84887 voltronic světelná led bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá

Produkt 84887 voltronic světelná led bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 84887 voltronic světelná led bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá upraviť a produkt hľadať znova.

84887 VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá

84887 VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá
Detail

Díky 96 LED diodám je stromek ideálním vánočním osvětlením, ale lze jej samozřejmě použít i v jakémkoli jiném ročním období. Svítící strom navíc nabízí osm různých světelných režimů a promění tak každé místo v opravdový světelný sen. Strom má realistický vzhled a čtyři otvory pro upevnění do země. Díky vodotěsnosti IP44 je světelný strom vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Technické údaje: rozměry výrobku: 120 x 84 cm (v x š) přívod vedení: 5 m napětí: 24 V / 3,6 W vodotěsnost: IP44 barva: bílá barva světla: teple bílá Obsah balení: 1 x strom 1 x ovladač (dilego.cz)

Podobné produkty ako 84887 VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 120 cm, teplá bílá , Solight vánoční závěs rampouchy 120 led teplá bílá, 3 m

VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 150 cm, teplá bílá

  VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 150 cm, teplá bílá
Detail

Díky 128 LED diodám je stromek ideálním vánočním osvětlením, ale lze jej samozřejmě použít i v jakémkoli jiném ročním období. Svítící strom navíc nabízí osm různých světelných režimů a promění tak každé místo v opravdový světelný sen. Strom má realistický vzhled a čtyři otvory pro upevnění do země. Díky vodotěsnosti IP44 je světelný strom vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Technické údaje: rozměry výrobku: 150 x 90 cm (v x š) přívod vedení: 5 m napětí: 24 V / 3,6 W vodotěsnost: IP44 barva: bílá barva světla: teple bílá Obsah balení: 1 x strom 1 x ovladač (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Světelná LED bříza s ovladačem, 150 cm, teplá bílá , Umělá bříza zasazená v květináči, 120 cm

LED stromek Bříza - 180cm, 96LED, IP44, teplá bílá

LED stromek Bříza - 180cm, 96LED, IP44, teplá bílá
Detail

LED stromek se svítícími větvičkami dokonale imitující živou břízu. Věrné provedení s možností libovolného tvarování větviček. Úžasná 3D světelná dekorace vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Adaptér na bezpečné napětí, voděodolné provedení, krytí IP44. Ultra úsporné diody, barva teplá bílá. Výška 180 cm, 96 LED, napájecí kabel 3 m.Úžasná 3D světelná dekoraceStylová dekorace, která jemným světlem zdůrazní kouzlo okolního prostoru. Oceníte realistické zpracování, izolaci připomínající kůru stromu, možnost volného tvarování větviček a stabilní podstavec. Díky 3 m přívodnímu kabelu s možností prodloužení a voděodolnému provedení ji můžete umístit kamkoliv doma nebo venku. Skvěle se bude vyjímat u vánočního stromečku, na chodbě, před vchodem, na terase či volně postavená v zahradě. Díky své velikosti a realistickému provedení vzbudí obdiv u každého kolemjdoucího, který nemine váš dům bez povšimnutí.Ultra úsporný a bezpečný provozOsvětlení využívá novou generaci led diod s ultra úsporným provozem, čímž spotřebuje mnohonásobně méně energie než konkurenční výrobky. Při každodenním zapnutí, šest hodin denně, stojí jeho provoz zcela zanedbatelnou částku!Výrobek je zcela bezpečný pro vnitřní i venkovní použití. Je voděodolný a nevadí mu mráz ani padající sníh. Součástí balení je síťový adaptér, který snižuje výstupní napětí na velmi nízké, které za bežných okolností nepředstavuje pro člověka žádné riziko úrazu.Světelný řetěz splňuje přísné evropské normy a má certifikaci GS, CE, RoHS, IP44. To garantuje vysokou kvalitu výrobku a životnost až 50 000 hodin provozu.Hlavní přednosti3D světelená dekoraceRealistický vzhled přírodní břízyKvalitní zpracování s důrazem na detailTvarovatelné větvičkyIzolace imitující kůru stromuStabilní základna s možností ukotveníPříjemné uklidňující světloUltra úsporné led diody s minimální spotřebouBezpečné výstupní napětíSamostatný napájecí zdrojDostatečně dlouhý přívodní kabel s možností prodlouženíPři selhání jakékoliv diody i nadále funkčníŽivotnost až 50 000 hodinVysoce kvalitní a certifikovaný výrobekTechnické parametryPočet led: 96Barva světla: teplá bíláVýška: 180 cmŠiřka: 70 cmRozměry základny: 21,5x21,5 cmDélka napájecího kabelu: 3 cmNapájení: 220-250VVýstupní napětí: 31VSpotřeba: pod 5W/ hodMěsíční spotřeba při zapnutí 6 hodin denně: zcela zanedbatelnáCertifikace: GS, CE, RoHS, IP44 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LED stromek Bříza - 180cm, 96LED, IP44, teplá bílá , Světelný drát teplá bílá 40 led, 205 cm

LED stromek Bříza - 120cm, 48LED, IP44, teplá bílá

LED stromek Bříza - 120cm, 48LED, IP44, teplá bílá
Detail

LED stromek se svítícími větvičkami dokonale imitující živou břízu. Věrné provedení s možností libovolného tvarování větviček. Úžasná 3D světelná dekorace vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Adaptér na bezpečné napětí, voděodolné provedení, krytí IP44. Ultra úsporné diody, barva teplá bílá. Výška 120 cm, 48 LED, napájecí kabel 3 m.Úžasná 3D světelná dekoraceStylová dekorace, která jemným světlem zdůrazní kouzlo okolního prostoru. Oceníte realistické zpracování, izolaci připomínající kůru stromu, možnost volného tvarování větviček a stabilní podstavec. Díky 3 m přívodnímu kabelu s možností prodloužení a voděodolnému provedení ji můžete umístit kamkoliv doma nebo venku. Skvěle se bude vyjímat u vánočního stromečku, na chodbě, před vchodem, na terase či volně postavená v zahradě. Díky své velikosti a realistickému provedení vzbudí obdiv u každého kolemjdoucího, který nemine váš dům bez povšimnutí.Ultra úsporný a bezpečný provozOsvětlení využívá novou generaci led diod s ultra úsporným provozem, čímž spotřebuje mnohonásobně méně energie než konkurenční výrobky. Při každodenním zapnutí, šest hodin denně, stojí jeho provoz zcela zanedbatelnou částku!Výrobek je zcela bezpečný pro vnitřní i venkovní použití. Je voděodolný a nevadí mu mráz ani padající sníh. Součástí balení je síťový adaptér, který snižuje výstupní napětí na velmi nízké, které za bežných okolností nepředstavuje pro člověka žádné riziko úrazu.Světelný řetěz splňuje přísné evropské normy a má certifikaci GS, CE, RoHS, IP44. To garantuje vysokou kvalitu výrobku a životnost až 50 000 hodin provozu.Hlavní přednosti3D světelená dekoraceRealistický vzhled přírodní břízyKvalitní zpracování s důrazem na detailTvarovatelné větvičkyIzolace imitující kůru stromuStabilní základna s možností ukotveníPříjemné uklidňující světloUltra úsporné led diody s minimální spotřebouBezpečné výstupní napětíSamostatný napájecí zdrojDostatečně dlouhý přívodní kabel s možností prodlouženíPři selhání jakékoliv diody i nadále funkčníŽivotnost až 50 000 hodinVysoce kvalitní a certifikovaný výrobekTechnické parametryPočet led: 48Barva světla: teplá bíláVýška: 120 cmŠiřka: 47 cmRozměry základny: 18x18 cmDélka napájecího kabelu: 3 cmNapájení: 220-250VVýstupní napětí: 31VSpotřeba: pod 5W/ hodMěsíční spotřeba při zapnutí 6 hodin denně: zcela zanedbatelnáCertifikace: GS, CE, RoHS, IP44 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LED stromek Bříza - 120cm, 48LED, IP44, teplá bílá , Solight led vánoční hvězda, 29 cm, teplá bílá

LED stromek Bříza - 210cm, 144LED, IP44, teplá bílá

LED stromek Bříza - 210cm, 144LED, IP44, teplá bílá
Detail

LED stromek se svítícími větvičkami dokonale imitující živou břízu. Věrné provedení s možností libovolného tvarování větviček. Úžasná 3D světelná dekorace vhodná pro vnitřní i venkovní použití. Adaptér na bezpečné napětí, voděodolné provedení, krytí IP44. Ultra úsporné diody, barva teplá bílá. Výška 210 cm, 144 LED, napájecí kabel 3 m.Úžasná 3D světelná dekoraceStylová dekorace, která jemným světlem zdůrazní kouzlo okolního prostoru. Oceníte realistické zpracování, izolaci připomínající kůru stromu, možnost volného tvarování větviček a stabilní podstavec. Díky 3 m přívodnímu kabelu s možností prodloužení a voděodolnému provedení ji můžete umístit kamkoliv doma nebo venku. Skvěle se bude vyjímat u vánočního stromečku, na chodbě, před vchodem, na terase či volně postavená v zahradě. Díky své velikosti a realistickému provedení vzbudí obdiv u každého kolemjdoucího, který nemine váš dům bez povšimnutí.Ultra úsporný a bezpečný provozOsvětlení využívá novou generaci led diod s ultra úsporným provozem, čímž spotřebuje mnohonásobně méně energie než konkurenční výrobky. Při každodenním zapnutí, šest hodin denně, stojí jeho provoz zcela zanedbatelnou částku!Výrobek je zcela bezpečný pro vnitřní i venkovní použití. Je voděodolný a nevadí mu mráz ani padající sníh. Součástí balení je síťový adaptér, který snižuje výstupní napětí na velmi nízké, které za bežných okolností nepředstavuje pro člověka žádné riziko úrazu.Světelný řetěz splňuje přísné evropské normy a má certifikaci GS, CE, RoHS, IP44. To garantuje vysokou kvalitu výrobku a životnost až 50 000 hodin provozu.Hlavní přednosti3D světelená dekoraceRealistický vzhled přírodní břízyKvalitní zpracování s důrazem na detailTvarovatelné větvičkyIzolace imitující kůru stromuStabilní základna s možností ukotveníPříjemné uklidňující světloUltra úsporné led diody s minimální spotřebouBezpečné výstupní napětíSamostatný napájecí zdrojDostatečně dlouhý přívodní kabel s možností prodlouženíPři selhání jakékoliv diody i nadále funkčníŽivotnost až 50 000 hodinVysoce kvalitní a certifikovaný výrobekTechnické parametryPočet led: 144Barva světla: teplá bíláVýška: 210 cmŠiřka: 70 cmRozměry základny: 25x25 cmDélka napájecího kabelu: 3 cmNapájení: 220-250VVýstupní napětí: 31VSpotřeba: pod 5W/ hodMěsíční spotřeba při zapnutí 6 hodin denně: zcela zanedbatelnáCertifikace: GS, CE, RoHS, IP44 (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako LED stromek Bříza - 210cm, 144LED, IP44, teplá bílá , Světelný drát teplá bílá, 80 led

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů 50 LED - teplá bílá

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů 50 LED - teplá bílá
Detail

Světelné řetězy s LED drátem jsou ideální jako vánoční osvětlení, dekorace v zahradě, osvětlení pro vánoční stromeček nebo jako osvětlení balkonů. Technické údaje: 2 x 50 LED diod barva diod: teple bílá délka napájecího kabelu: 5 m rozměr: 2 x 5 m časovač: automaticky 6 h zapnuto / 18 h vypnuto vstupní napětí: 220V-240V 50/60 Hz spotřeba elektrické energie: 50 LED – 1,5 W (10 mA) ochrana: IP 44 (vhodné i pro venkovní použití) Obsah balení: 2 x vánoční osvětlení 50 LED diod s časovačem (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů 50 LED - teplá bílá , Solight 1v238 vánoční led stromek 15 led, teplá bílá, 45 cm

VOLTRONIC 10 ks 25 LED světelných řetězů, teplá bílá, bater

VOLTRONIC 10 ks 25 LED světelných řetězů, teplá bílá, bater
Detail

Tato sada je ideální pro použití v období Vánoc nebo jako dekorativní osvětlení pro okna, dveře, zimní zahrady nebo osvětlení vánočního stromku. Díky tenkému drátku je osvětlení velice decentní. Světelné dráty mají slot na baterie a jsou určeny pouze pro vnitřní použití. Technické údaje: délka 1 ks světelného drátu: 2,4 m délka 1 ks přívodního kabelu: 40 cm počet LED: 10 x 25 stupeň ochrany: IP20 typ baterií: 2 x CR2032 barva diod: teple/studeně bílá Obsah balení: 1 x sada 10 ks světelných drátů (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC 10 ks 25 LED světelných řetězů, teplá bílá, bater , Solight led sněhulák venkovní 40 led, teplá bílá

VOLTRONIC Světelný řetěz ve tvaru kuželu 360 LED, teplá bílá

VOLTRONIC Světelný řetěz ve tvaru kuželu 360 LED, teplá bílá
Detail

Tento řetěz je ideální pro osvětlení stromu, altánu nebo stožáru. Řetěz navíc nabízí osm různých režimů a promění tak jakékoli místo ve skutečný sen. Součástí balení je dálkové ovládání, které celý provoz výrazně usnadní. Světelný řetěz je díky voděodolnosti vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Světlo má kovové očko pro uchycení na stožár nebo korunu stromu a kolíčky pro upevnění do země. Technické údaje: 8 režimů svícení teplá bílá časovač dálkové ovládání (baterie ovladače CR2025 není součástí balení) krytí IP44 - venkovní použití 360 LED 10 řetězů po 36 LED rozestupy LED: 10 cm délka každého řetězu: 8 m přívodní kabel: 15 m napětí: 31 V/6 W Obsah balení: 1 x světelný řetěz 1 x dálkové ovládání 10 x stahovací páska 10 x kolíček (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Světelný řetěz ve tvaru kuželu 360 LED, teplá bílá , Solight světelný led řetízek s dekoracemi, 20 led, 1 m, teplá bílá

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 100 LED, teplá bílá

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 100 LED, teplá bílá
Detail

Světelné řetězy s LED diodami jsou ideální dekorací v období Vánoc ale lze je použít k výzdobě čehokoliv. Najde své uplatnění napříkalad na zahradě, můžete s ní vyzdobit zahradní altán či balkón. S tímto jemně působícím osvětlením zpestříte každou party, ale rozjasní také svatební slavnost. LED diody jsou umístěny na tenkém stříbrném drátku, takže osvětlení působí velice decentně. Řetěz obsahuje také časovač. Díky němuž bude osvětlení po prvním zapnutí 6 hodin svítit a 18 hodin bude v nečinnosti. Osvětlení je vhodné pro vnitřní i vnější použití a je napájeno třemi AA bateriemi, které nejsou součástí dodávky. Technické údaje: 2 x 100 LED diod barva diod: teplá bílá délka napájecího kabelu: 40 cm ke krabičce na baterie rozměr: 2 x 10 m časovač: automaticky 6 h zapnuto / 18 h vypnuto vstupní napětí: 220 V - 240 V 50/60 Hz spotřeba elektrické energie: 100 LED – 3 W (10 mA) ochrana: IP 44 (vhodné i pro venkovní použití) napájení: 3 ks AA baterie (nejsou součástí dodávky) Obsah balení: 2 x osvětlení s časovačem (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 100 LED, teplá bílá , Solight dřevěný svícen hvězdy s 5 led svícemi, teplá bílá

VOLTRONIC® 59612 solární světelná hadice, 100 LED, teplá bílá"

VOLTRONIC® 59612  solární světelná hadice, 100 LED, teplá bílá"
Detail

Solární světelná hadice je ideální dekorací všude tam, kde nemůže být použito klasické elektrické osvětlení. S příchodem soumraku solární panel automaticky aktivuje světelnou hadici a při denním světle ji opět vypne. Venkovní LED světelná hadice je ideální jako vánoční osvětlení, dekorace v zahradě, na okna, dveře, do zimní zahrady, osvětlení na venkovní vánoční stromek, nebo osvětlení balkónů. Vánoční řetěz je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. LED diody nevytvářejí teplo nebo UV záření. Spotřeba elektrické energie je v porovnání se žárovkami extrémně nízká (až 90% úspor). Životnost LED je až 100 000 hodin a daleko přesahuje životnost normální žárovky (v závislosti na výkonu asi 1000 hodin). Přes tlačítko na adaptéru můžete provést individuální výběr 2 různých světelných efektů (1. trvalé osvětlení, 2. blikání). Zvláště výhodná je funkce automatického zapnutí, při níž může být světelná hadice automaticky aktivována ve tmě nebo deaktivována v případě světla. Provoz solární baterie: Díky solárnímu panelu (výkon 500 mAh) lze dobíjecí baterii AA světelného zdroje dobít na slunci. Světelná trubka může být také použita s normální baterií AA uvnitř (baterie nejsou součástí dodávky). UPOZORNĚNÍ! Jedná se o solární osvětlení, před použitím prostudujte návod k obsluze. Technické údaje: 100 LED diod barva diod: teple bílá délka světelné části: cca 10 m délka napájecího kabelu: cca 5 m délka zápichu: cca 25,5 cm rozměr solárního panelu vč. rámečku: cca 7 x 7 cm Obsah balení: 1 x solární hadice 1 x solární panel (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC® 59612 solární světelná hadice, 100 LED, teplá bílá" , Solární kovová lucerna scrivia, 12 x 20 cm, bílá, led teplá bílá

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 200 LED, teplá bílá

VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 200 LED, teplá bílá
Detail

Světelné řetězy s LED diodami jsou ideální dekorací v období Vánoc ale lze je použít k výzdobě čehokoliv. Najde své uplatnění napříkalad na zahradě, můžete s ní vyzdobit zahradní altán či balkón. S tímto jemně působícím osvětlením zpestříte každou party, ale rozjasní také svatební slavnost. LED diody jsou umístěny na tenkém stříbrném drátku, takže osvětlení působí velice decentně. Řetěz obsahuje také časovač. Díky němuž bude osvětlení po prvním zapnutí 6 hodin svítit a 18 hodin bude v nečinnosti. Osvětlení je vhodné pro vnitřní i vnější použití a je napájeno třemi AA bateriemi, které nejsou součástí dodávky. Technické údaje: 2 x 200 LED diod barva diod: teple bílá délka napájecího kabelu: 40 cm k trafu na baterie rozměry výrobku: 2 x 20 m časovač: automaticky 6 h zapnuto / 18 h vypnuto vstupní napětí: 220 V - 240 V 50/60 Hz spotřeba elektrické energie: 200 LED – 3 W (5 mA) ochrana: IP 44 (vhodné i pro venkovní použití) napájení: 3 ks AA baterie (nejsou součástí dodávky) Obsah balení: 2 x vánoční osvětlení s časovačem (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Sada 2 kusů světelných drátů - 200 LED, teplá bílá , Lucerna s led svící adda, 14 x 28 x 14 cm, teplá bílá

Vánoční osvětlení - světelný závěs - 3x3 m studená/teplá bílá 300 LED - VOLTRONIC

Vánoční osvětlení - světelný závěs - 3x3 m studená/teplá bílá 300 LED - VOLTRONIC
Detail

Vánoční LED světelný závěs 3 x 3 m 300 diod + ovladač teplá/studená bílá Světelný závěs s 300 bílými LED světly a rozměrem 3 x 3 m včetně přívodního kabelu, který má délku cca 5 m. Toto osvětlení má univerzální použití, tedy nejen jako vánoční dekorace, ale i jako výzdoba při pořádání zahradních párty a večírků. Světelný řetěz je vhodný pro jak venkovní tak vnitřní použití. Závěs lze pohodlně ovládat dálkovým ovladačem. LED světla nevytváří žádné teplo ani UV záření. Ve srovnání s běžnými žárovkami je spotřeba energie velmi nízká (až 90% úspora). Životnost LED žárovek je až 20 000 hodin, tedy daleko vyšší než u normálních žárovek (v závislosti na výkonu přibližně 1000 hodin). Dekorativní osvětlení je schopné díky dálkovému ovládáním upravovat 8 světelných režimů - kombinace, světelná vlna, sekvenční, záře, blesk, crossfade, jiskra, nepřetržité osvětlení. Technické údaje - počet LED diod: 300 á 3,2 V/20 mA - barva diod: teplá/studená bílá - celkový rozměr: 3 x 3 m - dálkový ovladač - délka napájecího kabelu (k první LED diodě): 5 m - vzdálenost mezi jednotlivými provazy: 25 cm - vstupní napětí: 100-240 V 50/60 Hz - výstupní napětí: 24V - krytí IP44 - vhodné i pro venkovní použití - certifikát GS (hawaj.cz)

Podobné produkty ako Vánoční osvětlení - světelný závěs - 3x3 m studená/teplá bílá 300 LED - VOLTRONIC , Solight 1v239 vánoční led věnec 15 led, teplá bílá, pr. 40 cm

VOLTRONIC® Párty LED osvětlení 5 m - teplá bílá 50 diod - BATERIE

VOLTRONIC® Párty LED osvětlení 5 m - teplá bílá 50 diod - BATERIE
Detail

Dekorativní LED osvětlení 5 m, 50 LED s ovladačem, na baterie | teplá bílá Světelný dekorativní řetěz s 50 teple bílými LED světly je dlouhý 5 m + 40 cm přívodní kabel. Toto osvětlení má univerzální použití, tedy nejen jako vánoční dekorace, ale i jako výzdoba při pořádání zahradních párty a večírků. Světelný řetěz je vhodný jak pro venkovní tak vnitřní použití. LED světla nevytváří žádné teplo ani UV záření. Ve srovnání s běžnými žárovkami je spotřeba energie velmi nízká (až 90% úspora). Životnost LED žárovek je až 20 000 hodin, tedy daleko vyšší než u normálních žárovek (v závislosti na výkonu přibližně 1000 hodin). Dekorativní osvětlení je schopné díky dálkovému ovládáním upravovat 8 světelných režimů - 1. Kombinace, 2. Světelná vlna, 3. Sekvenční, 4. Záře, 5. Blesk, 6. Stmívání, 7. Sparkle, 8. Kontinuální osvětlení. Dálkový ovladač má také funkci stmívání. Obsahuje časovač. Technické údaje - Počet LED diod: 50 - Barva diod: teplá bílá - Délka světelného kabelu: 5 m - Délka napájecího kabelu: 40 cm - Barva kabelu: průhledná - Vzdálenost mezi LED diodami: 10 cm - Spotřeba: 0,015 W/1 LED - Vstupní napětí: 100-240 V 50/60 Hz - Certifikát GS - Splňuje směrnici RoHs - Napájení na baterie: 3x 3AA (nejsou součástí balení) (hawaj.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC® Párty LED osvětlení 5 m - teplá bílá 50 diod - BATERIE , Solight 1v236 vánoční led dekorace stromek 10 led, teplá bílá, 42 cm

Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm

Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm
Detail

Jako živá je tato věrně provedená umělá bříza. Dokonalá dekorace v každou roční dobu. Radost vám může dělat roky bez nutnosti se o ní starat. (4home.cz)

Podobné produkty ako Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm , Solight 1v240 vánoční led hvězda glitter 14 led, teplá bílá, 29 cm

Nexos 33214 Vánoční LED osvětlení - meteorický déšť - teplá bílá, 120 LED

Nexos 33214 Vánoční LED osvětlení - meteorický déšť - teplá bílá, 120 LED
Detail

Robustní a úsporné dekorativní osvětlení, které je vhodné na vnitřní i vnější použití. Díky 120 LED diodám a 60 cm průměru hvězdy můžete vykouzlit v exteriéru Vašeho domova dokonalou vánoční atmosféru. Díky dlouhému 5 m napájení nejste omezeni prostorem. Technické údaje: počet LED diod: 120 barva světla: teple bílá průměr: 60 cm ochrana: IP44 CE GS - testováno barva kabelu: transparentní (průhledná) délka napájecího kabelu: 5 m s háčky pro zavěšení Obsah balení: 1 x hvězda 1 x napájení + háčky (dilego.cz)

Podobné produkty ako Nexos 33214 Vánoční LED osvětlení - meteorický déšť - teplá bílá, 120 LED , Solight 1v237 vánoční led dekorace hvězda 10 led, teplá bílá, 40 cm

T-LED Nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10602

T-LED Nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10602
Detail

Miniaturní zápustné výklopné LED svítidlo, které je díky své velikosti vhodné k osvětlení polic, vitrín, nábytku atd. Je vhodné například jako osvětlení zboží, cenností či Vašich sběratelských kousků. LED svítidlo je osazeno americkým 3W LED čipy značky CREE. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10602 , Světelný řetěz twinkle teplá bílá, 48 led

T-LED Miniaturní nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10606

T-LED Miniaturní nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10606
Detail

Miniaturní nástěnné LED svítidlo, které je díky své velikosti vhodné k osvětlení polic, vitrín, nábytku atd. Je vhodné například jako osvětlení zboží, cenností či Vašich sběratelských kousků. LED svítidlo je osazeno americkým 3W LED čipy značky CREE. Můžete si vybrat mezi teplou bílou a studenou bílou barvou. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako T-LED Miniaturní nábytkové LED svítidlo 120° Barva světla: Teplá bílá 10606 , Světelný řetěz stellare teplá bílá, 40 led

Svetelná reťaz 8 LED - teplá biela

Svetelná reťaz 8 LED - teplá biela
Detail

Svetelná reťaz so žiarovkami. Každá gulička disponuje 1 LED. Počet žiaroviek: 8 ksPočet LED: 8Určené pre vnútorné použitieDĺžka reťaze: 140 cmDĺžka kábla: 0,3 m (farba: transparent)Napájanie: 2xAA batérie (nie sú súčasťou balenia) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Svetelná reťaz 8 LED - teplá biela , Solární osvětlení fluorescent čirá, 10 led, teplá bílá, 180 cm

Magnet 3Pagen Světelná LED závěsná dekorace

Magnet 3Pagen Světelná LED závěsná dekorace
Detail

Bohatě zdobené jedlové aranžmá se slavnostním osvětlením: se zápichem a závěsným košem z ratanu - ideální na zahradní cestičky, záhony nebo do květináče. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Světelná LED závěsná dekorace , Vánoční led obraz betlém teplá bílá, 24,5 x 19,5 cm

PIAA S-RF30 světelná LED rampa, kombinované svícení 81,4 cm (30") (DKSR309)

PIAA S-RF30 světelná LED rampa, kombinované svícení 81,4 cm (30") (DKSR309)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 6480lm, rozměry (ŠxVxH): 814x45x52mm PIAA RF30 se řadí ke špičkovým pracovním světlům na auto. Jeho délka je 30" (814 mm). Oceníte jej zejména v mlze, kdy díky nejmodernější technologii odrazu světla RFT (Reflection Facing Technology) je osvětlení silnice mnohem intenzivnější. Tělo světlometu je vyrobeno z hliníkové slitiny a kryt z odolného plastu. Pracovní světlo PIAA S-RF30 je vybaveno stupněm krytí IP67. Jeho odlišná konstrukce v jednotlivých částech rampy poskytuje kombinovaný tvar výsledného světelného kužele. Svítí jak do dálky tak osvětluje širší oblast před vozidlem. Světlomet snadno uchytíte pomocí postranních držáků nebo posuvných držáků na zadní straně. Je vhodné téměř pro každé vozidlo na nárazník nebo ochranný rám či střešní nosič. V balení najdete také kompletní kabeláž s relé, pojistkou, spínačem a držákem pro uchycení rampy. Klíčové vlastnosti pracovního světla PIAA... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA S-RF30 světelná LED rampa, kombinované svícení 81,4 cm (30") (DKSR309) , Vosková led svíčka s dálkovým ovladačem, 8 x 12,5 cm

PIAA S-RF9 světelná LED rampa, dálkové svícení 23,8 cm (9") (DKSR95)

PIAA S-RF9 světelná LED rampa, dálkové svícení 23,8 cm (9") (DKSR95)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 1620lm, rozměry (ŠxVxH): 238x45x52mm PIAA S-RF9 se řadí ke špičkovým pracovním světlům na auto. Jeho délka je 9" (238 mm). Oceníte jej zejména v mlze, kdy díky nejmodernější technologii odrazu světla RFT (Reflection Facing Technology) je osvětlení silnice mnohem intenzivnější. Tělo světlometu je vyrobeno z hliníkové slitiny a kryt z odolného plastu. Pracovní světlo PIAA S-RF9 je vybaveno stupněm krytí IP67. Svítí jak do dálky tak osvětluje širší oblast před vozidlem. Světlomet snadno uchytíte pomocí postranních držáků nebo posuvných držáků na zadní straně. Je vhodné téměř pro každé vozidlo na nárazník nebo ochranný rám či střešní nosič. V balení najdete také kompletní kabeláž s relé, pojistkou, spínačem a držákem pro uchycení rampy. Klíčové vlastnosti pracovního světla PIAA S-RF9Pracovní světlo PIAA S-RF9 využívá technologii RFTJe vyrobeno z hliníkové slitiny a odolného plastuStupeň... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA S-RF9 světelná LED rampa, dálkové svícení 23,8 cm (9") (DKSR95) , Danish style royal i., 79 cm, bílá / bříza (nt00544)

PIAA S-RF40 světelná LED rampa, kombinované svícení 100,6 cm (40") (DKSR409)

PIAA S-RF40 světelná LED rampa, kombinované svícení 100,6 cm (40") (DKSR409)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 8100lm, rozměry (ŠxVxH): 1006x45x52mm PIAA RF40 se řadí ke špičkovým pracovním světlům na auto. Jeho délka je 40" (1 006 mm). Oceníte jej zejména v mlze, kdy díky nejmodernější technologii odrazu světla RFT (Reflection Facing Technology) je osvětlení silnice mnohem intenzivnější. Tělo světlometu je vyrobeno z hliníkové slitiny a kryt z odolného plastu. Pracovní světlo PIAA S-RF40 je vybaveno stupněm krytí IP67. Jeho odlišná konstrukce v jednotlivých částech rampy poskytuje kombinovaný tvar výsledného světelného kužele. Svítí jak do dálky tak osvětluje širší oblast před vozidlem. Světlomet snadno uchytíte pomocí postranních držáků nebo posuvných držáků na zadní straně. Je vhodné téměř pro každé vozidlo na nárazník nebo ochranný rám či střešní nosič. V balení najdete také kompletní kabeláž s relé, pojistkou, spínačem a držákem pro uchycení rampy. Klíčové vlastnosti pracovního světla PIAA... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA S-RF40 světelná LED rampa, kombinované svícení 100,6 cm (40") (DKSR409) , Led lineární svítidlo philo 13w teplá bílá (philo13ww)

Solight Vánoční závěs Rampouchy 120 LED teplá bílá, 3 m

Solight Vánoční závěs Rampouchy 120 LED teplá bílá, 3 m
Detail

Hledáte originální osvětlení k ozdobení oken, střech, rámů, okapů a dalších prvků? Elegantní světelné rampouchy zaujmou a splní účel. Světelný systém je pro použití v exteriéru splňuje bezpečnostní normu IP44, můžete ho tak nechat venku po celý rok. Nabízí se Vám tím jedinečná možnost využít vánoční osvětlení i při jiných příležitostech, například narozeninových oslavách nebo zahradní party.Technické parametry: počet LED: 120 styl uspořádání: visící rampouchy pro venkovní i vnitřní použití barva světla: teplá bílá rozestupy rampouchů: 13 cm vodorovná délka osvětleného kabelu: 3 m svislé uspořádání žárovek: 3/7/4/6 LED (30/70/40/60 cm) celková délka kabelu: 9 m délka přívodního kabelu: 6 m (od zdroje k první LED) barva kabelu: transparentní 8 nastavitelných módů svícení/blikání paměťová funkce - po zapnutí se aktivuje naposledy použitý světlený mód časovač 6 h/18 h - po 6 hodinách od zapnutí se automaticky vypne a znovu zapne po 18 hodinách napájení: 230 V AC třída ochrany: IP44 pracovní teplota: -20 °C až +50 °CRežimy svícení: pomalé blikání středně rychlé blikání rychlé blikání střídání rychlostí prolínání svícení 2 x bliknutí 3 x bliknutí (4home.cz)

Podobné produkty ako Solight Vánoční závěs Rampouchy 120 LED teplá bílá, 3 m , Světelný vánoční drát martiel teplá bílá, 100 led

Svetelná párty reťaz 100 LED - studená biela

Svetelná párty reťaz 100 LED - studená biela
Detail

Svetelná párty reťaz so žiarovkami rozjasní Vašu miestnosť a záhradu. Reťaz má 20 bielych žiaroviek, ktoré disponujú 100 LED. Počet bielych žiaroviek: 20 ksPočet LED: 100Určené pre vnútorné a vonkajšie použitieDĺžka reťaze: 1 000 cmDĺžka kábla: 3 m (farba: čierna) (marimex.cz)

Podobné produkty ako Svetelná párty reťaz 100 LED - studená biela , Solight vánoční stromek 15 led diod, teplá bílá

PIAA S-RF20 světelná LED rampa, kombinované svícení 52,6 cm (20"), ECE homologace (DKSR209E)

PIAA S-RF20 světelná LED rampa, kombinované svícení 52,6 cm (20"), ECE homologace (DKSR209E)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 4050lm, rozměry (ŠxVxH): 526x45x52mm PIAA RF20 se řadí ke špičkovým pracovním světlům na auto. Jeho délka je 20" (526 mm). Oceníte jej zejména v mlze, kdy díky nejmodernější technologii odrazu světla RFT (Reflection Facing Technology) je osvětlení silnice mnohem intenzivnější. Tělo světlometu je vyrobeno z hliníkové slitiny a kryt z odolného plastu. Pracovní světlo PIAA S-RF20 je vybaveno stupněm krytí IP67. Jeho odlišná konstrukce v jednotlivých částech rampy poskytuje kombinovaný tvar výsledného světelného kužele. Svítí jak do dálky tak osvětluje širší oblast před vozidlem. Světlomet snadno uchytíte pomocí postranních držáků nebo posuvných držáků na zadní straně. Je vhodné téměř pro každé vozidlo na nárazník nebo ochranný rám či střešní nosič. V balení najdete také kompletní kabeláž s relé, pojistkou, spínačem a držákem pro uchycení rampy. Klíčové vlastnosti pracovního světla PIAA... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA S-RF20 světelná LED rampa, kombinované svícení 52,6 cm (20"), ECE homologace (DKSR209E) , Solight 1v235 světelný led řetěz s ozdobnými přívěsky 20 led, teplá bílá, 20 m

VAPOL Světelná LED rampa, 126W, 12600 lm (UEULB0034)

VAPOL Světelná LED rampa, 126W, 12600 lm (UEULB0034)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 12600lm, rozměry (ŠxVxH): 505x107x73mm, homologováno Vybavte svůj off-road, čtyřkolku nebo i loď kvalitní světelnou LED rampou o výkonu 126 W. Světelná LED rampa má délku 50,5 cm a využívá speciální CREE LED, jež vynikají energetickou úsporností a doslova excelentní svítivostí. Tělo svítidla je vyrobeno z vysoce odolného a kvalitního materiálu, jenž zaručuje dlouhodobou životnost a odolnost vůči prachu, písku a stříkající vodě. Rampa pracuje při napětí 9–32 V a její rozměry jsou 505 × 107 × 73 mm. Klíčové vlastnosti světelné LED rampy o výkonu 126 WPraktická LED rampa pro širokou škálu využitíIdeální přídavné osvětlení pro čtyřkolku, off road či jiné dopravní prostředkyOdolná a kvalitní konstrukce 42 vysoce svítivých a úsporných CREE LEDSvítivost 12 600 lm (alza.cz)

Podobné produkty ako VAPOL Světelná LED rampa, 126W, 12600 lm (UEULB0034) , Venkovní vánoční osvětlení hvězda, 5 ks, 15 led teplá bílá, s časovačem

Solight LED vánoční hvězda, 29 cm, teplá bílá

Solight LED vánoční hvězda, 29 cm, teplá bílá
Detail

Nádherná svíticí vánoční hvězda se stane ozdobou vašeho okna. Hvězda je z přírodního dřeva s výřezy drobných hvězdiček a je doplněna průhledným LED drátkem s 20 diodami. Hvězdu můžete doplnit dalšími dekoracemi a vytvořit si tak dokonalou vánoční atmosféru. Hvězda je napájena dvěmi tužkovými bateriemi, takže nemusíte řešit žádné přívodní kabely. Technické parametry a specifikace: počet LED diod: 20 barva světla: teplá bílá (žlutá) napájení: 2x AA baterie, nejsou součástí balení výdrž baterií: cca 100 hodin v závislosti na kvalitě baterií pro vnitřní použití baleno v barevné krabici, vhodné jako dárek (4home.cz)

Podobné produkty ako Solight LED vánoční hvězda, 29 cm, teplá bílá , Solight světelný led řetěz s 10 kovovými hvězdami, 1 m, teplá bílá

VOLTRONIC Třešňový květ 220 cm s osvětlením, 224 LED

VOLTRONIC Třešňový květ 220 cm s osvětlením, 224 LED
Detail

Díky 224 LED diodám je stromek LED také ideálním vánočním osvětlením, ale lze jej samozřejmě použít i kdykoli jindy během roku.Květovaný strom navíc nabízí osm různých světelných režimů a promění tak každé místo v opravdový světelný sen. Strom je dodáván s robustní kovovou základnou, která je navíc opatřena čtyřmi otvory pro upevnění do země. Díky vodotěsnosti IP44 je světelný strom vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Technické údaje: 224 LED diod 8 světelných režimů časovač 19 větví ochrana: IP44 rozměry výrobku: 220 x 102 cm (v x š) délka přívodního kabelu: 5 m napětí: 24 V / 3,6 W barva: černá Obsah balení: 1 x strom 1 x dálkové ovládání 4 x kolík (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Třešňový květ 220 cm s osvětlením, 224 LED , Světelný řetěz s 50 led diodami na laně, 5 m, teplá bílá

VOLTRONIC Třešňový květ 180 cm s osvětlením, 220 LED

VOLTRONIC Třešňový květ 180 cm s osvětlením, 220 LED
Detail

Díky 220 LED diodám je stromek také ideálním vánočním osvětlením, ale lze jej samozřejmě použít i kdykoli jindy během roku.Květovaný strom navíc nabízí osm různých světelných režimů a promění tak každé místo v opravdový světelný sen. Strom je dodáván s robustní kovovou základnou, která je navíc opatřena čtyřmi otvory pro upevnění do země. Díky vodotěsnosti IP44 je světelný strom vhodný pro vnitřní i venkovní použití. Technické údaje: 220 LED diod 8 světelných režimů časovač 17 větví rozměry výrobku: 180 x 102 cm (v x š) délka přívodního kabelu: 5 m napětí: 24 V / 3,6 W barva: černá Obsah balení: 1 x strom 1 x dálkové ovládání 4 x kolík (dilego.cz)

Podobné produkty ako VOLTRONIC Třešňový květ 180 cm s osvětlením, 220 LED , Led vánoční hvězda, dřevěný dekor, 6led, teplá bílá, 2x aaa 1v45-s

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191071

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191071
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 6W je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Montážní hloubka 35mm a doporučený prostor nad panelem 75mm. Nad panelem by neměla být žádná tlumící hmota, která by bránila v chlazení led panelu. PARAMETRY: TEPLÁ BÍLÁ kód: 191071 Rozměry: 12x12cm Montážní rozměry: 10,7x10,7cm Svítivost: 470lm DENNÍ BÍLÁ kód: LED-WSQ-6W/4100 Rozměry: 11,6x11,6cm Montážní rozměry: 10,5x10,5cm Svítivost: 490lm STUDENÁ BÍLA kód: 10255 Rozměry: 12x12cm Montážní rozměry: 10,5x10,5cm Svítivost: 510-540lm LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá 191071 , Venkovní vánoční osvětlení stromek, 5 ks, 15 led teplá bílá, s časovačem

VAPOL Světelná LED rampa prohnutá, 180W, 13200 lm (UEULB0005V)

VAPOL Světelná LED rampa prohnutá, 180W, 13200 lm     (UEULB0005V)
Detail

Pracovní světlo na auto LED, světelný tok: 13200lm, rozměry (ŠxVxH): 798x77x87mm, homologováno Vybavte svůj off-road, čtyřkolku nebo i loď kvalitní světelnou prohnutou LED rampou o výkonu 180 W. LED rampa má délku 79,8 cm a využívá špičkové LED, jež vynikají energetickou úsporností a doslova excelentní svítivostí. Tělo svítidla je vyrobeno z vysoce odolného a kvalitního materiálu, jenž zaručuje dlouhodobou životnost a odolnost. Rampa pracuje při napětí 9–32 V a disponuje krytím IP67. Klíčové vlastnosti světelné LED rampy o výkonu 180 WPraktická prohnutá LED rampa pro širokou škálu využitíIdeální přídavné osvětlení pro čtyřkolku, off-road či jiné dopravní prostředkyOdolná a kvalitní konstrukce 60 vysoce svítivých a úsporných LEDSvítivost 13 200 lmKrytí IP67 (alza.cz)

Podobné produkty ako VAPOL Světelná LED rampa prohnutá, 180W, 13200 lm (UEULB0005V)

PIAA Světelná LED rampa RF10, pro dálkové svícení (DKRF105X)

PIAA Světelná LED rampa RF10, pro dálkové svícení (DKRF105X)
Detail

Přídavné dálkové světlo , LED, 32W, napětí 12 V, 6000 K, hranaté, s homologací Vybavte svůj off-road nebo čtyřkolku kvalitní světelnou rampou PIAA RF10. Světelná LED rampa má délku 25,4 cm a využívá technologii odrazu světla RFT. Díky této technologii je zaručen vysoký světelný výkon při kompaktních rozměrech LED rampy. Tělo svítidla je vyrobeno z vysoce odolného kovu a polykarbonátu. Tato kombinace zajišťuje odolnost vůči vnějšímu poškození a zároveň chrání před dalšími vnějšími vlivy, jako je déšť či sníh. Výhodou také je, že jednotlivé světelné rampy lze jednoduše propojit a tím zajistit dokonalý přehled před vozidlem za snížené viditelnosti. Klíčové vlastnosti světelné LED rampy PIAA RF104 × 8W vysoce výkonná LEDIdeální přídavné osvětlení pro čtyřkolku či off roadJednoduché propojení více světelných ramp Odolná a kvalitní konstrukce z kovu a polykarbonátuUrčeno pro dálkové svíceníVeškerá kabeláž nutná pro instalaci je... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA Světelná LED rampa RF10, pro dálkové svícení (DKRF105X)

PIAA Světelná LED rampa RF6, pro dálkové svícení (DKRF65X)

PIAA Světelná LED rampa RF6, pro dálkové svícení (DKRF65X)
Detail

Přídavné dálkové světlo , LED, 16W, napětí 12 V, 6000 K, hranaté, s homologací Vybavte svůj off-road nebo čtyřkolku kvalitní světelnou rampou PIAA RF6. Světelná LED rampa má délku 15,24 cm a využívá technologii odrazu světla RFT. Díky této technologii je zaručen vysoký světelný výkon při kompaktních rozměrech LED rampy. Tělo svítidla je vyrobeno z vysoce odolného kovu a polykarbonátu. Tato kombinace zajišťuje odolnost vůči vnějšímu poškození a zároveň chrání před dalšími vnějšími vlivy, jako je déšť či sníh. Výhodou také je, že jednotlivé světelné rampy lze jednoduše propojit a tím zajistit dokonalý přehled před vozidlem za snížené viditelnosti. Klíčové vlastnosti světelné LED rampy PIAA RF62 × 8W vysoce výkonná LEDIdeální přídavné osvětlení pro čtyřkolku či off roadJednoduché propojení více světelných ramp Odolná a kvalitní konstrukce z kovu a polykarbonátuUrčeno pro dálkové svíceníVeškerá... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA Světelná LED rampa RF6, pro dálkové svícení (DKRF65X)

PIAA Světelná LED rampa RF18, pro dálkové svícení (DKRF185)

PIAA Světelná LED rampa RF18, pro dálkové svícení (DKRF185)
Detail

Přídavné dálkové světlo , LED, 80W, napětí 12 V, 6000 K, hranaté, s homologací Vybavte svůj off-road nebo čtyřkolku kvalitní světelnou rampou PIAA RF18. Světelná LED rampa má délku 45,72 cm a využívá technologii odrazu světla RFT. Díky této technologii je zaručen vysoký světelný výkon při kompaktních rozměrech LED rampy. Tělo svítidla je vyrobeno z vysoce odolného kovu a polykarbonátu. Tato kombinace zajišťuje odolnost vůči vnějšímu poškození a zároveň chrání před dalšími vnějšími vlivy, jako je déšť či sníh. Výhodou také je, že jednotlivé světelné rampy lze jednoduše propojit a tím zajistit dokonalý přehled před vozidlem za snížené viditelnosti. Klíčové vlastnosti světelné LED rampy PIAA RF188 × 10W vysoce výkonná LED s teplotou světla 6000 KIdeální přídavné osvětlení pro čtyřkolku či off roadJednoduché propojení více světelných ramp Odolná a kvalitní konstrukce z kovu a polykarbonátuUrčeno pro dálkové svíceníVeškerá kabeláž nutná pro... (alza.cz)

Podobné produkty ako PIAA Světelná LED rampa RF18, pro dálkové svícení (DKRF185)

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Premium Barva světla: Teplá bílá 703

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Premium Barva světla: Teplá bílá 703
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 6W a velikosti 12 x 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 110 x 110mm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Premium Barva světla: Teplá bílá 703

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá 191071_10289

LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá 191071_10289
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 6W s přiloženým stmívatelným zdrojem a velikosti 12 x 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 10,7 x 10,7cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. Tento panel je stmívatelný, je tedy možné použít triakový stmívač z naší nabídky. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá, bílá nebo studená bílá. Pozn.: LED panel bude kromě standardního nestmívatelného zdroje dodán s druhým, stmívatelným zdrojem, který je potřeba vyměnit. Záměna se provede jednoduše prostřednictvím DC konektoru bez potřeby nářadí. Stmívatelné zdroje doporučujeme používat pouze s námi nabízenými produkty (stmívači) a nebo s triakovými produkty např. ABB... Při použití nesprávných produktů od jiných výrobců může dojít k poškození zdroje. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako LED Solution Bílý vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W stmívatelný Barva světla: Teplá bílá 191071_10289

Luna Bříza vlasová voda bylinná 120 ml

Luna Bříza vlasová voda bylinná 120 ml
Detail

Účinnými látkami březového extraktu jsou hlavně saponiny a silice, třísloviny, vitamin C a karoteny. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Luna Bříza vlasová voda bylinná 120 ml

Solight LED světelný pás 5 m, 120 LED/m, 10 W/m, 1100 lm/m, IP20, teplá bílá

Detail

LED světelný pás značky Solight svítí teplou bílou barvou. Teplota chromatičnosti 3000 K zajistí jasné světlo. Díky chytré LED technologii a nízkému příkonu 10 W výrazně ušetříte na spotřebě energií a výdajů. Délka 5 m umožňuje osvítit celou místnost. Vyjímá se svou životností až na 30 000 hodin. (mall.cz)

Podobné produkty ako Solight LED světelný pás 5 m, 120 LED/m, 10 W/m, 1100 lm/m, IP20, teplá bílá

LED pásek s USB GETI GLS34W, 90 cm, teplá bílá

LED pásek s USB GETI GLS34W, 90 cm, teplá bílá
Detail

LED pásek s USB Geti GLS34W, 90 cm, teplá bílá (tipa.eu)

Podobné produkty ako LED pásek s USB GETI GLS34W, 90 cm, teplá bílá

Solight 1v238 Vánoční LED stromek 15 LED, teplá bílá, 45 cm

Solight 1v238 Vánoční LED stromek 15 LED, teplá bílá, 45 cm
Detail

Pořiďte si tento krásný stromeček s LED řetězem, který můžete umístit do exteriéru i interiéru. Má funkci časovače 6/18, tj. 6 hodin je zapnutý a 18 hodin vypnutý. Napájen je 3 bateriemi AA, které nejsou součástí balení. V závislosti na kvalitě baterií vydrží stromek svítit cca 100 h. (4home.cz)

Podobné produkty ako Solight 1v238 Vánoční LED stromek 15 LED, teplá bílá, 45 cm

Globo - LED Stmívatelné svítidlo s ovladačem 1xLED/28W/230V (88638)

Globo - LED Stmívatelné svítidlo s ovladačem 1xLED/28W/230V (88638)
Detail

Stropní světlo -, stmívatelné, příkon 28 W, světelný tok 1845 lm, studené světlo (6000 K), nastavitelná teplota světla (6000-6000K), výška 10 cm, šířka 41 cm, materiál plast, IP20, Sháníte dokonalé osvětlení pro vaši domácnost? Se stropním světlem Globo nešlápnete vedle. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Teplotu světla lze libovolně měnit. Obecně platí, že v teplém bílém světle se lépe odpočívá, zatímco se lépe pracuje ve studeném nebo neutrálním. Teplota chromatičnosti se pohybuje v rozmezí od 6000 do 6000 K. Stropní světlo vyzařuje světlo s intenzitou 1845 lm. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické elektrické sítě. Zajímají-li vás technické specifikace, tak se připravte, že potřebuje napětí 230 V. S tím je poté spjat i příkon, jenž se zastavil na 28 W. Výrobce přidal světlu stupeň krytí IP20. Tudíž je lepší jej umisťovat do interiéru. Při správném zacházení může stropní světlo... (alza.cz)

Podobné produkty ako Globo - LED Stmívatelné svítidlo s ovladačem 1xLED/28W/230V (88638)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/40W/230V (88732)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/40W/230V (88732)
Detail

Stropní světlo -, stmívatelné, příkon 40 W, světelný tok 3100 lm, studené světlo (6500 K), nastavitelná teplota světla (6500-6500K), výška 9,5 cm, šířka 50 cm, materiál kov, IP20, Plánujete zmodernizovat osvětlení ve vaší domácnosti? Se stropním světlem Globo jistě každého potěšíte. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Nabízí i možnost úpravy teploty světla. Obecně platí, že teplé bílé světlo podporuje naše tělo při relaxaci, ale v neutrálním nebo studeném se dobře pracuje. Teplotu chromatičnosti můžete očekávat v rozmezí od 6500 do 6500 K. Stropní světlo rozzáří pokoj s intenzitou 3100 lm. Aby světlo mohlo fungovat jako na drátkách, potřebuje přístup k elektrické síti. Chcete-li se seznámit s technickými specifikacemi, tak vězte, že potřebuje napětí 230 V. S tím je poté spjat i příkon, jenž se zastavil na 40 W. Výrobce přidal světlu stupeň krytí IP20. Tudíž se hodí zejména do interiéru. Jeho design umocňuje bílá barva.... (alza.cz)

Podobné produkty ako Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/40W/230V (88732)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/48W/230V (88730)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/48W/230V (88730)
Detail

Stropní světlo -, stmívatelné, příkon 48 W, světelný tok 3500 lm, výška 8 cm, šířka 53 cm, materiál kov, IP20, Chtěli byste si pořídit světlo, které vytvoří příjemnou atmosféru? Se stropním světlem Globo zapůsobíte na každou návštěvu. Jeho jednoduchý moderní styl navíc nenuceně splyne s designem vašeho domova. Výrobek poskytne světlo s chromatičností 3000 K. Stropní světlo rozzáří pokoj s intenzitou 3500 lm. Aby světlo fungovalo jako na drátkách, je potřeba jej zapojit do klasické elektrické sítě. Zajímají-li vás technické specifikace, tak vězte, že vstupní napětí se musí rovnat 230 V. S tím je neodmyslitelně spjat i příkon, jenž se zastavil na 48 W. Za zmínku stojí stupeň krytí IP20. Tudíž se hodí zejména do interiéru. Jeho design podtrhuje bílá barva. Ptáte-li se na jeho rozměry, tak ty jsou 8 × 53 × 53 cm. Pro jeho výrobu byl zvolen kvalitní materiál, kterým je kov. Světlo vytváří žárovka, která je součástí balení. Podstatné funkce stropního světla Globo -... (alza.cz)

Podobné produkty ako Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/48W/230V (88730)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/50W/230V (88640)

Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/50W/230V (88640)
Detail

Stropní světlo -, stmívatelné, příkon 50 W, světelný tok 2600 lm, studené světlo (6000 K), nastavitelná teplota světla (6000-6000K), výška 8,5 cm, šířka 53 cm, materiál kov, IP20, Rádi byste si pořídili nové osvětlení? Se stropním světlem Globo rozhodně neuděláte chybu. Jeho jednoduchý moderní styl přirozeně splyne s designem vašeho domova. Teplotu světla lze nastavit dle potřeby. Obecně platí, že v teplém bílém světle se lépe odpočívá, kdežto neutrální či studené světlo je dobré pro pracovní výkony. Teplotu chromatičnosti můžete očekávat v rozmezí od 6000 do 6000 K. Stropní světlo rozzáří pokoj s intenzitou 2600 lm. Aby vám světlo mohlo hezky svítit, potřebuje přístup k elektrické síti. Zajímají-li vás technické specifikace, tak vězte, že potřebuje napětí 230 V. S tím je neodmyslitelně spjat příkon, jenž se vyšplhal na 50 W. Za zmínku stojí stupeň krytí IP20. Tudíž je nejvhodnější umístění v interiéru. Jeho design umocňuje bílá barva. Jsou-li pro vás důležité... (alza.cz)

Podobné produkty ako Globo - LED Stropní svítidlo s ovladačem 1xLED/50W/230V (88640)

Světelný drát teplá bílá 40 LED, 205 cm

Světelný drát teplá bílá 40 LED, 205 cm
Detail

Rozsviťte svůj domov pomocí tohoto řetězu se 40 LED světýlky. Můžete s ním ozdobit čelo postele nebo ho zavěsit na vánoční stromek či zeď. Světelný řetěz s žárovičkami o velikosti 5 mm, které svítí teplým bílým světlem je vhodný pro vnitřní použití. Vzdálenost mezi jednotlivými žárovičkami je 5 cm. Délka přívodního kabelu je 10 cm. Celková délka kabelu je 195 cm. Řetěz je napájen 3x AA bateriemi, které nejsou součástí dodávky. (4home.cz)

Podobné produkty ako Světelný drát teplá bílá 40 LED, 205 cm

Solární světelná hadice - 100 LED studená bílá VOLTRONIC VOLTRONIC® M59614

Solární světelná hadice - 100 LED studená bílá VOLTRONIC VOLTRONIC® M59614
Detail

Solární světelná hadice je ideální dekorací všude tam, kde nemůže být použito klasické elektrické osvětlení. S příchodem soumraku solární panel automaticky aktivuje světelnou hadici a při denním světle ji opět vypne. Venkovní LED světelná hadice je ideální jako vánoční osvětlení, dekorace v zahradě, na okna, dveře, do zimní zahrady, osvětlení na venkovní vánoční stromek, nebo osvětlení balkónů. Neexistují žádné limity pro Vaši představivost. Vánoční řetěz je vhodný pro vnitřní i venkovní použití. LED diody nevytvářejí teplo nebo UV záření. Spotřeba elektrické energie je v porovnání se žárovkami extrémně nízká (až 90% úspor). Životnost LED je až 100 000 hodin a daleko přesahuje životnost normální žárovky (v závislosti na výkonu asi 1000 hodin). Přes tlačítko na adaptéru můžete provést individuální výběr 2 různých světelných efektů (1. trvalé osvětlení, 2. blikání). Zvláště výhodná je funkce automatického zapnutí, při níž může být světelná hadice automaticky aktivována ve tmě nebo deaktivována v případě světla. Provoz solární baterie: Díky solárnímu panelu (výkon 500 mAh) lze dobíjecí baterii AA světelného zdroje dobít na slunci. Světelná trubka může být také použita s normální baterií AA uvnitř (baterie nejsou součástí dodávky). UPOZORNĚNÍ! Jedná se o solární osvětlení, před použitím prostudujte návod k obsluze. Technické údaje: 100 LED diod barva diod: studená bílá délka světelné části: cca 10 m délka napájecího kabelu: cca 5 m délka zápichu: cca 25,5 cm rozměr solárního panelu vč. rámečku: cca 7 x 7 cm Obsah balení: 1 x solární hadice 1 x solární panel (dilego.cz)

Podobné produkty ako Solární světelná hadice - 100 LED studená bílá VOLTRONIC VOLTRONIC® M59614

Ecolite Stříbrný vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá LED-WSQ-6W/27/CHR

Ecolite Stříbrný vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá LED-WSQ-6W/27/CHR
Detail

Elegantní čtvercový LED panel o výkonu 6W a velikosti 12 x 12cm je vhodným řešením pro montáž do stropu nebo stěny. Řadí se do kategorie vestavných svítidel, je dodáván s pružinkami pro uchycení panelu. Do stropu je potřeba udělat montážní otvor o velikosti 10,5 x 10,5cm. Tento LED panel šetří elektrickou energii a zároveň prosvětlí Vaši domácnost. LED panely svítí okamžitě na plný výkon. Nejsou náchylné na časté spínání a mají dlouhou životnost. Jsou bezúdržbové. Nevydávají nepříjemné zvuky. Oproti klasickým stropním svítidlům se nepřehřívají, jsou tenké a jednotlivé LED diody nejsou viditelné. Na výběr je teplá bílá nebo denní bílá. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako Ecolite Stříbrný vestavný LED panel hranatý 120 x 120mm 6W Barva světla: Teplá bílá LED-WSQ-6W/27/CHR

Led řetěz emotion, 120 cm

Led řetěz emotion, 120 cm
Detail

Fascinující světelný řetěz se 7 skleněnými kapkami se zrcadlovým povrchem. Překvapí vás ohňostrojem barev a fascinujícími 3D světelnými efekty. Tento řetěz bude skvělým dekorativním doplňkem po celý rok. Doplňující rozměry: délka kabelu k boxu na baterie 50 cm. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Led řetěz emotion, 120 cm

EMOS LED vánoční strom kovový 180 cm, teplá bílá, časovač DCTW02

EMOS LED vánoční strom kovový 180 cm, teplá bílá, časovač DCTW02
Detail

LED vánoční stromek kovový 180cm. Vhodný do venkovních i vnitřních prostor. Vstupní napětí AC 230V. Výhodou je zapichovací trn díky kterému můžete vánoční strom umístit kamkoliv do zahrady. Stromek obsahuje funkci časovače, při jejíž aktivaci se opakovaně rozsvítí po dobu 6 hodin a následně se na 18 hodin vypne. (eshop.ledsolution.cz)

Podobné produkty ako EMOS LED vánoční strom kovový 180 cm, teplá bílá, časovač DCTW02

Solight 1V237 Vánoční LED dekorace Hvězda 10 LED, teplá bílá, 40 cm

Solight 1V237 Vánoční LED dekorace Hvězda 10 LED, teplá bílá, 40 cm
Detail

Pořiďte si tuto nádhernou dekoraci a ozdobte s ní předsíň nebo obývací pokoj. Je ozdobena šiškami a umělou kožešinou. Napájena je 2 bateriemi AA, které nejsou součástí balení. V závislosti na kvalitě baterií vydrží řetěz svítit cca 72 h. (4home.cz)

Podobné produkty ako Solight 1V237 Vánoční LED dekorace Hvězda 10 LED, teplá bílá, 40 cm
Solight Vánoční závěs Rampouchy 120 LED teplá bílá, 3 m, Umělá Bříza zasazená v květináči, 120 cm, Světelný drát teplá bílá 40 LED, 205 cm, Solight LED vánoční hvězda, 29 cm, teplá bílá, Světelný drát teplá bílá, 80 LED, Solight 1v238 Vánoční LED stromek 15 LED, teplá bílá, 45 cm, Solight LED sněhulák venkovní 40 LED, teplá bílá, Solight Světelný LED řetízek s dekoracemi, 20 LED, 1 m, teplá bílá, Solight Dřevěný svícen Hvězdy s 5 LED svícemi, teplá bílá, Solární kovová lucerna Scrivia, 12 x 20 cm, bílá, LED teplá bílá, Lucerna s LED svící Adda, 14 x 28 x 14 cm, teplá bílá, Solight 1v239 Vánoční LED věnec 15 LED, teplá bílá, pr. 40 cm, Solight 1V236 Vánoční LED dekorace Stromek 10 LED, teplá bílá, 42 cm, Solight 1v240 Vánoční LED hvězda Glitter 14 LED, teplá bílá, 29 cm, Solight 1V237 Vánoční LED dekorace Hvězda 10 LED, teplá bílá, 40 cm, Světelný řetěz Twinkle teplá bílá, 48 LED, Světelný řetěz Stellare teplá bílá, 40 LED, Solární osvětlení Fluorescent čirá, 10 LED, teplá bílá, 180 cm, Vánoční LED obraz Betlém teplá bílá, 24,5 x 19,5 cm, Vosková LED svíčka s dálkovým ovladačem, 8 x 12,5 cm , DANISH STYLE Royal I., 79 cm, bílá / bříza (NT00544), LED lineární svítidlo Philo 13W teplá bílá (PHILO13WW), Světelný vánoční drát Martiel teplá bílá, 100 LED, Solight Vánoční stromek 15 LED diod, teplá bílá, Solight 1V235 Světelný LED řetěz s ozdobnými přívěsky 20 LED, teplá bílá, 20 m, Venkovní vánoční osvětlení Hvězda, 5 ks, 15 LED teplá bílá, s časovačem, Solight Světelný LED řetěz s 10 kovovými hvězdami, 1 m, teplá bílá, Světelný řetěz s 50 LED diodami na laně, 5 m, teplá bílá, LED vánoční hvězda, dřevěný dekor, 6LED, teplá bílá, 2x AAA 1V45-S, Venkovní vánoční osvětlení Stromek, 5 ks, 15 LED teplá bílá, s časovačem