1000 norských slovíček - štěpán lichorobiec - e-kniha

Produkt 1000 norských slovíček - štěpán lichorobiec - e-kniha sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 1000 norských slovíček - štěpán lichorobiec - e-kniha upraviť a produkt hľadať znova.

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec - e-kniha , 1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6)

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec

1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec
Detail

Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček - Štěpán Lichorobiec , 1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6)

1000 norských slovíček - Lichorobiec Štěpán

1000 norských slovíček - Lichorobiec Štěpán
Detail

Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (patro.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček - Lichorobiec Štěpán , Velká kniha prvních slovíček (978-80-256-2567-5)

Rychlopalba - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Rychlopalba - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,Co byste dělali, kdyby u vás jednoho večera zazvonila policie a sdělila vám, že už několik let ubližujete vlastnímu dítěti, a nevíte o tom? Co byste dělali, kdyby vám psychiatři řekli, že trpíte poruchou osobnosti, a zavřeli vás do blázince? Přesně tohle se totiž stalo Olze Turnečkové… a přestože se tomu její okolí zprvu vzpíralo uvěřit, muselo se s tím nakonec smířit. Ano, Olga zřejmě opravdu týrala vlastní dceru. Jenže pak Olžin bratr objeví stopu, že by všechno mohlo být trochu jinak. Že možná existuje osoba, která využila Olžiny duševní nemoci a celou dobu s ní zákeřně manipulovala. Nedá se přímo říct, že si Olžin bratr najme detektiva. Spíš si tak trochu pronajme policajta. Ten policajt jsem já. A na to, co jsem při odkrývání pravdy musel udělat, nejsem vůbec hrdý. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Rychlopalba - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 finských slovíček (978-80-266-0085-5)

Zabíjení - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Zabíjení - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,První necomicsový titul nakladatelství Crew, první samostatný román Štěpána Kopřivy, první kniha s obálkou Jiřího Gruse, první česká akční sci-fi s psychopatickým masovým vrahem v hlavní kladné roli, první dárek vaší milované babičce, pokud potřebujete urychleně dědit. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zabíjení - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 italských slovíček (978-80-266-0187-6)

Chaloupky - Štěpán Javůrek - e-kniha

Chaloupky - Štěpán Javůrek - e-kniha
Detail

eBook:,Hlavními hrdiny strhujícího románu, jehož převážná část se odehrává v prostředí Krušných hor, jsou dva chlapci z českého vnitrozemí, kteří se shodou okolností dostávají krátce po vzniku Československé republiky do pohraničí. Kniha popisuje nejen radosti a starosti jejich běžného života zde v horách, ale i osudy rodin obou chlapců ve vnitrozemí i pohraničí, sousedské vztahy s původními obyvateli, lidskou zlobu, lásku i přátelství. Velká část děje knihy Chaloupky se odehrává v zaniklých obcích Chaloupky a Jelení v první polovině 20. století… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Chaloupky - Štěpán Javůrek - e-kniha , 1000 francouzských slovíček (978-80-266-0092-3)

Asfalt - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Asfalt - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,Žoldáci neumírají. Odcházejí do pekla, kde se spojují. Že je toto známé rčení pravdivé, se členové Kuffenbachova komanda přesvědčí po jedné nepříliš povedené akci. Jenže peklo není žádná pohádková idylka - ale temná industriální dimenze, kde jsou mrtví degradováni na mazlavou hmotu, na pouhý materiál. Svět, kde je lidská rasa jenom něco jako asfalt. Problém je v tom, že Kuffenbachovi vojáci se s touto rolí odmítnou smířit. A jelikož mají výcvik, zkušenosti i potřebnou dávku šílenství, situace se poměrně rychle zvrhne. Pět žoldáků proti celému peklu. Noe může rovnou začít stloukat nový škuner. Protože tenhle svět utone v krvi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Asfalt - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 portugalských slovíček (978-80-251-2900-5)

Holomráz - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Holomráz - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,Wolrich je nemocnější kouzelník na světě. Absolvent Hexagonu, mág, který létá vzduchem, krotí draky, chrlí oheň a nechává mizet lidi lusknutím prstů. A pokud tomu věříte, jste přesně takoví kořeni, za jaké vás Wolrich považuje. Protože Wolrich je ve skutečnosti lhář, zloděj a podvodník. Do opravdového čaroděje má stejně daleko jako do ušlechtilého hrdiny. Jenže i lhář, zloděj a podvodník se občas ocitne v situaci, která hrdinstvím nepříjemně zavání. Wolrichův svět je nebezpečné místo nabité zákeřnými barony, nemilosrdnými vládci podsvětí, sebezohavenými členy náboženských kultů, výkonnými katy, otravnými dětmi, kanibalistickými liliputány, podezřele přátelskými pedofily, zuřivě plenícími armádami a skutečnými kouzelníky, co vypadají jako somráci. V takovém světě se často stane, že i cynický hochštapler jako Wolrich má příležitost někoho zachránit. Někdy jednoho člověka - a někdy dokonce celou říši. A nejhorší je, že kolikrát z toho ani nekoukají žádné prachy. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Holomráz - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 vietnamských slovíček (978-80-266-1102-8)

Krizová komunikace - Štěpán Vymětal - e-kniha

Krizová komunikace - Štěpán Vymětal - e-kniha
Detail

eBook:,Psychologie mimořádných událostí je relativně mladou aplikační oblastí psychologie, která má jako svůj předmět zájmu člověka, skupiny a populace v situacích krizí, katastrof a hromadných neštěstí. Přinášíme vám proto jedinečnou publikaci, věnovanou všem odborníkům v oblasti pomáhajících profesí a zaměřenou právě na krizovou komunikaci. Renomovaný český autor, PhDr. Štěpán Vymětal zpracovává základní teoretická východiska krizové komunikace a postihuje hlavní trendy v jejich praktickém využití v oblasti krizového řízení. Usiluje o postižení hlavních psychologických modelů krizové komunikace, které dlouhodobě ovlivňují tvorbu praktických vodítek pro komunikaci v bezpečnostní oblasti. Přibližuje například teorii vnímání rizika, teorii negativní dominance, teorii mentálního ohlušení a teorii ovlivnění důvěry. Zaměřuje se na potřeby a reagování lidí zasažených mimořádnou událostí, přičemž zohledňuje aktuální trendy v této oblasti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Krizová komunikace - Štěpán Vymětal - e-kniha , 1000 maďarských slovíček (978-80-266-0086-2)

Adarhargský jed - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Adarhargský jed - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,V době, kdy je android Ray na operaci paměťových bloků, požádá kolega z Bezpečnostní služby Marka Stonea, aby ho zastoupil v misi na periferní planetu Terrania IL. Její stupeň civilizace odpovídá jednadvacátému století, takže nejde o primitivní středověkou společnost, ale planeta je proslulá svou nízkou technologickou úrovní, velkou nezaměstnaností a vysokou mírou zločinnosti. Markovým úkolem je vypátrat profesora Gonzalese, špičkového odborníka na elektroniku a biochemii, který byl zřejmě na Terranii IL unesen… (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Adarhargský jed - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 chorvatských slovíček (978-80-251-2930-2)

Projekt Gilgameš - Štěpán Kučera - e-kniha

Projekt Gilgameš - Štěpán Kučera - e-kniha
Detail

eBook:,Projekt Gilgameš se s nadsázkou, nikoli však nevážně, dotýká smyslu vyprávění příběhů, lidského života i odvěké touhy po nesmrtelnosti. Žánr sci-fi se tu protíná s historickým, bájným vyprávěním. Hlavním hrdinou je převozník Uršanábi, lodivod z pradávného eposu, obdařený nesmrtelností namísto krále Gilgameše. Uršanábi proplouvá světovými moři do našich dnů, a dokonce i do blízké budoucnosti. Během svého putování potkává historické i literární postavy, například Kryštofa Kolumba či doktora Moreaua, a pokouší se vykonat pro lidstvo něco dobrého. Do jeho příběhu vstupuje rozhovor „robopsychologa“ se superinteligentním počítačem, jehož úkolem je najít smysl lidské existence. Superpočítač však nenabízí žádnou exaktní operaci, ale… vyprávění o převozníkovi Uršanábim. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Projekt Gilgameš - Štěpán Kučera - e-kniha , 1000 španělských slovíček (978-80-266-0189-0)

Klinická dietologie - Štěpán Svačina - e-kniha

Klinická dietologie - Štěpán Svačina - e-kniha
Detail

eBook:,Kolektiv autorů je složen jak z lékařů, tak sester - známých dietetologů. Publikace podává komplexní pohled na tu oblast medicíny, která je nedílnou součástí léčby, ale která bývá často přecházena či opomíjena.Kniha je rozčleněna do téměř 40 kapitol, ve kterých jsou řešeny problémy jak obecného charakteru (složení stravy, hygiena výživy atd.), tak speciální problémy (dieta při obezitě, dieta při diabetu, dieta při alergiích...). Velmi důležitá je výživa u nemocných na jednotkách intenzivní péče, která představuje zcela speciální problematiku.Návody k dietologické léčbě u jednotlivých chorob či skupin onemocnění jsou u každé dílčí kapitoly uváděny v didakticky přehledné struktuře. V knize tak najdete stručnou patofyziologii a kliniku onemocnění, základní principy diety, technologii přípravy jídla, dietologické tabulky, příklady receptů.Kniha která v současné podobě na našem knižním trhu chybí, je určena pro pre- i postgraduální vzdělávání jak lékařů, tak sester a nutričních terapeutů. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Klinická dietologie - Štěpán Svačina - e-kniha , 1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6)

Kuklův klan - Štěpán Kučera - e-kniha

Kuklův klan - Štěpán Kučera - e-kniha
Detail

eBook:,Karel Ladislav Kukla byl před 130 lety literární hvězdou Prahy. V jednadvaceti letech mu hráli úspěšnou hru v Národním, za další dostal Nerudovu cenu, byl zuřivým reportérem dřív než E. E. Kisch, kterého předběhl i v nápadu udělat rozhovor s pražským katem. Před Haškem redigoval Svět zvířat a vymýšlel si do něj potvory, a dokonce prý kradl psy, čímž vnukl autoru Švejka jednu z nejlepších zápletek. Jako první do češtiny přeložil Twainova Dobrodružství Huckleberryho Finna a byl největším znalcem pražského podsvětí. Jak je možné, že ho dnes nikdo nezná? Odpověď hledá hlavní hrdina dobrodružného romaneta. Místo ní ovšem narazí na dvě tajemné dívky, s Kuklou osudově propojené... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kuklův klan - Štěpán Kučera - e-kniha , 1000 novořeckých slovíček (978-80-266-0188-3)

Aktivní kovy - Štěpán Kopřiva - e-kniha

Aktivní kovy - Štěpán Kopřiva - e-kniha
Detail

eBook:,Vojín De Klerk byl nejdokonalejší superzabiják, kterého galaktická armáda kdy měla. Neznal nic než rozkazy, nehovořil jinak než jazykem vojenských hlášení a nezdravil civilisty jiným pozdravem než „Dobrý den, střeva ven“. Ale to je minulost. Armáda se ho zbavila a umyla si nad ním ruce. De Klerk už není vojenský superzabiják.Teď je mediální hvězda, nelítostný obchodník s nanuky, reverend církve Michaela Jacksona, velikonoční zajíček, masový vrah, milující otec, méďa Béďa, umělec vystavující v nejprestižnějších galeriích Oparu, krvelačný mašinfíra dětských vláčků...… a především hrdina internetové série AKTIVNÍ OLOVO (která vychází vůbec poprvé v knižní podobě) a jejího pokračování AKTIVNÍ RTUŤ (které vychází vůbec poprvé).Jestli vám něco říká vyšinutost a zběsilá akce, tak nalít si do hlavy žhavou taveninu AKTIVNÍCH KOVŮ je možná nejlepší nápad, jaký jste za poslední roky měli. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Aktivní kovy - Štěpán Kopřiva - e-kniha , 1000 japonských slovíček (978-80-266-0019-0)

Amerikán z Lužic - Štěpán Příkazský - e-kniha

Amerikán z Lužic - Štěpán Příkazský - e-kniha
Detail

eBook:,Vzpomínková kniha „posledního slováckého gajdoše“ Štěpána Příkazského (1902-1993), výrazné osobnosti Podluží, přináší jeho slovy vyprávěný příběh šohaje, kterého nešťastná láska vyštvala do Argentiny. Tam mj. poznává legendární cestovatelskou dvojici Hanzelku a Zikmunda (jejich návštěva mezi krajany v pamětech nemůže chybět). Oba o jeho osudu píší záhy kapitolu do svého později veleúspěšného opusu Tam za řekou je Argentina. Příkazský nejprve popisuje dvacet let na Podluží, dětství, mládí a jinošství prožité v Lužicích a Mikulčicích, poté nelehký život vystěhovalce na jihoamerickém kontinentě. V knize, jež končí návratem rodiny do Československa v roce 1950, tak zachycuje více než 50 let minulého století. Doplněno fotogalerií a ve verzi deluxe i 40 minutovým filmem s Miroslavem Zikmundem (Apps Carpe Diem Online). (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Amerikán z Lužic - Štěpán Příkazský - e-kniha , 1000 švédských slovíček (978-80-266-0018-3)

Crackeři (zlí hackeři) - Štěpán Novák - e-kniha

Crackeři (zlí hackeři) - Štěpán Novák - e-kniha
Detail

eBook:,Poutavý komiksový příběh vyprávějící o skupince nebezpečných hackerů útočících na nevinné oběti. Kniha odhaluje různé způsoby hackerských útoků. Čtenář se tak dozví, jakým způsobem hackeři získávají přístupové a osobní údaje, jaké nebezpečí může skrývat hoax, nebo jak probíhají phishingové útoky. Smyšlený příběh je postaven na skutečných událostech, s kterými se autor během své odborné praxe přímo či nepřímo setkal. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Crackeři (zlí hackeři) - Štěpán Novák - e-kniha , Houbarka viktorie hanisova e kniha

Jidáš byl ufon - Štěpán Kučera - e-kniha

Jidáš byl ufon - Štěpán Kučera - e-kniha
Detail

eBook:,Proč dostal Orhan Pamuk Nobelovu cenu? A dostane ji i Dan Brown? Co všechno s tím mají společného ufoni a jak je možné, že SS přežila dodnes? To vše odhalí Robert Langdon díky prezentaci svého nového bestselleru Ježíš, Marie z Magdaly a já. Jo a abychom nezapomněli, vyluští u toho Kosmovo evangelium a zmámí nejkrásnější docentku v Turecku. To vše v knize, která v žádném případě není brownovskou parodií. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jidáš byl ufon - Štěpán Kučera - e-kniha , Korist paul finch e kniha

Hackeři - volání temné strany - Štěpán Novák - e-kniha

Hackeři - volání temné strany - Štěpán Novák - e-kniha
Detail

eBook:,Mnoho lidí si myslí, že nebezpeční hackeři (crackeři) jsou bytosti s nadpřirozenými schopnostmi, nebo lidé s vysokým vzděláním v oboru informatiky.Ani jedno není třeba, stačí otevřít oči a svou mysl. Hackerem se můžete stát každý. Je jen na Vás jak své schopnosti dále využijete. Komiksový příběh Vás vtáhne do života tří začínajících hackerů a jejich cesty na temnou stranu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Hackeři - volání temné strany - Štěpán Novák - e-kniha , Madarsko richard prazak e kniha

Dietologický slovník - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha

Dietologický slovník - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha
Detail

eBook:,První vydání dietologického slovníku pro odbornou veřejnost, jež v medicínské literatuře zaplňuje mezeru o významu stravování, výběru a zpracování potravin v prevenci i léčbě nemocí dietou. Autor nabízí zejména zdravotnickým pracovníkům základní orientaci v léčbě dietou. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Dietologický slovník - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha , Buzicci jan folny e kniha

Poruchy řeči nejen dospělých - Štěpán Josef - e-kniha

Poruchy řeči nejen dospělých - Štěpán Josef - e-kniha
Detail

eBook:,Pro koho je publikace určena? Publikaci využijí laici i odborníci, dospělé osoby i děti s poruchami řeči, především s obtížemi po cévní mozkové příhodě, kraniocerebrálním traumatu, s vývojovou dysfázií, lze ji využít i pro mentálně retardované jedince. - Lidé s ní mohou pracovat samostatně, protože se jedná o pracovní sešit, který obsahuje 31 oddílů z praktického života s podrobně popsanými úkoly doplněnými takřka stovkou barevných fotografií. - Publikaci využijí odborníci, kteří se zabývají nápravou řeči, například logopedi, psychologové, speciální pedagogové, učitelé, a dokonce i rodiče, kteří nahrazují při distanční výuce pedagogy a učí své děti v domácím prostředí. Vhodná je pro použití ve školách a školských zařízeních zabývajících se logopedií a také pro zdravotnická a sociální zařízení. K čemu publikace přispěje? - Řešením zajímavých úkolů se snaží přispět k odstranění poruch řeči. - Rozvíjí myšlení, paměť, řeč, pozornost, aktivitu, estetické cítění, fantazii, eliminuje u klientů strach při používání řeči při komunikaci, ostýchavost při řeči, stydlivost při styku s ostatními lidmi, rozvíjí celou osobnost, snaží se omezovat pasivní nadměrné sledování televize tím, že přiláká klienty k řešení zajímavých úkolů. - Rozvíjí zvědavost klienta při řešení těžších úkolů a podněcuje ho ke spolupráci s rodinnými příslušníky a k vyhledávání řešení na internetu, používání mobilů a dalších technických prostředků. - Podpoří procvičování plynulé komunikace s ostatními lidmi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Poruchy řeči nejen dospělých - Štěpán Josef - e-kniha , Hadka petra nachtmanova e kniha

Pohádky pro zlobivé strašidýlko - Štěpán Podešt ml. - e-kniha

Pohádky pro zlobivé strašidýlko - Štěpán Podešt ml. - e-kniha
Detail

eBook:,A koho že strašidýlko zlobí? No maminku Bílou paní a tatínka Bezhlavého rytíře, se kterými bydlí na starém opuštěném hradě. A je tak neposedné, že maminka s ním má spoustu starostí a trápení. Strašidýlko si celý den jen poletuje po lesích, sklepeních nebo kolem cimbuří a večer celé rozdováděné nechce usnout. Maminka proto požádá starého netopýra Alberta, aby strašidýlku vyprávěl krátké pohádky na dobrou noc. A tak se malý strašidlácký kluk před spaním dozví, jak to bylo s tlustou vílou, co za trampoty měl ohniváček, kterak dopadl mlsný hejkal, proč křepelky volají pět peněz a mnoho dalších příběhů. A spolu s ním se to mohou dozvědět i vaše děti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pohádky pro zlobivé strašidýlko - Štěpán Podešt ml. - e-kniha , Slib lisa kleypas e kniha

Fenomén lhaní v prostředí internetu - Konečný Štěpán - e-kniha

Fenomén lhaní v prostředí internetu - Konečný Štěpán - e-kniha
Detail

eBook:,Cílem knihy je přispět k vyjasnění problematiky spolehlivosti virtuálního prostředí. Masmédia často prezentují pokřivený obraz internetu jako nespolehlivého až nebezpečného prostředí, ve kterém nelze nikomu věřit. Zahraniční studie sice fenomén lhaní na internetu zkoumají, ale nedostatečně systematicky. Jedná se obvykle pouze o výčet motivů pro lhaní ve virtuálním prostředí, avšak již nezohledňují například vliv virtuálního prostředí, ve kterém ke lži dochází, či systematické věkové třídění. Přitom právě jednotlivá věková období ve vývoji člověka s sebou přinášejí různé potřeby, které lhaní ovlivňují. Tato studie proto tyto faktory bere v úvahu a popisuje lhaní na internetu co možná nejkomplexněji. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Fenomén lhaní v prostředí internetu - Konečný Štěpán - e-kniha , Kra pavel obluk e kniha

Výroba a zpracování plochého skla - Popovič Štěpán - e-kniha

Výroba a zpracování plochého skla - Popovič Štěpán - e-kniha
Detail

eBook:,Monografie podává podrobný a ucelený přehled o výrobě plochého skla metodou Float. Zevrubně rozebírá širokou škálu technických podmínek a technologických parametrů. Automatická výroba skla Float je ukázána jako vysoce sofistikovaná činnost s vysokými nároky na zvládnutí technologie, jejího řízení, inspekci, rozsáhlého monitoringu a podmínek pro stabilitu systému. Hlavní důraz publikace je položen na high-tech postupy zpracování plochého skla a dosažení cíleně specifických vlastností. Obecným trendem, který výrobci plochého skla Float sledují, je zvětšování podílu výrobků s vysokou přidanou hodnotou, která se realizuje zušlechtěním skla speciálními postupy povrchových úprav, mechanickým opracováním, termodynamickými postupy a procesy zahrnujícími širokou škálu funkčních povlaků, dále zpevňováním a zvyšováním odolnosti skel jejich vrstvením a s cílenými speciálními vlastnostmi do míst s požadavkem vysoké funkční bezpečnosti i odolnosti vůči ohni, vlivům povětrnosti a počasí s možnostmi modifikace světelné propustnosti a toku tepla, a to zejména ve stavebních aplikacích, v automobilovém průmyslu apod. Předkládaná publikace je podrobnou analýzou procesu automatické výroby plochého skla Float. Vyváženě zachází až do jemných nuancí, jejichž komplexní zvládnutí je podmínkou pro úspěšnou a dynamickou výrobu širokého sortimentu. V závěru podává přehled a analýzu trendů vývoje dílčích postupů výroby a rovněž tendencí v rozvoji kapacit na výrobu skla Float ve světě. Přehledná a podrobná monografie o výrobě a zpracování plochého skla je určena pro studenty a odborné sklářské pracovníky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výroba a zpracování plochého skla - Popovič Štěpán - e-kniha , Site petra dvorakova e kniha

Prevence diabetu a jeho komplikací - Štěpán Svačina - e-kniha

Prevence diabetu a jeho komplikací - Štěpán Svačina - e-kniha
Detail

eBook:,Diabetes spolu s obezitou patří celosvětově k nejčastěji se vyskytujícím onemocněním, odhady WHO navíc předpovídají další vzestup jejich výskytu. Konkrétně v České republice přesáhl počet evidovaných diabetiků 7 %. Diabetes je závažná choroba, která zvyšuje morbiditu populací i náklady na léčbu komplikací, které s ním souvisí – například kardiovaskulárních či onkologických onemocnění. Prevenci cukrovky je proto třeba věnovat maximální pozornost, profitovat z ní totiž mohou nejen jednotlivci, ale i celý zdravotnický systém. V oblasti prevence diabetu přibylo v posledních letech mnoho poznatků. K jejich šíření by měla napomoci právě tato publikace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prevence diabetu a jeho komplikací - Štěpán Svačina - e-kniha , 1000 finských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-0085-5)

O medicíně a naší době - Štěpán Svačina - e-kniha

O medicíně a naší době - Štěpán Svačina - e-kniha
Detail

eBook:,Tematický záběr fejetonů je široký: od aktualních problémů v českém zdravotnictví, praktických důsledků politických rozhodnutí přes vyzdvihnutí typických rysů české povahy ke vztahu k jídlu či potravinovým doplňkům. Především vtipný a výstižný popis české společnosti počátku 21. století.Nikomu z nás to občas nedá a na ledacos by si rád postěžoval. Impuls prvního okamžiku se však otupí, záměr vybledne a rozhněvaný muž k počítači neusedne. Štěpánu Svačinovi slouží ke cti, že svá hnutí nenechává na cestě. Leckdy se mu daří promluvit za celou lékařskou komunitu. A to je dobře. Zaujatě vykládá o všem, co ho pálí, někdy i žere. Většinou v medicíně a kolem ní, ale i v „naší době“. Jeho jazyk je sdílný, bez parád a kudrlinek. Snad mohu napsat, že pokračuje v thomayerovském stylu v duchu hesla „zaujmout a nekázat“. (z předmluvy prof. Ctirada Johna) (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako O medicíně a naší době - Štěpán Svačina - e-kniha , 1000 ukrajinských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1396-1)

Obezitologie a teorie metabol. syndromu - Štěpán Svačina - e-kniha

Obezitologie a teorie metabol. syndromu - Štěpán Svačina - e-kniha
Detail

eBook:,Monografie pojednává o obezitě trochu jinak než knihy psané nadšenými obezitology či laiky soustředěnými na redukci hmotnosti. Zdůrazněn je individuální přístup a přihlížení ke konkrétním komplikacím a komorbiditám nemocných. Zmíněna je řada patofyziologických fenoménů, které se uplatňují v patogenezi komplikací i v léčbě. Za kapitolami o léčbě obezity, zahrnujícími i inkretinovou léčbu, bariatrickou chirurgii a další technologie v léčbě obezity, následuje pro obézní velmi důležitá kapitola o prevenci diabetu u obézních. V samostatné kapitole je zmíněn i paradox obezity – fenomén, kdy obezita neškodí a spíše prospívá. O metabolickém syndromu jsme v nakladatelství Triton publikovali již tři monografie. V samostatné části knihy jsou kromě klasických teorií uvedeny i vztahy nové, popsané u tohoto syndromu nedávno. V prvním Reavenově popisu syndromu nebyla obezita zahrnuta. Zdůrazňována byla především přítomnost inzulinové rezistence a až daleko později, po roce 2000, začal být v definicích metabolický syndrom považován za typickou komplikaci tzv. androidní obezity – tedy obezity se zvětšeným obvodem pasu. Proto část monografie o metabolickém syndromu navazuje logicky na kapitoly o obezitě. Po přečtení této monografie bude snad některým rizikovým obézním pacientům věnována větší pozornost, obezitologie u nás přestane být jen naukou o redukci hmotnosti a léčba obézních se snad stane více individualizovanou a cílenou (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obezitologie a teorie metabol. syndromu - Štěpán Svačina - e-kniha , 1000 chorvatských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1763-1)

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi - Štěpán Berka - e-kniha

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi - Štěpán Berka - e-kniha
Detail

eBook:,V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 1 naleznete zapojení základních elektrických obvodů (od vypínačů přes zářivky a stykače až po rozváděče a domovní telefonní systémy). Kniha je unikátní hlavně svou přehledností. Všechna schémata jsou totiž vykreslena barevně a doplněna ilustračními fotografiemi. Kniha je rozdělena do šesti kapitol, v nichž najdete informace o výrobě a přenosu elektrické energie, dále schémata pro základní zapojení zásuvkových a světelných obvodů, zapojení domácích videotelefonů a zvonků, rozváděčů pro daný druh elektrické sítě, a stykačových kombinací používán k ovládání elektromotorů. Poslední kapitola pak obsahuje přehledný seznam nejpoužívanějších schematických elektrotechnických značek a barevného značení vodičů a jističů.V knize najdete například schémata pro zapojení:• Dvoupólových vypínačů• Střídavých schodišťových vypínačů• Křížových vypínačů• Zářivkových svítidel• Zásuvkových obvodů• Domácího videosystému• Elektroměrových rozváděčů• Zapínání, vypínání a brzdění elektromotoru• Reverzace elektromotoru s blokováním zpětného choduZkušený autor Štěpán Berka všechna schémata a zapojení uvedená v knize prakticky odzkoušel se svými žáky elektrotechnického oboru na SOŠ a SOU. Obsah knihy je volen tak, aby byl v souladu s osnovami výuky odborného výcviku, především oboru Elektrikář pro silnoproud a Mechanik silnoproudých zařízení. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi - Štěpán Berka - e-kniha , 1000 hebrejských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1762-4)

Nejvýznamnější varhany České republiky - Jiří Krátký, Štěpán Svoboda - e-kniha

Nejvýznamnější varhany České republiky - Jiří Krátký, Štěpán Svoboda - e-kniha
Detail

eBook:,Jak již název napovídá, cílem této unikátní publikace je představit varhanní nástroje na území České republiky, které jsou něčím významné, něčím cenné. Krása nebo hodnota varhan nemusí být rozeznatelná hned na první pohled. Kromě hodnoty stáří, umělecky cenného prospektu či sepětí varhan s významnou postavou hudby nebo výtvarného umění může být zajímavé a hodnotné také vnitřní ústrojenství jednotlivých varhan, jejich význam pro dějiny a vývoj varhanářství, originalita a zejména pak jejich zvuk. Všechny tyto aspekty hrály roli při výběru nástrojů, které jsou v knize obsaženy. V úvodním textu se čtenář seznámí stručně s terminologií a stavbou varhan. Nechybí ani obrys dějin varhanářství a význam varhan v současné době. Na dalších stranách knihy se potom již nachází přes 110 varhan z celé České republiky, od konce 16. století až po současnost, které jsou představeny nejen textem, ale i bohatým obrazovým doprovodem. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nejvýznamnější varhany České republiky - Jiří Krátký, Štěpán Svoboda - e-kniha , 1000 ruských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1769-3)

1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6)

1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Štěpán Lichorobiec, 152 stran Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6) , 1000 čínských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1759-4)

Štěpán Kobliha není žádná bábovka - Petr Kopl, Iva Gecková - e-kniha

Štěpán Kobliha není žádná bábovka - Petr Kopl, Iva Gecková - e-kniha
Detail

eBook:,Ztratili jste diamant, na kterém závisí váš život? Zavolejte Štěpána Koblihu! Je vaším problémem nožní smrad? Štěpán Kobliha váš problém vyřeší! Unesli vám rodiče a nevíte, co dál? Štěpán Kobliha překoná veškerá nebezpečí a za pár dní je máte zpátky! Máte doma zašifrovaný dopis a marně si lámete hlavu, co s ním? Se Štěpánovým „točelkem“ zvládnete nemožné! Stačí nalistovat tu správnou stránku v této knize. Reference Štěpána Koblihy: Horšího žáka jsem v životě neučila. Nejenže vyrušuje v hodině, ale pohrdá učiteli, lže a nemá na prestižní škole, jako je tato, co dělat. Smrad jeden. učitelka Hrozivá Štěpána mohu všem vřele doporučit. Jeho vynalézavost a nepřekonatelný intelekt zachránil nejen mě a mou rodinu, ale i celou moji říši. Je to můj vzácný přítel. mahárádža Kéž by naše škola měla více takových talentovaných a pozorných žáků, jako je právě Štěpán. A jeho umývač tabulí… hmmm, ten je jednoduše bezkonkurenční. Moc držím Štěpánovi palce. pan učitel Koláček (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Štěpán Kobliha není žádná bábovka - Petr Kopl, Iva Gecková - e-kniha , 1000 vietnamských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1770-9)

Metabolický syndrom a nukleární receptory - Štěpán Svačina, Martin Haluzík - e-kniha

Metabolický syndrom a nukleární receptory - Štěpán Svačina, Martin Haluzík - e-kniha
Detail

eBook:,Kniha poskytuje podrobné up to date informace o Metabolickém či Reavenově syndromu a nukleárních receptorech PPAR (perixisome proliferator-activated receptor), objevených v polovině devadesátých let. PPAR se nyní považují za jeden ze spojovacích článků v metabolizmu lipidů a glukózy a v procesech zánětlivých dějů a nádorového bujení. Publikace přehledně shrnuje význam PPAR receptorů v klinické medicíně nejen na jejich vztah k obezitě, inzulinové rezistenci a diabetu, ale také na možný mechanizmus, jakým jsou tyto nemoci propojeny s dalšími komplikacemi typu maligních nádorů, kardiovaskulárních a jiných chorob. Stimulátory PPAR jsou již využívány v léčbě hyperlipidemií (fibráty) nebo diabetu 2. typu (glitazony). Text je vysoce přínosný pro internisty, diabetology,endokrinology, resp.pro všechny lékařské obory, jejichž vývoj je ovlivněn prudkým nárůstem civilizačních onemocnění. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Metabolický syndrom a nukleární receptory - Štěpán Svačina, Martin Haluzík - e-kniha

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2 - Štěpán Berka - e-kniha

Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2 - Štěpán Berka - e-kniha
Detail

eBook:,V knize Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2: Řídicí a ovládací prvky naleznete schematická zapojení domovních elektroinstalací, doporučená zapojení elektrických rozváděčů, elektronických ovládačů a spoustu dalších. Všechna schémata jsou vykreslena barevně a doplněna ilustračními fotografiemi. Publikace volně navazuje na první díl a opět uvádí schémata a zapojení, která se v praxi nejvíce vyskytují. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Elektrotechnická schémata a zapojení v praxi 2 - Štěpán Berka - e-kniha

1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6)

1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6)
Detail

Kniha - autor Štěpán Lichorobiec, 152 stran, česky Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování norských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-norský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (alza.cz)

Podobné produkty ako 1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6)

Jak na obezitu a její komplikace - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha

Jak na obezitu a její komplikace - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha
Detail

eBook:,Popularizační publikace, která vysvětluje běžnému zdravotnicky nevzdělanému čtenáři, jak vzniká obezita a jaká hlavní rizika tuto diagnózu doprovází. V současné době taková publikace na trhu není. Publikace podrobně pohovoří o riziku cukrovky, cévních onemocnění, nádorů a dalších nemocí u pacientů s obezitou. Knížka podává podrobný návod na léčbu obezity fyzickou aktivitou a dietou, zároveň informuje o možnostech, které mají v léčbě obezity lékaři a psychologové- účinné léky, chirurgické výkony i psychologické postupy. Publikace komentuje i užívání doplňkové léčby a alternativní medicíny v léčbě obezity. Na závěr na výsledcích dokládá, že pro obézního je dnes reálné prodloužení života a snížení výskytu komplikací obezity. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak na obezitu a její komplikace - Štěpán Svačina, Alena Bretšnajdrová - e-kniha

Jak prodat nemovitost v době krize - Štěpán Klein, Petra Kesslerová - e-kniha

Jak prodat nemovitost v době krize - Štěpán Klein, Petra Kesslerová - e-kniha
Detail

eBook:,Máte nemovitost, kterou byste rádi prodali, nebo ji už nějakou dobu prodáváte? Ačkoli jste snížili její cenu, žádní zájemci o koupi vám nevolají a vy se začínáte zlobit? Na trh, na svého makléře a kdoví na co ještě?Pokud se poznáváte, pak je tato publikace určena pro vás. Krize na trhu nemovitostí neznamená, že se neprodává. Znamená to pouze, že se prodávají dobře oceněné nemovitosti, v dobrém stavu, připravené k nastěhování, které mají dobrý marketing a stará se o ně dobrý makléř. Jak toho všeho dosáhnout, když i zdánlivá maličkost může v dnešní době zhatit celou transakci? O tom se můžete poučit v této knize. Je určena široké veřejnosti, kupujícím i prodávajícím na trhu realit. Cenné informace zde mohou čerpat i realitní makléři na sekundárním rezidenčním trhu nemovitostí. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Jak prodat nemovitost v době krize - Štěpán Klein, Petra Kesslerová - e-kniha

Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - Štěpán Rucki, Pavel Vít - e-kniha

Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - Štěpán Rucki, Pavel Vít - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace přehledným a srozumitelným způsobem pojednává o základních kardiologických problémech, se kterými se setkává dětský lékař ve své každodenní praxi. V prvních kapitolách knihy jsou postupně probrány nejčastější klinické problémy jako srdeční šelest, poruchy rytmu, synkopa a bolesti na hrudi v dětském věku. Další časti publikace jsou věnovány otázkám vyšetření před zařazením dítěte do sportovní aktivity a péče o dětí před srdeční operací a po ní. Jsou shrnuty zásady prevence infekční endokarditidy. Předmětem další kapitoly je diagnostika a léčba hypertenze u dětí a kapitola o zásadách prevence aterosklerózy v dětském věku uzavírá publikaci. Kniha je určena především praktickým dětským lékařům, může však být také užitečnou pomocí všeobecným pediatrům pracujícím u lůžka. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kardiologické minimum pro praktické dětské lékaře - Štěpán Rucki, Pavel Vít - e-kniha

Metabolický syndrom - Štěpán Svačina, Richard Češka, Miroslav Souček, Alena Šmahelová - e-kniha

Metabolický syndrom - Štěpán Svačina, Richard Češka, Miroslav Souček, Alena Šmahelová - e-kniha
Detail

eBook:,Publikace předkládá obsah oblíbených a hojně navštěvovaných přednáškových cyklů v tištěné podobě! Čtyři autoři - čtyři témata stručně a přehledně zpracovaná, včetně bohaté obrazové schematické dokumentace. Poslední poznatky, ideální do praxe... Určeno jako postgraduální vzdělávání zejména praktickým lékařům, internistům, endokrinologům, diabetologům. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Metabolický syndrom - Štěpán Svačina, Richard Češka, Miroslav Souček, Alena Šmahelová - e-kniha

Prevence nemocí oběhové soustavy v prediatrii - František Stožický, Štěpán Rucki - e-kniha

Prevence nemocí oběhové soustavy v prediatrii - František Stožický, Štěpán Rucki - e-kniha
Detail

eBook:,Nemoci oběhové soustavy vznikající převážně na podkladě aterosklerózy jsou nejčastější příčinou úmrtí v České republice. V současné době je známo, že ateroskleróza je onemocnění s časným začátkem a dlouhou latencí. Aterogeneze začíná již dětství a o její progresi rozhodují stejné rizikové faktory jako u dospělých. Lipidové faktory beze sporu hrají ústřední roli v tomto procesu, avšak k progresi aterosklerotických lézí dochází i při normálních hladinách lipidů v séru za účasti nonlipidových rizikových faktorů. Prevence aterosklerózy musí být tedy hned od začátku komplexní. Úvodní kapitola publikace v přehledu informuje o přirozeném vývoji aterosklerózy a poskytuje racionální zdůvodnění pro časnou intervenci. Další kapitoly jsou pak věnovány diagnostice a intervenci jednotlivých rizikových faktorů aterogeneze v dětském věku: dyslipoproteinemiím, hypertenzí, tabakizmu, obezitě a nedostatku pohybu. V závěrečné kapitole jsou v přehledu shrnuta doporučení pro integrovanou prevenci nemoci oběhové soustavy v rámci běžné praxe pediatra. Publikace je první komplexně pojatou praktickou příručkou věnovanou otázce prevence kardiovaskulárních nemocí od dětského věku. Je určena především praktickým dětským lékařům a ostatním pediatrům. Kniha dostala cenu České pediatrické společnosti JEP „Publikace roku 2003“. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Prevence nemocí oběhové soustavy v prediatrii - František Stožický, Štěpán Rucki - e-kniha

Kolébka české medicíny ve vzpomínkách a fotografiích - Štěpán Svačina, Ctirad John, Karel Meister - e-kniha

Kolébka české medicíny ve vzpomínkách a fotografiích - Štěpán Svačina, Ctirad John, Karel Meister - e-kniha
Detail

eBook:,Kouzelná publikace dvou významných postav 1. LF UK, vysokoškolských učitelů, kteří vzpomínají na nemocnici, budovy areálu fakulty a také na osobnosti, které zde působily. Názory a vzpomínky prof. MUDr. Ctirada Johna, DrSc., rozvíjí a komentuje prof. MUDr. Štěpán Svačina, DrSc., a vše do krásného celku doplňují černobílé fotografie Mgr. Karla Meistera. Předmluvu napsal děkan 1. LF UK prof. MUDr. Tomáš Zima, DrSc., MBA, knihu recenzovala doc. PhDr. Ludmila Hlaváčková, CSc., z ústavu dějin lékařství. Knihu si s potěšením přečtou nejen absolventi 1. LF UK a dřívější Fakulty všeobecného lékařství v Praze, ale i další lékaři, kteří s fakultou byli v kontaktu, a v neposlední řadě i znalci staré Prahy. Význam má ale i pro mnohé pacienty a jejich příbuzné. Česká medicínská historie se totiž psala právě v těchto budovách a na těchto místech... (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kolébka české medicíny ve vzpomínkách a fotografiích - Štěpán Svačina, Ctirad John, Karel Meister - e-kniha

1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha

1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování novořeckých slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-novořecký slovník a několik poznámek k řecké výslovnosti a gramatice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 novořeckých slovíček - Pavla Pinková - e-kniha

1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha

1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha
Detail

eBook:,Karel Čapek kdysi řekl, že hledat nové anekdoty je prakticky nemožné. Existují prý na světě stejně dlouho jako lidé, a tak jen doznávají nových podob shodně s vývojem lidstva. Stejně nemožné by bylo hledat autory jednotlivých anekdot, a tak nám nezbývá než se spokojit alespoň s vymezením žánrovým, národnostním apod. Jednu z nejvýraznějších skupin pak tvoří anekdoty židovské. Kdo by neznal alespoň jeden vtip, začínající slovy: „Přijde Kohn k Roubíčkovi…“ Jistě se všichni shodneme v tom, že největší kouzlo mají židovské anekdoty, pokud je vyprávějí židé. Jejich neopakovatelný humor, leckdy tak trochu skrytý, podepřený příslovečnou železnou logikou, není jen prvoplánovým podnětem k smíchu, ale odrazem světa ve své obnažené podobě, bez nadbytečných příkras, dovětků a ornamentů. Lidské vlastnosti jako chamtivost, lakota, hrabivost, ale i hloupost, krátkozrakost anebo naivita jsou povýšeny do role hlavního hrdiny a nemilosrdně pranýřují právě to, co se člověk snaží co nejvíc skrýt. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 židovských anekdot - Pavel Šmakal - e-kniha

1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha

1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať již jde o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena jak dětem, tak dospělým. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 hebrejských slovíček - Efrat Barlev - e-kniha

1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha

1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování arabských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-arabský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 arabských slovíček - Hana Nováková - e-kniha

1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha

1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha
Detail

eBook:,S ilustrovaným slovníkem si slovíčka zapamatujete mnohem snadněji! Knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování maďarských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Týkají se cestování, zábavy, vybavení bytu, školy, sportu ad. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života. Na konci se nachází souhrnný česko-maďarský slovník obsahující veškerá slova ilustrované části. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 maďarských slovíček - Michal Kovář - e-kniha

1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha

1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať jde již o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena dětem, ale nejenom jim. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 německých slovíček - Jana Navrátilová - e-kniha

1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha

1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování italských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. Na konci knížky najdete souhrnný česko-italský slovník se všemi slovy z knížky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 italských slovíček - Miroslava Ferrarová - e-kniha

1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha

1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha
Detail

eBook:,Učte se důležitá slovíčka pomocí veselých obrázků! Zapamatujete si je rychleji a vštípí se vám i mnohem hlouběji do paměti! Ilustrace znázorňují běžné životní situace, které denně prožíváme, obsahují postavy a věci, se kterými se denně setkáváme. Ať jde již o domácnost, město, školu, přírodu, zábavu, cestování, sport ad. Obrázky jsou popsány, za slovíčky následuje výslovnost a český význam. Každý tematický celek je doplněn typickými frázemi. Na konci knihy se nachází souhrnný slovníček. Příručka je určena dětem, ale nejenom jim. Zábavnou formou pomůže začátečníkovi zvládnout základní slovní zásobu. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 čínských slovíček - Petra Ťulpíková - e-kniha

1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha

1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování portugalských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-portugalský slovník a poznámky k portugalské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 portugalských slovíček - Iva Svobodová - e-kniha

1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha

1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování ruských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru se nachází souhrnný česko-ruský slovník se všemi slovy z knížky a poznámky k ruské výslovnosti. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 ruských slovíček - Yulia Mamonova - e-kniha

1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha

1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha
Detail

eBook:,Praktická knížka se stane dobrým pomocníkem při učení a procvičování chorvatských slovíček. Na veselých obrázcích, jež znázorňují běžné životní situace, najdete názvy věcí, se kterými se denně setkáváte. Každý tematický celek je pak doplněn jednoduchými frázemi ze života, které můžete potřebovat. V závěru knihy se nachází souhrnný česko-chorvatský slovník a poznámky k chorvatské výslovnosti a gramatice. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 1000 chorvatských slovíček - Lucie Rychnovská - e-kniha
1000 norských slovíček (978-80-266-0017-6), 1000 norských slovíček: ilustovaný slovník (978-80-266-0017-6), Velká kniha prvních slovíček (978-80-256-2567-5), 1000 finských slovíček (978-80-266-0085-5), 1000 italských slovíček (978-80-266-0187-6), 1000 francouzských slovíček (978-80-266-0092-3), 1000 portugalských slovíček (978-80-251-2900-5), 1000 vietnamských slovíček (978-80-266-1102-8), 1000 maďarských slovíček (978-80-266-0086-2), 1000 chorvatských slovíček (978-80-251-2930-2), 1000 španělských slovíček (978-80-266-0189-0), 1000 polských slovíček (978-80-251-2929-6), 1000 novořeckých slovíček (978-80-266-0188-3), 1000 japonských slovíček (978-80-266-0019-0), 1000 švédských slovíček (978-80-266-0018-3), houbarka viktorie hanisova e kniha, korist paul finch e kniha, madarsko richard prazak e kniha, buzicci jan folny e kniha, hadka petra nachtmanova e kniha, slib lisa kleypas e kniha, kra pavel obluk e kniha, site petra dvorakova e kniha, 1000 finských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-0085-5), 1000 ukrajinských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1396-1), 1000 chorvatských slovíček: ilustrovaný slovník (978-80-266-1763-1), 1000 hebrejských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1762-4), 1000 ruských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1769-3), 1000 čínských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1759-4), 1000 vietnamských slovíček: Ilustrovaný slovník (978-80-266-1770-9)