Airport madness 4 (pc/mac) digital (264147)

Produkt Airport madness 4 (pc/mac) digital (264147) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Airport madness 4 (pc/mac) digital (264147) upraviť a produkt hľadať znova.

Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147)

Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Airport Madness 4 můžete odolat tlaku? Jste poslední linii obrany světa před hrozící katastrofou ve vzduchu. Musíte dát pozor na všechno a mít oči na stopkách stejně jako ve skutečné práci řídícího letového provozu. Vypnuto Čeká na vás velká zodpovědnostJste zcela novým řídícím letového provozu, který chce předvést své dovednosti světu. Víte, že máte přirozený talent, ale jste si jistí? Můžete odolat tlaku? Jste poslední linii obrany světa před hrozící katastrofou ve vzduchu. Vypnuto Tohle není gaučing! Zvládnete to? Vždycky se najde něco, co je třeba udělat. Vydávejte povolení ke startu, přistání a rolování ve strategickém úsilí udržovat nejvyšší úroveň... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147) , Elven legacy (pc) digital (195479)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor, Ve hře Airport Madness: World Edition jste poslední linií obrany světa před hrozící katastrofou ze vzduchu, mějte oči na stopkách. Vypnuto Čeká na vás velká zodpovědnostJste zcela novým řídícím letového provozu, který chce předvést své dovednosti světu. Víte, že máte přirozený talent, ale jste si jistí? Můžete odolat tlaku? Jste poslední linii obrany světa před hrozící katastrofou ve vzduchu. Vypnuto Tohle není gaučing! Zvládnete to? Vždycky se najde něco, co je třeba udělat. Vydávejte povolení ke startu, přistání a rolování ve strategickém úsilí udržovat nejvyšší úroveň bezpečnosti a výkonu v situacích, kdy by jinak panoval totální... (alza.cz)

Podobné produkty ako Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156) , Madness: madness - lp (4050538618815)

Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962)

Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG, Zpátky v metropolitním muzeu umění Ellen Cross konečně odhalí portrét Drákuly, který přivezla z Istambulu. Naneštěstí je tento neocenitelný kousek umění ukraden.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962) , Battlefield 1: revolution - pc digital (436362)

The Sims 4 Báječná kuchyně (PC/MAC) DIGITAL (347343)

The Sims 4 Báječná kuchyně (PC/MAC) DIGITAL (347343)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Origin, české titulky, žánr: Simulátor, pro uplatnění je vyžadována základní hra Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Rozšíření vaší kuchyně je tu!Pořiďte si do vaší hry The Sims 4 herní rozšíření nesoucí název Báječná kuchyně a užijte si spoustu novinek, které do hry přináší. Není vyplněn Alternativní text k fotografii!S novým rozšířením může kuchyně vašeho simíka projít kompletní rekonstrukcí. S novými elegantními spotřebiči a nábytkem získá kuchyň úplně nový šmrnc. Najdete tu vše od stylových skříněk až po nové nerezové spotřebiče. Tím to však ale nekončí, nový zmrzlinovač umožní simíkům vytvářet ty nejlepší zmrzliny ve městě. Ty můžete různě dekorovat, aby vypadali přímo božsky. Jako bonus můžete vaše simíky obléct do nových druhů oblečení a jejich vlasy učesat do zcela nových účesů. Tak na... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Sims 4 Báječná kuchyně (PC/MAC) DIGITAL (347343) , Star wolves 2 (pc) digital (195475)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)

Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Bonusový balíček obsahuje nového motorkáře, dva nové motocykly, dva zvuky klaksonů a jeden speciální znak na přilbu. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267459) , Elven legacy: ranger (pc) digital (195486)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, české titulky, žánr: akční, strategie a simulátor, 60% Vektorová grafika, noirové vyprávění příběhu a survival prvky. To jsou základní stavební kameny tohoto mrazivého titulu. Snažte se přežít v nehostinné krajině. Ledová krajina vám nic nedá zadarmo. Budete muset brát v potaz například teplotu nebo energie. Hlad, zima a deprese Starejte se o své svěřence a nenechte je na nehostinné planetě zemřít hlady či zimou. PřeživšíVe hře Symmetry se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626) , Elven legacy: magic (pc) digital (195482)

Exowar (PC/MAC) DIGITAL (196616)

Exowar (PC/MAC) DIGITAL (196616)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a strategie, % Exowar je 2D střílečka, která se odehrává v blízké budoucnosti. Jako vylepšený kybernetický voják budete bránit základnu. Ocitáte se ve válečné zóně mezi lidmi a kybernetickými stroji. Hrajete za kybernetického vojáka, který musí čelit mnoha nepřátelům. Různé průchody hrou Pokud máte rádi rychlé akce, bojujte s nepřáteli, pokud jste vyznavači tajných misí, vyhýbejte se nepřátelům, jak jen to půjde. 7 + 1... (alza.cz)

Podobné produkty ako Exowar (PC/MAC) DIGITAL (196616) , Dragon age ii (pc) digital (68527)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, % Anark.io je dvoupáčková střílečka, která se odehrává v 80. letech. Bojujete proti invazi Insectoďdů za pomocí nejrůznějších zbraní a silných power-upů. 12 různých zbraní a 10 šílených postav. Skoro 50 power-upů a vylepšení k odemknutí. Odemykejte nová vylepšení Použijte každou zbraň a power-up, který naleznete, shromážděte co nejvíce zlata a nezapomeňte uložit svůj vklad, hodí se do další hry. Díky vaším financím budete moci odemknout nové zbraně, upgrady a power-upy a stát se ještě silnější.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694) , Theatre of war (pc) digital steam (195476)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Vytvářejte úžasná podivná vozítka za pomoci všeho, co najdete! Naučte se používat balónky, rakety a další věci, a zachraňte co nejvíce keebles. Pospěšte si, velryba na konci světa na vás nebude čekat do nekonečna! (alza.cz)

Podobné produkty ako Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980) , Battlefield hardline premium pack pc digital 350601

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Dark Void v sobě spojuje jedinečnou kombinaci vzdušných soubojů a boje z pohledu třetí osoby, což přináší zcela nový a vzrušující zážitek do světa klasických stříleček.Dark Void je sci-fi akční adventura, ve které se mísí adrenalinem nasycený vzdušný a pozemní boj. Děj se odehrává v paralelním světě zvaném „Void", v němž se ujmete role pilota Willa, který se za podivuhodných okolností ocitl v tomto tajemném světě.Klíčové vlastnostiSci-fi akční adventura kombinující vzdušné a pozemní soubojeSilní závěreční protivníciHodnocení na metacritic.com: 77 % (alza.cz)

Podobné produkty ako Void (PC/MAC) DIGITAL (272184) , Minecraft java and bedrock edition - pc digital (2wu-00039)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % Cubikolor před vás představí více jak stovku hádanek a nabídne inovativní herní design 3D logických her. Ideální pro všechny, kdo si u her procvičují mozek. Hra nabídne padesát levelů ve dvou herních módech, spoustu úkolů a více jak čtyři stovky medailí k získání. Objevte spoustu druhů kostek s nečekanými účinky v klasickém nebo hardcore módu. Inovativní 3D puzzle hra Pohybujte se po barevném světě pomocí své kostky a řešte hádanky pomocí spousty herních mechanismů. Hra také nabízí strhující hudbu, tak si zapněte zvuk!... (alza.cz)

Podobné produkty ako Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090) , Sid meier's civilization v: explorer’s map pack (mac) digital (51321)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, Zarya-1 je počítačová hra, ve které musíte vyřešit záhadu tísňového signálu, vycházejícího z odvrácené strany Měsíce. Hra je založena na simulované textové komunikaci mezi vámi a vyslanou posádkou. K přežití se musíte rozhodovat a uvažovat o dalším kroku. Ve hře naleznete prvky sci-fi, horroru a také občasného humoru. Příběh ve hře se odvíjí dle vašich rozhodnutí a je pouze na vás co se stane. Vše se odehrává v roce 2021, kdy lidstvo obdrželo z odvrácené strany Měsíce tísňový signál o pomoc. Na Měsíc byla vyslána čtyřčlenná posádka a vašim úkolem je rozhodovat o jejich krocích. Posádka se bude řídit výhradně vašimi příkazy. Nakonec možná zjistíte co se vlastně stalo, postupně budete odkrývat indície, které povedou k rozluštění této záhady. Klíčové vlastnosti hry Zarya-1 (PC/MAC) DIGITALSimulace komunikace mezi posádkou vyslanou na MěsícPostupné odkrývání záhady... (alza.cz)

Podobné produkty ako Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089) , Madness: absolutely - lp (4050538618761)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Budujte svou reputaci v mnoha různých odvětvích. Rozhodujte o zaměstnání lékařů a dalších pracovníků. Rozhodujte o mnoha věcech Čiňte rozhodnutí o výstavbě nových nemocničních oddělení a starejte se o finance.. Vytvořte si nemocnici jakou chcetePřizpůsobte si nemocnici podle svého do posledního detailu. Vaše jednání ovlivňuje průběh hry a chování pacientů. Doporučené HW požadavkyOperační... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537) , Monopoly madness - nintendo switch (3307216228943)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Hra Yesterday Origins ti nabídne zajímavý příběh vázaný na objevení tajemného lektvaru. Hlavní hrdina totiž po každé smrti ztratí paměť, což zajímavě komplikuje celé hledání. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 73% Adventura Yesterday Origins ti nabídne atraktivní příběh zasazený do několika časových smyček. Vypnuto Už v roce 1481 byl John Yesterday veřejně ponižován a označen za čaroděje. Vypnuto Později prošel alchymistickou transformací a nyní je nesmrtelný. Po každé smrti však zapomene, kým je. (alza.cz)

Podobné produkty ako Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042) , Madness: keep moving - lp (4050538618792)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dobrodružná, Hra 300 Dwarves z žánru tower defense nabídne prostor pro užití vašeho strategického myšlení. Zachraň království a vyčisti ho od všech zrůd! Vypnuto Goblini, orkové a trollové se shromáždili v horách a připravují se na další invazi. Vypnuto Pověstné zbraně trpaslíků musí zasáhnout. Vypnuto Tower defense jak se patří Vel svým bojovníkům, abys ochránil své věže, strategicky je umisťuj k blížícím se hordám nepřátel. Pozoruj silné stránky oněch zrůd a najdi jejich slabiny, abys je dokázal porazit.... (alza.cz)

Podobné produkty ako 300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617) , Madness: dangermen sessions - lp (4050538618839)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Po prohledání východní a západní Evropy kvůli dědici může Kate Walker konečně dokončit její náročnou a dlouhou cestu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532) , Madness: full house - lp (4050538612370)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Ghost Cleaner je kombinací arkádovky a puzzle hry. Na první pohled se hra může zdát přímočaře – používáte zbraň ke zničení růžových cihel. Hra však vyžaduje k dokončení úrovně nejen zručnost, ale i strategii. Zahrajte si ji a uvidíte, že budete prahnout po přídavku! (alza.cz)

Podobné produkty ako Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285) , Fleetwood mac: fleetwood mac - lp (0349783965)

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL (267456)

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL (267456)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Už je to celkem jedenáct let od chvíle, kdy spatřil světlo světa druhý díl série her Syberia. i po tak dlouhé době může vyjít zajímavé pokračování opět s hlavní hrdinou Kate Walker v hlavní roli. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 51% Legendární adventura se vrací již ve svém třetím pokračování, které je však přizpůsobené i naprostým nováčkům série.Tato verze je vylepšena o přístup k digitální verzi artbooku. Syberia 3 ti ukáže typickou adventuru, ale zcela moderního střihu. Celá Syberia 3 je navíc úplně poprvé kompletně ve 3D.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL (267456) , Men of war: assault squad mp supply pack charlie (pc) digital (195472)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Bohemian Killing je příběhové drama z Paříže konce 19. století. Ze soudní síně, kde jste obžalován z vraždy. Co uděláte pro očištění svého jména? Budete předstírat šílenství, budete lhát či hledat důkazy? Hra nabízí takřka neomezené možnosti rozuzlení. Vše tedy závisí jen a pouze na vaší představivosti. Klíčové vlastnosti Bohemian KillingPříběhové dramaZasazeno do Paříže 19. stoletíJste obviněni z vraždy a vaším úkolem je očistit seTakřka neomezené možnosti rozuzleníHra je určena pro PC/MAC (alza.cz)

Podobné produkty ako Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834) , Asus mini pc chromebox 4 (g5007un) (90ms0252-m00970)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, adventura a logická, 65% Napínavá logická hra, založená na hledání skrytých objektů, ze které vám nejednou ztuhne krev v žilách. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Společně s Adamem Wolfem budete prohledávat ulice města a ochraňovat je před nadpřirozenými bytostmi. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Při vašem cestování městem se nejednou dostanete do situace, kdy nebude jiná možnost, než se bránit střelnou zbraní, kterou má naštěstí Adam neustále u sebe. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hledání důležitých předmětů... (alza.cz)

Podobné produkty ako Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262) , Ea pc the sims 4 psi a kocky

Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120)

Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, Přidejte se mezi hrdinské vikingy a utkejte se s divochy, kteří zabrali vaši zem. Postupně pak shromažďujte suroviny, abyste mohli postavit další města či mosty. Užijte si více než 50 úrovní nepřekonatelné zábavy! Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Přidej se ke svým vikingským bratrům v honu za artefakty. Vypnuto Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Systém ocenění, který vás budete nutit zlepšovat se! VypnutoNení vyplněn Alternativní text k fotografii! Learn-as-you-play tutorial O ovládání hry... (alza.cz)

Podobné produkty ako Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120) , Mac rtenka

Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025)

Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, % Vydejte se do tahových taktických válek jako zmutované zvíře, přeprogramovaný domácí robot nebo opice v županu a rozdrťte nepřátelského šampiona Hra je situována v post-apokalyptickém absurdním světě, kde mezi sebou válčí zvěř postižená mutací, domácí roboti přeprogramovaní na zabíjení či opice v županu. Hra využívá rozsáhlé možnosti taktizování a blafování. Napadněte nepřítele zezadu nebo využijte prostředí k jeho zlikvidování. Vyhrát je snadné Stát se největším válečníkem je jednoduché. Sestrojte armádu,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025) , Versace medusa madness 31 cm (rs_ve_14461_100113_26034)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, 89% Kvalitně napsané, kvalitně nahrané. Dobře stravitelné pro lovce příběhů, hardcore pařan se ale uzívá k smrti. (hrej.cz) Vrhněte se do světa zničeného zombie apokalypsou. Hra je založena na komiksové předloze od známého spisovatele Roberta Kirkman Eisnera. Vám známé universum Vývojáři hru zasadili do stejného universa, ve kterém se odehrávají komiksy. Vše vám tedy bude připadat povědomé a budete se cítit jako doma. Nejde o akci,... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481) , Vader: solitude in madness - lp (0727361500412)

Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990)

Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Black and White Bushido je arénová bojová hra, ve které se mezi sebou utkají samurajové světla a stínu. Bojujte o nadvládnu nad světlem nebo temnotou v několika arénách, ukrývejte se před nepřítelem a útočte, když to očekává nejmíň. (alza.cz)

Podobné produkty ako Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990) , Vader: solitude in madness - cd (0727361500429)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 79% Akce, zbraně a futuristická vozidla budou pro vás v této hře denním chlebem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Homeworld: Deserts of Kharak vás zavede přímo do válečné zóny uprostřed pouště. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této strategické hře budete mít dokonce na starosti vývoj nebezpečných zbraní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Použijte vše co můžete Vašim úkolem v této hře je přemoct své nepřátele a vyhnout se všem nástrahám. k dispozici budete mít flotilu mechanických... (alza.cz)

Podobné produkty ako Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673) , Madness: mad not mad - lp (4050538618808)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, 10 tříd zbraní, které pokrývají zbraně krátkého i dálkového dosahu. Odhalte mnoho tajemství a vyřešte různé environmentální hádanky. Splňte cíl a najděte světlo Jako Nyx, starý válečník na odpočinku, musíte překonat mnoho hádanek a smrtelných pastí, které stojí mezi vámi a vaším cílem - dovést vaši dceru Aether na poslední místo na Zemi, kde stále svítí světlo. Objevte všechny kouty temného světaFall of Light je inspirována takovými... (alza.cz)

Podobné produkty ako Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312) , Sid meier's civilization v: civilization and scenario pack: denmark - the vikings (mac) digital (51323)

Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189)

Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a dobrodružná, % Huntsman: The Orphanage je pořádná hororovka, hrajete z pohledu první osoby pro ještě větší realističnost. Huntsman: The Orphanage je alternativní hororovka z pohledu první osoby. Těšit se můžete nejen na parádní efekty. Vašim úkolem bude najít 12 věcí připomínající sirotky, ty pak umístit na náhrobky a jejich duše osvobodit. Napínavý příběh až do konce Ve hře nenajdete zbraně nebo krev. Vývojáři se postarali, aby hra byla strašidelná i bez těchto faktorů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189) , Pc klavesnice

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: dětská, Momonga Pinball Adventures nabídne zajímavé dobrodružství s neokoukanými herními mechanismy. Svěží pohled na klasickou hru pinball je vyveden v krásných barvách a je vhodný zejména pro děti.Momonga Pinball Adventures je docela svěží pohled na pinball. Místo tradiční desky a kuličky ovládáte létající veverku na různých úrovních. Nepřátelé, bossové, boj a průzkum, tedy neodlučitelné prvky každé klasické akční hry se tady nachází v úplně novém kabátu díky zábavě založené na tradičním pinballu.Klíčové vlastnostiPinball s neokoukanými mechanismy45 náročných výzev9 úrovní příběhuŽebříčky nejlepších úspěchů (alza.cz)

Podobné produkty ako Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989) , Bo-camp cookware set explorer 4-pc w.kettle (8712013102498)

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105)

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 68% Veďte Císařská vojska proti invazi Orků ve více než třiceti scénáriích na opuštěné planetě s obrovskými Úly ve fantasy válečné hře Warhammer 40,000: Armageddon. Hra probíhá v 41. století a vládne zde pouze válka. V průběhu kampaně se setkáte s Space Marines: Salamanders, Blood Angels a Ultramarines. Přenášejte své postavy mezi scénáři Budete bojovat po boku komisaře Yarricka a velitele Danteho proti mazanému Ork Warbossovi Ghazghkullovi Thrakovi. Používejte své zkušenosti a zdokonalujte vybavení mezi jednotlivýmí... (alza.cz)

Podobné produkty ako Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105) , Proficare pc-dvl 3078 (pc-dvl 3078)

Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660)

Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Na co se můžete těšit ve hře Double Kick HeroesZpracování hry vám připomene Guitar Hero, akorát že tady mají hlavní roli bicíSe svojí kapelou se budete prohánět apokalyptickým světem a likvidovat zástupy zombíků a jiných mutantů, kteří vám usilují o životVaší hlavní zbraní bude Gunillac, tj. ozbrojený Cadillac, který střílí podle toho, jak se kopákem trefujete do rytmu písničkyČeká vás třicet levelů, pět obtížností, spousta metalových fláků, možnost navrhnout si vlastní levely a implementovat do nich vaše oblíbené songy V Double Kick Heroes se budete snažit útéct před krvelačnými zombíky a jinými monstry, která si brousí zuby na všechno, v čem tepe čerstvá krev.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660) , Proficare pc-ezs 3000 (pc-ezs 3000)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Sportovní a Závodní, pro uplatnění je vyžadována základní hra 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season PassSeason Pass ke hře Moto Racer 4 ti umožňuje přístup ke třem velkým přicházejícím DLC balíčkům, obsahující další herní režim. Pomůže ti ukázat, co si můžeš dovolit nakoupit v multiplayeru i singleplayeru. 7TKe spuštění se vyžaduje základní hra Moto Racer. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Není vyplněn Alternativní text k... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Season Pass (PC/MAC) PL DIGITAL (267465)

Back to the Future (PC/MAC) DIGITAL (360528)

Back to the Future (PC/MAC) DIGITAL (360528)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % Herní adaptace kultovní filmové trilogie je dobrodružství typu point-and-click s množstvím jednoduchých a těžkých hádanek, které jsou rozloženy po celém příběhu. Na hře spolupracovali i autoři filmové trilogie. Hra obsahuje celkem 5 epizod. Staří známí Ve hře najdete známé postavy z kultovního filmu Návrat do budoucnosti a očekávat můžete i speciální vystoupení Michaela J. Foxe alias Martyho nebo dabing Doktora Browna a Jennifer Parkrové jejich filmovými představiteli.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Back to the Future (PC/MAC) DIGITAL (360528)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, Už je to celkem jedenáct let od chvíle, kdy spatřil světlo světa druhý díl série her Syberia. i po tak dlouhé době může vyjít zajímavé pokračování opět s hlavní hrdinou Kate Walker v hlavní roli. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 51% Legendární adventura se vrací již ve svém třetím pokračování, které je však přizpůsobené i naprostým nováčkům série. Syberia 3 ti ukáže typickou adventuru, ale zcela moderního střihu. Celá Syberia 3 je navíc úplně poprvé kompletně ve 3D.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)

King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)

King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: RPG a strategie, % Hra zdůrazňuje silný smysl pro vyprávění ve stylu knihy, přičemž nejsilnějším jádrem hry je bohatý a fantastický příběh. Zahrajte si tento jedinečný remaster směsi strategie a RPG - King of Dragon Pass. Čiňte důležitá rozhodnutí, plánujte strategie, vyhrávejte bitvy a nechte růst svůj vliv. Vybudujte si svou epickou ságu Ve hře si budete moct vybudovat svou vlastní výpravnou ságu konfliktu, mytologie a komunity. Mějte kontrolu nad seveřanským klanem, který se účastní kolonizace vymřelého... (alza.cz)

Podobné produkty ako King of Dragon Pass (PC/MAC) DIGITAL (387987)

Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITAL (407448)

Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITAL (407448)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a RPG, Perličkou je i líbivé grafické ztvárnění s bohatou variací prostředí, postav a působivých efektů. Klíčem k postupu hrou je i crafting zbraní, výbavy a různých předmětů. RPG ve stylu RTS V tomto RPG s akčními tempem je vyžadována notná dávka taktizování při plnění questů a řízení vaší skupiny. Osobnosti vašich parťáků se budou průběhem hry vyvíjet a získávat nové schopnosti. Dostaňte se do srdce katastrofyV Krater:... (alza.cz)

Podobné produkty ako Krater: Shadow over Solside (PC/MAC) DIGITAL (407448)

Burly Men at Sea (PC/MAC) DIGITAL (285453)

Burly Men at Sea (PC/MAC) DIGITAL (285453)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, Ve hře Burly Men at Sea ovlivňuje děj samotný hráč. Minimalistické provedení, příjemný soundtrack a hezky vyvedený příběh uklidní a potěší každého. 82% Ve hře přímo neovládáte celé trio nebo kteréhokoli z rybářů. V roli vypravěče a hlavního hybatele událostí se spíše snažíte uvolnit a tím pádem i určit cestu vpřed. Postup hrou tak nejvíce ovlivňuje vaše interakce s prostředím. Vypnuto Příběh tří vousatých rybářů... Vypnuto ...kteří se rozhodli zahodit všednost a vydat se za dobrodružstvím. Vypnuto Znovu a znovu... (alza.cz)

Podobné produkty ako Burly Men at Sea (PC/MAC) DIGITAL (285453)

Homeworld: Deserts of Kharak (PC/MAC) DIGITAL (389670)

Homeworld: Deserts of Kharak (PC/MAC)  DIGITAL (389670)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie, 79% Akce, zbraně a futuristická vozidla budou pro vás v této hře denním chlebem. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Hra Homeworld: Deserts of Kharak vás zavede přímo do válečné zóny uprostřed pouště. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! V této strategické hře budete mít dokonce na starosti vývoj nebezpečných zbraní. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Použijte vše co můžete Vašim úkolem v této hře je přemoct své nepřátele a vyhnout se všem nástrahám. k dispozici budete mít flotilu mechanických vozidel... (alza.cz)

Podobné produkty ako Homeworld: Deserts of Kharak (PC/MAC) DIGITAL (389670)

Hover: Revolt Of Gamers (PC/MAC) DIGITAL (357267)

Hover: Revolt Of Gamers (PC/MAC) DIGITAL (357267)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, 69% Parkour hra zasazená do mimozemského města. Hru si můžete užít jak v single playeru, tak s vašimi přáteli. Hover: Revolt Of Gamers je zasazena do mimozemského města z daleké budoucnosti. Běhejte po střechách a užívejte si nádherný výhled na celé město. Užijte si hru ve více hráčích Multiplayer je ve hře samozřejmostí a vy tak budete moci šplhat společně se svými kamarády bok po boku Zajímavý příběh není na... (alza.cz)

Podobné produkty ako Hover: Revolt Of Gamers (PC/MAC) DIGITAL (357267)

Tempest: Pirate Action RPG (PC/MAC) DIGITAL (388008)

Tempest: Pirate Action RPG (PC/MAC) DIGITAL (388008)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, RPG a simulátor, 60% Tempest: Pirate Action RPG je úžasný pirátský simulátor, který se může spoléhat na velmi specifický systém správy lodí a dobrý akční systém pro námořní boj. S hrou Tempest: Pirate Action RPG se ocitnete v pirátském otevřeném světě akčního RPG. Vyrazte na moře a ukořistěte obchodní lodě. Získejte jejich cennosti a staňte se pravými piráty. Nudit se nebudete Nudit se rozhodně nebudete! Čekají na vás tři regiony, desítky ostrovů a stovky questů.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Tempest: Pirate Action RPG (PC/MAC) DIGITAL (388008)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)

Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: simulátor a adventura, 54% Opravdu se mi hra líbila, není to tak špatné, jak se říká. Název hry by se měl změnit na "Jurassic Park Interactive Movie". Zažijte rychlou akci, odhalování a řešení hádanek ve čtyřech částech příběhu. Vydejte se do známých lokací z filmu a objevte nová místa, včetně nebezpečných vod přímořského střediska. Nové prehistorické hrozby Vypořádejte se s ohromným T-Rexem a mazanými Raptory. Vzácné embrya... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurassic Park: The Game (PC/MAC) DIGITAL (360579)

Crazy Dreamz: Best Of (PC/MAC) DIGITAL (422406)

Crazy Dreamz: Best Of (PC/MAC) DIGITAL (422406)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční a arkády, % Crazy Dreamz: Best Of je první 2D plošinovka vytvořená komunitou. Projděte stovkou levelů vytvořenou tvůrci po celém světě. Hra nabídne spoustu levelů v několika originálních prostředích a postaví před vás spoustu překážek a nepřátel. Bojujte proti zákeřným krysám a získejte zpět vaše území. Strážce úrovně Bojujte s několika originálně zpracovanými bossy, kteří vám rozhodně nedají nic zadarmo. Magická... (alza.cz)

Podobné produkty ako Crazy Dreamz: Best Of (PC/MAC) DIGITAL (422406)

God of Light: Remastered (PC/MAC) DIGITAL (388059)

God of Light: Remastered (PC/MAC) DIGITAL (388059)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, % God of Light: Remastered je definitivní verze hry, kterou hraje více než 15 milionů lidí. Verze Remastered obsahuje zcela novou HD grafiku, přizpůsobené ovládání světelné fyziky a přepracovaný soundtrack. Posaďte se a ponořte se do světa God of Light, hry, která vám umožní prozkoumat světelné fyzikální zákony. Připojte se k průvodci Shiny na cestě k záchraně vesmíru před temnotou. Objevte nejrůznější herní světy, projděte desítkami úrovní a vyřešte hádanky. 6 herních světů a 150 herních úrovní Používejte zrcadla, hranoly,... (alza.cz)

Podobné produkty ako God of Light: Remastered (PC/MAC) DIGITAL (388059)

Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)

Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Steam Smoots World Cup Tennis je ideální tenisová arkáda pro vaše děti, při které se zabaví prostřednictvím zábavných postaviček. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. % Ideální tenisová arkáda pro vaše děti, při které se zabaví prostřednictvím zábavných postaviček. Vypnuto Smooti hrají tenisPřidejte se ke Smootům a zúčastněte se všech turnajů na Světovém tenisovém okruhu. Během sezóny budete odemykat různé zábavné minihry, ve kterých lze dál pilovat své dovednosti. Doporučené HW požadavky Operační systém Windows 7 / 8 / 10 Procesor Intel Dual Core - 2 GHz Grafika Shader Model 3.0 DirectX 9.0c RAM 1 GB HDD... (alza.cz)

Podobné produkty ako Smoots World Cup Tennis (PC/MAC) DIGITAL (221478)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: strategie a simulátor, Jako dodatek k plné verzi hry Construction Simulator 2015 obsahuje tato Gold Edice všechny rozšíření a DLCs vydané pro tento titul. Hráči si tak mohou užít rozšířeného vozového parku o licencované vozy značky Liebherr. Nové mise koncipované pro tyto nové stroje nabízí všem virtuálním stavitelům mnoho nových výzev! (alza.cz)

Podobné produkty ako Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: sportovní, Zábavné ježdění na motorkách a k tomu spousta triků? To je Moto Race 4 v parádní grafice a s návykovou hratelností. Užiješ si driftování i ostré souboje na cílové rovince. Místo na stupních vítězů je však jen pro vyvolené. Budeš to možná právě ty. Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 49% Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvky freestylu a riskantních prvků. Navíc v luxusní grafice pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edice obsahuje navíc Season Pass s přístupem ke třem velkým DLC rozšířením. Vypnuto Překážkovou dráhu lze zdolat i s motocyklem. Vypnuto... (alza.cz)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

The Descendant: Rest of Season (PC/MAC) DIGITAL (356244)

The Descendant: Rest of Season (PC/MAC) DIGITAL (356244)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, Omlouváme se, ale snažíte se o zobrazení videa, které není podporováno vaším zařízením. 61% DLC Rest Of Season obsahuje závěrečnou epizodu dobrodružné akční hry The Descendant, kde konec světa je pouhým začátkem. Zažívejte dechberoucí akce. V kůži pašeráka Joela musíte dovést Ellie přes celé Spojené státy. Hlavní herní příběh Vše začíná silnou změnou klimatu, která začala postupně ničit naši planetu. Lidstvo téměř vymřelo a na světě zůstaly jen tisíce "potomků lidstva", kteří byli vybráni, aby zachránili svět před apokalypsou.... (alza.cz)

Podobné produkty ako The Descendant: Rest of Season (PC/MAC) DIGITAL (356244)

G Prime: Into the Rain (PC/MAC) DIGITAL (272181)

G Prime: Into the Rain (PC/MAC) DIGITAL (272181)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: logická, PC G Prime: Into the Rain Objevte tajemství rozlehlého a neprozkoumaného deště a nebezpečné solární rázové vlny plynu a prachu z velké dálky 60% Návyková, gravitační, steampunková logická hra, která stimuluje dobrou náladu. Vypnuto Déšť je požehnáním, nebo prokletím. Jeho příchod změní historii lidstva navždy... V roli důstojníka sondážní stanice Ptolemaios zavítejte do tajů neprozkoumaného, rozsáhlého deště a nebezpečné solární vlny prachu a plynu z obrovské dálky. Vypnuto G´ je první kapitolou ArcSagi od Soma Games. Vypnuto Vesmírná... (alza.cz)

Podobné produkty ako G Prime: Into the Rain (PC/MAC) DIGITAL (272181)

Eon Altar: Season 1 Pass (PC/MAC) DIGITAL (437076)

Eon Altar: Season 1 Pass  (PC/MAC) DIGITAL (437076)
Detail

Herní doplněk / DLC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: Akční a RPG, pro uplatnění je vyžadována základní hra % Hluboký, přesvědčivý a originální fantasy svět mečů a kouzel. Nádherné umělecké a atmosférické prostředí. Koordinace taktiky a pohybu vašimi mobilními zařízeními. Prozkoumejte pevnost Tarnum, která je plná tajemných dungeonů a tunelů. Budete plnit desítky úkolů a výzev. Eonův oltář brání mnoho nepřátel, překonejte je svými kouzly, bojovými schopnostmi, strategií. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Season 1 Pass Obsahuje první 3 epizody příběhu ze světa... (alza.cz)

Podobné produkty ako Eon Altar: Season 1 Pass (PC/MAC) DIGITAL (437076)

1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485)

1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: akční, % Zajímají vás stíny, které nemají těla? Tohoto a mnoho dalších zlověstných situací vás čeká v 1000 Heads Among the Trees. Děj se odehrává ve skutečném městě Cachiche v Peru. Vaším úkolem bude přečkat noci a přitom hledat a fotografovat duchy. Generativní příběh Fotky ukazujte místním obyvatelům a budete se divit, když vám budou popisovat, co na fotografiích vidí. Stíny bez tělaNičemu se nedá věřit, jediná... (alza.cz)

Podobné produkty ako 1000 Heads Among the Trees (PC/MAC) DIGITAL (196485)

Witch's Pranks: Frog's Fortune - Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)

Witch's Pranks: Frog's Fortune - Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)
Detail

Hra na PC - elektronická licence, klíč pro Steam, žánr: adventura, % Řešte spousty logických úkolů a pomozte očarovaným princům zpět do jejich přirozené podoby. Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Napravte vše co provedla zlá čarodějniceTa se jednoho dne rozhodla, že se vdá. Každého prince, který ji odmítl, však proměnila v žábu až nakonec žádný nezbyl. Je jenom na vás, zda se vám čarodějnici podaří přelstít, její kletby zrušit a prince navrátit jejich princeznám. Během hry na vás čekají desítky logických úkolů různých obtížností. Díky tomu vás nebo vaše děti hra zabaví na dlouhé hodiny. Doporučené HW požadavkyOperační systémWindows 7 / 8 / 8.1ProcesorIntel Core i5 - 2550K - 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460 / AMD Radeon HD 6870DirectX11.0RAM8 GBHDD15 GB Minimální HW požadavkyOperační systémWindows 7ProcesorIntel Quad Core2 Q6600 - 2,4... (alza.cz)

Podobné produkty ako Witch's Pranks: Frog's Fortune - Collector's Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)
Elven Legacy (PC) DIGITAL (195479), Madness: Madness - LP (4050538618815), Battlefield 1: Revolution - PC DIGITAL (436362), Star Wolves 2 (PC) DIGITAL (195475), Elven Legacy: Ranger (PC) DIGITAL (195486), Elven Legacy: Magic (PC) DIGITAL (195482), Dragon Age II (PC) DIGITAL (68527), Theatre of War (PC) DIGITAL Steam (195476), battlefield hardline premium pack pc digital 350601, Minecraft Java and Bedrock Edition - PC DIGITAL (2WU-00039), Sid Meier's Civilization V: Explorer’s Map Pack (MAC) DIGITAL (51321), Madness: Absolutely - LP (4050538618761), Monopoly Madness - Nintendo Switch (3307216228943), Madness: Keep Moving - LP (4050538618792), Madness: Dangermen Sessions - LP (4050538618839), Madness: Full House - LP (4050538612370), Fleetwood Mac: Fleetwood Mac - LP (0349783965), Men of War: Assault Squad MP Supply Pack Charlie (PC) DIGITAL (195472), Asus Mini PC Chromebox 4 (G5007UN) (90MS0252-M00970), ea pc the sims 4 psi a kocky, mac rtenka, VERSACE MEDUSA MADNESS 31 cm (RS_VE_14461_100113_26034), Vader: Solitude In Madness - LP (0727361500412), Vader: Solitude In Madness - CD (0727361500429), Madness: Mad Not Mad - LP (4050538618808), Sid Meier's Civilization V: Civilization and Scenario Pack: Denmark - The Vikings (MAC) DIGITAL (51323), pc klavesnice, Bo-Camp Cookware set Explorer 4-pc w.kettle (8712013102498), Proficare PC-DVL 3078 (PC-DVL 3078), ProfiCare PC-EZS 3000 (PC-EZS 3000)