1200 zahradních a pokojových rostlin - martin haberer

Produkt 1200 zahradních a pokojových rostlin - martin haberer sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1200 zahradních a pokojových rostlin - martin haberer upraviť a produkt hľadať znova.

1200 zahradních a pokojových rostlin - Martin Haberer

1200 zahradních a pokojových rostlin - Martin Haberer
Detail

Praktický příruční atlas obsahuje více než tisíc druhů pokojových a zahradních rostlin s podrobnými údaji o pěstování. Jednotlivé profily jsou doplněné výstižnými barevnými fotografiemi a obsahují základní údaje o původu popisovaného druhu, vhodném stanovišti, tvaru listů, květů a plodů a požadavcích na zazimování. U každého profilu je uvedeno praktické shrnutí pomocí piktogramů, které umožní se rychle orientovat v době kvetení, nárocích na zálivku či velikosti popisovaného druhu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1200 zahradních a pokojových rostlin - Martin Haberer , Urban jungle: krásný byt plný pokojových rostlin (978-80-271-0606-6)

Urban Jungle: krásný byt plný pokojových rostlin (978-80-271-0606-6)

Urban Jungle: krásný byt plný pokojových rostlin (978-80-271-0606-6)
Detail

Kniha - autor Igor Josifovic; Judith de Graaff, 176 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha Urban Jungle vám přináší zelenou inspiraci, nápady na styling a skvělé informace o rostlinách pro všechny, kdo chtějí mít ve svém životě i domově více zeleně. Tato inspirativní publikace vás provede domy pěti rodin z různých zemí Evropy a ukáže vám, jak lze používat rostliny a vnést díky nim domů krásu, jedinečnost, kreativitu a někdy dokonce dotek umění. Ale nejen to, v knize najdete návody, které můžete snadno použít a nápady na styling rostlin doporučený a používaný blogery stránky Urban Jungle bloggers. Jsou zde samozřejmě i profily rostlin a jednoduché tipy a nápady, jak se o ně starat. Po přečtení této knihy budete považovat za nezbytné doplnit svůj život novými květináči a rostlinami. (alza.cz)

Podobné produkty ako Urban Jungle: krásný byt plný pokojových rostlin (978-80-271-0606-6) , Schreiner martin: martin schreiner - superstar - cd (9029519802)

Přírodopis 6 – Rostliny - Martin Dančák

Přírodopis 6 – Rostliny - Martin Dančák
Detail

Učebnice volně tematicky navazuje na titul Přírodopis 6 – Vývoj života na Zemi, Obecná biologie, Biologie hub. Svou formou a atraktivní grafickou úpravou představuje změnu v přístupu k výuce vzdělávací oblasti Člověk a příroda. Na přehledně zpracovaných dvoustranách seznamuje žáky s rostlinnou říší, konkrétně s řasami, mechorosty, plavuněmi, přesličkami, kapradinami, nahosemennými a zejména s krytosemennými rostlinami. Publikace se vyznačuje především:• uceleným a přehledně strukturovaným textem,• poutavým a co do objemu nadstandardním obrazovým doprovodem (čítajícím přes 300 fotografií, schémat a obrázků) a atraktivním grafickým zpracováním,• motivačními a aktivizačními prvky rozvíjejícími samostatné myšlení a tvořivost žáků.Přírodopisná látka je v učebnici provázána s poznatky z fyziky, chemie, zeměpisu, dějepisu a dalších oborů. Zpracování klade důraz na rozvoj samostatného uvažování a na schopnost vyvodit z předložených informací vlastní závěry. Tomuto cíli slouží i soubor zajímavých doplňkových textů zaměřených na praktický význam přírodopisných poznatků pro běžný život. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přírodopis 6 – Rostliny - Martin Dančák , Martin ford pravym britem snadno a rychle

Přírodopis 6 Rostliny - Dančák Martin

Přírodopis 6 Rostliny - Dančák Martin
Detail

Učebnice volně tematicky navazuje na již vydaný titul Přírodopis 6 – Vývoj života na Zemi, Obecná biologie, Biologie hub. Svou formou a atraktivní grafickou úpravou představuje změnu v přístupu k výuce vzdělávací oblasti Člověk a příroda. Na přehledně zpracovaných dvoustranách seznamuje žáky s rostlinnou říší, konkrétně s řasami, mechorosty, plavuněmi, přesličkami, kapradinami, nahosemennými a zejména s krytosemennými rostlinami. Publikace se vyznačuje zejména: • uceleným a přehledně strukturovaným textem, • poutavým a co do objemu nadstandardním obrazovým doprovodem (čítajícím přes 400 fotografií, schémat a obrázků) a atraktivním grafickým zpracováním, • motivačními a aktivizačními prvky rozvíjejícími samostatné myšlení a tvořivost žáků. Přírodopisná látka je v učebnici provázána s poznatky z fyziky, chemie, zeměpisu, dějepisu a dalších oborů. Zpracování klade důraz na rozvoj samostatného uvažování a na schopnost vyvodit z předložených informací vlastní závěry. Tomuto cíli slouží i soubor zajímavých doplňkových textů zaměřených na praktický význam přírodopisných poznatků pro běžný život. (patro.cz)

Podobné produkty ako Přírodopis 6 Rostliny - Dančák Martin , Anatomie rostlin (9788024632476)

Přírodopis 6 Rostliny Pracovní sešit - Dančák Martin

Přírodopis 6 Rostliny Pracovní sešit - Dančák Martin
Detail

Pracovní sešit k učebnici Přírodopis 6 – Rostliny slouží k procvičení a upevnění učiva botaniky. U žáků by měl vést k posílení zájmu o tento přírodovědný obor. Zaujme vás především • plnobarevným zpracováním, • pestrou paletou úloh (doplňovačky, šifry, testy, hry, náměty pro laboratorní práce aj.), • důrazem na práci s informacemi a na posílení čtenářské gramotnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako Přírodopis 6 Rostliny Pracovní sešit - Dančák Martin , Martin a vrútky z neba: martin and vrútky from heaven (978-80-8144-193-6)

Přírodopis 6 – Rostliny – pracovní sešit - Hana Mikulenková, Martin Dančák, Daniel Ševčík

Přírodopis 6 – Rostliny – pracovní sešit - Hana Mikulenková, Martin Dančák, Daniel Ševčík
Detail

Pracovní sešit k učebnici Přírodopis 6 – Rostliny slouží k procvičení a upevnění učiva botaniky. U žáků by měl vést k posílení zájmu o tento přírodovědný obor. Zaujme vás především• plnobarevným zpracováním,• pestrou paletou úloh (doplňovačky, šifry, testy, hry, náměty pro laboratorní práce aj.),• důrazem na práci s informacemi a na posílení čtenářské gramotnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Přírodopis 6 – Rostliny – pracovní sešit - Hana Mikulenková, Martin Dančák, Daniel Ševčík , Chodúr martin: tisíc a jedna noc - cd (0745178497091)

Tescoma konvička na zalévání SENSE 2,0 l

Tescoma konvička na zalévání SENSE 2,0 l
Detail

Konvička na kytky, která má pod čepicí   Představujeme unikátní konvičku na zalévání květin, která je vynikající pro pohodlné zalévání bylinek a pokojových rostlin..   Chytrá konev na květiny   Má dostatečně dlouhou a ideálně tvarovanou hubici, zalévání bylinek a pokojových květin je pohodlné a zalévání probíhá bez odkapávání. Víčko konvice se snadno dostupným plnicím otvorem je snímatelné, což spolu se sklápěcí rukojetí přináší snadné plnění vodou a dokonalé vyčištění konvice i zevnitř.     Designová konvice na zalévání s víkem   Díky sklápěcí rukojeti je konvice SENSE perfektně skladná.   Konvičku vyrábíme z prvotřídního, odolného plastu a dáme vám na ni nadstandardní záruku 3 roky.       ] (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma konvička na zalévání SENSE 2,0 l , Lego® speed champions 76910 aston martin valkyrie amr pro a aston martin vantage gt3 (5702017160849)

Rostliny

Rostliny
Detail

Děti najdou odpovědi v knížce ROSTLINY, která je plná zajímavých informací o přírodě. Podle přesného návodu si mohou vyrobit harfu z gumiček, vymodelovat stojánek na tužky, vysadit miniaturní zahrádku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rostliny , Léčení s pomocí duchů rostlin a stromů: jak navázat spojení s vědomím rostlin (978-80-7336-780-0)

Rostliny

Rostliny
Detail

Děti najdou odpovědi v knížce ROSTLINY, která je plná zajímavých informací o přírodě. Podle přesného návodu si mohou vyrobit harfu z gumiček, vymodelovat stojánek na tužky, vysadit miniaturní zahrádku. (patro.cz)

Podobné produkty ako Rostliny , Sencor sdc 1200 b (sdc 1200 b)

Sencor SDC 1200 W (SDC 1200 W)

Sencor SDC 1200 W (SDC 1200 W)
Detail

Budík - digitální, bateriové napájení, buzení zvukovým signálem, opakované buzení - Snooze a teploměr Rádiem řízené hodiny Sencor SDC 1200 W bílé barvy se signálem DCF77 nabízejí digitální zobrazení času. Budík je vybaven LCD displejem s krátkodobým bílým podsvícením. Bez problému tak uvidíte na hodiny, i když se probudíte uprostřed noci. Umožňuje buzení zvukovým signálem nebo možnost zdřímnutí o 5 minut díky funkci opakovaného alarmu Snooze, která zajistí, že nezaspíte. Jeho předností je teploměr pro měření vnitřní teploty od 0 °C až +60 °C, přičemž teplotu zobrazuje jak ve stupních Celsia, tak i stupních Fahrenheita. Mezi další funkce patří kalendář, hodinový formát 12 / 24 či sedm jazyků pro zobrazení dne. Klíčové vlastnosti budíku Sencor SDC 1200 W bílé... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sencor SDC 1200 W (SDC 1200 W) , Martin originals medium (hn220488)

Sencor SDC 1200 B (SDC 1200 B)

Sencor SDC 1200 B (SDC 1200 B)
Detail

Budík - digitální, bateriové napájení, napájení skrze 2 mikrotužkové (AAA) baterie, buzení zvukovým signálem, opakované buzení - Snooze a teploměr Rádiem řízené hodiny Sencor SDC 1200 B černé barvy se signálem DCF77 nabízejí digitální zobrazení času. Budík je vybaven LCD displejem s krátkodobým bílým podsvícením. Bez problému tak uvidíte na hodiny, i když se probudíte uprostřed noci. Umožňuje buzení zvukovým signálem nebo možnost zdřímnutí o 5 minut díky funkci opakovaného alarmu Snooze, která zajistí, že nezaspíte. Jeho předností je teploměr pro měření vnitřní teploty od 0 °C až +60 °C, přičemž teplotu zobrazuje jak ve stupních Celsia, tak i stupních Fahrenheita. Mezi další funkce patří kalendář, hodinový formát 12 / 24 či sedm jazyků pro zobrazení dne. Klíčové vlastnosti budíku Sencor SDC 1200 B černé barvy Rádiem řízené hodiny se signálem... (alza.cz)

Podobné produkty ako Sencor SDC 1200 B (SDC 1200 B) , Martin retro medium (hn193472)

umělá rostlina

umělá rostlina
Detail

Umělá rostlina z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a kovu. (answear.cz)

Podobné produkty ako umělá rostlina , Renata chlumska martin chlumsky

Plané rostliny

Plané rostliny
Detail

Publikace, která je součástí edice Příroda do kapsy, se věnuje běžným i méně častým planým rostlinám, které můžeme objevit při procházkách ve volné krajině – ať už na osluněných loukách, v zastíněných lesích, nebo ve vegetaci podél cest či vodních toků. Všechny profily jsou doplněné originálními kresbami jednotlivých druhů a přibližují základní znaky, jako jsou typy listů a tvary květů, dobu kvetení, rozšíření a základní výskyt. Publikace si všímá také schopnosti rostlin adaptovat se na okolí a šířit se do okolních biotopů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Plané rostliny , Andělé, dévové a duchové rostlin: rostliny a šamanismus (978-80-7336-492-2)

Objevitel - Rostliny

Objevitel - Rostliny
Detail

Titul obsahuje 20 stránek plných informací o rostlinách a 1,8 metru dlouhou časovou osu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Objevitel - Rostliny , Thajsko cestovani a kultura poznavani zvirat a rostlin 978 80 86223 69 8

Connect IT CMO-1200-GY, CMO-1200-GY

Connect IT CMO-1200-GY, CMO-1200-GY
Detail

Hledáte optickou myš pro svou kancelářskou práci a stále jste nenašli tu pravou? S kancelářskou myší Connect IT CMO-1200 nesáhnete vedle. Myš vám na první dobrou padne do ruky a zajistí vám pohodlí na dlouhé hodiny práce. Na nic nečekejte! Díky rychlému snímání pohybu a rozlišení - až 1000 dpi - nebudete nikdy dlouho čekat na odezvu. Na myši nenajdete žádné zbytečnosti, které by vám při běžné kancelářské činnosti mohly překážet. Ovládejte myš klasicky dvěma tlačítky a rolovacím kolečkem. Připojte ji.. Myš připojte k počítači skrze klasický USB konektor. Nemusíte ji dlouze instalovat, ani stahovat složité ovladače. Jen ji připojte do USB portu, vyčkejte na spárování a můžete hned začít se svou prací. Udělejte si na svém pracovním stole místo pro myš Connect IT CMO-1200 a budete mít ruku jako v bavlnce i po dlouhých hodinách práce. Vlastnosti: Rychlé a přesné snímání pohybu Ergonomický tvar 3 tlačítka včetně posuvného kolečka Technická specifikace: Rozlišení: 1000 DPI Rozměry: 62 × 106 × 44 mm Rozhraní: USB 1.1 a vyšší Snadná instalace Plug & Play Kompatibilita: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 Délka kabelu: 180 cm Hmotnost: 103 g Barva: šedá (patro.cz)

Podobné produkty ako Connect IT CMO-1200-GY, CMO-1200-GY , Chodúr martin: hallelujah (vánoční písně a koledy) - cd (su6545-2)

Connect IT CMO-1200-BK, CMO-1200-BK

Connect IT CMO-1200-BK, CMO-1200-BK
Detail

Hledáte optickou myš pro svou kancelářskou práci a stále jste nenašli tu pravou? S kancelářskou myší Connect IT CMO-1200 nesáhnete vedle. Myš vám na první dobrou padne do ruky a zajistí vám pohodlí na dlouhé hodiny práce. Na nic nečekejte! Díky rychlému snímání pohybu a rozlišení - až 1000 dpi - nebudete nikdy dlouho čekat na odezvu. Na myši nenajdete žádné zbytečnosti, které by vám při běžné kancelářské činnosti mohly překážet. Ovládejte myš klasicky dvěma tlačítky a rolovacím kolečkem. Připojte ji.. Myš připojte k počítači skrze klasický USB konektor. Nemusíte ji dlouze instalovat, ani stahovat složité ovladače. Jen ji připojte do USB portu, vyčkejte na spárování a můžete hned začít se svou prací. Udělejte si na svém pracovním stole místo pro myš Connect IT CMO-1200 a budete mít ruku jako v bavlnce i po dlouhých hodinách práce. Vlastnosti: Rychlé a přesné snímání pohybu Ergonomický tvar 3 tlačítka včetně posuvného kolečka Technická specifikace: Rozlišení: 1000 DPI Rozměry: 62 × 106 × 44 mm Rozhraní: USB 1.1 a vyšší Snadná instalace Plug & Play Kompatibilita: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 10 Délka kabelu: 180 cm Hmotnost: 103 g Barva: černá (patro.cz)

Podobné produkty ako Connect IT CMO-1200-BK, CMO-1200-BK , Účinná ochrana zahradních plodin (978-80-247-3588-7)

Smrtící rostliny: Přírodní historie jedovatých rostlin světa (978-80-7511-463-1)

Smrtící rostliny: Přírodní historie jedovatých rostlin světa (978-80-7511-463-1)
Detail

Kniha - autor Elizabeth A. Daunceyová; Sonny Larsson, 240 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha SMRTÍCÍ ROSTLINY není jen strohým průvodcem danou problematikou či manuálem pro klinickou praxi, není ani farmakologickou příručkou – jsou to nádherně zpracované a fascinujícím způsobem prezentované přírodní dějiny těch nejjedovatějších rostlin světa, které čtenáře vtáhnou do tajů neobyčejně rafinovaných strategií pro přežití a také poutavě osvětlí, jaký vliv mají tyto rostliny na člověka, živočichy a ostatní rostliny. Některé z těchto nebezpečných a potenciálně smrtonosných rostlin působí ihned po požití, jiné škodí až při dlouhodobém užívání. Další zase účinkují při kontaktu s pokožkou nebo s očima či při vdechnutí. Tyto výjimečné rostlinné druhy rozmanitých čeledí lze nalézt na všech kontinentech. Látky, které produkují, jsou součástí jejich strategie pro přežití. Podstatnou roli v jejich barvitém evolučním příběhu hrají pozitivní účinky na člověka a... (alza.cz)

Podobné produkty ako Smrtící rostliny: Přírodní historie jedovatých rostlin světa (978-80-7511-463-1) , Sada zahradních podušek na paletový nábytek 2 ks potisk

Porozuměj řeči rostlin: aneb Jak rostliny komunikují? (978-80-00-06737-7)

Porozuměj řeči rostlin: aneb Jak rostliny komunikují? (978-80-00-06737-7)
Detail

Kniha - autor Helena Haraštová; Darya Beklemesheva, 32 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Co když jsme po celé věky přehlíželi, že rostliny ovládají svět svými superschopnostmi? Když se díváte na rostliny, nejspíš si říkáte: pěkné, ale trochu nuda. Nechodí, nemluví, nechají se klidně utrhnout nebo pokácet… Nebo je to jinak? Moderní vědecké výzkumy doslova otřásají naším tradičním pohledem na naše rostlinné sousedy. Ukazují totiž, že rostliny nejenže se zájmem vnímají svět, ale také na něj reagují – a komunikují způsoby, o kterých si my lidé můžeme nechat jen zdát… (alza.cz)

Podobné produkty ako Porozuměj řeči rostlin: aneb Jak rostliny komunikují? (978-80-00-06737-7) , Španělsko a baleáry: cestování a kultura poznávání zvířat a rostlin (978-80-86223-28-5)

Noctua NF-R8 redux-1200 (NF-R8 redux-1200)

Noctua NF-R8 redux-1200 (NF-R8 redux-1200)
Detail

Ventilátor do PC 80 × 25 mm, 1200 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 9,1 dB, 3pin, PWM Ventilátor NOCTUA NF-R8 redux 1200 vychází z oceňovaných modelů, které dostaly značku NOCTUA na výsluní. Využívá síly devíti lopatek integrovaného rotoru o průměru 80 mm. Rychlost lopatek dosahuje až 1200 RPM. K základní desce se ventilátor připojuje pomocí 3pinového konektoru. Nabídne také nevídanou střední dobu bezporuchového provozu přesahující 150 tisíc hodin (17 let!). To vše při vynikajícím výkonu, legendárně tichém provozu a všech dalších skvělých vlastnostech, které ocení opravdoví počítačoví nadšenci.SSO ložiskaLéty prověřená proprietární ložiska Noctua byla ještě zdokonalena, aby vám zajistila nejtišší možný chod. NOCTUA NF-R8 redux 1200 využívá optimalizovaná ložiska SSO, u kterých je zadní magnet umístěný blíže ose a díky tomu nabídne lepší stabilizaci, preciznost i životnost.Rozsáhlá podpora připojeníUživatelé si mohou vybrat ze široké... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-R8 redux-1200 (NF-R8 redux-1200) , Turnovský martin: martin turnovský. great czech conductor (2x cd) - cd (su4082-2)

Noctua NF-P14s redux-1200 (NF-P14s redux-1200)

Noctua NF-P14s redux-1200 (NF-P14s redux-1200)
Detail

Ventilátor do PC 140 × 25 mm, 1200 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 19,6 dB, 3pin Ventilátor NOCTUA NF-P14s redux 1200 vychází z oceňovaných modelů, které dostaly značku NOCTUA na výsluní. Využívá síly devíti lopatek integrovaného rotoru o průměru 140 mm. Rychlost lopatek dosahuje až 1200 RPM. Proudění vzduchu je zvýšeno zářezy na konci lopatek. K základní desce se ventilátor připojuje pomocí 4pinového konektoru. Nabídne také nevídanou střední dobu bezporuchového provozu přesahující 150 tisíc hodin (17 let!). To vše při vynikajícím výkonu, legendárně tichém provozu a všech dalších skvělých vlastnostech, které ocení opravdoví počítačoví nadšenci.SSO ložiskaLéty prověřená proprietární ložiska Noctua byla ještě zdokonalena, aby vám zajistila nejtišší možný chod. NOCTUA NF-P14s redux 1200 využívá optimalizovaná ložiska SSO, u kterých je zadní magnet umístěný blíže ose a díky tomu nabídne lepší stabilizaci, preciznost i... (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-P14s redux-1200 (NF-P14s redux-1200) , Zolux sada umělých rostlin typ a 26 cm 6 ks (3336023521275)

Noctua NF-S12B redux-1200 (NF-S12B redux-1200)

Noctua NF-S12B redux-1200 (NF-S12B redux-1200)
Detail

Ventilátor do PC 120 × 25 mm, 400 RPM - 1200 RPM, 12 V, maximální hlučnost až 18,1 dB, 3pin Ventilátor NOCTUA NF-S12B redux 1200 vychází z oceňovaných modelů, které dostaly značku NOCTUA na výsluní. Využívá síly sedmi lopatek integrovaného rotoru o průměru 120 mm. Rychlost lopatek dosahuje až 1200 RPM. Proudění vzduchu je zvýšeno zářezy na konci lopatek. K základní desce se ventilátor připojuje pomocí 3pinového konektoru. Nabídne také nevídanou střední dobu bezporuchového provozu přesahující 150 tisíc hodin (17 let!). To vše při vynikajícím výkonu, legendárně tichém provozu a všech dalších skvělých vlastnostech, které ocení opravdoví počítačoví nadšenci.SSO ložiskaLéty prověřená proprietární ložiska Noctua byla ještě zdokonalena, aby vám zajistila nejtišší možný chod. NOCTUA NF-S12B redux 1200 využívá optimalizovaná ložiska SSO, u kterých je zadní magnet umístěný blíže ose a díky tomu nabídne lepší stabilizaci, preciznost i životnost. (alza.cz)

Podobné produkty ako Noctua NF-S12B redux-1200 (NF-S12B redux-1200) , Škůdci a choroby rostlin: obrazový atlas (978-80-242-7574-1)

RONA Karafa Alsace 1200 ml 1 ks (5390 1200)

RONA Karafa Alsace 1200 ml 1 ks (5390 1200)
Detail

Karafa - o objemu 1200 ml, materiál sklo, vhodná do myčky, hmotnost 820 g Provzdušněte si víno s karafou Rona Alsace o objemu 1200 ml. Dekantační nádoba od slovenské firmy Rona je vyrobena z bezolovnatého křišťálu. Díky této velice kvalitní směsi vyniká výjimečným leskem, jasem a odolností. Výborně poslouží k oddělení lehkého sedimentu a při přelévání po skle víno krásně provzdušní. Rozvine tím jeho vůni, zvýrazní chuť a vy si jej potom lépe užijete. Karafu lze umýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti karafy Rona Alsace, 1 200 mlKarafa Rona Alsace je vyrobena z bezolovnatého křišťáluMá výjimečný lesk a jasJe odolnáObjem karafy Rona je 1 200 mlVýborně poslouží k oddělení lehkého sedimentu a zajistí provzdušnění vínaDekantér Rona Alsace rozvine vůni a zvýrazní chuť vínaČištění je možné kartáčem na karafy nebo v myčce na nádobí?Rozměry:256 × 130 mm (výška × průměr) (alza.cz)

Podobné produkty ako RONA Karafa Alsace 1200 ml 1 ks (5390 1200) , Herbář léčivých rostlin (1): a - d (978-80-7281-365-0)

Rostliny - Objevuj svět

Rostliny - Objevuj svět
Detail

Zábavné poznání v encyklopedickém boxu teoreticky i prakticky. Říši rostlin poutavě představí kniha plná obrázků a schémat, v sešitě akivit si ji zopakujete v doplňovačkách. Na plakátu najdete to nejdůležitější. Sada pro malé botaniky obsahuje také lis na květiny a herbář, který si sami ozdobíte pomocí šablonek a samolepek. (bambule.cz)

Podobné produkty ako Rostliny - Objevuj svět , Padlí kulturních a planě rostoucích rostlin (978-80-87091-69-2)

Umělá rostlina Succulent

Umělá rostlina Succulent
Detail

Na podrobném popisu k produktu Umělá rostlina Succulent pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina Succulent , Zolux sada umělých rostlin typ a 18 cm 6 ks (3336023521251)

Umělá rostlina Eucalyptus

Umělá rostlina Eucalyptus
Detail

Na podrobném popisu k produktu Umělá rostlina Eucalyptus pracujeme. (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina Eucalyptus , Scheppach pm 1200

Umělá rostlina – Jabloň

Umělá rostlina – Jabloň
Detail

Toužíte po atmosféře interiérové džungle, ale nemáte pro rostliny cit? Holandská značka interiérového designu WOOOD má řešení právě pro vás! Rozsáhlá kolekce umělých rostlin této trendové nábytkářské značky zahrnuje pestrý výběr různých rostlin, které jsou k nerozeznání od těch skutečných. Kvalitní zbarvení a textura dodávají umělým rostlinám jejich charakteristické vlastnosti. Ideální pro městskou džungli nenáročnou na údržbu! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina – Jabloň , Noctua nf-r8 redux-1200 (nf-r8 redux-1200)

Umělá rostlina – Juka

Umělá rostlina – Juka
Detail

Toužíte po atmosféře interiérové džungle, ale nemáte pro rostliny cit? Holandská značka interiérového designu WOOOD má řešení právě pro vás! Rozsáhlá kolekce umělých rostlin této trendové nábytkářské značky zahrnuje pestrý výběr různých rostlin, které jsou k nerozeznání od těch skutečných. Kvalitní zbarvení a textura dodávají umělým rostlinám jejich charakteristické vlastnosti. Ideální pro městskou džungli nenáročnou na údržbu! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina – Juka , Rona karafa alsace 1200 ml 1 ks (5390 1200)

Umělá rostlina – Gumovník

Umělá rostlina – Gumovník
Detail

Toužíte po atmosféře interiérové džungle, ale nemáte pro rostliny cit? Holandská značka interiérového designu WOOOD má řešení právě pro vás! Rozsáhlá kolekce umělých rostlin této trendové nábytkářské značky zahrnuje pestrý výběr různých rostlin, které jsou k nerozeznání od těch skutečných. Kvalitní zbarvení a textura dodávají umělým rostlinám jejich charakteristické vlastnosti. Ideální pro městskou džungli nenáročnou na údržbu! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina – Gumovník , Noctua nf-p14s redux-1200 (nf-p14s redux-1200)

Umělá rostlina – Bambus

Umělá rostlina – Bambus
Detail

Toužíte po atmosféře interiérové džungle, ale nemáte pro rostliny cit? Holandská značka interiérového designu WOOOD má řešení právě pro vás! Rozsáhlá kolekce umělých rostlin této trendové nábytkářské značky zahrnuje pestrý výběr různých rostlin, které jsou k nerozeznání od těch skutečných. Kvalitní zbarvení a textura dodávají umělým rostlinám jejich charakteristické vlastnosti. Ideální pro městskou džungli nenáročnou na údržbu! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina – Bambus , Noctua nf-s12b redux-1200 (nf-s12b redux-1200)

Umělá rostlina – Bambus

Umělá rostlina – Bambus
Detail

Toužíte po atmosféře interiérové džungle, ale nemáte pro rostliny cit? Holandská značka interiérového designu WOOOD má řešení právě pro vás! Rozsáhlá kolekce umělých rostlin této trendové nábytkářské značky zahrnuje pestrý výběr různých rostlin, které jsou k nerozeznání od těch skutečných. Kvalitní zbarvení a textura dodávají umělým rostlinám jejich charakteristické vlastnosti. Ideální pro městskou džungli nenáročnou na údržbu! (vemzu.cz)

Podobné produkty ako Umělá rostlina – Bambus , Západ usa: cestování a kultura poznávání zvířat a rostlin (978-80-86223-73-5)

Země město rostlina...

Země město rostlina...
Detail

Zábavná společenská hra pro 2-8 hráčů od 6 do 99 let. Prověří vaši rychlost, postřeh i vědomosti. Balení obsahuje 80 kartiček a 5 různých variant hry. Kdo nasbírá více kartiček (nebo bodů), vyhrává! (patro.cz)

Podobné produkty ako Země město rostlina...

Anatomie rostlin (9788024632476)

Anatomie rostlin (9788024632476)
Detail

Elektronická kniha - autor Olga Votrubová, 194 stran, česky Učební text "Anatomie rostlin" shrnuje základní poznatky o stavbě rostlin. Jednotlivé kapitoly jsou věnovány rostlinné buňce, pletivům, primární a sekundární stavbě vegetativních orgánů a reprodukčním orgánům. V úvodní části je shrnuta historie rostlinné anatomie a její postavení v současné biologii rostlin a jsou stručně charakterizovány základní skupiny rostlin. Text zdůrazňuje vztah struktury pletiv a orgánů k jejich funkcím a popisuje i strukturní adaptace k podmínkám prostředí. U nejdůležitějších struktur je zmíněna jejich evoluce. Text je určen v prvé řadě pro základní kurzy anatomie rostlin, jednotlivé kapitoly však obsahují rozšiřující údaje, které jsou vhodné i pro pokročilejší kurzy. (alza.cz)

Podobné produkty ako Anatomie rostlin (9788024632476)

Objevitel Rostliny (8595593826509)

Objevitel Rostliny (8595593826509)
Detail

Kniha - 20 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Titul obsahuje 20 stránek plných informací o rostlinách a 1,8 metru dlouhou časovou osu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Objevitel Rostliny (8595593826509)

Andělé, dévové a duchové rostlin: Rostliny a šamanismus (978-80-7336-492-2)

Andělé, dévové a duchové rostlin: Rostliny a šamanismus (978-80-7336-492-2)
Detail

Kniha - autor Wolf-Dieter Storl, 262 stran, česky, pevná bez přebalu matná Rostliny jsou mocnější, než si obvykle myslíme. Jako makroskopiské bytosti předávají světelné síly kosmu a oživují zemský povrch. Tato kniha má být krokem k obnovení přerušené komunikace mezi člověkem a rostlinami. Příloha s praktickými návody k meditacím usnadní kontakt s duchy rostlin. (alza.cz)

Podobné produkty ako Andělé, dévové a duchové rostlin: Rostliny a šamanismus (978-80-7336-492-2)

Revoluce rostlin: Rostliny jako inspirace pro budoucnost lidstva (978-80-7530-262-5)

Revoluce rostlin: Rostliny jako inspirace pro budoucnost lidstva (978-80-7530-262-5)
Detail

Kniha - autor Stefano Mancuso, 264 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Rostlina není živočich. Za tímto zdánlivě banálním konstatováním se skrývá skutečnost, kterou jako bychom si ani neuvědomovali, že totiž struktura rostlinného organismu se naprosto liší od naší. Tyto v pravém slova smyslu živoucí sítě, schopné přežít katastrofické události a zachovat si při tom veškerou funkčnost, jsou jako organismy mnohem odolnější a „modernější“ než živočichové. Jako dokonalé spojení pevnosti a flexibility vykazují rostliny mimořádné schopnosti adaptace, které jim umožňují žít v extrémních podmínkách, když například dokážou čerpat vláhu ze vzdušné vlhkosti, používat mimikry jako obranu proti predátorům nebo se pohybovat bez vydávání energie. Jejich tělesná stavba složená z modulů je trvalým zdrojem inspirace v architektuře. Navíc produkují chemické molekuly, jejichž prostřednictvím dovedou manipulovat chování živočichů, a jejich složitý kořenový systém se... (alza.cz)

Podobné produkty ako Revoluce rostlin: Rostliny jako inspirace pro budoucnost lidstva (978-80-7530-262-5)

RONA Fjord se zátkou 1200 ml 1 ks (5729 1200)

RONA Fjord se zátkou 1200 ml 1 ks (5729 1200)
Detail

Karafa - o objemu 1200 ml, materiál sklo, vhodná do myčky, hmotnost 740 g Stolujte stylově s karafou Rona Fjord o objemu 1200 ml. Nádoba na studené nápoje od slovenské firmy Rona je vyrobena z bezolovnatého křišťálu. Díky této velice kvalitní směsi vyniká výjimečným leskem, jasem a odolností. Má praktickou akrylovou zátku, takže ji bez obav můžete vzít i na venkovní posezení. Výborně poslouží k servírování vody, minerálek a limonád. Karafu lze umýt v myčce na nádobí. Klíčové vlastnosti karafy na studené nápoje Rona Fjord, 1200 mlKarafa Rona Fjord je vyrobena z bezolovnatého křišťáluMá výjimečný lesk a jasJe odolnáObjem karafy Rona je 1200 mlVýborně poslouží k servírování studených nápojůČištění je možné kartáčem na karafy nebo v myčce na nádobíNádoba na studené nápoje Rona Fjord má praktickou akrylovou zátku?Rozměry:280 × 104 mm (výška × průměr) (alza.cz)

Podobné produkty ako RONA Fjord se zátkou 1200 ml 1 ks (5729 1200)

K&N HU-1200 pro Husqvarna (92-13) (HU-1200)

K&N HU-1200 pro Husqvarna (92-13) (HU-1200)
Detail

Vzduchový filtr univerzální Technické parametry:Sirka v mm: 159Délka (v mm): 192Tvar: kulatýTyp filtru: filtr s dlouholetou zárukouVyska ( v mm ): 73 (alza.cz)

Podobné produkty ako K&N HU-1200 pro Husqvarna (92-13) (HU-1200)

Kotouč brusný jemný k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.150)

Kotouč brusný jemný k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.150)
Detail

Brusný kotouč o průměru 100 mm Průměr kotouče STAYER se rovná 100 mm. Podstatné přednosti brusného kotouče Kotouč brusný jemný k LS 1200/ LSR 1200, STAYER Průměr kotouče STAYER: 100 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotouč brusný jemný k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.150)

Kotouč brusný hrubý k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.151)

Kotouč brusný hrubý k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.151)
Detail

Brusný kotouč o průměru 100 mm Průměr kotouče STAYER činí 100 mm. Důležité přednosti brusného kotouče Kotouč brusný hrubý k LS 1200/ LSR 1200, STAYER Průměr kotouče STAYER: 100 mm (alza.cz)

Podobné produkty ako Kotouč brusný hrubý k LS 1200/ LSR 1200, STAYER (3778180.151)

Menalux 1200

Detail

Sada 5 syntetických sáčků , 1 mikrofiltru a 1 motorového filtru. Menalux 1200 jsou určené pro vysavače ELECTROLUX Mondo, TORNADO, VOLTA Elyps. (mall.cz)

Podobné produkty ako Menalux 1200

Magnet 3Pagen Rostlina "Monstera"

Magnet 3Pagen Rostlina "Monstera"
Detail

Monstera se svými velkými listy ve tvaru srdce - překvapivě krásná tropická rostlina: nezničitelná, stále zelená a vždy jako krásný doplněk v domácnosti. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Rostlina "Monstera"

Magnet 3Pagen Pokojová rostlina

Magnet 3Pagen Pokojová rostlina
Detail

Tato překrásná pokojová rostlina Vás bude těšit po dlouhá léta svými bohatě rozkvetlými květy. Do bytu přinese barvy a navíc nepotřebuje žádné světlo ani vodu. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Pokojová rostlina

Magnet 3Pagen Převislá rostlina

Magnet 3Pagen Převislá rostlina
Detail

Díky svým dvoubarevným listům je tato převislá rostlina velmi nápadnou dekorací. Čistá radost, nulová péče. (magnet-3pagen.cz)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Převislá rostlina

umělá rostlina v květináči

umělá rostlina v květináči
Detail

Umělá rostlina v květináči z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z keramiky a plastu. (answear.cz)

Podobné produkty ako umělá rostlina v květináči

Stojan na rostliny fleur

Stojan na rostliny fleur
Detail

Vysoký stojan na 3 květináče nad sebou v oblíbeném romantickém stylu. Umístíte-li jej na terase nebo doma, všude bude impozantním doplňkem. Materiál: kov Rozměry: Ø 22 x 142 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Stojan na rostliny fleur

Opora pro popínavé rostliny

Opora pro popínavé rostliny
Detail

Spolehlivá opora pro vaše oblíbené růže či jiné popínavé rostliny. Materiál: kov odolný proti povětrnostním vlivům Rozměry: Ø 40 x 185 cm (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Opora pro popínavé rostliny

Sloup na pěstování rostlin

Sloup na pěstování rostlin
Detail

Sloup na rostliny osvěží rostlinami i malé balkony. Stačí přidat půdu a zasadit až 32 sazenic. Takto můžete vysazovat květiny, jahody nebo bylinky. Ideální na balkony, terasy nebo na malé plochy. Se zavlažovacím systémem. Lze jej použít znovu a znovu. (velkykosik.cz)

Podobné produkty ako Sloup na pěstování rostlin

Rostliny cestovatelky - Emilie Vastová

Rostliny cestovatelky - Emilie Vastová
Detail

Prý nemůžeme zažít žádné dobrodružství, když pořád trčíme na jednom místě. Kdo? Přece my, rostliny. S kořeny uvízlými v zemi prý sedíme doma jako pecky. Jenže taková pecka je často větší dobrodruh než leckterý dvou-, čtyř-, šesti- či osminohý cestovatel. A to ani nemluvíme o statečných létajících semínkách či neohrožených poutnících z rodiny lopuchů! Ti se nezaleknou ani divých šelem - klidně jim skočí na hřbet a svezou se desítky metrů daleko. A to není všechno. Drobné bobule ostružin se nechají dobrovolně pozřít zvířetem, bez bázně se pustí labyrintem jeho trávicího systému, aby po čase vyšly ven jako holá semínka. V úplně neznámých končinách! Jestli toto není dobrodružství, pak už nevíme. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rostliny cestovatelky - Emilie Vastová

umělá rostlina v květináči

umělá rostlina v květináči
Detail

Umělá rostlina v květináči z kolekce home & lifestyle. Model vyroben z umělohmotného materiáliu a keramiky. (answear.cz)

Podobné produkty ako umělá rostlina v květináči

Boltze umělá rostlina Grass

Boltze umělá rostlina Grass
Detail

Umělá rostlina z kolekce Boltze. Model vyroben z umělohmotného materiáliu. (answear.cz)

Podobné produkty ako Boltze umělá rostlina Grass
Urban Jungle: krásný byt plný pokojových rostlin (978-80-271-0606-6), Schreiner Martin: Martin Schreiner - SuperStar - CD (9029519802), martin ford pravym britem snadno a rychle, Anatomie rostlin (9788024632476), Martin a Vrútky z neba: Martin And Vrútky From Heaven (978-80-8144-193-6), Chodúr Martin: Tisíc a jedna noc - CD (0745178497091), LEGO® Speed Champions 76910 Aston Martin Valkyrie AMR Pro a Aston Martin Vantage GT3 (5702017160849), Léčení s pomocí duchů rostlin a stromů: Jak navázat spojení s vědomím rostlin (978-80-7336-780-0), Sencor SDC 1200 B (SDC 1200 B), MARTIN Originals Medium (HN220488), MARTIN Retro Medium (HN193472), renata chlumska martin chlumsky, Andělé, dévové a duchové rostlin: Rostliny a šamanismus (978-80-7336-492-2), thajsko cestovani a kultura poznavani zvirat a rostlin 978 80 86223 69 8, Chodúr Martin: Hallelujah (Vánoční písně a koledy) - CD (SU6545-2), Účinná ochrana zahradních plodin (978-80-247-3588-7), Sada zahradních podušek na paletový nábytek 2 ks potisk, Španělsko a Baleáry: Cestování a kultura Poznávání zvířat a rostlin (978-80-86223-28-5), Turnovský Martin: Martin Turnovský. Great Czech Conductor (2x CD) - CD (SU4082-2), Zolux Sada umělých rostlin typ A 26 cm 6 ks (3336023521275), Škůdci a choroby rostlin: Obrazový atlas (978-80-242-7574-1), Herbář léčivých rostlin (1): A - D (978-80-7281-365-0), Padlí kulturních a planě rostoucích rostlin (978-80-87091-69-2), Zolux Sada umělých rostlin typ A 18 cm 6 ks (3336023521251), scheppach pm 1200, Noctua NF-R8 redux-1200 (NF-R8 redux-1200), RONA Karafa Alsace 1200 ml 1 ks (5390 1200), Noctua NF-P14s redux-1200 (NF-P14s redux-1200), Noctua NF-S12B redux-1200 (NF-S12B redux-1200), Západ USA: Cestování a kultura Poznávání zvířat a rostlin (978-80-86223-73-5)