1911: pád poslední říše (dvd)

Produkt 1911: pád poslední říše (dvd) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1911: pád poslední říše (dvd) upraviť a produkt hľadať znova.

1911: Pád poslední říše (DVD)

1911: Pád poslední říše (DVD)
Detail

Velká čísnká revoluce začíná. Válka moci a korupce. Režie Jackie Chan. Na počátku 20. století se Čína ocitla ve stavu krize. Země byla rozdělena do soupeřících frakcí, obyvatelstvo říše hladovělo a nedávné politické reformy situaci ještě zhoršily. Dvě stě let vládnoucí dynastii Čching zastupoval sedmiletý císař, jenž byl smozřejmě naprosto mimo realitu. Po dvou stech padesáti letech nezpochybnitelné moci se tedy občané začali otevřeně bouřit. Vládnoucí generálská klika se proto rozhodla vytvořit silnou "novou armádu", aby jakékoliv náznaky lidového povstání zadusila. Ale zbraně byly přáliš drahé a peněz na ně se nedostávalo. Přesto ani Huang Xin (Jackie Chan), který se nedávno vrátil z Japonska, kde studoval umění moderní války, měl jen pomíjivou šanci na úspěch. Věděl ale, že se jeho země rozpadá a nabyl proto dojmu, že nemá jinou možnost, než proti mocné dynastii Čching a její armádě pozvednout meč vzpoury. Huangovo hrdinné počínání se i přes veškeré úsilí jeho spolubojovníků skončilo tragicky. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako 1911: Pád poslední říše (DVD) , 1911: pád poslední říše - dvd (n02327)

1911: Pád poslední říše - DVD (N02327)

1911: Pád poslední říše - DVD (N02327)
Detail

Film na DVD - Po dvou stech padesáti letech nezpochybnitelné moci dynastie Čching se občané začali otevřeně bouřit. Vládnoucí generálská klika se proto rozhodla vytvořit silnou "novou armádu", aby jakékoliv náznaky lidového povstání zadusila... Na počátku 20. století se Čína ocitla ve stavu krize. Země byla rozdělena do soupeřících frakcí, obyvatelstvo říše hladovělo a nedávné politické reformy situaci ještě zhoršily. Dvě stě let vládnoucí dynastii Čching zastupoval sedmiletý císař, jenž byl smozřejmě naprosto mimo realitu. Po dvou stech padesáti letech nezpochybnitelné moci se tedy občané začali otevřeně bouřit. Vládnoucí generálská klika se proto rozhodla vytvořit silnou "novou armádu", aby jakékoliv náznaky lidového povstání zadusila. Ale zbraně byly přáliš drahé a peněz na ně se nedostávalo. Přesto ani Huang Xin (Jackie Chan), který se nedávno vrátil z Japonska, kde studoval umění moderní války, měl jen pomíjivou šanci na úspěch. Věděl ale, že se jeho země... (alza.cz)

Podobné produkty ako 1911: Pád poslední říše - DVD (N02327) , Pád anděla - dvd (n03237)

Pád říše římské - Kovařík Jiří

Pád říše římské - Kovařík Jiří
Detail

Zahrnuje dlouhé období od válek dynastie Flaviovců po roce 69 až po vyplenění Říma Alarichem roku 410. Jedná se o nesmírné množství bitev a tažení římských císařů i jejich vojevůdců, o krvavé boje se sousedními Peršany, s tzv. barbary i o vnitřní války, v nichž se jeden císař snažil svrhnout druhého. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pád říše římské - Kovařík Jiří , Říše slunce - dvd (w02726)

300: Vzestup říše (DVD)

300: Vzestup říše (DVD)
Detail

Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště - na moře. Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště – na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Ve filmu 300: Vzestup říše čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. Společnost Warner Bros. Picture a Legendary Pictures uvádějí film 300: Vzestup říše v produkci společnosti Cruel and Unusual Films, Marka Cantona a Gianni Nunnariho. Hlavní role v tomto akčním dobrodružném filmu ztvárnili Sullivan Stapleton (Gangster Squad – Lovci mafie) jako Themistokles a Eva Green (Temné stíny, Casino Royale) jako Artemesia. Lena Headey si zopakovala svou hlavní roli z filmu 300 jako spartská královna Gorgo. Roli Aeskyla si zahrál Hans Matheson (Souboj Titánů) a Rodrigo Santoro opět hraje perského krále Xerxea. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako 300: Vzestup říše (DVD) , 300: vzestup říše - dvd (w01674)

Úpadek a pád římské říše - Edward Gibbon

Úpadek a pád římské říše - Edward Gibbon
Detail

Úpadek a pád římské říše Edwarda Gibbona je monumentální mistrovské dílo hodné svého velkého tématu, jež dodnes nepřestává udivovat majestátní rétorikou a břitkým vtipem. Gibbon nejenže podává panoramatický obraz společnosti a dějinných událostí, ale jeho vzývání ztracených ctností římské republiky i prvních císařů navíc přesvědčivě evokuje slávu hrdé civilizace univerzálního práva, regionální autonomie a náboženské tolerance. Během dvou staletí od založení Pax Romana (od Augustova vítězství r. 27 př. Kr. do r. 180) zažívali lidé takovou míru osobního bezpečí, prosperity a svobody, jakou předtím nikdy nepoznali. Vždyť asijská impéria byla jen nuznými mocnostmi všeobecného otroctví. Řím je pro Gibbona předobrazem osvícenské budoucnosti rozumu a snášenlivé společnosti - lidé tenkrát všechny náboženské kulty "považovali za stejně oprávněné, filozofové za stejně klamné a úřady za stejně užitečné.” Dnešní evropské dědice Říma ovšem fascinuje především výstižný popis rozkladu a vědomí, že nejen každé impérium, ale i každá civilizace je smrtelná. A v úpadku římské společnosti skutečně nacházíme všechny symptomy současnosti: dekadenci, ztrátu osobních a občanských ctností včetně vlastenectví, nízkou porodnost, korupci právníků i práva, sociální politiku provozovanou uplácením římské chudiny ("chléb a hry"), nezastavitelný růst daní a byrokracie, zánik střední vrstvy, zubožení drobných zemědělců a vznik astronomicky bohatých latifundistů bez vztahu k obecnému dobru, pozdější manicheistické pohrdání vezdejším životem a křesťanskou nevraživost vůči státní moci (Augustin), konec branné povinnosti a nakonec i vládu kariérní armády, jež si vypomáhala germánskými žoldáky. Mocnou říši politicky a ekonomicky oslabilo postupující rozšiřování, takže se rozdělila na dvě části. Nakonec ji zahubila kompromisní politika vůči nepřátelským imigrantům. Nedokázala je vstřebat, nepochopila závažnost problému a uplatňovala pomýlená opatření, například zakázala smíšená manželství. Gibbon napsal první svazek svých dějin v době zrodu americké republiky, jež byla inspirována Římem, a v těchto souvislostech cituje Benjamina Franklina: ”Nedokážeme-li záviset jeden na druhém, bude každý z nás viset zvlášť.” Nepochybné memento mori našich časů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Úpadek a pád římské říše - Edward Gibbon , Úpadek a pád římské říše (978-80-7335-617-0)

Úpadek a pád Římské říše - Gibbon Edward

Úpadek a pád Římské říše - Gibbon Edward
Detail

Úpadek a pád Římské říše Edwarda Gibbona je monumentální mistrovské dílo hodné svého velkého tématu, jež dodnes nepřestává udivovat majestátní rétorikou a břitkým vtipem. Gibbon nejenže podává panoramatický obraz společnosti a dějinných událostí, ale jeho vzývání ztracených ctností římské republiky i prvních císařů navíc přesvědčivě evokuje slávu hrdé civilizace univerzálního práva, regionální autonomie a náboženské tolerance. Během dvou staletí od založení Pax Romana (od Augustova vítězství r. 27 př. Kr. do r. 180) zažívali lidé takovou míru osobního bezpečí, prosperity a svobody, jakou předtím nikdy nepoznali. Vždyť asijská impéria byla jen nuznými mocnostmi všeobecného otroctví. Řím je pro Gibbona předobrazem osvícenské budoucnosti rozumu a snášenlivé společnosti – lidé tenkrát všechny náboženské kulty „považovali za stejně oprávněné, filozofové za stejně klamné a úřady za stejně užitečné.” Dnešní evropské dědice Říma ovšem fascinuje především výstižný popis rozkladu a vědomí, že nejen každé impérium, ale i každá civilizace je smrtelná. A v úpadku římské společnosti skutečně nacházíme všechny symptomy současnosti: dekadenci, ztrátu osobních a občanských ctností včetně vlastenectví, nízkou porodnost, korupci právníků i práva, sociální politiku provozovanou uplácením římské chudiny („chléb a hry“), nezastavitelný růst daní a byrokracie, zánik střední vrstvy, zubožení drobných zemědělců a vznik astronomicky bohatých latifundistů bez vztahu k obecnému dobru, pozdější manicheistické pohrdání vezdejším životem a křesťanskou nevraživost vůči státní moci (Augustin), konec branné povinnosti a nakonec i vládu kariérní armády, jež si vypomáhala germánskými žoldáky. Mocnou říši politicky a ekonomicky oslabilo postupující rozšiřování, takže se rozdělila na dvě části. Nakonec ji zahubila kompromisní politika vůči nepřátelským imigrantům. Nedokázala je vstřebat, nepochopila závažnost problému a uplatňovala pomýlená opatření, například zakázala smíšená manželství. Gibbon napsal první svazek svých dějin v době zrodu americké republiky, jež byla inspirována Římem, a v těchto souvislostech cituje Benjamina Franklina: ”Nedokážeme-li záviset jeden na druhém, bude každý z nás viset zvlášť.” Nepochybné memento mori našich časů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Úpadek a pád Římské říše - Gibbon Edward , Vzestup a pád říše stínu (978-80-7645-340-1)

Louskáček a čtyři říše (DVD)

Louskáček a čtyři říše (DVD)
Detail

DVD film Louskáček a čtyři říše [2018]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Disney kouzelné dobrodružství čeká. Studio Disney, tvůrce filmu Kráska a zvíře, nyní přináší příběh o Louskáčkovi. Když Kláře maminka přenechá tajemný dar, vydává se dívka na cestu do čtyř tajných říší, kde objeví, že právě ona má sílu změnit svět. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Louskáček a čtyři říše (DVD) , Poslední semestr - dvd (d008482)

300: Vzestup říše - DVD (W01674)

300: Vzestup říše - DVD (W01674)
Detail

Film na DVD - Řecký generál Themistoklés čelí invazi perského loďstva, jehož velením božský král Xerxes pověřil mstivou Artemisii. Themistoklés ví, že armádu Peršanů porazí jen jednotné Řecko: vyrazí tedy do útoku, který zcela zvrátí dosavadní průběh války... Pokračování epické ságy podle nového komiksového románu Franka Millera Xerxes, vyprávěného úchvatným vizuálním stylem úspěšné série 300, se přesouvá na nové bojiště - na moře, kde řecký generál Themistokles, usilující o sjednocení celého Řecka, vede bitvu, která zvrátí dosavadní vývoj války. Ve filmu 300: Vzestup říše čelí Themistokles masivní invazi perské armády vedené božským Xerxesem a Artemesií, pomstychtivou velitelkou perského loďstva. Bonusy: • Válečná mašinérie na vlnách ve filmu BITVA SE PŘESOUVÁ NA MOŘE (alza.cz)

Podobné produkty ako 300: Vzestup říše - DVD (W01674) , Poslední souboj - dvd (d01502)

Volný pád (DVD)

Volný pád (DVD)
Detail

DVD Volný pád (1993) - naprosto strhující herecký výkon Michaela Douglase. Staňte se svědky dramatu osamělého muže, podstupujícího jednodenní odysseu ve světě šílenství. Muže odcizeného od vlastní ženy a dcery, propadajícího se až za hranice pocitů frustrace a marnosti v nekonečné dopravní zácpě. Uprostřed dálnice opouští své auto a s ubývající rozvahou se pouští do marného boje s realitou současného velkoměsta. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Volný pád (DVD) , Poslední závod - dvd (n02233)

Horem pádem (DVD)

Horem pádem (DVD)
Detail

Komedie, která vás rozpláče. Drama, které vás rozesměje. Dvěma převaděčům uprchlíků (Zdeněk Suchý, Jan Budař) zůstane po akci ve voze dvouměsíční dítě. Zapomenutého indického chlapečka prodají bezdětné Milušce (Nataša Burger), která touží po dítěti. Její manžel František (Jiří Macháček) je ovšem fotbalový hooligan a rasista. Čtyřicetiletá Hana (Ingrid Timková) pracuje v poradně pro uprchlíky. Její o mnoho let starší partner Otakar (Jan Tříska) zkolabuje při přednášce na univerzitě. Jejich osmnáctiletá dcera Lenka (Kristýna Boková-Lišková) se omylem dozví, že Otakar se nikdy nerozvedl se svojí první ženou Věrou (Emília Vášáryová), s níž má syna Martina (Petr Forman). (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Horem pádem (DVD) , Poslední muž - dvd (654)

Pád anděla (DVD)

Pád anděla (DVD)
Detail

Po Pádu Bílého domu a Pádu Londýna je tu opět další akční pokračování v hlavní roli s Geraldem Butlerem. Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. Banning se zoufale snaží odhalit pravdu a obrátí se na ty nejméně pravděpodobné spojence, aby s jejich pomocí očistil své jméno, ochránil rodinu a zabránil hrozícímu nebezpečí pro celou zemi. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Pád anděla (DVD) , Poslední samuraj - dvd (w01382)

Ikarův pád (DVD)

Ikarův pád (DVD)
Detail

DVD film Ikarův pád [1977]. Český film. Dolby Digital. Hrají: Vladimír Menšík, Jana Hlaváčová, Jaromír Hanzlík. Herecký koncert Vladimíra Menšíka. Herecký koncert Vladimíra Menšíka v příběhu člověka s velkým a velkorysým srdcem, kterému alkohol pomalu mění život. Láska k manželce a synovi ho nutí hledat radikální řešení. Podaří se Ikarovi nasadit si opět křídla? (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Ikarův pád (DVD) , Poslední aristokratka - dvd (d008466)

Vznik a pád třetí říše - William L. Shirer

Vznik a pád třetí říše - William L. Shirer
Detail

Vznik a pád Třetí říše Williama L. Shirera představuje klasické dějiny nacistického Německa. Hitlerův režim a jeho vlastní život nalezly svůj epilog uprostřed ohořelých rozvalin Berlína dvanáct let poté, kdy přišel k moci. V tomto krátkém období zlověstný Hitlerův duch a ideologie zbavená morálky odlidštila mnoho Němců a roznítila strašlivý konflikt druhé světové války. Autor knihy měl výjimečné postavení, odkud mohl pozorovat nacistické Německo.Jako dopisovatel v Berlíně byl svědkem mnoha událostí, jež sám popsal. Slyšel projevy Hitlera a referoval a sílícím pronásledování německých Židů. Po válce se zúčastnil norimberských procesů a získal zvláštní souhlas nahlédnout do všech přejatých německých dokumentů. Již první vydání knihy Vznik a pád Třetí říše se stalo mezinárodním bestsellerem. Význam této dokonalé zprávy zdůrazňuje a doplňuje téměř 400 pečlivě vybraných fotografií. 251 stran, vázaná, 205 x 305 mm. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vznik a pád třetí říše - William L. Shirer , Poslední tvář - dvd (n02088)

Pád říše římské - Římské války V - Jiří Kovařík

Pád říše římské - Římské války V - Jiří Kovařík
Detail

Od bitvy u Mons Graupius a válek dynastie Flaviovců po vyplenění Říma Alarichem roku 410. Pád říše římské je posledním svazkem pětidílného projektu o vojenské historii antického Říma, zahrnujícím dlouhé období od válek dynastie Flaviovců po roce 69 až po vyplenění Říma Alarichem roku 410. Jedná se o nesmírné množství bitev a tažení římských císařů i jejich vojevůdců, o krvavé boje se sousedními Peršany, s tzv. barbary i o vnitřní války, v nichž se jeden císař snažil svrhnout druhého. Období expanze na východ, zejména do Mezopotámie a Dácie, představovalo poslední dobyvatelské úsilí římských legií, po němž následovala jen snaha o udržení dobytého území a ve stále větší míře obrana zejména dunajské hranice před stále většími vpády, zejména Gótů. Syntéza válečných dějin Římské říše od konce 1. století až po zhroucení vojenské síly Západořímské říše nemá obdoby ani v západní literatuře. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pád říše římské - Římské války V - Jiří Kovařík , The program: pád legendy - dvd (n02515)

Vznik a pád třetí říše - Shirer William L.

Vznik a pád třetí říše - Shirer William L.
Detail

Vznik a pád Třetí říše Williama L. Shirera představuje klasické dějiny nacistického Německa. Hitlerův režim a jeho vlastní život nalezly svůj epilog uprostřed ohořelých rozvalin Berlína dvanáct let poté, kdy přišel k moci. V tomto krátkém období zlověstný Hitlerův duch a ideologie zbavená morálky odlidštila mnoho Němců a roznítila strašlivý konflikt druhé světové války. Autor knihy měl výjimečné postavení, odkud mohl pozorovat nacistické Německo.Jako dopisovatel v Berlíně byl svědkem mnoha událostí, jež sám popsal. Slyšel projevy Hitlera a referoval a sílícím pronásledování německých Židů. Po válce se zúčastnil norimberských procesů a získal zvláštní souhlas nahlédnout do všech přejatých německých dokumentů. Již první vydání knihy Vznik a pád Třetí říše se stalo mezinárodním bestsellerem. Význam této dokonalé zprávy zdůrazňuje a doplňuje téměř 400 pečlivě vybraných fotografií. 251 stran, vázaná, 205 x 305 mm. (patro.cz)

Podobné produkty ako Vznik a pád třetí říše - Shirer William L. , Jurský svět: zánik říše - dvd (u00102)

Poslední aristokratka (DVD)

Poslední aristokratka (DVD)
Detail

Nová komedie Jiřího Vejdělka. Rodilý Newyorčan Frank (Hynek Čermák) získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo - zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií (Yvona Stolařová) a temperamentní ženou Vivien (Tatiana Vilhelmová) na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté jsou neznalí místních poměrů a nepolíbení českou realitou, někdejší vlast a zámecký život znají jen z prastarých vyprávění příbuzných. Záležitosti spojené s navrácením majetku pro ně řeší právní zástupce Benda (Vojtěch Kotek). Po příjezdu rodina zjišťuje, že se zámek nachází ve stavu pozvolného rozkladu, stranou veškerého společenského dění. Jedinými stálými obyvateli Kostky jsou zpátečnický kastelán Josef (Martin Pechlát), bodrá hospodyně paní Tichá (Eliška Balzerová) a hypochondrický údržbář Krása (Pavel Liška). Zatímco osazenstvo Kostky pozvolna procitá z mátožného spánku porevolučních devadesátých let, rodina Kostkových stojí před těžkou volbou, zda generacemi vybudované sídlo prodat a vrátit se do Ameriky, nebo se pokusit zámek Kostka zachránit. Film vznikl podle stejnojmenné knihy Evžena Bočka. Bonusy: - Trailer - Fotogalerie - Deník režiséra - Léto s Aristokratkou - Pohled do zákulisí (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední aristokratka (DVD) , Pád říše římské: římské války v (978-80-7497-165-5)

Poslední kovboj (DVD)

Poslední kovboj (DVD)
Detail

Země bez hranic a nespoutaná horoucí vášeň. Big Boy Matson (Woody Harrelson) je zkušený rančer z rodu správných chlapů. Má rád své kovbojské řemeslo a nedokáže si představit, že by svět jeho předků mohl zaniknout. Jenže válka všechno změnila. Kraj v okolí městečka Hi - Lo teď ovládají dobytkáři, kteří se snaží zbohatnout na válečných dodávkách. Big Boy se svým přítelem Petem (Billy Crudup) se však odmítají novým časům přizpůsobit. Cítí se být páni prérie, jejich přátelství nezná hranic, podobně jako země, která je obklopuje. Pak je však rozdělí láska k jedné osudové ženě. Westernové drama režiséra Stephena Frearse a producenta Martina Scorseseho získalo v roce 1999 na filmovém festivalu v Berlíně Stříbrného medvěda. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední kovboj (DVD) , Poslední nás zachrání - dvd (d007362)

Poslední samuraj (DVD)

Poslední samuraj (DVD)
Detail

Tváří v tvář nepříteli v sobě objevil srdce a duši bojovníka. Tom Cruise jako hrdina občanské války. Kapitán Nathan Algren (Tom Cruise), odjíždí do Japonska bojovat se samuraji. Nakonec se však sám postaví do jejich řad. Ken Watanabe (nominován na Zlatý glóbus a Oscara®) jako samurajský vůdce Kacumoto, čelící zániku svého způsobu života. Osudy amerického kapitána a japonského bojovníka se nečekaně protnou ve svižném a emocionálně silném filmu Edwarda Zwicka (držitel ceny za nejlepBonusy:- Komentář režiséra Edwarda Zwickaší režii udělenou National Board of Review´s) o zrození moderního Japonska. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední samuraj (DVD) , Poslední lovec čarodějnic - dvd (d007472)

Poslední panic (DVD)

Poslední panic (DVD)
Detail

DEA (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední panic (DVD) , Rambo: poslední krev - dvd (d008477)

Poslední tvář (DVD)

Poslední tvář (DVD)
Detail

Válka je dala dohromady, láska je rozděluje. Film Seana Penna. Milostný příběh doktora Miguela (Javier Bardem) a ředitelky organizace humanitární pomoci Wren (Charlize Theron) vypukne uprostřed hrůzami války sužované Libérie. Dvojice musí najít způsob, jak si udržet svůj vztah v mimořádně těžkých podmínkách, v nichž se oba snaží pomáhat, ale zároveň mají naprosto rozdílný názor na to, jak konflikt vyřešit. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední tvář (DVD) , Ao: poslední neandrtálec - dvd (8594030605035)

Poslední mohykán (DVD)

Poslední mohykán (DVD)
Detail

DVD film Poslední mohykán [1947]. Československý film pro pamětníky. Dolby Digital. Jaroslav Marvan ve skvělé dvojroli. Majitel starožitnictví pan Bořivoj Kohout vede svou domácnost čítající manželku, dvě dospívající dcery, syna v pubertě a věrného sluhu Antonína, pevnou rukou diktátora. Není proto divu, že když chce nápadník jedné z jeho dcer vídat veřejně svou vyvolenou, musí se uchýlit k malé lsti. Požádá pana Kohouta, aby jej mohl popsat ve své knize o posledních mohykánech pravého mužství. Tím získá volný přístup ke studiu rodiny a začnou se dít věci, se kterými nikdo nepočítal.Bonusy: • Slovo filmového historika • Fotografie • Biografie a filmografie • Soudobá dokumentace (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední mohykán (DVD) , Insidious: poslední klíč - dvd (d007147)

Poslední muž (DVD)

Poslední muž (DVD)
Detail

DVD film Poslední muž [1934]. Československý film pro pamětníky. Dolby Digital. Komedie s Hugo Haasem o despotickém profesorovi. Profesor Alois Kohout je přísný despota. Poslušnost vyžaduje nejen od studentů, ale i od své rodiny. Jeho děti i manželka si ho velice váží, avšak zároveň se ho bojí. Syn Jaroslav tají kázeňské problémy a dcera Zdenka svého přítele dr. Jiřího Bečváře. Jiří se rozhodne požádat o její ruku, ale když je po svém příchodu svědkem téměř vojenského nástupu celé rodiny, rozhodne se změnit taktiku. Vydává se za spisovatele, který chce o profesorovi napsat knihu. Vyzdvihne ho jako vzor a poradí mu, aby předstíral svůj odjezd. Ukrytý v bytě pak bude mít možnost nahlédnout do srdcí svých nejbližších. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední muž (DVD) , Wahl 1911-0467 lithium pro lcd (1911-0467)

Poslední zúčtování (DVD)

Poslední zúčtování (DVD)
Detail

Od producentů filmů Plán útěku a 47 metrů. Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni (Lara Peake). Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, Mike musí zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu - a mnohem většího množství lidí v Rusku - závisí jen na něm. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední zúčtování (DVD) , Resident evil: poslední kapitola - dvd (d007842)

Poslední skaut (DVD)

Poslední skaut (DVD)
Detail

DVD film Poslední skaut [The Last Boy Scout, 1991]. Český dabing. České titulky. Hrají: Bruce Willis, Damon Wayans. Neustávající příval vzrušení, zvláštních efektů a neodolatelně cynického humoru se odehrává ve světě profesionálního fotbalu. Bruce Willis a Damon Wayans tu vytvářejí postavy ošuntělého soukromého detektiva a fotbalového obránce, který musel s hanbou opustit svůj tým. Tohle spojenectví je plné kličkování, sarkastických bonmotů a rozbitých čelistí. Když začne jít do tuhého, oni dokáží být ještě tvrdší. A zábavnější. Přišli hrát – a srovnat skóre v zuřivém zápase, kde více znamená lépe, škoda rány, která padne vedle a zlí hoši už víc mrtví být nemohou. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední skaut (DVD) , Jack reacher: poslední výstřel - dvd (p00845)

Poslední závod (DVD)

Poslední závod (DVD)
Detail

DVD film Poslední závod [2022]. Český film. Dolby Digital. Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. Hrají: Kryštof Hádek, Judit Bárdos, Marek Adamczyk, Oldřich Kaiser. Krkonoše před první světovou válkou byl chudý kraj, kde se střetával český živel s německým. Bohumil Hanč byl nejslavnější český lyžař své doby, vyhrával závody doma i v zahraničí. Všestranný sportovec Emerich Rath se jako jediný Němec zúčastňoval českých závodů, ostatní Němci z Krkonoš je z nacionálních důvodů bojkotovali. Hanč a Rath se proto dobře znali a setkali se i na startu významného závodu v březnu roku 1913. Po prvním kole se počasí na hřebenech prudce zhoršilo, vypukla sněhová vánice a všichni postupně vzdali. Hanč zůstal na trati sám, závod o první místo se ovšem změnil v závod o holý život. Vrbata stojí na trati jako jediný divák, Rath se vydává Hančovi na pomoc a všichni tři začínají v nelidském mraze a neproniknutelné vichřici psát příběh o hrdinství, odvaze, vůli a přátelství.Bonusy:• Z natáčení• Teaser• Trailer (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední závod (DVD) , Vznik a pád třetí říše: historie hitlerovského německa (978-80-206-1078-2)

Poslední souboj (DVD)

Poslední souboj (DVD)
Detail

DVD film Poslední souboj [The Last Duel, 2021]. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Matt Damon, Adam Driver. Režie: Ridley Scott. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední souboj (DVD) , Vzestup a pád sparťanů 1 - kodex cti - dvd (7002_25)

Poslední zločin (DVD)

Poslední zločin (DVD)
Detail

DVD film Poslední zločin [2008]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Jméno zločince se skrývá v jeho paměti… Boj se zločincem nebo s vlastní slabostí? Komisař ve výslužbě Charles Boyer onemocněl Alzheimerovou chorobou. Kvůli zhoršující se paměti odchází raději nakonec na specializovanou kliniku, kde se brzy spřátelí s personálem i pacienty. Když začnou záhadně umírat pacienti, chopí se Charles ještě jednou případu - svého posledního. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední zločin (DVD) , Vzestup a pád sparťanů 2 - zničující válka - dvd (7002_26)

Jurský svět 2: Zánik říše (DVD)

Jurský svět 2: Zánik říše (DVD)
Detail

Uběhly tři roky od chvíle, kdy uprchlí dinosauři zničili zábavní park a luxusní rekreační letovisko Jurský svět. Před čtyřmi lety nás dinosauři porazili. Alespoň na Isla Nublar, exotickém ostrově, kde prosperoval unikátní zábavní park Jurský svět, než se jeho exponátům podařilo utéct z klecí. Ve finále jednoho z nejúspěšnějších filmů všech dob opustili ostrov poslední lidé a nechali ostrov napospas prehistorickým tvorům. Jenže teď se za nimi musí vrátit. Proč? Protože na ostrově se probudila tamní sopka a dinosaurům už podruhé v dějinách hrozí vyhynutí. Claire (Bryce Dallas Howard) se z upjaté manažerky parku proměnila v aktivistku, která je chce za každou cenu zachránit. A Owena (Chris Pratt) na ostrov žene touha najít a spasit Blue, inteligentního ještěra, jehož dokázal vychovat a částečně vycvičit, a po němž se po zániku parku slehla zem. Na Isla Nublar jim však nehrozí jenom sežrání, zašlápnutí či spálení tekoucí lávou. Hned po příjezdu se stanou očitými svědky a nedobrovolnými aktéry falešné hry, která v konečném důsledku může změnit život na celé planetě a vrátit ho o pár miliónů let zpátky.BONUSY:• Na natáčení s Chrisem & Bryce • Rozvoj říše • Akce na ostrově• Zrození zlosaura • Aukce začíná! (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Jurský svět 2: Zánik říše (DVD) , Securia pro maki (1911)

Jurský svět: Zánik říše - DVD (U00102)

Jurský svět: Zánik říše - DVD (U00102)
Detail

Film na DVD - Uběhly tři roky od chvíle, kdy dinosauři zničili zábavní park Jurský svět. Ostrov Isla Nublar opustili lidé, zatímco dinosauři přežívají v hlubokých lesích. Když se na ostrově začne probouzet sopka, Owen a Claire se vrací se záchrannou misí... Před čtyřmi lety nás dinosauři porazili. Alespoň na Isla Nublar, exotickém ostrově, kde prosperoval unikátní zábavní park Jurský svět, než se jeho exponátům podařilo utéct z klecí. Lidé nakonec opustili ostrov a nechali jej napospas prehistorickým tvorům. Jenže teď se za nimi musí vrátit. Proč? Protože na ostrově se probudila tamní sopka a dinosaurům už podruhé v dějinách hrozí vyhynutí. Claire se z upjaté manažerky parku proměnila v aktivistku, která je chce za každou cenu zachránit. A Owena (Chris Pratt) na ostrov žene touha najít a spasit Blue, inteligentního ještěra, jehož dokázal vychovat a částečně vycvičit, a po němž se po zániku parku slehla zem. Na Isla Nublar jim však nehrozí jenom sežrání,... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jurský svět: Zánik říše - DVD (U00102) , Temný mesiáš: okultní záhady třetí říše - dvd (7001-08)

Pád anděla - DVD (N03237)

Pád anděla - DVD (N03237)
Detail

Film na DVD - Mike Banning zachránil prezidenta USA když padl Bílý dům, i když padl Londýn. Teď má ale problémy on sám... Mike Banning zachránil prezidenta USA když padl Bílý dům, i když padl Londýn. Teď má ale problémy on sám... Po neúspěšném pokusu o atentát na amerického prezidenta (Morgan Freeman) je jeho důvěryhodný ochránce, agent tajné služby Mike Banning (Gerard Butler), falešně obviněn a poslán do vazby. Když se mu podaří uprchnout, musí se držet dál od své vlastní agentury a přelstít FBI, aby našel skutečné viníky. (alza.cz)

Podobné produkty ako Pád anděla - DVD (N03237) , Shoky & morthy: poslední velká akce - dvd (n03463)

Volný pád - DVD (W01173)

Volný pád - DVD (W01173)
Detail

Film na DVD - Silnice jsou ucpané. Našimi městy se šíří strach. V obchodech a restauracích má zákazník jen málokdy pravdu. Tlak života ve velkoměstě může rozzuřit každého. Ale vyhozený úředník Bill Foster je víc než rozzuřený. Rozhodl se vyrovnat účty. Silnice jsou ucpané. Našimi městy se šíří strach. V obchodech a restauracích má zákazník jen málokdy pravdu. Tlak života ve velkoměstě může rozzuřit každého. Ale vyhozený úředník Bill Foster je víc než rozzuřený. Rozhodl se vyrovnat účty. V nejteplejším dni roku opouští Foster své auto - se značkou D-FENS - uvězněné v dopravní zácpě a kráčí přímo do nitra absurdně zábavné a děsivě násilné městské noční můry. Fostera, obyčejného muže ve válce s frustracemi každodenního života, ztělesnil držitel* Oscara® Michael Douglas, oscarový®** Robert Duvall hraje zkušeného policistu, rozhodnutého Fosterovo tažení zastavit. Tento strhující thriller vypráví jejich příběh a ptá se: „Rozpadáme se?” (alza.cz)

Podobné produkty ako Volný pád - DVD (W01173)

Temný mesiáš: Okultní záhady Třetí říše (DVD)

Temný mesiáš: Okultní záhady Třetí říše (DVD)
Detail

Jak se Hitler dostal k moci? Jak se mu podařilo ovládnout masy? Kdo mu při tom pomohl? Hitlerův ohromující politický i vojenský úspěch vyvolává u řady lidí nevyhnutelnou otázku, jak mohl německý národ získat takovou moc a sílu. Vždyť to byli vesměs obyčejní lidé, nezřídka bez jakéhokoli vzdělání. Je možné, že by uzavřeli smlouvu se samotným ďáblem. Když v květnu 1945 dobyla Rudá armáda Berlín, v proniknutí do Hitlerova bunkru se sovětským vojákům snažili zabránit Tibeťané oblečení v uniformách, kteří patřili k tajné Vůdcově ochrance. Tibeťané u Hitlerova bunkru symbolizují zánik a zároveň i zrod mocné Třetí říše, neboť tajné tibetské vědění tvoří základ nacismu a mezi Berlínem a Šambalou údajně existovalo jakési tajemné spojení. Podle legendy již v Šambale nenalezneme žádné smrtelníky, nýbrž mocné tvory starobylé árijské rasy, jež povstali z mrtvých. Hitler byl přesvědčen, že tento mytický svět skutečně existuje a chtěl z něho čerpat sílu pro své velitele, aby společně s nimi mohl rozpoutat nelidské běsnění, které přinesla druhá světová válka. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Temný mesiáš: Okultní záhady Třetí říše (DVD)

Poslední skotský král (DVD)

Poslední skotský král (DVD)
Detail

DVD film Poslední skotský král [2006]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Forest Whitaker, James McAvoy. Vítěz Oscara za nejlepší mužský herecký výkon v hlavní roli. Příběh Aminovy krutovlády je viděn očima mladého Skota Nicholase Garrigana (James McAvoy), který se stal částečně i kvůli diktátorově nečekané lásce ke skotské kultuře jeho osobním lékařem. Aminův vztah ke Skotsku je tak silný, že se později dokonce prohlašuje “posledním skotským králem.” Zpočátku je Garrigan Aminovým šarmem a dekadentním chováním naprosto uchvácen. Život snů se ale záhy mění v noční můru plnou zrad a šílenství, ze které není úniku. Film byl inspirován osudy skutečných osob a přináší poutavou a napínavou podívanou s hereckými výkony, na které nezapomenete. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední skotský král (DVD)

Poslední muž (DVD) - digipack

Poslední muž (DVD) - digipack
Detail

DVD film Poslední muž [1934]. Československý film pro pamětníky. Dolby Digital. Diagipack. Komedie s Hugo Haasem o despotickém profesorovi. Profesor Alois Kohout je přísný despota. Poslušnost vyžaduje nejen od studentů, ale i od své rodiny. Jeho děti i manželka si ho velice váží, avšak zároveň se ho bojí. Syn Jaroslav tají kázeňské problémy a dcera Zdenka svého přítele dr. Jiřího Bečváře. Jiří se rozhodne požádat o její ruku, ale když je po svém příchodu svědkem téměř vojenského nástupu celé rodiny, rozhodne se změnit taktiku. Vydává se za spisovatele, který chce o profesorovi napsat knihu. Vyzdvihne ho jako vzor a poradí mu, aby předstíral svůj odjezd. Ukrytý v bytě pak bude mít možnost nahlédnout do srdcí svých nejbližších. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední muž (DVD) - digipack

Klub poslední naděje (DVD)

Klub poslední naděje (DVD)
Detail

Píše se rok 1985. Elektrikář a příležitostný jezdec rodea Ron Woodroof se od lékařů dozvídá, že má AIDS a že mu nezbývá více než 30 dnů života. Píše se rok 1985. Elektrikář a příležitostný jezdec rodea Ron Woodroof se od lékařů dozvídá, že má AIDS a že mu nezbývá více než 30 dnů života. Doktoři si s tehdy novou smrtelnou nemocí nevědí rady a tak Ronovi víceméně dokážou poradit jediné – pošlou jej domů umřít. Ale Ron to nevzdává, pouští se do bitvy o svůj život s lékaři, farmaceutickými firmami, úředníky a hledá cestu jak přežít. Vyráží do Mexika, ale nehledá tam drogové bosse, hledá alternativní možnosti léčby AIDS a jeho šancí se tak stane mezinárodní černý trh s neschválenými léky. A protože nemá jinou možnost ani co ztratit, začne tyto léky pašovat přes hranice do USA. Zvláštního spojence Ron najde v Rayonovi (Jared Leto), transsexuálovi, který má stejnou touhu po životě i stejnou diagnózu. Naštěstí Rayon sdílí Ronova podnikatelského ducha a tak spolu začnou hledat cestu, jak se vyhnout vládním sankcím namířeným proti prodeji neschválených léků. Nakonec založí Dallas Buyers Club, který funguje na principu, kdy nemocní lidé platí měsíční členské příspěvky a za to získají přístup k zásobám nových a především neoficiálních léků. Takto vzniklá komunita stejně postižených a často zoufalých lidí se rychle rozrůstá a sílí. Ron už není jen pašerákem léků, stává se i bojovníkem za důstojnost, vzdělání a společenské přijetí HIV pozitivních lidí. A tak díky své snaze o přežití Ron žije naplno jako nikdy předtím, v čase, kdy již měl být spolehlivě a dávno mrtvý. Film Klub poslední naděje je inspirován skutečnými událostmi. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Klub poslední naděje (DVD)

Greenland: Poslední úkryt (DVD)

Greenland: Poslední úkryt (DVD)
Detail

V katastrofickém thrilleru Poslední úkryt se lidstvo snaží přežít a zachránit se před ničivou kometou, která se nezadržitelně řítí k Zemi. John Garrity (Gerard Butler) s manželkou Allison (Morena Baccarin) a malým synem Nathanem se vydávají na nebezpečnou cestu, aby našli útočiště, před obrovskou kometou rychle se blížící k Zemi. Uprostřed děsivých zpráv o tom, že města po celém světě jsou ničena úlomky komety, naši protagonisté bojují s rostoucí panikou a bezprávím, které je obklopuje. Budeme svědky zběsilého útěku do bezpečí. Podaří se jim najít poslední úkryt před globální apokalypsou a najít nový bezpečný domov? (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Greenland: Poslední úkryt (DVD)

Poslední pokušení Krista (DVD)

Poslední pokušení Krista (DVD)
Detail

DVD film Poslední pokušení Krista [1988]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Režie Martin Scorsese. V hlavní roli Willem Dafoe. Odhalte, duševní rozpolcení doprovázející Ježíše Krista na jeho cestě životem. Snímekzachycuje situace, kdy čelí stejným pokušením jako každý člověk. Pochybuje o sobě samém a vzpírá se úkolu. Svému poslednímu pokušení na kříži, ke kterému je předurčenBohem. Film je natočený podle románu Nikose Kazantzakise. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední pokušení Krista (DVD)

Poslední mohykán (1992) (DVD)

Poslední mohykán (1992) (DVD)
Detail

DVD film Poslední mohykán [1992]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Daniel Day-Lewis jako Sokolí oko - adoptovaný syn Mohykánů, v akční sáze z doby zrodu nezávislých Spojených států. Dvojnásobný držitel Ceny Akademie Daniel Day-Lewis jako Sokolí oko - adoptovaný syn Mohykánů, v akční sáze z doby zrodu nezávislých Spojených států, natočené podle slavné knihy J. F. Coopera. Uprostřed krvavých bojů s Francouzi a indiány se Sokolí oko zamiluje do aristokratické dcery (Madeleine Stowe) hrdého britského plukovníka a přísahá ji ochránit za jakoukoli cenu. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Poslední mohykán (1992) (DVD)

Poslední závod - DVD (N02233)

Poslední závod - DVD (N02233)
Detail

Film na DVD - Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha. Pravdivý příběh Hanče, Vrbaty a Ratha Krkonoše před první světovou válkou byl chudý kraj, kde se střetával český živel s německým. Bohumil Hanč byl nejslavnější český lyžař své doby, vyhrával závody doma i v zahraničí. Všestranný sportovec Emerich Rath se jako jediný Němec zúčastňoval českých závodů, ostatní Němci z Krkonoš je z nacionálních důvodů bojkotovali. Hanč a Rath se proto dobře znali a setkali se i na startu významného závodu v březnu roku 1913. Po prvním kole se počasí na hřebenech prudce zhoršilo, vypukla sněhová vánice a všichni postupně vzdali. Hanč zůstal na trati sám, závod o první místo se ovšem změnil v závod o holý život. Vrbata stojí na trati jako jediný divák, Rath se vydává Hančovi na pomoc a všichni tři začínají v nelidském mraze a neproniknutelné vichřici psát příběh o hrdinství, odvaze, vůli a přátelství. Bonusy: • Jak se točí zima (filmy o filmu) • Trailer • Partneři... (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední závod - DVD (N02233)

Poslední tvář - DVD (N02088)

Poslední tvář - DVD (N02088)
Detail

Film na DVD - Válka je dala dohromady, láska je rozděluje... Milostný příběh doktora Miguela (Javier Bardem) a ředitelky organizace humanitární pomoci Wren (Charlize Theron) vypukne uprostřed hrůzami války sužované Libérie. Válka je dala dohromady, láska je rozděluje Milostný příběh doktora Miguela (Javier Bardem) a ředitelky organizace humanitární pomoci Wren (Charlize Theron) vypukne uprostřed hrůzami války sužované Libérie. Dvojice musí najít způsob, jak si udržet svůj vztah v mimořádně těžkých podmínkách, v nichž se oba snaží pomáhat, ale zároveň mají naprosto rozdílný názor na to, jak konflikt vyřešit. Film Seana Penna (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední tvář - DVD (N02088)

Poslední aristokratka - DVD (D008466)

Poslední aristokratka - DVD (D008466)
Detail

Film na DVD - Rodilý Newyorčan Frank získá díky svým předkům rodové sídlo - zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s rodinou na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté ovšem tvrdě naráží na českou realitu porevolučních devadesátých let... Rodilý Newyorčan Frank (Hynek Čermák) získá díky svým šlechtickým předkům dávné rodové sídlo - zámek Kostka. Potomek emigrantů se tak po více než čtyřiceti letech chystá s dcerou Marií (Yvona Stolařová) a temperamentní ženou Vivien (Tatiana Vilhelmová) na velký návrat do Čech. Čerství aristokraté jsou neznalí místních poměrů a nepolíbení českou realitou, někdejší vlast a zámecký život znají jen z prastarých vyprávění příbuzných. Záležitosti spojené s navrácením majetku pro ně řeší právní zástupce Benda (Vojtěch Kotek). Po příjezdu rodina zjišťuje, že se zámek nachází ve stavu pozvolného rozkladu, stranou veškerého společenského dění. Jedinými stálými obyvateli Kostky jsou zpátečnický... (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední aristokratka - DVD (D008466)

Poslední souboj - DVD (D01502)

Poslední souboj - DVD (D01502)
Detail

Film na DVD - Skutečný příběh ženy, která svým vzdoruplným činem změnila historii Provokativní drama vizionářského filmaře Ridleyho Scotta, ve kterém Jodie Comer „zanechává svou stopu” (Owen Gleiberman, Variety), bylo natočeno podle skutečných událostí ze 14. století ve Francii. Soustředí se na skandální obvinění jedné ženy (Jodie Comer), že byla brutálně napadena Jacquesem Le Grisem (Adam Driver), přítelem jejího manžela Jeana de Carrougese (Matt Damon). Nyní, aby dokázal tvrzení své manželky, musí de Carrouges bojovat s Le Grisem na život a na smrt. Následný soudní souboj vloží osud všech tří do rukou Božích. Intrikánského Le Grisova spojence, hraběte d'Alençon, si zahrál Ben Affleck. (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední souboj - DVD (D01502)

Poslední semestr - DVD (D008482)

Poslední semestr - DVD (D008482)
Detail

Film na DVD - Úžasně zábavné i dojemné komediální drama o muži, který se rozhodl dožít svůj život naplno až do úplného konce... Když se Richard (Johnny Depp), světem protřelý univerzitní profesor, dozví lékařskou diagnózu, která mění celý jeho dosavadní život, rozhodne se zapomenout na veškerou přetvářku i konvence, aby zbytek života prožil nevázaně a odvážně, s kousavým smyslem pro humor a nádechem bláznovství a pošetilosti. Postupně se stále více oddává všem myslitelným neřestem - alkoholu, tabáku, sexuálním požitkům a urážení těch, kteří ho štvou. S vědomím blížícího se konce ale dospívá k poznání veliké životní pravdy. Učí se smířit se všemi, kterým předtím ublížil a koho má hluboko ve svém srdci rád. (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední semestr - DVD (D008482)

Poslední zúčtování - DVD (D008369)

Poslední zúčtování - DVD (D008369)
Detail

Film na DVD - Poté, co teroristi unesli jeho neteř na fotbalovém zápase, se bývalý voják se speciálními dovednostmi rozhodne nejen zachránit ji, ale zabránit i zničení celého stadionu... Když se Arkadij (Ray Stevenson), bývalý vůdce revoluce v ruské Sukovii, dozví, že se jeho zrádný bratr Dimitrij (Pierce Brosnan) nachází v ochozech stadionu, na kterém právě probíhá evropské semifinále mezi týmy West Ham United a Dynamo FCC, společně se svými kumpány londýnský stadion Boleyn Ground násilně obsadí. Mezi diváky je i americký válečný veterán Mike Knox (Dave Bautista) se svou neteří Danni. Když se oba do spiknutí nešťastnou náhodou zapletou, musí Mike zneškodnit Arkadije a jeho těžce vyzbrojený tým. Dokáže to dřív, než se Arkadij dostane k Dimitriji? Osud 35 000 diváků na stadionu - a mnohem většího množství lidí v Rusku - závisí jen na něm. (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední zúčtování - DVD (D008369)

Poslední muž - DVD (654)

Poslední muž - DVD (654)
Detail

Film na DVD - Profesor Alois Kohout je přísný despota. Poslušnost vyžaduje nejen od studentů, ale i od své rodiny. Profesor Alois Kohout je přísný despota. Poslušnost vyžaduje nejen od studentů, ale i od své rodiny. Jeho děti i manželka si ho velice váží, avšak zároveň se ho bojí. Syn Jaroslav tají kázeňské problémy a dcera Zdenka svého přítele dr. Jiřího Bečváře. Jiří se rozhodne požádat o její ruku, ale když je po svém příchodu svědkem téměř vojenského nástupu celé rodiny, rozhodne se změnit taktiku. Vydává se za spisovatele, který chce o profesorovi napsat knihu. Vyzdvihne ho jako vzor a poradí mu, aby předstíral svůj odjezd. Ukrytý v bytě pak bude mít možnost nahlédnout do srdcí svých nejbližších. (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední muž - DVD (654)

Poslední samuraj - DVD (W01382)

Poslední samuraj - DVD (W01382)
Detail

Film na DVD - Tom Cruise jako hrdina občanské války, kapitán Nathan Algren, odjíždí do Japonska bojovat se samuraji. Nakonec se však postaví sám do jejich řad a přísahá věrnost jejich boji. Tom Cruise jako hrdina občanské války, kapitán Nathan Algren, odjíždí do Japonska bojovat se samuraji. Nakonec se však postaví sám do jejich řad a přísahá věrnost jejich boji. Ken Watanabe jako Kacumoto, samurajský vůdce, musí čelit faktu, že nadešel konec jeho způsobu života. Osudy amerického kapitána a japonského bojovníka se nečekaně protnou. Režisérem tohoto skvělého a emocionálně silného velkofilmu o vzniku moderního Japonska je Edward Zwick (držitel ceny za nejlepší režii udělenou National Board of Review's). Bonusy • Komentář režiséra Edwarda Zwicka (alza.cz)

Podobné produkty ako Poslední samuraj - DVD (W01382)

Říše hraček (DVD)

Říše hraček (DVD)
Detail

DVD film Říše hraček [Mr. Magorium's Wonder Emporium, 2007]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Dustin Hoffman, Natalie Portman. Kdo uvěří, může uvidět zázraky. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Říše hraček (DVD)

Říše slunce (DVD)

Říše slunce (DVD)
Detail

DVD film Říše slunce [1987]. Český dabing. České titulky. Dolby Digital. Hrají: Christian Bale, John Malkovich. Režie Steven Spielberg. Spielbergův film je inspirující, epický příběh malého chlapce za druhé světové války. Očima mladého Brita Jima Grahama, jehož nezdolný duch se dokáže povznést vysoko nad ostnaté dráty japonského internačního tábora, poznáte fascinaci a hrůzu války. Dětství končí v okamžiku, kdy se jediným smyslem života stává přežití. Říše slunce podle bestselleru J. G. Ballarda je vůbec první produkcí hollywoodského studia natočenou v Čínské lidové republice. Film získal roku 1987 cenu kritiky za nejlepší film, režii a zároveň zvláštní uznání pro Christiana Balea (Jim) za výkon v dětské roli. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Říše slunce (DVD)

The Program: Pád legendy (DVD)

The Program: Pád legendy (DVD)
Detail

The Program: Pád legendy mapuje vzrušující příběh cyklistické kariéry Lance Armstronga z přelomu tisíciletí, kdy zápasí s rakovinou a kdy on i jeho američtí kolegové cyklistice dominují a mění tento dříve ryze evropský sport na... The Program: Pád legendy mapuje vzrušující příběh cyklistické kariéry Lance Armstronga z přelomu tisíciletí, kdy zápasí s rakovinou a kdy on i jeho američtí kolegové cyklistice dominují a mění tento dříve ryze evropský sport na světový fenomén. Po celkem sedmi vítězstvích na Tour de France Lance Armstrong odchází do sportovního důchodu jako jeden z největších sportovních hrdinů naší doby s miliony dolarů v kapse. Irský sportovní novinář David Walsh je nejprve okouzlen talentem a lidským charismatem Lance Armstronga. Avšak po několika vítězstvích Armstronga v Tour de France mu něco na něm nesedí a začíná být přesvědčený, že jeho výkony v průbězích závodů jsou podpořené zakázanými dopingovými látkami. Walsh, hnaný touhou dokázat svou pravdu, začne shromažďovat důkazy, které nakonec Armstronga odhalí jako největšího podvodníka v historii sportu. Lež, kterou Armstrong světu předhazoval, neměla obdoby, ale i v současnosti je stále cyklista jedněmi oslavován a druhými zatracován. Jedno je jisté - Lance Armstrong měl vítězství v krvi. (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako The Program: Pád legendy (DVD)

Horem pádem (DVD) (papírový obal)

Horem pádem (DVD) (papírový obal)
Detail

Komedie, která vás rozpláče. Drama, které vás rozesměje. Dvěma převaděčům uprchlíků (Zdeněk Suchý, Jan Budař) zůstane po akci ve voze dvouměsíční dítě. Zapomenutého indického chlapečka prodají bezdětné Milušce (Nataša Burger), která touží po dítěti. Její manžel František (Jiří Macháček) je ovšem fotbalový hooligan a rasista. Čtyřicetiletá Hana (Ingrid Timková) pracuje v poradně pro uprchlíky. Její o mnoho let starší partner Otakar (Jan Tříska) zkolabuje při přednášce na univerzitě. Jejich osmnáctiletá dcera Lenka (Kristýna Boková-Lišková) se omylem dozví, že Otakar se nikdy nerozvedl se svojí první ženou Věrou (Emília Vášáryová), s níž má syna Martina (Petr Forman). (dvd-premiery.cz)

Podobné produkty ako Horem pádem (DVD) (papírový obal)
1911: Pád poslední říše - DVD (N02327), Pád anděla - DVD (N03237), Říše slunce - DVD (W02726), 300: Vzestup říše - DVD (W01674), Úpadek a pád Římské říše (978-80-7335-617-0), Vzestup a pád říše stínu (978-80-7645-340-1), Poslední semestr - DVD (D008482), Poslední souboj - DVD (D01502), Poslední závod - DVD (N02233), Poslední muž - DVD (654), Poslední samuraj - DVD (W01382), Poslední aristokratka - DVD (D008466), Poslední tvář - DVD (N02088), The Program: Pád legendy - DVD (N02515), Jurský svět: Zánik říše - DVD (U00102), Pád říše římské: Římské války V (978-80-7497-165-5), Poslední nás zachrání - DVD (D007362), Poslední lovec čarodějnic - DVD (D007472), Rambo: Poslední krev - DVD (D008477), AO: Poslední neandrtálec - DVD (8594030605035), Insidious: Poslední klíč - DVD (D007147), Wahl 1911-0467 Lithium Pro LCD (1911-0467), Resident Evil: Poslední kapitola - DVD (D007842), Jack Reacher: Poslední výstřel - DVD (P00845), Vznik a pád třetí říše: Historie Hitlerovského Německa (978-80-206-1078-2), Vzestup a pád Sparťanů 1 - Kodex cti - DVD (7002_25), Vzestup a pád Sparťanů 2 - Zničující válka - DVD (7002_26), Securia Pro Maki (1911), Temný mesiáš: Okultní záhady Třetí říše - DVD (7001-08), Shoky & Morthy: Poslední velká akce - DVD (N03463)