1599 rok v životě williama shakespeara - shapiro james

Produkt 1599 rok v životě williama shakespeara - shapiro james sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1599 rok v životě williama shakespeara - shapiro james upraviť a produkt hľadať znova.

1599 Rok v životě Williama Shakespeara - Shapiro James

1599 Rok v životě Williama Shakespeara - Shapiro James
Detail

Jak se z talentovaného dramatika a básníka stal jeden z největších autorů v dějinách literatury? V Shapirově nebývale živém líčení můžeme sledovat, co Shakespeare v roce 1599 četl, jaké hry viděl a s kým spolupracoval, stejně tak jako dějinné události, které hýbaly alžbětinskou Anglií. Výsledek už známe: v tomto událostmi nabitém roce Shakespeare investuje do nového divadla Globe a po večerech (!) napíše hned čtyři hry – Jindřicha V., Julia Caesara, Jak se vám líbí a konečně Hamleta – snad nejobdivovanější hru všech dob. S tím, jak se dozvíme, co k jejich vzniku vedlo, se prohloubí i naše porozumění a při příští návštěvě divadla uvidíme své oblíbené postavy zase v jiném světle. (patro.cz)

Podobné produkty ako 1599 Rok v životě Williama Shakespeara - Shapiro James , 1599 rok v životě williama shakespeara (978-80-257-2351-7)

1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara - James Shapiro

1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara - James Shapiro
Detail

Jak se z talentovaného dramatika a básníka stal jeden z největších autorů v dějinách literatury? V Shapirově nebývale živém líčení můžeme sledovat, co Shakespeare v roce 1599 četl, jaké hry viděl a s kým spolupracoval, stejně tak jako dějinné události, které hýbaly alžbětinskou Anglií. Výsledek už známe: v tomto událostmi nabitém roce Shakespeare investuje do nového divadla Globe a po večerech (!) napíše hned čtyři hry - Jindřicha V., Julia Caesara, Jak se vám líbí a konečně Hamleta - snad nejobdivovanější hru všech dob. S tím, jak se dozvíme, co k jejich vzniku vedlo, se prohloubí i naše porozumění a při příští návštěvě divadla uvidíme své oblíbené postavy zase v jiném světle. Vydání knihy podpořilo Ministerstvo kultury České republiky.Vydání knihy podpořilo Ministerstvo kultury České republiky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1599:Jeden rok v životě Williama Shakespeara - James Shapiro , Heroinové deníky: jeden rok v životě rockové hvězdy (978-80-7511-445-7)

1599 Rok v životě Williama Shakespeara (978-80-257-2351-7)

1599 Rok v životě Williama Shakespeara (978-80-257-2351-7)
Detail

Kniha - autor James Shapiro, česky Jak se z talentovaného dramatika a básníka stal jeden z největších autorů v dějinách literatury (alza.cz)

Podobné produkty ako 1599 Rok v životě Williama Shakespeara (978-80-257-2351-7) , Krize v životě, život v krizi ()

Jeden rok v živote včely - Gerstmeier David

Jeden rok v živote včely - Gerstmeier David
Detail

Vydaj sa na dobrodružnú výpravu! Včelie spoločenstvo v priebehu celého roka ČO ROBIA VČELY V ZIME? EXISTUJE NIEČO AKO VČELIA REČ? AKO VČELY VYRÁBAJÚ LAHODNÝ MED? A AKO SA VÔBEC VČELA STANE KRÁĽOVNOU? Nazri s nami do včelieho úľa! Budeme pozorovať usilovné včielky zblízka a zistíme, čo všetko sa v úli deje. Každá jedna včielka má totiž svoju dôležitú úlohu: od výchovy nováčikov cez stavbu plástov až po zber nektáru a peľu. Okrem toho sa dozvieme aj to, ako sa včelári starajú o svoje včelstvá, aby sa im dobre darilo a boli zdravé. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v živote včely - Gerstmeier David , Rok v provenci ()

Jeden rok v životě včely - Gerstmeier David

Jeden rok v životě včely - Gerstmeier David
Detail

Vydej se na dobrodružnou výpravu! Včelí společenství v průběhu celého roku CO DĚLAJÍ VČELY V ZIMĚ? EXISTUJE NĚCO JAKO VČELÍ ŘEČ? JAK VČELY VYRÁBĚJÍ LAHODNÝ MED? JAK SE VŮBEC VČELA STANE KRÁLOVNOU? Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu. Dále se také dozvíme, jak se včelaři o svá včelstva starají, aby se jim dobře dařilo a byla zdravá. Tobias Miltenberger po studiu v Jižní Americe začal pracovat se včelami a od té doby ho to už nepustilo. V průběhu studia zemědělství se věnoval žížalám a včelám, které považuje za důležitá stvoření. Jeho blízké toto zaměření poměrně zaskočilo, Tobias si z toho však nic nedělal. Jeho zájem o včely postupně vzrostl natolik, že právě včelám se rozhodl věnovat i nadále. A díky tomu jim může i pomáhat: Čím více toho o nich ví, tím lépe je také může chránit. David Gerstmeier - Včely jsou Davidovy blízké kamarádky už od dob jeho dětství. Už jako malý kluk se rozhodl, že se stane včelařem, svoje první včelstvo si přál ke dvanáctým narozeninám. Od té doby si David svůj život bez včel už ani nedovede představit. Stal se včelařem a na dva roky odcestoval do Afriky. Tam podporoval jeden včelí projekt a seznámil se s africkými včelami. Po návratu do Německa se vyučil zahradníkem a stal se včelařským mistrem. Ani to mu však nestačilo, včely mu jednoduše přirostly k srdci. Proto se je neúnavně snaží studovat a ukazovat lidem, co mohou udělat pro to, aby se včelám dařilo. Hannah Götteová už jako malé děvčátko ze všeho nejraději trávila svůj volný čas venku v přírodě. Dlouhé hodiny se jen tak toulala lesem, hrála si u potoka nebo se proháněla na koňském hřbetu po zelených lánech. Hannah se jednoho dne stane učitelkou a ráda by okouzlující svět přírody včetně zvířat ukázala také dětem. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v životě včely - Gerstmeier David , Svědectví o životě v kldr ()

Jeden rok v životě včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger

Jeden rok v životě včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger
Detail

Vydej se na dobrodružnou výpravu! Včelí společenství v průběhu celého roku. CO DĚLAJÍ VČELY V ZIMĚ? EXISTUJE NĚCO JAKO VČELÍ ŘEČ? JAK VČELY VYRÁBĚJÍ LAHODNÝ MED? JAK SE VŮBEC VČELA STANE KRÁLOVNOU? Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu. Dále se také dozvíme, jak se včelaři o svá včelstva starají, aby se jim dobře dařilo a byla zdravá. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v životě včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger , Rok v provenci (9788025708521)

Jeden rok v živote včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger

Jeden rok v živote včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger
Detail

Vydaj sa na dobrodružnú výpravu! Včelie spoločenstvo v priebehu celého roka. • ČO ROBIA VČELY V ZIME? • EXISTUJE NIEČO AKO VČELIA REČ? • AKO VČELY VYRÁBAJÚ LAHODNÝ MED? • A AKO SA VÔBEC VČELA STANE KRÁĽOVNOU? • Nazri s nami do včelieho úľa! Budeme pozorovať usilovné včielky zblízka a zistíme, čo všetko sa v úli deje. Každá jedna včielka má totiž svoju dôležitú úlohu: od výchovy nováčikov cez stavbu plástov až po zber nektáru a peľu. Okrem toho sa dozvieme aj to, ako sa včelári starajú o svoje včelstvá, aby sa im dobre darilo a boli zdravé. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v živote včely - David Gerstmeier, Hannah Götteová, Tobias Miltenberger , O rodu v životě literatury (9788024623658)

Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v životě včely

Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v životě včely
Detail

Vydej se na dobrodružnou výpravu! Včelí společenství v průběhu celého roku CO DĚLAJÍ VČELY V ZIMĚ? EXISTUJE NĚCO JAKO VČELÍ ŘEČ? JAK VČELY VYRÁBĚJÍ LAHODNÝ MED? JAK SE VŮBEC VČELA STANE KRÁLOVNOU? Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu. Dále se také dozvíme, jak se včelaři o svá včelstva starají, aby se jim dobře dařilo a byla zdravá. Autoři Tobias Miltenberger po studiu v Jižní Americe začal pracovat se včelami a od té doby ho to už nepustilo. V průběhu studia zemědělství se věnoval žížalám a včelám, které považuje za důležitá stvoření. Jeho blízké toto zaměření poměrně zaskočilo, Tobias si z toho však nic nedělal. Jeho zájem o včely postupně vzrostl natolik, že právě včelám se rozhodl věnovat i nadále. A díky tomu jim může i pomáhat: Čím více toho o nich ví, tím lépe je také může chránit. David Gerstmeier - Včely jsou Davidovy blízké kamarádky už od dob jeho dětství. Už jako malý kluk se rozhodl, že se stane včelařem, svoje první včelstvo si přál ke dvanáctým narozeninám. Od té doby si David svůj život bez včel už ani nedovede představit. Stal se včelařem a na dva roky odcestoval do Afriky. Tam podporoval jeden včelí projekt a seznámil se s africkými včelami. Po návratu do Německa se vyučil zahradníkem a stal se včelařským mistrem. Ani to mu však nestačilo, včely mu jednoduše přirostly k srdci. Proto se je neúnavně snaží studovat a ukazovat lidem, co mohou udělat pro to, aby se včelám dařilo. Hannah Götteová už jako malé děvčátko ze všeho nejraději trávila svůj volný čas venku v přírodě. Dlouhé hodiny se jen tak toulala lesem, hrála si u potoka nebo se proháněla na koňském hřbetu po zelených lánech. Hannah se jednoho dne stane učitelkou a ráda by okouzlující svět přírody včetně zvířat ukázala také dětem. (knihykazda.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v životě včely , Myšlenky v obraze: o józe / životě / o životě v józe (978-80-267-1305-0)

Heroinové deníky: Jeden rok v životě rockové hvězdy (978-80-7511-445-7)

Heroinové deníky: Jeden rok v životě rockové hvězdy (978-80-7511-445-7)
Detail

Kniha - autor Nikki Sixx, 508 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Baskytarista slavné kapely Mötley Crüe nechává čtenáře nahlédnout do dávno zapomenutých deníků, které si vedl v dobách největší slávy. Popisuje jeden rok plný vzestupů i pádů, kdy mu pomalu ale jistě dochází, že by ho jeho vztah k drogám, a zejména k heroinu, nakonec mohl stát život. Rozšířené vydání megapříběhu přežití, který se stal v New York Times bestsellerem a jedněmi z „nejdrásavějších“ (Rolling Stone) a „nejsrdceryvnějších“ (New York Times) memoárů o závislosti, jaké kdy byly vydány. Kdysi padlá rocková hvězda s námi sdílí syrové a fascinující deníkové zápisky z roku, kdy klesla až na dno a také své kurážné rozhodnutí sebrat se a začít znovu žít. Nikki se v exkluzivních nových kapitolách a dosud nezveřejněných fotografiích vrací k poslednímu desetiletí, kdy je střízlivý. (alza.cz)

Podobné produkty ako Heroinové deníky: Jeden rok v životě rockové hvězdy (978-80-7511-445-7) , Sport a pohyb v životě seniorů (9788024631202)

Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v živote včely, slovensky

Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v živote včely, slovensky
Detail

Vydaj sa na dobrodružnú výpravu! Včelie spoločenstvo v priebehu celého roka ČO ROBIA VČELY V ZIME? EXISTUJE NIEČO AKO VČELIA REČ? AKO VČELY VYRÁBAJÚ LAHODNÝ MED? A AKO SA VÔBEC VČELA STANE KRÁĽOVNOU? Nazri s nami do včelieho úľa! Budeme pozorovať usilovné včielky zblízka a zistíme, čo všetko sa v úli deje. Každá jedna včielka má totiž svoju dôležitú úlohu: od výchovy nováčikov cez stavbu plástov až po zber nektáru a peľu. Okrem toho sa dozvieme aj to, ako sa včelári starajú o svoje včelstvá, aby sa im dobre darilo a boli zdravé. Autoři Tobias Miltenberger po štúdiu v Južnej Amerike začal Tobias pracovať so včelami a odvtedy ho to už nepustilo. Počas štúdia poľnohospodárstva sa venoval dážďovkám a včelám, ktoré považuje za dôležité stvorenia. Jeho blízkych toto zameranie pomerne zaskočilo. Tobias si z toho však nič nerobil. Jeho záujem o včely postupne narástol do takej miery, že práve včelám sa rozhodol venovať aj naďalej. A vďaka tomu im môže pomáhať: čím viac toho o nich vie, tým lepšie ich môže chrániť. David Gerstmeier - Včely sú Davidove blízke kamarátky od detstva. Už ako malý chlapec sa rozhodol, že sa stane včelárom, svoje prvé včelstvo si prial k dvanástym narodeninám. Odvtedy si David už nedokáže svoj život bez včiel ani predstaviť. Stal sa včelárom a na dva roky odcestoval do Afriky. Tam podporoval jeden včelí projekt a zoznámil sa s africkými včelami. Po návrate do Nemecka sa vyučil ako záhradník a stal sa včelárskym majstrom. Ani to mu však nestačilo, včely mu jednoducho prirástli k srdcu. Preto sa ich neúnavne snaží študovať a ukazuje ľuďom, čo môžu urobiť pre to, aby sa včelám darilo. Hannah Götteová už ako malé dievčatko trávila zo všetkého najradšej svoj voľný čas vonku v prírode. Dlhé hodiny sa len tak túlala lesom, hrala sa pri potoku alebo preháňala na koni po zelených lánoch. Hannah sa jedného dňa stane učiteľkou a rada by očarujúci svet prírody vrátane zvierat ukázala aj deťom. (knihykazda.cz)

Podobné produkty ako Nakladatelství KAZDA D. Gerstmeier, H. Götteová, T. Miltenberger: Jeden rok v živote včely, slovensky , Harry potter: rok v bradavicích (3558380095330)

Jeden rok v živote včely: Ako včely žijú, čo všetko robia a prečo je matka kráľovnou všetkých včiel (978-80-88316-80-0)

Jeden rok v živote včely: Ako včely žijú, čo všetko robia a prečo je matka kráľovnou všetkých včiel (978-80-88316-80-0)
Detail

Kniha - autor David Gerstmeier; Hannah Götteová; Tobias Miltenberger, 72 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Vydaj sa na dobrodružnú výpravu! Včelie spoločenstvo v priebehu celého roka ČO ROBIA VČELY V ZIME? EXISTUJE NIEČO AKO VČELIA REČ? AKO VČELY VYRÁBAJÚ LAHODNÝ MED? A AKO SA VÔBEC VČELA STANE KRÁĽOVNOU? Nazri s nami do včelieho úľa! Budeme pozorovať usilovné včielky zblízka a zistíme, čo všetko sa v úli deje. Každá jedna včielka má totiž svoju dôležitú úlohu: od výchovy nováčikov cez stavbu plástov až po zber nektáru a peľu. Okrem toho sa dozvieme aj to, ako sa včelári starajú o svoje včelstvá, aby sa im dobre darilo a boli zdravé. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v živote včely: Ako včely žijú, čo všetko robia a prečo je matka kráľovnou všetkých včiel (978-80-88316-80-0) , Život v životě (999-00-016-2293-0)

Jeden rok v životě včely: Jak včely žijí, co všechno dělají a proč je královna matkou všech včel (978-80-88316-50-3)

Jeden rok v životě včely: Jak včely žijí, co všechno dělají a proč je královna matkou všech včel (978-80-88316-50-3)
Detail

Kniha - autor David Gerstmeier; Hannah Götteová; Tobias Miltenberger, 72 stran, česky, pevná bez přebalu matná Vydej se na dobrodružnou výpravu! Včelí společenství v průběhu celého roku CO DĚLAJÍ VČELY V ZIMĚ? EXISTUJE NĚCO JAKO VČELÍ ŘEČ? JAK VČELY VYRÁBĚJÍ LAHODNÝ MED? JAK SE VŮBEC VČELA STANE KRÁLOVNOU? Nahlédni s námi do včelího úlu! Budeme pozorovat pilné včelky zblízka a zjistíme, co vše se v úlu děje. Každá jednotlivá včelka má totiž svůj důležitý úkol: od výchovy nováčků přes stavbu plástů až po sběr nektaru a pylu. Dále se také dozvíme, jak se včelaři o svá včelstva starají, aby se jim dobře dařilo a byla zdravá. Tobias Miltenberger po studiu v Jižní Americe začal pracovat se včelami a od té doby ho to už nepustilo. V průběhu studia zemědělství se věnoval žížalám a včelám, které považuje za důležitá stvoření. Jeho blízké toto zaměření poměrně zaskočilo, Tobias si z toho však nic nedělal. Jeho zájem o včely postupně vzrostl... (alza.cz)

Podobné produkty ako Jeden rok v životě včely: Jak včely žijí, co všechno dělají a proč je královna matkou všech včel (978-80-88316-50-3) , Krize v životě, život v krizi (978-80-242-7585-7)

Žena v proměnách roku: Zrcadlení přírodního cyklu v životě ženy (978-80-264-3947-9)

Žena v proměnách roku: Zrcadlení přírodního cyklu v životě ženy (978-80-264-3947-9)
Detail

Kniha - autor Alena Naďová; Nathalia Klimentová, 248 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha není návodem pro život, ale je citlivým průvodcem pro navázání vztahu s přírodou. Provází ženy cyklem roku tak, jak probíhá v přírodě, odkrývá význam slunovratů a s nimi spojených rituálů, ukazuje, jak se každý měsíc zrcadlí v těle a kterými bylinkami můžeme podpořit své zdraví. Doporučuje stravu v souladu s obdobím, připomíná svátky a obyčeje a přidává tipy k posílení vnitřní harmonie pomocí obřadů. Metaforické příběhy ze života pomáhají pochopit poselství daného tématu a najít souvislosti mezi ději. (alza.cz)

Podobné produkty ako Žena v proměnách roku: Zrcadlení přírodního cyklu v životě ženy (978-80-264-3947-9) , Láska podle shakespeara (978-80-247-5852-7)

Geekův rok - James Clarke

Geekův rok - James Clarke
Detail

Kalendář geekova roku, který den po dni připomíná a oslavuje ty nejdůležitější události výročí a dobrodružství ve světě žánrů sci-fi a fantasy. Uvnitř mimo jiné najdete: Velký třesk Teorie velkého třesku Jakým typem umělé inteligence jste právě vy? Kolik nestvůr zlikvidovala Buffy, přemožitelka upírů a její Scooby Gang?A k tomu ještě časové osy Skvělého dobrodružství Billa a Teda, série filmů s Terminátorem, snímku 2001: Vesmírná odysea, arkádové hry Pac-Man, komedie Volný den Ferrise Buellera, filmu Robocop a trilogie Návrat do budoucnosti. Co může být lepšího, než sednout si ke knize, filmu, komiksu nebo počítačové hře a nechat se zatáhnout do děje. Cílem této knihy je předložit čtenáři soubor krátkých statí, které jej uvedou do pokladnice všeho, co vytvořila lidská představivost. Překlad: Helena Bližíková (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Geekův rok - James Clarke , Brána jeskyně (999-00-020-1599-1)

Geekův rok - Clarke James

Geekův rok - Clarke James
Detail

Kniha nabízí fascinující pohled na kulturu inspirovanou žánry sci-fi, fantasy, hororem, komiksy i vším, co k ní patří. Na každý den přináší příběh některé ze slavných franšíz typu Star Wars či Matrix nebo věhlasných osobností ve stylu Petera Jacksona a Luca Bessona. Nabízí také vhled do práce méně známých umělců. Mezi ně patří například francouzská kultovní klasika Město ztracených dětí, japonské anime Akira nebo oblíbený německý autor Marzius Heitz. Clarke sám sebe považuje za geeka. Právě proto dokáže čtenářům, kteří se o toto téma zajímají, předložit informace velmi čtivým a zajímavým způsobem. Jeho text doplňuje 100 infografik, mnohdy získaných s výhradním svolením pro tuto knihu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Geekův rok - Clarke James , Jenom nestvůra (978-80-766-1599-1)

Nové dětství - Shapiro Jordan

Nové dětství - Shapiro Jordan
Detail

Kniha Nové dětství nabízí nový, revoluční pohled na moderní technologie, kterým jsou naše děti denně vystavovány. Ve světě, kde hraní videoher a používání internetu dětmi vzbuzuje obavy a inspiruje k množství výzkumů, zabývajících se dopadem těchto vlivů na vývoj našich děti, nabízí Jordan Shapiro na první pohled až překvapivě tolerantní přístup. Skutečně dělá hraní videoher z dětí zombíky a připravuje je o poctivé dětství? Nebo je naopak může jistým způsobem rozvíjet? Vždyť mezi jejich a naším dětstvím vlastně ani nemusí byt takový zásadní rozdíl. Shapiro nejenže nabízí jiný úhel pohledu, navíc dobře vysvětlený a podložený fakty, ale v jisté části se jeho kniha mění na povinnou příručku pro rodiče. Oddělit děti od moderních technologií a sociálních sítí je dnes nemožné. Ale díky autorovým postřehům a radám můžeme děti naučit využívat je zodpovědně a bez negativních následků. Kniha Jordana Shapiro vám neřekne, že máte dětem všechna moderní lákadla vzít, protože jsou špatné. Naučí vás však, jak děti do digitálního světa vyslat natolik připravené, aby na ně tento svět nepůsobil destruktivně. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nové dětství - Shapiro Jordan , Petr pan (978-80-206-1599-2)

Morální základy politiky - Ian Shapiro

Morální základy politiky - Ian Shapiro
Detail

Kniha současného amerického politického teoretika Iana Shapira je věnována zkoumání legitimity politické moci. Autor nejprve charakterizuje osvícenské pojetí politiky založené na vědě a následně podrobně rozebírá tři hlavní tradice, jež z tohoto pojetí vychází: utilitarismus, marxismus a tradici společenské smlouvy. Další kapitola je věnována kritikům osvícenského myšlení a celá kniha je zakončena úvahami o tom, jak v současnosti formulovat demokracii, jež by mohla dále rozvíjet osvícenský projekt. Shapirova čtivá a fundovaná kniha hledá odpovědi na otázky občanů, kteří se ptají, proč a do jaké míry je stát může nutit k nějakému jednání. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Morální základy politiky - Ian Shapiro , Růst v nadpřirozeném životě (978-80-7474-135-7)

Umění milující laskavosti - Shapiro Rami

Umění milující laskavosti - Shapiro Rami
Detail

Neortodoxní a mnoha duchovním tradicím otevřený rabín Rami Shapiro přijímá původně buddhistický koncept milující laskavosti a spojuje ho s podněty dalších spiritualit. Milující laskavost nachází v charakteristice židovského Boha a v jeho atributech, jak je dále rozvíjí judaismus, ale i křesťanství, islám a další. Shapiro probírá třináct biblických atributů Boží milující laskavosti jako rámec pro kultivaci dobrého života každého člověka, který je volán k tomu, být Bohu podobný. Vede tak člověka k objevení zdrojů jeho vlastní důstojnosti, velkorysosti, laskavosti a dobroty. Každý může rozšířit své srdce, když: – je laskavý skrze soucitnou upřímnost – dělá si v srdci místo pro realitu – rozpoznává Boží projevy – obejme paradox nevědění – je přítomný v daném okamžiku aj. Rami M. Shapiro, známý jako „Rabbi Rami“, je oceňovaný autor, učitel a přednášející, představitel liberálního judaismu se zájmem o současné spirituality. (patro.cz)

Podobné produkty ako Umění milující laskavosti - Shapiro Rami , Phineas a ferb: nejlínější den v životě - dvd (d00592)

Tanga CHANTELLE (1599-08)

Tanga CHANTELLE (1599-08)
Detail

Neviditelná tanga s velice příjemným materiálem a jemným designem (oxalisdessous.cz)

Podobné produkty ako Tanga CHANTELLE (1599-08) , James etta: this is etta james - lp (4260494436150)

Tanga CHANTELLE (1599-11)

Tanga CHANTELLE (1599-11)
Detail

Neviditelná tanga s velice příjemným materiálem a jemným designem (oxalisdessous.cz)

Podobné produkty ako Tanga CHANTELLE (1599-11) , Taylor james: james taylor's greatest hits - lp (0349785254)

Tanga CHANTELLE (1599-11)

Tanga CHANTELLE (1599-11)
Detail

Neviditelná tanga s velice příjemným materiálem a jemným designem (oxalisdessous.cz)

Podobné produkty ako Tanga CHANTELLE (1599-11) , Taylor james: james taylor's greatest hits - cd (0349784786)

Tanga CHANTELLE (1599-01)

Tanga CHANTELLE (1599-01)
Detail

Neviditelná tanga s velice příjemným materiálem a jemným designem (oxalisdessous.cz)

Podobné produkty ako Tanga CHANTELLE (1599-01) , Láska podle shakespeara 2 (978-80-247-5853-4)

Tanga CHANTELLE (1599-02)

Tanga CHANTELLE (1599-02)
Detail

Neviditelná tanga s velice příjemným materiálem a jemným designem (oxalisdessous.cz)

Podobné produkty ako Tanga CHANTELLE (1599-02) , Život po životě ()

Skutečný svět demokratické teorie - Ian Shapiro

Skutečný svět demokratické teorie - Ian Shapiro
Detail

Ian Shapiro je oceňován jako vůdčí postava současných teorií o demokracii. Charakteristickým rysem jeho prací je spojení teoretické erudice a praktické angažovanosti, v připomínání kořenů moderní demokracie (Locke, Madison) v současných kontextech po konci studené války, např. úspěšného demokratizačního vývoje v Jižní Africe nebo naopak problematického Blízkého východu. Autor přehledně analyzuje dlouhodobé celosvětové politické diskuse o globalizaci, mezinárodním terorismu, bezpečnosti, ale zabývá se i tématy, jako je tvorba veřejného mínění, možnosti reformy práva či distribuce bohatství. Čtivý styl knihu směruje ke vzdělaným čtenářům, kteří se chtějí vyznat v současných tématech globální veřejné debaty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Skutečný svět demokratické teorie - Ian Shapiro , Rok v provenci (978-80-257-0808-8)

Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben

Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben
Detail

Ben Shapiro v knize Jak zachránit západní civilizaci míří z pohledu dnešní krize Západu ke kořenům evropské kultury, na něž současná převažující materialistická a hédonistická kultura zapomněla. Vysvětluje, že bez dědictví Athén a Jeruzaléma je ohrožena nejen svoboda a řád, soudržnost demo-kratické společnosti, ale i dnešní, nikdy v minulosti nevídaný blahobyt. Dramaticky popisuje 3 000 let evropských dějin, jež spojily zdánlivě neslučitelné: židovsko-křesťanskou existenciální víru s řeckou filosofií. V symbióze této víry a rozumu vyrostla nejúspěšnější civilizace, která dala světu vědu a techniku, dramatické umění a představu osobní svobody, lidské důstojnosti i občanských práv. Autor hájí řecký přirozený zákon telos, který z konečného účelu lidské přirozenosti vyvozuje, že člověk má pěstováním ctností směřovat k naplnění smyslu svého života, tedy k moudrosti a vznešenosti. Bez vyššího smyslu života se Západ zhroutí do chaosu iracionálních svárů, jak to vidíme dnes, kdy věcnou diskusi nahrazují vášně, subjektivita, etnická nebo menšinová identita a podobně. Paradoxně totiž i sám rozum závisí na víře – víře v racionální, poznatelný a objektivní svět, v němž rozpoznává Stvořitele. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben , Rok v izraeli (999-00-036-5742-8)

Ninja inovace - Gary Shapiro, Martin Froněk

Ninja inovace - Gary Shapiro, Martin Froněk
Detail

NINJA INOVACE je povinná četba pro každého, kdo chce být v dnešní době úspěšný. Kniha je v první řadě určená pro podnikatele nebo ty, kteří chtějí s vlastním podnikáním začít. Své si v ní však najde každý, kdo chce být úspěšný na profesionální úrovni. Autor knihy Gary Shapiro, prezident a CEO Consumer Electronics Association, měl za dobu své kariéry možnost vidět pády obrovských firemních kolosů a stejně tak i vzestup neznámých projektů vedených jen malým týmem lidí. Proč jsou některé společnosti úspěšné a ostatní se ztratí v zapomnění (nebo budou sloužit jen jako odstrašující příklady), odhaluje v knize Ninja inovace. Ta není pouze o důležitosti inovace, je o celém přístupu k podnikání – přístupu, který autor přirovnává k tomu, jak k úkolům přistupovali ninjové ve feudálním Japonsku. Na příkladech ze skutečného života popisuje ty nejdůležitější předpoklady, které vedou k úspěšnému podnikání. Jaké jsou ty nejdůležitější vlastnosti, které vám zajistí úspěch? Jsou to vlastnosti Ninja inovátorů, s nimiž se v knize seznámíte. Firmy by měly fungovat jako elitní jednotky ninjů soustředící se na jediné: splnit svůj úkol. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ninja inovace - Gary Shapiro, Martin Froněk , Rok v brně (978-80-765-0907-8)

Umění milující laskavosti - Rabi Rami Shapiro

Umění milující laskavosti - Rabi Rami Shapiro
Detail

Neortodoxní a mnoha duchovním tradicím otevřený rabín Rami Shapiro přijímá původně buddhistický koncept milující laskavosti a spojuje ho s podněty dalších spiritualit. Milující laskavost nachází v charakteristice židovského Boha a v jeho atributech, jak je dále rozvíjí judaismus, ale i křesťanství, islám a další. Shapiro probírá třináct biblických atributů Boží milující laskavosti jako rámec pro kultivaci dobrého života každého člověka, který je volán k tomu, být Bohu podobný. Vede tak člověka k objevení zdrojů jeho vlastní důstojnosti, velkorysosti, laskavosti a dobroty. Každý může rozšířit své srdce, když:– je laskavý skrze soucitnou upřímnost– dělá si v srdci místo pro realitu– rozpoznává Boží projevy– obejme paradox nevědění– je přítomný v daném okamžiku aj.Rami M. Shapiro, známý jako „Rabbi Rami“, je oceňovaný autor, učitel a přednášející, představitel liberálního judaismu se zájmem o současné spirituality. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Umění milující laskavosti - Rabi Rami Shapiro , Rok v spievankove (858-80-04-69401-9)

Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben

Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben
Detail

Ben Shapiro v knize Jak zachránit západní civilizaci míří z pohledu dnešní krize Západu ke kořenům evropské kultury, na něž současná převažující ma-terialistická a hédonistická kultura zapomněla. Vysvětluje, že bez dědictví Athén a Jeruzaléma je ohrožena nejen svoboda a řád, soudržnost demo-kratické společnosti, ale i dnešní, nikdy v minulosti nevídaný blahobyt. Dramaticky popisuje 3 000 let evropských dějin, jež spojily zdánlivě neslučitelné: židovsko-křesťanskou existenciální víru s řeckou filosofií. V symbióze této víry a rozumu vyrostla nejúspěšnější civilizace, která dala světu vědu a techniku, dramatické umění a představu osobní svobody, lidské důstojnosti i občanských práv. Autor hájí řecký přirozený zákon telos, který z konečného účelu lidské přirozenosti vyvozuje, že člověk má pěstováním ctností směřovat k naplnění smyslu svého života, tedy k moudrosti a vznešenosti. Bez vyššího smyslu života se Západ zhroutí do chaosu iracionálních svárů, jak to vidíme dnes, kdy věcnou diskusi nahrazují vášně, subjektivita, etnická nebo menšinová identita a podobně. Paradoxně totiž i sám rozum závisí na víře – víře v racionální, poznatelný a objektivní svět, v němž rozpoznává Stvořitele. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jak zachránit západní civilizaci - Shapiro Ben , Rok v kriminále (978-80-860-6267-9)

Politika proti dominanci - Ian Shapiro - e-kniha

Politika proti dominanci - Ian Shapiro - e-kniha
Detail

eBook:,Současný americký politolog Ian Shapiro hájí tezi, že v demokracii by mělo docházet k omezování principu dominance, a ukazuje, jak odpor proti dominanci prakticky prosazovat ve vnitrostátní i zahraniční politice. Dotýká se při tom aktuálních diskusí o volebních systémech, nezávislosti soudů, úloze peněz v politice, minimální mzdě a ochraně menšin. V kapitolách věnovaných dominanci přesahující státní hranice cílí na úlohu mezinárodních institucí, spekuluje o vojenských zásazích, jež mají zabraňovat genocidě a etnickým čistkám, a poukazuje na problémy, které jsou spjaty s prosazováním demokracie v zahraničí. Na základě poznatků o úspěšných politických kampaních minulosti Shapiro vysvětluje, jakým způsobem vytvářet efektivní politické koalice a jak jejich prostřednictvím prosazovat ideál nedominance. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Politika proti dominanci - Ian Shapiro - e-kniha , Rok v ráji (978-80-749-8587-4)

Morální základy politiky - Ian Shapiro - e-kniha

Morální základy politiky - Ian Shapiro - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha současného amerického politického teoretika Iana Shapira je věnována zkoumání legitimity politické moci. Autor nejprve charakterizuje osvícenské pojetí politiky založené na vědě a následně podrobně rozebírá tři hlavní tradice, jež z tohoto pojetí vychází: utilitarismus, marxismus a tradici společenské smlouvy. Další kapitola je věnována kritikům osvícenského myšlení a celá kniha je zakončena úvahami o tom, jak v současnosti formulovat demokracii, jež by mohla dále rozvíjet osvícenský projekt. Shapirova čtivá a fundovaná kniha hledá odpovědi na otázky občanů, kteří se ptají, proč a do jaké míry je stát může nutit k nějakému jednání. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Morální základy politiky - Ian Shapiro - e-kniha , Rok v horách (978-80-551-8067-0)

Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)

Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)
Detail

Síťový kabel - propojovací, délka 40 m, male konektor 2× RJ-45 (CAT6), oboustranná koncovka, UTP, rovné zakončení Kvalitní patch kabel UTP (kroucená dvojlinka) se 4 páry a dvěma konektory RJ-45 určený pro propojování počítačových sítí s rychlostí až 1000 Mbit/s. Kabel je vhodný například pro spojení počítače s HUBem, routerem i kabelovým modemem. Délka kabelu je 40 metrů.Parametry a specifikace:Délka kabelu:40 mKategorie:6Podporované rychlosti:10/ 100/ 1000 Mbit/s. (alza.cz)

Podobné produkty ako Datacom CAT6, UTP, 40m šedý (1599)

Petr Pan (978-80-206-1599-2)

Petr Pan (978-80-206-1599-2)
Detail

Kniha - autor James M. Barrie, 80 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Wendy se vydává do kouzelné Země nezemě, kde společně s Petrem Panem zážívá vzrušující i nebezpečná dobrodružství. Slavný příběh o chlapci, který nechtěl vyrůst, umocňují krásné ilustrace Manuely Adreani. (alza.cz)

Podobné produkty ako Petr Pan (978-80-206-1599-2)

Brána jeskyně (999-00-020-1599-1)

Brána jeskyně (999-00-020-1599-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Erik Dominik Novák, 85 stran, česky Brána jeskyně je druhou sbírkou básníka Erika Dominika Nováka, jehož verše jsou opět velmi originální, plné symbolů a skrytých významů. (alza.cz)

Podobné produkty ako Brána jeskyně (999-00-020-1599-1)

Jenom nestvůra (978-80-766-1599-1)

Jenom nestvůra (978-80-766-1599-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Vanessa Len, 400 stran, česky Mělo to být dokonalé léto. Šestnáctiletou Joann pošlou do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Podaří se jí získat práci, která ji hrozně baví, a když ji ještě fakt pěkný kolega Nick pozve na rande, jako by se jí splnily všechny sny. Ale brzy zjistí pravdu. Její rodina není jen výstřední: jsou to nestvůry s děsivými skrytými schopnostmi. A Nick není jen pěkný kluk - je to legendární lovec nestvůr, který udělá cokoli pro to, aby je všechny povraždil. V boji s Nickem je Joan nucena spojit síly s krásným a nemilosrdným Aaronem Oliverem, dědicem jiného rodu nestvůr, který nesnáší její rodinu. Aby zachránila sebe a svou rodinu, bude muset přijmout svou pravou podstatu, to, že je sama nestvůrou. Protože v tomhle příběhu není Joan hrdinkou. (alza.cz)

Podobné produkty ako Jenom nestvůra (978-80-766-1599-1)

Narva žárovka do digestoře 240V 40W E14 1599

Narva žárovka do digestoře 240V 40W E14 1599
Detail

Výhody produktuTrubkové čiré žárovky pro kuchyňské digestoře. energetická třída: neuvádí se|energetická třída (od 1.9.2021): neuvádí se|napětí: 230 V|patice (uchycení žárovky): E14|příkon: 40 W|prodejní obal: 1 ks, krabice|produkt: žárovka do digestoře|rozměr: 25 × 82 mm|světelný tok: 400 lm|teplota: neuvádí se|typ: žárovka do digestoře|záruční doba: 2 roky (patro.cz)

Podobné produkty ako Narva žárovka do digestoře 240V 40W E14 1599

Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Debbie Shapiro

Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Debbie Shapiro
Detail

Autorka zajímavě rozebírá symboliku lidského těla a jeho jednotlivých složek, stran, žláz atd. Zabývá se i čakrami a energiemi. Též zkoumá, co nás ovlivňovalo a formovalo ještě před narozením, v těle naší matky. Hlavní část knihy postupně abecedně mapuje všechny orgány a části našeho těla a vysvětluje, co znamenají nemoci nebo potíže spojené s tímto konkrétním místem. Bolest, onemocnění. Dysfunkce či jiný problém lze vnímat jako signál, který nám jasně říká, že v sobě máme nějaký konflikt. Když se tímto způsobem díváme na vztah mezi tělem a myslí, měli bychom se začít ptát: "Proč si takto ubližuji a co mám dělat, aby mé potíže zmizeli?" Závěrečná část knihy vysvětluje i na příkladech ukazuje, jak přistupovat k fyzickým nemocím a tělesným nepříjemnostem tímto způsobem; jak si klást otázky, nad čím se zamýšlet, a také jak začít myslet a vnímat jinak - zdravěji a celistvěji. Na závěr je uveden i jeden podrobný vizualizační a jeden meditační návod, jež vám pomohou uzdravit se. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Debbie Shapiro

Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Shapiro Debbie

Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Shapiro Debbie
Detail

Autorka zajímavě rozebírá symboliku lidského těla a jeho jednotlivých složek, stran, žláz atd. Zabývá se i čakrami a energiemi. Též zkoumá, co nás ovlivňovalo o a formovalo ještě před narozením, v těle naší matky. Hlavní část knihy postupně abecedně mapuje všechny orgány a části našeho těla a vysvětluje, co znamenají nemoci nebo potíže spojené s tímto konkrétním místem. Bolest, onemocnění. Dysfunkce či jiný problém lze vnímat jako signál, který nám jasně říká, že v sobě máme nějaký konflikt. Když se tímto způsobem díváme na vztah mezi tělem a myslí, měli bychom se začít ptát: „Proč si takto ubližuji a co mám dělat, aby mé potíže zmizeli?“ Závěrečná část knihy vysvětluje i na příkladech ukazuje, jak přistupovat k fyzickým nemocím a tělesným nepříjemnostem tímto způsobem; jak si klást otázky, nad čím se zamýšlet, a také jak začít myslet a vnímat jinak – zdravěji a celistvěji. Na závěr je uveden i jeden podrobný vizualizační a jeden meditační návod, jež vám pomohou uzdravit se. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jak vztah mezi tělem a myslí ovlivňuje zdraví - Shapiro Debbie

Hry a pohádkové snění (978-80-247-1599-5)

Hry a pohádkové snění (978-80-247-1599-5)
Detail

Elektronická kniha - autor Naděžda Kalábová, 184 stran Nejen děti, ale i my dospělí máme své sny a představy. Některé jsou reálné a jiné jsou skryté, zůstanou v nás nadále uzavřeny. Nejkrásnější představy a sny však mají děti. Pojďte s námi do kouzelného světa snů a fantazie a zkuste některé dětské sny zrealizovat. Pomožme proměnit dětské snění hravou formou v tvořivé úkoly a s využitím fantazie vymyslet i snové pohádky. Můžete si tak s dětmi hrát a zároveň rozšiřovat jejich slovní zásobu, komunikační schopnosti, fantazii, představivost a další tvůrčí schopnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako Hry a pohádkové snění (978-80-247-1599-5)

Verk 14345 Držák na láhev na kolo regulovatelný (1599)

Verk 14345 Držák na láhev na kolo regulovatelný (1599)
Detail

Košík na lahev plastový, vkládání láhve shora, na rám (alza.cz)

Podobné produkty ako Verk 14345 Držák na láhev na kolo regulovatelný (1599)

BERLINGERHAUS Pánev grilovací s poklicí Forest Line 28cm (BH-1599)

BERLINGERHAUS Pánev grilovací s poklicí Forest Line 28cm (BH-1599)
Detail

Grilovací pánev - materiál kovaný hliník, vhodná na elektrický, halogenový, indukční, plynový, sklokeramický sporák, vnitřní povrch mramorovaný / granitový, poklice součástí balení, vhodná do myčky, vhodná do trouby, silné dno, indukční dno Pánev BerlingerHaus vám bude při ruce vždy, když budete mít chuť na grilované maso či zeleninu. Vyrábí se s granitovým povrchem. Výhodou je kvalitní silné dno, které zaručí rovnoměrné rozvedení tepla. Pro zapečení sýra na usmaženém pokrmu máte možnost zapékat na pánvi v troubě. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jakým je kovaný hliník. Mezitím, co budete jíst, může se pánev mýt v myčce na nádobí. Tento produkt je doplněn pokličkou. Hlavní vlastnosti produktu BERLINGERHAUS Pánev grilovací s poklicí Forest Line 28cm Grilovací pánev BerlingerHaus má mramorovaný / granitový povrch Grilovací pánev BerlingerHaus je skvělým nástrojem do kuchyně Silné dno pro rovnoměrný rozvod tepla V balení je kromě grilovací pánve... (alza.cz)

Podobné produkty ako BERLINGERHAUS Pánev grilovací s poklicí Forest Line 28cm (BH-1599)

Nové dětství - Jak vychovávat děti, aby prospívaly v digitalizovaném světě - Shapiro Jordan

Nové dětství - Jak vychovávat děti, aby prospívaly v digitalizovaném světě - Shapiro Jordan
Detail

Kniha Nové dětství nabízí nový, revoluční pohled na moderní technologie, kterým jsou naše děti denně vystavovány. Ve světě, kde hraní videoher a používání internetu dětmi vzbuzuje obavy a inspiruje k množství výzkumů, zabývajících se dopadem těchto vlivů na vývoj našich děti, nabízí Jordan Shapiro na první pohled až překvapivě tolerantní přístup.Skutečně dělá hraní videoher z dětí zombíky a připravuje je o poctivé dětství?Nebo je naopak může jistým způsobem rozvíjet?Vždyť mezi jejich a naším dětstvím vlastně ani nemusí byt takový zásadní rozdíl. Shapiro nejenže nabízí jiný úhel pohledu, navíc dobře vysvětlený a podložený fakty, ale v jisté části se jeho kniha mění na povinnou příručku pro rodiče. Oddělit děti od moderních technologií a sociálních sítí je dnes nemožné. Ale díky autorovým postřehům a radám můžeme děti naučit využívat je zodpovědně a bez negativních následků.Kniha Jordana Shapiro vám neřekne, že máte dětem všechna moderní lákadla vzít, protože jsou špatné. Naučí vás však, jak děti do digitálního světa vyslat natolik připravené, aby na ně tento svět nepůsobil destruktivně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nové dětství - Jak vychovávat děti, aby prospívaly v digitalizovaném světě - Shapiro Jordan

Zázračný úklid v životě - Sarah Knight

Zázračný úklid v životě - Sarah Knight
Detail

Zůstanete někdy trčet v práci – nebo vytuhnete na gauči – byť byste vlastně nejradši (taky jednou) vypadli ven, (konečně) zašli do posilky nebo se pustili do projektu, který „jednou“ zrealizujete? A jéje. Ale nevěšte hlavu, jedeme v tom všichni. A dá se s tím něco dělat. Kniha autorky Sarah Knight navazuje na bestseller Zázračný úklid v hlavě: Kouzlo nehrocení a tentokrát vás naučí: jak si to zařídit, abyste zvládli udělat, co potřebujete, a nehráblo vám u toho jaké tři běžné věcičky vám v dosažení a udržení vošéfovanosti pomohou jak udělat velké (i malé) životní změny jak se vyhýbat vyhýbání a spoustu dalších věcí. A to je životní výhra! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zázračný úklid v životě - Sarah Knight

To najlepšie v živote - Lombardo Claire

To najlepšie v živote - Lombardo Claire
Detail

Viacgeneračný román o štyroch dcérach, ktoré ľahkovážne rozdúchavajú starú rivalitu, a jednom dávno pochovanom tajomstve. Keď sa Marilyn a David v sedemdesiatych rokoch do seba zaľúbia, žijú v blaženej nevedomosti. Netušia, čo všetko ich čaká. O mnoho rokov prežívajú ich dospelé, celkom rozdielne dcéry ťažké časy. Wendy ovdovela veľmi mladá a útechu hľadá v alkohole a u mladších mužov. Violet je právnička, ale zostala doma s dvoma malými deťmi, trpí úzkosťou a pochybuje o sebe. Liza je neurotička, čerstvo vymenovaná za profesorku. Neplánované tehotenstvo ju nepríjemne zaskočí a ona váha, či dieťa vôbec chce. Grace je najmladšia dcéra. Žije v klamstve a nikto z rodiny to netuší. Na scéne sa napokon vynorí Jonah Bendt, chlapec, ktorého sa pred pätnástimi rokmi vzdala jedna zo sestier, a postupne sa nám odkryje pestrá minulosť rodiny Sorensonovcov, roky poznačené dospievaním detí, zatrpknutosťou, ale aj chvíľami radosti, vďaka ktorým život stojí za to. (patro.cz)

Podobné produkty ako To najlepšie v živote - Lombardo Claire

O rodu v životě literatury (9788024623658)

O rodu v životě literatury (9788024623658)
Detail

Elektronická kniha - autor Eva Kalivodová, 250 stran, česky V práci Evy Kalivodové se prolíná několik jejích dlouhodobých zájmů, a to o oblast české a anglické literatury 19. století s některými přesahy do století dvacátého, o problematiku překladu a o rodová čili genderová studia. Právě hra mnohostranných vzájemných působení, mezi kterými autorka nachází neočekávaná spojení, a dokáže tak nabídnout nové vnímání koncepcí, pojmů a tvrzení, tradičně ukotvených v diskurzu (zdánlivě) oddělených disciplín, činí z daného textu téměř dobrodružství. Svůj koncept rodu v životě literatury odvíjí Eva Kalivodová od takového chápání kategorie rodu, jehož obsah se ustaluje či děje v době každé jedné situace a ve vzájemném napětí rodů obou. Dodejme, že svým textem tuto cestu podnětně otevírá, přičemž do sítě dynamiky rodových vztahů zapojuje také dynamiku domácího a cizího, sledovanou na materiále překladů. Právě setkání s cizím a proces jeho přenesení do domácího... (alza.cz)

Podobné produkty ako O rodu v životě literatury (9788024623658)

Krize v životě, život v krizi ()

Krize v životě, život v krizi ()
Detail

Audiokniha MP3 - Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize. - autor Radkin Honzák a Vladimíra Novotná, čte Igor Bareš Audiokniha Radkina Honzáka Krize v životě, život v kriziJedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize. V dramatu znamená krize bod obratu, kdy do té doby poklidně plynoucí děj se náhle zvrtne.V životě je to podobné. Navíc se většinou nedostává prostředků, zkušeností a času.Některým krizím se nevyhneme a jsou dokonce předvídatelné (dospívání, střední věk), ale většina z nich nás zastihne nečekaně, ačkoliv z pozdějšího pohledu vidíme, že náš život k nim směřoval. Některým by dokonce bylo možné zabránit, kdybychom... (alza.cz)

Podobné produkty ako Krize v životě, život v krizi ()

Krize v životě, život v krizi

Krize v životě, život v krizi
Detail

Audiokniha na CD - autor Radkin Honzák; Vladimíra Novotná, čte Igor Bareš Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize. V dramatu znamená krize bod obratu, kdy do té doby poklidně plynoucí děj se náhle zvrtne. V životě je to podobné. Navíc se většinou nedostává prostředků, zkušeností a času. Některým krizím se nevyhneme a jsou dokonce předvídatelné (dospívání, střední věk), ale většina z nich nás zastihne nečekaně, ačkoliv z pozdějšího pohledu vidíme, že náš život k nim směřoval. Některým by dokonce bylo možné zabránit, kdybychom si včas všimli varovných příznaků a jednali včas. O tom všem jedná publikace autorské dvojice psychiatrů Radkina Honzáka a Vladimíry Novotné, která má s krizemi a jejich důsledky bohaté zkušenosti jak z klinické, tak z poradenské praxe. V textu je popsána krok po kroku... (alza.cz)

Podobné produkty ako Krize v životě, život v krizi

Maceshka Mušelínový mantinel Nature s ozdobným okrajem blue jean, krajka (1599)

Maceshka Mušelínový mantinel Nature s ozdobným okrajem blue jean, krajka (1599)
Detail

Mantinel do postýlky skládaný, výplň tvoří antialergické duté vlákno, délka mantinelu je 180 cm Poohlížíte se po něčem, co by pomohlo vašemu miminku cítit se v postýlce v naprostém bezpečí? Díky mantinelu do postýlky Maceshka Mušelínový mantinel Nature s ozdobným okrajem blue jean, krajka se nemusíte bát zranění vašeho nejmenšího v postýlce. Skládaný mantinel oceníte při cestování na krátké i delší vzdálenosti. Perfektně ho tak využijete i mimo domov. U mantinelu jako výplň použil výrobce antialergické duté vlákno, které má schopnost nedovolit usazování prachu, ani roztočům jejich přemnožení. Délka mantinelu Maceshka je 180 cm, takže ochráníte alespoň část postýlky. Obal je z látky, kterou je 100% bavlněný mušelín. Klíčové vlastnosti mantinelu do postýlky Maceshka Mušelínový mantinel Nature s ozdobným okrajem blue jean, krajka Mantinel do postýlky dokáže ochranit vaše miminko před zraněním Skládaný mantinel je vhodný k přenášení Výplň Maceshka Mušelínový... (alza.cz)

Podobné produkty ako Maceshka Mušelínový mantinel Nature s ozdobným okrajem blue jean, krajka (1599)

Písanka Pracovní sešit pro první třídu (978-80-256-1599-7)

Písanka Pracovní sešit pro první třídu (978-80-256-1599-7)
Detail

Kniha - 112 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá V tomto pracovním sešitě najdete mnoho zábavných cvičení na uvolnění ruky, na procvičování tahů, čar a psaní písmen, praktická cvičení na psaní písmen, slov a vět i cvičení zaměřená na psaní složitějších slov a slovních spojení. Cvičení jsou vždy seřazena od těch nejjednodušších až po ta složitější. Sešit je určen pro děti z prvních tříd. (alza.cz)

Podobné produkty ako Písanka Pracovní sešit pro první třídu (978-80-256-1599-7)

Dominoes Second Edition Level 3 - Dian and the Gorillas + MultiRom Pack - Norma Shapiro

Dominoes Second Edition Level 3 - Dian and the Gorillas + MultiRom Pack - Norma Shapiro
Detail

Over the years hunters, poachers, and war have killed many of the gorillas of central Africa. But there are still a few hundred living high in the mists of the Virunga Mountains. When Dian Fossey first saw a family of wild mountain gorillas in the Virungas she knew that she must help these wonderful animals. This true story tells of the twenty years she lived with them, watched them, wrote about them, and protected them. In the end, she gave her life for them.Dominoes is a full-colour, interactive readers series that offers students a fun reading experience while building their language skills. With integrated activities, an interactive MultiROM, and exciting, fully dramatized audio for every story, the new edition of the series makes reading motivating for students while making it easy for you to develop their reading and language skills. Carefully graded, beautifully illustrated stories Fully dramatized audio recordings featuring native-speaker actors, music, and sound effects Integrated activities to develop reading skills and increase active vocabulary Seven pages of grammar activities in every book Interactive MultiROM containing a range of activities and games (for every book) Two personalized projects in every book (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dominoes Second Edition Level 3 - Dian and the Gorillas + MultiRom Pack - Norma Shapiro

Život v životě - Daniela Gabrielová - e-kniha

Život v životě - Daniela Gabrielová - e-kniha
Detail

eBook:,Strhující příběh podle skutečné události o tom, jak se mladá dívka s podporu své matky vyrovnává s těžkou životní ránou. Nadějná tenistka si poraní míchu v oblasti krční páteře a ochrne. Její slibná kariéra mizí v nenávratnu. Lékaři tvrdí, že zůstane až do konce svého života upoutaná na invalidní vozík. Její matka do zápasu s bezútěšnou prognózou vloží vše, aby se dcera mohla znovu doslova postavit na vlastní nohy, všechnu svou lásku a víru v dobro, své životní zkušenosti a svou životní energii. Obě ženy se pouštějí do boje s nemilosrdným osudem, který by mnozí jiní vzdali předem.A pak se stane zázrak… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Život v životě - Daniela Gabrielová - e-kniha
1599 Rok v životě Williama Shakespeara (978-80-257-2351-7), Heroinové deníky: Jeden rok v životě rockové hvězdy (978-80-7511-445-7), Krize v životě, život v krizi (), Rok v Provenci (), Svědectví o životě v KLDR (), Rok v Provenci (9788025708521), O rodu v životě literatury (9788024623658), Myšlenky v obraze: O józe / životě / o životě v józe (978-80-267-1305-0), Sport a pohyb v životě seniorů (9788024631202), Harry Potter: Rok v Bradavicích (3558380095330), Život v životě (999-00-016-2293-0), Krize v životě, život v krizi (978-80-242-7585-7), Láska podle Shakespeara (978-80-247-5852-7), Brána jeskyně (999-00-020-1599-1), Jenom nestvůra (978-80-766-1599-1), Petr Pan (978-80-206-1599-2), Růst v nadpřirozeném životě (978-80-7474-135-7), Phineas a Ferb: Nejlínější den v životě - DVD (D00592), James Etta: This Is Etta James - LP (4260494436150), Taylor James: James Taylor's Greatest Hits - LP (0349785254), Taylor James: James Taylor's Greatest Hits - CD (0349784786), Láska podle Shakespeara 2 (978-80-247-5853-4), Život po životě (), Rok v Provenci (978-80-257-0808-8), Rok v Izraeli (999-00-036-5742-8), Rok v Brně (978-80-765-0907-8), Rok v Spievankove (858-80-04-69401-9), Rok v kriminále (978-80-860-6267-9), Rok v ráji (978-80-749-8587-4), Rok v horách (978-80-551-8067-0)