí se skvrnami od čaje a kávyVybavili jste si kuchyň myčkou na nádobí a zvažujete, jaké tablety koupit? Pak neváhejte a vyzkoušejte Somat tablety do myčky Gold 72 ks. Odstraní připáleniny a veškeré další nepříjemné nečistoty již při teplotě 40 °C. Tablety Somat také chrání sklo před korozí, a mají funkci soli i leštidla. Vylepšené složení Active 12 s milionem částic zaručí, že tablety Somat proniknou opravdu hluboko k nečistotám. Nebude pro ně problém vyčistit například připálené... (alza.cz)

Podobné produkty ako Somat Gold tablety do myčky 72 ks (9000101321036) , Babolat base speedlighter str. (180588)

Aevor Sacoche Bag Ripstop Olive Gold

Aevor Sacoche Bag Ripstop Olive Gold
Detail

Aevor Sacoche Bag - voděodolné crossbody z recyklovaných PET lahví, které lze dle potřeby upevnit k tělu třetím popruhem. Máte tak jistotu, že vám nebude lítat ze strany na stranu, když pojedete třeba na kole. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Aevor Sacoche Bag Ripstop Olive Gold , Babolat boost s str. (sptbab127nad)

Klättermusen Algir Accessory Bag Small Gold

Klättermusen Algir Accessory Bag Small Gold
Detail

Klättermusen Algir Accessory Bag Small - malá crossbody taška z odolného recyklovaného polyamidu, kterou lze připevnit k batohu. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Klättermusen Algir Accessory Bag Small Gold , Babolat eagle vypletená g4 (1700373)

Klättermusen Algir Accessory Bag Medium Gold

Klättermusen Algir Accessory Bag Medium Gold
Detail

Klättermusen Algir Accessory Bag Medium - praktická crossbody taška z odolného recyklovaného polyamidu, kterou lze připevnit k batohu. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Klättermusen Algir Accessory Bag Medium Gold , Babolat tournament medium yellow (3324921084206)

Childhome Mommy Bag Big Black Gold

Detail

Jedinečná taška Mommy Bag belgické značky Childhome je jako stvořená pro každou z maminek. Díky svým úctyhodným rozměrům poslouží skvěle jako taška do porodnice, taška na víkend nebo opravduprostorná přebalovací taška. Taška má prakticky členěný vnitřní prostor a její součástí je také přebalovací podložka a dlouhý popruh pro nošení přes rameno nebo zavěšení na kočárek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Childhome Mommy Bag Big Black Gold , Babolat eagle vypletená g3 (1700366)

Zip kovový nedělitelný 2 jezdce 72 cm black/gold

Zip kovový nedělitelný 2 jezdce 72 cm black/gold
Detail

Výrobce: Evropský výrobce, Barva: černá (bubulakovo.cz)

Podobné produkty ako Zip kovový nedělitelný 2 jezdce 72 cm black/gold , Psací stůl bílý 90 x 40 x 72 cm dřevotříska

Aevor Hip Bag Ease Ripstop Olive Gold

Aevor Hip Bag Ease Ripstop Olive Gold
Detail

Aevor Hip Bag Ease - kompaktní ledvinka z recyklovaných PET lahví, která potěší praktickou kapsou na telefon, kroužkem na klíče i voděodolným svrškem. (freshlabels.cz)

Podobné produkty ako Aevor Hip Bag Ease Ripstop Olive Gold , Academy is...: almost here - lp (7567864557)

LENOR XXL Gold Orchid 2× 1,08 l (72 praní) (8001841762524)

LENOR XXL Gold Orchid 2× 1,08 l (72 praní) (8001841762524)
Detail

Aviváž - vlastnosti: univerzální, květinová vůně, vyrobeno v Česku, počet praní: 72, objem 2160 ml Aviváž LENOR dodá prádlu krásnou vůni a značnou jemnost a díky tomu usnadní žehlení. Vaše prádlo tak prostoupí květinová vůně, čímž zaručuje pocit vůně a čistoty. Aviváž LENOR vystačí celkem na 72 praní. Jedno balení má obsah 2160 ml. Tato aviváž byla vyrobena v České republice. Významné vlastnosti aviváže LENOR XXL Gold Orchid 2× 1,08 l (72 praní) Dlouhotrvající květinová vůně Zaručená kvalita původem z Česka Aviváž LENOR je v balení o objemu 2160 ml Zvládne až 72 praní Prádlo provoní a znatelně zjemní Žehlení je díky aviváži jednodušší (alza.cz)

Podobné produkty ako LENOR XXL Gold Orchid 2× 1,08 l (72 praní) (8001841762524) , Neutrik np2x-bag (np2x-bag)

Fender FE920 Electric Guitar Gig Bag, Gold Denim

Fender FE920 Electric Guitar Gig Bag, Gold Denim
Detail

Obal pro elektrickou kytaru Tento je stylovým a dostupným řešením toho, jak na cestách ochránit vaši elektrickou kytaru. Vnější vrstva je vyrobena z odolné a stylové džínoviny, která nástroj ochrání před nárazy, a navíc je odolná vůči trhání a párání. Vnitřní část disponuje 20 mm silným polstrováním a vrstvou z měkkých mikrovláken, která ochrání lak vašeho nástroje. Maximální bezpečí pak zajistí také opora krku, vyztužené části na vnější straně a ochrana pro rolnu na popruh. Pro pohodlný přenos slouží dvojice ergonomických madel nebo ramenní popruhy. Samozřejmostí je prostorná kapsa na příslušenství. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Fender FE920 Electric Guitar Gig Bag, Gold Denim , Neutrik nc3fxx-bag (nc3fxx-bag)

Kleenex Sensitive Box 4 x 72 ks

Detail

Kapesníky Kleenex Sensitive jsou určeny pro osoby s jemnou a citlivou pokožkou a také pro alergiky. Jsou neparfémované a hypoalergenní, takže pokožku nedráždí. Jsou zhotoveny z udržitelných zdrojů. Balení 4 × 72 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Kleenex Sensitive Box 4 x 72 ks , Neutrik nc3mxx-bag (nc3mxx-bag)

Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI

Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI
Detail

Tenisová taška babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON má jednu kapsu na rakety a příslušenství uzavíratelnou na zip. Díky polstrovanému popruhu ji můžete pohodlně přenášet na rameni. Postranní kapsa slouží k uložení drobných věcí, jako například peněženky nebo klíčů. (sportisimo.cz)

Podobné produkty ako Babolat CLUB RH X 3 WIMBLEDON Tenisová taška, tmavě zelená, velikost UNI , Neutrik np3x-bag (np3x-bag)

Garthen 2001 Zahradní stůl 150 x 89 x 72 cm

Garthen 2001 Zahradní stůl 150 x 89 x 72 cm
Detail

Tento vizuálně výjimečný kovový stůl je ideálním doplňkem Vaší terasy. Stůl je velmi stabilní a snadno se čistí. Velká plocha stolu nabízí dostatek prostoru pro vaše nápoje a jídlo. Výška stolu zase umožňuje pohodlné umístění židlí. V horní části z bezpečnostního skla je zabudován otvor pro deštník - v případě potřeby se tak můžete pohodlně usadit i ve stínu. Technické údaje: materiál: ocel / sklo barva: podstavec + obložení desky: šedá bezpečnostní sklo rozměry výrobku: cca 150 x 96 x 70 cm (d x š x v) tloušťka skla: cca 5,3 mm barva skla: černá otvor pro slunečník: cca 4 cm rozměry nohy: 4 x 1,5 cm Obsah balení: 1 x skleněný stůl (dilego.cz)

Podobné produkty ako Garthen 2001 Zahradní stůl 150 x 89 x 72 cm , Neutrik np2rx-bag (np2rx-bag)

Psací stůl bílý 90 x 40 x 72 cm dřevotříska

Psací stůl bílý 90 x 40 x 72 cm dřevotříska
Detail

Stůl - rozměry desky 90×40 cm, obdélníkový, výška stolu 72 cm, bílá barva Nahrnula se vám práce domů a vy toužíte po pracovním stole? Stůl SHUMEE je navržen právě tak, aby vám práce rychle a příjemně ubíhala. Jeho obdélníkový tvar najde své místo ve většině interiérů. Velikostně bude spíše patřit mezi menší stoly. Co se týče rozměrů, má stůl 90 × 40 × 72 cm. Precizní práce výrobce se podílela na úžasném celkovém vzhledu produktu. Kromě dekoru se na konečném vzhledu podílí i moderní styl. U tohoto modelu je pro desku zvolen materiál, kterým je dřevotříska. Hovoříme-li o materiálu konstrukce, je jím dřevotříska. Tuto kombinaci najdete v barvě, kterou je bílá. Stůl SHUMEE vám pomůže s efektivní prací. Zásadní vlastnosti stolu SHUMEE Skvěle si rozumí s menšími prostory Stůl SHUMEE v obdélníkovém tvaru Co se týká rozměrů, ty dosahují 90 cm × 40 cm × 72 cm Materiálem desky je dřevotříska Sama konstrukce je navržena z materiálu, kterým je dřevotříska Design stolu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Psací stůl bílý 90 x 40 x 72 cm dřevotříska , Puma x garfield mini sling bag zinnia (4064536516097)

Childhome Momlife Toiletry Bag toaletní taška Black Gold 1 ks

Childhome Momlife Toiletry Bag toaletní taška Black Gold 1 ks
Detail

Childhome Momlife Toiletry Bag, , Dětské tašky a batohy pro ženy, Na všechny kosmetické a hygienické nezbytnosti pro vaše děťátko, bez kterých neodejdete z domu, vám skvěle poslouží kosmetická taška Childhome Momlife Toiletry Bag. Díky spolehlivému uzavírání se nic nerozsype, vše bude mít své místo a vy si tak snadno udržíte přehled. Vlastnosti: kvalitní a odolný materiál praktické uzavírání na zip prostorná kosmetická taška ideální i na delší cesty snadno se udržuje díky omyvatelnému materiálu trendy stylový design dostatek prostoru velká a malá přihrádka materiál, který odpuzuje vodu nabízí širokou škálu využití Jak používat: Při znečistění stačí otřít vlhkým hadříkem. Nelze prát v pračce. (notino.cz)

Podobné produkty ako Childhome Momlife Toiletry Bag toaletní taška Black Gold 1 ks

Childhome Mommy Bag Big Canvas Off White Stripes Black/Gold

Detail

Jedinečná taška Mommy Bag belgické značky Childhome je jako stvořená pro každou z maminek. Díky svým úctyhodným rozměrům poslouží skvěle jako taška do porodnice, taška na víkend nebo opravdu prostorná přebalovací taška. Taška má prakticky členěný vnitřní prostor a její součástí je také přebalovací podložka a dlouhý popruh pro nošení přes rameno nebo zavěšení na kočárek. (mall.cz)

Podobné produkty ako Childhome Mommy Bag Big Canvas Off White Stripes Black/Gold

Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm - Archa

Detail

Podložka na přebalování, vyrobená z PVC, které neobsahuje ftaláty. Měkký, jemný materiál je příjemný na omak. Ceba Baby přebalovací podložka 75 × 72 cm zaujme rovněž svým jemným designem s motivem zvířátek. Omyvatelný a voděodolný povrch se snadno omývá a udržuje v čistotě. Vhodná pro děti od narození. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm - Archa

Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm - Liška

Detail

Podložka na přebalování, vyrobená z PVC, které neobsahuje ftaláty. Měkký, jemný materiál je příjemný na omak. Ceba Baby přebalovací podložka 75 × 72 cm zaujme rovněž svým jemným designem s motivem zvířátek. Omyvatelný a voděodolný povrch se snadno omývá a udržuje v čistotě. Vhodná pro děti od narození. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm - Liška

Godan Vánoční návleky na židle 49 x 72 cm

Godan Vánoční návleky na židle 49 x 72 cm
Detail

Vánoční návleky na židle Zpestřete si domov vánočne a útulně. Vánoční návleky na židle zajistí, že Váš domov bude o Vánocích čarokrásný. počet: 1 ks rozměr: 49 x 72 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Godan Vánoční návleky na židle 49 x 72 cm

Podložka do střešního boxu Taurus (205 x 72 cm)

Podložka do střešního boxu Taurus (205 x 72 cm)
Detail

Praktická pěnová podložka do střešního boxu. Pomůže vytvořit rovinu na dně boxu a ochrání box i Vaše zavazadla před poškrábáním. (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Podložka do střešního boxu Taurus (205 x 72 cm)

Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm Sueno

Detail

Představujeme vám přebalovací podložku Sueno od značky Ceba Baby v bílé barvě s krásným designem lapače snů. Podložka má rozměry 75 × 72 cm. Podložka je velice praktická, měkká a z voděodolného, bezftalátového 100% PVC, tedy z materiálu, který je příjemný i nejjemnější dětské pokožce. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm Sueno

Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm Polypody

Detail

Přebalovací podložka značky Ceba Baby je určená na komodu a přebalovací nábytek. Kvalitní a bezpečný materiál s dlouho výdrží a snadnou údržbou. Přebalovací podložka je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců. (mall.cz)

Podobné produkty ako Ceba Baby Přebalovací podložka 75 x 72 cm Polypody

MonPeri Eko dětské vlhčené ubrousky 12 x 72 ks

MonPeri Eko dětské vlhčené ubrousky 12 x 72 ks
Detail

MonPeri Eko dětské vlhčené ubrousky 12 x 72 ks Vlhčené ubrousky jsou dnes již nepostradatelným pomocníkem snad každého rodiče malého dítěte. Jsou ideální zejména k použití při přebalování, lze je ale využít např. i při cestování na otření ručiček a dalších částí těla malého nezbedy. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako MonPeri Eko dětské vlhčené ubrousky 12 x 72 ks

Nupo Čokoládová oplatka Snack bite 3 x 72 g

Nupo Čokoládová oplatka Snack bite 3 x 72 g
Detail

Nupo Čokoládová oplatka Snack bite 3 x 72 g Křupavá oplatka plněná kakaovým krémem politá mléčnou čokoládou obohacenou o bílkoviny. Bez přidaného cukru. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Nupo Čokoládová oplatka Snack bite 3 x 72 g

Bunda X Ami Puffer 535991 72

Bunda X Ami Puffer 535991 72
Detail

šňůry pro nastavení kapuce vysoce postavený stojan Dvě boční kapsy na zip vodotěsný povlak Ami je francouzská módní značka založená v Paříži v roce 2011 Alexandrem Matthioussi. Logo značky odkazuje na přátelství a rodinu, tj. zapínání na zip s ochranou proti dešti Kolekce Puma x ami je navržena tak, aby přenášela pozitivní energii bez ohledu na pohlaví, ale je vytvořena kombinací minimalistické značky, neutrálních a odvážných barev a vysoce kvalitních materiálů. syntetická izolace PrimaLoft® unisexová bunda z druhé kolekce vytvořená ve spolupráci X AMI rukávy s elastickými manžetami PrimaLoft® - patentovaný materiál ze syntetických mikrovln, který plní roli tepelné izolace. Je lehký, odolný proti stlačování, neabsorbuje vlhkost, poskytuje prodyšnost a dokonale udržuje teplo. Absorbuje třikrát méně vody než jiné materiály. Symbol: 535991 72 Model: Puma x AMI Puffer Jacket 535991 72 Producer: Puma Materiál: 100% nylon; Podšívka: 100% nylon; Izolace: 100% polyester Sezóna: Fall/Winter 22 Typ kapsy: boční Barva: oranžový Kapuce: Ano Dokončení rukávů: manžeta Stříhání: oversize Počet kapes: 2 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Bunda X Ami Puffer 535991 72

Bunda X Ami Puffer 535991 72

Bunda X Ami Puffer 535991 72
Detail

šňůry pro nastavení kapuce vysoce postavený stojan Dvě boční kapsy na zip vodotěsný povlak Ami je francouzská módní značka založená v Paříži v roce 2011 Alexandrem Matthioussi. Logo značky odkazuje na přátelství a rodinu, tj. zapínání na zip s ochranou proti dešti Kolekce Puma x ami je navržena tak, aby přenášela pozitivní energii bez ohledu na pohlaví, ale je vytvořena kombinací minimalistické značky, neutrálních a odvážných barev a vysoce kvalitních materiálů. syntetická izolace PrimaLoft® unisexová bunda z druhé kolekce vytvořená ve spolupráci X AMI rukávy s elastickými manžetami PrimaLoft® - patentovaný materiál ze syntetických mikrovln, který plní roli tepelné izolace. Je lehký, odolný proti stlačování, neabsorbuje vlhkost, poskytuje prodyšnost a dokonale udržuje teplo. Absorbuje třikrát méně vody než jiné materiály. Symbol: 535991 72 Model: Puma x AMI Puffer Jacket 535991 72 Producer: Puma Materiál: 100% nylon; Podšívka: 100% nylon; Izolace: 100% polyester Sezóna: Fall/Winter 22 Typ kapsy: boční Barva: oranžový Kapuce: Ano Dokončení rukávů: manžeta Stříhání: oversize Počet kapes: 2 (sneakerstudio.cz)

Podobné produkty ako Bunda X Ami Puffer 535991 72

WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 (859991617420)

WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 (859991617420)
Detail

Lednice - s mrazákem dole, energetická třída E, klimatická třída SN-T, objem ledničky 407 l, objem mrazáku 181 l, volitelné, 3 police, 3 přihrádky v mrazáku, 1 chladicí okruh, nerezová barva, no Frost, automatické odmrazování, displej, nulová zóna, LED osvětlení, indikace otevřených dveří chladničky, super chlazení, super mrazení, ventilace, Multi-AirFlow, prázdninový režim, manuální regulace teploty, rozměry 186 × 84 × 75 cm (V׊×H) Díky skvělému designu se tato lednice Whirlpool W84BE 72 X 2 hodí do každé domácnosti. Spotřebič spadá do energetické třídy E. Technologie 6. smysl zaznamenává každou teplotní změnu v chladničce a dané situaci přizpůsobuje činnost kompresoru. Lednice Whirlpool W84BE 72 X 2 disponuje technologií Total NoFrost, která minimalizuje tvorbu námrazy. Uvnitř lednice naleznete kvalitní LED osvětlení a praktickou nulovou zásuvku, která se postará o zachování vašich potravin déle čerstvých. Klíčové vlastnosti lednice Whirlpool... (alza.cz)

Podobné produkty ako WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 (859991617420)

Umělá kytice růží a máku, 27 x 72 x 12 cm

Umělá kytice růží a máku, 27 x 72 x 12 cm
Detail

Nádherná kytice bude dělat parádu v každém interiéru. Kombinace elegantních růží, vlčího máku a jemných krásenek je velmi originální a neokoukaná. Ozdobte s ní odkládací stolek v předsíni nebo jídelní stůl v kuchyni. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá kytice růží a máku, 27 x 72 x 12 cm

Zahradní stůl bílý 78 x 78 x 72 cm plast (48783)

 Zahradní stůl bílý 78 x 78 x 72 cm plast (48783)
Detail

Zahradní stůl - materiál plast, tvar čtverec, bílá barva, rozměry 78 × 78 × 72 cm (d × š × v) Chcete si užívat léta na zahradě či terase? Zahradní stůl SHUMEE využijete nejen k odpočinku. Při jakékoliv manipulaci oceníte jeho nízkou hmotnost. Deska stolu SHUMEE má tvar čtverce s rozměry 78 × 78 cm. Výška stolu je 72 cm. Stěžejní parametry zahradního stolu Zahradní stůl bílý 78 x 78 x 72 cm plast Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: plast SHUMEE Zahradní stůl je vysoký 72 cm Deska má praktický tvar čtverce Deska má šikovný obdélníkový tvar Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 78 × 78 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl bílý 78 x 78 x 72 cm plast (48783)

Lavice 103 x 33 x 72 cm masivní sheeshamové dřevo (285906)

Lavice 103 x 33 x 72 cm masivní sheeshamové dřevo (285906)
Detail

Lavice - s úložným prostorem, do předsíně, dřevěná, materiál sedáku dřevo, s područkami, rozměry 72 × 103 × 33 cm (V׊×H), hnědá barva Chtěli byste si doma rozšířit možnosti pro sezení? Pokud ano, mohla by vás zaujmout lavice SHUMEE, která disponuje rozměry 72 × 103 × 33 cm. Na vytvoření lavice SHUMEE byl vybrán materiál, kterým je dřevo. Bude se vám hodit i pro úschovu věcí, a to díky konstrukci s úložným prostorem. Pro pohodlné posezení byla opatřena polstrováním. Zajímá-li vás sedák, ten tvoří dřevo. Rozhodující vlastnosti produktu Lavice 103 x 33 x 72 cm masivní sheeshamové dřevo Zakupte si do bytu novou lavici na posezení K tomuto typu náleží rozměry 72 × 103 × 33 cm Pro zhotovení lavice SHUMEE byl vybrán materiál: dřevo Nabídne vám také úložný prostor Sedák tvoří dřevo Barva lavice: hnědá (alza.cz)

Podobné produkty ako Lavice 103 x 33 x 72 cm masivní sheeshamové dřevo (285906)

Zahradní stůl kávový 78 x 78 x 72 cm plast (48785)

 Zahradní stůl kávový 78 x 78 x 72 cm plast (48785)
Detail

Zahradní stůl - materiál plast, tvar čtverec, kávová barva, rozměry 78 × 78 × 72 cm (d × š × v) Rádi si užíváte pohody na terase či v altánku? Zahradní stůl SHUMEE využijete při každé akci i odpočinku. Díky nízké hmotnosti ho jednoduše přemístíte. Deska stolu SHUMEE dostala tvar čtverce s rozměry 78 × 78 cm. Výška stolu činí 72 cm. Rozhodující funkce zahradního stolu Zahradní stůl kávový 78 x 78 x 72 cm plast Materiál desky a konstrukce: plast SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 72 cm Deska má šikovný čtvercový tvar Deska má praktický obdélníkový tvar Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 78 × 78 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl kávový 78 x 78 x 72 cm plast (48785)

Zahradní stůl antracitový 78 x 78 x 72 cm plast (48784)

 Zahradní stůl antracitový 78 x 78 x 72 cm plast (48784)
Detail

Zahradní stůl - materiál plast, tvar čtverec, antracitová barva, rozměry 78 × 78 × 72 cm (d × š × v) Rádi si užíváte posezení na zahradě? Zahradní stůl SHUMEE využijete při každé akci i odpočinku. Při jakékoliv manipulaci oceníte jeho nízkou hmotnost. Deska stolu SHUMEE má tvar čtverce s rozměry 78 × 78 cm. Výška stolu je 72 cm. Významné vlastnosti zahradního stolu Zahradní stůl antracitový 78 x 78 x 72 cm plast Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: plast SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 72 cm Deska má šikovný čtvercový tvar Deska má praktický obdélníkový tvar Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 78 × 78 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl antracitový 78 x 78 x 72 cm plast (48784)

Zahradní stůl zelený 80 x 75 x 72 cm plast (48803)

 Zahradní stůl zelený 80 x 75 x 72 cm plast (48803)
Detail

Zahradní stůl - s otvorem pro slunečník, materiál plast, tvar obdélník, zelená barva, rozměry 80 × 75 × 72 cm (d × š × v) Rádi si užíváte posezení na zahradě? Zahradní stůl SHUMEE využijete při každé příležitosti. Při jakékoliv manipulaci oceníte jeho nízkou hmotnost. Deska stolu SHUMEE má tvar obdélníku s rozměry 80 × 75 cm. Na výšku měří 72 cm. Pokud si potrpíte na využití klasického slunečníku, je pro vás správnou volbou. Uprostřed desky tohoto stolu se kvůli němu nachází otvor. Klíčové parametry zahradního stolu Zahradní stůl zelený 80 x 75 x 72 cm plast Deska a konstrukce jsou vyrobeny z materiálu: plast SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 72 cm Zahradní stůl SHUMEE se může pochlubit deskou o ploše 80 × 75 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl zelený 80 x 75 x 72 cm plast (48803)

Zahradní stůl antracitový 126 x 76 x 72 cm plast (43599)

 Zahradní stůl antracitový 126 x 76 x 72 cm plast (43599)
Detail

Zahradní stůl - s otvorem pro slunečník, materiál plast, tvar obdélník, antracitová barva, rozměry 76 × 126 × 72 cm (d × š × v) Chcete si naplno užít posezení na své zahradě? Zahradní stůl SHUMEE využijete při každé akci i odpočinku. Při jakékoliv manipulaci oceníte jeho nízkou hmotnost. Deska stolu SHUMEE má tvar obdélníku s rozměry 76 × 126 cm. Na výšku měří 72 cm. Bude správnou volbou, pokud rádi využíváte klasický slunečník. V desce tohoto stolu je pro něj vyrobený otvor. Základní funkce zahradního stolu Zahradní stůl antracitový 126 x 76 x 72 cm plast Materiál desky a konstrukce: plast SHUMEE Zahradní stůl jeho výška je 72 cm Zahradní stůl SHUMEE vám poskytne plochu desky 76 × 126 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Zahradní stůl antracitový 126 x 76 x 72 cm plast (43599)
BABOLAT GOLD CHAMPIONSHIP X4 (179295), BABOLAT TEAM X 4 (122404), BABOLAT RED FOAM X 24 (117064), Babolat X FEEL ORIGIN POWER str. (174139), Zahradní úložný box 126 x 72 x 72 cm dřevěný (42702), Somat Gold tablety do myčky 72 ks (9000101321036), tenisove rakety babolat, Vampire Academy - DVD (N02528), LENOR XXL Gold Orchid 2× 1,08 l (72 praní) (8001841762524), Babolat Ballfighter 25 (169995), Babolat Ballfighter 19 (170005), Babolat Eagle vypletená (SPTbab240nad), Veles-X Pick Bag Black (PBB), WHIRLPOOL W84BE 72 X 2 (859991617420), Babolat B Fly 25 (169979), Babolat Boost Aero str. (SPTbab122nad), Babolat Base Speedlighter str. (180588), Babolat Boost S str. (SPTbab127nad), Babolat Eagle vypletená G4 (1700373), Babolat Tournament Medium yellow (3324921084206), Babolat Eagle vypletená G3 (1700366), Psací stůl bílý 90 x 40 x 72 cm dřevotříska, Academy Is...: Almost Here - LP (7567864557), Neutrik NP2X-BAG (NP2X-BAG), Neutrik NC3FXX-BAG (NC3FXX-BAG), Neutrik NC3MXX-BAG (NC3MXX-BAG), Neutrik NP3X-BAG (NP3X-BAG), Neutrik NP2RX-BAG (NP2RX-BAG), PUMA x Garfield Mini Sling Bag Zinnia (4064536516097)