1000 nudes - hans-michael koetzle, uwe scheid

Produkt 1000 nudes - hans-michael koetzle, uwe scheid sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1000 nudes - hans-michael koetzle, uwe scheid upraviť a produkt hľadať znova.

1000 Nudes - Hans-Michael Koetzle, Uwe Scheid

Detail

The history of nude photography is the history of people’s fascination with the topic. Indeed, the photographic depiction of the human body is the only subject that has enthralled photographers, theoreticians and consumers over such a long period – more than 150 years. No other motif is as prevalent as this one during all the phases of development comprising the history of photography, no other is present, whatever the technique, and is a subject of discussion within the context of nearly all aesthetic movements. Nor has any other pictorial topic produced such a variety of specialities as the nude: from the ethnological interpretation of the body to the glamour shot, from nudist photography to the pin-up of today. No other photographic field of application has inspired as much desire as it has awakened official wrath. 1000 Nudes offers a cross-section of the history of nude photography, ranging from the earliest nude daguerrotypes and ethnographic nude photographs to experimental nude photography. The period of time spanned by this work is from 1839 to roughly 1939, from the medium’s infancy to the end of the classic modernist period. Content-wise, the book pays tribute to the full range of pictorial approaches, from the manually elaborated artistic nudes of the turn of the century, enveloped in layers of theory, to the “obscene” postcard motifs which had not the slightest artistic pretension and were intended to exert a maximum effect on the buyer’s wallet. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 Nudes - Hans-Michael Koetzle, Uwe Scheid , Puzzle michael jackson 1000 dílků (8697950842273)

Vienna - Hans-Michael Koetzle, Andreas J. Hirsch, Christian Brandstätter

Detail

Explore a city of architectural splendor, ubiquitous history, and incomparable heritage of art, design, and music. This collection brings together hundreds of photographs from the last 175 years to trace the history of Vienna; from imperial city to modern metropolis, from major landmarks to tucked-away treasures, and from the flowering of the fin de siècle to the Cold War. Vienna combines drama and elegance like no other. For centuries the heart of the Austro-Hungarian Empire, the stately city on the Danube, has been defined by vast palaces and imperial grandeur—but behind the Baroque opulence, Vienna is also a place of genteel coffee house culture, epicurean tradition, and a heritage of both delicate and daring music, art, and design, from Johann Strauss to Egon Schiele, from Gustav Mahler to Josef Hoffmann. This volume is a treasure trove of photography from the last 175 years, following the evolution of Vienna from imperial capital to modern metropolis. Like a visual walk through time and cityscape, hundreds of carefully curated pictures trace the developments in Vienna’s built environment and the cultural and historical trends they reflect, whether the urban Gesamtkunstwerk of the 19th-century Ringstrasse or the experiments of “Red Vienna” in the 1920s, when the city had a social democrat government for the first time. Through these remarkable photographs, we discover not only the great landmarks and lesser-known corners of Vienna, but also the ubiquity and the tumult of its history. We see the cultural blossoming of the fin de siècle, when radical innovators such as Gustav Klimt, Egon Schiele, Adolf Loos, and Sigmund Freud turned Vienna into a “laboratory of modernity”; the clashes of 1934; the ascent of Nazi dictatorship; and the horrors writ by the Holocaust in what was once one of the most populous and multi-ethnic cities on earth. More recently, fascinating postwar photographs explore the Vienna of the Third Man, at once a city in ruins and a hub for spies. The book closes with the most recent pictures, celebrating the emergence of today’s Vienna—one of the most attractive cities in Europe, in which rich history once again coexists with international flair and vibrant contemporary culture. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vienna - Hans-Michael Koetzle, Andreas J. Hirsch, Christian Brandstätter , Jackson michael: michael - cd (0196587566326)

Knížka Taschen GmbH Photo Icon by Hans-Michael Koetzle, English

Knížka Taschen GmbH Photo Icon by Hans-Michael Koetzle, English
Detail

Kniha z kolekce Taschen GmbH. Fotografie jako médium - analýza nejznámějších snímků, které měly společenský, historický a umělecký dopad. (answear.cz)

Podobné produkty ako Knížka Taschen GmbH Photo Icon by Hans-Michael Koetzle, English , Revolution maxi re-loaded nudes (5057566465625)

Peugeot 206 od 10/98 - Koetzle Hans-Michael

Který pták tu zpívá? - Poznáváme ptačí druhy podle hlasu - Hans-Heiner Bergmann, Uwe Westphal

Detail

Naučte se spolehlivě rozeznávat ptačí hlasy, není to tak těžký úkol, jak by se mohlo na první pohled zdát. Že jde o poměrně snadno dosažitelný cíl, ukazuje i předkládaná kniha. Její didakticky koncipovaný program je určen především pro začátečníky, ale jistě zaujme i pokročilé znalce ptáků. Autoři knihy, Hans-Heiner Bergmann a Uwe Westphal, jsou známými experty na ptačí hlasy a své zkušenosti sbírali po celá desetiletí. Všechny výukové lekce – s celou řadou fotografií a sonagramů - jsou vybaveny zvukovými záznamy, jež jsou dostupné prostřednictvím přiložených QR kódů. K jedinečnému příslušenství knihy patří i 22 videozáznamů představujících naše nejhojnější ptačí druhy. Kniha zároveň obsahuje i tréninkový audioprogram, který pomůže procvičit a upevnit nabyté znalosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Který pták tu zpívá? - Poznáváme ptačí druhy podle hlasu - Hans-Heiner Bergmann, Uwe Westphal , Wagner hans sada příborů 24ks palardo (142384)

Od Gigiri po Kakumu - mICHAEL rADA

Detail

Publikace se zabývá rolí tlumočení v Keni prvních dvou desetiletích 21. století. Jedná se o první práci, která na tlumočení v této zemi i regionu nahlíží z ucelené perspektivy a bere tudíž v potaz aspekty všech podstatných oblastí, které nezkoumá izolovaně, ale naopak integrovaně. Jedná se především o konferenční a komunitní tlumočení, didaktiku tlumočení a podstatné faktory, které tlumočení a roli tlumočníka v místních podmínkách výrazně ovlivňují (multikulturní a multietnické prostředí, role náboženství, migrace, genderové role, kulturní rozdílnosti, společenská tabu aj.). Monografie vychází ze zkoumání akademických zdrojů, které byly k problematice dosud vydány, autentických písemností zkoumaných přímo v Keni a především z dat získaných z rozhovorů s respondenty výzkumu, kteří zahrnovali keňské akademiky i aktivní tlumočníky a překladatele, kteří v zemi dlouhodobě působí a místní podmínky dobře znají. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Od Gigiri po Kakumu - mICHAEL rADA , Wagner hans sada příborů 24ks catania (142380)

Vysokohorské túry - Západní Alpy - Ralf Gantzhorn, Edwin Schmitt, Wolfgang Pusch, Waeber MIchael

Vysokohorské túry - Západní Alpy - Ralf Gantzhorn, Edwin Schmitt, Wolfgang Pusch, Waeber MIchael
Detail

Aktuální průvodce pro oblast švýcarských Západních Alp nejen podrobně popisuje výstupy na vrcholy velehor, ale současně je také atraktivní publikací, nad kterou je možné i doma snít o jejich dechberoucí kráse. Bohatý zdroj užitečných informací jak pro začátečníky, tak pro zkušené vysokohorské turisty a horolezce, kteří už mají něco za sebou. V knížce najdete: Podrobné aktuální popisy všech túr Barevné ilustrativní fotografie Situační snímky se zákresem tras Orientační mapky v měřítku 1 : 50 000 Klasifikace obtížnosti podle směrnic UIAA (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Vysokohorské túry - Západní Alpy - Ralf Gantzhorn, Edwin Schmitt, Wolfgang Pusch, Waeber MIchael , Pohadky hanse christiana andersena hans christian andersen

QualityLand - Kling Marc-Uwe

QualityLand - Kling Marc-Uwe
Detail

Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Jobless nechat zničit. Co když se ale vzepře systému? (patro.cz)

Podobné produkty ako QualityLand - Kling Marc-Uwe , Zimmer hans: live in prague (2017) - dvd (0413007)

QualityLand - Marc-Uwe Kling

QualityLand - Marc-Uwe Kling
Detail

Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako QualityLand - Marc-Uwe Kling , Wagner hans catania sada příborů 30 d. (142381)

Sedm barev krve - Uwe Wilhelm

Sedm barev krve - Uwe Wilhelm
Detail

Tři vraždy za tři měsíce. Tři ženy. Tři vzkazy, v nichž vrah podává svědectví o sedminásobném „uzdravení“. Berlínská policie je pod tlakem. Náhle vražedná série končí a všichni na ni postupně zapomínají. Pouze státní zástupkyně Helena Faberová je přesvědčená, že to vše je jenom začátek. O rok později je brutálně zavražděna čtvrtá žena a Helena se vydává po stopě zabijáka, který si říká Dionýsos. Závod s časem se mění v boj o přežití. Další obětí totiž má být právě Helena. Dionýsos se nevzdá, dokud nebude „uzdravena“ i ona… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sedm barev krve - Uwe Wilhelm , Michael kors mk6651 (mk6651)

Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe

Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe
Detail

Kniha nabízí stavební návod malého větrného zařízení s průměrem rotoru 2,2 m včetně kompletního souboru výkresů. Zařízení se dá snadno a levně postavit a za příznivého větru dává 200 až 500 W elektrického výkonu, což je ideální pro napájení zahradních a rekreačních domků nebo jako doplněk fotovoltaického systému.Je to podrobný a názorný návod i pro začátečníky, kteří se chtějí začít věnovat malým větrným soustavám. Vhodně se doplňuje s knihou Savoniův rotor, popisující stavbu jiné varianty řešení malého větrného zařízení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe , Michael kors mk2832 (4013496508130)

Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe

Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Malá větrná elektrárna - Hallenga Uwe , Michael kors mk7255 (mk7255)

Sedm barev krve - Wilhelm Uwe

Sedm barev krve - Wilhelm Uwe
Detail

Tři vraždy za tři měsíce. Tři ženy. Tři vzkazy, v nichž vrah podává svědectví o sedminásobném „uzdravení“. Berlínská policie je pod tlakem. Náhle vražedná série končí a všichni na ni postupně zapomínají. Pouze státní zástupkyně Helena Faberová je přesvědčená, že to vše je jenom začátek. O rok později je brutálně zavražděna čtvrtá žena a Helena se vydává po stopě zabijáka, který si říká Dionýsos. Závod s časem se mění v boj o přežití. Další obětí totiž má být právě Helena. Dionýsos se nevzdá, dokud nebude „uzdravena“ i ona… (patro.cz)

Podobné produkty ako Sedm barev krve - Wilhelm Uwe , On michael jackson (1783784202)

Sedm kruhů pekla - Wilhelm Uwe

Sedm kruhů pekla - Wilhelm Uwe
Detail

Sériový vrah Dionýsos je mrtvý a státní zástupkyně Helena Faberová se domnívá, že má nejtěžší případ své kariéry za sebou. Ovšem jen do doby, než kdosi unese obě její dcery. Začíná nervy drásající pátrání po Sofii a Katharině. Helena je svědkem jejich únosu, ale nedokáže mu zabránit. Nyní je ochotná využít všechny legální i nelegální možnosti. Stále však v honbě za únosci ztrácí krok. Její protivníci patří k vlivné organizaci obchodníků s malými děvčaty. Mají styky v nejvyšších patrech světa mocných. Helena musí být stejně bezohledná jako oni. Jen tak má naději, že dcery najde živé. Ale ani to nemusí stačit… Druhá část volné třídílné krimisérie se státní zástupkyní Helenou Faberovou v hlavní roli. První díl Sedm barev krve. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sedm kruhů pekla - Wilhelm Uwe , Michael kors mk3900 (mk3900)

Sedm kruhů pekla - Uwe Wilhelm

Sedm kruhů pekla - Uwe Wilhelm
Detail

Sériový vrah Dionýsos je mrtvý a státní zástupkyně Helena Faberová se domnívá, že má nejtěžší případ své kariéry za sebou. Ovšem jen do doby, než kdosi unese obě její dcery. Začíná nervy drásající pátrání po Sofii a Katharině. Helena je svědkem jejich únosu, ale nedokáže mu zabránit. Nyní je ochotná využít všechny legální i nelegální možnosti. Stále však v honbě za únosci ztrácí krok. Její protivníci patří k vlivné organizaci obchodníků s malými děvčaty. Mají styky v nejvyšších patrech světa mocných. Helena musí být stejně bezohledná jako oni. Jen tak má naději, že dcery najde živé. Ale ani to nemusí stačit… Druhá část volné třídílné krimisérie se státní zástupkyní Helenou Faberovou v hlavní roli.První díl Sedm barev krve. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sedm kruhů pekla - Uwe Wilhelm , Michael kors mk4667 (mk4667)

QualityLand - Marc-Uwe Kling - audiokniha

QualityLand - Marc-Uwe Kling - audiokniha
Detail

Audiokniha:,Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako QualityLand - Marc-Uwe Kling - audiokniha , Revolution ultimate nudes shadow palette light 0,9 g (5057566437110)

Koloidní stříbro - Josef Pies, Uwe Reinelt

Koloidní stříbro - Josef Pies, Uwe Reinelt
Detail

Léčivá síla koloidního stříbra byla po dlouho dobu uvržena v zapomnění. Přitom bylo koloidní stříbro - jemně rozptýlené, pouhým okem neviditelné stříbro - téměř "všemocné". Vnitřně užívané působí jako antibiotikum bez vedlejších účinků. Pokud je použité zevně, jako například u stříbrem napuštěných textilií, snižuje svědění při neurodermatitidách nebo v podobě náplastí urychluje hojení ran. Rozsah použití koloidního stříbra je však mnohem větší. Tento aktuální zdravotní průvodce poskytuje rozsáhlý přehled o způsobech použití koloidního stříbra. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Koloidní stříbro - Josef Pies, Uwe Reinelt , Freudův "malý hans" lacanovsky (978-80-7530-322-6)

Základy stříhání ovocných stromků - Uwe Jakubik

Základy stříhání ovocných stromků - Uwe Jakubik
Detail

Jen správně a pravidelně stříhané ovocné dřeviny rok co rok zajistí zdravou, chutnou sklizeň. V tomto základním kurzu najdete detailní návody k výsadbovému a výchovnému řezu pro malvice, peckoviny, bobuloviny a pláňky. S pomocí četných praktických tipů a navigace při chybách se naučíte při řezu včas rozpoznat chyby a vyvarovat se jich. V atlase vybraných odrůd vám autor představí odrůdy s obzvlášť snadnou péčí vhodné pro vaši zahradu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Základy stříhání ovocných stromků - Uwe Jakubik , Michael kors pyper mk2740 (4051432430756)

Základy stříhání ovocných stromků - Jakubik Uwe

Základy stříhání ovocných stromků - Jakubik Uwe
Detail

Jen správně a pravidelně stříhané ovocné dřeviny rok co rok zajistí zdravou, chutnou sklizeň. V tomto základním kurzu najdete detailní návody k výsadbovému a výchovnému řezu pro malvice, peckoviny, bobuloviny a pláňky. S pomocí četných praktických tipů a navigace při chybách se naučíte při řezu včas rozpoznat chyby a vyvarovat se jich. V atlase vybraných odrůd vám autor představí odrůdy s obzvlášť snadnou péčí vhodné pro vaši zahradu. (patro.cz)

Podobné produkty ako Základy stříhání ovocných stromků - Jakubik Uwe , Michael kors portia mk3640 (4053858822955)

QualityLand - Marc-Uwe Kling - e-kniha

QualityLand - Marc-Uwe Kling - e-kniha
Detail

eBook:,Nejzábavnější sci-fi nejen v tomto vesmíru Vítejte v QualityLandu, v zemi blízké budoucnosti! Vše tu funguje hladce: Automatizovaná služba vám dohodí dokonalého partnera a spolehlivé algoritmy společnosti TheShop vědí, co přesně chcete, ještě předtím, než si to vyberete. Ale i v QualityLandu se najdou vadné kousky – dron se strachem z létání nebo bojový robot trpící posttraumatickou stresovou poruchou. A ty všechny má šrotovník Peter Nezaměstnaný nechat zničit. Co když se ale vzepře systému? (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako QualityLand - Marc-Uwe Kling - e-kniha , Michael kors pyper mk2859 (4013496529401)

Děti potřebují hranice - Jan-Uwe Rogge

Detail

Jsou dnes děti víc nevychované a drzé než dříve? Jsou snad dnes rodiče méně kompetentní? Jak může denně docházet k situacím, v nichž "malý tyran" triumfuje a oni si zoufají? Jak se vyhnout trvalému stresu ve výchově a přitom neupadnout do autoritářství, ukazuje zkušený rodinný poradce na mnoha příkladech. Upozorňuje na úskalí liberální výchovy a vychází z pojetí, že ani v dobré snaze neomezovat svobodu dítěte nelze dítě "nechat dítě na holičkách" a postavit ho do dnešního světa bez vědomí a znalosti vlastních hranic. Rodičům, vychovatelům i mnohým učitelům dodává autor svými návrhy na řešení odvahu důsledně jít ve výchově cestou, která dětem dává pocit bezpečí a jistoty. Jan-Uwe Rogge pracuje jako poradce v oblasti komunikace a rodinného poradenství. Přes dvacet let vede oblíbené kurzy pro rodiče a vychovatele. V nakladatelství Portál vyšly jeho knihy Děti potřebují hranice, Dětské strachy a úzkosti a Rodiče určují hranice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Děti potřebují hranice - Jan-Uwe Rogge , Michael kors pyper mk2747 (4013496007336)

Qualityland (anglicky) (Defekt) - Marc-Uwe Kling

Detail

Everything in QualityLand is geared towards optimizing your life. QualityPartner identifies your ideal mate, earworm personal assistants get you where you need to go and android drones know you need a six pack of beer at the end of a long day even before you crave one. Humans, robots and algorithms co-exist, everything is seamlessly corporatised, stratified and monetized. Your very name reveals much of what we need to know about you and your profile discloses the rest.Peter Jobless is a down and out metal press operator, dumped by his long term girlfriend when she is alerted to a better option on her QualityPad. But Peter has another problem - he seems to be the only one noticing that his fellow Qualityland robot citizens are experiencing an existential crisis. There is a drone who's afraid to fly. A sex droid with erectile dysfunction. A combat robot with PTSD. Instructed to destroy these malfunctioning A.I., Peter starts to suspect the technology that rules us all has a flaw, perhaps a fatal one. Not only that, these robots might be his only friends... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Qualityland (anglicky) (Defekt) - Marc-Uwe Kling , Michael kors pyper mk3897 (4013496007176)

Nerůžek - Marc-Uwe Kling, Astrid Henn

Detail

V Srdcolese se narodil roztomilý jednorožec. Jenomže! I když ho všichni rozmazlují a krmí ho suprcukr-mlasko-lásko-tlamo-medem, on si toho vůbec neváží. Na všechno pořád odpovídá „ne”, až mu ostatní začnou říkat Nerůžek.Jednou se Nerůžek rozhodne ze slaďoučkého světa cukrové vaty odkráčet. Na cestách potká mývala, který nikoho neposlouchá, psa, kterému je všechno jedno, a taky princeznu, které je zase všechno už dávno jasné.Nakonec se ale z téhle čtveřice stane docela dobrá parta. Ona je totiž i tvrdohlavost hned zábavnější, když ji máte s kým sdílet. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nerůžek - Marc-Uwe Kling, Astrid Henn , Michael kors parker mk5896 (4053858190078)

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Blush Nudes 8,5 g

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Blush Nudes 8,5 g
Detail

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette, 8,5 g, Paletky očních stínů pro ženy, Paletka pro líčení očí Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: umožňuje velmi rozmanité líčení třpytivý i matný efekt má dlouhotrvající výdrž dobře kombinovatelné barvy Jak používat: Nanášejte stíny na oční víčka štětečkem, pěnovým aplikátorem nebo bříšky prstů. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Blush Nudes 8,5 g , Michael kors ritz mk6474 (4053858822962)

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Golden Nudes 8,5 g

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Golden Nudes 8,5 g
Detail

Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette, 8,5 g, Paletky očních stínů pro ženy, Paletka pro líčení očí Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette vám otevře možnosti vytváření těch nejúžasnějších variací očního make-upu. Vlastnosti: umožňuje velmi rozmanité líčení třpytivý i matný efekt má dlouhotrvající výdrž dobře kombinovatelné barvy Jak používat: Nanášejte stíny na oční víčka štětečkem, pěnovým aplikátorem nebo bříšky prstů. (notino.cz)

Podobné produkty ako Bobbi Brown Real Nudes Eye Shadow Palette paleta očních stínů odstín Golden Nudes 8,5 g , Michael kors ritz mk6357 (4053858642362)

Send Nudes - Saba Sams

Detail

An electrifying debut collection from a striking new talent, exploring the paradoxes and ambiguity that make up girlhood, womanhood and the realms that lie in between In ten dazzling stories, Saba Sams dives into the world of girlhood and immerses us in its contradictions and complexities: growing up too quickly, yet not quickly enough; taking possession of what one can, while being taken possession of; succumbing to societal pressure but also orchestrating that pressure. These young women are feral yet attentive, fierce yet vulnerable, exploited yet exploitative.Threading between clubs at closing time, pub toilets, drenched music festivals and beach holidays, these unforgettable short stories deftly chart the treacherous terrain of growing up - of intense friendships, of ambivalent mothers, of uneasily blended families, and of learning to truly live in your own body.With striking wit, originality and tenderness, Send Nudes celebrates the small victories in a world that tries to claim each young woman as its own. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Send Nudes - Saba Sams , Michael kors pyper mk2741 (4051432430763)

Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe

Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe
Detail

Správné polohování nemocného je základním předpokladem prevence komplikací zejména u dlouhodobě ležících nemocných. V praxi se uplatňují nejen základní polohovací pravidla, např. v prevenci dekubitů a u imobilizačního syndromu, ale také dva nejznámější koncepty – Bobath koncept a kinestetický koncept, které sdružují poznatky, jak nejlépe pacienta polohovat, aby nedocházelo ke zbytečným komplikacím, které mohou vznikat dlouhodobou imobilizací nemocného. Využívání různých přístupů a konceptů je pro nemocného i personál přínosem zejména v prevenci komplikací u pacientů a zranění u ošetřujících. Přesun pacienta např. z lehátka na lůžko, využití pomůcek a zajištění bezpečnosti bývají jedním z nejnáročnějších úkonů. Hmotnost nemocného a fyzické možnosti ošetřujícího personálu bývají komplikujícím faktorem. Využití kinestetiky a pomoci nemocného je v takových situacích velmi důležité. (patro.cz)

Podobné produkty ako Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe , Michael kors portia mk3844 (4053858991248)

Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe

Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe
Detail

Správné polohování nemocného je základním předpokladem prevence komplikací zejména u dlouhodobě ležících nemocných. V praxi se uplatňují nejen základní polohovací pravidla, např. v prevenci dekubitů a u imobilizačního syndromu, ale také dva nejznámější koncepty – Bobath koncept a kinestetický koncept, které sdružují poznatky, jak nejlépe pacienta polohovat, aby nedocházelo ke zbytečným komplikacím, které mohou vznikat dlouhodobou imobilizací nemocného. Využívání různých přístupů a konceptů je pro nemocného i personál přínosem zejména v prevenci komplikací u pacientů a zranění u ošetřujících. Přesun pacienta např. z lehátka na lůžko, využití pomůcek a zajištění bezpečnosti bývají jedním z nejnáročnějších úkonů. Hmotnost nemocného a fyzické možnosti ošetřujícího personálu bývají komplikujícím faktorem. Využití kinestetiky a pomoci nemocného je v takových situacích velmi důležité. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Polohování v péči o nemocné - Wagner Uwe , Michael kors lexington mk5735 (4051432739385)

Sedm kruhů pekla - Uwe Wilhelm - e-kniha

Detail

eBook: Sériový vrah Dionýsos je mrtvý a státní zástupkyně Helena Faberová se domnívá, že má nejtěžší případ své kariéry za sebou. Ovšem jen do doby, než kdosi unese obě její dcery. Začíná nervy drásající pátrání po Sofii a Katharině. Helena je svědkem jejich únosu, ale nedokáže mu zabránit. Nyní je ochotná využít všechny legální i nelegální možnosti. Stále však v honbě za únosci ztrácí krok. Její protivníci patří k vlivné organizaci obchodníků s malými děvčaty. Mají styky v nejvyšších patrech světa mocných. Helena musí být stejně bezohledná jako oni. Jen tak má naději, že dcery najde živé. Ale ani to nemusí stačit… Druhá část volné třídílné krimisérie se státní zástupkyní Helenou Faberovou v hlavní roli. První díl Sedm barev krve. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sedm kruhů pekla - Uwe Wilhelm - e-kniha , Bublé michael: higher - cd (9362487485)

Malý NIEdnorožec - Marc-Uwe Kling - e-kniha

Detail

eBook: V Srdiečkovom lese sa narodil malý roztomilý jednorožec. Všetci ho majú radi, kŕmia ho keksíkmi, cukrovou vatou, proste samými maškrtami. Malý jednorožec však všetko krásne a nadýchané odmieta a neustále omieľa len „NIE!“ Vyrástol z neho nie bežný jednorožec, ale NIEdnorožec. Jedného dňa sa stretne s nahluchlým ČOmývalom, so salámistom NOApsom a s drzou princeznou Ánomáliou. Vykľuje sa z nich zábavná tvrdohlavá partička, ktorá spolu prežije smiešne dobrodružstvá! (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Malý NIEdnorožec - Marc-Uwe Kling - e-kniha , Michael kors pyper mk4340 (4013496283877)

Nepřátelé a láska - Uwe Karlstedt, Regina Kaiserová

Detail

Skutečný příběh milostného vztahu mezi protirežimní vězeňkyní a vyšetřovatelem státní bezpečnosti, který se udál v roce 1981 v NDR a znovu pokračoval po 16 letech v nových podmínkách sjednoceného Německa. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nepřátelé a láska - Uwe Karlstedt, Regina Kaiserová

Peugeot 206 od 10/98: Údržba a opravy automobilů č.65 (978-80-7232-366-1)

Peugeot 206 od 10/98: Údržba a opravy automobilů č.65 (978-80-7232-366-1)
Detail

Kniha - autor Hans-Michael Koetzle, 270 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Peugeot 206 od 10/98: Údržba a opravy automobilů č.65 (978-80-7232-366-1)

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 52

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 52
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 52

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 44

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 44
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 44

Poslední cesta císařovny Sisi - historický krimiromán - Klausner Uwe

Detail

Ženeva, 10. září 1898. Na jedné ze svých četných cest se císařovna Sissi zastaví v hotelu Beau Rivage. Díky informátorovi místního tisku je však její inkognito prozrazeno. A tak Cesare Monteverdi, redaktor Tribune de Geneve, zaujímá místo na promenádě nedaleko od hotelu, aby vyfotil ženu, která se obává jakékoliv publicity. Chce získat momentku ze života nejslavnější císařovny své doby… získá ale něco zcela jiného. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poslední cesta císařovny Sisi - historický krimiromán - Klausner Uwe

Poslední cesta císařovny Sisi - Klausner Uwe - e-kniha

Detail

eBook: Ženeva, 10. září 1898. Na jedné ze svých četných cest se císařovna Sissi zastaví v hotelu Beau Rivage. Díky informátorovi místního tisku je však její inkognito prozrazeno. A tak Cesare Monteverdi, redaktor Tribune de Geneve, zaujímá místo na promenádě nedaleko od hotelu, aby vyfotil ženu, která se obává jakékoliv publicity. Chce získat momentku ze života nejslavnější císařovny své doby… získá ale něco zcela jiného. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poslední cesta císařovny Sisi - Klausner Uwe - e-kniha

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 44

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 44
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 44

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 46

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 46
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 46

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 48

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 48
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 48

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 50

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 50
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 50

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 52

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 52
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 52

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 54

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 54
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 54

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 56

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 56
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 56

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 58

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 58
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 58

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 60

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 60
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 60

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 62

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 62
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 62

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 64

FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 64
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty modrá 64

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 46

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 46
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 46

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 48

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 48
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 48

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 50

FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 50
Detail

• pánské montérkvé kalhoty základního třihu se dvěma bočními kapsami a dvěma kapsami na zadním díle (tonerpartner.cz)

Podobné produkty ako FF UWE BE-01-007 kalhoty navy 50
Puzzle Michael Jackson 1000 dílků (8697950842273), Jackson Michael: Michael - CD (0196587566326), REVOLUTION Maxi Re-Loaded Nudes (5057566465625), Michael Schenker Group: Michael Schenker Group - LP (5060516090679), Wagner Hans Sada příborů 24ks PALARDO (142384), Wagner Hans Sada příborů 24ks CATANIA (142380), pohadky hanse christiana andersena hans christian andersen, Zimmer Hans: Live In Prague (2017) - DVD (0413007), Wagner Hans CATANIA sada příborů 30 d. (142381), Michael Kors MK6651 (MK6651), MICHAEL KORS MK2832 (4013496508130), Michael Kors MK7255 (MK7255), On Michael Jackson (1783784202), Michael Kors MK3900 (MK3900), Michael Kors MK4667 (MK4667), REVOLUTION Ultimate Nudes Shadow Palette Light 0,9 g (5057566437110), Freudův "Malý Hans" Lacanovsky (978-80-7530-322-6), MICHAEL KORS PYPER MK2740 (4051432430756), MICHAEL KORS PORTIA MK3640 (4053858822955), MICHAEL KORS Pyper MK2859 (4013496529401), MICHAEL KORS PYPER MK2747 (4013496007336), MICHAEL KORS PYPER MK3897 (4013496007176), MICHAEL KORS PARKER MK5896 (4053858190078), MICHAEL KORS RITZ MK6474 (4053858822962), MICHAEL KORS RITZ MK6357 (4053858642362), MICHAEL KORS PYPER MK2741 (4051432430763), MICHAEL KORS PORTIA MK3844 (4053858991248), MICHAEL KORS Lexington MK5735 (4051432739385), Bublé Michael: Higher - CD (9362487485), MICHAEL KORS PYPER MK4340 (4013496283877)