1001 rostlin pro radost z pěstování - liz dobbsová - e-kniha

Produkt 1001 rostlin pro radost z pěstování - liz dobbsová - e-kniha sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1001 rostlin pro radost z pěstování - liz dobbsová - e-kniha upraviť a produkt hľadať znova.

1001 rostlin pro radost z pěstování - Liz Dobbsová - e-kniha

1001 rostlin pro radost z pěstování - Liz Dobbsová - e-kniha
Detail

eBook:,Tato výpravná obrazová publikace je vskutku rozsáhlá, ale nevznikla proto, aby čtenáře zapletla do houštiny tisíce a jedné lákavé rostliny. Naopak pomůže v orientaci a výběru. Kolektiv zkušených odborníků vyzdvihuje z množství podobných druhů a odrůd rostliny s nejoslnivějšími listy, nejkrásněji kvetoucí, nejlépe plodící, nejotužilejší, nejpřizpůsobivější nebo nejzdravější. K barevné fotografii každé rostliny a nejdůležitějším údajům o ní a o jejím pěstování autoři připojují užitečné rady a upozornění. Publikace pojala do samostatných kapitol prakticky všechny skupiny rostlin, které lze pěstovat na zahradě, na balkonu nebo v bytě: letničky, trvalky, cibuloviny, pokojové a popínavé rostliny, keře, růže, kuchyňské a léčivé byliny, zeleninu i drobné ovoce. V jednotlivých kapitolách je kladen důraz na pestrost. Osvědčené staré odrůdy se potkávají s nejnovějšími kultivary, populární rostliny s těmi téměř neznámými a rafinované exempláře, jimž šlechtitelé věnovali velkou pozornost, s planými a zplaňujícími druhy, aby se mohl inspirovat a nadchnout opravdu každý pěstitel a milovník rostlin. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1001 rostlin pro radost z pěstování - Liz Dobbsová - e-kniha , 1001 rostlin pro radost z pěstování (978-80-751-1347-4)

1001 rostlin pro radost z pěstování (978-80-751-1347-4)

1001 rostlin pro radost z pěstování (978-80-751-1347-4)
Detail

Elektronická kniha - autor Liz Dobbsonová, 970 stran Tato výpravná obrazová publikace je vskutku rozsáhlá, ale nevznikla proto, aby čtenáře zapletla do houštiny tisíce a jedné lákavé rostliny. Naopak pomůže v orientaci a výběru. Kolektiv zkušených odborníků vyzdvihuje z množství podobných druhů a odrůd rostliny s nejoslnivějšími listy, nejkrásněji kvetoucí, nejlépe plodící, nejotužilejší, nejpřizpůsobivější nebo nejzdravější. K barevné fotografii každé rostliny a nejdůležitějším údajům o ní a o jejím pěstování autoři připojují užitečné rady a upozornění. Publikace pojala do samostatných kapitol prakticky všechny skupiny rostlin, které lze pěstovat na zahradě, na balkonu nebo v bytě: letničky, trvalky, cibuloviny, pokojové a popínavé rostliny, keře, růže, kuchyňské a léčivé byliny, zeleninu i drobné ovoce. V jednotlivých kapitolách je kladen důraz na pestrost. Osvědčené staré odrůdy se potkávají s nejnovějšími kultivary, populární rostliny s těmi téměř neznámými... (alza.cz)

Podobné produkty ako 1001 rostlin pro radost z pěstování (978-80-751-1347-4) , Rytirka z voracova anna brezinova e kniha

Jídlo pro radost - Eva Ferrarová - e-kniha

Jídlo pro radost - Eva Ferrarová - e-kniha
Detail

eBook:,Bez jídla se neobejdeme. Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jídlo pro radost - Eva Ferrarová - e-kniha , Rikali mu tygr z tulsy john kirby e kniha

Dekorace pro radost - Věra Brusnická - e-kniha

Dekorace pro radost - Věra Brusnická - e-kniha
Detail

eBook:,Obklopovat se předměty, které si sami vyrobíme, má mnoho výhod. Je možné si zvolit barvy a materiály podle svého vkusu a hodí se do konkrétního interiéru; přitom si můžeme být jisti, že máme originál.Tato kniha obsahuje rady a návody, jak takových výrobků dosáhnout. Mimo jiné v ní čtenář nalezne: dekorace z oblasti pletení, háčkování, vyšívání, šití a patchworku; podrobné návody a barevné fotografie ke každému projektu; mini školičky; a mnoho užitečných vzorníků.Obtížnost jednotlivých dekorací je záměrně na různé úrovni, takže publikace vychází vstříc co největšímu počtu tvořivých lidí. Začátečníci ani velmi zkušení tedy nemusí mít strach, že si nevyberou.Kniha kromě originálních nápadů přináší také radost z vydařeného díla, zajímavého dárku, anebo třeba jen z toho, že se člověk naučí něco nového. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dekorace pro radost - Věra Brusnická - e-kniha , Kniha orchideje rady péče pěstování (978-80-7371-218-1)

Angličtina pro radost III. - Richard Ludvík - e-kniha

Angličtina pro radost III. - Richard Ludvík - e-kniha
Detail

eBook:,Třetí díl anglicko-české e-knihy určená středně pokročilým studentům. Procvičte si konverzační témata, gramatiku až po minulý průběhový čas a mnoho dalšího. Jak? Poučkami? Vysvětlováním? Ne-ne. Díky 39 dialogům a 36 krátkým uspořádaným textům v angličtině a s českým překladem každého textu. Všechno bylo napsáno jen v 860 slovíčkách pro středně pokročilé. To není moc, ne? A jak poznáte, jestli to čtete správně? Na konci e-knihy je slovníček s výslovností napsanou pro Čechy. Angličtina může být opět zábava a vy můžete číst s radostí. Budete potřebovat jen mobil, počítač, tablet nebo čtečku e-knih a trochu času, třeba na cestě do práce. Stáhněte si tuto e-knihu teď hned a zdokonalte si vaše znalosti angličtiny pro mírně nebo středně pokročilé. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro radost III. - Richard Ludvík - e-kniha , Lovci monster z archivu larry correia bryan thomas schmidt e kniha

Angličtina pro radost I. - Richard Ludvík - e-kniha

Angličtina pro radost I. - Richard Ludvík - e-kniha
Detail

eBook:,Anglicko-česká e-kniha pro začátečníky. Pozor, žádné vysvětlování gramatiky, žádná doplňovací cvičení, ani 30 nových slovíček na jedné stránce. Nic takového.V této e-knize najdete pouze základní anglické texty a rozhovory na cestování a další životní situace. Přesně 45 krátkých rozhovorů a 33 krátkých textů, anglicky a česky pro začátečníky.Budete číst anglicky, překládat do češtiny a tak se zlepšovat. Postupným procvičováním bez biflování. To by vás mohlo bavit, ne?Na konci najdete všechna slovíčka s výslovností speciálně upravenou pro Čechy. Prostě bez klikyháků v závorkách. To pro vás bude mnohem jednodušší.Také se automaticky seznámíte s přítomným a pak s budoucím časem a procvičíte si kolem 450 nejzákladnějších anglických slovíček. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro radost I. - Richard Ludvík - e-kniha , Houbarka viktorie hanisova e kniha

Angličtina pro radost II. - Richard Ludvík - e-kniha

Angličtina pro radost II. - Richard Ludvík - e-kniha
Detail

eBook:,Studujete pár let angličtinu a neumíte si říct ani o vodu?Jste věční začátečníci a neposunuli jste se ve vaší angličtině dál? Chtěli byste více cestovat, získat lepší pracovní příležitosti nebo se třeba všude domluvit? K tomu vám může pomoct Anglicko-česká e-kniha pro mírně pokročilé, která je zaměřená na cestování a každodenní situace. Budete procvičovat 600 slovíček v krátkých mini-příbězích a rozhovorech. Mimořádnou výhodou na konci e-knihy je česká výslovnost všech slovíček. Učte se gramatiku přirozeně a bez vysvětlování. Konečně budete vědět, jak se slovíčka v angličtině vyslovují. Můžete očekávat procvičení minulého času a zlepšení vaší anglické výslovnosti. Budete číst anglicky, překládat do češtiny a tak se zlepšovat. Důležitá slovíčka a fráze se v těchto originálních textech hodně opakují. Jak rychle to projdete, záleží jen na vás. Líbil se vám první díl pro začátečníky nebo vám nevyhovuje klasická učebnice? Stáhněte si tuto e-knihu a začněte číst na vaší čtečce, mobilu, tabletu nebo počítači. Nečekejte na zítra, ale začněte ještě dnes.” Více o autorovi: http://www.kknihy.cz/ludvik/ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro radost II. - Richard Ludvík - e-kniha , Korist paul finch e kniha

Zahrada je pro radost - Ferdinand Leffler - e-kniha

Detail

eBook: Je možné docílit toho, aby nám zahrada přinášela radost po celý rok? A dají se vůbec skloubit požadavky všech členů rodiny tak, aby vznikl bezpečný a útulný prostor, v němž budou všichni chtít trávit společný čas? Ve velkoryse pojaté knize nalezneme nejen odpovědi na tyto otázky, ale také konkrétní realizované projekty – zahradu pro tři generace, zahradu plnou zábavy nebo zahradu „na konci světa“. Vše doplněno o praktické tipy: jak vytvořit dojem divočiny u novostavby, jak vybudovat romantická zákoutí, jaké zvolit vhodné výsadbové kompozice (s konkrétními popisy atraktivních záhonů) nebo co si raději před realizací třikrát promyslet. V knize nechybí ani konkrétní osazovací plány pro pěstování zeleniny a bylinek nebo jednoduchý přehled, který nás provede rokem zahradníka měsíc po měsíci. Tento průvodce pro všechny, kteří svůj čas rádi tráví obklopeni zelení, pro všechny milovníky rostlin a stromů má jediný cíl – aby se nám v našich zahradách dobře žilo. Dvanáct příběhů rodin, dvanáct zahrad, v nichž roste radost. Tak by se dala shrnout třetí kniha Ferdinanda Lefflera, zahradního a krajinného architekta, autora mnoha oceněných projektů v České republice i v zahraničí, tváře televizního pořadu Ferdinandovy zahrady. ––– Jak říkají zenoví buddhisti, cesta a její zkoumání je důležitější než cíl. Zkoumání cesty je vytváření obrazu, jak dosáhnout dokonalosti. A Ferdinand při zušlechtění českých zahrad dokonalosti často dosahuje! Díky za to! — prof. Ing. arch. Martin Rajniš Zahrada je pro radost. Kdybyste si z této knihy měli odnést jen toto přesvědčení, moje práce měla a má smysl. — Ferdinand Leffler (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zahrada je pro radost - Ferdinand Leffler - e-kniha , Madarsko richard prazak e kniha

Cvičení pro radost - Václav Krejčík, Jana Altnerová - e-kniha

Cvičení pro radost - Václav Krejčík, Jana Altnerová - e-kniha
Detail

eBook:,Lehkost, energii a vitalitu nenajdete zadarmo na ulici. Je nutné přijmout určitá pravidla a prostředky, jejichž prostřednictvím budete výše jmenované charakteristiky plnohodnotného života schopni naplnit. Kniha s DVD přináší pohled na zdravý životní styl očima Václava Krejčíka - známého fitness trenéra a propagátora pohodového způsobu života. Můžete si s ním projít čtyřtýdenní časově nenáročný program, který vám nabídne pohybové aktivity, základní stravovací pravidla, náměty na péči o tělo a mysl a také podrobné cvičební programy na každý den v týdnu. Všechna cvičení ze třetího týdne programu si můžete zacvičit podle přiloženého DVD, na kterém navíc najdete rozcvičení a závěrečný strečink. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Cvičení pro radost - Václav Krejčík, Jana Altnerová - e-kniha , Buzicci jan folny e kniha

Zvířata v zahradě - pro radost i užitek - Petra Rubášová - e-kniha

Zvířata v zahradě - pro radost i užitek - Petra Rubášová - e-kniha
Detail

eBook:,Příručka začínajícího chovatele domácího zvířectva (slepic, hus, kachen, králíků, koz a ovcí), ale také zahrádkáře, který se chce stát hostitelem některých volně žijících živočichů. Získáte důležité informace „jak na to“ o chovu - jaké příbytky zvířata potřebují, čím je krmit, jak o ně pečovat, jaké zajistit podmínky pro rozmnožování, specifické požadavky daného druhu, doporučení na nejvhodnější plemena, co dělat, když potřebujete odjet... Jak nalákat do zahrady ptactvo, ježky, veverky, motýly... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zvířata v zahradě - pro radost i užitek - Petra Rubášová - e-kniha , Hadka petra nachtmanova e kniha

Šťastná slepice - Pro radost z chovu šťastných slepic - Robert Höck

Detail

Kniha Šťastná slepice přináší aktuální pohled na všechny důležité aspekty chovu šťastných slípek ve vaší vlastní zahradě. Kde se slepice kupují? Co všechno smí slepice konzumovat? Potřebují kuřátka matku? Jak udržet slepice zdravé? K čemu je dobrý kohout? Bude můj pes vycházet se slepicemi? Proč vůbec slepice snášejí vejce? Všechny tyto otázky jsou v knize zodpovězeny. Kniha je zakončena portréty vybraných plemen slepic. Vydejte se do světa šťastných slepic, protože až díky nim vaše zahradní království skutečně ožije! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Šťastná slepice - Pro radost z chovu šťastných slepic - Robert Höck , Slib lisa kleypas e kniha

Šťastná slepice: Pro radost z chovu šťastných slepic (978-80-209-0458-4)

Šťastná slepice: Pro radost z chovu šťastných slepic (978-80-209-0458-4)
Detail

Kniha - autor Robert Höck, 128 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Kniha Šťastná slepice přináší aktuální pohled na všechny důležité aspekty chovu šťastných slípek ve vaší vlastní zahradě. Kde se slepice kupují? Co všechno smí slepice konzumovat? Potřebují kuřátka matku? Jak udržet slepice zdravé? K čemu je dobrý kohout? Bude můj pes vycházet se slepicemi? Proč vůbec slepice snášejí vejce? Všechny tyto otázky jsou v knize zodpovězeny. Kniha je zakončena portréty vybraných plemen slepic. Vydejte se do světa šťastných slepic, protože až díky nim vaše zahradní království skutečně ožije! (alza.cz)

Podobné produkty ako Šťastná slepice: Pro radost z chovu šťastných slepic (978-80-209-0458-4) , Kra pavel obluk e kniha

Něco pro radost

Něco pro radost
Detail

Každý den se setkáváme s různými situacemi a překonáváme drobné nesnáze. Pokud je řešíte s nadhledem, trochou humoru a s úsměvem, může Vám být tato knížka malou inspirací. (patro.cz)

Podobné produkty ako Něco pro radost , Site petra dvorakova e kniha

Radosť z práce - Bruce Daisley - e-kniha

Radosť z práce - Bruce Daisley - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha prináša 30 stručných tipov kombinujúcich inšpiráciu, empiricky testované poznatky a všedné odpovede. Sú obedné prestávky pre slabochov, alebo naozaj podporujú našu produktivitu? Je pravda, že môžete zlepšiť výkon tímu obyčajným premiestnením kanvice na kávu? Prečo sú porady tak často stratou času a ako to možno napraviť? Čo sú hackerské týždne a prečo si ich ľudia osvojujú? Ak v práci hľadáte naplnenie a túžite po menej hektickom spôsobe života, Radosť z práce vám ukáže smer. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radosť z práce - Bruce Daisley - e-kniha , Rommelsbacher ts 1001 (ts 1001)

Radost z obyčejnosti - Roland Merullo - e-kniha

Radost z obyčejnosti - Roland Merullo - e-kniha
Detail

eBook:,Hravý, pozitivní román Rolanda Merulla předkládá bizarní situaci – dva nejsvětější muži na světě se setkají ve Vatikánu a zjistí, že by si potřebovali dopřát krátkou – neoficiální! – dovolenou. Když se jim podaří tento neotřelý nápad realizovat a ocitnou se v malebné italské krajině, znovu objevují každodenní krásy i výzvy obyčejného života. Na cestě je doprovází papežův lehce neurotický bratranec Paulo, který je zároveň osobním asistentem papeže, a jeho žena Rosa, excentrická a temperamentní podnikatelka, která všem zajistí dokonalé přestrojení. Jen díky Paulovi a Rose se oběma váženým mužům podaří z Vatikánu nepozorovaně proklouznout a několik dní v utajení putovat po italském venkově. Tato různorodá čtveřice se vydává na společnou cestu, jakousi expedici k sobě samým. A každému z nich oněch pár plných, neobvyklých, a přitom obyčejných dnů přinese mnoho nového a inspirativního. Co se stane, když se papež s dalajlámou dohodnou, že potřebují dovolenou v utajení? *** Roland Merullo je uznávaným autorem více než dvou desítek knih zahrnujících společenské romány, populárně naučné knihy a memoáry. Jeden z jeho nejznámějších titulů, mezinárodní bestseller na pokračování Snídaně s Buddhou, se dočkal již devatenácti vydání. Merullovo dílo bylo přeloženo do mnoha jazyků včetně čínštiny, chorvatštiny, korejštiny či brazilské portugalštiny. Autor získal řadu ocenění, za beletrii například Maria Thomas Fiction Award a za literaturu faktu Massachusetts Book Award. O jeho knihy projevilo zájem také několik filmových společností. Roland Merullo se narodil v roce 1953 v americkém Bostonu, v současnosti žije v Massachusetts s manželkou a dvěma dcerami. *** „Dojemné a znepokojující... Srozumitelná, neokázalá próza soustředící se na drama hledání božské přítomnosti v našich každodenních životech.“ Kirkus „Radost z obyčejnosti je napínavá kniha, divoká a odvážná literární jízda, od které jsem se nedokázala odtrhnout a která mě hluboce dojala. Příběh, který ukazuje náš složitý svět jako poněkud tolerantnější a ušlechtilejší místo, je božskou komedií člověčenství, jež místy vyvolává výbuchy smíchu. Svým ‚road tripem‛ nejvyšších celebrit napsal Merullo příběh lásky naší doby.“ Susan Cheeverová, autorka románu Home Before Dark „Rozumné a lehce neuctivé podobenství napříč náboženskými doktrínami a lidskými vztahy, které nabízí neotřelé vhledy tam, kde byste je čekali nejmíň… Kouzelný příběh oslavující spojení zdánlivě neslučitelného.“ Booklist „Merullova knižní novinka je hloubavým, soucitným a zralým dílem, jakousi ‚křesťansko-buddhisticko-agnostickou modlitbou‘ k světu, na jejímž konci čeká čtenáře příjemné překvapení.“ Publishers Weekly *** Milý, neokázalý příběh o snaze prožít v našich každodenních životech kus božské dokonalosti. Bláznivý road trip i cesta duchovního hledání. V humorném, výmluvném a optimistickém románu Rolanda Merulla se dva nejsvatější muži světa vydají společně na neoficiální jízdu italským venkovem, kde znovuobjevují každodenní radosti a starosti obyčejného života. Papež a dalajláma spolu jedou na tajnou dovolenou. Dokážete si představit bizarnější výlet? Nejnovější román autora mezinárodního bestselleru Snídaně s Buddhou. Kniha Radost z obyčejnosti, plná dobré nálady, intrik a duchovního naplnění, je ukázkou toho nejlepšího z bohaté literární tvorby Rolanda Merulla. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z obyčejnosti - Roland Merullo - e-kniha , Zaklady bdsm pro zacatecniky michelle fegatofi e kniha

Radost z chůze - Erling Kagge - e-kniha

Radost z chůze - Erling Kagge - e-kniha
Detail

eBook:,Klást jednu nohu před druhou, vydat se na cestu a zažít radost z objevování – to je pro člověka ta nejpřirozenější činnost. Naši předkové cestovali pěšky i na dlouhé vzdálenosti, získávali přitom nové zkušenosti a učili se z nich. Ale ačkoli je chůze tak univerzální, každý z nás ji prožívá jinak. Pro norského polárníka a filozofa Erlinga Kaggeho je zdrojem otázek, které ho fascinují. Chůze je pro něj nerozlučně spjatá s tvořivostí, je protilékem na uspěchanost, která ovládla naše životy a nutí nás, abychom vše dělali rychle a efektivně. Chodit pěšky je tak vlastně tou nejradikálnější změnou, kterou v životě můžeme udělat. „Když jsem si nazul boty a nechal myšlenky volně plynout, došlo mi jedno: Klást jednu nohu před druhou patří mezi nejdůležitější činnosti člověka.“ (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z chůze - Erling Kagge - e-kniha , Fieldmann fdac 1001, 6ks (fdac 1001)

Radost z ticha - Erling Kagge - e-kniha

Radost z ticha - Erling Kagge - e-kniha
Detail

eBook:,>> Ticho není pouhou absencí zvuku, nýbrž kýženým stavem, kdy můžeme konečně slyšet sami sebe. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z ticha - Erling Kagge - e-kniha , Radost z obyčejnosti (978-80-756-5443-4)

Radost z nedokonalosti - Zahariades Damon - e-kniha

Detail

eBook: Jste perfekcionista? Cítíte se kvůli tomu občas ve stresu? Býváte nerozhodní, protože nechcete udělat chybu? Rádi byste se více uvolnili a nebrali věci tak zodpovědně? Díky této knize se vám to povede. S knihou získáváte přátelského průvodce, který vám pomůže překonat vaši touhu po dokonalosti. Přestanete se bát dělat chyby, začnete se snadněji rozhodovat a budete se cítit šťastnější. Krok za krokem poznáte, proč vás touha po dokonalosti nutí vyhnout se riziku, proč býváte často tak nerozhodní a se vším otálíte nebo jak perfekcionismus tlumí vaši kreativitu. Základním problémem jsou vaše očekávání! Vyzvěte svůj vnitřní kritický hlas ke smíru a začněte žít s větší lehkostí, svobodou a spokojeností v osobním i pracovním životě. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z nedokonalosti - Zahariades Damon - e-kniha , Radost z ticha (978-80-755-5042-2)

Sudoku pro radost 1

Sudoku pro radost 1
Detail

Klasická a diagonální sudoku ve čtyřech stupních obtížnosti, celkem 344 úkolů pro běžné luštitele. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sudoku pro radost 1 , Radost z nedokonalosti (978-80-271-3300-0)

Medový balíček pro radost

Medový balíček pro radost
Detail

Pohoda, vyrovnanost, příjemná atmosféra – to je to, co potřebujete po celodenním pracovním shonu. A to vše vám nabízí Medový balíček pro radost. Včelí produkty – ať už je to ručně vyrobená svíčka, tradiční zastudena vyrobená medovina nebo květový pastový med přinášejí vnitřní klid, energii a zdravý spánek. Součástí je i tradiční zdobený medový vánoční perníček a dřevěná naběračka na med. (familium.cz)

Podobné produkty ako Medový balíček pro radost , Radost z chůze (978-80-271-2081-9)

Medový balíček pro radost

Medový balíček pro radost
Detail

Med a včelí produkty odjakživa byly a stále jsou považovány za jedny z největších darů přírody. Naše babičky med používaly v tradiční kuchyni a svíčkami z včelího vosku si po večerech svítily ve světnicích. Obdarujte své blízké krásným balíčkem těchto produktů, ve kterém kromě pastového medu a ručně vyrobené svíčky nechybí ani medovina, jejíž vůně provoní předvánoční večery důvěrně známou vůní a přinese do jejich domovů pohodu, vyrovnanost a vnitřní klid. (babickarstvi.cz)

Podobné produkty ako Medový balíček pro radost , Kosmetika z rostlin (978-80-7442-114-3)

Pro radost ze života

Pro radost ze života
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Pro radost ze života , Mstitel jan erik fjell e kniha

Křížovky pro radost 1

Křížovky pro radost 1
Detail

176 švédských křížovek s řešením ve formě kompletně vyplněných obrazců. Kreslené vtipy Pavla Langhanse, slovní vtipy, citáty a poučení.Vhodné pro začínající i pokročilé luštitele. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Křížovky pro radost 1 , Anna boleynova alison weirova e kniha

Pro radost - Ondřej Bakeš

Detail

Dárkové knížky čtvercového formátu vhodné jako pozornost k svátku, narozeninám nebo k jiným významným událostem. Vybrané myšlenky k zamyšlení doplňuje jemná a vkusná grafika. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pro radost - Ondřej Bakeš , Stin minulosti kristin colli e kniha

Sudoku pro radost 2

Detail

Klasická a diagonální sudoku 9x9 ve čtyřech stupních obtížnosti, celkem 344 úloh. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sudoku pro radost 2 , Sbirka kosti kathy reichs e kniha

Tání - Lize Spitová - e-kniha

Tání - Lize Spitová - e-kniha
Detail

eBook:,Co když se můžete pomstít celé vesnici? V roce 1988 se ve vesničce Bovenmeer narodily jen tři děti, chlapci Pim a Laurens a dívka Eva. Až do puberty tvořili nerozlučnou trojici, která se řídila heslem „jeden za všechny, všichni za jednoho“. V létě 2002 se však jejich vztah náhle proměnil. Kluci si pro děvčata ze vsi vymysleli hru, k níž Evu nutně potřebovali, a na ní bylo, jestli se k nim přidá, nebo společné přátelství zradí. Eva ve snaze ze složité situace vybruslit zosnovala plán, který se jí ovšem nakonec vymkl z rukou a krutě vymstil. Po třinácti letech od této chvíle se Eva vrací do vesnice s obřím kvádrem ledu v kufru auta. Tentokrát však má vše pod kontrolou. Lize Spitová vtahuje čtenáře do děje hned od první věty a daří se jí udržet jeho pozornost až do konce. Nemilosrdně, a přesto s láskou. Román Tání vás dojme, ale i vyvede z míry. Lize Spitová (nar. 1988) žije v Bruselu, kde vystudovala scenáristiku na filmové škole RITS. Píše populárně-naučné knihy, scénáře, prózu i poezii, vyučuje scenáristiku a je spoluiniciátorkou bruselského projektu RAW, Ruimte voor Artistiek Werk (Prostor pro uměleckou tvorbu), který nabízí prostor k práci mladým filmařům a spisovatelům. V roce 2013 vyhrála v soutěži pro začínající literární talenty Write Now! cenu odborné poroty i publika. Její románový debut Tání (2016) získal s ohromným náskokem čtenářskou cenu deníku NRC Handelsblad, který patří k nejčtenějším nizozemským novinám. O úspěchu románu svědčí i to, že se chystá jeho filmová adaptace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tání - Lize Spitová - e-kniha , Pan selfridge lindy woodhead e kniha

Radosť z mála (SK) - Francine Jay - e-kniha

Radosť z mála (SK) - Francine Jay - e-kniha
Detail

eBook:,Menej vecí = viac radosti Máte niekedy pocit, že veci, ktoré vlastníte, vás netešia, ale zaťažujú? Tajne si želáte, aby sa vaším domovom prehnala víchrica a odviala všetky zbytočnosti? Ak áno, je načase zjednodušiť si život! Radosť z mála je príručka, ktorá vás zábavnou a nenáročnou formou navedie na minimalistický životný štýl. Vďaka nej sa naučíte, ako sa efektívne zbaviť zbytočností. Odmenou vám bude viac radosti, voľného času a ako bonus skvelý pocit, že šetríte životné prostredie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radosť z mála (SK) - Francine Jay - e-kniha , Temne leto dan simmons e kniha

Radost z pozorování savců - Ralf Bürglin - e-kniha

Detail

eBook: Venku za ranního rozbřesku, okolo domu v průběhu celého dne i noci, na loukách, v lese, u vody i v otevřené krajině – všude a v každém okamžiku můžete pozorovat u nás žijící savce! Ať už při plavbě na kánoi, ze sedla jízdního kola, vleže na břiše ve vhodném úkrytu, nebo dokonce z auta na okraji města – jistě je najdete, neboť naši savci žijí všude kolem nás. A při jejich objevování můžete někdy zažít opravdové dobrodružství. U každého druhu se dozvíte, kde ho můžete najít a kde určitě ne. Zjistíte, že zvířata mají své vlastní vnitřní hodiny. Podle nich budete vědět, kdy máte největší šanci ho spatřit. Savci neputují do teplých krajin. Jakmile se ochladí, někteří jednoduše upadnou do zimního spánku. Zde se dozvíte, která zvířata v zimě pozorovat nemůžete. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z pozorování savců - Ralf Bürglin - e-kniha , Vreteno osudu otomar dvorak e kniha

Pěstování révy vinné - Pavel Pavloušek - e-kniha

Pěstování révy vinné - Pavel Pavloušek - e-kniha
Detail

eBook:,Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace za posledních 10 let a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné v ČR. Čtenář se seznámí s nejnovějšími způsoby výsadby, ošetřováním, ochranou i technologiemi, které pomáhají vinohradníkům při pěstování révy vinné. Knihu využijí jak drobní, tak i zájmoví a profesionální pěstitelé révy a studenti. Textová část je doplněna názornými tabulkami, perokresbami a fotodokumentací, které zabezpečují srozumitelnost pro všechny skupiny čtenářů. Publikace získala významné ocenění „Prix de l´OIV 2012“ Mezinárodní organizace pro révu vinnou a víno (OIV) se sídlem v Paříži v kategorii „Viticulture“ za rok 2012. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pěstování révy vinné - Pavel Pavloušek - e-kniha , Ota pavel aleksander kaczorowski e kniha

Pěstování révy vinné - Pavel Pavloušek - e-kniha

Detail

eBook: Monografie od našeho předního experta na vinohradnictví a vinařství shrnuje poznatky o pěstování révy vinné, včetně těch nových a aktualizovaných za posledních 10 let. Autor v ní komplexně předkládá veškeré domácí a zahraniční informace a vlastní praktické zkušenosti s pěstováním révy vinné v ČR. Čtenář se seznámí s nejnovějšími způsoby výsadby, ošetřováním, ochranou i technologiemi, které pomáhají vinohradníkům při pěstování révy vinné, včetně precizního zemědělství. Knihu využijí jak drobní, tak i zájmoví a profesionální pěstitelé révy a studenti. Textová část je doplněna názornými tabulkami, perokresbami a fotodokumentací, které zabezpečují srozumitelnost pro všechny skupiny čtenářů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pěstování révy vinné - Pavel Pavloušek - e-kniha , Zamrzla produktivita milos toman e kniha

V úkrytu - Liz Nugent - e-kniha

V úkrytu - Liz Nugent - e-kniha
Detail

eBook:,Lydia Fitzsimonsová žije v dokonalém domě se svým milujícím manželem a synem. K úplnému životu touží po jediné věci. A je přesvědčená, že jí to manžel sežene. To poslední, co čeká, je smrt zaviněná její chorobnou touhou. Nicméně ani mrtvé tělo Lydii nezastaví. Akorát ji to ještě více popožene – ať to stojí cokoliv. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako V úkrytu - Liz Nugent - e-kniha

Falešný vikář - Liz Tynerová - e-kniha

Falešný vikář - Liz Tynerová - e-kniha
Detail

eBook:,Rebecca, dcera vikáře na anglickém venkově, najde na cestě zle potlučeného mladého muže, který není ani schopen řeči. Ujme se ho, ošetřuje ho a žije v domnění, že je to nový vikář, který má nahradit jejího otce. Jenomže všechno je jinak… Fenton Foxworthy je cynický rošťák, který nabízí manželství řadě žen z vyšší společnosti – pokud možno těm vdaným. Jak ale dopadne jeho nabídka nezkušené Rebece? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Falešný vikář - Liz Tynerová - e-kniha

Manželská maškaráda - Liz Tynerová - e-kniha

Manželská maškaráda - Liz Tynerová - e-kniha
Detail

eBook:,Annie je nejmladší ze tří dcer a doma se cítí jako v pasti – rodiče ji nespustí z očí, a teď si ještě pozvali na pomoc Barretta, syna vikomta ze sousedství. A tak není divu, že se rozhodne z domova utéct. Barrett to neměl v životě snadné a jeho názor na lásku a manželství je víc než negativní. A sázka, že pod záminkou obchodu stráví týden v domě Carsonových – a v přítomnosti Annie – na tom nic nezmění. Jenže když se za ní vydá, aby ji přivedl zpátky domů, nesmělá a přitažlivá Annie si brzy najde cestu k jeho srdci! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Manželská maškaráda - Liz Tynerová - e-kniha

Medvědí tlama - Liz Hyderová - e-kniha

Medvědí tlama - Liz Hyderová - e-kniha
Detail

eBook:,Originální příběh a jedinečný styl vyprávění. Naprosto nevídaný úkaz na young adult literární scéně. Život v Bearmouthu je plný tvrdé dřiny a odříkání. Žabka tu žije od čtyř let a nic jiného nezná. Drsné pracovní podmínky, krutost vedoucích a temnota podzemních tunelů jsou v dole každodenní realitou. Když se objeví tajemný Devlin a jako jediný si troufne položit otázku „Proč?“, vše se změní. Zavedený pořádek dostane trhliny a lidé jej začnou zpochybňovat. Napětí stoupá, věci se dávají do pohybu. Povedou ke změně, nebo ke zkáze? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Medvědí tlama - Liz Hyderová - e-kniha

Dračí dcera - Liz Flanagan - e-kniha

Detail

eBook: Když se služebná Milla stane svědkem vraždy, obrátí se jí život vzhůru nohama. Stane se totiž opatrovnicí posledních čtyř dračích vajec – a záhy také první dračí jezdkyní nové éry! Jenže vládce ostrovního města Arcosi je odhodlán existenci magických tvorů za každou cenu utajit. Dívka se rázem ocitá v centru mocenských bojů o samou duši Arcosi a jeho obyvatel. Městem zuří nepokoje. Staří Arcosané se vracejí a dožadují se svých práv. Přinesou draci spásu, nebo plameny? A kdo je vlastně Milla – dívka bez minulosti a rodiny? LEGENDY OŽÍVAJÍ – ČAS DRAKŮ OPĚT NASTAL! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dračí dcera - Liz Flanagan - e-kniha

Strážkyně draků - Liz Flanaganová - e-kniha

Detail

eBook: Když začne válka ohrožovat její milované rodné město, musí Rowan se svou maminkou uprchnout do Temného lesa, kde se poprvé v životě setkává se svým dědečkem a jeho bílým vlkem Artem. Ve chvíli, kdy Rowan zachrání dračí mládě před pytláky, začíná postupně odhalovat tajemství své vlastní identity. Je možné, že je opravdu strážkyní kouzelných tvorů, stejně jako její dědeček? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Strážkyně draků - Liz Flanaganová - e-kniha

Úžasný Mandelbrot - Liz Ziemska - e-kniha

Detail

eBook: Logika někdy stvoří příšery. Příšery provází Benoîta Mandelbrota celý život. Svět jeho dětství ovládají reálné příšery, které vyvolal nástup Hitlera a rozmach Třetí říše. Z varšavského ghetta uprchl spolu s rodiči do Paříže. Pro židovského teenagera byl život v nacisty okupované Francii nesnesitelný v každém případě, Benoîtovi vše ještě více komplikují dvě věci – jeho nesporná genialita a ostych před lidmi. Jako každý, kdo vládne superschopnostmi je tak trochu outsider. Mandelbrotovi utíkají do malého města na jihu, tají svou identitu a zoufale se pokouší splynout s francouzskými venkovany, Příběh Benoîta Mandelbrota se však ubírá jinou trajektorií než válkou zmítaná Evropa. Únik před krutostí světa nachází v jiných vesmírech a v tajných dimenzích. Při objevování neznámých divů je vtažen do nekonečných proměnných vzorců matematiky a magie. Avšak i zde, v jeho snovém světě, jej pronásledují nové příšery stvořené přísnou logikou, a derou se na povrch opravdového života. Pro své spolužáky je Benoît příliš inteligentní, a příliš arogantní. Jejich rivalita vyústí až v katastrofu. Musí proměnit skryté dimenze a starobylou mystiku ve skutečné bezpečí a zachránit své blízké. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Úžasný Mandelbrot - Liz Ziemska - e-kniha

Mílový klub - Liz Tomforde - e-kniha

Detail

eBook: Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezóně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mílový klub - Liz Tomforde - e-kniha

Radost z práce - Marie Kondo, Scott Sonenshein - e-kniha

Detail

eBook: Po bestsellerech Zázračný úklid a Žít s radostí vychází nová kniha slavné Marie Kondo, která svou inspirativní metodu úklidu nyní přenesla na oblast zaměstnání. Spolu se Scottem Sonensheinem, psychologem v oblasti organizace práce, poradí, jak můžete dosáhnout výsledku, který vám změní život. Nezáleží na tom, zda pracujete z domova, máte vlastní kancelář nebo jen vyhrazené místo. Jakmile si vše náležitě uspořádáte, získáte potřebnou sílu, sebedůvěru, energii a motivaci, abyste si vybudovali kariéru, která vám bude přinášet radost. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Radost z práce - Marie Kondo, Scott Sonenshein - e-kniha

Antistres zvířata - Vybarvuj pro radost

Antistres zvířata - Vybarvuj pro radost
Detail

Vymaluj si ty nejkrásnější obrázky zvířat. Jak souvisí pozornost se soustředěním a vnitřním klidem člověka? Je to velmi jednoduché: je třeba soustředit se na to, co je právě teď, co se děje uvnitř nás, v naší hlavě. Musíme se naučit soustředit, zastavit myšlenky a poslouchat své emoce. Mandaly pomáhají dětem a dospělým zaměřit se na přítomnost, na to, co je tu a teď. Lze je vnímat jako meditativní úkol, který vyžaduje plnou soustředěnost, cvičení, které snižuje produkci našich myšlenek. Díky tomu muže náš mozek odpočívat. Mandaly pomáhají také snižovat stres a jsou velmi pozitivní pro zdraví. Dnes existuje mnoho škol a center, které zkoumají soustředění. Vytvářejí klidové prostory na to, aby se dítě cítilo aktivované. K tomu využívají různá dechová cvičení nebo právě mandaly. Tyto aktivity podporují psychický i fyzický rozvoj dítěte a nejen jeho a pomáhají nastolit duševní rovnováhu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Antistres zvířata - Vybarvuj pro radost

Jidiš pro radost - Rosten Leo

Jidiš pro radost - Rosten Leo
Detail

Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? – A proč ne? odpověděl by Leo Rosten (Pan Kaplan má třídu rád) obligátní židovskou otázkou, na kterou nevíme, co říct. Třeba proto, že každé to podivné slovo, které nám předvádí, má šmrnc, sedí uprostřed vtipu na některý lidský a božský paradox – lásku, spravedlnost, peníze. Jazyk zaniká, ale židovský vtip je věčný, protože se posmívá a přitom laskavě a moudře pokyvuje hlavou. Vždyť vše je jinak. Není snad člověk komický i tragický zároveň, nepřipadá nám svět někdy absurdní a nepotřebujeme se zasmát i přes slzy? (patro.cz)

Podobné produkty ako Jidiš pro radost - Rosten Leo

Říkání pro radost - Bartošová Tatjana

Říkání pro radost - Bartošová Tatjana
Detail

Autorku této knížky básniček pro děti už od dětství provázel velmi láskyplný vztah k přírodě, k lidem, a hlavně k dětem, což bylo hnacím motorem k tomu, aby se stala tou, která jim pomáhá – dětskou lékařkou. Narodila se a vyrostla v Brně, kde později vystudovala gymnázium i Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity. Své bohaté lékařské zkušenosti nabyté ve vyškovské nemocnici zúročila v podobě druhé atestace z kardiologie a v otevření soukromé praxe praktického lékaře pro děti v Mokré. Zdárně vychovala dva syny a nyní si užívá roli dvojnásobné babičky. Láska k veršování konečně mohla zcela propuknout v podobě říkadel a básniček vytvořených ke čtvrtým narozeninám vnučky Valerie. Kniha rozhodně zaujme nejen děti a rodiče, obrázky pak potěší hlavně oči zvídavých dětí. (patro.cz)

Podobné produkty ako Říkání pro radost - Bartošová Tatjana

Tvoření pro radost - Schneiderová Libuše

Tvoření pro radost - Schneiderová Libuše
Detail

Vytvořte si originální dekorace, které dělají domov domovem! Úplní začátečníci v této knize najdou srozumitelné návody doprovázené fotografiemi a ti zkušenější velkou dávku inspirace. Témata jsou koncipována tak, aby jejich výroba nebyla složitá, nákladná a časově náročná. K práci jsou využity převážně přírodní materiály, ale i jiné běžně dostupné suroviny. Výběr dekorací je sestaven tak, abyste nalezli inspiraci v každém ročním období. (patro.cz)

Podobné produkty ako Tvoření pro radost - Schneiderová Libuše

Jídlo pro radost - Ferrarová Eva

Jídlo pro radost - Ferrarová Eva
Detail

Autorka se zabývá antropologií jídla a v této knize čtenáře srozumitelnou formou seznamuje se zajímavými poznatky z tohoto oboru, V knize čtenář najde dostatek informací, aby pochopil minulost a přítomnost vztahu člověka k jídlu, třeba proč se bráníme neznámým jídlům, proč si oblíbíme některá jídla, čtenář se seznámí s rituály spojenými s jídlem. Autorka naznačuje možná řešení palčivých problémů, před kterými lidstvo stojí, jako např. co budeme jíst, až sníme všechno, co nyní máme k dispozici. (patro.cz)

Podobné produkty ako Jídlo pro radost - Ferrarová Eva

Dekorace pro radost - Brusnická Věra

Dekorace pro radost - Brusnická Věra
Detail

Obklopovat se předměty, které si sami vyrobíme, má mnoho výhod. Je možné si zvolit barvy a materiály podle svého vkusu a hodí se do konkrétního interiéru; přitom si můžeme být jisti, že máme originál. Tato kniha obsahu rady a návody, jak takových výrobků dosáhnout. Mimo jiné v ní čtenář nalezne: dekorace z oblasti pletení, háčkování, vyšívání, šití a patchworku; podrobné návody a barevné fotografie ke každému projektu; mini školičky; a mnoho užitečných vzorníků. Obtížnost jednotlivých dekorací je záměrně na různé úrovni, takže publikace vychází vstříc co největšímu počtu tvořivých lidí. Začátečníci ani velmi zkušení tedy nemusí mít strach, že si nevyberou. Kniha kromě originálních nápadů přináší také radost z vydařeného díla, zajímavého dárku, anebo třeba jen z toho, že se člověk naučí něco nového. (patro.cz)

Podobné produkty ako Dekorace pro radost - Brusnická Věra

Tvoření pro radost - Libuše Schneiderová

Tvoření pro radost - Libuše Schneiderová
Detail

Vytvořte si originální dekorace, které dělají domov domovem! Úplní začátečníci v této knize najdou srozumitelné návody doprovázené fotografiemi a ti zkušenější velkou dávku inspirace. Témata jsou koncipována tak, aby jejich výroba nebyla složitá, nákladná a časově náročná. K práci jsou využity převážně přírodní materiály, ale i jiné běžně dostupné suroviny. Výběr dekorací je sestaven tak, abyste nalezli inspiraci v každém ročním období. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tvoření pro radost - Libuše Schneiderová

Něco pro radost - Klára Trnková

Něco pro radost - Klára Trnková
Detail

Každý den se setkáváme s různými situacemi a překonáváme drobné nesnáze. Pokud je řešíte s nadhledem, trochou humoru a s úsměvem, může Vám být tato knížka malou inspirací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Něco pro radost - Klára Trnková

Jidiš pro radost - Leo Rosten

Jidiš pro radost - Leo Rosten
Detail

Jidiš, dnes už téměř zaniklý jazyk východoevropských chasidských štetlů, zanechal v dnešní češtině jen malou stopu: chucpe, mišpoche, košer a možná i čurbes, kibic, ksindl. Proč tedy otevírat takovou příručku? - A proč ne? odpověděl by Leo Rosten (Pan Kaplan má třídu rád) obligátní židovskou otázkou, na kterou nevíme, co říct. Třeba proto, že každé to podivné slovo, které nám předvádí, má šmrnc, sedí uprostřed vtipu na některý lidský a božský paradox - lásku, spravedlnost, peníze. Jazyk zaniká, ale židovský vtip je věčný, protože se posmívá a přitom laskavě a moudře pokyvuje hlavou. Vždyť vše je jinak. Není snad člověk komický i tragický zároveň, nepřipadá nám svět někdy absurdní a nepotřebujeme se zasmát i přes slzy? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jidiš pro radost - Leo Rosten

Básničky pro radost - Alena Zímová

Básničky pro radost - Alena Zímová
Detail

Veselé básničky pro malé děti na doma i do školky! Říkejte si společně básničky a prohlížejte krásné obrázky, které je doplňují. Děti si procvičí paměť a vyjadřování, rozšíří slovní zásobu, a především objeví, že o obyčejných věcech kolem nás se dá mluvit krásně a malebně, ve verších. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Básničky pro radost - Alena Zímová

Říkání pro radost - Tatjana Bartošová

Říkání pro radost - Tatjana Bartošová
Detail

Autorku této knížky básniček pro děti už od dětství provázel velmi láskyplný vztah k přírodě, k lidem, a hlavně k dětem, což bylo hnacím motorem k tomu, aby se stala tou, která jim pomáhá - dětskou lékařkou. Narodila se a vyrostla v Brně, kde později vystudovala gymnázium i Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity. Své bohaté lékařské zkušenosti nabyté ve vyškovské nemocnici zúročila v podobě druhé atestace z kardiologie a v otevření soukromé praxe praktického lékaře pro děti v Mokré. Zdárně vychovala dva syny a nyní si užívá roli dvojnásobné babičky. Láska k veršování konečně mohla zcela propuknout v podobě říkadel a básniček vytvořených ke čtvrtým narozeninám vnučky Valerie. Kniha rozhodně zaujme nejen děti a rodiče, obrázky pak potěší hlavně oči zvídavých dětí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Říkání pro radost - Tatjana Bartošová
1001 rostlin pro radost z pěstování (978-80-751-1347-4), rytirka z voracova anna brezinova e kniha, rikali mu tygr z tulsy john kirby e kniha, Kniha Orchideje Rady Péče Pěstování (978-80-7371-218-1), lovci monster z archivu larry correia bryan thomas schmidt e kniha, houbarka viktorie hanisova e kniha, korist paul finch e kniha, madarsko richard prazak e kniha, buzicci jan folny e kniha, hadka petra nachtmanova e kniha, slib lisa kleypas e kniha, kra pavel obluk e kniha, site petra dvorakova e kniha, Rommelsbacher TS 1001 (TS 1001), zaklady bdsm pro zacatecniky michelle fegatofi e kniha, FIELDMANN FDAC 1001, 6ks (FDAC 1001), Radost z obyčejnosti (978-80-756-5443-4), Radost z ticha (978-80-755-5042-2), Radost z nedokonalosti (978-80-271-3300-0), Radost z chůze (978-80-271-2081-9), Kosmetika z rostlin (978-80-7442-114-3), mstitel jan erik fjell e kniha, anna boleynova alison weirova e kniha, stin minulosti kristin colli e kniha, sbirka kosti kathy reichs e kniha, pan selfridge lindy woodhead e kniha, temne leto dan simmons e kniha, vreteno osudu otomar dvorak e kniha, ota pavel aleksander kaczorowski e kniha, zamrzla produktivita milos toman e kniha