3841 ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm

Produkt 3841 ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3841 ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm upraviť a produkt hľadať znova.

3841 Ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm

3841 Ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm
Detail

Ergonomická podložka pod záda V současné době plné sedavých zaměstnání a civilizačních chorob jsou zdravá záda jednou z nejcennějších věcí. Ulevte těm svým a pořiďte si na židli ergonomickou podložku. Ergonomická podložka je vhodná na doma, do auta a především do kanceláře. Pomáhá snižovat svalové napětí a zajistí pohodlí v bederní oblasti. Praktický způsob fixace pomocí elastických pásků ji umožňuje připevnit na všechny typy kacelářských židlí a křesel.Ergonomická podložka pro vaše zdravá záda! Ergonomická podložka pod záda - parametry: rozměr 41 x 38 cm barva černá síťovina zajišťuje volné proudění vzduchu Na ergonomickou podložku pod záda poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (fitvyziva.cz)

Podobné produkty ako 3841 Ergonomická bederní opěrka 41 x 38 cm , Rehabiq bederní opěrka, měkká, černá (8594180685239)

Rehabiq bederní opěrka půlválec 28 x 9 cm černá

Detail

Bederní opěrka Rehabiq půlválec ulevuje od bolesti zad a beder, podporuje správné držení těla a je ideální na dlouhé sezení doma, v kanceláři i na cestách. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq bederní opěrka půlválec 28 x 9 cm černá , Modom bederní opěrka s termoobkladem, černá

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá válec 28 x 12,5 cm černá

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá válec 28 x 12,5 cm černá
Detail

Bederní opěrka Rehabiq účinně ulevuje od bolesti zad a pomáhá jí předcházet. Přináší pohodlí i při dlouhém sezení u počítače nebo v autě. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Bederní opěrka tvrdá válec 28 x 12,5 cm černá , Modom bederní opěrka a podsedák 2v1, modrá bx35

Rehabiq Bederní opěrka měkká válec 28 x 12,5 cm černá

Rehabiq Bederní opěrka měkká válec 28 x 12,5 cm černá
Detail

Bederní opěrka Rehabiq účinně ulevuje od bolesti zad a pomáhá jí předcházet. Přináší pohodlí i při dlouhém sezení u počítače nebo v autě. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Bederní opěrka měkká válec 28 x 12,5 cm černá , Nafukovací sedák s bederní opěrkou, 52 x 49 cm

Nafukovací sedák s bederní opěrkou, 52 x 49 cm

Nafukovací sedák s bederní opěrkou, 52 x 49 cm
Detail

Tento nafukovací sedák s opěrkou uleví od bolesti zad. Odlehčuje meziobratlové ploténky, zajistí oporu bederní páteře, uvolní zádové svaly a páteř. Využijete ho doma, v kanceláři nebo v autě. Je snadno přenosný a skladný, můžete vzít sebou kamkoliv. Potah je sametový. Nabízíme ve dvou barevných variantách bez možnosti výběru.Technické parametry: rozměry sedáku: 52 x 35 cm rozměry opěrky: 49 x 42 cm materiál: 90 % PVC, 10 % polyamid (4home.cz)

Podobné produkty ako Nafukovací sedák s bederní opěrkou, 52 x 49 cm , Plastia vermikompostér economy šedá, 38 x 38 x 38 cm

Bederní opěrka

Bederní opěrka
Detail

Užijte si opět pohodlnou jízdu autem! Stabilní opěrný polštář do auta pomůže uvolnit bederní páteř a podporuje správné sezení v autě. Ideální na delší cesty. Materiál: polyester, polyuretanová pěna Rozměry: 43 x 32 x 5 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka , Plastia vermikompostér economy zelená, 38 x 38 x 38 cm

Bederní opěrka

Bederní opěrka
Detail

pro správné držení zad vhodná jako prevence, i při bolestech nastavitelný upevňovací popruh snímatelný pratelný potah Bederní opěrka pomáhá předcházet vzniku bolesti zad a podporuje správné držení těla při sezení. Snižuje tlak na meziobratlové ploténky bederní páteře. Je ideální i pro osoby, které mají omezený rozsah pohybu v oblasti bederní páteře. Pomocí popruhu se suchým zipem po celé jeho délce můžete umístit téměř na všechny typy židlí, ale i do auta. Potah bederní opěrky je snímatelný a pratelný na 60 °C. Materiál: potah - 100% polyester, výplň – PUR pěna Rozměry: 40 x 26 x 7 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka , Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm

Bederní opěrka Fellowes PlushTouch

Detail

• řada PlushTouch™ • moderní a stylový design • technologie FoamFusion ™ zajišťuje komfortní oporu • vyrobena z inovativní paměťové pěny naplněnou gelovými korálky pro maximální osobní pohodlí • nastavitelný pásek s odolnou přezkou lze připevnit k většině židlí, křesel • vhodná i pro většinu autosedaček • snadná montáž bez nutnosti použití nářadí • barva černá (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes PlushTouch , 4home bederní polštář z paměťové pěny relax, 40 x 35 x 12,5 cm

NAIPO MGMS-LD26 bederní opěrka

NAIPO MGMS-LD26 bederní opěrka
Detail

Přenosná bederní opěrka NAIPO MGMS-LD26 přináší pohodlí i při dlouhém sezení u počítače nebo v autě. Vrchní materiál je z prodyšné 3D síťoviny, která zajišťuje cirkulaci vzduchu. (drmax.cz)

Podobné produkty ako NAIPO MGMS-LD26 bederní opěrka , Taburet s úložným prostorem tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá - černá

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá - černá
Detail

Rehabiq Bederní opěrka tvrdá - černá Efektivně ulevuje od bolesti zad a beder, ale také bolesti daných oblastí účinně předchází. Jedná se o ergonomicky tvarovaný válec udržující přirozenou křivku páteře v bederní části zad. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Bederní opěrka tvrdá - černá , Polštářek, pegas, duhový, 38 x 38 cm (8590331904426)

DMA Bederní opěrka DL206 Lumbar

DMA Bederní opěrka DL206 Lumbar
Detail

DMA Bederní opěrka DL206 Lumbar Opěrka je určena k účinné prevenci i terapii při bolestech bederní páteře. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako DMA Bederní opěrka DL206 Lumbar , Zahradní židle s mozaikou olmedo, 38 x 38 x 90 cm

Naipo MGMS-LD26 Bederní opěrka

Naipo MGMS-LD26 Bederní opěrka
Detail

Naipo MGMS-LD26 Bederní opěrka Bederní opěrka z paměťové pěny. (pilulka.cz)

Podobné produkty ako Naipo MGMS-LD26 Bederní opěrka , Ergonomická podpěra předloktí

Gorilla Sports bederní polštář, 38 x 7 cm

Gorilla Sports bederní polštář, 38 x 7 cm
Detail

Černá sedací podložka je ergonomicky tvarovaná a podepírá bederní oblast během vašich sedů. Udržuje páteř v přirozeném tvaru S a podporuje váš pohyb. Technické údaje: podporuje pohyb a udržuje správné zakřivení páteře rozměry: 38 x 27,5 x 7 cm (d x š x v) hmotnost: 1 kg barva: černá materiál: syntetická kůže Obsah balení: 1 x sedací polštář (kokiskashop.cz)

Podobné produkty ako Gorilla Sports bederní polštář, 38 x 7 cm , Bederní pás savior 112×16 cm (190)

Walser bederní opěrka Lumbar Jack (27007)

Walser bederní opěrka Lumbar Jack (27007)
Detail

Bederní opěrka z paměťové pěny, Velikost 26 x 36 cm Posaďte se a vychutnejte si jedinečný komfort, který vám umožní bederní opěrka Walser Lumbar Jack v černé barvě! Bederní polštář s paměťovou výplní pomůže ztuhlým, bolavým zádům si zase opravdu odpočinout. Tuto skutečnost zajisté ocení řidiči, kteří stráví mnoho času na dlouhých cestách. Polštářek Lumbar Jack byl navržen speciálně pro potřeby v dolní části zad: výplň z vysoce kvalitní paměťové pěny se dokonale přizpůsobí obrysu beder a zároveň uvolňuje zádové svaly a páteř. Stačí jen málo, aby pohodlí a zdraví bylo opět zpátky! Barva:černá Klíčové vlastnostivhodná pro cestováníuvolňuje zádové svaly a páteřdokonale kopíruje tvar tělazajistí perfektní pohodlí nejen v autěkvalitní provedeníVýplňový materiál:polyuretanová paměťová pěnaRozměry:26 × 36 cm (alza.cz)

Podobné produkty ako Walser bederní opěrka Lumbar Jack (27007) , Bellatex sedák paula hladký plástve, 38 x 38 cm

Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá (8594180685239)

Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá (8594180685239)
Detail

Masážní válec o rozměrech 28 × 12,5 cm, černá barva Pečujte o své svalstvo, aby bylo zdravé a pevné. Masážní válec Rehabiq je ideálním způsobem stimulace i uvolnění ztuhlých svalů před náročnou tréninkovou lekcí, tak i po ní. Díky zapojení rolleru do cvičebního plánu máte jistotu pečlivého protažení i nejmenších svalů, o kterých jste nevěděli a u kterých je patrné, že se dají zpevňovat dost obtížně Masážní válec roller Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá má speciální konstrukci, díky které po něm můžete sáhnout téměř při každém typu cvičení, domácím posilováním počínaje, lekcí pilates, jógy či intenzivního crossfitu konče. Značnou náklonnost nedostal jen díky lidem zapáleným pro sport, ale také protože umí pomáhat při regeneraci bolavých svalů a kloubů nebo léčení kožních potíží a celulitidy. Hladký masážní válec se hodí na citlivější místa vašeho těla. Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá dosáhl délky 28 cm, celkový průměr je poté 12,5 cm. Základní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá (8594180685239) , Bellatex polštářek korall micro, terra, 38 x 38 cm

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá , Bellatex polštářek korall micro, béžová, 38 x 38 cm

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva šedá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá , Bellatex sedák paula hladký chevron, 38 x 38 cm

Rehabiq Bederní opěrka, tvrdá, černá (8594180685253)

Rehabiq Bederní opěrka, tvrdá, černá (8594180685253)
Detail

Masážní válec o rozměrech 28 × 12,5 cm, černá barva Nezapomeňte pečovat o své tělo, abyste byli stále ve skvělé kondici. Masážní válec Rehabiq je účinným způsobem stimulace i relaxace strnulých svalů jak před aerobní aktivitou, tak i při finálním strečinku. Díky zavedení rolleru do vašeho sportovního plánu si zajistíte dokonalé posílení i zanedbávaných svalů, který by se jinak daly zpevňovat jen s obtížemi. Masážní válec roller Rehabiq Bederní opěrka, tvrdá, černá je vyráběn profesionály na fitness a kondiční cvičení, a proto jo využujete jako doplněk u běžného cvičení na podložce, tedy nejen pro akční crossfit, ale samozřejmě i pro pomalé posilování, jógu či intenzivní pilates. Zájem veřejnosti však nevytěžil jen díky atletům zapálených pro sport, ale rovněž z důvodu, že výtečně napomůže při snižování bolesti zad a zlepšení držení těla nebo při boji s celulitidou a kožními chorobami. Na senzitivní oblasti těla se používá hladký masážní válec. Rehabiq Bederní... (alza.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Bederní opěrka, tvrdá, černá (8594180685253) , Bellatex sedák paula hladký vitráž, 38 x 38 cm

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren

Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva černá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire černá, felfergbacksupispiren , Bellatex polštářek korall micro, červená, 38 x 38 cm

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg

Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg
Detail

Bederní opěrka zajišťuje podepření páteře pro správné a pohodlné sezení na jakékoliv židli či křeslu. Snižuje napětí svalů a tím pomáhá předcházet problémům s páteří a nepříjemným bolestem zad. Vhodné do kanceláře, auta i domácnosti. Série i-Spire™, moderní a stylový design, pěnová výplň zajišťuje komfortní oporu, vyrobena z prodyšné síťoviny – zaručuje proudění vzduchu a zvyšuje komfort, nastavitelný pásek s odolnou přezkou umožňuje umístit opěrku tak vysoko, jak je potřeba, snadná montáž bez nutnosti použití nářadí, barva šedá, rozměry (dxvxh) 345×160×45 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka Fellowes I-Spire šedá, felfergbacksupispireg , Duvo+ pelech ovál černo modrý s 41 × 38 × 20 cm (5414365340674)

Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, černá, paměťová pěna

Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, černá, paměťová pěna
Detail

Univerzální ergonomická bederní opěrka Bederní opěrka pro komfortní sezení. Nyní můžete zapomenout na nepohodlí způsobené dlouhým sezením. Tato bederní opěrka je designována tak, aby předcházela bolesti zad, podráždění ischiatického nervu, kompresi páteře a chronické svalové únavě. Nastavitelný popruh pro univerzální použití Opěrka je vybavena nastavitelným popruhem, který umožňuje její použití na různých typech sedadel - od kancelářských židlí po sedadla auta. Paměťová pěna pro dokonalou oporu Paměťová pěna v bederní opěrce zajišťuje vysokou odolnost i při dlouhodobém užívání. Tento materiál se přizpůsobí vašim bedrům a nevytváří tlak. Odnímatelný potah pro snadné čištění Potah bederní opěrky je odnímatelný, což usnadňuje jeho čištění. Lze jej prát v pračce na maximálně 50 stupňů Celsia. Specifikace Rozměry: 38.5 x 32 x 12 cm Výplň: polyuretanová pěna Potah: velboa + síťovina Hmotnost: 580 g Ergonomické vybavení pro zdravé sezení Díky této ergonomické bederní opěrce ani nepoznáte, že sedíte "celý den" u počítače. Myslete na své zdraví a dodržujte správnou ergonomii. (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, černá, paměťová pěna , Sametový taburet růžová, 34 x 41 cm

Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, modrá, paměťová pěna

Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, modrá, paměťová pěna
Detail

Univerzální ergonomická bederní opěrka Bederní opěrka je navržena pro podporu dolní části zad a bederní páteře. Její cíl je udržovat přirozenou křivku páteře během sezení. Díky bederní opěrce můžete snížit napětí a bolesti v dolní části zad. Pomáhá udržovat správnou polohu páteře a předchází tak nadměrnému namáhání. Paměťová pěna pro dokonalou oporu Paměťová pěna je vzdušná, dobře odvětrává a umožňuje odpařování vlhkosti. Nevytváří tlak na bedra, ale přizpůsobí se jim. Univerzální použití Opěrka je snadno upevnitelná na kancelářskou židli díky elastickému pásku. Lze ji použít i na běžné židli, křesle nebo sedadle auta. Odnímatelný potah pro snadné čištění Potah z jemného Micro-velboa materiálu je příjemný na dotek. Je odnímatelný a lze ho prát v pračce na 50 stupňů Celsia. Specifikace Rozměry: 35 x 33 x 11 cm Výplň: polyuretanová pěna Potah: Micro-velboa Hmotnost: 620 g EAN: 8590274617858 (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako Bederní opěrka, univerzální, ergonomická, modrá, paměťová pěna , Rohožka dárky, 38 x 58 cm

Walser Bederní opěrka z paměťové pěny Soft Jack

Detail

Užívejte si pohodlné a zdravé sezení v autě i na židli. Bederní opěrka Walser Soft Jack se přizpůsobí vašemu tělu a pomůže vám udržet správnou pozici při sedu. Je vyrobená z kvalitní paměťové pěny s vysokou hustotou, v rozměrech 24 × 45 cm. (mall.cz)

Podobné produkty ako Walser Bederní opěrka z paměťové pěny Soft Jack , Rohožka liška, 38 x 58 cm

Connect IT FOR HEALTH bederní opěrka na židli

Connect IT FOR HEALTH bederní opěrka na židli
Detail

Bederní opěrka Connect IT s ergonomickým designem vám zajistí podporu bederní části zad, podpoří správné zakřivení zad a uleví při dlouhodobém sezení. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT FOR HEALTH bederní opěrka na židli , Rohožka veverka, 38 x 58 cm

CONNECT IT FOR HEALTH Bederní opěrka na židli

CONNECT IT FOR HEALTH Bederní opěrka na židli
Detail

LumbarPad BLACK Bederní opěrka na židli s ergonomickým designem pro maximální pohodlí a podporu bederní části zad. Univerzální provedení pro použití na kancelářských a herních židlích, sedadlech v autě, sedaček, invalidních vozíků a jiné. Zmírňuje bolesti zad a únavu po dlouhém sezení. Podporuje horní, střední a dolní část zad, čímž účinně snižuje jejich stlačení a zajišťuje pohodlí po dlouhé hodiny sezení. Speciálně tvarovaný design našeho polštáře na podporu zad a jemné zakřivení, vám pomáhá se vyhnout hrbení, které způsobuje bolesti zad, takže můžete pracovat nebo řídit bez nepohodlí a vstát od stolu bez obvyklé ztuhlosti. Snímatelný prodyšný potah zajišťuje celodenní pohodlí a snadné čištění Uchycení pomocí pružného nastavitelného popruhu na přezku TECHNICKÁ SPECIFIKACE Materiál 100% kvalitní paměťová pěna Rozměry (v x š x h) 33 × 33 × 11 cm Hmotnost 550 g Obsah balení Bederní opěrka na židli (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako CONNECT IT FOR HEALTH Bederní opěrka na židli , Rohožka medvěd, 38 x 58 cm

Rehabiq Lumbar Support bederní opěrka barva Black, soft 1 ks

Rehabiq Lumbar Support bederní opěrka barva Black, soft 1 ks
Detail

Rehabiq Lumbar Support, 1 ks, Fitness vybavení pro muže, Vlastnosti: odbourává stres a únavu svalů (notino.cz)

Podobné produkty ako Rehabiq Lumbar Support bederní opěrka barva Black, soft 1 ks , Rohožka pes, 38 x 58 cm

Connect IT For Health BetaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá

Detail

Connect IT For Health BetaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá má praktický ergonomický design a zajišťuje maximální komfort a podporu bederní části zad. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT For Health BetaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá , Rohožka jelen, 38 x 58 cm

Connect IT For Health GamaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá

Detail

Connect IT For Health GamaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá má praktický ergonomický design a zajišťuje maximální komfort a podporu bederní části zad. (drmax.cz)

Podobné produkty ako Connect IT For Health GamaPro anatomická bederní opěrka na židli šedá , Designa (978-80-736-3841-2)

Kufřík na nářadí bez nářadí Alutec 66005, (d x š x v) 58 x 41 x 38 mm

Detail

S pohyblivou rukojetí a otočnou rukojetí (conrad.cz)

Podobné produkty ako Kufřík na nářadí bez nářadí Alutec 66005, (d x š x v) 58 x 41 x 38 mm , Indesit ifws 3841 jh ix (859991597340)

Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm

Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm
Detail

Polštářek s třešňovými peckami přináší úlevu při bolestech. Díky své velikosti je ideální pro nahřívání bolavých zad, páteře, ramen, uvolní ztuhlé svalstvo, klouby, uleví od stresu a napětí. Třešňové pecky se dokonale přizpůsobí lidskému tělu, mají vynikající schopnost akumulovat teplo a dokonale prohřejí problémové partie. Polštářek se snadno a rychle nahřeje v mikrovlnné troubě a rovnoměrně vyzařuje blahodárné přírodní teplo. Využijete před masáží, rehabilitací nebo v domácím prostředí pro běžnou relaxaci unavených partií těla. Polštářek můžete přikládat na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu. Polštářek lez využít i jako chladivý obklad, když potřebujete ochladit bolavé místo, otoky, pohmožděniny, výrony apod. Lze chladit v mrazáku, vložením polštářku do plastikového sáčku či tašky. Výplň: 100% třešňové pecky, Potah: 100% bavlna, Polštářek lze prát ručně na 30 °C. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm , Woody tabule s poličkou, 41 x 65 x 33 cm

Command™ Bad Large háček (d x š x v) 114 x 41 x 38 mm bílá 3M Množství: 1 ks

Detail

Nedestruktivní upevnění, výborné držení a odstranění beze zbytků·Snadná montáž bez hřebíků, šroubů nebo vrtáků·Vhodný pro většinu hladkých povrchů, jako jsou např. natřené stěny, dlaždice, kov a dřevo (conrad.cz)

Podobné produkty ako Command™ Bad Large háček (d x š x v) 114 x 41 x 38 mm bílá 3M Množství: 1 ks

4Home Bederní polštář z paměťové pěny Relax, 40 x 35 x 12,5 cm

4Home Bederní polštář z paměťové pěny Relax,  40 x 35 x 12,5 cm
Detail

Dopřejte svým zádům dokonalé pohodlí a úlevu od bolesti s praktickým bederním polštářem z paměťové pěny. Při dlouhém sezení se často projevuje únava, nepohodlí, bolesti zad i jejich ztuhlost. Bederní polštář se díky anatomickému tvarování a paměťové pěně dokonale přizpůsobí páteři. Poskytne tak dokonalou oporu a správnou polohu zad pro zdravé sezení doma u počítače nebo po celý den v kanceláři. Elastický pásek zajití snadné upevnění na opěradlo židle a udrží polštář na místě. Potahová látka je z jemného plyšového materiálu příjemného na dotek. Potah je snímatelný a opatřen zipem, lze jej prát v pračce. (4home.cz)

Podobné produkty ako 4Home Bederní polštář z paměťové pěny Relax, 40 x 35 x 12,5 cm

Plastia Vermikompostér Economy zelená, 38 x 38 x 38 cm

Plastia Vermikompostér Economy zelená, 38 x 38 x 38 cm
Detail

Tento kompostér bude ideálním parťákem pro začínající nadšence o udržitelný životní styl. Je to interiérová nádoba, ve které žijí žížaly, které přemění rostlinné zbytky z domácnosti na vermikompost a žížalí čaj. Získáte tak vysoce kvalitní 100% organické hnojivo pro pěstování pokojových i venkovních rostlin. Překvapí svou kompaktní velikostí, i v té nejmenší kuchyni pro něj najdete místo. Je vyrobený z recyklovaného materiálu, jeho přirozenou vlastností je tedy mírná barevná nestálost.Balení obsahuje dvě kompostovací patra o objemu 15 l. Objem nádoby na žížalí čaj je 2 l. (4home.cz)

Podobné produkty ako Plastia Vermikompostér Economy zelená, 38 x 38 x 38 cm

STANDARD SUPPLY Podnos 38 x 38 cm

STANDARD SUPPLY Podnos 38 x 38 cm
Detail

Pokud jde o servírování a ukládání věcí, může tento podnos posloužit opravdu hodně: Čtvercový podnos STANDARD SUPPLY poslouží k odložení drobností na chodbě ři v kuchyni. Nebo tento podnost z mangového dřeva ozdobte mušlemi a kameny a použijte jako krásnou dekoraci na prostřený stůl či odkládací stolek. Ať tak či tak, výsledek bude vždy působivý. K dostání v dalších variantách. (butlers.cz)

Podobné produkty ako STANDARD SUPPLY Podnos 38 x 38 cm

Taburet s úložným prostorem, krémová, 38 x 38 x 38 cm

Taburet s úložným prostorem, krémová, 38 x 38 x 38 cm
Detail

Stylový taburet s praktickým úložným prostorem je ideálním doplňkem pro vaši domácnost. Jeho multifunkční design vám umožní uložit deky, časopisy nebo hračky. Horní sedák je plně odnímatelný, což poskytuje další flexibilitu v jeho využití. Bez ohledu na to, zda jej potřebujete pro sezení nebo jako elegantní úložný box, tento taburet si u vás najde své místo.Taburet je dodávaný rozložený.Technické parametry: rozměry (š x v x h): 38 x 38 x 38 cm hmotnost: 2,3 kg materiál: textil, polyuretanová pěnaDostupné barvy: šedá černá krémováDostupné rozměry: š. 76 cm š. 38 cm (4home.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem, krémová, 38 x 38 x 38 cm

Polštářek, pegas, duhový, 38 x 38 cm (8590331904426)

Polštářek, pegas, duhový, 38 x 38 cm (8590331904426)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 38 × 38 cm, dětský, vzor zvířata Nádherný Wiky polštářek s pegasem potěší všechny holčičky. Zútulní jim postel a také se o něj mohou pohodlně opřít. Barevný polštářek Wiky má rozměry 38 × 38 cm a je ozdoben třpytivými glitry. Pro změnu vzhledu po něm stačí jen přejet rukou. Wiky měnící polštářek je vhodný pro děvčátka od 3 let. Ve stejném designu nabízíme ještě Wiky polštářek lama a Wiky polštářek jednorožec. Klíčové vlastnosti Wiky polštářku s pegasemKrásný Wiky polštářek s pegasem je ozdoben třpytivými glitryPo přejetí rukou změní vzhledBarevný měnící polštářek Wiky zútulní každý holčičí pokojVhodný pro děvčátka od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Polštářek, pegas, duhový, 38 x 38 cm (8590331904426)

Polštářek, lama, růžový, 38 x 38 cm (8590331904433)

Polštářek, lama, růžový, 38 x 38 cm (8590331904433)
Detail

Polštář - dekorační, čtvercový tvar, rozměry 38 × 38 cm, dětský, vzor zvířata Nádherný Wiky polštářek s lamou potěší všechny holčičky. Zútulní jim postel a také se o něj mohou pohodlně opřít. Barevný polštářek Wiky má rozměry 38 × 38 cm a je ozdoben třpytivými glitry. Pro změnu vzhledu po něm stačí jen přejet rukou. Wiky měnící polštářek je vhodný pro děvčátka od 3 let. Ve stejném designu nabízíme ještě Wiky polštářek pegas a Wiky polštářek jednorožec. Klíčové vlastnosti Wiky polštářku s lamouKrásný Wiky polštářek s lamou je ozdoben třpytivými glitryPo přejetí rukou změní vzhledBarevný měnící polštářek Wiky zútulní každý holčičí pokojVhodný pro děvčátka od 3 let (alza.cz)

Podobné produkty ako Polštářek, lama, růžový, 38 x 38 cm (8590331904433)

Plastový odkapávač na boty 38 x 38 cm

Plastový odkapávač na boty 38 x 38 cm
Detail

Plastový odkapávač na boty je nepostradatelným doplňkem domácnosti zejména v podzimním nevlídném počasí. Zachytí nejen vodu, ale i nepořádek, který se zachytí na podrážce obuvi. Odkapávač lze použít i jako podložku pod květiny či jako tác pod misku vašich mazlíčků. Jednoduchá údržba. Materiál: plast Rozměry: 38 x 38 x 2,5 cm (decodoma.cz)

Podobné produkty ako Plastový odkapávač na boty 38 x 38 cm

Fóliový balonek sedíci Spiderman 38 x 38 cm

Detail

Fóliový balonek sedíci Spiderman počet: 1 ks rozměry: 38 x 38 cm Oživte narozeninovou oslavu,párty nebo jinou událost fóliovými balonky. Pokud chystáte narozeninovou oslavu nebo party, nesmí Vám chybět balónová výzdoba. (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Fóliový balonek sedíci Spiderman 38 x 38 cm

Taburet s úložným prostorem Tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm

Taburet s úložným prostorem Tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm
Detail

Skládací textilní taburet najde své uplatnění v každé domácnosti. Díky jemným barvám jej snadno sladíte s ostatním nábytkem. Horní sedák je odnímatelný a do taburetu můžete uschovat deky nebo jiné potřeby. (4home.cz)

Podobné produkty ako Taburet s úložným prostorem Tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm

SECRET ISLAND Ubrousek 41 x 41 cm

SECRET ISLAND Ubrousek 41 x 41 cm
Detail

Exotické palmové listy zdobí ubrousek SECRET ISLAND vyrobený ze 100% bavlny. Díky neutrální zelené barvě a modernímu vzhledu je univerzální a vhodný pro každou příležitost. K dispozici také ubrus v několika velikostech a běhoun. (butlers.cz)

Podobné produkty ako SECRET ISLAND Ubrousek 41 x 41 cm

GREEN HOUSE Ubrousek 41 x 41 cm

Detail

Ubrousek GREEN HOUSE 41 x 41 cm v petrolejové barvě s jemným vzorem exotických listů se stavá hitem letošní sezóny, obzvlášť mezi interiérovými stylisty a bytovými designéry. K dostání také ubrusy v několika velikostech a běhoun na stůl. (butlers.cz)

Podobné produkty ako GREEN HOUSE Ubrousek 41 x 41 cm

Bellatex polštářek Korall micro, červená, 38 x 38 cm

Bellatex polštářek Korall micro, červená, 38 x 38 cm
Detail

Polštářek Korall micro z jemného mikrovlákna v krásných decentních barvách. Polštářek je velmi příjemný na dotek a je skvělým doplňkem do vašeho interiéru. Především oceníte při dlouhých cestách, při usínání nebo jen třeba při koukání na televizi. Tento polštářek se stane vašim nezbytným kamarádem při spánku nebo relaxaci. Lze prát v pračce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bellatex polštářek Korall micro, červená, 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Chevron, 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Chevron, 38 x 38 cm
Detail

Dopřejte si to nejpohodlnější posezení. Sedák můžete využít v domácnosti na křesla i židle, na zahradě či chatě nebo v létě například při grilování. Vzít si ho můžete také do své kanceláře. Sedák je vyrobený z hebkého příjemného materiálu korall micro a má praktické a pohodlné provázky na zavazování k pevnému přichycení k židli. Sedák je ušitý z kvalitního materiálu s vysokou odolností proti prosezení.Hlavním plusem tohoto sedáku je snímatelný potah, zapínaný na zip. Lze prát tedy odděleně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bellatex Sedák Paula hladký Chevron, 38 x 38 cm

Amscan Fóliový balón Kostka - stříbrný 38 x 38 cm

Amscan Fóliový balón Kostka - stříbrný 38 x 38 cm
Detail

Fóliový balón Kostka - stříbrný 38 x 38 cm počet: 1 ks rozměry: 38 x 38 cm (heliumking.cz)

Podobné produkty ako Amscan Fóliový balón Kostka - stříbrný 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Plástve, 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Plástve, 38 x 38 cm
Detail

Dopřejte si to nejpohodlnější posezení. Sedák můžete využít v domácnosti na křesla i židle, na zahradě či chatě nebo v létě například při grilování. Vzít si ho můžete také do své kanceláře. Sedák je vyrobený z hebkého příjemného materiálu korall micro a má praktické a pohodlné provázky na zavazování k pevnému přichycení k židli. Sedák je ušitý z kvalitního materiálu s vysokou odolností proti prosezení.Hlavním plusem tohoto sedáku je snímatelný potah, zapínaný na zip. Lze prát tedy odděleně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bellatex Sedák Paula hladký Plástve, 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Vitráž, 38 x 38 cm

Bellatex Sedák Paula hladký Vitráž, 38 x 38 cm
Detail

Dopřejte si to nejpohodlnější posezení. Sedák můžete využít v domácnosti na křesla i židle, na zahradě či chatě nebo v létě například při grilování. Vzít si ho můžete také do své kanceláře. Sedák je vyrobený z hebkého příjemného materiálu korall micro a má praktické a pohodlné provázky na zavazování k pevnému přichycení k židli. Sedák je ušitý z kvalitního materiálu s vysokou odolností proti prosezení.Hlavním plusem tohoto sedáku je snímatelný potah, zapínaný na zip. Lze prát tedy odděleně. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bellatex Sedák Paula hladký Vitráž, 38 x 38 cm

Bellatex polštářek Korall micro, béžová, 38 x 38 cm

Bellatex polštářek Korall micro, béžová, 38 x 38 cm
Detail

Polštářek Korall micro z jemného mikrovlákna v krásných decentních barvách. Polštářek je velmi příjemný na dotek a je skvělým doplňkem do vašeho interiéru. Především oceníte při dlouhých cestách, při usínání nebo jen třeba při koukání na televizi. Tento polštářek se stane vašim nezbytným kamarádem při spánku nebo relaxaci. Lze prát v pračce. (4home.cz)

Podobné produkty ako Bellatex polštářek Korall micro, béžová, 38 x 38 cm

Potah sedadla kuličkový - 127 x 38 cm

Potah sedadla kuličkový - 127 x 38 cm
Detail

Potah je vyroben z dřevěných kuliček, které příjemně masírují tělo, podporují krevní oběh, pomáhají snižovat únavu i bolestivost zad a umožňují proudění vzduchu mezi sedadlem a zády řidiče. Potah rozložte na sedadlo a v horní části jej upevněte pomocí šňůrek za opěrku hlavy. Pokud potah na sedadlo a/nebo jakákoliv část jeho upevnění nebudou překrývat vyústění airbagů v opěradle sedadla, je možné potah použít i na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle. Technické údaje: velikost potahu: 127 x 38 cm Obsah balení: 1 x potah (dilego.cz)

Podobné produkty ako Potah sedadla kuličkový - 127 x 38 cm

Rohožka Beach Welcome2, 58 x 38 cm

Rohožka Beach Welcome2, 58 x 38 cm
Detail

Rohožka nesmí chybět před dveřmi žádné domácnosti. Tato rohožka je jak krásná, tak praktická. Hlavním úkolem rohožek je zachycení nečistot. Rohožka je navíc vaší vizitkou, její vzor napovídá mnoho o obyvatelích nejen návštěvám. (4home.cz)

Podobné produkty ako Rohožka Beach Welcome2, 58 x 38 cm
Rehabiq Bederní opěrka, měkká, černá (8594180685239), Modom Bederní opěrka s termoobkladem, černá, Modom Bederní opěrka a podsedák 2v1, modrá BX35, Nafukovací sedák s bederní opěrkou, 52 x 49 cm, Plastia Vermikompostér Economy šedá, 38 x 38 x 38 cm, Plastia Vermikompostér Economy zelená, 38 x 38 x 38 cm, Bederní nahřívací polštářek s třešňovými peckami 20 x 55 cm, 4Home Bederní polštář z paměťové pěny Relax, 40 x 35 x 12,5 cm, Taburet s úložným prostorem Tyra, sv. zelená, 38 x 38 x 38 cm, Polštářek, pegas, duhový, 38 x 38 cm (8590331904426), Zahradní židle s mozaikou Olmedo, 38 x 38 x 90 cm, Ergonomická podpěra předloktí, Bederní pás Savior 112×16 cm (190), Bellatex Sedák Paula hladký Plástve, 38 x 38 cm, Bellatex polštářek Korall micro, terra, 38 x 38 cm, Bellatex polštářek Korall micro, béžová, 38 x 38 cm, Bellatex Sedák Paula hladký Chevron, 38 x 38 cm, Bellatex Sedák Paula hladký Vitráž, 38 x 38 cm, Bellatex polštářek Korall micro, červená, 38 x 38 cm, DUVO+ Pelech Ovál černo modrý S 41 × 38 × 20 cm (5414365340674), Sametový taburet růžová, 34 x 41 cm, Rohožka Dárky, 38 x 58 cm, Rohožka Liška, 38 x 58 cm, Rohožka Veverka, 38 x 58 cm, Rohožka Medvěd, 38 x 58 cm, Rohožka Pes, 38 x 58 cm, Rohožka Jelen, 38 x 58 cm, Designa (978-80-736-3841-2), INDESIT IFWS 3841 JH IX (859991597340), Woody Tabule s poličkou, 41 x 65 x 33 cm