42013 bezdrátové ovladače set 2.4ghz - digital 143 - rozbaleno

Produkt 42013 bezdrátové ovladače set 2.4ghz - digital 143 - rozbaleno sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 42013 bezdrátové ovladače set 2.4ghz - digital 143 - rozbaleno upraviť a produkt hľadať znova.

42013 Bezdrátové ovladače set 2.4GHz - DIGITAL 143 - Rozbaleno

42013 Bezdrátové ovladače set 2.4GHz - DIGITAL 143 - Rozbaleno
Detail

ROZBALENO - může mít poškozený obal, nebo neoriginální obal, na zboží nemá vliv Bezdrátový ovladač rychlosti 2.4GHz pro autodráhy Digital 143. Balení obsahuje: 2x ovladače 2.4GHz 1x nabíječka 1x napájecí díl pro řadu Digital 143 CARRERA znamená ve španělštině závod a jedno Vám můžeme zaručit. Jakmile rozbalíte krabici s logem Carrera, rozproudí se Vaše závodní krev na nejvyšší otáčky a je jedno na jakém okruhu a s jakým autem budete zrovna závodit. Tento pocit zažívají tisíce fanoušků již od roku 1963, kdy značka Carrera spatřila svou první závodní dráhu. Během následujících více než čtyřiceti let, se Carrera probojovala až na úplnou špičku v oblasti autodráh, aut a jejich příslušenství. Dnes nabízí produkty nejvyšší kvality, které jsou určené nejen dětem ale i dospělým, pro které se staly autodráhy hobby na celý život. Digitální autodráha pro tři závodníky v měřítku 1:43 • Digitální autodráha Digital 143 umožňuje jízdu až 3 aut najednou v jedné dráze a jejich vzájemné předjíždění pomocí výhybek ● měřítko dráhy 1:43 ● měřítko aut 1:43 ● všechna auta mají dvojité kontaktní kartáčky pro lepší přilnavost k dráze ● všechna auta mají magnet ● díky systému svorek se dráha snadno sestavuje i rozebírá ● přesné a stabilní provedení drah, včetně výškově nastavitelných podpěr ● detailní, tampónově potištěné vozy ● exkluzivní celosvětová licence Ferrari, Red Bull ● široká nabídka příslušenství (most, počítadlo kol, skokánek, kruhový objezd, rozšiřující sety, rallye díly a mnoho dalších) ● velmi kvalitní zpracování se zárukou 24 měsíců ● vhodné pro děti od 8 let ● součástí každého setu jsou náhradní kontaktní kartáčky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 42013 Bezdrátové ovladače set 2.4GHz - DIGITAL 143 - Rozbaleno , Topq samsung a70 silikon květy sakury 42013 (sun-42013)

GENIUS set klávesnice s myší Slimstar 8000SE/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout

GENIUS set klávesnice s myší Slimstar 8000SE/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout
Detail

Genius Slimstar 8000SE Kvalitní bezdrátový set klávesnice a myši pokryje všechny vaše základní kancelářské potřeby. Klávesnice disponuje nízkoprofilovými klávesami pro tiché a efektivní psaní. Předností jsou také multimediální klávesy pro ovládání hlasitosti či pozastavení přehrávání. Myš je vybavena optickým senzorem s rozlišením snímače 1000 dpi, které zaručí hladké a přesné ovládání. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Ovládání Numerická klávesnice ano Podsvícení klávesnice ne Multimediální klávesy ano Mechanické klávesy ne Typ kláves nízkoprofilové Enter dvouřádkový úzký Backspace široký Levý Shift široký Lokalizace Česká republika, Slovensko Myš Technologie snímání optická Rozlišení / citlivost myši (DPI) 1000 Počet tlačítek myši 3 Vstupy a výstupy Bezdrátové připojení ano Drátové připojení ne USB Hub ne Rozhraní USB Typ bezdrátového připojení 2.4 GHz Fyzické vlastnosti Barva černá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GENIUS set klávesnice s myší Slimstar 8000SE/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout , Lexibook hdmi tv console plug n 'play motion - 2 bezdrátové ovladače, 200 her (jg7430)

42003 Předjíždění vlevo - DIGITAL 143

42003 Předjíždění vlevo - DIGITAL 143
Detail

Digital 143 Předjíždění vlevo - díl na předjíždění pomocí přepínání výhybek. Digital 143 Předjíždění vlevo je díl na předjíždění pouze pro autodráhu z řady Digital 143 (nikoliv pro Digital 132, Digital 124). Výhybka se přehodí pomocí předního tlačítka na ovladači rychlosti (42002 Digital 143 ovladač rychlosti). CARRERA znamená ve španělštině závod a jedno Vám můžeme zaručit. Jakmile rozbalíte krabici s logem Carrera, rozproudí se Vaše závodní krev na nejvyšší otáčky a je jedno na jakém okruhu a s jakým autem budete zrovna závodit. Tento pocit zažívají tisíce fanoušků již od roku 1963, kdy značka Carrera spatřila svou první závodní dráhu. Během následujících více než čtyřiceti let, se Carrera probojovala až na úplnou špičku v oblasti autodráh, aut a jejich příslušenství. Dnes nabízí produkty nejvyšší kvality, které jsou určené nejen dětem ale i dospělým, pro které se staly autodráhy hobby na celý život. Digitální autodráha pro tři závodníky v měřítku 1:43 • Digitální autodráha Digital 143 umožňuje jízdu až 3 aut najednou v jedné dráze a jejich vzájemné předjíždění pomocí výhybek ● měřítko dráhy 1:43 ● měřítko aut 1:43 ● všechna auta mají dvojité kontaktní kartáčky pro lepší přilnavost k dráze ● všechna auta mají magnet ● díky systému svorek se dráha snadno sestavuje i rozebírá ● přesné a stabilní provedení drah, včetně výškově nastavitelných podpěr ● detailní, tampónově potištěné vozy ● exkluzivní celosvětová licence Ferrari, Red Bull ● široká nabídka příslušenství (most, počítadlo kol, skokánek, kruhový objezd, rozšiřující sety, rallye díly a mnoho dalších) ● velmi kvalitní zpracování se zárukou 24 měsíců ● vhodné pro děti od 8 let ● součástí každého setu jsou náhradní kontaktní kartáčky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 42003 Předjíždění vlevo - DIGITAL 143 , Electrolux tr2lv rozbaleno

42002 Ovladač rychlosti - DIGITAL 143

42002 Ovladač rychlosti - DIGITAL 143
Detail

Ovladač rychlosti pro autodráhy Carrera Digital 143. Vrchní tlačítko je na přidávání a ubírání rychlosti, spodní pak na přehazování výhybek pro předjíždění na autodráhách Digital 143 (nikoliv na Digital 132 a Digital 142) CARRERA znamená ve španělštině závod a jedno Vám můžeme zaručit. Jakmile rozbalíte krabici s logem Carrera, rozproudí se Vaše závodní krev na nejvyšší otáčky a je jedno na jakém okruhu a s jakým autem budete zrovna závodit. Tento pocit zažívají tisíce fanoušků již od roku 1963, kdy značka Carrera spatřila svou první závodní dráhu. Během následujících více než čtyřiceti let, se Carrera probojovala až na úplnou špičku v oblasti autodráh, aut a jejich příslušenství. Dnes nabízí produkty nejvyšší kvality, které jsou určené nejen dětem ale i dospělým, pro které se staly autodráhy hobby na celý život. Digitální autodráha pro tři závodníky v měřítku 1:43 • Digitální autodráha Digital 143 umožňuje jízdu až 3 aut najednou v jedné dráze a jejich vzájemné předjíždění pomocí výhybek ● měřítko dráhy 1:43 ● měřítko aut 1:43 ● všechna auta mají dvojité kontaktní kartáčky pro lepší přilnavost k dráze ● všechna auta mají magnet ● díky systému svorek se dráha snadno sestavuje i rozebírá ● přesné a stabilní provedení drah, včetně výškově nastavitelných podpěr ● detailní, tampónově potištěné vozy ● exkluzivní celosvětová licence Ferrari, Red Bull ● široká nabídka příslušenství (most, počítadlo kol, skokánek, kruhový objezd, rozšiřující sety, rallye díly a mnoho dalších) ● velmi kvalitní zpracování se zárukou 24 měsíců ● vhodné pro děti od 8 let ● součástí každého setu jsou náhradní kontaktní kartáčky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 42002 Ovladač rychlosti - DIGITAL 143 , Trigano klouzacka 250 rozbaleno

42004 Předjíždění vpravo - DIGITAL 143

42004 Předjíždění vpravo - DIGITAL 143
Detail

Předjíždění vpravo - díl na předjíždění pomocí přepínání výhybek pro autodráhy Carrera Digital 143. Tento díl je na předjíždění pouze pro autodráhu z řady Digital 143 (nikoliv pro Digital 132, Digital 124). Výhybka se přehodí pomocí předního tlačítka na ovladači rychlosti (42002 Digital 143 ovladač rychlosti). Velikost dílu je 45,6cm. CARRERA znamená ve španělštině závod a jedno Vám můžeme zaručit. Jakmile rozbalíte krabici s logem Carrera, rozproudí se Vaše závodní krev na nejvyšší otáčky a je jedno na jakém okruhu a s jakým autem budete zrovna závodit. Tento pocit zažívají tisíce fanoušků již od roku 1963, kdy značka Carrera spatřila svou první závodní dráhu. Během následujících více než čtyřiceti let, se Carrera probojovala až na úplnou špičku v oblasti autodráh, aut a jejich příslušenství. Dnes nabízí produkty nejvyšší kvality, které jsou určené nejen dětem ale i dospělým, pro které se staly autodráhy hobby na celý život. Digitální autodráha pro tři závodníky v měřítku 1:43 • Digitální autodráha Digital 143 umožňuje jízdu až 3 aut najednou v jedné dráze a jejich vzájemné předjíždění pomocí výhybek ● měřítko dráhy 1:43 ● měřítko aut 1:43 ● všechna auta mají dvojité kontaktní kartáčky pro lepší přilnavost k dráze ● všechna auta mají magnet ● díky systému svorek se dráha snadno sestavuje i rozebírá ● přesné a stabilní provedení drah, včetně výškově nastavitelných podpěr ● detailní, tampónově potištěné vozy ● exkluzivní celosvětová licence Ferrari, Red Bull ● široká nabídka příslušenství (most, počítadlo kol, skokánek, kruhový objezd, rozšiřující sety, rallye díly a mnoho dalších) ● velmi kvalitní zpracování se zárukou 24 měsíců ● vhodné pro děti od 8 let (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 42004 Předjíždění vpravo - DIGITAL 143 , Stunt 2.4ghz (6930751317253)

42008 Počítadlo kol - DIGITAL 143

42008 Počítadlo kol - DIGITAL 143
Detail

Počítadlo kol pro autodráhy Digital 143 (nikoliv pro Digital 132, Digital 124). - individuální nastavení pro každé auto - startovací odpočítávání pomocí světel - nejrychlejší kola, počet kol, počet kol do konce závodu - konečné umístění, nejrychlejší kolo závodu a celkový čas pro každé auto CARRERA znamená ve španělštině závod a jedno Vám můžeme zaručit. Jakmile rozbalíte krabici s logem Carrera, rozproudí se Vaše závodní krev na nejvyšší otáčky a je jedno na jakém okruhu a s jakým autem budete zrovna závodit. Tento pocit zažívají tisíce fanoušků již od roku 1963, kdy značka Carrera spatřila svou první závodní dráhu. Během následujících více než čtyřiceti let, se Carrera probojovala až na úplnou špičku v oblasti autodráh, aut a jejich příslušenství. Dnes nabízí produkty nejvyšší kvality, které jsou určené nejen dětem ale i dospělým, pro které se staly autodráhy hobby na celý život. Digitální autodráha pro tři závodníky v měřítku 1:43 • Digitální autodráha Digital 143 umožňuje jízdu až 3 aut najednou v jedné dráze a jejich vzájemné předjíždění pomocí výhybek ● měřítko dráhy 1:43 ● měřítko aut 1:43 ● všechna auta mají dvojité kontaktní kartáčky pro lepší přilnavost k dráze ● všechna auta mají magnet ● díky systému svorek se dráha snadno sestavuje i rozebírá ● přesné a stabilní provedení drah, včetně výškově nastavitelných podpěr ● detailní, tampónově potištěné vozy ● exkluzivní celosvětová licence Ferrari, Red Bull ● široká nabídka příslušenství (most, počítadlo kol, skokánek, kruhový objezd, rozšiřující sety, rallye díly a mnoho dalších) ● velmi kvalitní zpracování se zárukou 24 měsíců ● vhodné pro děti od 8 let ● součástí každého setu jsou náhradní kontaktní kartáčky (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 42008 Počítadlo kol - DIGITAL 143 , Buxton bhp 10 002 cerna rozbaleno

Carrera Digital 143 Počítadlo kol

Detail

Digital 143 počítadlo kol, kde je maximální počet kol 999 se bude k vaší autodráze skvělech hodit. Příslušenství pouze pro řadu Digital 143. (mall.cz)

Podobné produkty ako Carrera Digital 143 Počítadlo kol , Bezdrátové švihadlo (svi01)

Carrera Digital 143 Předjíždění vlevo

Detail

Digital 143 předjíždění vlevo je díl, který vám umožní předjíždění pomocí přepínání výhybek. Tento díl na předjíždění je vhodný pouze pro autodráhu z řady Digital 143. (mall.cz)

Podobné produkty ako Carrera Digital 143 Předjíždění vlevo , K&n olejový filtr kn-143 (kn-143)

Carrera Digital 143 Ovladač rychosti

Detail

Digital 143 ovladač rychlosti funguje pouze pro auta z řady Digital 143. Vrchní tlačítko je na přidávání a ubírání rychlosti, spodní pak na přehazování výhybek pro předjíždění. (mall.cz)

Podobné produkty ako Carrera Digital 143 Ovladač rychosti , Electronic-star karaoke set star-wedding, reproduktory, 2 bezdrátové mikrofony, 600 w

GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000 White/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ bílá/ retro design/ CZ+SK l

GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000 White/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ bílá/ retro design/ CZ+SK l
Detail

Genius LuxeMate Q8000 bílý Kvalitní bezdrátový set klávesnice a myši pokryje všechny vaše základní kancelářské potřeby. Klávesnice v retro provedení disponuje kulatými nízkoprofilovými klávesami pro tiché a efektivní psaní. Myš je vybavena optickým senzorem s rozlišením snímače až 1600 dpi, které zaručí hladké a přesné ovládání. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Ovládání Numerická klávesnice ne Podsvícení klávesnice ne Multimediální klávesy ne Mechanické klávesy ne Typ kláves nízkoprofilové Enter jednořádkový Backspace široký Levý Shift široký Lokalizace Česká republika, Slovensko Myš Technologie snímání optická Rozlišení / citlivost myši (DPI) 1600 Počet tlačítek myši 4 Vstupy a výstupy Bezdrátové připojení ano Drátové připojení ne USB Hub ne Rozhraní USB Typ bezdrátového připojení 2.4 GHz Fyzické vlastnosti Barva bílá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000 White/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ bílá/ retro design/ CZ+SK l , Philco pw 143 glv jednozónová vinotéka (pw 143 glv)

GENIUS klávesnice s myší Smart KM-8100/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout/ SmartGenius App

GENIUS klávesnice s myší Smart KM-8100/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout/ SmartGenius App
Detail

Genius Smart KM-8100 Kvalitní set klávesnice a myši pokryje všechny vaše základní kancelářské potřeby. Klávesnice disponuje řadou programovatelných funkčních kláves, které lze využít pro snadnější ovládání hudebního přehrávače, sociálních sítí či kancelářských programů. Myš je vybavena optickým senzorem s rozlišením snímače 1000 dpi, které zaručí hladké a přesné ovládání.TECHNICKÉ SPECIFIKACE Rozhraní USB (2,4 GHz) Barva Černá Klávesnice Rozložení kláves: československéMultimediální klávesy: nePodsvícení: neNapájení: 1 x AAARozměry klávesnice: 450,92 x 167,06 x 26,46 mmHmotnost klávesnice: 488 g Myš Typ: optickáRozlišení: 1000 dpiTlačítka: 3Napájení: 1 x AARozměry myši: 95 x 56 x 35 mmHmotnost myši: 53,5 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GENIUS klávesnice s myší Smart KM-8100/ Bezdrátový set 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout/ SmartGenius App , Nincocean police 2.4ghz rtr (8428064990327)

GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000/ 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ retro design/ CZ+SK layout

GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000/ 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ retro design/ CZ+SK layout
Detail

Genius LuxeMate Q8000 Kvalitní bezdrátový set klávesnice a myši pokryje všechny vaše základní kancelářské potřeby. Klávesnice v retro provedení disponuje kulatými nízkoprofilovými klávesami pro tiché a efektivní psaní. Myš je vybavena optickým senzorem s rozlišením snímače až 1600 dpi, které zaručí hladké a přesné ovládání. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Ovládání Numerická klávesnice ne Podsvícení klávesnice ne Multimediální klávesy ne Mechanické klávesy ne Typ kláves nízkoprofilové Enter jednořádkový Backspace široký Levý Shift široký Lokalizace Česká republika, Slovensko Myš Technologie snímání optická Rozlišení / citlivost myši (DPI) 1600 Počet tlačítek myši 4 Vstupy a výstupy Bezdrátové připojení ano Drátové připojení ne USB Hub ne Rozhraní USB Typ bezdrátového připojení 2.4 GHz Fyzické vlastnosti Barva černá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GENIUS set klávesnice s myší LuxeMate Q8000/ 2, 4GHz mini receiver/ USB/ černá/ retro design/ CZ+SK layout , Nincocean offshore 2.4ghz rtr (8428064990402)

TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013 (Sun-42013)

TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013 (Sun-42013)
Detail

Kryt na mobil - pro Samsung Galaxy A70, materiál silikon a TPU, měkký, výřezy pro konektory a tlačítka Ochraňte svůj mobilní telefon díky ochrannému krytu TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013. Jde o zadní kryt, který je svým precizním provedením jistotou odolnosti. Materiál krytu je příjemný a dobře se v ruce drží. Silikon je jedinečný pro svou tenkost, praktičnost a odolnost proti vibracím a přiměřeným nárazům. Samozřejmostí je, že u tohoto krytu na mobil TopQ zůstane nezakryt přístup k dobíjecímu konektoru i dalším tlačítkům nezbytným pro komfortní používání telefonu. Kryt je pružný, díky tomu jeho nasazení otázkou pár vteřin. Kryt na mobil pro Samsung Galaxy A70 zajistí vašemu telefonu ochranu. Důležité parametry ochranného krytu na mobil TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013 Praktická ochrana mobilního telefonu Samsung Galaxy A70 Měkkost má na starosti snadné nasazení krytu Ochranný kryt TopQ nabízí otvory pro konektory a ovládací prvky... (alza.cz)

Podobné produkty ako TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013 (Sun-42013) , Nincoocean sailfish 2.4ghz rtr (8428064990365)

De'Longhi Skleničky na cappuccino set 2 ks - rozbaleno

Detail

Balení dvou skleniček na cappuccino z borosilikátového skla a s dvojitými termo stěnami. (mall.cz)

Podobné produkty ako De'Longhi Skleničky na cappuccino set 2 ks - rozbaleno , Spidi forcetech (m160-143)

GENIUS klávesnice Slimstar 7230/ bezdrátová 2, 4GHz/ mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout

GENIUS klávesnice Slimstar 7230/ bezdrátová 2, 4GHz/ mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout
Detail

Genius Slimstar 7230 Bezdrátová klávesnice je navržena tak, aby uživateli poskytla maximální komfort při každodenní práci. Ergonomický sklon společně s klávesami typu chiclet umožňuje efektivní a pohodlné psaní. Připojení je realizováno skrze technologii 2,4 GHz a miniaturní USB přijímač. Napájení má na starost jedna AA baterie, která je součástí balení. TECHNICKÁ SPECIFIKACE Ovládání Numerická klávesnice ano Podsvícení klávesnice ne Multimediální klávesy ano Mechanické klávesy ne Typ kláves chiclet Enter jednořádkový Backspace široký Levý Shift široký Lokalizace Česká republika, Slovensko Vstupy a výstupy Bezdrátové připojení ano Drátové připojení ne USB Hub ne Rozhraní USB Typ bezdrátového připojení 2,4 GHz Fyzické vlastnosti Barva černá Rozměry 440 x 141,3 x 30 mm Hmotnost 453 g (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako GENIUS klávesnice Slimstar 7230/ bezdrátová 2, 4GHz/ mini receiver/ USB/ černá/ CZ+SK layout , Nincoair quadrone spike 2.4ghz rtf (8428064901286)

Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion - 2 bezdrátové ovladače, 200 her (JG7430)

Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion - 2 bezdrátové ovladače, 200 her (JG7430)
Detail

Herní konzole 200 integrovaných her v ceně! Máte rádi hraní video her a chcete si zahrát i s parťákem? Pak právě pro vás tu je Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion se dvěma bezdrátovými ovladači. S touto herní konzolí máte možnost hrát 200 vestavěných her, které jsou již zahrnuty v ceně, z toho 66 her potěší 32bitovou grafickou kvalitou. Mezi 50 interaktivními sportovními gamy nechybí běh, stolní tenis, jízda na kajaku ani rybaření. V nabídce arkádovek a miniher si můžete užívat závody, dobrodružství, trénovat mozek nebo relaxovat u klasických karetních her. Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion disponuje RCA Plug and Play připojením i HDMI. Součástí balení je AV kabel. Klíčové vlastnosti herní konzole Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play MotionLexibook konzole obsahuje 600 vestavěných her, které jsou již zahrnuty v ceněHDMI TV Console Plug N 'Play Motion nabízí 2 bezdrátové ovladače... (alza.cz)

Podobné produkty ako Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion - 2 bezdrátové ovladače, 200 her (JG7430) , Carrera 160143 red bull 2.4ghz (9003150122944)

Impac duše 24" AV 47/60-507 (set 2 ks) - rozbaleno

Detail

Duše určené pro dětské kolo 24" s autoventilkem. Balení obsahuje 2 ks. (mall.cz)

Podobné produkty ako Impac duše 24" AV 47/60-507 (set 2 ks) - rozbaleno , Bagmaster digital 22 a studentský set - britto (22033)

Dívčí pyžamo 390/143 Swan 2

Dívčí pyžamo 390/143 Swan 2
Detail

Dívčí pyžamo 390/143 Swan 2 Cornette vyrobené z vysoce kvalitní a měkké bavlny světle růžové tričko s dlouhými rukávy s potiskem na přední straně dlouhé vzorované kalhoty (amiatex.cz)

Podobné produkty ako Dívčí pyžamo 390/143 Swan 2 , Nintendo switch joy-con ovladače neon red/neon blue (045496430566)

BAYBY BBM 7005 Digital audio chůvička - rozbaleno

Detail

Neustálý monitoring dítěte usnadňuje život nejednomu rodiči. Když zrovna svou ratolest nemůže mít na očích, pomůže Digitální audio chůvička BBM 7005, která díky obousměrné komunikaci umožňuje nejen slyšet pláč dítěte, ale také přenese konejšivý hlas matky přímo k němu. Zároveň dává dítěti, především v noci, pocit, že není v pokoji samo, a to díky nočnímu světélku umístěnému na dětské jednotce, které může maminka jednoduše ovládat i z rodičovské jednotky, a využít ho i při následné vizuální kontrole dítěte. Digitální audio chůvička BBM 7005 je vybavena akustickou a LED signalizací výpadku signálu, zároveň s vizuální výstrahou při nedostatečně nabitých bateriích, díky nimž je rodič souvisle informován o dosahu či aktivitě chůvičky. (mall.cz)

Podobné produkty ako BAYBY BBM 7005 Digital audio chůvička - rozbaleno , Nintendo switch joy-con ovladače neon purple/neon orange (045496431310)

Levenhuk Discovery Artisan 1024 Digital microscope - rozbaleno

Detail

Digitální mikroskop umožňuje zvětšení 10–300× a s digitálním přiblížením 10–1200×. Levenhuk Discovery Artisan 1024 Digital microscope disponuje, osvětlením s 8 LED diodami, funkcí ručního zaostření 0–100 mm. Napájí se skrze síť o 220 V. Porty USB 2.0, TV, HDMI. Barevná LCD obrazovka 10,1 cm (4"). Integrovaná Li-ion baterie 3,7 V / 1050 mAh. (mall.cz)

Podobné produkty ako Levenhuk Discovery Artisan 1024 Digital microscope - rozbaleno , Vacs kärcher 6.904-143 (8596419022303)

Levenhuk Halo 13× Digital Night Vision Binoculars - rozbaleno

Detail

Digitální binokulární dalekohled se dá využít na denní i noční pozorování. Levenhuk Halo 13× Digital Night Vision Binoculars detekcí až 300 m v úplné tmě a 3 m při soumraku a za denního světla. Dalekohled je opatřený vestavěnou kamerou, displejem a přehlednými tlačítky pro snadné ovládání. Napájí se AA baterií s výdrží až 10 hod. (mall.cz)

Podobné produkty ako Levenhuk Halo 13× Digital Night Vision Binoculars - rozbaleno , Nincoracers adventure 1:16 2.4ghz rtr (8428064931603)

Carrera 30354 DIGITAL 132/124 Startovací světla - rozbaleno

Detail

Startovací světla pro autodráhy Digital 132 a Digital 124. Rozšiřte svou autodráhu tímto dílem. Startovací světla se používají pouze v kombinaci s Control Unit (30352)! (mall.cz)

Podobné produkty ako Carrera 30354 DIGITAL 132/124 Startovací světla - rozbaleno , Nincoracers ranger 1:14 2.4ghz rtr (8428064931207)

Tefal horkovzdušná fritéza EY111B15 Ultra Fry Digital - rozbaleno

Detail

Elektrická fritéza bez nutnosti předehřevu pojme až 4,2 litru. Tefal EY111B15 Ultra Fry Digital disponuje 8 přednastavenými programy, které snadno navolíte na digitálním displeji. Funkce nastavitelné teploty umožňuje připravovat jídla s teplotou až 200 °C. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tefal horkovzdušná fritéza EY111B15 Ultra Fry Digital - rozbaleno , Tenda o1 wireless outdoor cpe 2.4ghz (o1)

CERSANIT SET 803 LARA CITY 60 (SKŘÍŇKA+UMYVADLO) OŘECH S801-143-DSM

CERSANIT SET 803 LARA CITY 60 (SKŘÍŇKA+UMYVADLO) OŘECH S801-143-DSM
Detail

SET 803 LARA CITY 60 (SKŘÍŇKA+UMYVADLO) OŘECH (S801-143-DSM) PODROBNOSTI O PRODUKTU hloubka: 44,7 cm výška: 46 cm šířka: 59,4 cm barva: ořech /DEMONT VLASTNÍ MONTÁŽ/ Závěsná skříňka s dvěma šuplíky se systémem měkkého dovírání, je doplněna chromovými madly, dodávaná včetně keramického umyvadla. Bez baterie. EAN: 5902115729096 (svet-koupelny.cz)

Podobné produkty ako CERSANIT SET 803 LARA CITY 60 (SKŘÍŇKA+UMYVADLO) OŘECH S801-143-DSM , Nincoracers stream+ 1:18 2.4ghz rtr (8428064931771)

Levenhuk Halo 13× Wi-Fi Digital Night Vision Binoculars - rozbaleno

Detail

Digitální binokulární dalekohled se dá využít na denní i noční pozorování. Levenhuk Halo 13× Wi-Fi Digital Night Vision Binoculars detekcí až 300 m v úplné tmě a 3 m při soumraku a za denního světla. Dalekohled je opatřený vestavěnou kamerou, displejem a přehlednými tlačítky pro snadné ovládání. Integrovaná WiFi pro ovládání přes mobilní telefon. (mall.cz)

Podobné produkty ako Levenhuk Halo 13× Wi-Fi Digital Night Vision Binoculars - rozbaleno , Nincoracers raptor 1:16 2.4ghz rtr (8428064931665)

Plastica panaro rybářský kufřík 143/ 2-patrový bílo-modrý

Plastica panaro rybářský kufřík 143/ 2-patrový bílo-modrý
Detail

Dvoupatrový kufřík pro vaše rybářské doplňky. Lze využít i spodní část kufříku. Pro maximální zajištění kufřík obsahuje bezpečnostní klip.. Nechybí madlo pro jednoduchý transport. Na horním víku je umístěn metr pro správné měření. Materiál je polypropylen. (parys.cz)

Podobné produkty ako Plastica panaro rybářský kufřík 143/ 2-patrový bílo-modrý , Nincoracers overlander 1:14 2.4ghz rtr (8428064931733)

30367 Rozšiřující set - DIGITAL 132/124

30367 Rozšiřující set - DIGITAL 132/124
Detail

Rozšiřující set pro autodráhy Digital 132 a Digital 124 - 4 standardní rovinky - 1 výhybka na předjíždění levá/pravá - 1 výhybka na předjíždění levá - 1 předjíždění do zatáčky - svorky trati Celkem rozšíření měří 3,4m. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 30367 Rozšiřující set - DIGITAL 132/124 , Mcled rf přijímač pro rf ovladače rgb, cct, dim (ml-910.047.22.0)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)

XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200)
Detail

Hra na konzoli - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licence, klíč pro Xbox Live, žánr: akční a strategie, pro online hraní vyžaduje předplatné Xbox Live Gold, Od porážky vojsk planety Země uteklo již 22 let a XCOM, poslední linie obrany leží v troskách. Nyní Zemi ovládají mimozemské síly, které budují zářící města, zdánlivě sloužící coby útočiště lidstva po další generace, zatímco potají spřádají plány na úplné ovládnutí planety a všeho života na ní. Více zážitků s digitální edicíSpeciální digitální edice vyjma samotné hry rovněž obsahuje hned několik bonusů, s nimiž si válku proti zákeřnému nepříteli z vesmíru zase o něco zpestříte. Kromě digitálního soundtracku je připraven také speciální Reinforcement Pack, v jehož rámci se nachází rozšířené možnosti úprav vojáků Anarchy's Children, dále nová exkluzivní mise i nepřátelská jednotka Ruler. Součástí je dokonce i dosud neviděná třída vojáků s... (alza.cz)

Podobné produkty ako XCOM 2: Digital Deluxe Edition DIGITAL (G3Q-00200) , Tado chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové

Plan Toys Veterinářský set - rozbaleno

Detail

S tímto setem naučíte a podpoříte své děti, aby se naučili léčit a ošetřovat zvířátka. Sada obsahuje vše, co zahrnuje péči o zraněného pejska nebo kočičku. Děti si tak mohou vyzkoušet náročnou práci skutečného zvířecího doktora. (mall.cz)

Podobné produkty ako Plan Toys Veterinářský set - rozbaleno , Apc náhradní bateriový článek #143 (apcrbc143)

ZOPA Dřevěný toaster set - rozbaleno

Detail

Příprava jídla je zábava – a to i toho dřevěného. Set obsahuje toaster s topinkou. Po stisknutí páčky topinka vyletí z toasteru. Hračka rozvíjí koordinaci, prostorovou představivost a dovednost rukou. Vhodné pro děti od 1 roku. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Dřevěný toaster set - rozbaleno , Nincoracers drift yoko 1:18 2.4ghz rtr (8428064931702)

Oase BioSmart Set 36000 - rozbaleno

Detail

Biosmart 36000 Set je středně výkonná filtrační sestava vhodná pro zahradní jezírka do maximálního objemu 36000 litrů vody bez ryb. Je tvořena jednoduchým průtokovým filtrem s integrovanou UV lampou Vitronic o výkonu 36 wattů a čerpadlem Aquamax Eco Classic o výkonu 1100 litrů za hodinu. Doplněna je o propojovací hadici o průměru 1 1/2"" a délce 5 metrů a dále pak veškerým potřebným spojovacím materiálem . (mall.cz)

Podobné produkty ako Oase BioSmart Set 36000 - rozbaleno

ZOPA Dřevěný kávovar set - rozbaleno

Detail

Propracovaný dřevěný kávovar přímo zve k přípravě dobré kávy. Kávovar má několik tlačítek, které lze otáčet nebo stlačit. Hračka je vyrobená z kvalitního dřeva a barev na vodní bázi. Vhodné pro děti od 1 roku. (mall.cz)

Podobné produkty ako ZOPA Dřevěný kávovar set - rozbaleno

LENA Truckies Set farma - rozbaleno

Detail

Tyto stroje by neměly chybět na žádné farmě. Traktor odveze všechno co je potřeba na jakékoliv místo. Nakladač se hodí třeba pro úpravu nerovného terénu. Set obsahuje traktor s přívěsem, nakladač a další doplňky. (mall.cz)

Podobné produkty ako LENA Truckies Set farma - rozbaleno

RIWALL REPW 170 SET - rozbaleno

Detail

Elektrická tlaková myčka s max. tlakem 170 barů, průtokem vody 468 l/hodinu a mycím účinkem 2,21 kW. Pro jakékoliv znečištění, které Vás může potkat kolem domu či dílny. Rychle a snadno vyčistíte kolo, zahradní nábytek, plot, terasu, auto, zahradní techniku, příjezdovou cestu, kamennou zídku nebo bazén. S nádržkou na čisticí prostředky. K dalšímu přístrojovému vybavení patří pistole, 8 m dlouhá vysokotlaká hadice, čerpadlo s funkcí samonasávání. (mall.cz)

Podobné produkty ako RIWALL REPW 170 SET - rozbaleno

Bagmaster Digital 20 studentský set - modrý (22041)

Bagmaster Digital 20 studentský set - modrý (22041)
Detail

Školní set vhodný pro holky i kluky, obsahem školního setu je batoh a nevybavený penál, objem batohu: 34l, hmotnost: 0,8kg, rozměry: 46cm×35cm×24cm, výbava batohu: reflexní prvky, sáček na boty, penál a polstrovaná záda, vhodné od 11 let Školní set Bagmaster Digital 20 studentský set - modrý obsahuje veškeré důležité pomůcky, které by měl mít každý připravený školák pro úspěšný začátek studií. Školní batoh již při první příležitosti zaujme jak školou povinné děti, tak i jejich rodiče svou nápaditou vizáží a množstvím funkčních prvků. Kromě batohu set disponuje i penálem, který musí mít každý žák. S nastavitelnými ramenními popruhy bude používání batohu bezpečnější a pomohou zabránit špatnému vývoji dětské páteře. Pro ochranu školáka po celý rok, je batoh vybaven reflexními prvky. Nastavitelný hrudní pásek pomůže s udržením stability v horní části trupu. Boční elastické kapsy použijete pro umístění svačin nebo láhve na pití. Školní set Bagmaster je dobrou... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bagmaster Digital 20 studentský set - modrý (22041)

K&N Olejový filtr KN-143 (KN-143)

K&N Olejový filtr KN-143 (KN-143)
Detail

Olejový filtr - pro čtyřkolky a motocykly výrobce ATV YAMAHA a YAMAHA Technické parametry:Průměr v mm: 38Délka (v mm): 49Typ filtru: Vlozka filtruSirka v mm: 38 (alza.cz)

Podobné produkty ako K&N Olejový filtr KN-143 (KN-143)

Baseus Digital Display set duálního adaptéru do automobilu 2* USB-A a opleteného kabelu 3v1 4, 8A, černá

Baseus Digital Display set duálního adaptéru do automobilu 2* USB-A a opleteného kabelu 3v1 4, 8A, černá
Detail

Baseus Digital Display Dual USB 4.8A Car Charger 24W with Three Primary Colors 3-in-1 CableDuální USB nabíječka do auta s digitálním displejem, 4.8A a 24W. Kabel s koncovkami USB-C, MicroUSB a Lightning součástí balení. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Baseus Digital Display set duálního adaptéru do automobilu 2* USB-A a opleteného kabelu 3v1 4, 8A, černá

Mattel Spirit Stáj herní set - rozbaleno

Detail

Vydejte se na cestu přátelství, odvahy a dobrodružství s animovaným filmem Spirit z dílny DreamWorks! S herním setem Stáj se děti skvěle podnítí k zábavné a poučné hře na krmení, hřebelcování a péči o koně! Herní set obsahuje velkou stáj se 4 herními plochami včetně stáje, klubovny, prostoru na hřebelcování a krmení a houpačky. (mall.cz)

Podobné produkty ako Mattel Spirit Stáj herní set - rozbaleno

Geomag Mechanics Starter Set 153 - rozbaleno

Detail

Geomag je jedinečná magnetická stavebnice, která pomáhá rozvíjet kreativitu, jemnou motoriku, podněcovat fantazii a pronikat do tajů vědy a techniky. Objev svět neviditelných sil magnetismu obohacený o prvky gravitace. Základní startovací sada k řadě Mechanics Gravity. (mall.cz)

Podobné produkty ako Geomag Mechanics Starter Set 153 - rozbaleno

Electrolux set hubice - prachovka KIT21 - rozbaleno

Detail

Sada pro odstraňování prachu bez prášení díky statické elektřině vhodná pro vysavače řady PURE Q9 a WellQ 6,7,8. Electrolux set hubice – prachovka KIT21 obsahuje ohebnou teleskopickou hubici s prachovkou a náhradní prachovku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Electrolux set hubice - prachovka KIT21 - rozbaleno

Play-Doh Barevný MEGA set - rozbaleno

Detail

Třikrát sláva! Už 65 let můžete s Play-Doh modelovat podle své fantazie! Otevřete sadu 65 klasických Play-Doh barev a užijte si pestrobarevnou kreativní zábavu s modelínou například ve třpytivém, kovovém, přírodním, safírově modrém a konfeti provedení. Jen si představte všechny ty kreativní nápady! (mall.cz)

Podobné produkty ako Play-Doh Barevný MEGA set - rozbaleno

PHILCO PW 143 GLV jednozónová vinotéka (PW 143 GLV)

PHILCO PW 143 GLV jednozónová vinotéka (PW 143 GLV)
Detail

Vinotéka energetické třídy G, pro 143 lahví, způsob chlazení: kompresor, počet zón: 1, počet polic: 12, objem 472 l, černá barva, 183.5×65.5×68 cm (V׊×H) Máte rádi kvalitní víno, ale nemáte dostatek prostoru pro jeho skladování? Potom určitě oceníte vinotéku PHILCO, pomocí které bude snadné udržet láhve v ideální teplotě. Tato jednozónová vinotéka se hodí jen pro určitý druh vína, jelikož není možné nastavit uvnitř rozdílné teploty. Vinotéka obsahuje 12 polic. Jejich materiálem je kov. UV filtr chrání před slunečním zářením, které by mohlo zničit kvalitu vašich vín. Co do chlazení, to v tomto případě obstarává kompresor. Může posloužit i jako doplněk interiéru, přičemž ji vévodí černá barva. Zásadní funkce vinotéky PHILCO PW 143 GLV jednozónová vinotéka S touto vinotékou se vám podaří udržet vaše oblíbená vína v nejlepší možné kvalitě Vinotéka PHILCO je navržena jako 1 zónová Počet polic: 12 Materiálem polic je kov Vinotéka má navíc uv filtr Rozměry:... (alza.cz)

Podobné produkty ako PHILCO PW 143 GLV jednozónová vinotéka (PW 143 GLV)

Slate Digital ML-2

Slate Digital ML-2
Detail

Kondenzátorový mikrofon Modelingový mikrofon ML-2 od Slate Digital disponuje ultra lineárním frekvenčním rozsahem bez zkreslení, proto je vhodný především pro nahrávací studia na ozvučení kytarových aparátů, bicí soupravy nebo dechových nástrojů. Mikrofon se skvěle doplňuje se zvukovou kartou VRS8 a jejím precizním mikrofonním preampem Uvnitř odolné konstrukce mikrofonu se skrývá malá membrána s kardioidní směrovou charakteristikou. Mikrofon dále nabízí velmi transparentní zvuk a je vhodný pro moderní způsob nahrávání prostřednictvím virtuálních preampů a zesilovačů. Součástí balení je koženkový obal pro bezpečný transport, mikrofonní držák a licence softwaru. (kytary.cz)

Podobné produkty ako Slate Digital ML-2

10110 Bezdrátový ovladač set 1ks - DIGITAL 132/124

10110 Bezdrátový ovladač set 1ks - DIGITAL 132/124
Detail

Bezdrátový ovladač 2.4GHz pro autodráhy Digital 132 a Digital 124. Balení obsahuje: 1x 2.4GHz bezdrátový ovladač 1x 2.4GHz přijímač signálu 1x 2.4GHz dobíjecí stanice pro jeden ovladač 1x adaptér Díly na ukončení dráhy 2.4GHz bezdrátové ovladače rozšiřují možnosti standardních bezdrátových ovladačů (10106, 10107). Mají větší dosah, až 15 metrů, neruší je signál si jiných přístrojů a na jedno nabití vydrží bez přestávky 8 hodin. 2.4GHz ovladače se dají použít jak s napájecím dílem Black Box (30344), tak s Control Unit (30352). (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 10110 Bezdrátový ovladač set 1ks - DIGITAL 132/124

Bagmaster Digital 22 A studentský set - Britto (22033)

Bagmaster Digital 22 A studentský set - Britto (22033)
Detail

Školní set vhodný pro holky, obsahem školního setu je batoh a nevybavený penál, objem batohu: 34l, hmotnost: 0,8kg, rozměry: 46cm×35cm×24cm, výbava batohu: reflexní prvky, penál a polstrovaná záda, vhodné od 11 let Školní set Bagmaster Digital 22 A studentský set - Britto je složen z praktických věcí, které využije každá malá školačka pro vykročení do školy s úsměvem. Školní batoh stoprocentně potěší nejen vašeho potomka, ale i vás dokonalým zpracováním a množstvím funkčních prvků. Mimo batoh set disponuje i penálem, který tvoří základní výbavu každého studenta. Díky nastavitelným ramenním popruhům bude nošení batohu komfortnější a zabraňují špatnému vývoji dětské páteře. Aby byla zaručena celoroční ochrana školáka, je batoh vybaven reflexními prvky. Nastavitelný hrudní pásek pomůže s udržením stability v horní části trupu. Boční elastické kapsy použijete k umístění svačiny nebo láhve s pitím. Školní set Bagmaster je vhodný pro děti od 11 let. Hmotnost... (alza.cz)

Podobné produkty ako Bagmaster Digital 22 A studentský set - Britto (22033)

Náhradní kolečka na freestyle koloběžku 100 mm, hliník, 2 ks (D-143-CV)

Náhradní kolečka na freestyle koloběžku 100 mm, hliník, 2 ks (D-143-CV)
Detail

Náhradní díl - sada náhradních kol pro model freestyle koloběžky Movino Edge a Glide, Nitro o rozměru 100 mm 2 ks (alza.cz)

Podobné produkty ako Náhradní kolečka na freestyle koloběžku 100 mm, hliník, 2 ks (D-143-CV)

Chromované profesionální činky HMS PREMIUM HH10 2 x 10 kg (17-66-143)

Chromované profesionální činky HMS PREMIUM HH10 2 x 10 kg (17-66-143)
Detail

Činka - jednoruční a s pevnou vahou, hmotnost 10 kg, hmotnost sady 20 kg, průměr úchopu 32 mm, délka 308,4 mm, 2 kusy v sadě, materiál ocel, povrch chrom, povrch vinyl, černá a stříbrná barva Činka HMS je základní fitness pomůcka, se kterou můžete bezpečně posilovat ruce, ramena, zádové i prsní svaly. Mezi její výhody spadá, že ji využijí ženy i muži všech věkových i výkonnostních kategorií. Lze ji využít jak ve fitcentrech, tak v domácích podmínkách. Přispěje při snižování tuku v těle, budování svalů, zvýšení fyzické kondice i tréninku vytrvalosti. Obtížnost cvičení je závislá na zvoleném cviku, délce cvičení a také hmotnosti činky. Celá sada dohromady váží 20 kg, přičemž nejtěžší kus má 10 kg. Tato lehčí varianta je využívána při hubnutí. Nižší hmotnost umožňuje vyšší intenzitu tréninku. Zásadní přednosti činky Chromované profesionální činky HMS PREMIUM HH10 2 x 10 kg Činka se stane skvělým pomocníkem u vašeho cvičení Hmotnost celé sady je 20 kg Jde o... (alza.cz)

Podobné produkty ako Chromované profesionální činky HMS PREMIUM HH10 2 x 10 kg (17-66-143)

Leifheit Combi Clean M mop set - rozbaleno

Detail

Praktický set s jednoduchým ždímacím mechanismem je vhodný zejména pro vytírání dlažeb a kamenných povrchů. Jeho vědro má objem 12 litrů a pohyblivý kloub mopu umožní vytřít i nepřístupná místa. (mall.cz)

Podobné produkty ako Leifheit Combi Clean M mop set - rozbaleno

Chicco Jídelní set Chicco Baby Hug - rozbaleno

Detail

Jídelní set Chicco Baby Hug. Set se skládá z lehátka s hygienickým potahem a praktického pultíku, který promění váš Baby Hug na šikovnou, praktickou jídelní židličku. (mall.cz)

Podobné produkty ako Chicco Jídelní set Chicco Baby Hug - rozbaleno

Mattel Spirit Vychytaná stáj herní set - rozbaleno

Detail

Vydejte se na cestu přátelství, odvahy a dobrodružství s animovaným filmem Spirit z dílny DreamWorks! Herní set Spirit Vychytaná stáj nabízí kompletní herní dobrodružství a skvělý způsob, jakým se děti mohou naučit koně krmit, hřebelcovat je a pečovat o ně! (mall.cz)

Podobné produkty ako Mattel Spirit Vychytaná stáj herní set - rozbaleno
TopQ Samsung A70 silikon Květy sakury 42013 (Sun-42013), Lexibook HDMI TV Console Plug N 'Play Motion - 2 bezdrátové ovladače, 200 her (JG7430), electrolux tr2lv rozbaleno, trigano klouzacka 250 rozbaleno, Stunt 2.4GHz (6930751317253), buxton bhp 10 002 cerna rozbaleno, Bezdrátové švihadlo (SVI01), K&N Olejový filtr KN-143 (KN-143), Electronic-Star Karaoke set STAR-Wedding, reproduktory, 2 bezdrátové mikrofony, 600 W, PHILCO PW 143 GLV jednozónová vinotéka (PW 143 GLV), Nincocean Police 2.4GHz RTR (8428064990327), Nincocean Offshore 2.4GHz RTR (8428064990402), Nincoocean Sailfish 2.4GHz RTR (8428064990365), Spidi Forcetech (M160-143), Nincoair Quadrone Spike 2.4GHz RTF (8428064901286), Carrera 160143 Red Bull 2.4GHz (9003150122944), Bagmaster Digital 22 A studentský set - Britto (22033), Nintendo Switch Joy-Con ovladače Neon Red/Neon Blue (045496430566), Nintendo Switch Joy-Con ovladače Neon Purple/Neon Orange (045496431310), Vacs Kärcher 6.904-143 (8596419022303), NincoRacers Adventure 1:16 2.4GHz RTR (8428064931603), NincoRacers Ranger 1:14 2.4GHz RTR (8428064931207), Tenda O1 Wireless Outdoor CPE 2.4GHz (O1), NINCORACERS Stream+ 1:18 2.4GHz RTR (8428064931771), NincoRacers Raptor 1:16 2.4GHz RTR (8428064931665), Nincoracers Overlander 1:14 2.4GHz RTR (8428064931733), McLED RF přijímač pro RF ovladače RGB, CCT, DIM (ML-910.047.22.0), Tado Chytré teplotní čidlo, přídavné zařízení, bezdrátové, APC náhradní bateriový článek #143 (APCRBC143), NincoRacers Drift Yoko 1:18 2.4GHz RTR (8428064931702)