1000 polských slovíček - soňa filipová - e-kniha

Produkt 1000 polských slovíček - soňa filipová - e-kniha sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1000 polských slovíček - soňa filipová - e-kniha upraviť a produkt hľadať znova.

1000 polských slovíček - Soňa Filipová - e-kniha

1000 polských slovíček - Soňa Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování polských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-polský slovník a poznámky k polské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 polských slovíček - Soňa Filipová - e-kniha , 1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6)

1000 polských slovíček - Soňa Filipová

1000 polských slovíček - Soňa Filipová
Detail

Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování polských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-polský slovník a poznámky k polské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 polských slovíček - Soňa Filipová , Soňa červená – stýskání zažehnáno ()

Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha

Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Druhý díl pracovního sešitu slouží k procvičení probrané látky zábavnou formou - stejně jako první díl obsahuje tabulky, obrázky, doplňovačky, křížovky, osmisměrky. Tento způsob práce s výukovou pomůckou podporuje aktivitu a samostatnost žáka, učí jej vyhledávat si potřebné informace, uvědomovat si mezipředmětové vztahy a vede jej k principům kritického myšlení. Druhý díl zpracovává témata onemocnění trávicího ústrojí, vylučovacího ústrojí, endokrinologická a metabolická onemocnění, péče o staré a umírající. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha , Velká kniha prvních slovíček (978-80-256-2567-5)

Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha

Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Pracovní sešit doplňuje učebnici Ošetřovatelství I a slouží k procvičení látky probrané ve 3. ročníku SZŠ. Je to moderní učební pomůcka podporující individuální schopnosti studenta učit se a dál rozvíjet svoje znalosti. Slouží k podpoře samostudia, aktivního vyhledávání nových informací, procvičení a upevnění získaných znalostí. Pro vyučující je zajímavou učební pomůckou, která umožňuje vést vyučovací hodinu podle moderních výukových metod a zjednodušuje možnost kontroly samostatné práce žáka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ošetřovatelství - interna - Taťána Filipová - e-kniha , 1000 finských slovíček (978-80-266-0085-5)

Umění prodávat - Alena Filipová - e-kniha

Umění prodávat - Alena Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Nové vydání velmi úspěšné knížky pomůže obchodním zástupcům, přímým prodejcům i manažerům v úspěšném prodeji produktů, vlastních nápadů a uplatnění sebe sama. Čtivá a praktická kniha vám přiblíží samotný proces prodeje, jeho přípravu a lidi, kteří se tohoto procesu účastní: prodejce a zákazníky. Naučí vás používat různé strategie a taktiky při prodeji tak, abyste byli schopni vybrat tu nejvhodnější pro jednání s konkrétním zákazníkem a dosáhli při jednání svých cílů. Dozvíte se, jak reagovat na problematické zákazníky, jak efektivně čelit aroganci a agresivitě při vyjednávání. Zjistíte, jak lépe prezentovat svoji práci a nabízené produkty, jak se vypořádat s neúspěchem a zvládnout stres. Nové vydání je obohaceno o zajímavé příklady z praxe prodejce, o nové tipy, jak vyhledávat a získávat zákazníky a dlouhodobě si je udržet či jak zvládat konfliktní situace při prodeji. Díky testům a úlohám zaměřeným na sebepoznání se dozvíte i něco o sobě a svých schopnostech. Knížk u určitě ocení nejen všichni ti, kteří mají co do činění s obchodem, ale užitečné rady a tipy v ní najde každý, kdo někomu něco nabízí - svoje nápady, svoji práci, svoje schopnosti a dovednosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Umění prodávat - Alena Filipová - e-kniha , 1000 italských slovíček (978-80-266-0187-6)

Pečeme moučníky po celý rok - Lea Filipová - e-kniha

Pečeme moučníky po celý rok - Lea Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Jedinečná kuchařka, v níž autorka zúročuje své celoživotní zkušenosti při přípravě nejrůznějších druhů moučníků, pečiva a cukroví. Představuje 8 základních těst spolu s vyzkoušenými a osvědčenými recepty, různé "fíglee", které přináší dlouholetá praxe, zaměřuje se též na současné trendy ve výživě a na diety, používá nové přípravky dostupné na trhu k přípravě těst, dochucování a zdobení, nechybí ani recepty na náplně a polevy či správný návod na přípravu a zacházení se želatinou. Zvláštní důraz autorka pak klade u svých návodů na využití kuchyňských přístrojů a dalších výrobků, zpříjemňujících práci v kuchyni. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pečeme moučníky po celý rok - Lea Filipová - e-kniha , 1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6)

Angličtina pro děti - hravá gramatika - Veronika Vernerová, Šubrtová Lucie, Radka Filipová - e-kniha

Angličtina pro děti - hravá gramatika - Veronika Vernerová, Šubrtová Lucie, Radka Filipová - e-kniha
Detail

eBook:,Chcete se snadno naučit základy anglické gramatiky a ještě si přitom užít spoustu zábavy? Svádíte souboj s gramatikou budoucího času? Otevřete knížku a spolu s Martínkem zažijte další veselá dobrodružství. Kouzelné bytosti z Velké Británie jsou opět připraveny pomoci s angličtinou. Stačí nasednout na létající koště, línou ovci či projít kouzelnými vílími dveřmi. Naučíte se nejen zákonitosti budoucího času, ale také nová kouzla, čáry a lektvary všeho druhu. Zjistíte, že i gramatika může být zábavná. Veselé vyprávění vám stručně a srozumitelně vysvětlí budoucí čas. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Angličtina pro děti - hravá gramatika - Veronika Vernerová, Šubrtová Lucie, Radka Filipová - e-kniha , 1000 francouzských slovíček (978-80-266-0092-3)

Filipovo evangelium - Andrew Phillip Smith - e-kniha

Filipovo evangelium - Andrew Phillip Smith - e-kniha
Detail

eBook:,Od dob Filipova evangelia, v němž čteme, že „Království Otce je již rozšířeno na zemi, jenže lidé to nevědí“, až do světa súfijského islámu a dalších mystických směrů dnešní doby hledají spirituálně zaměření lidé za povrchním zdáním skrytého Boha. Autor tohoto evangelia pocházejícího ze druhého století je rovněž fascinován tím, co je skryté, a v textu poskytuje klíče, jak typy a obrazy zjevného dešifrovat tak, aby se člověku odhalila pravda. Překlad vlastního evangelia je doprovázen zasvěceným komentářem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Filipovo evangelium - Andrew Phillip Smith - e-kniha , 1000 portugalských slovíček (978-80-251-2900-5)

Vyhorená - Soňa Bulbeck - e-kniha

Vyhorená - Soňa Bulbeck - e-kniha
Detail

eBook:,Zanedlho po tom, ako Saudská Arábia umožnila ženám šoférovať, znovu otvorila kiná, zrušila mutawov – náboženskú políciu – a nosenie abáje, pristúpila aj k ďalšiemu radikálnemu kroku: k vydávaniu turistických víz. Za prvých pár mesiacov navštívilo krajinu vyše dvesto tisíc zvedavcov z celého sveta a medzi nimi aj Slovenka Adriana, ktorá sem po stanovení diagnózy vyhorená prišla hľadať svoje miesto pod slnkom, netušiac, že práve tu sa jej osud naplní, a to úplne inak, ako čakala... Pre autorku Soňu Bulbeck je Saudská Arábia nevyčerpateľným zdrojom inšpirácie. Nechajte sa vtiahnuť do jej ďalšieho románu, ktorý vznikol podľa skutočného príbehu. Udalosti, ktorých budete svedkom, vás nenechajú na pochybách, že nielen v arabskom svete je všetko možné... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vyhorená - Soňa Bulbeck - e-kniha , 1000 vietnamských slovíček (978-80-266-1102-8)

Znovuzrozená - Soňa Kolmanová - e-kniha

Znovuzrozená - Soňa Kolmanová - e-kniha
Detail

eBook:,O tom, jak zásadní může být proměna, která provází přechod ženy do mateřství, ve své osobní výpovědi neobyčejně upřímně zaznamenala Soňa Kolmanová. Její introspektivní kniha Znovuzrozená provází čtenářky a čtenáře obdobím Sonina mimořádného osobního poznávání a zrání v čase těhotenství, porodů a raného mateřství. Publikace poodhaluje i mnohá obtížná rozhodování pro volbu okolností porodu, jimž v České republice čelí mnoho žen, které příchod svých dětí na svět vnímají v širším, také psychologickém a spirituálním kontextu. Předmluvu ke knize napsal uznávaný francouzský porodník Michel Odent. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Znovuzrozená - Soňa Kolmanová - e-kniha , 1000 maďarských slovíček (978-80-266-0086-2)

Púštne srdce - Soňa Bulbeck - e-kniha

Púštne srdce - Soňa Bulbeck - e-kniha
Detail

eBook:,Tisícky kilometrov od Slovenska, v srdci nekonečnej arabskej púšte, leží Rijád, hlavné mesto Saudskej Arábie. Z jeho skoro sedem miliónov obyvateľov je Slovákov možno tak päťdesiat. Táto kniha je príbehom Slovenky, ktorá patrila k jedným z nich a ktorej zážitky vás určite chytia za srdce... Spisovateľka Soňa Bulbeck je slovenská autorka, ktorá sa môže pochváliť tým, že v tajomnej a pre turistov neprístupnej Saudskej Arábii prežila niekoľko rokov. Nevšedné spojenie exotického arabského sveta s autentickými udalosťami v jej knihách vás doslova „vtiahne“ do deja a je zárukou pútavého čitateľského zážitku... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Púštne srdce - Soňa Bulbeck - e-kniha , 1000 chorvatských slovíček (978-80-251-2930-2)

Zaviate pieskom - Soňa Bulbeck - e-kniha

Zaviate pieskom - Soňa Bulbeck - e-kniha
Detail

eBook:,Stopy po karavánach beduínov, brázdiacich nekonečné púšte Blízkeho Východu, sú už dávno zaviate pieskom... podobne ako naše vedomosti o týchto časoch. Beduíni ale existujú dodnes. Žijú v Kuvajte a žijú aj v Libanone. Ich prítomnosť však nie je to jediné, čo majú tieto dve krajiny spoločné... je toho oveľa, oveľa viac. Vyberte sa spolu so mnou na dobrodružný výlet do týchto krajín. Budem rada vaším sprievodcom a možno aj inšpiráciou – na rozdiel od Saudskej Arábie, kde sa ešte stále nevydávajú turistické víza, tieto dve krajiny vítajú turistov s otvorenou náručou... Soňa Bulbeck Soňa Bulbeck je Slovenka vydatá za anglického architekta, s ktorým dlhé roky žije na Blízkom Východe. O svoje dojmy, zážitky a skúsenosti zo života v týchto krajinách sa najprv delila s čitateľmi cez blogy a neskôr vydala tri romány zo života slovenskej a českej komunity v Saudi – Ženy z Rijádu, Z Rijádu do sveta a Vo svete a v Rijáde. Neskôr zmapovala svoje osobné cestovateľské pohnútky po Saudskej Arábii v knihe Púšť pod oknom a reflexie o Arábii uzavrela románmi Denník Saudskej manželky a Vraždy v Arábii. V súčasnosti sa presunula do ďalších krajín Blízkeho Východu, z ktorých vychádza autorkina prvá knižná reflexia Zaviate pieskom. Po šiestich rokoch spisovateľka Soňa Bulbeck opustila Saudskú Arábiu, aby sa presťahovala do ďalšej zaujímavej krajiny, do Kuvajtu. Všetci tí, ktorí si obľúbili čítanie o exotickom arabskom svete v jej predchádzajúcich siedmich knihách, nesklame ani touto... pohľad na život v danej krajine zvnútra je predsa vždy iný ako informácie na webových stránkach... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zaviate pieskom - Soňa Bulbeck - e-kniha , 1000 španělských slovíček (978-80-266-0189-0)

Vysokohorská turistika - Soňa Boštíková - e-kniha

Vysokohorská turistika - Soňa Boštíková - e-kniha
Detail

eBook:,Pod vysokohorskou turistikou si obecně můžeme představit veškerý pohyb v horách. Avšak tento pojem je velice široký a nejednoznačný, kniha proto přináší jeho jasné a přesné vymezení. Můžeme bez nadsázky říci, že autorka předkládá stručného průvodce a učitele všech, kdo mají rádi chození po horách a hodlají vyrazit na aktivní dovolenou. Čtenář v publikaci nalezne základní informace o vhodném vybavení pro krátké i dlouhé výlety, včetně doporučení jak se co nejvhodněji obléci, popis potřebných zanalostí a dovedností pro pohyb v horském terénu včetně bezpečnostních zásad. Zájemci o tento krásný sport jistě přivítají tipy, kam vyrazit. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vysokohorská turistika - Soňa Boštíková - e-kniha , 1000 novořeckých slovíček (978-80-266-0188-3)

Miluj, mě! - Soňa Glendová - e-kniha

Miluj, mě! - Soňa Glendová - e-kniha
Detail

eBook:,Hlavní hrdinka Sofie se musí vyrovnat s tím, že její strýc prodal dům po milovaných prarodičích a k tomu si nečekaně vyslechne rozhovor, díky kterému se dozví, že nepatří do rodiny, ve které vyrůstala. Do života jí vstupuje osudová láska, zažije těžkou autonehodu a už vůbec nechápe, proč se ji zdá stále dokola jeden děsivý sen z doby, kdy nebyla na světě. Nakonec se dostane k záhadné staré léčitelce, která jí poví vše o jejím původu a minulosti. Sugestivně napsaný román přečtete jedním dechem, nechybí napětí, erotika, láska a tajemno. Jak dopadne vztah Sofie s milencem, mužem posedlým sexem? Jak zvládne život v partnerském trojúhelníku s nechtěným dítětem? Strhující zápletka Vás dostane! Neudržíte slzy na krajíčku! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Miluj, mě! - Soňa Glendová - e-kniha , 1000 japonských slovíček (978-80-266-0019-0)

Tajemství závoje - Soňa Bulbeck - e-kniha

Tajemství závoje - Soňa Bulbeck - e-kniha
Detail

eBook:,Nahlédněte pod pokličku jedné z nejtajemnějších zemí světa Mají v Saúdské Arábii Vánoce? Jak je to vlastně s muži v bílých nočních košilích a ručnících? Musítam být ženy stále zahalené? A bydlí ve stanech,nebo v mrakodrapech? Opravdu je tam benzín levnější než voda? Odpovědi na všechny tyto otázky, ale i na mnohédalší najdete v této knize. Její autorka strávilav Saúdské Arábii šest let a ráda se s vámi o všechna tajemství této země podělí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Tajemství závoje - Soňa Bulbeck - e-kniha , 1000 švédských slovíček (978-80-266-0018-3)

Hry pro dospělé - Soňa Hermochová - e-kniha

Hry pro dospělé - Soňa Hermochová - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace naší přední sociální psycholožky prezentuje hry, kterých lze využít k výcviku a rozvoji sociálních dovedností. Kniha je koncipována jako sborník interakčních her a her pro rozvoj skupiny, úvodní kapitola poskytuje nezbytný teoretický vhled do dané tematiky, v závěru autorka vybízí k reflexi herních aktivit ve skupině. Kniha je určena skupinám přátel, studentům různých oborů společenských věd, učitelům a vedoucím zájmových skupin, ti všichni v ní naleznou inspiraci pro obohacení společně stráveného času, kultivaci mezilidských vztahů a prohloubení vzájemného poznání. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hry pro dospělé - Soňa Hermochová - e-kniha , Houbarka viktorie hanisova e kniha

Partnerské vztahy - Soňa Vávrová, Magdalena Hanková - e-kniha

Partnerské vztahy - Soňa Vávrová, Magdalena Hanková - e-kniha
Detail

eBook:,Být „odlišný“ ještě neznamená být ve skutečnosti jiný. Pokud se vám zdá uvedená věta nesmyslná, věřte, že jí po přečtení této knihy porozumíte. Současně zjistíte, že vizuální odlišnost ještě neznamená, že je daný člověk ve svém vnímání a prožívání každodennosti jiný než ostatní lidé. Prostřednictvím výsledků výzkumu i autentických příběhů poznáte, jaký je běžný život mladých osob s vrozeným tělesným postižením. Jak zvládají situace všedního dne, s jakými těžkostmi či předsudky se potýkají… Zkrátka, jak žijí. Lidská existence by nebyla naplněna, pokud by nebyly uspokojovány naše sociální potřeby zahrnující triádu partnerství, přátelských vztahů a potřebu mít rodinu. Ta se dostává do popředí především v období mladé dospělosti, která se vyznačuje navazováním trvalejších partnerských a intimních vztahů, obvykle vyúsťujících ve vstup do manželství a v založení rodiny. V lidské populaci však žijí i mladí lidé, kteří jsou mnohdy téměř bezvýhradně závislí na podpoře a pomoci druhých osob, což generuje mylné představy o naplňování jejich vztahových a sexuálních potřeb. Tato kniha se proto zaměřuje na nabourávání zakořeněných mýtů prostřednictvím hlubšího poznání specifik partnerského a intimního soužití mladých dospělých s vrozeným tělesným postižením. Zaměřuje se jak na somatické a psychosociální determinanty těchto vztahů, tak na aktuálně diskutovaná témata, kterými jsou body image osob s tělesným postižením, služba sexuální asistence, intimní pomůcky pro jedince s omezenou lokomocí či názory těchto lidí na instituci manželství a rodičovství. Publikace jistě zaujme nejen odborníky z oblasti pomáhajících profesí, ale i samotné osoby se zdravotním postižením a laickou veřejnost, která se stává stále otevřenější a tolerantnější vůči odlišnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Partnerské vztahy - Soňa Vávrová, Magdalena Hanková - e-kniha , Korist paul finch e kniha

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha
Detail

eBook:,Jste rodiči dětí předškolního věku, anebo je vyučujete v mateřské škole? Pak je tato užitečná publikace určena právě vám. Je přínosem jak pro učitele, tak pro rodiče, protože právě jejich spolupráce je pro děti mimořádně důležitá. Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách. Věnuje se mimo jiné těmto otázkám:• adaptace dítěte při vstupu do mateřské školy• možnosti pro rodiče, jak se aktivně vyrovnat se změnami spojenými s nástupem dítěte do mateřské školy• připravenost dítěte na základní školu• komplexní analýza běžných mateřských škol• základní směřování alternativních programů. Kromě učitelů mateřských škol a rodičů předškolních dětí je publikace určena i studentům pedagogických oborů, sociálním pracovníkům a všem dalším lidem, kteří pracují s dětmi jak na profesní úrovni, tak v různé zájmové činnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha , Madarsko richard prazak e kniha

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha

Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha
Detail

eBook:,Nástup do mateřské školy je pro každé dítě jistě významným životním momentem. A nejen pro dítě, ale také pro jeho rodiče. Náhle se musí změnit celý rytmus rodiny a není to právě jednoduché období. Právě pro tyto náročné okamžiky je určena kniha Dítě a mateřská škola. Pomáhá rodičům posoudit, zda je jejich potomek již zralý pro vstup do mateřské školy, popisuje každodennost ve školce, denní program, vyzdvihuje význam kolektivu a her. Přináší řadu podnětných příkladů a doporučení. Svou obsáhlostí a vyčerpávajícím tématem jistě potěší všechny ty, kteří pracují ve svém profesním i osobním životě s předškolními dětmi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dítě a mateřská škola - Soňa Koťátková - e-kniha , Buzicci jan folny e kniha

Josef I., můj přítel - Soňa Sirotková - e-kniha

Josef I., můj přítel - Soňa Sirotková - e-kniha
Detail

eBook:,Malý Josef, následník habsburského trůnu, je těžce nemocný. Vážnou chorobu nedokážou odvrátit ani modlitby, ani lékaři. Tajně je tedy povolán šestiletý Fabian, nemanželský syn knížete Lobkowicze, který na smrt nemocného prince zázračně vyléčí pouhým dotykem. Nadpřirozené události, které se kolem malého Josefa, jeho zachránce Fabiana a jejich kamarádky Vilemíny dějí, tím však nekončí. Přečkají děti v pořádku turecké obléhání Vídně? A podaří se Fabianovi splnit úkol a ochránit prince? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Josef I., můj přítel - Soňa Sirotková - e-kniha , Hadka petra nachtmanova e kniha

1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6)

1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Soňa Filipová, 136 stran Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování polských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-polský slovník a poznámky k polské výslovnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako 1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6) , Slib lisa kleypas e kniha

Ženy z Rijádu (2. vydanie) - Soňa Bulbeck - e-kniha

Ženy z Rijádu (2. vydanie) - Soňa Bulbeck - e-kniha
Detail

eBook:,SEX V MESTE V ARABSKOM SVETE Niekedy začiatkom nového milénia sme mali možnosť v populárnom americkom seriáli „Sex v meste“ sledovať osudy štyroch priateliek v New Yorku. V roku 2012 sa náhodou stretnú štyri „expatriantky“ v Rijáde, hlavnom meste Saudskej Arábie, a príbeh ich priateľstva a zaujímavých osudov sa začína odvíjať práve tu, v arabskom svete... Spisovateľka Soňa Bulbeck je slovenská autorka, ktorá sa môže pochváliť tým, že v tajomnej a pre turistov neprístupnej Saudskej Arábii prežila niekoľko rokov. Nevšedné spojenie exotického arabského sveta s autentickými udalosťami v jej knihách vás doslova „vtiahne“ do deja a je zárukou pútavého čitateľského zážitku... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ženy z Rijádu (2. vydanie) - Soňa Bulbeck - e-kniha , Kra pavel obluk e kniha

U dvora římského krále Josefa - Soňa Sirotková - e-kniha

U dvora římského krále Josefa - Soňa Sirotková - e-kniha
Detail

eBook:,Josef, syn rakouského císaře Leopolda I., v ničem nepřipomíná svého nudného, nábožensky založeného otce. Je smyslný a vášnivý, hlavně však chce vládnout jinak než jeho otec. Vilemína se po svatbě s Fabianem, nemanželským synem knížete Lobkowicze, obává, že se její někdejší přítel z dětství změnil. Zatímco ona strávila své mládí v téměř idylickém prostředí venkovského zámku, stal se Fabian členem dvora mladého římského krále Josefa. Navíc ji zahanbuje, že svatba se svůdným Fabianem je pouhým důsledkem kdysi podepsané smlouvy… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako U dvora římského krále Josefa - Soňa Sirotková - e-kniha , Site petra dvorakova e kniha

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - Soňa Gullová - e-kniha

Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - Soňa Gullová - e-kniha
Detail

eBook:,V prakticky zaměřené publikaci se seznámíte se současnými pravidly obchodního a diplomatického protokolu a společenské etikety. Již třetí vydání knížky radí, jak jednat v dalších vybraných zemích světa, které dosud v publikaci zařazeny nebyly, např. v Jižní Koreji, Kolumbii, Dominikánské republice, na Kubě, na Islandu, v USA, Angole, Norsku aj. Kniha je určena zejména studentům mezinárodního obchodu a studentům připravujícím se na diplomatickou dráhu, ale velmi cenné informace v ní najdou i lidé, kteří v těchto oblastech již působí. Po přečtení budete vědět, jaké jsou nejčastější prohřešky a největší nedostatky, s nimiž je možno se v praxi setkat, jak jednat se zahraničními partnery z více než padesáti zemí, na co si dát pozor a jak udělat dobrý dojem. V příloze najdete vzory protokolární a diplomatické korespondence, pravidla používání vizitek ve vybraných zemích a další užitečné informace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Mezinárodní obchodní a diplomatický protokol - Soňa Gullová - e-kniha , Filipová lenka: oppidum - lp (7729064)

Analýza diskurzu a mediální text - Soňa Schneiderová - e-kniha

Analýza diskurzu a mediální text - Soňa Schneiderová - e-kniha
Detail

eBook:,Práce představuje analýzu diskurzu, její základní postupy a společná metodologická východiska vlastní nejrůznějším disciplínám. Největší pozornost je však věnována lingvistické analýze textu, tomu, co analýza diskurzu přináší pro pochopení některých jevů textu. Analýze jsou podrobeny texty tištěných a televizních médií, a to ve dvou rovinách dané problematiky. V první z nich jde o to ukázat, jak jsou jazyk a žánry dnešních médií ovlivňovány současnými vnějšími podmínkami soudobé společnosti a jak pod tímto tlakem média komunikují s publikem. Druhá část konkrétních rozborů se věnuje tomu, jak jednotlivá média prezentují stejné události a jak odlišné verze skutečnosti předkládají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Analýza diskurzu a mediální text - Soňa Schneiderová - e-kniha , Filipová lenka: oppidum - cd (7710009)

Lezení na umělých stěnách - Soňa Boštíková, Ladislav Vomáčko - e-kniha

Lezení na umělých stěnách - Soňa Boštíková, Ladislav Vomáčko - e-kniha
Detail

eBook:,Lezení na umělých stěnách je dynamicky se rozvíjející sportovní disciplína, která přitahuje hlavně mladší ročníky populace, ale oslovuje i starší sportovní a kondiční lezce. Cílem knihy je seznámit čtenáře se základem vědomostí a dovedností, které nutně musí znát pro bezpečný pohyb na umělých stěnách.Druhé vydání úspěšné knihy je aktuálně doplněno o nové trendy, především v oblasti vybavení a materiálů. Kapitoly o výuce dětí přispějí k lepší informovanosti o lezeckém sportu, který se může učit jako jiné tradiční sporty. Části věnované tréninku zaujmou i zkušené sportovce, kteří chtějí posunout svoji výkonnost výše a vyvarovat se chyb při tréninku. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Lezení na umělých stěnách - Soňa Boštíková, Ladislav Vomáčko - e-kniha , 1000 finských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-0085-5)

Hry v mateřské škole v teorii a praxi - Soňa Koťátková - e-kniha

Hry v mateřské škole v teorii a praxi - Soňa Koťátková - e-kniha
Detail

eBook:,Jak můžeme dítě podnítit k hledání vlastních cest, k odhadování svých schopností, k výběru inspirujících stimulů a k jejich tvořivému zpracování? Jak je vést k samostatnému rozhodování a postupnému uvědomování si odpovědnosti za své rozhodnutí? To všechno úzce souvisí s doceněním přínosu hry ve výchovně-vzdělávacím procesu a v životě dítěte vůbec. Jeden náhled na úžasnou a plnohodnotnou činnost jakou je hra přibližuje právě tato knih, která je svým pohledem na fenomén dětské hry nesporně velmi inspirující jak pro studenty pedagogických a sociálních oborů i pedagogy z praxe, tak i pro rodiče, kteří se zajímají o to, co dětem přináší tak dominantně vyhledávaná činnost, jakou hra bezesporu je. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hry v mateřské škole v teorii a praxi - Soňa Koťátková - e-kniha , 1000 ukrajinských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1396-1)

Ťažké časy - Peter Salner, Daniel Luther, Soňa Gyárfáš Lutherová, Zuzana Panczová - e-kniha

Ťažké časy - Peter Salner, Daniel Luther, Soňa Gyárfáš Lutherová, Zuzana Panczová - e-kniha
Detail

eBook:,Tri rôzne pohľady na historické korene a súčasné reflexie vojnového slovenského štátu a holokaustu predstavujú dôležitý prínos k hlbšiemu poznaniu nedávnej minulosti Slovenska a jej presahov do súčasnosti. Napriek časovému odstupu, postupnému odchodu posledných svedkov doby, napriek dostupným historickým faktom, ostáva tento režim aj trištvrte storočia po jeho zániku stále aktuálnym problémom našej spoločnosti. Zuzana Panczová sa zaoberá Protokolmi sionských mudrcov a ich šírením v slovenskom prostredí. V tridsiatych rokoch 20. storočia prispel tento konšpiračný falzifikát k formovaniu antisemitskej propagandy a protižidovského zákonodarstva vojnového slovenského štátu a podieľal sa tak na tragických osudoch desaťtisícov jeho židovských obyvateľov. Daniel Luther sa zaoberá súčasnými reflexiami vyhnania príslušníkov českej menšiny, ku ktorému došlo na prelome rokov 1938 – 1939 už v prvých mesiacoch existencie vojnového štátu. Soňa Gyárfáš Lutherová reflektuje dôsledky arizačných zákonov, ktoré vstúpili do platnosti v roku 1940 a viedli k úplnému ožobráčeniu príslušníkov židovskej komunity na Slovensku. Daniel Luther, CSc. (nar. 1950 v Bratislave) absolvoval odbor etnológia na FiFUK v Bratislave. Pôsobí ako vedecký pracovník Ústavu etnológie a sociálnej antropológie SAV. Špecializuje sa na urbánnu etnológiu a obradovú kultúru. Je spoluautorom viacerých publikácií, medzi inými Taká bola Bratislava, Etnografický atlas Slovenska, Encyklopédia ľudovej kultúry Slovenska, Slovakia: European Contexts of the Folk Culture a autorom monografií Zabudnuté priadky: K spoločenskému životu mládeže na Slovensku, Česká komunita v Bratislave 20. storočia, Z Prešporka do Bratislavy, Bratislava Česko-Slovenská (Putovanie z monarchie do Slovenského štátu). Mgr. Soňa G. Lutherová, PhD. (1982 v Bratislave), absolventka Katedry etnológie a kultúrnej antropológie FiFUK, pôsobí ako vedecká pracovníčka v Ústave etnológie a sociálnej antropológie SAV. Venuje sa problematike vizuálnej antropológie, individuálnej a sociálnej identity a pamäti, (post)socializmu a materiálnej kultúry, všíma si aj aplikáciu inovatívnych a reflexívnych metód v etnografickom výskume. Svoje poznatky publikuje v domácich i zahraničných vedeckých časopisoch a monografiách. Je spolueditorkou monografie Za hranicami vedy? Aplikovaná antropológia v spoločnosti a režisérkou antropologického dokumentárneho filmu Zatopené. V súčasnosti pripravuje celovečerný dokumentárny film Šťastný človek. Napísala tiež knižku pre deti o stereotypoch a inklúzii Môžu superhrdinovia nosiť okuliare? Mgr. Zuzana Panczová, PhD. (1978 v Žiline). Vyštudovala etnológiu a históriu na Filozofickej fakulte UK v Bratislave, pôsobí ako vedecká pracovníčka v Ústave etnológie a sociálnej antropológie SAV. Zameriava sa na výskum naratívov, skupinovej identifikácie a stereotypov, hlavným predmetom jej záujmu sú súčasné a tradičné povesti, predovšetkým však fámy a konšpiračné teórie. Svoje poznatky priebežne publikovala v zahraničných a domácich vedeckých časopisoch, najmä však v monografii Konšpiračné teórie: témy, historické kontexty a argumentačné stratégie. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Ťažké časy - Peter Salner, Daniel Luther, Soňa Gyárfáš Lutherová, Zuzana Panczová - e-kniha , 1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6)

Jednání se zájemcem o službu sociální péče od A do Z - Chloupková Soňa - e-kniha

Jednání se zájemcem o službu sociální péče od A do Z - Chloupková Soňa - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha přináší ucelený pohled na oblast jednání se zájemcem o sociální službu. Je určena zejména sociálním pracovníkům a sociálním pracovnicím působícím ve službách sociální péče, je však využitelná i pro sociální pracovníky v jiných sociálních službách, na obecních úřadech, v oblasti zdravotnictví, školství apod. Vhodná je také pro studenty oborů zaměřených na sociální práci. Čtenáři přináší podněty pro praxi, obsahuje konkrétní příklady a také ukázky dokumentů, které jsou užívány při jednání se zájemcem o službu. Dostatečný prostor je věnován sociálnímu šetření, které je často v oblasti sociální práce a sociálních služeb skloňováno, ovšem chybí k němu zdroje – ať už v podobě knih, studií nebo např. článků publikovaných v časopisech, které lze využít pro teorii a praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jednání se zájemcem o službu sociální péče od A do Z - Chloupková Soňa - e-kniha , 1000 chorvatských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1763-1)

Pod hradbou Himálaje aneb Hledání Šangri-la - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová - e-kniha

Pod hradbou Himálaje aneb Hledání Šangri-la - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová - e-kniha
Detail

eBook:,Každý z nás určitě slyšel o legendárním údolí věčné blaženosti a štěstí, v němž si uchováte svěžest mládí a v tichém rozjímání se doberete nadčasových životních pravd. O místě, kde uprostřed velehor žijí moudří oduševnělí lidé. Mnozí z nás by chtěli Šangri-la navštívit a daleko od našeho přetechnizovaného světa plného problémů v něm nějaký čas žít. Autoři knihy se pokusili ono bájné údolí najít a na himálajských stezkách strávili nemálo času. Kniha vám však přiblíží nejenom podivuhodnou krajinu Nepálu a Ladaku, ale i neuvěřitelně spletité národnostní, náboženské a společenské vztahy. Elektronické vydání úspěšného cestopisu (v papírové podobě z roku 2005) je rozšířené o aktuální předmluvu, která bilancuje změny a vývoj v Nepálu v posledních letech. V knize též naleznete 95 fotografií a ilustrací. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pod hradbou Himálaje aneb Hledání Šangri-la - Zdeněk Thoma, Michal Thoma, Soňa Thomová - e-kniha , 1000 hebrejských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1762-4)

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha

1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha

1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování novořeckých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-novořecký slovník a několik poznámek k řecké výslovnosti a gramatice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha

1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha

1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha
Detail

eBook:,Karel Čapek kdysi řekl, že hledat nové anekdoty je prakticky nemožné. Existují prý na světě stejně dlouho jako lidé, a tak jen doznávají nových podob shodně s vývojem lidstva. Stejně nemožné by bylo hledat autory jednotlivých anekdot, a tak nám nezbývá než se spokojit alespoň s vymezením žánrovým, národnostním apod. Jednu z nejvýraznějších skupin pak tvoří anekdoty židovské. Kdo by neznal alespoň jeden vtip, začínající slovy: „Přijde Kohn k Roubíčkovi…“ Jistě se všichni shodneme v tom, že největší kouzlo mají židovské anekdoty, pokud je vyprávějí židé. Jejich neopakovatelný humor, leckdy tak trochu skrytý, podepřený příslovečnou železnou logikou, není jen prvoplánovým podnětem k smíchu, ale odrazem světa ve své obnažené podobě, bez nadbytečných příkras, dovětků a ornamentů. Lidské vlastnosti jako chamtivost, lakota, hrabivost, ale i hloupost, krátkozrakost anebo naivita jsou povýšeny do role hlavního hrdiny a nemilosrdně pranýřují právě to, co se člověk snaží co nejvíc skrýt. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha

1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha

1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať již jde o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena jak dětem, tak dospělým. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha

1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha

1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-arabský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha

1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha

1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha
Detail

eBook:,S ilustrovaným slovníkem si slovíčka zapamatujete mnohem snadněji! Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování maďarských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu ad. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života. Na konci se nachází souhrnný česko-maďarský slovník obsahující veškerá slova ilustrované části. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha

1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha

1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať jde již o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena dětem, ale nejenom jim. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha

1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha

1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování italských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. Na konci knížky najdete souhrnný česko-italský slovník se všemi slovy z knížky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha

1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha

1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať jde již o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena dětem, ale nejenom jim. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha

1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha

1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-portugalský slovník a poznámky k portugalské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha

1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha

1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-ruský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k ruské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha

1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha

1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování chorvatských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-chorvatský slovník a poznámky k chorvatské výslovnosti a gramatice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha

1000 švédských slovíček - Eliška Straková - e-kniha

1000 švédských slovíček - Eliška Straková - e-kniha
Detail

eBook:,S ilustrovaným slovníkem v kapse zvládnete všechna základní potřebná slovíčka a fráze! Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování švédských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-švédksý slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 švédských slovíček - Eliška Straková - e-kniha

Legendární Škoda 1000 MB - Jan Tuček - e-kniha

Legendární Škoda 1000 MB - Jan Tuček - e-kniha
Detail

eBook:,Škoda 1000 MB odstartovala na jaře 1964 novou éru československého motorismu. Pohledný čtyřmetrový vůz se samonosnou karoserií a litrovým čtyřválcem za zadní nápravou se stal prvním velkosériově vyráběným českým automobilem. Do léta 1969 vyjelo z Mladé Boleslavi celkem 443 000 "embéček", z nichž téměř polovina obohatila tuzemský park osobních vozů, zatímco ostatní putovala na export do desítek zemí celého světa. Stručná rekapitulace poválečných předchůdců Š 1000 MB z let 1946 až 1964, umožňuje zařadit "embéčko" do příslušného kontextu v historické linii značky. Spolu s automobilem z roku 1964 se krátce představí tehdy nový výrobní závod AZNP v Mladé Boleslavi, v té době nejmodernější automobilka v zemích za "železnou oponou" a jeden z nejlepších závodů svého druhu v Evropě. Na velkém množství unikátních fotografií kniha představuje prototypy i sériové "tisícovky". Kniha poskytuje kvalitní a ověřené informace o technických parametrech, zajímavostech z výroby, počtec h vyráběných i exportovaných kusů i sportovních úspěších. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Legendární Škoda 1000 MB - Jan Tuček - e-kniha

1000 japonských slovíček - Alena Polická, Kohshi Hirayama - e-kniha

1000 japonských slovíček - Alena Polická, Kohshi Hirayama - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování japonských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-japonský se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 japonských slovíček - Alena Polická, Kohshi Hirayama - e-kniha

1000 finských slovíček - Petra Hebedová, Aleš Čuma - e-kniha

1000 finských slovíček - Petra Hebedová, Aleš Čuma - e-kniha
Detail

eBook:,Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování finských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu ad. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života. Na konci se nachází souhrnný česko-finský slovník obsahující veškerá slova ilustrované části. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 finských slovíček - Petra Hebedová, Aleš Čuma - e-kniha

1000 francouzských slovíček - Tomáš Cidlina, Jitka Brožová - e-kniha

1000 francouzských slovíček - Tomáš Cidlina, Jitka Brožová - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať jde již o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena dětem, ale nejenom jim. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 francouzských slovíček - Tomáš Cidlina, Jitka Brožová - e-kniha

1000 španělských slovíček - Eliška Jirásková, Diego Arturo Galvis Poveda - e-kniha

1000 španělských slovíček - Eliška Jirásková, Diego Arturo Galvis Poveda - e-kniha
Detail

eBook:,Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování španělškých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu ad. . Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života.Na konci se nachází souhrnný česko-ruský slovník se všemi slovy z knížky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 španělských slovíček - Eliška Jirásková, Diego Arturo Galvis Poveda - e-kniha

1000 vietnamských slovíček - Lucie Hlavatá, Nguyen Thi Binh Slavická - e-kniha

1000 vietnamských slovíček - Lucie Hlavatá, Nguyen Thi Binh Slavická - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování vietnamských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-vietnamský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k vietnamskému jazyku, původu a výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 vietnamských slovíček - Lucie Hlavatá, Nguyen Thi Binh Slavická - e-kniha

1000 holandských slovíček - Aleš Čuma, Veronika terHarmsel Havlíková, Jana Pellarová - e-kniha

1000 holandských slovíček - Aleš Čuma, Veronika terHarmsel Havlíková, Jana Pellarová - e-kniha
Detail

eBook:,Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování holandských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu ad. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života. Na konci se nachází souhrnný česko-holandský slovník obsahující veškerá slova ilustrované části. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 holandských slovíček - Aleš Čuma, Veronika terHarmsel Havlíková, Jana Pellarová - e-kniha
1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6), Soňa Červená – Stýskání zažehnáno (), Velká kniha prvních slovíček (978-80-256-2567-5), 1000 finských slovíček (978-80-266-0085-5), 1000 italských slovíček (978-80-266-0187-6), 1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6), 1000 francouzských slovíček (978-80-266-0092-3), 1000 portugalských slovíček (978-80-251-2900-5), 1000 vietnamských slovíček (978-80-266-1102-8), 1000 maďarských slovíček (978-80-266-0086-2), 1000 chorvatských slovíček (978-80-251-2930-2), 1000 španělských slovíček (978-80-266-0189-0), 1000 novořeckých slovíček (978-80-266-0188-3), 1000 japonských slovíček (978-80-266-0019-0), 1000 švédských slovíček (978-80-266-0018-3), houbarka viktorie hanisova e kniha, korist paul finch e kniha, madarsko richard prazak e kniha, buzicci jan folny e kniha, hadka petra nachtmanova e kniha, slib lisa kleypas e kniha, kra pavel obluk e kniha, site petra dvorakova e kniha, Filipová Lenka: Oppidum - LP (7729064), Filipová Lenka: Oppidum - CD (7710009), 1000 finských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-0085-5), 1000 ukrajinských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1396-1), 1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6), 1000 chorvatských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1763-1), 1000 hebrejských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1762-4)