Av konvertor hdmi zásuvka ⇒ cinch zástrčka speaka professional sp-hd/av-01 sp-4000716

Produkt Av konvertor hdmi zásuvka ⇒ cinch zástrčka speaka professional sp-hd/av-01 sp-4000716 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Av konvertor hdmi zásuvka ⇒ cinch zástrčka speaka professional sp-hd/av-01 sp-4000716 upraviť a produkt hľadať znova.

AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716

AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716
Detail

Konvertor převádí digitální HDMI signál s vysokým rozlišením v analogový kompozitní signál. To umožňuje připojit zařízení s HDMI vstupem, jako například HDD rekordér, hrací konzoli, TV, nebo počítač, ke starším AV zařízením s kompozitním vstupem, jako například video nebo starší typy televizí. Integrovaný NTSC / PAL přepínač Protože evropský přenos obrazu probíhá pomocí PAL při 50 Hz, nemůže být evropský obrazový signál přehrán na americkém přístroji. S tímto konvertorem můžete například herní konzoli s NTSC zakoupenou v USA připojit k televizoru PAL nebo v zahraničí zakoupený NTSC televizor připojit k PAL přijímači. Podporuje téměř všechny běžné formáty PAL/NTSC. Převod z HDMI na kompozit (3x cinch)·Výstup pro cinch video a 2x cinch audio (P/L)·Přepínač pro výstup NTSC (60 Hz) nebo PAL (50 Hz)·Bez ztráty kvality během konverze·Jednoduchá instalace HDMI® je registrovaná známka HDMI Licensing L.L.C. Konvertor z HDMI na kompozitní signál·Cinch AV kabel, 0,45 m·Napájecí zdroj (5 V / 1 A)· (conrad.cz)

Podobné produkty ako AV konvertor HDMI zásuvka ⇒ cinch zástrčka SpeaKa Professional SP-HD/AV-01 SP-4000716 , Av konvertor hdmi zasuvka speaka professional sp hd sd 01 sp 5099760

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect DA21 08127

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect DA21 08127
Detail

Převeďte své digitální audio signály (Toslink nebo koaxiální) na stereo zvukový signál doleva/doprava.·Maximálně praktické, pokud váš zvukový zesilovač nemá žádné nebo příliš malé digitální audio vstupy.·S vylepšenou vzorkovací frekvencí 192 KHz pro nejlepší reprodukci zvuku.·Podporuje nekomprimované digitální stereo signály.·Podporuje 16 nebo 24 BITŮ·Vzorkovací frekvence 8, 32, 44.1, 48, 96, 176.4 a 192 KHz.·S Wolfson DAC (digitálně-analogový převodník) pro nejlepší reprodukci zvuku. HDMI® je registrovaná známka společnosti HDMI Licensing L.L.C. Audio konvertor Napájecí adaptér / 80 cm Audio kabel RCA (cinch) / 90 (conrad.cz)

Podobné produkty ako AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect DA21 08127 , Vention hdmi to rca (cinch/av) converter black metal type (aeeb0)

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect TC22 08129

AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect TC22 08129
Detail

Umožňuje převádět audio signál z Toslink na digitální koaxiální audiosignál (nebo naopak).·Maximálně praktické, pokud má zdroj zvuku jiný digitální výstup než např. váš zvukový zesilovač.·Dvoucestná konverze·opticky na koaxiální nebo koaxiální.·Zesiluje digitální audiosignál a prodlužuje tak maximální délku kabelu (optický/koaxiální).·Podporuje nejběžnější 2 až 5.1 kanály zvukové signály.·Nabízený, digitální zvukový signál je přehráván současně na obou výstupech (Toslink i koaxiální). HDMI® je registrovaná známka společnosti HDMI Licensing L.L.C. Audio konvertor Adaptér napájení (conrad.cz)

Podobné produkty ako AV konvertor Toslink zásuvka (ODT), cinch zásuvka ⇔ cinch zásuvka Marmitek Connect TC22 08129 , Konektor din jack audio adapter cerna speaka professional 325135 sp 1300540

VESA adaptér SpeaKa Professional SP-NVESA100, černá

VESA adaptér SpeaKa Professional SP-NVESA100, černá
Detail

PopisDržáky na malé monitory a televizory bývají nejčastěji vybaveny otvory v roztečích 75 x 75 mm a 100 x 100 mm. Není-li na monitoru děrování dle standardu VESA, nelze jej připevnit na univerzální držák. Často je tak nutné použít dražší držáky specializovaných výrobců. Pomocí sady VESA Adapter Kit lze na monitor bez děrování dle standardu VESA přimontovat držák, který tento standard splňuje. Stačí připevnit ramena ze sady Adapter Kit na držák a přisvorkovat mezi ně monitor. Monitor bude v držáku pevně sedět, a to i při velkém náklonu nebo otočení. 4 Nastavitelné montážní pozice Aby bylo sadu VESA Adapter Kit možné využít u řady různých velikostí a formátů monitorů, lze ramena v ní obsažená namontovat ve čtyřech různých pozicích. Díky tomu je držák vhodný pro skoro každý druh monitoru. Skvěle se hodí i pro TV Sadu VESA Adapter Kit lze použít i pro většinu menších sekundárních televizorů. Stačí dbát na odpovídající normu VESA. Vše po ruce - bezproblémová montáž Součástí dodávky je široká škála montážního materiálu, takže můžete držák televizoru namontovat na jakoukoli stěnu bez nutnosti kupovat jakékoli další příslušenství.VybaveníUmožňuje montáž monitorů bez děrování dle standardu VESA na držák monitorů odpovídající standardu VESA.Nastavitelná ramena držáku pro různé velikosti a tvary monitorů.Sada je vhodná pro obrazovky s tloušťkou 25,5 až 45,5 mm.Hodí se pro držáky s roztečí 75 x 75 mm a 100 x 100 mm dle standardu VESA.Ideální např. pro monitory iMac.Rozsah dodávky4x rameno adaptéru dle standardu VESA4x úchyt na monitor4x dekorativní kryt8x matice8x šroub M4 x 124x šroub M6 x 404x šroub M6 x 604x šroub M6 x 808x podložka D4Utahovací klíčTechnické parametryMateriálOcel/plastvhodný pro sérieUniversalTyp příslušenství (držáky)VESA adaptérRozměr, hloubka40 mmNosnost (max.)8 kgBarvaČernávýška375 mmŠířka375 mmHmotnost0.66 kg]]> (fonetip.cz)

Podobné produkty ako VESA adaptér SpeaKa Professional SP-NVESA100, černá , Speaka professional

Vention RCA (Cinch / AV) to HDMI Converter Black Metal Type (AEFB0)

Vention RCA (Cinch / AV) to HDMI Converter Black Metal Type (AEFB0)
Detail

Redukce - female konektor 1× HDMI (HDMI 1.3), 1× cinch (RCA) video + stereo zvuk, 1× USB Mini-B, pozlacené konektory, rovné zakončení Adaptér s 1080P HDAdaptér Vention RCA to HDMI Converter propojí vaši starou televizi, herní konzole nebo DVD přehrávač s velkou televizní obrazovkou. Nebo proměňte nečinný monitor v televizi. Užijete si více detailu díky 1080P HD kvalitě. Pomocí vstupního portu můžete zařízení současně napájet. PORTYRCA / HDMI ROZLIŠENÍ1080P HD NAPÁJECÍ VSTUP5V / 1A Plug & PlayAdaptér Vention HDMI Audio Segregator podporuje funkci Plug & Play. Není třeba instalace dalších ovladačů. Stačí zapojit a můžete jej začít ihned používat. Vychutnejte si obraz i zvuk naplno. Oceníte pozlacené konektory pro dokonalý přenos signálu. Stabilní přenos signáluAdaptér Vention HDMI Audio Segregator díky kabelu HDMI přináší jasný obraz a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention RCA (Cinch / AV) to HDMI Converter Black Metal Type (AEFB0) , Helix ultra professional av-l 0w-30 5l (shual035)

Vention HDMI to RCA (Cinch/AV) Converter Black Metal Type (AEEB0)

Vention HDMI to RCA (Cinch/AV) Converter Black Metal Type (AEEB0)
Detail

Redukce - female konektor 1× HDMI (HDMI 1.4), 1× cinch (RCA) video + stereo zvuk, 1× USB Mini-B, pozlacené konektory, rovné zakončení Jednoduchý a snadno použitelný převodník HDMI signálu na analogový využijete např. při propojení moderní televize s domácím kinem, které disponuje kompozitním vstupem. Převodník je vyroben z hliníkové slitiny. Klíčové vlastnosti adaptéru Vention HDMI to RCA ConverterPřevodník HDMI signálu na kompozitní signál a stereo zvukSnadná instalaceVstup: HDMIVýstup: 3× CINCH (video – žlutý, audio L/R – červený a bílý) (alza.cz)

Podobné produkty ako Vention HDMI to RCA (Cinch/AV) Converter Black Metal Type (AEEB0) , Helix ultra professional av-l 0w-30 1l (shual031)

Přepínač KVM SpeaKa Professional 4 porty, HDMI

Přepínač KVM SpeaKa Professional 4 porty, HDMI
Detail

Můžete ovládat až 4 TV nebo počítač signály·Nabízí dva další USB 2.0 porty·Nezávislé spínání KVM, USB periferií a audio přes přední tlačítko·Podporuje 1080p s 36-Bit technologii Deep Color a PC UXGA 1920 x 1200 rozlišení Jeden z dvou připojených zařízení musí být počítač s USB portem, aby Umschaltmechanismus.· HDMI® je registrovaná známka společnosti HDMI Licensing L.L.C. 4x1 HDMI USB KVM přepínač·HDMI a USB 2.0 na HDMI a USB 2.0 Kabel·Síťový zdroj 5V / 2A.·Stručný návod. Windows® XP·Windows Vista™·Windows® 7·Windows® 8·Windows® 10.·Mac OS X 10.8 nebo vyšší·Linux Kernel 2.6.x nebo vyšší (conrad.cz)

Podobné produkty ako Přepínač KVM SpeaKa Professional 4 porty, HDMI , Shell helix hx7 professional av 5w-30 1l (shh7a531)

Apple Lightning Digital AV (HDMI) Adapter (MD826ZM/A)

Detail

Digitální AV adaptér Lightning můžete používat s iPhonem, iPadem nebo iPodem s konektorem Lightning. Digitální AV adaptér Lightning umožňuje zrcadlení všeho, co se zobrazuje na obrazovce zařízení – aplikací, prezentací, webových stránek, fotek a dalšího obsahu – na televizi, displeji nebo projektoru s rozhraním HDMI, případně na jiném kompatibilním displeji v HD rozlišení až 1080p. (mall.cz)

Podobné produkty ako Apple Lightning Digital AV (HDMI) Adapter (MD826ZM/A) , Gravity sp vari®-leg 01 (sp vari-leg 01)

PremiumCord převodník AV signálu a zvuku na HDMI (khcon-26)

PremiumCord převodník AV signálu a zvuku na HDMI (khcon-26)
Detail

Redukce - female konektor 1× HDMI (HDMI 1.3), 1× cinch (RCA) video + stereo zvuk, LED indikace až 1 A, rovné zakončení Máte nějaké starší zařízení, na kterém je k dispozici pouze analogový kompozitní výstup, ale potřebujete ho připojit na moderní obrazovku s HDMI? V tom případě potřebujete speciální PremiumCord AV převodník, s jehož pomocí snadno vyřešíte nepříjemný problém.Upozornění: Převodník funguje pouze ve směru z kompozitního signálu do HDMI, ne naopak. Klíčové vlastnosti převodníku PremiumCord AV na HDMIPřevodník AV signálu a zvuku na HDMIJednoduchá instalaceNapájecí adaptér součástí baleníVstup: 3× CINCH (video – žlutý, audio L/R – červený a bílý)Výstup: HDMIPodpora až Full HD rozlišení (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord převodník AV signálu a zvuku na HDMI (khcon-26) , Sevylor av 150 (3290360114722)

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMI (MUF82ZM/A)

Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMI (MUF82ZM/A)
Detail

Replikátor portů - připojení pomocí USB-C, standard konektoru USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), další konektory: 1 USB-C USB 3.2 Gen 1, 1 ks HDMI HDMI 2.0, 1 ks USB-A USB 3.2 Gen 1 Díky replikátoru portů Apple USB-C Digital AV Multiport nemusíte kupovat mnoho redukcí a řešit, kde je skladovat. Nyní vám vystačí pouze jediný replikátor, se kterým připojíte svůj MacBook nebo iPad Pro s USB-C konektorem k HDMI nebo běžnému USB kabelu. Replikátor portů Apple umožňuje přenášet obraz do jiného monitoru s rozlišením 1080p. Při zapojení flashky do USB přenesete lehce další obsah. K USB konektoru můžete zapojit i nabíjecí kabel od vašeho iPhonu. Klíčové vlastnosti replikátoru Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMIReplikátor umožní připojení různých HDMI či USB zařízeníPřes Apple USB-C Digital AV Multiport lze přenášet obraz v rozlišení 1080pElegantní bílé zpracování typické pro značku ApplePřes replikátor Apple lze přenášet obsah například do USB... (alza.cz)

Podobné produkty ako Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMI (MUF82ZM/A) , Apple usb-c digital av multiport adapter s hdmi (muf82zm/a)

Motorový olej HX7 Professional AV 5W-30 1L SHELL

Motorový olej HX7 Professional AV 5W-30 1L SHELL
Detail

Motorový olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 1L Motorový olej na syntetické bázi pro benzínové a dieselové motory. Splňuje technicky náročné specifikace VW 502.00/505.01. Navržený ke splnění náročných požadavků vysoce výkonných motorů Audi a VW a také pro motory vyžadující ACEA C3. Schválení: ACEA C3, VW 502.00/505.01 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Motorový olej HX7 Professional AV 5W-30 1L SHELL , Casio sp 20 (sp 20)

Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 (5l)

Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 (5l)
Detail

Motorový olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 (5l) Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 je plně syntetický, lehkoběžný motorový olej, který zajišťuje ochranu moderních dieselových motorů osobních automobilů. Díky nízké viskozitě a nízkému tření, zajištuje mazání motoru i za náročných provozních podmínek a snižuje spotřebu pohonných hmot. Při jeho používání je motor dokonale chráněn i při studených startech. Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 je určený především pro použití v přeplňovaných naftových motorech se systémem PD ("čerpadlo-tryska") u vozidel značky VW, AUDI, SEAT, ŠKODA a Ford , která vyžadují olej se specifikaci VW 505.01 nebo Ford WSS-M2C917-A. Použití oleje Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 zaručuje: Rychlý náběh mazání i při studených startech motoru Dokonalou ochranu motoru za všech provozních podmínek Snížení spotřeby paliva a oleje Dlouhou životnost motoru Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 splňuje následující specifikace: ACEA C3 VW 502.00/505.01 (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 (5l) , Casio sp 3 (sp 3)

HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 1l (SHUAL031)

HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 1l (SHUAL031)
Detail

Motorový olej - 0W-30, syntetický, API SM, ACEA C2 a C3, VW 504.00 a VW 507.00, CZ distribuce, objem 1l Základní řada Shell Helix poskytuje kompletní nabídku motorových olejů pro osobní nebo užitkové automobily. V tomto balení se nachází 1 litr oleje Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30. Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 je plně syntetický motorový olej pro benzínové a dieselové motory osobních i lehkých užitkových vozidel. Díky zcela novému složení obsahuje nově speciální čistící aditiva, která zajišťují maximální čistotu motoru a odstraňují i dlouhodobě usazené škodlivé nečistoty a usazeniny. Je schválen pro využití v rámci prodloužených výměnných intervalů a snižuje spotřebu paliva.Vlastnosti:Množství oleje: 1 lViskozita 0W-30Splňuje normy: ACEA C2, C3, VW 504.00 / 507.00 (alza.cz)

Podobné produkty ako HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 1l (SHUAL031) , Wd av gp 3tb (wd30eurx)

HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 5l (SHUAL035)

HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 5l (SHUAL035)
Detail

Motorový olej - 0W-30, syntetický, longlife API SM, ACEA C3, VW 504.00 a VW 507.00, CZ distribuce, objem 5l Základní řada Shell Helix poskytuje kompletní nabídku motorových olejů pro osobní nebo užitkové automobily. V tomto balení se nachází 5 litrů oleje Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30. Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 je plně syntetický motorový olej pro benzínové a dieselové motory osobních i lehkých užitkových vozidel. Díky zcela novému složení obsahuje nově speciální čistící aditiva, která zajišťují maximální čistotu motoru a odstraňují i dlouhodobě usazené škodlivé nečistoty a usazeniny. Je schválen pro využití v rámci prodloužených výměnných intervalů a snižuje spotřebu paliva.Vlastnosti:Množství oleje: 5 lViskozita 0W-30Splňuje normy: ACEA C3, VW 504.00 / 507.00 (alza.cz)

Podobné produkty ako HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 5l (SHUAL035) , Av basses avbj 5 car mfb

SHELL HELIX HX7 Professional AV 5W-30 1l (SHH7A531)

SHELL HELIX HX7 Professional AV 5W-30 1l (SHH7A531)
Detail

Motorový olej - 5W-30, syntetický, ACEA C3, VW 502.00 a VW 505.01, CZ distribuce, objem 1l Výběrem patřičného motorového oleje stoupá životnost vašeho vozu a zabráníte zbytečným poruchám motoru. Obecně je dáno, že ideální interval výměny oleje nastává po najetí 10-15 tisíc km. Jestli jste však řidič, který tolik kilometrů nenajede, tak byste měli vyměnit motorový olej každý rok. Motor bude běžet jako na drátkách jen v případě, že se o něj dobře staráte. Z toho důvodu se vyplatí si přikoupit rovněž nový olejový filtr. Motorový olej SHELL spadá mezi syntetické oleje. Nezapomeňte na to, že jeho výběr je spjat i s vhodnou viskozitou. V tomto případě tedy očekávejte motorový olej 5W-30. Abyste si spíše neuškodili, zaměřte se na specifikaci vozu nebo se poraďte s odborníkem. Motorový olej SHELL je expedován v balení objemu 1 l. Nejste-li si s výběrem jistí, můžete se inspirovat v článku "Jak vybrat motorový olej". Důležité vlastnosti motorového oleje SHELL HELIX HX7... (alza.cz)

Podobné produkty ako SHELL HELIX HX7 Professional AV 5W-30 1l (SHH7A531) , Premiumcord převodník av kompozitního signálu a stereo zvuku na hdmi 1080p (khcon-47)

Motorový olej Ultra Professional AV-L 0W-30 1L SHELL

Motorový olej Ultra Professional AV-L 0W-30 1L SHELL
Detail

Motorový olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 1L Plně syntetický motorový olej pro benzínové a dieselové motory. Splňuje technicky náročné specifikace VW 504.00/507.00. Navržený ke splnění náročných požadavků vysoce výkonných motorů Audi a VW a motorů vyžadujících ACEA C3. Schválení: ACEA C3, VW 504.00/507.00 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Motorový olej Ultra Professional AV-L 0W-30 1L SHELL , Redukce hdmi cinch

Shell HELIX HX7 Professional AV 5W-30 5l (SH-550046292)

Shell HELIX HX7 Professional AV 5W-30 5l (SH-550046292)
Detail

Motorový olej - 5W-30, syntetický, API CF, ACEA B4, C3 a B3, VW 505.00, VW 502.00, VW 501.01 a VW 505.01, CZ distribuce, objem 5l Výběrem patřičného oleje do motoru zesilujete životnost vašeho vozidla a zamezíte nepříjemným poškozením a poruchám motoru. Obecné pravidlo říká, že je optimální provést výměnu oleje po každých 10-15 tisíc km. Pokud jste však řidič, který tolik kilometrů ani nenajede, tak byste měli vyměnit motorový olej každý rok. Aby váš motor běžel jako na drátkách, je potřeba mu dát tu největší péči. Z toho důvodu se vám oplatí zainvestovat a dokoupit si nový olejový filtr. Motorový olej SHELL spadá mezi syntetické oleje. Při výběru toho správného typu se musí dbát na viskozitu. V tomto případě tedy očekávejte motorový olej 5W-30. Abyste si spíše neuškodili, zaměřte se na specifikaci vozu nebo se poraďte s odborníkem. Dalším kritériem bude zaručeně API specifikace, jež se vyznačuje označením CF a také tzv. ACEA specifikace B4, C3 a B3. Motorový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Shell HELIX HX7 Professional AV 5W-30 5l (SH-550046292) , Gravity sp 5211 w (sp 5211 w)

Motorový olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5L

Motorový olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5L
Detail

Motorový olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5L Plně syntetický motorový olej pro benzínové a dieselové motory. Splňuje technicky náročné specifikace VW 504.00/507.00. Navržený ke splnění náročných požadavků vysoce výkonných motorů Audi a VW a motorů vyžadujících ACEA C3. Schválení: ACEA C3, VW 504.00/507.00 (torriacars.cz)

Podobné produkty ako Motorový olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5L , Gravity sp 2342 b (sp 2342 b)

Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 1 litr (600027344)

Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 1 litr (600027344)
Detail

Motorový olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 (1l) Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 je plně syntetický, lehkoběžný motorový olej, který zajišťuje ochranu moderních dieselových motorů osobních automobilů. Díky nízké viskozitě a nízkému tření, zajištuje mazání motoru i za náročných provozních podmínek a snižuje spotřebu pohonných hmot. Při jeho používání je motor dokonale chráněn i při studených startech. Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 je určený především pro použití v přeplňovaných naftových motorech se systémem PD ("čerpadlo-tryska") u vozidel značky VW, AUDI, SEAT, ŠKODA a Ford , která vyžadují olej se specifikaci VW 505.01 nebo Ford WSS-M2C917-A. Použití oleje Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 zaručuje: Rychlý náběh mazání i při studených startech motoru Dokonalou ochranu motoru za všech provozních podmínek Snížení spotřeby paliva a oleje Dlouhou životnost motoru Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 splňuje následující specifikace: ACEA C3 VW 502.00/505.01 (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Olej Shell Helix HX7 Professional AV 5W-30 1 litr (600027344) , Gravity sp 3332 b (sp 3332 b)

PremiumCord Převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080p khcon-26

Detail

Převodník AV na HDMI umožňuje přenést HDMI signál ve vysoké kvalitě. PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080p khcon-26 přenáší signál v rozlišení Full HD 1080p (1920 × 1080). Podporuje HDMI 1.3 a napájí se přes DC 5 V / 1 A zdroj. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord Převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080p khcon-26 , Gravity sp 5211 acb (sp 5211 acb)

PremiumCord Převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080p (KHCON-47)

Detail

HDMI redukce vám umožní převod analogového obrazového a zvukového signálu na digitální. PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI (KHCON-47) poskytne obrazové rozlišení až 1080p. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord Převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080p (KHCON-47) , Gravity sp 5212 b (sp 5212 b)

PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080P (khcon-47)

PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080P (khcon-47)
Detail

Redukce analogového obrazového a zvukového signálu na digitální, rozlišení až 1080p, kompatibilní s HDCP 1.2 a HDMI 1.3 Redukce PremiumCord bude nejsnazším východiskem, nastanou-li trable s nekompatibilitou konektorů. Redukce od společnosti PremiumCord má k dispozici female konektor HDMI a Cinch (RCA) Typově jde standard HDMI 1.3. Maximální proudové zatížení redukce dosahuje 1 A. Černá barva bude skvěle ladit s vaším zařízením nebo dalším vybavením. Významné parametry redukce PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080P Redukce PremiumCord snadno a rychle rozšíří možnosti zařízení Konektory: female HDMI a Cinch (RCA) Maximální proudové zatížení 1 A Barva redukce je černá Standard: HDMI 1.3 (alza.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080P (khcon-47) , Black keys: brothers (9x sp) - sp (7559791881)

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 1 litr (600058851)

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 1 litr (600058851)
Detail

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 (1 litr) Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 (VW 504 00/507 00) je plně syntetický, lehkoběžný motorový olej pro benzínové a naftové motory. Nízká viskozita při vysoké teplotě motorového oleje umožňuje při jeho použití výrazné snížení spotřeby paliva a současné zvýšení výkonu motoru. Mimořádná oxidační, termická a mechanická stabilita předurčuje tento olej při použití v motorech se systémem WIV instalovaným v nových modelech vozidel VW k prodlouženým výměnným intervalům (dle předpisu výrobce až 30 000 km pro benzínové motory, až 50 000 km pro naftové motory). Použití ve všech benzínových a naftových motorech osobních vozidel VW vyžadující motorový olej splňující specifikace VW 504.00 a 507.00. Složení olejů Shell zajišťuje pro Váš vůz: Výrazně vyšší čistící schopnost v porovnání s konkurenčními produkty Vynikající mazání a ochrana motoru za všech provozních podmínek Bezpečné studené starty Nižší spotřebu paliva Vysokou oxidační a tepelnou stabilitu a tím delší životnost oleje Splňuje specifikace: SAE 0W-30 ACEA C3 VW 504 00/507 00 (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 1 litr (600058851) , Gravity sp 5211 b (sp 5211 b)

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5 litrů (600039013)

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5 litrů (600039013)
Detail

Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 (5 litrů) Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 (VW 504 00/507 00) je plně syntetický, lehkoběžný motorový olej pro benzínové a naftové motory. Nízká viskozita při vysoké teplotě motorového oleje umožňuje při jeho použití výrazné snížení spotřeby paliva a současné zvýšení výkonu motoru. Mimořádná oxidační, termická a mechanická stabilita předurčuje tento olej při použití v motorech se systémem WIV instalovaným v nových modelech vozidel VW k prodlouženým výměnným intervalům (dle předpisu výrobce až 30 000 km pro benzínové motory, až 50 000 km pro naftové motory). Použití ve všech benzínových a naftových motorech osobních vozidel VW vyžadující motorový olej splňující specifikace VW 504.00 a 507.00. Složení olejů Shell zajišťuje pro Váš vůz: Výrazně vyšší čistící schopnost v porovnání s konkurenčními produkty Vynikající mazání a ochrana motoru za všech provozních podmínek Bezpečné studené starty Nižší spotřebu paliva Vysokou oxidační a tepelnou stabilitu a tím delší životnost oleje Splňuje specifikace: SAE 0W-30 ACEA C3 VW 504 00/507 00 (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Olej Shell Helix Ultra Professional AV-L 0W-30 5 litrů (600039013) , Gravity sp 5522 b (sp 5522 b)

Gravity SP VARI®-LEG 01 (SP VARI-LEG 01)

Gravity SP VARI®-LEG 01 (SP VARI-LEG 01)
Detail

Nástavec na reproduktorový stojan - fixní konstrukce, materiál ocel, nastavitelná výška, nastavitelná výška od 340 do 340 mm, černá barva Klíčové vlastnosti nástavce na reproduktorový stojan Gravity SP VARI®-LEG 01 Nástavec Gravity Stands zajistí bezpečné a praktické umístění vašeho reproduktoru Nástavec na reproduktorový stojan Gravity Stands je volně stojící Je opatřen jednoduchou fixní konstrukcí Nabízí i nastavitelnou výšku K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je konkrétně ocel Výšku lze nastavit od 340 do 340 mm Dominuje mu černá barva V balení očekávejte jeden nástavec na reproduktorový stojan Gravity Stands (alza.cz)

Podobné produkty ako Gravity SP VARI®-LEG 01 (SP VARI-LEG 01) , Gravity sp 2332 tpb (sp 2332 tpb)

Spojovací kabel Speaka pozlacený 2x cinch 5 m

Spojovací kabel Speaka pozlacený 2x cinch 5 m
Detail

Ke spojení zařízení se zdířkami cinch · Stíněný konektor a kabel pro nejlepší kvalitu zvuku.Technické parametryHodnotaProvedení kabelu (kategorie)Audio kabelStíněníFoliové stíněníDélka kabelu5 mKabelové použitíAudioVlastnosti kabeluLze šroubovatTyp konektoru (příp. výstup)Cinch zástrčkaTyp konektoru (příp. vstup)Cinch zástrčkaForma kabeluKulatýPočet konektorů A2 xPočet svorek B2 xBarvaModráTyp konektoruRovnýProvedení kabeluKabelTyp připojeníCinchVybaveníPozlacené kontakty konektorů (fonetip.cz)

Podobné produkty ako Spojovací kabel Speaka pozlacený 2x cinch 5 m , Stagg sp-mhcl-dlx (sp-mhcl-dlx)

Art AV DIRECT

Art AV DIRECT
Detail

pasivní directbox, 2 kanály, univerzální pro spotřební elektroniku, vstupy: 2x RCA cinch, mono Jack 6.3, stereo Jack 6.3, stereo Jack 3.5, svorkovnice, výstup: 1x XLR, oddělení země, hi-cut filtr 4.8 kHz (hudebnicentrum.cz)

Podobné produkty ako Art AV DIRECT , Gravity sp 4722 b (sp 4722 b)

PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI Full HD 1080p khcon-49

Detail

Praktický elektronický převodník umožňuje připojit HDMI zařízení pomocí VGA konektoru. PremiumCord VGA + audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI FULL HD 1080p khcon-49 podporuje Full HD rozlišení videa a disponuje 3,5mm audio jackem pro převod analogového zvuku. Jednoduchá instalace a montáž. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI Full HD 1080p khcon-49 , Gravity sp 2332 b (sp 2332 b)

APC WBEXTWAR1YR-SP-01 1 rok BOX Prodloužení záruky, o 1 rok, pro UPS, pro nově zakoupené produkty, SP-01, BOX WBEXTWAR1YR-SP-01, WBEXTWAR1YR-SP-01

PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI Full HD 1080p khcon-49 - zánovní

Detail

Praktický elektronický převodník umožňuje připojit HDMI zařízení pomocí VGA konektoru. PremiumCord VGA + audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI FULL HD 1080p khcon-49 podporuje Full HD rozlišení videa a disponuje 3,5mm audio jackem pro převod analogového zvuku. Jednoduchá instalace a montáž. (mall.cz)

Podobné produkty ako PremiumCord VGA+audio elektronický konvertor na rozhraní HDMI Full HD 1080p khcon-49 - zánovní , Adam audio studio pro sp-5 (sp-5)

AV˸Link SH-40

AV˸Link SH-40
Detail

Sluchátka Sluchátka pro běžný poslech s praktickým ovldačem hlasitosti na kabelu. Součástí balení je i pozlacená redukce z 3.5 mm na 6.3 mm. (kytary.cz)

Podobné produkty ako AV˸Link SH-40

Lustr Daisy – 146-AV

Lustr Daisy – 146-AV
Detail

> železný podstavec > rozměr: 90 × 90 cm > výška: 35 cm > zástrčka: 7 × E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Daisy – 146-AV

Lustr Dolunay – 144-AV

Lustr Dolunay – 144-AV
Detail

> kovový podstavec > skleněné stínidlo > velikost: 43 × 15 cm > výška: 74 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Dolunay – 144-AV

Lustr Flower – 174-AV

Lustr Flower – 174-AV
Detail

> železný podstavec > rozměr: 64 × 64 cm > výška: 30 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Flower – 174-AV

Lustr Erebos – 106-AV

Lustr Erebos – 106-AV
Detail

> dřevěný podstavec > velikost: 100 × 7 cm > výška: 53 cm > délka kabelu: 40 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Erebos – 106-AV

Lustr Flower – 162 – AV

Lustr Flower – 162 – AV
Detail

> železný podstavec > rozměr: 75 × 75 cm > výška: 50 cm > zástrčka: 6 × E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Flower – 162 – AV

Lustr Flower – 161 – AV

Lustr Flower – 161 – AV
Detail

> železný podstavec > rozměr: 70 × 70 cm > výška: 40 cm > zástrčka: 4 × E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Flower – 161 – AV

Lustr Flower – 173-AV

Lustr Flower – 173-AV
Detail

> kovový podstavec > skleněné stínidlo > velikost: 64 × 64 cm > výška: 30 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Flower – 173-AV

Lustr Erebos – 105-AV

Lustr Erebos – 105-AV
Detail

> dřevěný podstavec > velikost: 60 × 9 cm > výška: 60 cm > délka kabelu: 40 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Erebos – 105-AV

Lustr Erebos – 113-AV

Lustr Erebos – 113-AV
Detail

> dřevěný podstavec > kovové stínítko > velikost: 80 × 8 cm > výška: 90 cm > délka kabelu: 40 cm > zástrčka: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Erebos – 113-AV

Lustr Dolunay – 143-AV

Lustr Dolunay – 143-AV
Detail

> železný podstavec > skleněné stínidlo > rozměr: 25 × 15 cm > výška: 76 cm > typ zástrčky: E 27 Max 100 W (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Lustr Dolunay – 143-AV

Sevylor AV 150 (3290360114722)

Sevylor AV 150  (3290360114722)
Detail

Vesla s hliníkovou žerdí kompatibilní s havlinkami člunů Caravelle, délka: 150 cm, šírka listu: 19 cm, hmotnost: 1,1 kg Vesla Sevylor AV 150 se mohou pochlubit délkou 150 cm a šířkou listu 19 cm. Jsou vyrobeny z kvalitního hliníku v kombinaci s odolným plastem. Disponují hliníkovou žerdí pro dlouhou životnost a pasují na havlinky člunů Caravelle, Fish Hunter nebo Tender. V balení naleznete jeden pár vesel. Klíčové vlastnosti vesel Saylor AV 150Vesla Sevylor AV 150 s hliníkovou žerdí a plastovým listemKompatibilní například s havlinkami člunů Caravelle, Tender nebo Fish HunterŠířka listu 19 cm pro dostatečný záběrPraktické balení 2 ks veselDélka:150 cmŠířka listu:19 cmHmotnost:1,1 kg (alza.cz)

Podobné produkty ako Sevylor AV 150 (3290360114722)

Propojovací audio kabel SpeaKa, zástrčka jack 6,35 ⇔ zástrčka jack 3,5 mm, bílá, 5 m

Propojovací audio kabel SpeaKa, zástrčka jack 6,35 ⇔ zástrčka jack 3,5 mm, bílá, 5 m
Detail

Pomocí jack kabelu SuperSoft můžete snadno připojit mediální přehrávač s 3,5mm konektorem (např smartphone, MP3 přehrávač apod.) ke stereo soupravě nebo mixážnímu pultu s 6,5mm konektorem. Plášť kabelu je velice flexibilní a zabraňuje tak nežádoucímu vinutí kabelu. Pro připojené např. MP3 přehrávač ke stereo soupravě s konektorem 6,3 mm jack·Plášť SuperSoft pro maximální pružnost kabelu·Vnitřní vodič z bezkyslíkaté mědi·Hliníková zástrčka·Pozlacené kontakty (conrad.cz)

Podobné produkty ako Propojovací audio kabel SpeaKa, zástrčka jack 6,35 ⇔ zástrčka jack 3,5 mm, bílá, 5 m

Avid carp naviják av 8000

Avid carp naviják av 8000
Detail

Naviják má kónickou cívku, ze které se skvěle odvíjí vlasec při nahazování a jelikož má cívka i menší průměr, tak se vlasec lépe skládá do prvního očka. Rychlá přední brzda navijáku nesmí chybět, pomocí jedné otočky je možné přejít z utažené cívky do bojového režimu. 7 kuličkových ložisek z nerezové oceli a 1 válečkové ložisko nejenže dodávají navijáku AV8000 hedvábně hladký chod, ale také zajišťují jeho dlouhou životnost. Přední rychlá brzda navijáku umožňuje pomocí jedné otočky dostat cívku do bojového režimu. Hliníková klička s ergonomickým gumovým madlem umocňuje silný výkon a madlo zajišťuje mimořádnou přilnavost i za mokrého počasí. Překlapěč ze silnějšího drátu, nerezová hřídel, odolné šasí s vysokou pevností, rotor, to vše je konstruováno tak, aby naviják vydržel jakoukoliv situaci, do které se dostanete. Ložiska: 7+1 Stainless Steel Kapacita cívky mm/m: 0.30/330 0.35/240 0.40/185 Převodový poměr: 4.6:1 Hmotnost: 545g (parys.cz)

Podobné produkty ako Avid carp naviják av 8000

SWISSTEN S-GRIP AV-M8

SWISSTEN S-GRIP AV-M8
Detail

SWISSTEN S-Grip Av-M8 Kovový magnetický držák pro mobilní telefon určený pro upevnění do ventilační mřížky. Je opatřen čtyřmi magnety a pogumovaným povrchem pro lepší zabezpečení telefonu. Držák lze díky rotačnímu kloubu volně otáčet o 360°. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Určení: do auta Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN S-GRIP AV-M8

AV Basses Modern 4 Cocobollo

AV Basses Modern 4 Cocobollo
Detail

Elektrická baskytara Baskytara originálního tvaru z dílny světového stavitele baskytar z jižní Moravy Aleše Vychodila. Nekompromisní tradiční zvuk plný síly díky modernímu přístupu k výrobě, luxusní dřeviny použité k výrobě! Valná část těla je z mahagonu, na něm je potom javorová deska, přes kterou je ještě jedna deska z cocobolla. Javorový vrstvený krk je prokládaný dřevem wenge. Elektronika je pasnivní, se snímači Nordstrand. Baskytara se prodává s luxusním kufrem zn. Hiscox. Jde o použité zboží, případný odpočet DPH nelze uskutečnit. (kytary.cz)

Podobné produkty ako AV Basses Modern 4 Cocobollo

Einhell TC-AV 1618 D

Detail

Nejlepší a nejčistší alternativa k únavnému zametání. Vysavač popela Einhell TC-AV 1618 D vyčistí všechna topeniště od lehkého, studeného a jemného popelu s částečně lepivou konzistencí. Disponuje skládaným a přídavným filtrem pro lepší filtraci a nádobou o objemu 18 l. (mall.cz)

Podobné produkty ako Einhell TC-AV 1618 D

SWISSTEN S-GRIP AV-1

SWISSTEN S-GRIP AV-1
Detail

SWISSTEN S-Grip Av-1 Univerzální držák pro zařízení o úhlopříčce 3,5" - 6" určený pro upevnění do ventilační mřížky. ZÁKLADNÍ SPECIFIKACE Úhlopříčka telefonu: 3,5" - 6" Určení: do auta Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako SWISSTEN S-GRIP AV-1

WD AV GP 3TB (WD30EURX)

WD AV GP 3TB (WD30EURX)
Detail

Pevný disk 3.5", SATA III, cache 64 MB, 5400 ot/min Společnost Western Digital je špičkou ve svém oboru a udává tempo technologiím pro ukládání dat. Produkuje vysoce spolehlivé pevné disky, za které se dá bezpečně označit i nová řada s označením AV-GP. Díky své nízké spotřebě i vydávanému hluku a vysokému multimediálnímu výkonu je disk vhodný pro profesionální videotechniku, či k použití v multimediálním HTPC. Přednosti řady AV-GP:Moderní technologie IntelliPark, SilkStream a IntelliSeekSpolehlivost 24x7Nízká spotřeba energieTéměř neslyšitelný provozNepřetržité streamování až 12 videíKapacita 3000 GBVelikost 3,5" Užívá si non-stop provozDisk je navržený tak, aby vydržel při vysokých teplotách v nepřetržitém provozu. Funkce SilkStream mu umožňuje práci s až dvanácti datovými toky v HD rozlišení a optimalizuje jejich souběžné ukládání. Western Digital otestoval i kompatibilitu s nejrůznějšími AV produkty, včetně DVD rekordérů a výrobků... (alza.cz)

Podobné produkty ako WD AV GP 3TB (WD30EURX)

WD AV GP 1TB (WD10EURX)

WD AV GP 1TB (WD10EURX)
Detail

Pevný disk 3.5", SATA III, cache 64 MB, 5400 ot/min Společnost Western Digital je špičkou ve svém oboru a udává tempo technologiím pro ukládání dat. Produkuje vysoce spolehlivé pevné disky, za které se dá bezpečně označit nová řada s označením AV-GP. Ta je přímo navržena pro kamerové bezpečnostní systémy, PVR, DVR či set-top boxy. Vlastnosti v kostceModerní technologie IntelliPark, SilkStream a IntelliSeekDokonalá spolehlivost 24x7Nízká spotřeba energieTéměř neslyšitelný provozNepřetržité streamování videaKapacita 1000 GB, Advanced FormatVelikost 3,5" Užívá si non-stop provozDisk je navržený tak, aby vydržel při vysokých teplotách v nepřetržitém provozu. Funkce SilkStream mu umožňuje práci s až dvanácti datovými toky v HD rozlišení a optimalizuje jejich souběžné ukládání. Western Digital otestoval i kompatibilitu s nejrůznějšími AV produkty, včetně DVD rekordérů a výrobky hlavních výrobců bezpečnostních systémů. Je tak jasnou volbou pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako WD AV GP 1TB (WD10EURX)
av konvertor hdmi zasuvka speaka professional sp hd sd 01 sp 5099760, Vention HDMI to RCA (Cinch/AV) Converter Black Metal Type (AEEB0), konektor din jack audio adapter cerna speaka professional 325135 sp 1300540, speaka professional, HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 5l (SHUAL035), HELIX Ultra Professional AV-L 0W-30 1l (SHUAL031), SHELL HELIX HX7 Professional AV 5W-30 1l (SHH7A531), Gravity SP VARI®-LEG 01 (SP VARI-LEG 01), Sevylor AV 150 (3290360114722), Apple USB-C Digital AV Multiport Adapter s HDMI (MUF82ZM/A), CASIO SP 20 (SP 20), CASIO SP 3 (SP 3), WD AV GP 3TB (WD30EURX), av basses avbj 5 car mfb, PremiumCord převodník AV kompozitního signálu a stereo zvuku na HDMI 1080P (khcon-47), redukce hdmi cinch, Gravity SP 5211 W (SP 5211 W), Gravity SP 2342 B (SP 2342 B), Gravity SP 3332 B (SP 3332 B), Gravity SP 5211 ACB (SP 5211 ACB), Gravity SP 5212 B (SP 5212 B), Black Keys: Brothers (9x SP) - SP (7559791881), Gravity SP 5211 B (SP 5211 B), Gravity SP 5522 B (SP 5522 B), Gravity SP 2332 TPB (SP 2332 TPB), Stagg SP-MHCL-DLX (SP-MHCL-DLX), Gravity SP 4722 B (SP 4722 B), Gravity SP 2332 B (SP 2332 B), Samsung The Freestyle SP-LSP3B (SP-LSP3BLAXXH), ADAM AUDIO STUDIO PRO SP-5 (SP-5)