Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Zfish Filetovací Nůž Fishing Predator Knife 5"/125mm

ZFISH Filetovací Nůž Fishing Predator Knife 5"/125mm je nůž s kombinovanou, přesto velice tenkou a pružnou čepelí a je tedy primárně určen ke snandému filetování ryb. ZFISH Filetovací Nůž Fishing Predator Knife 5"/125mm je nůž s kombinovanou, přesto velice tenkou a pružnou čepelí a je tedy primárně určen ke snandému filetování ryb. Čepel nože "Predator" je tedy jak jsme již uvedli kombinovaná a lze s ní například díky vlnitému hřbetu snadno oškrábat rybí šupiny. Další praktickou částí čepele je broušený zářez, který skvělě poslouží při řezání provázků, pásků, popruhů, nebo při odstranění bužírek z kabelů a podobně. Čepel je zhotovena z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou a je precizně dílensky zpracovaná a nabroušená. Nůž se může také pochlubit pogumovanou ergonomickou rukojetí pro pohodlný, ale hlavně bezpečný úchop. Nůž je dodáván s pevným plastovým pouzdrem pro bezpečné uložení a transport. Rukojeť i pouzdro jsou provedeny ve fluo zelené barvě, takže nůž nejen dobře vypadá, ale jen tak se Vám neztratí. Kvalitní filetovací nůž z nerezové oceli s kominovanou čepelí v černé povrchové úpravě Délka čepele: 12,5 cm Pogumovaná ergonomická rukojeť pro příjemný a bezpečný úchop Pevné bezpečnostní pouzdro

Podívejte se také giants fishing spaci pytel 5 season maxi

cena 158.0 Kč
Detail

Zfish filetovací nůž fishing predator knife 125 mm

Čepel nože "Predator" je tedy jak jsme již uvedli kombinovaná a lze s ní například díky vlnitému hřbetu snadno oškrábat rybí šupiny. Další praktickou částí čepele je broušený zářez, který skvělě poslouží při řezání provázků, pásků, popruhů, nebo při odstranění bužírek z kabelů a podobně. Čepel je zhotovena z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou a je precizně dílensky zpracovaná a nabroušená. Nůž se může také pochlubit pogumovanou ergonomickou rukojetí pro pohodlný, ale hlavně bezpečný úchop. Nůž je dodáván s pevným plastovým pouzdrem pro bezpečné uložení a transport. Rukojeť i pouzdro jsou provedeny ve fluo zelené barvě, takže nůž nejen dobře vypadá, ale jen tak se Vám neztratí. Kvalitní filetovací nůž z nerezové oceli s kominovanou čepelí v černé povrchové úpravě Délka čepele: 12,5 cm Pogumovaná ergonomická rukojeť pro příjemný a bezpečný úchop Pevné bezpečnostní pouzdro

Podívejte se také polystyren nuz

cena 143.0 Kč
Detail

Zfish Filetovací Nůž Furio Fillet Knife 7"/175mm

ZFISH Filetovací Nůž Furio Fillet Knife 7"/175mm je nůž opatřený jednoduchou, velice tenkou a pružnou čepelí a je tedy primárně určen k filetování ryb. ZFISH Filetovací Nůž Furio Fillet Knife 7"/175mm je nůž opatřený jednoduchou, velice tenkou a pružnou čepelí a je tedy primárně určen k filetování ryb. Čepel je zhotovena z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou a je precizně dílensky zpracovaná a nabroušená. Nůž se může také pochlubit pogumovanou ergonomickou rukojetí pro pohodlný, ale hlavně bezpečný úchop. Nůž je dodáván s pevným plastovým pouzdrem pro bezpečné uložení a transport. Rukojeť i pouzdro jsou provedeny ve fluo zelené barvě, takže nůž nejen dobře vypadá, ale jen tak se Vám neztratí. Kvalitní filetovací nůž z nerezové oceli s černou povrchovou úpravou Délka čepele: 17,5 cm Pogumovaná ergonomická rukojeť pro příjemný a bezpečný úchop Pevné bezpečnostní pouzdro

Podívejte se také nuz santoku

cena 175.0 Kč
Detail

Zfish filetovací nůž furio fillet knife 175 mm

Čepel je zhotovena z kvalitní nerezové oceli s černou povrchovou úpravou a je precizně dílensky zpracovaná a nabroušená. Nůž se může také pochlubit pogumovanou ergonomickou rukojetí pro pohodlný, ale hlavně bezpečný úchop. Nůž je dodáván s pevným plastovým pouzdrem pro bezpečné uložení a transport. Rukojeť i pouzdro jsou provedeny ve fluo zelené barvě, takže nůž nejen dobře vypadá, ale jen tak se Vám neztratí. Kvalitní filetovací nůž z nerezové oceli s černou povrchovou úpravou Délka čepele: 17,5 cm Pogumovaná ergonomická rukojeť pro příjemný a bezpečný úchop Pevné bezpečnostní pouzdro

Objev podobné jako Zfish filetovací nůž furio fillet knife 175 mm

cena 159.0 Kč
Detail

Giants fishing filetovací nůž 7 fillet knife with sharpener easy clean sheath

Nerezová ocel umožňuje jednoduché prořezání skrze pevnou kůži a kosti Dvoucestná čepel pro pevnost a stabilitu filetování Silná flexibilní čepel pro snadné filetování Brousek na nůž integrovaný v rukojeti Změkčená rukojeť nože umožňuje dlouhé hodiny filetování bez únavy rukou Tlačítko uvolnění brouzku Zámek pro bezpečné uzamknutí pouzdra k čepeli Patentovaný design tohoto modelu nože Oko pro dodatečné připevnění Délka čepele: 17 cm Hmotnost: 112 g

Objev podobné jako Giants fishing filetovací nůž 7 fillet knife with sharpener easy clean sheath

cena 279.0 Kč
Detail

Giants Fishing Filetovací nůž 7" Fillet Knife with Sharpener (Easy clean sheath)

Zcela nový filetovací nůž s integrovaným brouzkem v rukojeti, který má velmi ostrou a pružnou rukojeť. Zcela nový filetovací nůž s integrovaným brouzkem v rukojeti, který má velmi ostrou a pružnou rukojeť. Nerezová ocel umožňuje jednoduché prořezání skrze pevnou kůži a kosti Dvoucestná čepel pro pevnost a stabilitu filetování Silná flexibilní čepel pro snadné filetování Brousek na nůž integrovaný v rukojeti Změkčená rukojeť nože umožňuje dlouhé hodiny filetování bez únavy rukou Tlačítko uvolnění brouzku Zámek pro bezpečné uzamknutí pouzdra k čepeli Patentovaný design tohoto modelu nože Oko pro dodatečné připevnění Délka čepele: 17 cm Hmotnost: 112 g

Objev podobné jako Giants Fishing Filetovací nůž 7" Fillet Knife with Sharpener (Easy clean sheath)

cena 307.0 Kč
Detail

Filfishing Filetovací Nůž Fillet Knife

Tenká a pružná čepel je určena k filetování ryb. Čepel je vykována z kvalitní korozivzdorné oceli. Tenká a pružná čepel je určena k filetování ryb. Čepel je vykována z kvalitní korozivzdorné oceli. Nůž je pečlivě zakalený a vybroušený. Součástí balení je ochranné pvc pouzdro. Délka čepele: 16 cm

Objev podobné jako Filfishing Filetovací Nůž Fillet Knife

cena 114.0 Kč
Detail

Rapala Filetovací nůž RCD Fillet Knife 6"

Kvalitní nůž určený na precizní porcování a filetování ryb od předního výrobce rybářských potřeb, to je Rapala Fillet Knife 6". Kvalitní nůž určený na precizní porcování a filetování ryb od předního výrobce rybářských potřeb, to je Rapala Fillet Knife 6". S délkou velmi ostré a úzké čepele z japonské nerezové oceli o délce 150 mm vám skvěle poslouží při rybaření a kempování. Ergonomická plastová rukojeť se speciální úpravou proti sklouznutí se navíc pyšní extra odolností vůči nárazům a má také praktické větrací otvory. Plastová pochva zaručuje dlouhou životnost. Celková délka nože je 280 mm. Kvalitní filetovací nůž i na velké ryby Délka čepele 150 mm Čepel ze speciální japonské nerezové oceli Ergonomická plastová rukojeť Plastové pouzdro s větracími otvory Celková délka nože 280 mm

Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž RCD Fillet Knife 6"

cena 466.0 Kč
Detail

Rapala Filetovací nůž Soft Grip Fillet Knife

Velmi oblíbený filetovací nůž s neklouzavou střenkou a měkkým úchopem nabízí nebývalý komfort při filetování. Velmi oblíbený filetovací nůž s neklouzavou střenkou a měkkým úchopem nabízí nebývalý komfort při filetování. Výrazný kovový výstupek na střence chrání prst před zraněním. Střenka je vyrobena z měkkého termoplastu a proti skluzu je opatřena vroubkováním povrchu. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ostří je ručně broušeno. S nožem je dodávána pochva z umělé kůže s poutkem na opasek a keramický brousek. Specifikace materiál rukojeti guma materiál pochvy kůže délka čepele (mm) 100 celková délka nože (mm) 200

Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Soft Grip Fillet Knife

cena 351.0 Kč
Detail

Rapala Filetovací nůž Soft Grip Fillet Knife

Velmi oblíbený filetovací nůž s neklouzavou střenkou a měkkým úchopem nabízí nebývalý komfort při filetování. Velmi oblíbený filetovací nůž s neklouzavou střenkou a měkkým úchopem nabízí nebývalý komfort při filetování. Výrazný kovový výstupek na střence chrání prst před zraněním. Střenka je vyrobena z měkkého termoplastu a proti skluzu je opatřena vroubkováním povrchu. Čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ostří je ručně broušeno. S nožem je dodávána pochva z umělé kůže s poutkem na opasek a keramický brousek. Specifikace materiál rukojeti guma materiál pochvy kůže délka čepele (mm) 230 celková délka nože (mm) 360

Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Soft Grip Fillet Knife

cena 571.0 Kč
Detail

Kinetic Filetovací nůž DL Fillet Knife 6"

Tento nůž je perfektní na filetování a přípravu ryb a jiného masa. Má 6 palce dlouhou super ostrou čepel z nerezové oceli a měkký úchop. Tento nůž je perfektní na filetování a přípravu ryb a jiného masa. Má 6 palce dlouhou super ostrou čepel z nerezové oceli a měkký úchop. Zahrnují pouzdro a brousek. 6 palcová čepel z nerezové oceli Měkká rukojeť s ochranou pro bezpečný úchop Délka čepeli: 15,5cm Celková délka: 29 cm Pouzdro s háčkem a brousek

Objev podobné jako Kinetic Filetovací nůž DL Fillet Knife 6"

cena 185.0 Kč
Detail

Zfish Filetovací Nůž a Kleště Combo Set ZFS

ZFISH Combo Set ZFS je combo sada složená z kvalitních kleští primárně určených k rozevírání kroužků na nástrahách a krimpování svorek a trubiček při tvorbě návazců a lanek na dravce a dále sada obsahuje kvalitní filetovací nůž s pevným ochranným pouzdrem. ZFISH Combo Set ZFS je combo sada složená z kvalitních kleští primárně určených k rozevírání kroužků na nástrahách a krimpování svorek a trubiček při tvorbě návazců a lanek na dravce a dále sada obsahuje kvalitní filetovací nůž s pevným ochranným pouzdrem. Rybářské kleště na kroužky s teflonovou úpravou Multifunkční čelisti z uhlíkové oceli Pohodlný protiskluzový úchop Délka 178 mm Filetovací nůž z nerezové oceli o délce čepele 178 mm Rukojeť z kvalitní termoplastické gumy Ochranné pouzdro

Objev podobné jako Zfish Filetovací Nůž a Kleště Combo Set ZFS

cena 351.0 Kč
Detail

Kinetic Nůž Fishing Knife 9,5cm

Tento nůž byl vyroben pro těžkou práci a zajistí vám skvělou výkonnost a trvanlivost. Tento nůž byl vyroben pro těžkou práci a zajistí vám skvělou výkonnost a trvanlivost. Má rukojeť s měkkým úchopem a 4 palcovou čepel ostrou jako břitvu. Součástí balení je brousek. 4 palcová čepel ostrá jako břitv Měkká rukojeť s ochranou pro bezpečný úchop Délka čepeli: 9,5cm Celková délka: 22 cm Pouzdro s háčkem a klipem na pásek

Objev podobné jako Kinetic Nůž Fishing Knife 9,5cm

cena 122.0 Kč
Detail

Kinetic Nůž Fishing Knife 15,5cm

Filetujte jako profík s tímto trvanlivým prémiovým nožem. Má ergonomickou měkkou rukojeť a 6 palcovou čepel ostrou jako břitva. Filetujte jako profík s tímto trvanlivým prémiovým nožem. Má ergonomickou měkkou rukojeť a 6 palcovou čepel ostrou jako břitva. Součástí balení je pouzdro. 6 palcová čepel ostrá jako břitva Měkká rukojeť s očkem a ochranou pro bezpečný úchop Délka čepeli: 15,5cm Celková délka: 28 cm Pouzdro a klip na pásek

Objev podobné jako Kinetic Nůž Fishing Knife 15,5cm

cena 166.0 Kč
Detail

Zfish combo set zfs filetovací nůž a kleště

Rybářské kleště na kroužky s teflonovou úpravou Multifunkční čelisti z uhlíkové oceli Pohodlný protiskluzový úchop Délka 178 mm Filetovací nůž z nerezové oceli o délce čepele 178 mm Rukojeť z kvalitní termoplastické gumy Ochranné pouzdro

Objev podobné jako Zfish combo set zfs filetovací nůž a kleště

cena 319.0 Kč
Detail

DAM Nůž Ontario Fishing Knife 9,5cm

Nůž DAM Ontario je vyroben ze silné Japonské nerezové oceli potažené černou vrstvou. Nůž DAM Ontario je vyroben ze silné Japonské nerezové oceli potažené černou vrstvou. Protiskluzová rukojeť 9,5 cm černá potahovaná čepel Japonská konstrukce z nerezové oceli 440 Kryogenicky ošetřená pro delší životnost

Objev podobné jako DAM Nůž Ontario Fishing Knife 9,5cm

cena 114.0 Kč
Detail

Ron thompson nůž ontario fishing knife 9,5 cm blade

Ron Thompson nůž Ontario Fishing Knife 9,5 cm Blade

Objev podobné jako Ron thompson nůž ontario fishing knife 9,5 cm blade

cena 102.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Napoleon

Filetovací osmipalcový nůž Napoleon s čepelí vyrobenou z německé oceli - ostrý jako břitvaTenká čepel nože umožňuje tenčí a přesnější krájeníDvojitě nýtovaná, ergonomická rukojeť, která naprosto dokonale padne do rukyDélka nože 34 cm

Objev podobné jako Filetovací nůž Napoleon

cena 1029.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž Yapan

YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. YAPAN je nejvyšší řadou série filetovacích nožů Delphin. Je vyroben z kvalitní japonské nerezavějící oceli 440C, která se dobře brousí a skvěle drží ostří. Má velmi komfortní pogumovanou rukojeť s příjemným úchopem. Práce s tímto nožem bude zábavou. Hrot čepele je úzký, abyste mohli komfortně pracovat i s nejmenšími kusy masa a detailně se věnovat např. vybírání kostí. YAPAN si však určitě oblíbí i manželky rybářů, protože filetovací nože jsou velmi vhodné při práci v kuchyni. Krájení masa, ovoce a zeleniny... Možnosti jsou téměř neomezené. K noži YAPAN se dodává praktické koženkové pouzdro s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin YAPAN Celková délka: 320mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 18mm Tloušťka čepele: 1,3mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 124g

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Yapan

cena 282.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž Trix

Extrémně ostrý filetovací nůž, který vám umožní snadno porcovat maso, či jiné suroviny určené pro přípravu různých pokrmů. Extrémně ostrý filetovací nůž, který vám umožní snadno porcovat maso, či jiné suroviny určené pro přípravu různých pokrmů. Nůž disponuje čepelí z kvalitní nerezavějící oceli a ergonomicky tvarovanou rukojetí, která dokonale sedí v každé dlani. Kromě toho je potažena gumovým povrchem, což zamezuje vysmeknutí z ruky a zajišťuje komfortní uchopení. Nůž TRIX je dodáván spolu s ochranným plastovým pouzdrem.

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Trix

cena 235.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž Ergono

ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček. Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně. ERGONO se vyznačuje neuvěřitelně příjemným a komfortním úchopem rukojeti s vyjmutím pro palec a ukazováček. Relativně široká čepel nabízí optimální řeznou sílu pro několikahodinovou práci ve filetárně. Využijete ho však i jako univerzální kuchyňský nůž při přípravě různých pokrmů. Na konci rukojeti se nachází otvor na provlečení šňůry či provázku, případně na zavěšení. Dodává se s nylonovým pouzdrem s možností zavěšení na opasek. Technické parametry: Delphin ERGONO Celková délka: 328mm Délka čepele: 180mm Výška čepele: 24mm Tloušťka čepele: 1,5mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 150g

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Ergono

cena 294.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž Scale

Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Staňte se šéfkuchařem na rybách či při pobytu v přírodě s vysoce kvalitním filetovacím nožem Delphin SCALE. Ostrá čepel z nerezavějící oceli umožňuje precizní a efektivní zpracování masa, ryb, zeleniny a jiných surovin bez zbytečné námahy. Zúženou špičku a pružnost čepele oceníte zejména při filetování či vykosťování a speciální tvar čepele zase při krájení a porcování. Čepel z vysoce kvalitní oceli si zachovává vysokou ostrost i při mnohonásobném používání. Nůž je opatřen měkkou a velmi příjemnou ergonomickou rukojetí s protiskluzovým povrchem, který navíc připomíná tvar šupin, což nepochybně potěší množství rybářů. Čepel je chráněna ochranný plastovým pouzdrem pro bezpečné skladování a transport.

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Scale

cena 165.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž Spike

Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně poslouží při zpracování masa, ale i jiných surovin potřebných pro přípravu pokrmů. Delphin SPIKE je filetovací nůž vyznačující se výbornými vlastnostmi a velmi příznivou pořizovací cenou. Jeho ostrá čepel je vyrobena z kvalitní nerezové oceli a ideálně poslouží při zpracování masa, ale i jiných surovin potřebných pro přípravu pokrmů. Nůž disponuje ergonomicky tvarovanou rukojetí z tvrzeného ABS plastu. Celá rukojeť je navíc opatřena gumovým protiskluzovým povrchem, díky čemuž výborně sedí v každé dlani. Na konci rukojeti se nacházejí tři otvory, které vytvářejí zajímavý designový prvek, ale také mohou sloužit například k zavěšení nože. SPIKE je dodáván spolu ochranným plastovým pouzdrem na čepeli. Technické parametry: Délka nože: 29cm Délka čepele: 16,5cm

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž Spike

cena 198.0 Kč
Detail

Delphin filetovací nůž spike

Nůž disponuje ergonomicky tvarovanou rukojetí z tvrzeného ABS plastu. Celá rukojeť je navíc opatřena gumovým protiskluzovým povrchem, díky čemuž výborně sedí v každé dlani. Na konci rukojeti se nacházejí tři otvory, které vytvářejí zajímavý designový prvek, ale také mohou sloužit například k zavěšení nože. SPIKE je dodáván spolu ochranným plastovým pouzdrem na čepeli. Technické parametry: Délka nože: 29cm Délka čepele: 16,5cm

Objev podobné jako Delphin filetovací nůž spike

cena 167.0 Kč
Detail

Delphin filetovací nůž scale

Ostrá čepel z nerezavějící oceli umožňuje precizní a efektivní zpracování masa, ryb, zeleniny a jiných surovin bez zbytečné námahy. Zúženou špičku a pružnost čepele oceníte zejména při filetování či vykosťování a speciální tvar čepele zase při krájení a porcování. Čepel z vysoce kvalitní oceli si zachovává vysokou ostrost i při mnohonásobném používání. Nůž je opatřen měkkou a velmi příjemnou ergonomickou rukojetí s protiskluzovým povrchem, který navíc připomíná tvar šupin, což nepochybně potěší množství rybářů. Čepel je chráněna ochranný plastovým pouzdrem pro bezpečné skladování a transport. Délka nože: 32cm Délka čepele: 17,5cm

Objev podobné jako Delphin filetovací nůž scale

cena 139.0 Kč
Detail

Weber Deluxe filetovací nůž (17067)

Grilovací příslušenství Deluxe filetovací nůž Mějte při grilování po ruce kvalitní nůž značky Weber. Tento skvělý pomocník vám dokonale naporcuje oblíbené maso a ryby. Nůž Deluxe je vyroben z kvalitní nerezové oceli, díky níž filetování půjde jedna radost. S ergonomickou rukojetí vám dokonale padne do ruky, takže se vám s nožem bude lehce a bezpečně manipulovat. Užijete ho nejen při grilování, ale i doma po celý rok. Nůž z profesionální série Weber si oblíbí každý nadšenec do vaření. Filetovací nůž 17067 není vhodný do myčky. Klíčové vlastnosti filetovacího nože Deluxe Weber 17067Kvalitní filetovací nůž vám usnadní práci při grilováníDokonale naporcujete maso a rybyNůž Weber je vyroben z kvalitní nerezové oceliDíky ergonomické rukojeti vám nůž dokonale padne do rukyS nožem se vám bude lehce a bezpečně manipulovatFiletovací nůž Deluxe užijete při grilování, ale i doma po celý rokNůž Weber 17067 není vhodný do myčkyDélka nože:29 cm

Objev podobné jako Weber Deluxe filetovací nůž (17067)

cena 1239.0 Kč
Detail

Delphin Plovoucí filetovací nůž Floaty

Filetovací nůž, který neztratíte ani když vám během lovu spadne do vody! Kromě schopnosti plavat na hladině se vyznačuje velmi ostrou čepelí z nerezavějící oceli. Filetovací nůž, který neztratíte ani když vám během lovu spadne do vody! Kromě schopnosti plavat na hladině se vyznačuje velmi ostrou čepelí z nerezavějící oceli. Zúžený hrot čepele dokonale poslouží při zpracování malých kusů masa či vybírání kostí. Nůž ovšem ideálně poslouží i při zpracování jiných surovin jako ovoce či zelenina. Ergonomicky tvarovaná rukojeť se postará o komfortní úchop, díky čemuž bude práce s tímto nožem doslova zábavou. FLOATY je dodáván spolu s ochranným plastovým pouzdrem na čepeli.

Objev podobné jako Delphin Plovoucí filetovací nůž Floaty

cena 153.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

cena 1871.0 Kč
Detail

Delphin filetovací nůž b-maxi

Čepel a pouzdro je výrazné zelené barvy, a tak se ve vaší rybářské výbavě neztratí. Hodí se i jako skvělý společník do dílny a zahrady. Je velmi lehký, dodává se s bezpečným plastovým pouzdrem. Technické parametry: Celková délka: 285mm Délka čepele: 153mm Výška čepele: 20mm Tloušťka čepele: 1,2mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 58g

Objev podobné jako Delphin filetovací nůž b-maxi

cena 108.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

cena 1871.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro

cena 1871.0 Kč
Detail

Delphin Filetovací nůž B-Maxi

ednoduchý "fileťák" B-MAXI má extra ohebnou čepel, díky které rychle vyfiletujete rybu či zpracujete maso. Jednoduchý "fileťák" B-MAXI má extra ohebnou čepel, díky které rychle vyfiletujete rybu či zpracujete maso. Čepel a pouzdro je výrazné zelené barvy, a tak se ve vaší rybářské výbavě neztratí. Hodí se i jako skvělý společník do dílny a zahrady. Je velmi lehký, dodává se s bezpečným plastovým pouzdrem. Technické parametry: Celková délka: 285mm Délka čepele: 153mm Výška čepele: 20mm Tloušťka čepele: 1,2mm Materiál čepele: nerezová ocel Hmotnost: 58g

Objev podobné jako Delphin Filetovací nůž B-Maxi

cena 127.0 Kč
Detail

Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 6"

Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení.

Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 6"

cena 673.0 Kč
Detail

Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 9"

Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení. Klasický elegatní design tohoto filetovacího nože potěší oko i srdce každého uživatele. Čepel je z kvalitní švédské oceli, střenka z finské břízy. Kožené pouzdro je zdobeno rybářskými motivy, brousek slouží k jemnému dobroušení. Specifikace materiál rukojeti bříza materiál pochvy kůže délka čepele (mm) 230 celková délka nože (mm) 357

Objev podobné jako Rapala Filetovací nůž Fish'n Fillet 9"

cena 1055.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…

Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

cena 1330.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…

Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

cena 1330.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

cena 2181.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Brute charakterizuje řemeslné provedení - mají neleštěnou rukojeť, která přechází v čepel. Surový vzhled oceli a detaily ručního zpracování jsou opravdu jedinečné. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Brute Vyroben ručně z japonské oceli Řemeslný design Neleštěná rukojeť přechází v čepel Surový vzhled oceli Výjimečné prvky ručního zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Brute 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.

Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

cena 1455.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

cena 1465.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Katai mají ručně kované ostří v 5 vrstvách a rukojeť z kořenového dřeva. Ta je ošetřena pryskyřicí, pak se lisuje a vyřezává - každý nůž je tedy naprostý originál. Série Katai v roce 2020 vyhrála prestižní ocenění Reddot Design Award za produktový design. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Katai Vyroben ručně z japonské oceli VG10 Ručně kované ostří v 5 vrstvách Rukojeť z kořenového dřeva Každý nůž je originál Vítěz Reddot Design Award 2020 za produktový design Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel VG10, kořenové dřevo Tvrdost 60 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Katai 20,5 cm

cena 2181.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

Tímto filetovacím nožem značky Forged s délkou čepele 20,5 cm pohodlně nafiletujete sladkovodní i mořské ryby. Nože řady Olive mají elegantní a stylový design v kombinaci s robustním provedením. Zaoblená dřevěná rukojeť z olivového dřeva se pohodlně drží, nůž působí jako celek díky vyváženému upevnění čepele. Holandská značka Forged se vyznačuje speciálními nápaditými noži, které jsou ručně vyráběny z japonské oceli. Jedná se o unikátní a vysoce kvalitní produkty, a to nejen materiály, ale také zpracováním. Nože jsou navíc balené do krásných dárkových krabiček z páleného dřeva. Skvělý pomocník a designový doplněk do domácí i profesionální kuchyně. V čem jsou nože Forged unikátní, jak se vyrábí a jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými sériemi? Přečtěte si našeho průvodce noži Forged. Hlavní výhody: Nůž na filetování ryb Užší čepel pro pohodlné porcování Řada Olive Vyroben ručně z japonské oceli a olivového dřeva Elegantní a stylový design Robustní provedení Vyvážené upevnění čepele - nůž působí jako celek Pohodlná zaoblená rukojeť Jedinečné zpracování Vysoce kvalitní materiál Baleno v luxusní dřevěné krabici Výjimečně dlouhá životnost Parametry: Délka čepele: 20,5 cm Materiál: japonská ocel 7cr17mov, olivové dřevo Tvrdost 58 Rockwell Tloušťka čepele 2 mm Úhel broušení 22°

Objev podobné jako Filetovací nůž Forged Olive 20,5 cm

cena 1126.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.

Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

cena 1455.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

cena 1465.0 Kč
Detail

Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

Filetovací nůž FOUR STAR® má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série FOUR STAR® Jednoduchý design, bezpečný a komfortní úchop Celosvětová legenda mezi kvalitními noži Ergonomická, bezespárá rukojeť ze syntetiky Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Produkt získal prestižní ocenění za design: iF product design a Busse Longlife Design Série FOUR STAR® německé společnosti ZWILLING J. A. Henckels je již legendou mezi kvalitními noži, která je často vyhledávána mistry šéfkuchaři. Na trh byla poprvé uvedena v roce 1976 a díky použití kvalitních materiálů a převratné technologie výroby nožů s bezespárou syntetickou rukojetí se dostala mezi nejprodávanější nože světa. Jde o velmi ostré, kvalitní nože vyrobené ze speciální oceli patentovanou metodou kování z jednoho kusu oceli, které se pyšní vysokým stupněm komfortu a bezpečnosti jejich použití. Ostré nože, které si navíc svou ostrost dlouho uchovávají, jsou v kuchyni nepostradatelné nejen pro hobby kuchaře. V sérii FOUR STAR® najdete nože různých velikostí i tvarů čepele nebo ostří. Značka ZWILLING je známkou kvality, vřele doporučujeme! Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická, bezespárá rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série FOUR STAR® můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v…

Objev podobné jako Filetovací nůž FOUR STAR® ZWILLING

cena 1330.0 Kč
Detail

Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

Filetovací nůž Grand Gourmet je opatřen dlouhou, obzvláště pružnou čepelí rovného ostří. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Při krájení masa čistě prořízne jemná vlákna, snadno s ním oddělíte kůži a kosti plochých ryb, jako například platýze nebo mořského jazyka. Série Grand Gourmet Sofistikovaný design kombinující zkušenost s vysokou funkčností Nože ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu oceli Ergonomické rukojeti z matné nerezové oceli Cromargan® pro pohodlné uchopení Inovativní výrazně ostřejší čepel Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC Rockwellovy stupnice Záštita pro bezpečnou manipulaci Bezespáré, pro dokonalou hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Produkt získal mnohá mezinárodně uznávaná ocenění za design Série Grand Gourmet nadchne propracovaným designem a vysokou funkčností. Čepele nožů jsou vyrobeny ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli. Při jejich výrobě je kombinováno tradiční kovářství a nejnovější výrobní technologie Performance Cut. Vznikají tak velmi ostré nože, odolné proti poškození či vylomení, které si navíc svou ostrost udrží po neskutečně dlouhou dobu. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Nože Grand Gourmet představují novou dimenzi krájení. Nezničitelné rukojeti z matné ušlechtilé nerezové oceli Cromargan® působí luxusním dojmem. Byly designovány v souladu s ergonomií, dokonale tak padnou do ruky. Bezchybné zpracování s hladkým přechodem mezi rukojetí a záštitou pak zaručuje optimální hygienu. Nože se snadno čistí, postačí je opláchnout pod tekoucí vodou. Díky atraktivnímu balení jsou navíc perfektním dárkem. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z vysoce kvalitní matné ušlechtilé oceli Cromargan®, která obsahuje 72 % oceli, 18 % chromu a 10 % niklu. Jde o materiál trvanlivý, nerezový, odolný proti potravinovým kyselinám. Snadno se čistí. Údržba nožů WMF Nože Grand Gourmet nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Grand Gourmet doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF.

Objev podobné jako Filetovací nůž Grand Gourmet PC WMF

cena 1455.0 Kč
Detail

ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“

cena 1465.0 Kč
Detail

Podívejte se také