Alpina zvlhčovač vzduchu s led displejem 4,3 l černáed-247412

Produkt Alpina zvlhčovač vzduchu s led displejem 4,3 l černáed-247412 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Alpina zvlhčovač vzduchu s led displejem 4,3 l černáed-247412 upraviť a produkt hľadať znova.

ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4,3 L černáED-247412

ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4,3 L černáED-247412
Detail

Trpíte často pod prasklinami, suchou pokožku nebo suché kontaktní čočky? A vaše rostliny doma už nikdy dlouho vydrží? Pak by to bylo možné, že ve vašem bytě. To se často v zimě, když topení běží na vysokých túrách. Naštěstí lze tento problém snadno vyřešit pomocí zvlhčovače vzduchu Alpina. Tento kompaktní a moderní zvlhčovač vzduchu má několik nastavení mlhy, časovač, režim spánku, vonný box pro aromaterapii a praktické dálkové ovládání. Zvolte si vlhkost vzduchu sami pomocí zvlhčovače alpina si stanovíte vlhkost vzduchu ve svém bytě. Zvlhčovač je nastavitelný v 5 stupních od 45 % do 90 %. V ideálním případě je vlhkost vzduchu v bytech mezi 40 a 60 %. To platí především v zimních měsících, protože díky častému provozu topení může být vzduch v domě suchý. Jakmile integrovaný vlhkoměr v zvlhčovači usmíří požadovanou vlhkost vzduchu, automaticky uslyšíte po zamlžení. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s aroma a 3 režimy stříkání, jako je tento generuje pod vodou vibrace, které vytvářejí viditelnou mlhu. Tato mlha absorbuje vzduch. Tento zvlhčovač vzduchu má 3 stupně rozprašování. Vyberte si nízký, střední nebo vysoký stupeň rozprašování. Chcete přidat mlhu trochu aroma? Můžete ji použít. Jednoduše vložte 3 až 5 kapek aromatického oleje na houbu v aromatickém uhlu na dně přístroje. 4litrová nádrž zvlhčuje vzduch ve vašem domově až 12 hodin. Pokud zásoba na vodu nestačí, ukazuje přístroj hlášení a po několika sekundách se automaticky vypne. S dálkovým ovládáním, časovačem a spánkovým režimem ovládejte zvlhčovač vzduchu přes LED displej nebo pohodlně z vašeho křesla nebo postele pomocí přiloženého dálkového ovládání. Je to dobrý přístroj do obývacího pokoje nebo pracovny, ale také do vaší ložnice. Zvlhčovač vzduchu má zabudované noční světlo, režim spánku pro zapnutí a vypnutí displeje a časovač (1 až 12 hodin). Vše, co potřebujete, je připojení k zásuvce, plochý, tvrdý povrch, volný prostor kolem 60 centimetrů a voda v zásobníku. Mimochodem je možné, že se na spodní straně přístroje vytváří trochu kondenzační vody. Toto je logický následek jeho funkce, tzn. zvlhčovač vzduchu by měl být nejlépe umístěn na povrch, který snáší vlhkost. Specifikace zvlhčovače vzduchu Alpina Napětí: 100 V - 240 V Frekvence: 50 60 Hz Příkon: 25 W Obsah: 4 litry. Dosah: 15 až 30 metrů čtverečních tří režimů stříkání: nízký, střední, vysoký časový spínač: 1-12 hodin Kontrola vlhkosti 45 %-90 s filtrem a aromatickým olejem, automatické vypnutí při nedostatku vody, barva: černá (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4,3 L černáED-247412 , Zvlhčovač vzduchu rohnson

ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4 L bíláED-247411

ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4 L bíláED-247411
Detail

Zvlhčovač vzduchu – tento zvlhčovač vzduchu vytváří mlhu, aby zvlhčoval vzduch ve vašem domě. To pomáhá při suché pokožce, popraskaných rtech a ucpaném nosu. Difuzní vlhkost – se zvlhčovačem vzduchu alpina určujete vlhkost vzduchu ve vaší domácnosti. Zvlhčovač je nastavitelný v 5 stupních od 45 % do 90 %. Aeroma difuzor s mlhou – tento zvlhčovač vzduchu má tři nastavení mlhy. Vyberte si nízký, střední nebo vysoký stupeň rozprašování. Pro zážitek z vůně přidejte kapky aromatického oleje. Časovač a automatické vypnutí – difuzér se automaticky vypne, pokud obsahuje příliš málo vody nebo když je dosažena požadovaná vlhkost vzduchu. Můžete také nastavit časovač. Dálkové ovládání a LED displej – zvlhčovač vzduchu můžete ovládat pomocí LED displeje nebo pomocí dálkového ovládání, které je součástí dodávky, z vašeho křesla nebo postele. Specifikace zvlhčovače vzduchu Alpina Napětí: 100 V - 240 V Frekvence: 50 60 Hz Příkon: 25 W Obsah: 4 litry Dosah: 15 až 30 metrů čtverečních Tři režimy stříkání: nízký, střední, vysoký spínací hodiny: 1-12 hodin kontrola vlhkosti 45 %-90 s filtrem a aroma boxem, automatické vypnutí při nedostatku vody, noční světlo (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako ALPINA Zvlhčovač vzduchu s LED displejem 4 L bíláED-247411 , Malatec 11036 zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 l šedý (17840)

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s LED

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s LED
Detail

dekorativní prvek s barevným prosvícením zvlhčuje suchý vzduch možnost přidat vonný olej či esenci pro provonění místnosti pojistka proti chodu bez vody Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu a aroma difuzérem vytvoří ve vaší domácnosti ideální podmínky pro zdravé dýchání. Nízká vlhkost v bytě nebo kanceláři může zvyšovat riziko respiračních onemocnění, zvyšuje riziko vzniku alergií a ovlivňuje i celkovou únavu organismu. Elegantním řešením tohoto problému je zvlhčovač vzduchu, který díky ultrazvukovým vlnám vytváří tzv. studenou páru. Zvlhčovač vzduchu má možnost použití vonné esence/oleje pro provonění interiéru. Vůně se dávkuje do speciální nádobky, přes kterou prochází pára a vůně se tak uvolňuje do vzduchu. Zvlhčovač vyniká také svým dekorativním kapkovým provedením v čitém bílém designu se zabudovaným LED podsvícením s možností nastavení až 7 barev. Zásobník vody o objemu až 4 l umožňuje jemné mlžení po dobu 14 až 35 hodin v závislosti na zvoleném výkonu. Bezpečnostní pojistka zajistí ochranu přístroje proti provozu bez vody. Má velmi tichý provoz, lze ho tedy umístit i v ložnici nebo u dětské postýlky. Doba provozu bez doplnění vody: 14 až 35 hodin (dle zvoleného výkonu) Objem zásobníku na vodu: až 4 l Rozměry: v. 22 x š. 33 x h. 22 cm Kapacita zvlhčovací páry: 280 ml / h Hlučnost: cca 35 dB Příkon: 25 W Materiál: plast (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s LED , Malatec 11035 zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 l bílý (17841)

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem
Detail

Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem Sucho je jednnou z příčin, která může za Vaši suchou pokožku a difuzor jsou skvělým způsobem, jak zajistit, aby váš vzduch doma byl kvalitnější, snadněji se dýchal a navíc naprosto krásně voněl. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem , Klarstein highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 w, 2,5 l

Beper olejová lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem

Beper olejová lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem
Detail

Beper olejová lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem Aroma olejová lampa (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper olejová lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem , Proficare pc-lb 3077 zvlhčovač vzduchu

Beper 70402 Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem

Beper 70402 Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem
Detail

Difuzér esenciálních olejů se stylovým LED podsvícením. Ultrasonický nebulizér s možností volby intenzity tvorby studené mlhy. Objem nádržky 140 ml. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Beper 70402 Aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED světlem , Truelife air humidifier h3 zvlhčovač vzduchu

Beper 70404 Keramická aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED do USB

Beper 70404 Keramická aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED do USB
Detail

Beper 70404 Keramická aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED do USB Difuzor s keramickým krytem, ultrazvukovým rozprašovačem a 7 barevným LED světlem. Vybaveno tlačítkem pro výběr intenzity studené páry a tlačítkem pro výběr barvy. Automatické vypnutí v případě, že dojde voda. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Beper 70404 Keramická aroma lampa a zvlhčovač vzduchu s LED do USB , Klarstein stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový

Nedis HUMI120CWT - Zvlhčovač Vzduchu | 5,5 L | Vlhkoměr | LED Obrazovka | Časovač

Nedis HUMI120CWT - Zvlhčovač Vzduchu | 5,5 L | Vlhkoměr | LED Obrazovka | Časovač
Detail

Trápí vás suchý vzduch v domácnosti? Míváte kvůli tomu zdravotní komplikace? Snadné a rychlé řešení naleznete ve zvlhčovači Nedis HUMI120CWT, který je vhodný pro místnosti o rozloze 25 až 50 m² s velice suchým a dráždivým vzduchem. Nabízí automatické řízení vlhkosti, a to díky integrovanému vlhkoměru, který dokáže měřit vlhkost vzduchu a příslušným způsobem upravovat svůj provoz dle aktuální potřeby. LCD displej s LED podsvícením přesně zobrazí úroveň vlhkosti v místnosti a 4 dotyková tlačítka pak slouží k řízení přístroje a k naprogramování optimálního nastavení. Až 12hodinový časovač umožňuje nastavit zvlhčovač tak, aby se po uplynutí zvolené doby automaticky vypnul. Objemná 5,5l nádrž na vodu obsahuje keramický filtr na čištění vody používaný k vytváření chladného nebo teplého aerosolu dle vašeho výběru. Nejnovější výzkumy prokázaly, že teplý aerosol minimalizuje riziko šíření latentních chorob přenášených vzduchem až o 99,9 %. Jakmile se nádrž na vodu vyprázdní nebo nádrž vyberete ze základny, abyste ji mohli naplnit, zvlhčovač se automaticky sám vypne. Hlavní přednosti Zvlhčovač vzduchu Nedis HUMI120CWT je vhodný pro místnosti od 25 až do 50 m² Díky integrovanému vlhkoměru dokáže měřit vlhkost vzduchu a podle toho upravovat svůj provoz Rychle tak dosáhnete optimální vzdušné vlhkosti, která vám usnadní dýchání Ideální vlhkost vzduchu vám uleví od potíží se suchou pokožkou, ekzémem nebo dušností Nedis HUMI120CWT je vybavený 5,5l nádržkou = až několikahodinový provoz bez doplňování vody Veškeré funkce se ovládají pomocí 4 dotykových tlačítek, které jsou umístěné v přední části přístroje O větší přehlednost ovládání se stará LCD displej, který přesně zobrazí úroveň vlhkosti v místnosti Automatické vypnutí při vyčerpání zásobníku na vodu či po odejmutí zásobníku sníží riziko nehody Specifikace Značka: Nedis Model: HUMI120CWT Určení: zvlhčovač vzduchu Zvlhčování Automatická regulace vlhkosti: Ano Aerosol: teplá a studená mlha Vlhkoměr pro monitoring vlhkosti: Ano Integrovaný časovač: až 12hodinový Doporučený pokojový prostor: 25 až 50 m² Nádrž Objem nádrže na vodu: 5,5 l Filtr na čištění vody: keramický Esenciální oleje / aromaterapie: Ne Ovládání Vestavěný displej: LCD Podsvícení obrazovky: Ano Typ tlačítek: dotyková Počet tlačítek: 4 ks Výbava Protiskluzové nožky: Ano Dálkové ovládání. Ne Indikační kontrolka: Ne Napájení a spotřeba energie Typ zdroje napájení: elektrická síť Vstupní napění: 220 až 240 V Frekvence: 50 až 60 Hz Automatické vypnutí: Ano Maximální spotřeba energie: 110 W Typ zástrčky: C (CEE 7/16) Délka přívodního kabelu: 1,5 m Fyzické vlastnosti Materiál: plast Barva: bílá Čistá hmotnost: 1,7 kg Rozměry (Š x V x H): 23,5 x 30 x 21,5 cm Hmotnost balení: 2,2 kg Rozměry balení (Š x V x H): 25 x 33 x 28 cm Obsah balení 1x Nedis SFH HUMI120CWT 1x průvodce rychlým spuštěním (patro.cz)

Podobné produkty ako Nedis HUMI120CWT - Zvlhčovač Vzduchu | 5,5 L | Vlhkoměr | LED Obrazovka | Časovač , Orion plastová dóza s těsněním, 4,3 l

Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840)

Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 60 m2, studený,, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 5,8 l, hlučnost 40 dB, ionizace a zvlhčovač vzduchu, rozměry 28 × 42 × 15 mm (Š×V×H) barva bílá a šedá Máte ve své domácnosti suchý vzduch a rádi byste změnu k lepšímu? Zvlhčovač vzduchu Malatec vám pomůže tento problém vyřešit. Díky výkonu 300 ml/hod budete mít doma vlhčí vzduch během chvilky. Nejlepšího účinku zvlhčovač dosáhne v místnosti o rozloze do 60 m2. S objemem nádržky 5,8 l bude zvlhčovač pracovat dlouhou dobu a to bez nutnosti neustálého doplňování. Technologie studeného odparu se nejvíce přibližuje k přirozenému odpařování vody v přírodě, navíc zvládá také čištění vzduchu. Zabudovaný ionizátor vám pomocí záporně nabitých nábojů pomůže vyčistit vzduch. Jeho rozměry činí 42 × 28 × 15 mm (V׊×H). Stěžejní parametry zvlhčovače vzduchu Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý Zajistí ideální vlhkost vzduchu pro snazší dýchání... (alza.cz)

Podobné produkty ako Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840) , Klarstein whirlwind, 3v1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5.5l, 110w

Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841)

Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 60 m2, studený,, zvlhčovací výkon 300 ml/hod, objem nádržky 5,8 l, hlučnost 40 dB, ionizace a zvlhčovač vzduchu, rozměry 28 × 42 × 15 mm (Š×V×H) barva bílá Máte ve vaší domácnosti suchý vzduch a rádi byste tak ulehčili vašemu dýchání? Zvlhčovač vzduchu Malatec se nabízí jako elegantní řešení této situace. Díky výkonu 300 ml/hod bude problém se suchým vzduchem za chvilku pryč. Nejlepšího účinku zvlhčovač dosáhne v místnosti o rozloze do 60 m2. S objemem nádržky 5,8 l je zajištěno zvlhčení vzduchu na dlouhou dobu, proto nebudete muset často doplňovat vodu. Technologie studeného odpařování má nejblíže k přirozenému způsobu odpařování vody, k tomu také vyčistí vzduch od větších částic. V zařízení je také ionizátor, jenž vám pomůže pomocí záporně nabitých iontů vyčistit vzduch. Jeho rozměry jsou 42 × 28 × 15 mm (V׊×H). Zajímavé vlastnosti zvlhčovače vzduchu Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý... (alza.cz)

Podobné produkty ako Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841) , Klarstein vapoair opal, zvlhčovač vzduchu, led dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový

Parkovací senzory s LED displejem

Parkovací senzory s LED displejem
Detail

Parkovací asistent se automaticky spustí v okamžiku zařazení zpátečky (jsou aktivovány všechny čtyři senzory umístěné v zadním nárazníku). Zobrazuje přesnou vzdálenost překážky za Vaším vozem na LED displeji (0,1 - 2,5 m). Zobrazení vzdálenosti překážky na displeji je velmi přehledné. Na blížící se překážku je řidič upozorněn zvukovou signalizací, kterou je možné také vypnout.. Senzory je možné přelakovat na libovolnou barvu (vyzkoušené jsou barvy ve spreji pro autoplasty). Přiblížení je indikováno barevným sloupcovým grafem a to včetně detekované vzdálenosti k překážce, navíc je přiblížení indikováno pípáním se zkracující se periodou při větším přiblížení. Graf zobrazuje přiblížení k překážce z levé nebo pravé strany. Optická indikace: LED diody, indikace pravá/levá strana, ukazatel vzdálenosti Zvuková indikace: pípání se zvyšující se intenzitou při přiblížení Napájení: 12V = (10,5 - 16V) Sledovaná vzdálenost 0 - 2,5m Detekce překážky: 0.1 - 2.5m Pracovní teplota: -20 - +70°C Typ senzorů: ultrazvukové 40 kHz Délka kabelu od senzoru k řídící jednotce: 230cm Délka kabelu od řídící jednotky k displeji: 490cm Obsah balení Kontrolní jednotka LED displej s akustickou signalizací 4 ultrazvukové senzory Frézka pro vyvrtání přesného otvoru pro senzory Kabeláž a montážní materiál Návod montáže (autohotarek.cz)

Podobné produkty ako Parkovací senzory s LED displejem , Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ve tvaru měsíce (9.1179)

Zvlhčovač vzduchu husy, 3 kusy

Zvlhčovač vzduchu husy, 3 kusy
Detail

Zvlhčovače zajišťují vyšší vlhkost a snižují znečištění prachem. Originální motiv husy je navíc ozdobný a díky držáku jej lze snadno zavěsit na jakýkoliv radiátor. Naplňte vodou a pocítíte příjemný účinek. 3 kusy v jednotném vzhledu, ale různého tvaru a vzoru. Materiál: umělý kámen. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Zvlhčovač vzduchu husy, 3 kusy , Airbi airwasher zvlhčovač a čistič vzduchu (bi3200 )

MG Ultrasonic LED zvlhčovač vzduchu 300ml, bílý (MG38984)

MG Ultrasonic LED zvlhčovač vzduchu 300ml, bílý (MG38984)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 24 m2, s aromadifuzérem, příkon 2,5 W, zvlhčovací výkon 40 ml/hod, objem nádržky 0,3 l, hlučnost 30 dB, udržování vlhkosti, podsvětlení a tichý provoz, rozměry 7 × 14,5 × 7 cm (Š×V×H) barva bílá Máte ve vaší domácnosti suchý vzduch, ale vy chcete ulehčit vašemu dýchání? Zvlhčovač vzduchu MG se nabízí jako perfektní řešení této nepříjemnosti. S výkonem 40 ml/hod bude ve vaší domácnosti vlhčí vzduch během pár minut. Tento zvlhčovač je perfektní v místnosti o rozloze do 24 m2. Vzhledem k objemu nádržky 0,3 l je zajištěno dlouhodobé zvlhčování, není tak potřeba vodu často doplňovat. Díky zabudovanému aroma difuzéru si můžete navodit příjemné chvilky s pomocí esenciálního oleje. Zařízení udržuje stálou vlhkost v místnosti. Jeho rozměry činí 14,5 × 7 × 7 cm (V׊×H). Významné parametry zvlhčovače vzduchu MG Ultrasonic LED zvlhčovač vzduchu 300ml, bílý Zařídí ideálně zvlhčený vzduch pro vás a vaši rodinu Hlučnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako MG Ultrasonic LED zvlhčovač vzduchu 300ml, bílý (MG38984) , Soler&palau humi-ed zvlhčovač vzduchu (5249003500)

Babymoov zvlhčovač vzduchu hygro+ 2.5 l

Babymoov zvlhčovač vzduchu hygro+ 2.5 l
Detail

Babymoov zvlhčovač vzduchu hygro+ 2.5 l Programovatelný a velmi tichý ultrazvukový zvlhčovač vzduchu. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Babymoov zvlhčovač vzduchu hygro+ 2.5 l , Klarstein monaco, digitální ultrazvukový zvlhčovač vzduchu, černý

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava
Detail

Maximální osvěžení! 3 v 1 ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart přináší dokonale přesné osvěžení v létě i v zimě. Jako ventilátor, ochlazovač vzduchu a zvlhčovač vzduchu v jednom zařízení se postará o osvěžující proud vzduchu a chladnou hlavu.Velmi efektivně v tématu osvěžení: ventilátor Klarstein Maxflow Smart změní váš byt nebo kancelář prostřednictvím WiFi připojení a ovládání přes aplikaci Klarstein na inteligentní zónu osvěžení. Nekomplikovaně můžete odkudkoliv ovládat všechny funkce pomocí smartphonu nebo iPhonu. Vše se dá samozřejmě nastavit i individuálně pomocí dotykového panelu nebo dálkového ovladače. Průtok vzduchu až do 700 m³/h, čtyři rychlosti větru, přepínatelná horizontální a vertikální oscilace a časovač vypnutí, který lze nastavit po hodinách až na 24 hodin, umožňují přesné přizpůsobení příslušným potřebám osvěžení. Zařízení Klarstein Maxfresh Smart má kromě toho tři různé provozní režimy. Kromě normálního režimu simuluje přírodní režim zesilování a slábnutí větru. Noční režim pracuje na podobném principu, ale kromě toho postupně snižuje maximální rychlost větru, až zařízení nakonec ukončí provoz.V kombinaci s funkcí ochlazovače vzduchu se osvěžující efekt dále zvyšuje. K ochlazování okolního vzduchu dochází pomocí přirozeného principu odpařování vody. Na zadní straně přístroje se nasává teplý vzduch a uvnitř se zvlhčuje. Přirozené odpařování ochlazuje vystupující proud vzduchu. To přináší tělu osvěžení při každé činnosti. Jako zvlhčovač vzduchu obohacuje zařízení Maxflow Smart vzduch v místnosti až o 400 ml vlhkosti za hodinu, což je užitečné především během suchých, horkých dní nebo v zimě během vytápění. Pro zajištění dlouhého provozu může být nádrž naplněna až 5 litry vody. V případě potřeby snižují teplotu pro ještě větší osvěžení dva vyměnitelné chladicí akumulátory do vodní nádrže. Nádrž na vodu lze zcela odebrat, aby se zjednodušilo její plnění, čištění a vyprazdňování. Díky svému nízkému příkonu je zařízení Maxflow Smart ekologickou alternativou klimatizace, zejména v nepřetržitém provozu.Nekonečně osvěžující ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart se sklopnou rukojetí a integrovanými kolečky je zcela mobilní a dělá svou práci tam, kde je chladný vánek nejpotřebnější. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava , Lampa led stolni immax kingfisher s displejem cerna

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava
Detail

Maximální osvěžení! 3 v 1 ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart přináší dokonale přesné osvěžení v létě i v zimě. Jako ventilátor, ochlazovač vzduchu a zvlhčovač vzduchu v jednom zařízení se postará o osvěžující proud vzduchu a chladnou hlavu.Velmi efektivně v tématu osvěžení: ventilátor Klarstein Maxflow Smart změní váš byt nebo kancelář prostřednictvím WiFi připojení a ovládání přes aplikaci Klarstein na inteligentní zónu osvěžení. Nekomplikovaně můžete odkudkoliv ovládat všechny funkce pomocí smartphonu nebo iPhonu. Vše se dá samozřejmě nastavit i individuálně pomocí dotykového panelu nebo dálkového ovladače. Průtok vzduchu až do 700 m³/h, čtyři rychlosti větru, přepínatelná horizontální a vertikální oscilace a časovač vypnutí, který lze nastavit po hodinách až na 24 hodin, umožňují přesné přizpůsobení příslušným potřebám osvěžení. Zařízení Klarstein Maxfresh Smart má kromě toho tři různé provozní režimy. Kromě normálního režimu simuluje přírodní režim zesilování a slábnutí větru. Noční režim pracuje na podobném principu, ale kromě toho postupně snižuje maximální rychlost větru, až zařízení nakonec ukončí provoz.V kombinaci s funkcí ochlazovače vzduchu se osvěžující efekt dále zvyšuje. K ochlazování okolního vzduchu dochází pomocí přirozeného principu odpařování vody. Na zadní straně přístroje se nasává teplý vzduch a uvnitř se zvlhčuje. Přirozené odpařování ochlazuje vystupující proud vzduchu. To přináší tělu osvěžení při každé činnosti. Jako zvlhčovač vzduchu obohacuje zařízení Maxflow Smart vzduch v místnosti až o 400 ml vlhkosti za hodinu, což je užitečné především během suchých, horkých dní nebo v zimě během vytápění. Pro zajištění dlouhého provozu může být nádrž naplněna až 5 litry vody. V případě potřeby snižují teplotu pro ještě větší osvěžení dva vyměnitelné chladicí akumulátory do vodní nádrže. Nádrž na vodu lze zcela odebrat, aby se zjednodušilo její plnění, čištění a vyprazdňování. Díky svému nízkému příkonu je zařízení Maxflow Smart ekologickou alternativou klimatizace, zejména v nepřetržitém provozu.Nekonečně osvěžující ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart se sklopnou rukojetí a integrovanými kolečky je zcela mobilní a dělá svou práci tam, kde je chladný vánek nejpotřebnější. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava , Klarstein vapoair opal smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, led obrazovka, dálkový ovladač

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava

Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava
Detail

Maximální osvěžení! 3 v 1 ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart přináší dokonale přesné osvěžení v létě i v zimě. Jako ventilátor, ochlazovač vzduchu a zvlhčovač vzduchu v jednom zařízení se postará o osvěžující proud vzduchu a chladnou hlavu.Velmi efektivně v tématu osvěžení: ventilátor Klarstein Maxflow Smart změní váš byt nebo kancelář prostřednictvím WiFi připojení a ovládání přes aplikaci Klarstein na inteligentní zónu osvěžení. Nekomplikovaně můžete odkudkoliv ovládat všechny funkce pomocí smartphonu nebo iPhonu. Vše se dá samozřejmě nastavit i individuálně pomocí dotykového panelu nebo dálkového ovladače. Průtok vzduchu až do 700 m³/h, čtyři rychlosti větru, přepínatelná horizontální a vertikální oscilace a časovač vypnutí, který lze nastavit po hodinách až na 24 hodin, umožňují přesné přizpůsobení příslušným potřebám osvěžení. Zařízení Klarstein Maxfresh Smart má kromě toho tři různé provozní režimy. Kromě normálního režimu simuluje přírodní režim zesilování a slábnutí větru. Noční režim pracuje na podobném principu, ale kromě toho postupně snižuje maximální rychlost větru, až zařízení nakonec ukončí provoz.V kombinaci s funkcí ochlazovače vzduchu se osvěžující efekt dále zvyšuje. K ochlazování okolního vzduchu dochází pomocí přirozeného principu odpařování vody. Na zadní straně přístroje se nasává teplý vzduch a uvnitř se zvlhčuje. Přirozené odpařování ochlazuje vystupující proud vzduchu. To přináší tělu osvěžení při každé činnosti. Jako zvlhčovač vzduchu obohacuje zařízení Maxflow Smart vzduch v místnosti až o 400 ml vlhkosti za hodinu, což je užitečné především během suchých, horkých dní nebo v zimě během vytápění. Pro zajištění dlouhého provozu může být nádrž naplněna až 5 litry vody. V případě potřeby snižují teplotu pro ještě větší osvěžení dva vyměnitelné chladicí akumulátory do vodní nádrže. Nádrž na vodu lze zcela odebrat, aby se zjednodušilo její plnění, čištění a vyprazdňování. Díky svému nízkému příkonu je zařízení Maxflow Smart ekologickou alternativou klimatizace, zejména v nepřetržitém provozu.Nekonečně osvěžující ochlazovač vzduchu Klarstein Maxflow Smart se sklopnou rukojetí a integrovanými kolečky je zcela mobilní a dělá svou práci tam, kde je chladný vánek nejpotřebnější. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava , Tesla smart humidifier - zvlhčovač vzduchu (tsl-ac-pro4)

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, černá

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, černá
Detail

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, černá od výrobce Boneco v kategorii Zvlhčovače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, černá , Malatec np-1791 ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 5l (1356)

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, bílá

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, bílá
Detail

Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, bílá od výrobce Boneco v kategorii Zvlhčovače za skvělou cenu u Conrada. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Zvlhčovač vzduchu Boneco U50, 3 W, bílá , Klarstein skypillar, 3v1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, nádrž, 5l, dálkový ovladač

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem BASE

Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem BASE
Detail

Chcete mít doma příjemnou atmosféru a vzduch, ve kterém se bude celé rodině dobře dýchat? Právě suchý vzduch, který je z důvodu přetopených a nevětraných místností častý, může způsobit pocit ucpaného nosu nebo potřebu kašle. K tomuto účelu perfektně poslouží zvlhčovač vzduchu s esenciálními oleji pro lepší náladu. Tento aromadifuzér se perfektně hodí do obývacího pokoje, do ložnice nebo do dětského pokojíku. Praktický a stylový dárek, který potěší celou rodinu. Protože domov je místo, kde se chceme cítit co nejlépe. (familium.cz)

Podobné produkty ako Zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem BASE , Led stmívatelná stolní lampa s displejem multi led/7w/230v (121908)

Tescoma Ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME, 4,6 l

Tescoma Ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME, 4,6 l
Detail

Zvyšuje vzdušnou vlhkost v interiérech a omezuje riziko vzniku respiračních chorob. Tvoří studenou vodní páru vhodnou pro používání s esenciálními oleji při aromaterapiích apod. S nastavitelnou intenzitou zvlhčování ve 4 stupních, časovačem pro 2, 4, 6 nebo 8 hodin, podsvětlením v 7 barvách, úsporným nočním režimem a automatickým vypnutím. Vhodné do místností o rozloze až 30 m2. Vyrobeno z odolného plastu, napájení z elektrické sítě 230 V. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME, 4,6 l , Wilit h3 led stmívatelná stolní lampička s displejem (h3 )

Yato Horkovzdušná pájecí stanice s LED displejem 750W (5906083067921)

Yato Horkovzdušná pájecí stanice s LED displejem 750W (5906083067921)
Detail

Pájka horkovzdušná Pokud sháníte pájecí stanici s horkovzdušnou pájkou, mohla by se vám líbit stanice Yato. Tato horkovzdušná pájecí stanice je vybavena LED displejem s regulací teploty a s funkcemi, které vám značně usnadní správné pájení. Horkovzdušná pájka Yato má keramický ohřívač s výkonem 750 W a provozní teplotou od 100 do 500 °C. Na pájku lze nasadit jedna ze 4 přiložených trysek. Tři jsou kulaté, jedna je hranatá. Oceníte rychlé zahřátí pájecí stanice Yato. Na 350 °C se zahřeje během 6 vteřin. Klíčové vlastnosti pájecí stanice Yato Pájecí stanice Yato je vybavena horkovzdušnou pájkouObsahuje LED displej s regulací teplotyMá keramický ohřívač s výkonem 750 WV balení najdete 4 přiložené tryskySoučástí balení je kabel o délce 1 m Technologie EDS-safePájecí stanice Yato se pyšní technologií EDS-safe, která výrazně snižuje hromadění elektrostatického náboje na těle zařízení. Tak nedochází k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Yato Horkovzdušná pájecí stanice s LED displejem 750W (5906083067921) , Banquet hrnec nerezový living, 4,3 l

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l
Detail

Čisté osvěžení: klimatizace 3 v 1 Klarstein Highrise s prostorově úsporným věžovým designem poskytuje vysněné chladné klima v horkých letních dnech. Ochlazovač vzduchu má 3 úrovně výkonu, 3 různé režimy a integrovaný ventilátor - díky přepínatelné funkci oscilace můžete dokonale nastavit proudění vzduchu. Osvěžující účinek je také skvěle podpořen funkcí zvlhčování vzduchu. Čerstvý vzduch k dýchání v horkých dnech: Ochlazovač vzduchu Highrise ochlazuje a čistí vzduch v místnosti. Lze ji pohodlně naprogramovat pomocí časovače nebo ovládat z pohovky pomocí dálkového ovladače.Svěží vzduch v každé místnosti: mobilní ochlazovač vzduchu Highrise 3 v 1 od Klarstein zajistí díky mnoha chytrým funkcím příjemné klima v horkých dnech! Upozorňujeme, že se nejedná o klimatizaci v obvyklém slova smyslu, ale o chladič vzduchu. Chlazení vzduchu z ventilátoru je zajištěno odpařováním vody z 2,5litrové nádrže na vodu v jednotce. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l , Klarstein vapoair, zvlhčovač vzduchu, ionizátor, 350 ml/h, 5.5 l nádrž, aroma, dálkové ovládání

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l
Detail

Čisté osvěžení: ochlazovač vzduchu 3 v 1 Klarstein Highrise s prostorově úsporným designem věže poskytuje vysněné chladné klima v horkých letních dnech. Ochlazovač vzduchu má 3 úrovně výkonu, 3 různé režimy a integrovaný ventilátor - díky přepínatelné funkci oscilace můžete dokonale nastavit proudění vzduchu. Osvěžující účinek je také skvěle podpořen funkcí zvlhčování vzduchu. Čerstvý vzduch k dýchání v horkých dnech: Ochlazovač vzduchu Highrise ochlazuje a čistí vzduch v místnosti. Lze ji pohodlně naprogramovat pomocí časovače nebo ovládat z pohovky pomocí dálkového ovladače.Svěží vzduch v každé místnosti: mobilní ochlazovač vzduchu Highrise 3 v 1 od Klarstein zajistí díky mnoha chytrým funkcím příjemné klima v horkých dnech! Upozorňujeme, že se nejedná o klimatizaci v obvyklém slova smyslu, ale o chladič vzduchu. Chlazení vzduchu z ventilátoru je zajištěno odpařováním vody z 2,5litrové nádrže na vodu v jednotce. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l , Ardes ar5r06d mobilní zvlhčovač a čistička vzduchu eolo touch

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l
Detail

Čisté osvěžení: ochlazovač vzduchu 3 v 1 Klarstein Highrise s prostorově úsporným designem věže poskytuje vysněné chladné klima v horkých letních dnech. Ochlazovač vzduchu má 3 úrovně výkonu, 3 různé režimy a integrovaný ventilátor - díky přepínatelné funkci oscilace můžete dokonale nastavit proudění vzduchu. Osvěžující účinek je také skvěle podpořen funkcí zvlhčování vzduchu. Čerstvý vzduch k dýchání v horkých dnech: Ochlazovač vzduchu Highrise ochlazuje a čistí vzduch v místnosti. Lze ji pohodlně naprogramovat pomocí časovače nebo ovládat z pohovky pomocí dálkového ovladače.Svěží vzduch v každé místnosti: mobilní ochlazovač vzduchu Highrise 3 v 1 od Klarstein zajistí díky mnoha chytrým funkcím příjemné klima v horkých dnech! Upozorňujeme, že se nejedná o klimatizaci v obvyklém slova smyslu, ale o chladič vzduchu. Chlazení vzduchu z ventilátoru je zajištěno odpařováním vody z 2,5litrové nádrže na vodu v jednotce. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l , Led stmívatelná stolní lampa s displejem gala led/6w/230v hnědá (81450)

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l

Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l
Detail

Čisté osvěžení: klimatizace 3 v 1 Klarstein Highrise s prostorově úsporným věžovým designem poskytuje vysněné chladné klima v horkých letních dnech. Ochlazovač vzduchu má 3 úrovně výkonu, 3 různé režimy a integrovaný ventilátor - díky přepínatelné funkci oscilace můžete dokonale nastavit proudění vzduchu. Osvěžující účinek je také skvěle podpořen funkcí zvlhčování vzduchu. Čerstvý vzduch k dýchání v horkých dnech: Ochlazovač vzduchu Highrise ochlazuje a čistí vzduch v místnosti. Lze ji pohodlně naprogramovat pomocí časovače nebo ovládat z pohovky pomocí dálkového ovladače.Svěží vzduch v každé místnosti: mobilní ochlazovač vzduchu Highrise 3 v 1 od Klarstein zajistí díky mnoha chytrým funkcím příjemné klima v horkých dnech! Upozorňujeme, že se nejedná o klimatizaci v obvyklém slova smyslu, ale o chladič vzduchu. Chlazení vzduchu z ventilátoru je zajištěno odpařováním vody z 2,5litrové nádrže na vodu v jednotce. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l , Klarstein maxflow smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, wi-fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava

Tescoma ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen 4,6 l

Tescoma ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen 4,6 l
Detail

Zvlhčovač vzduchu pro velké prostory   Předcházejte respiračním onemocněním zvlhčením ovzduší v domácnosti, v kanceláři, nebo jinde v interiéru. Použijte k tomu důmyslný přístroj, který tvoří studenou vodní páru a zvyšuje účinně vlhkost vzduchu. Představujeme designový zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen.   Jak zlepšit dýchání a provonět domov   Provzdušňovač je ideální jak pro zvlhčení vzduchu bez vůně, tak pro používání při aromaterapiích s esenciálními oleji FANCY HOME Má 4 nastavitelné stupně intenzity tvoření páry, časovač pro 2, 4, 6 nebo 8 hodin provozu, úsporný noční režim, volitelné podsvětlení v 7 barvách a intuitivní ovládání dvěma tlačítky.     Je vhodný pro použití v místnostech o rozloze až 30 m2 a zásobník na vodu o objemu 4,6 l postačí až pro 46 hodin nepřetržitého provozu.   Proč byste si doma měli hlídat vlhkost vzduchu   Doporučená vlhkost vzduchu v interiérech je 40 až 60 %. Ve skutečnosti však bývá výrazně nižší, a to zejména v zimním období, při intenzivním vytápění místností.   Dlouhotrvající pobyt v interiérech s nedostatečnou vlhkostí vzduchu je zdraví škodlivý, zvyšuje riziko vzniku respiračních onemocnění a přesušení pokožky. Naopak optimální vlhkost vzduchu přináší pocit tzv. tepelné pohody, díky které není nutné bytové prostory zbytečně přetápět. Zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen má nadčasový design, vyrábíme ho z odolného plastu a je opatřen přiloženým adaptérem z elektrické sítě 230 V. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma ultrasonický zvlhčovač vzduchu FANCY HOME Zen 4,6 l , Malatec 11032 keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11030 (17469)

Beper Zvlhčovač vzduchu s aroma boxem 70410

Beper Zvlhčovač vzduchu s aroma boxem 70410
Detail

Zvlhčovač vzduchu zlepšuje kvalitu vzduchu ve vytápěných a klimatizovaných místnostech. Přidáním aroma oleje nebo esence z něj snadno vytvoříte aroma lampu pro navození příjemné atmosféry. Přístroj se při malém množství vody nebo v případě převrácení vypne, proto je jeho použití zcela bezpečné. PopisVlastnosti: zvlhčuje vzduch, zlepšuje jeho kvalitu, s nádobou na aroma oleje a esence, regulace vycházející páry, funkce automatické vypnutí. objem 3 litry, příkon 400 W. Jak používatPřed použitím si přečtěte návod. (patro.cz)

Podobné produkty ako Beper Zvlhčovač vzduchu s aroma boxem 70410 , Malatec 11031 keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11029 (17468)

Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový

Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový
Detail

Zhluboka se nadechneme! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal zajišťuje svěží o vzdušné v místnosti a uvolňuje dýchací cesty. Díky zvlhčovači vzduchu Klarstein VapoAir Opal získává suchý vzduch v místnosti dodatečný přísun vlhkosti. To přináší nejen hlubokou relaxaci pro dýchací cesty, ale také poskytuje svěží lesk na opotřebovaném dřevěné nábytku. Rozprašuje až 300 ml vody za hodinu z extra velké 5,5litrové nádrže. Sedm úrovní rozprašovače, různé funkce od automatické, přes dětské a noční až po režim časovače zajišťují v každém okamžiku dokonalé vnitřní ovzduší - v případě potřeby se dá pomocí funkce vytápění vytvářet i teplá mlha. Aroma difuzor zvlhčovače vzduchu přináší ještě větší relaxaci, protože poskytuje unikající vodní mlze vůni. Obsluha zařízení je jednoduchá a pohodlná díky dotykovému displeji a dálkovému ovládání. Zvlhčovač vzduchu má samozřejmě i pojistku proti vytečení: při vyjímání nádrže nebo v případě nedostatku vody okamžitě využije funkci automatického zastavení. Osvěžující vzduch v každém ročním období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový , Klarstein icewind plus smart 4-v-1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač, čistička vzduchu, ovládání aplikací

Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový

Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový
Detail

Zhluboka se nadechneme! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal zajišťuje svěží o vzdušné v místnosti a uvolňuje dýchací cesty. Díky zvlhčovači vzduchu Klarstein VapoAir Opal získává suchý vzduch v místnosti dodatečný přísun vlhkosti. To přináší nejen hlubokou relaxaci pro dýchací cesty, ale také poskytuje svěží lesk na opotřebovaném dřevěné nábytku. Rozprašuje až 300 ml vody za hodinu z extra velké 5,5litrové nádrže. Sedm úrovní rozprašovače, různé funkce od automatické, přes dětské a noční až po režim časovače zajišťují v každém okamžiku dokonalé vnitřní ovzduší - v případě potřeby se dá pomocí funkce vytápění vytvářet i teplá mlha. Aroma difuzor zvlhčovače vzduchu přináší ještě větší relaxaci, protože poskytuje unikající vodní mlze vůni. Obsluha zařízení je jednoduchá a pohodlná díky dotykovému displeji a dálkovému ovládání. Zvlhčovač vzduchu má samozřejmě i pojistku proti vytečení: při vyjímání nádrže nebo v případě nedostatku vody okamžitě využije funkci automatického zastavení. Osvěžující vzduch v každém ročním období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový , Led stmívatelná stolní lampa s displejem gala 1xled/6w/230v (89097)

MAXI COSI Zvlhčovač vzduchu Clean 3 v 1 filtr 3x

MAXI COSI Zvlhčovač vzduchu Clean 3 v 1 filtr 3x
Detail

Podrobnosti o produktu: Filtr pro zvlhčovač vzduchu 3 v 1 Clean Balení 3 ks Zajišťuje zdravé a bezpečné prostředí Mají originální filtry HEPA 13 Odstraňují 99,97 % prachových částic a alergenů Snadno se vyměňují a dokonale padnou Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 9,5 x 9,5 x 2 cm Hmotnost výrobku: 0,3 kg Kompatibilita: MAXI COSI Zvlhčovač vzduchu Clean 3 v 1 (pinkorblue.cz)

Podobné produkty ako MAXI COSI Zvlhčovač vzduchu Clean 3 v 1 filtr 3x

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Beurer LB12, 680.05, 0,08 l/h, stříbrná

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Beurer LB12, 680.05, 0,08 l/h, stříbrná
Detail

Tento mini zvlhčovač je ideální do kanceláře nebo na cesty. Jakákoliv plastová láhev na vodu může být vyměnitelnou náhradou. Díky stejnosměrnému napětí 24 V je zajištěna vysoká bezpečnost provozu. Pro místnosti do 20 m²·Vyjímatelná nádržka·Automatické vypnutí 2 adaptéry na lahve · Čistící kartáč · Síťový adaptér · Cestovní obal. (conrad.cz)

Podobné produkty ako Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Beurer LB12, 680.05, 0,08 l/h, stříbrná

Rohnson Zvlhčovač vzduchu s vrchním plněním R-9521

Rohnson Zvlhčovač vzduchu s vrchním plněním R-9521
Detail

Rohnson Zvlhčovač vzduchu s vrchním plněním R-9521 Zvlhčovač vzduchu s vrchním plněním R-9521. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Rohnson Zvlhčovač vzduchu s vrchním plněním R-9521

Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač

Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač
Detail

Zhluboka se nadechněte! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart zajišťuje čerstvé ovzduší v místnosti a uvolňuje dýchací cesty.Díky zvlhčovači vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart získává suchý vzduch v místnosti dodatečný přínos vlhkosti. To přináší nejen hlubokou relaxaci pro dýchací cesty, ale také poskytuje svěží lesk na opotřebovaném dřevěném nábytku. Rozprašuje až 300 ml vody za hodinu z extra velké 5litrové nádrže.Sedm úrovní rozprašovače, různé funkce od automatické, přes dětskou a noční funkci až po režim časovače zajišťují v každé chvíli dokonalé vnitřní ovzduší. V případě potřeby lze pomocí funkce vytápění vytvářet i teplá mlha. Aroma difuzor zvlhčovače vzduchu přináší ještě větší relaxaci, protože poskytuje unikající vodní mlze vůni. Obsluha zařízení je jednoduchá a pohodlná díky dotykovému displeji a dálkovému ovladači. Připojením k domácí síti WiFi se stává skutečně inteligentním. Dá se pak nekomplikovaně ovládat odkudkoliv pomocí aplikace Klarstein přes smartphone nebo tablet. Perfektní pro čerstvě zvlhčený vzduch domova nebo na rozprašování pachů pomocí ionizátoru.Zvlhčovač vzduchu má samozřejmě i pojistku proti vytečení: při vyjímání nádrže nebo v případě nedostatku vody okamžitě sáhne po funkci automatického zastavení.Osvěžující vzduch v každém ročním období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač

Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač

Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač
Detail

Zhluboka se nadechněte! Zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart zajišťuje čerstvé ovzduší v místnosti a uvolňuje dýchací cesty.Díky zvlhčovači vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart získává suchý vzduch v místnosti dodatečný přínos vlhkosti. To přináší nejen hlubokou relaxaci pro dýchací cesty, ale také poskytuje svěží lesk na opotřebovaném dřevěném nábytku. Rozprašuje až 300 ml vody za hodinu z extra velké 5litrové nádrže.Sedm úrovní rozprašovače, různé funkce od automatické, přes dětskou a noční funkci až po režim časovače zajišťují v každé chvíli dokonalé vnitřní ovzduší. V případě potřeby lze pomocí funkce vytápění vytvářet i teplá mlha. Aroma difuzor zvlhčovače vzduchu přináší ještě větší relaxaci, protože poskytuje unikající vodní mlze vůni. Obsluha zařízení je jednoduchá a pohodlná díky dotykovému displeji a dálkovému ovladači. Připojením k domácí síti WiFi se stává skutečně inteligentním. Dá se pak nekomplikovaně ovládat odkudkoliv pomocí aplikace Klarstein přes smartphone nebo tablet. Perfektní pro čerstvě zvlhčený vzduch domova nebo na rozprašování pachů pomocí ionizátoru.Zvlhčovač vzduchu má samozřejmě i pojistku proti vytečení: při vyjímání nádrže nebo v případě nedostatku vody okamžitě sáhne po funkci automatického zastavení.Osvěžující vzduch v každém ročním období: zvlhčovač vzduchu Klarstein VapoAir Opal Smart. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením White 1 ks

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením White 1 ks
Detail

innoGIO GIOhygro, 1 ks, Zvlhčovač vzduchu Vůně do bytu (notino.cz)

Podobné produkty ako innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením White 1 ks

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Pink 1 ks

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Pink 1 ks
Detail

innoGIO GIOhygro, 1 ks, Zvlhčovač vzduchu Vůně do bytu (notino.cz)

Podobné produkty ako innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Pink 1 ks

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Green 1 ks

innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Green 1 ks
Detail

innoGIO GIOhygro, 1 ks, Zvlhčovač vzduchu Vůně do bytu (notino.cz)

Podobné produkty ako innoGIO GIOhygro zvlhčovač vzduchu s podsvícením Green 1 ks

Concept Perfect Air ZV1200 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem bílý

Concept Perfect Air ZV1200 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem bílý
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV1200 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Je vhodný do místností o velikosti až 30 m². (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV1200 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem bílý

Concept Perfect Air ZV1010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV1010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV1010 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Má velmi tichý chod. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV1010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV2010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV2010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV2010 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Má velmi tichý chod. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV2010 2v1 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV1210 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem černý

Concept Perfect Air ZV1210 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem černý
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV1210 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Je vhodný do místností o velikosti až 30 m². (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV1210 zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem černý

SAPHO GLASS koupelnový ventilátor axiální s LED displejem, potrubí 100mm, GS103 (GS103)

SAPHO GLASS koupelnový ventilátor axiální s LED displejem, potrubí 100mm, GS103 (GS103)
Detail

Ventilátor do koupelny - na stěnu, max. průtok vzduchu 110 m3/h, max. hlučnost 33 dB, časovač, výkon 8 W, bílá barva Pokud potřebujete pravidelně odvětrávat vlhké prostory, ideálním řešením pro vás bude ventilátor do koupelny SAPHO. Ventilátor na stěnu důkladně vyvětrá místnost a zabrání vzniku nepříjemného zápachu i plísní. Jeho maximální hlučnost činí 33 dB, takže své využití najde jak v domácnostech, tak kancelářích. Povedené provedení doplňuje bílá barva. Klíčové vlastnosti produktu SAPHO GLASS koupelnový ventilátor axiální s LED displejem, potrubí 100mm, GS103 Ventilátor do koupelny SAPHO spolehlivě odvětrá místnost Ventilátor na stěnu zabrání vzniku plísní Jeho maximální hlučnost je 33 dB Součástí je přidaný časovač Informace vám zobrazí LED displej Vlhkost vzduchu v místnosti stále monitoruje senzor Jeho šikovný vzhled doplňuje bílá barva Ventilátor se může pochlubit dalšími funkcemi Základním úkolem ventilátoru je samozřejmě dobře vyvětrat místnost.... (alza.cz)

Podobné produkty ako SAPHO GLASS koupelnový ventilátor axiální s LED displejem, potrubí 100mm, GS103 (GS103)

Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový

Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový
Detail

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein Stavanger zvyšuje pohodu a aktivně pomáhá udržet vaše zdraví. Suchý vzduch při topení dráždí dýchací cesty i oči a zvyšuje náchylnost k nemocem. Zde pomůže velmi jednoduše zvlhčovač vzduchu. Zvlhčovač Stavanger od společnosti Klarstein celé hodiny jemně zvyšuje vlhkost nebo ji udržuje na příjemné úrovni. Pomocí otočného regulátoru lze nastavit odpařovací výkon plynule až na hodnotu 300 ml/h a zcela jej přizpůsobit všem osobním přáním a pocitu pohody. Ultrazvukový rozprašovač transformuje zcela bez tepla vodu na jemnou, osvěžující mlhu, která se jemně rozprašuje v místnosti. Tím dýchají jednodušeji nejen lidé a zvířata, ale i rostliny, které získají čerstvý vzhled a intenzivněji rostou. Dřevěný nábytek takto ztrácí nevzhledné pukliny, méně vrže a jeho povrch se déle leskne. Pro další pohodu má zvlhčovač vzduchu Stavanger od společnosti Klarstein k dispozici i aromatickou podložku. Několik kapek aromatického oleje se v místnosti postará o příjemnou vůni a vytvoří v místnosti uvolňující atmosféru. Pokud je nádržka na vodu prázdná nebo se odebere ze základny zařízení, osvěžovač vzduchu zastaví svou funkci. Pokud je 3,5litrová nádrž prázdná, rozsvítí se i LED dioda a upozorňuje na potřebné doplnění. Zvlhčovač vzduchu Klarstein disponuje kompaktními, zaoblenými tvary. Tyrkysová nádrž na vodu a luxusní černá konstrukce se barevně doplňují a perfektně začlení toto zařízení do obytného i kancelářského prostředí. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový

Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový

Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový
Detail

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Klarstein Stavanger zvyšuje pohodu a aktivně pomáhá udržet vaše zdraví. Suchý vzduch při topení dráždí dýchací cesty i oči a zvyšuje náchylnost k nemocem. Zde pomůže velmi jednoduše zvlhčovač vzduchu. Zvlhčovač Stavanger od společnosti Klarstein celé hodiny jemně zvyšuje vlhkost nebo ji udržuje na příjemné úrovni. Pomocí otočného regulátoru lze nastavit odpařovací výkon plynule až na hodnotu 300 ml/h a zcela jej přizpůsobit všem osobním přáním a pocitu pohody. Ultrazvukový rozprašovač transformuje zcela bez tepla vodu na jemnou, osvěžující mlhu, která se jemně rozprašuje v místnosti. Tím dýchají jednodušeji nejen lidé a zvířata, ale i rostliny, které získají čerstvý vzhled a intenzivněji rostou. Dřevěný nábytek takto ztrácí nevzhledné pukliny, méně vrže a jeho povrch se déle leskne. Pro další pohodu má zvlhčovač vzduchu Stavanger od společnosti Klarstein k dispozici i aromatickou podložku. Několik kapek aromatického oleje se v místnosti postará o příjemnou vůni a vytvoří v místnosti uvolňující atmosféru. Pokud je nádržka na vodu prázdná nebo se odebere ze základny zařízení, osvěžovač vzduchu zastaví svou funkci. Pokud je 3,5litrová nádrž prázdná, rozsvítí se i LED dioda a upozorňuje na potřebné doplnění. Zvlhčovač vzduchu Klarstein disponuje kompaktními, zaoblenými tvary. Tyrkysová nádrž na vodu a luxusní černá konstrukce se barevně doplňují a perfektně začlení toto zařízení do obytného i kancelářského prostředí. (electronic-star.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový

Bílý zvlhčovač vzduchu na topení s majákem - 8*4*18 cm 6CE1057

Bílý zvlhčovač vzduchu na topení s majákem - 8*4*18 cm 6CE1057
Detail

Bílý zvlhčovač vzduchu na topení s majákem - 8*4*18 cm Barva: bíláMateriál: keramika (lahome.cz)

Podobné produkty ako Bílý zvlhčovač vzduchu na topení s majákem - 8*4*18 cm 6CE1057

Concept Perfect Air ZV1020 2v1 bílý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV1020 2v1 bílý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV1020 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Má velmi tichý chod. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV1020 2v1 bílý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV1021 2v1 černý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

Concept Perfect Air ZV1021 2v1 černý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem
Detail

Zvlhčovač vzduchu a aromadifuzér Concept Perfect Air ZV1021 vytvoří ve vaší domácnosti ideální prostředí pro zdravé dýchání. Má velmi tichý chod. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Concept Perfect Air ZV1021 2v1 černý zvlhčovač vzduchu s aromadifuzérem

KINGHOFF Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s dálkovým ovládáním, Husla Humi (5900378739807)

KINGHOFF Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s dálkovým ovládáním, Husla Humi  (5900378739807)
Detail

Zvlhčovač vzduchu - vhodný do místnosti o velikosti 30 m2, ultrazvukový, příkon 12 W, objem nádržky 0,4 l, časovač a automatické vypnutí barva hnědá Máte ve své domácnosti suchý vzduch, ale vy chcete ulehčit vašemu dýchání? Zvlhčovač vzduchu KINGHOFF je jednoduchým řešením tohoto problému. Tento typ zvlhčovače je určen do místnosti o rozloze až 30 m2. Vzhledem k objemu nádržky 0,4 l je zajištěno zvlhčení vzduchu na dlouhou dobu a to bez nutnosti neustálého doplňování. Velkou výhodou ultrazvukové technologie bude nízká spotřeba, vysoký výkon a také nízká hlučnost. Vysoce praktický je časovač, umožňující navolit čas, ve který zvlhčovač začne fungovat. Nejdůležitější parametry zvlhčovače vzduchu KINGHOFF Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s dálkovým ovládáním, Husla Humi Zprostředkuje optimální vlhkost v místnosti a vám se tak bude lépe dýchat Hlučnost zvlhčovače vzduchu KINGHOFF: 0 dB Nejvyšší účinnosti dosahuje v místnosti o rozloze do 30 m2 (alza.cz)

Podobné produkty ako KINGHOFF Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s dálkovým ovládáním, Husla Humi (5900378739807)

Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1, ventilátor, ochlazovač vzduchu, čistička vzduchu, zvlhčovač vzduchu, 210 m³/h, 30 W, oscilace, mobilní, dálkové ovládání

Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1, ventilátor, ochlazovač vzduchu, čistička vzduchu, zvlhčovač vzduchu, 210 m³/h, 30 W, oscilace, mobilní, dálkové ovládání
Detail

Čtyřnásobné osvěžení díky stylovému ochlazovači vzduchu: Klarstein Skyscraper Ice ochlazovač vzduchu 4 v 1 vám poskytne chladivý vánek s přesností na stupeň. Slouží jako ventilátor, chladič, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým průtokem vzduchu 210 m³/h uvede Klarstein Skyscraper Ice do pohybu líný letní vzduch jako ventilátor se třemi rychlostmi. V kombinaci s funkcí chlazení vzduchu je proud vzduchu osvěžován odpařováním vody, která je navíc ochlazována chladicími balíčky. Díky tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitečný jako zvlhčovač vzduchu i v zimě. Vertikální a horizontální oscilace navíc umožňuje pohyb proudu vzduchu. Lepší dýchání zajišťuje vestavěný ionizátor, který účinně odstraňuje ze vzduchu prachové částice a pachy. Díky integrovaným podlahovým kolečkům je Klarstein Skyscraper Ice ochlazovač vzduchu 4 v 1 velmi mobilní a odnímatelná nádrž na vodu umožňuje velmi snadné plnění, čištění a vyprazdňování. Výkonný a všestranný: Klarstein Skyscraper Ice ochlazovač vzduchu je osvěžujícím řešením pro všechny horké dny v roce. (klarstein.cz)

Podobné produkty ako Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1, ventilátor, ochlazovač vzduchu, čistička vzduchu, zvlhčovač vzduchu, 210 m³/h, 30 W, oscilace, mobilní, dálkové ovládání
zvlhčovač vzduchu rohnson, Malatec 11036 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L šedý (17840), Malatec 11035 Zvlhčovač vzduchu s ionizátorem 5.8 L bílý (17841), Klarstein Highrise, ventilátor, ochlazovač vzduchu, zvlhčovač vzduchu, chladící náplň, 40 W, 2,5 l, ProfiCare PC-LB 3077 zvlhčovač vzduchu, TrueLife AIR Humidifier H3 zvlhčovač vzduchu, Klarstein Stavanger, zvlhčovač vzduchu, aromatická funkce, ultrazvuk, 3.5 l, černý/tyrkysový, Orion Plastová dóza s těsněním, 4,3 l, Klarstein Whirlwind, 3v1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5.5L, 110W, Klarstein VapoAir Opal, zvlhčovač vzduchu, LED dotyková obrazovka, dálkové ovládání, černý/antracitový, Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu ve tvaru měsíce (9.1179), Airbi AIRWASHER zvlhčovač a čistič vzduchu (BI3200 ), Soler&Palau HUMI-ED zvlhčovač vzduchu (5249003500), Klarstein Monaco, digitální ultrazvukový zvlhčovač vzduchu, černý, lampa led stolni immax kingfisher s displejem cerna, Klarstein VapoAir Opal Smart, zvlhčovač vzduchu, ovládání přes aplikaci, LED obrazovka, dálkový ovladač, Tesla Smart Humidifier - zvlhčovač vzduchu (TSL-AC-PRO4), Malatec NP-1791 ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 5L (1356), Klarstein Skypillar, 3v1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, nádrž, 5l, dálkový ovladač, LED Stmívatelná stolní lampa s displejem MULTI LED/7W/230V (121908), WILIT H3 LED stmívatelná stolní lampička s displejem (H3 ), Banquet Hrnec nerezový Living, 4,3 l, Klarstein VapoAir, zvlhčovač vzduchu, ionizátor, 350 ml/h, 5.5 l nádrž, aroma, dálkové ovládání, Ardes AR5R06D mobilní zvlhčovač a čistička vzduchu EOLO TOUCH, LED Stmívatelná stolní lampa s displejem GALA LED/6W/230V hnědá (81450), Klarstein Maxflow Smart, 3 v 1 ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač vzduchu, 5 l, Wi-Fi, dálkové ovládání, 2x chladicí souprava, Malatec 11032 Keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11030 (17469), Malatec 11031 Keramický filtr pro ultrazvukový zvlhčovač vzduchu 11029 (17468), Klarstein IceWind Plus Smart 4-v-1, ochlazovač vzduchu, ventilátor, zvlhčovač, čistička vzduchu, ovládání aplikací, LED Stmívatelná stolní lampa s displejem GALA 1xLED/6W/230V (89097)