Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Víme, co jíme - Vědomé vaření - Lenka Žák
Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
Podívejte se také remeslne vareni piva
Víme, co jíme: Vědomé vaření (978-80-7281-444-2)
Kniha - autor Lenka Žák, 184 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí,...
Podívejte se také fritovaci hrnce vareni
VÝPRODEJ!!!Kniha Víme, co jíme L. Žák
Sleva je z důvodu doprodeje. Netradiční kuchařka od Lenky Žák - Biolenky o vědomém vaření. Naleznete v ní nejen recepty a tipy, jak zpracovávat obiloviny, luštěniny a zeleninu, ale i informace, jak která obilovina působí na naše zdraví a také rozhovory se zajímavými osobnostmi - Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem a Klárou Jíchovou.
Podívejte se také tlakove hrnce vareni
Podívejte se také
- formy na vareni vajec
- slehaci metly naradi na vareni
- parni hrnce vareni a smazeni
- elektricke hrnce vareni a smazeni
- rychlovarne konvice vareni a smazeni
- Filipová Lenka: Oppidum - CD (7710009)
- plynova bomba na vareni 10 kg
- Tavná lepicí pistole Lenka-malá (0500012)
- zak soda lahev s brckem 700ml zelena bila 0204 0170
- Lenka Filipová (979-0-06-50973-0)
- Lenka a Tonička (978-80-7676-227-5)
- Malování podle čísel - Andělé od Lenka - Universe angel (HRAmal01089nad)
- Baarova Lenka: Flute Concertos, Op.10 - CD (CQ0073-2)
- barista co
- Co je bulvár, co je bulvarizace (9788024632605)
- Lenka a sedem psychopatov: Neuveriteľné a kruté poviedky (978-80-8061-960-2)
- Co tě nezabije ()
- Bereme, co je
- Song Feng-yün, Navrátilová Lenka: Písní k srdci: Martinů - Janáček - Dvořák - CD (FYS05-2)
- Epson CO-W01 (V11HA86040)
Pečeme z kvásku s lepkem i bez lepku - Lenka Žák
Lenka Žák – Biolenka se zabývá vědomým vařením a čtenářům své první knihy dokázala, že se dají šetřit peníze, zdraví i příroda maximálním využitím navařených surovin.V nové kuchařce Pečeme z kvásku, která navazuje na předchozí bestseller, vás naučí péct kváskové pečivo v troubě, na páře i na ohni. Najdete v ní vše od založení kvásku, pečení a napařování chleba i housek až po kváskové buchty, koláče i vánočku. Naučíte se péct chleba tzv. „na míru“ bez použití vajec, mléčných produktů, masa, škrobů a chemie.Celou kuchařku doprovází svými komentáři MUDr. Judita Hofhanzlová.Kniha je určena všem, které zajímá, co jí, kde plodina, z níž vaří, vyrostla a kdo se o ni s láskou staral. Přivítají ji jistě bezlepkáři, začátečníci i pokročilí, děti, dospívající, dospělí se sedavým zaměstnáním, sportovci, nemocní i senioři.Kuchařka ne náhodou obsahuje dvě části. V té první se peče kváskové pečivo ze všech druhů obilovin, kromě pšenice ozimé, která svým vysokým obsahem lepku tělo spíše zatěžuje. Ve druhé části se peče z obilovin, které neobsahují lepek. Autorka chce ukázat, že péct z bezlepkové mouky je přirozené a přináší tělu zpestření. Díky odborné pomoci MUDr. Josefa Jonáše bylo kváskové bezlepkové pečivo ověřené a přináší nám skvělou zprávu. Kváskové pečivo vyrobené z čerstvě namletých bezlepkových obilovin, zadělané rýžovým kváskem našemu zažívání prospívá. A to všem, kteří chtějí odlehčit svému organismu od velkokonzumace pšeničného pečiva (které může způsobovat únavu, alergie, bolesti hlavy, špatné zažívání). Prospívá i sekundárním celiatikům, kteří snesou tzv. homeopatickou dávku lepku (primární celiak je ten, kdo se s nesnášenlivostí na lepek narodil).Dokonce i vitariány (lidé , kteří nejedí tepelně upravené jídlo) čeká speciální příloha. Zkrátka, každý, kdo bude chtít, si najde to své.Péct a napařovat podle knihy mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček.Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete rozhovory: s PhDr. Radimem Urbánkem na téma historie mletí mouky a s PhDr. Anežkou Janátovou o antroposofickém pohledu na chléb.
Objev podobné jako Pečeme z kvásku s lepkem i bez lepku - Lenka Žák
Znevýhodněný žák - Lenka Krejčová, Milan Valenta, kolektiv autorů, Bibiána Hlebová - e-kniha
eBook: Odborná publikace renomovaných autorů reaguje na významné legislativně-správní i metodické změny v našem školství a také na potřebu podpůrných opatření u dětí, které se potýkají při vzdělávání s různými potížemi a deficity, což může vést – mimo jiné – ke specifickým poruchám učení a chování. Kniha je přínosem nejen pro speciální pedagogy a psychology, ale především pro učitele mateřských škol a prvního stupně běžných škol, stejně jako pro studenty pedagogických oborů. Dozvědí se vše podstatné o dopadu tohoto typu postižení na vzdělávání dětí předškolního a mladšího školního věku a o jejich diagnostice a intervenci. Přidanou hodnotou knihy je diagnostická příloha, která je přehledně zpracovaná tak, aby podle ní mohli nejen poradenští pracovníci, ale i učitelé ohodnotit jednotlivé dílčí funkce (např. percepční, kognitivní nebo motorické), jejichž deficit může vést ke specifickým poruchám učení a chování. Tento materiál, standardizovaný na populaci českých žáků, nebyl dosud nikde publikován.
Objev podobné jako Znevýhodněný žák - Lenka Krejčová, Milan Valenta, kolektiv autorů, Bibiána Hlebová - e-kniha
Znevýhodněný žák - Deficity dílčích funkcí a oslabení kognitivního výkonu - Lenka Krejčová, Milan Valenta, Bibiána Hlebová
?Odborná publikace renomovaných autorů reaguje na významné legislavně-správní i metodické změny v našem školství a také na potřebu podpůrných opatření u dětí, které se potýkají při vzdělávání s různými potížemi a deficity, což může vést – mimo jiné – ke specifickým poruchám učení a chování.? Kniha je přínosem nejen pro speciální pedagogy a psychology, ale především pro učitele mateřských škol a prvního stupně běžných škol, stejně jako pro studenty pedagogických oborů. Dozvědí se vše podstatné o dopadu tohoto typu postižení na vzdělávání dětí předškolního a mladšího školního věku a o jejich diagnostice a intervenci.Přidanou hodnotou knihy je diagnostická příloha, která je přehledně zpracovaná tak, aby podle ní mohli nejen poradenští pracovníci, ale i učitelé ohodnotit jednotlivé dílčí funkce (např. percepční, kognitivní nebo motorické), jejichž deficit může vést ke specifickým poruchám učení a chování. Tento materiál, standardizovaný na populaci českých žáků, nebyl dosud nikde publikován.
Objev podobné jako Znevýhodněný žák - Deficity dílčích funkcí a oslabení kognitivního výkonu - Lenka Krejčová, Milan Valenta, Bibiána Hlebová
Prevence a účinné řešení šikany - U žáků a studentů s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem - Julius Bittmann, Lenka Bittmannová
Publikace se věnuje problematice šikany u dětí s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem. Autoři navrhují nejen její řešení, ale především čtenáře seznamují s možnostmi prevence tohoto jevu, který je u dětí s autismem velmi častý. Poznatky autorů jsou opřené o dlouholeté zkušenosti z praxe s dětmi a dospívajícími s poruchou autistického spektra a výsledky výzkumného šetření mezi desítkami rodin dětí s PAS. Součástí publikace je celá řada ilustrativních příkladů z praxe a návrhů řešení konkrétních případů.Kniha je určena pro rodiče, pro učitele základních a středních škol, ale i pro profesionály (pedagogy, asistenty pedagoga, speciální pedagogy, psychology, výchovné poradce, psychoterapeuty), kteří se ve své praxi zabývají prevencí šikany a jejím účinným řešením.
Objev podobné jako Prevence a účinné řešení šikany - U žáků a studentů s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem - Julius Bittmann, Lenka Bittmannová
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby.Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.
Objev podobné jako Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme
Paťiv: Ještě víme, co je úcta (978-80-7474-076-3)
Kniha - autor Andrej Giňa, 320 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Svazek je výborem z díla romského spisovatele Andreje Gini (* 1936), který přináší na jednom místě a v logickém uspořádání přehled toho nejvýznamnějšího, co za svůj život napsal. Třemi až čtyřmi texty prezentuje každý ze žánrů, kterému se Giňa během let věnoval – tradiční pohádky v jeho charakteristickém vypravěčském podání, vážné i humorné příběhy o lidech a událostech, které sledují život a osudy samotného autora, jeho rodiny a poněkud šířeji i komunity a prostředí, ve kterých se pohyboval a pohybuje, geograficky pokrývající rodné východní Slovensko i západočeské Rokycany, kde prožil svůj dospělý život, i mravoučné fejetony, nabádající Romy k udržování tradic, zachování jazyka a píli. Několik vyprávění vychází z historických událostí na Slovensku během 2. světové války a předestírá velké evropské dějiny lokální optikou, navíc z pozice společenských vyděděnců. Povídka Jak jsme si museli...
Objev podobné jako Paťiv: Ještě víme, co je úcta (978-80-7474-076-3)
Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme (Defekt)
Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby.Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.
Objev podobné jako Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme (Defekt)
CUBIKA 15566 Co jíme - navlékací set - 14 dřevěných dílů
Set navlékacích korálků Co jíme od Famico. Dřevěné korálky jsou ideální hračkou na procvičení jemné motoriky a trpělivosti.
Objev podobné jako CUBIKA 15566 Co jíme - navlékací set - 14 dřevěných dílů
CUBIKA 15566 Co jíme - navlékací set - 14 dřevěných dílů (4823056515566)
Dřevěné kostky - vhodné od 3 let Navlékání je perfektní činnost pro procvičování malých dětských prstíčků. Zároveň si tím děti trénují trpělivost a v případě navlékacích dílků značky Cubika i paměť. Balení dřevěného navlékacího setu Co jíme obsahuje 12 kostiček, z toho 6 zvířátek a 6 jídel, a 2 navlékací provázky s dřevěným kolíčkem na jedné straně a zarážkou na druhé straně. Úkolem dětí je najít každému zvířátku jeho oblíbené jídlo a nalezenou dvojici navléct spolu na provázek. Pokud si děti nejsou jisté, pomůže jim barevné značení. Dřevěný navlékací set Co jíme značky Cubika je vhodný pro děti od tří let. Klíčové vlastnosti navlékacího setu Co jíme Cubika 15566Hračka rozvíjí jemnou motoriku dětí, učí trpělivosti, trénuje paměťCubika navlékací set Co jíme obsahuje 12 kostiček a 2 navlékací provázkyNa jedné straně provázku je dřevěný kolíček k provlékání, na druhé straně zarážka6 kostiček zvířátek a 6 kostiček jídelÚkolem dětí je najít...
Objev podobné jako CUBIKA 15566 Co jíme - navlékací set - 14 dřevěných dílů (4823056515566)
Máte problémy s váhou? aneb Jsme to, co jíme - Ruediger Dahlke
Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku. Způsob jak naložit s problémy, které nám působí naše váha, vyvolává nový postoj k vlastním kilogramům. Pochopení individuální problematiky otevírá šanci, jak s těmito kily účinně zatočit, a to nejen v tělesné, ale i mnohem smysluplněji v duchovní a duševní rovině.Dr Rudiger Dahlke své klasické medicínské vzdělání doplnil i obory přírodního léčitelství, psychoterapie a psychosomatického lékařství; jeho dvanáctiletá spolupráce s Thornwaldem Dethlefsenem vyústila v bestsellery Nemoc jako cesta a Nemoc jako řeč duše.
Objev podobné jako Máte problémy s váhou? aneb Jsme to, co jíme - Ruediger Dahlke
Jíst slušně: Přemýšlejme o tom, co jíme (978-80-7363-514-5)
Kniha - autor Karen Duveová, 264 stran, česky, pevná s přebalem lesklá Karen Duveová nám nelítostně a s nadhledem klade otázky na tělo: Kolik si toho člověk může dopřávat na úkor druhých lidí, dokonce i zvířat a rostlin? Čeho jsme ochotni se vzdát, a bez čeho se naopak v životě neobejdeme? Můžeme mít z vlastního omezení prospěch? Autorka nešetří ani sama sebe, rozhodla se totiž všechny dostupné alternativy ve výživě nejen prostudovat, ale i vyzkoušet na vlastní kůži. Stala se pokusným králíkem a celý pokus zdokumentovala. Otestovala biopotraviny, následně se začala řídit filozofií vegetariánů, veganů a frutariánů. A jaký je výsledek? Budete sami překvapeni!
Objev podobné jako Jíst slušně: Přemýšlejme o tom, co jíme (978-80-7363-514-5)
Co jíme? - Podívej se pod okénko - Emily Bone, Benedetta Giaufret, Enrica Rusina
Seznam se díky této encyklopedické knížce, mající více než 60 odklápěcích okének, s tím, odkud pocházejí potraviny, které jíš – od různých druhů ovoce a zeleniny, přes potraviny z obilovin a potraviny živočišné, až po ty, které získáváme z moře, ale také sladkosti a další. Tato knížka ti odpoví i na to, proč vlastně musíš jíst. Odklop tedy okénka a dozvíš se, jak se pšenice z pole mění v krajíc chleba, kde jsou pěstovány různé druhy ovoce a zeleniny, jak se vyrábí čokoláda a mnoho, mnoho dalšího.
Objev podobné jako Co jíme? - Podívej se pod okénko - Emily Bone, Benedetta Giaufret, Enrica Rusina
Dobrodružství šesti trampů /Rada, Žák - Jaroslav Žák, Vlastimil Rada - audiokniha
Audiokniha: Jaroslav Štercl (*18. listopadu 1919 – 4. dubna 1996) 1Vzpoura na lodi primátor Ditrich 2Hej, šup, námořníci - píseň 3Příběh dobrého skauta Motyčky 4Ďáblova propusť 5Cesta mořem (Little Pal) - píseň 6Radion Mac Peresám 7Šilhavý mariňák - píseň 8Bitva u Kozodojí 9Nad vodou svítá - píseň 10Bivojův návrat 11Prokletej bar - píseň 12Konec dobrodružství šesti trampů 13Rikatado - píseň Komentář k původnímu LP 0 18 0954 Supraphonu z roku 1971: Nechce se to ani věřit, že už je to čtyřicet let, co vyšla tahle knížka pro velký i malý kluky, kteří jezdili do přírody. Tenkrát je ještě "normální" spoluobčané jmenovali "divocí skauti" a později trampové. Vltava se tehdy jmenovala Velká řeka, Sázava Gold River, Kocába Snake River a dvě tři chaty, stlučené z krajinek nebo z bedniček, se hrdě nazývaly Utah, nebo Yukon nebo Montana. O tom ostatně říká písnička: Naše chajda, ta je maličká, od syrečků bednička, dvě vokýnka, dveře, veranda, tam je sranda. Pepík Cafourek, který již třikrát propadl z matematiky, se na sobotu a neděli převtělil v šerifa Jacka Aspirina, holičský učeň Eman Kabourek se stal v "divočině" Jimem Kofilou a nikdo v oprýskaném žižkovském činžáku netušil, že celý týden v jeho zdech přebývá Larsen O'Hara, seržant Kanadské severozápadní policie, který v sobotu opět vyrazí se svou zlatovlasou Daisy rozenou Němečkovou do zlatých polí na Klondajku do Údolí Stínů. Ti všichni, co nosili na zádech tornu se začouzeným kotlíkem a nabroušenou sekerkou, ti všichni, co tahali každý konec týdne svoje kanoe do peřejí vltavských a sázavských kaňonů, i ti, kteří vyvěšovali pirátskou vlajku na stožáru prohnilých hausbótů, se v této knížce poznalí. Ty všechny svedla u společného táborového ohně tahle krásná romantika hvězdných večerů, planoucích ohňů, rozezpívaných sentimentálních srdcí a boje za právo a čest - romantika mladých snů, které unášel čas. Tenkrát jsme ještě nejezdili s Čedokem ani s Doležalovou cestovní kanceláří a stačilo nám jenom pár rekvisit, kalhoty s třásněmi a široký klobouk předělaný na "Volání vlků", abychom mohli být aktéry téhle krásné mladé hry. A takovou kulisu, kterou nám v téhle hře postavila Matka Příroda, takovou by nedokázal žádný sebelepší jevištní výtvarník. Nevím, jestli Jaroslav Žák, který tuhle knížku napsal, jezdil na tramp, ani nevím, jestli Vlastimil Rada, který ji ilustroval, vypadával z bránického expresu, ale rozhodně nás znali. Znali nás a měli nás rádi, právě tak jako my jsme milovali je. Jaroslav Žák byl profesorem na gymnasiu. I já jsem měl takového pedagoga, který, když jsem v sobotu dopoledne při latině nevystrkoval z lavice nohy v kanadkách a neměl jsem opřenou napakovanou tornu o lavici (protože dovnitř se nevšla), měl starost, že jsem onemocněl, že nejedu na tramp. Lidstvo už se zbavilo mnoha nemocí. Ale tuhle epidemii asi nikdo nevyléčí. A tak mi věřte, že to říkám ze srdce, že tuhle desku jsem pro vás dělal strašně rád, i když mě před čtyřiceti léty ani ve snu nenapadlo, že to budu právě já, kdo ji bude číst pro vás, kteří jste to všechno měli, máte a ještě budete mít rádi. Věřím, že Jaroslav Žák i Vlastimil Rada a Velký Manitou veprostřed se budou na nás s potěšením dívat. Tak hřímavé Ahoj! Jaroslav Štercl
Objev podobné jako Dobrodružství šesti trampů /Rada, Žák - Jaroslav Žák, Vlastimil Rada - audiokniha
Máte problémy s váhou?: aneb Jsme to, co jíme (80-7336-376-3)
Kniha - autor Rüdiger Dahlke, 184 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Každý druhý Evropan má problémy s váhou. Autor zde vysvětluje různé významové roviny nadváhy a podváhy - od izolačního pancíře až k tlouštce ze žalu, a osvětluje jejich symboliku. Způsob jak naložit s problémy, které nám působí naše váha, vyvolává nový postoj k vlastním kilogramům. Pochopení individuální problematiky otevírá šanci, jak s těmito kily účinně zatočit, a to nejen v tělesné, ale i mnohem smysluplněji v duchovní a duševní rovině. Dr Rudiger Dahlke své klasické medicínské vzdělání doplnil i obory přírodního léčitelství, psychoterapie a psychosomatického lékařství; jeho dvanáctiletá spolupráce s Thornwaldem Dethlefsenem vyústila v bestsellery Nemoc jako cesta a Nemoc jako řeč duše.
Objev podobné jako Máte problémy s váhou?: aneb Jsme to, co jíme (80-7336-376-3)
Hrnce na vaření
Sada hrnců na vaření pro malé hospodyňky.
Objev podobné jako Hrnce na vaření
Formičky vaření (4006942771103)
Sada na písek - vhodná od 2 let, bábovička/y v balení Rozšiřte vašemu dítku sbírku formiček a pořiďte mu originální formičky na vaření. Pomocí těchto barevných formiček si dítě vyrobí papriku, hříbek nebo rajčátko. Klíčové vlastnosti formiček na vaření Hračka pro kluky i holky Vhodné od dvou let věku Barevné formičky na písek Tvar papriky, hříbku a rajčete Kvalitní český výrobek Materiál: plast
Objev podobné jako Formičky vaření (4006942771103)
Pexeso Vaření hravě
Výjimečně porušíme pravidlo, že s jídlem se nehraje. Zahrajte si pexeso Hravě bez lepku - plné chutí a originálních variací lahodných bezlepkových pokrmů. Pexeso doporučujeme hrát před jídlem, protože krásně aktivuje všechny chuťové pohárky a také inspiruje do vaření. Přejeme dobrou paměť při hře, hodně zábavy a dobrou chuť! Všechny recepty k pokrmům na 25 obrázcích pexesa naleznete v knižním bezlepkovém jídelníčku "Hravě bez lepku", který je již také v prodeji. Vhodné pro všechny věkové skupiny, od 4 let. Délka hry je od 15 do 30 minut.
Objev podobné jako Pexeso Vaření hravě
Maminko, vyprávěj o vaření
Jedná se o unikátní knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy. Může zde předávat svoje nejlepší recepty, vyprávět o jejich historii a o zážitcích s nimi spojenými. Se svými nejbližšími se může podělit o tajemství přípravy svých polévek, hlavních jídel, moučníků a dalších dobrot. Knížku si můžete prohlédnout níže, v oddílu UKÁZKY
Objev podobné jako Maminko, vyprávěj o vaření
Škola vaření - Martin Černohorský
Profesionální kuchař Ing. Martin Černohorský v současné době provozuje rodinnou školu vaření CEREXIM v Praze, kde pořádá i kuchařské kurzy pro veřejnost. Nyní se rozhodl podělit o své znalosti v ucelené knize. A jaké jsou její ingredience? Ověřené recepty, zajímavosti z profesionální kuchyně, poutavé fotografie či zábavné ilustrace. Jako nášup dostanete tipy z exotické kuchyně a nádavkem 10 video receptů.
Objev podobné jako Škola vaření - Martin Černohorský
Sada nádobí na vaření
Sada nádobí na vaření obsahuje hrnce s pokličkami, rendlíky, zapékací nádobu, pánvičku a kuchyňské náčiní.
Objev podobné jako Sada nádobí na vaření
Maminko, vyprávěj o vaření
Jedná se o unikátní knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy. Může zde předávat svoje nejlepší recepty, vyprávět o jejich historii a o zážitcích s nimi spojenými. Se svými nejbližšími se může podělit o tajemství přípravy svých polévek, hlavních jídel, moučníků a dalších dobrot. Knížku si můžete prohlédnout níže, v oddílu UKÁZKY
Objev podobné jako Maminko, vyprávěj o vaření
Cobainovi žáci (9788025721117)
Elektronická kniha - autor Miroslav Pech, 193 stran, česky ?Příběh jako každý druhý. Co ale z Pechova románu dělá skvost, je přesně odposlouchaný jazyk, vytříbený cit pro dialog a smysl pro humor, byť většinou šibeniční. Pusťte si Nirvanu, zapalte si a otevřete knihu. Pokud jste si mysleli, že po pádu komunismu má už mládež život růžový a možnosti neomezené, tak to jste dost mimo Bezejmenný hrdina Cobainových žáků nás provede od idylického dětství přes základku a učňák až do dospělosti. Jinak řečeno z pískoviště k nadšenému objevování světa, kdy je člověk Lennonem, ale taky trochu Kerouacem, přes temný opar chlastu, drog a vědomí, že nikdo to tu nepřežije, až po rezignované poznání, že ráčkující kluci dělají ve skladu.Příběh jako každý druhý. Co ale z Pechova románu dělá skvost, je přesně odposlouchaný jazyk, vytříbený cit pro dialog a smysl pro humor, byť většinou šibeniční. Pusťte si Nirvanu, zapalte si a otevřete knihu.
Objev podobné jako Cobainovi žáci (9788025721117)
Belmondo - Jiří Žák
Osobitý životopis „Muže z Acapulca“, dokonalého Le Magnifique, nepřekonatelného Jean-Paula Belmonda. Herce, který se stejně dobře popasoval s úlohami od režisérů francouzské nové vlny, jako s rolemi hrdinů akčních filmů či komedií. Jedním jste si mohli být vždy jistí – tenhle frajer byl sám sebou v každém záběru, dublovat se nikdy nenechal a svou odvahu několikrát velmi draze zaplatil. Zkrátka milovali jsme ho a milovat budeme. Navždy.
Objev podobné jako Belmondo - Jiří Žák
Vynálezy - Jan Žák
Víte, že některé druhy rakoviny jsou přenosné prostřednictvím virů? Nebo že v Čechách můžete na jednu rozhlednu vyjet autem? Varoval vás někdo, že při pití přímo z plechovky se můžete nakazit smrtelnou leptospirózou? Podrobnosti se dozvíte ve čtvrté knížce Jana Žáka, který ukazuje, že člověk může za svůj život vytvořit něco pro celou společnost, a přitom zároveň přinést radost a uspokojení i sobě. Jednou z možností jsou malé vynálezy, které postrčí vývoj kupředu alespoň o kousek. Vynález nemusí být zrovna světoborný, stačí malý nápad, který potěší. Tato kníha osloví technicky založené jedince, kteří mají chuť něco vytvořit, a inspiruje vás, jak vést své děti od malička k přemýšlení a k tvůrčímu přístupu k problémům. Již dávno známé pohádky na dobrou noc doplní originálním vyprávěním o zatím nikde nepublikovaných "vynálezech" malého klučiny.
Objev podobné jako Vynálezy - Jan Žák
Zák. o pohřebnictví, zák. o válečných hrobech, 2.v (978-80-7598-952-9)
Kniha - 512 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Zák. o pohřebnictví, zák. o válečných hrobech, 2.v (978-80-7598-952-9)
Zák. o pohřebnictví, zák. o válečných hrobech, 2.v - JUDr. Bc. Pavel Vetešník Ph.D.
Druhé, zásadně přepracované vydání komentáře k zákonu o pohřebnictví a k zákonu o válečných hrobech navazuje na to první, které vyšlo již v roce 2015. Jednalo se o první komentář svého druhu na našem území od přijetí tohoto zákona v roce 2001. V roce 2017 (od 1. 9. 2017) nabyl účinnosti zákon č. 193/2017 Sb., kterým se mění zákon č. 256/2001 Sb., o pohřebnictví a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, a další související zákony. Tato novela výrazným způsobem změnila zákon o pohřebnictví a ovlivnila nejen všechny profese, které v této oblasti působí – provozování pohřební služby, provádění balzamací a konzervací, provozování krematoria i provozování pohřebiště, ale svým obsahem změnila i praktický přístup v oboru. Do přílohové části byl navíc přidán praktický teoretický slovník pojmů z celé oblasti pohřebnictví, dále List o prohlídce zemřelého včetně pokynů pro jeho vyplnění a profesní kvalifikace z oblasti pohřebnictví včetně hodnoticích standardů.
Objev podobné jako Zák. o pohřebnictví, zák. o válečných hrobech, 2.v - JUDr. Bc. Pavel Vetešník Ph.D.
Souprava na vaření Esbit CS585ST
Lehká a skladná sada na vaření, nerezová ocel, hrnec s měrkou, hořák na tuhý líh.. Souprava na vaření Esbit ST obsahuje hrnec o objemu 585 ml a vařič na tuhý líh. Celá sada váží pouhých 287 g a je tak ideální pro táboření, turistiku či horolezectví. Nerezová ocel je vysoce odolná proti poškození. Měrka pro přesné měření tekutin je na hrnci vyražená, což zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost proti oděru a vysokým teplotám. Zůstane viditelná po celou dobu používání. Bezpečí a tepelnou izolaci proti popálení zajišťují sklopné rukojeti z nerezové oceli. Hořák včetně podstavce se pro snadnější přepravu a úsporu místa dá složit přímo do hrnce. Celkové přepravní rozměry jsou tak s průměrem 11 cm a výškou 10 cm opravdu minimální. Souprava na vaření Esbit ST je zabalena v silném nylonovém transportním obalu ze síťoviny. Na túry je tato sada prostě skvělým pomocníkem.Technický popis: sada pro outdoorové vaření hrnec z nerezové oceli podstavec s hořákem na tuhý líh vyražená ryska sklopné rukojeti z nerezové oceli nylonový transportní obal ze síťoviny objem hrnce: 585 ml hmotnost: 287 g přepravní rozměry: Ø11 x v19,3 cm
Objev podobné jako Souprava na vaření Esbit CS585ST
Souprava na vaření Esbit CS585HA
Lehká a skladná sada na vaření, tvrzený hliník, hrnec s ryskou, hořák na tuhý líh.. Souprava na vaření Esbit obsahuje hrnec o objemu 585 ml a vařič na tuhý líh. Celá sada váží pouhých 197 g a je tak ideální pro táboření, turistiku či horolezectví. Použitý tvrzený hliník je však nejen lehký, ale i vysoce odolný proti poškození. Měrka pro přesné měření tekutin je na hrnci vyražená, což zaručuje dlouhou trvanlivost, odolnost proti oděru a vysokým teplotám. Zůstane viditelná po celou dobu používání. Bezpečí a tepelnou izolaci proti popálení zajišťují sklopné rukojeti z nerezové oceli. Hořák včetně podstavce se pro snadnější přepravu a úsporu místa dá složit přímo do hrnce. Celkové přepravní rozměry jsou tak s průměrem 11 cm a výškou 10 cm opravdu minimální. Souprava na vaření Esbit je zabalena v silném nylonovém transportním obalu ze síťoviny. Na túry je tato sada prostě skvělým pomocníkem.Technický popis: sada pro outdoorové vaření hrnec z tvrzeného hliníku podstavec s hořákem na tuhý líh vyražená ryska sklopné rukojeti z nerezové oceli objem hrnce: 585 ml hmotnost: 197 g přepravní rozměry: Ø11 x v10 cm
Objev podobné jako Souprava na vaření Esbit CS585HA
Kurz vaření řemeslného piva + degustace
Během zážitku, který trvá přibližně 3,5 - 4 hodiny, začnete vařit vlastní pivo pod vedením zkušeného domovarníka. Prohlédnete si pivovar, kde jim expert vysvětlí, jak staré dobré pivovarnické řemeslo funguje. Poví jim o jednotlivých surovinách, bez kterých by pivo nebylo pivem, a rovnou si budou moct ochutnat několik piv přímo z tanků. V ceně zážitku je: Vaření várky se zkušeným pivním profíkem ukázka různých technologií a srovnání mezi domácím, malým a velkým pivovarem ekonomika piva prohlídka pivovaru neomezená konzumace piva po celou dobu zážitku (od ležáků po pivní speciály)
Objev podobné jako Kurz vaření řemeslného piva + degustace
Univerzální poukaz na kurz vaření
Dárkový poukaz na kurz vaření je přenosný a není vázaný na jméno. Platí však jen pro 1 osobu. S voucherem si můžete vybrat z cca 30 kurzů vaření v Chefparade v Praze. Pokud je cena kurzu vyšší, uhradíte rozdíl v ceně při objednávce vybraného kurzu. Při výběru kurzu s nižší cenovkou rozdíl nevracíme. Samotné kurzy vaření trvají okolo 3 až 3,5 hodin, během kterých se naučíte připravovat vybrané pokrmy. Suroviny jsou vždy v ceně, stejně jako konzumace ukuchtěných specialit. Nádobí a úklid naštěstí nemusíte.
Objev podobné jako Univerzální poukaz na kurz vaření
Soukromý kurz vaření vietnamské kuchyně
Milujete vietnamskou kuchyni a chtěli byste si umět ta nejlepší jídla uvařit sami? Aby ne, když platí vietnamské pokrmy za jedny z nejzdravějších na světě, a ještě tak skvěle chutnají! V tom případě se vydejte domů k jedné z kuchařek, které vás provedou přípravou pokrmů od A do Z. Suroviny řešit nemusíte, ty pro vás obstará kuchařka. Během 3–4 hodin se dozvíte informace o surovinách a jejich zpracování, čeká vás provedení kompletní přípravou jídla a do toho výklad plný gastronomických a kulturních zajímavostí. A samozřejmě si pak pochutnáte na všem, co si navaříte. V ceně zážitku je zapůjčení nádobí, suroviny a konzumace uvařených pokrmů.
Objev podobné jako Soukromý kurz vaření vietnamské kuchyně
Nesportovní povídky - Jaroslav Žák
Osudy známého autora předloh k meziválečným filmovým veselohrám se po druhé světové válce radikálně změnily. Byl vyločen ze Syndikátu spisovatelů a nucen k angažované tvorbě. Žák se však nevzdal svých tématů a psal si po svém. I zde se objevuje sport jako jeden z význačných komponentů, ale vystupuje tu v úplně opačné roli - symbol materialistického přístupu k životu, který je tu prolamován zásahem metafyzických sil(čtvrtý rozměr, odpoutání duše, účinek modlitby).
Objev podobné jako Nesportovní povídky - Jaroslav Žák
Sedmero apokryfů - Miroslav Žák
Kdysi bylo dobrým zvykem k uctění Nejvyššího stavět chrámy, kapličky, nebo alespoň boží muka a kříže u cesty. Autor naší knížky není stavitel ani zednický mistr, který by mohl na nějaké podobné dílo, byť jen pomýšlet. Ze stejného důvodu však vytvořil sedm literárních apokryfů pro poučení a pochopení souvislostí i pro potěšení. Do jaké míry se mi to podařilo, musí již posoudit laskaví čtenáři sami. Ponořte se s námi do onoho Sedmera, názvy kapitol napoví: Josef (aneb O důvěře), Tři mudrci (aneb Putování za hvězdou), Syn člověka (aneb Trýznivé tajemství), Petr (aneb Proměna věků), Vidění biskupa Augustina (aneb O Pravdě), Benedikt (aneb O práci), František (aneb O stvoření).
Objev podobné jako Sedmero apokryfů - Miroslav Žák
Poslední šance - Jan Žák
Tato knížka hovoří prostřednictvím básniček a aforismů o složitosti lidského života.V kontextu s prostředím a podmínkami existence občanů je v podstatě obrazem současné společnosti. Vyzdvihuje dobré vlastnosti a kritizuje nepravosti, které stále bují na všech úrovních společenského života.Zejména v aforismech se snaží velice stručnou formou upozornit čtenáře na to, čeho by se měl vyvarovat, a na druhé straně, co je pro každého přínosem.Zcela otevřeně hovoří o nešvarech v politice, vrcholné politiky kritizuje sice anonymně, ale bystrý čtenář má určitě jasnou představu o funkcích a jménech.
Objev podobné jako Poslední šance - Jan Žák
Já, Vincent - Jiří Žák
Expresivní životopisný román o tvorbě i tragédii nejslavnějšího nizozemského malíře.
Objev podobné jako Já, Vincent - Jiří Žák
Otevři oči - Jan Žák
Tato desátá knížka Jana Žáka je výborem z jeho bohaté literární tvorby, která se vyznačuje stručností a věcností. Jeho verše se poněkud vymykají básnickým zvyklostem, jsou spíše poetickým vyprávěním než pouhou hrou se slovy, kterou nabízí novodobá poezie.Čtivost je zaručena rytmikou a důsledným rýmováním veršů, které nenásilným způsobem čtenáři přibližují děj, o který v básničkách není nouze:…Už teď se tu dějí věci, které dříve nebyly,když jsme ve svém domově bezpečně se cítili.Kostel se prý zbourá, mešita se postaví,až se nový imám do vesnice dostaví…
Objev podobné jako Otevři oči - Jan Žák
Prokletý Modigliani - Jiří Žák
Působivé portréty, intimní akty i sochy, do nichž se vtělilo jedinečné nadání. Ale také litry absintu, drogy, nevázané večírky, prostitutky a podlomené zdraví. To vše bylo nedílnou součástí osudu italského výtvarníka Amedea Modiglianiho, který se stal legendou už za svého života. Vydejte se na pařížský Montmartre, kde počátkem 20. století vzkvétala umělecká komunita a jeden bohémský večírek střídal druhý. V tomto elektrizujícím prostředí se odehrává i příběh Modiglianiho, „prokletého“ umělce své doby…
Objev podobné jako Prokletý Modigliani - Jiří Žák
Zpropadená fuška - Vojtěch Žák
„Kdo je ten tajemný klient?“Dveře se doširoka otevřely a já si uznale pozdvihl krempu klobouku. V zárubni stála dívka, která by si v ničem nezadala s Ritou Hayworth. Dlouhé nohy objímala přiléhavá sukně, která dokonale zdůrazňovala neodolatelné křivky. Upnuté sáčko naznačovalo přísnost a dlouhé kadeřavé vlasy kryl fešný klobouk. Její oči prozrazovaly odhodlání a – strach.„Já jsem váš klient,“ řekla.Co uděláš?Přijmeš tajemnou klientku a staneš se hrdinou v neo-noirové detektivce, v níž sám rozhoduješ o tom, jak se bude příběh odvíjet? V tom případě popadni tuhle knížku a zamiř ke knihkupci.Rozmyslíš se, jestli tím neriskuješ příliš? Hoď si kostkou.Pokud ti padlo sudé číslo, rozhodl ses, že to za risk stojí. Pokud ti padlo liché číslo, házíš ještě jednou.
Objev podobné jako Zpropadená fuška - Vojtěch Žák
Jak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme - Souvislost mezi vnitřním zraněním, stravou a zdravím - Lise Bourbeau
Tato kniha vás nenaučí jíst podle pravidel zdravé výživy. Jejím cílem je totiž pomoci vám odhalit jiné věci: například zjistit, jak se kontrolujete; uvědomit si, jak se stravujete; pochopit souvislost mezi stravováním a emocemi, myšlenkami i duchovním životem; přijít na to, proč je obtížné naslouchat vlastním potřebám; rozeznat zranění, jež vám brání dobře se stravovat; dospět k tomu, abyste naslouchali potřebám svého těla, ještě než začnete jíst; a milovat a přijmout sebe samé takové, jací jste.
Objev podobné jako Jak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme - Souvislost mezi vnitřním zraněním, stravou a zdravím - Lise Bourbeau
Lena Pískový set k vaření (4006942759507)
Nádobí do dětské kuchyňky - sada potravin a nádobí na hraní, 15 kusů v sadě, vhodná od 2 let Sada nádobí na vaření určená na pískoviště a nebo zahradu se skládá ze sítka, poklička, hrnce, třech kusů zeleniny, solničky, naběračky, obracečky, nože, prkénka, pánve, odměrky, kornoutku a zmrzlinové naběračky. Jde o nádherný dárek pro každé dítě, které miluje vaření a hru na pískovišti. Parametry a specifikace:Typ výrobku:hračky na písekObsah sady:15 kusů hraček
Objev podobné jako Lena Pískový set k vaření (4006942759507)
Koopman teploměr na pečení/vaření (CY5000790)
Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určený je na pečení, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Mechanický kuchyňský teploměr Koopman se stane opravdovým pomocníkem v domácnosti. Teploměr vydrží teploty v rozsahu od 0 °C do 120 °C. Hlavní vlastnosti produktu Koopman teploměr na pečení/vaření Mechanický kuchyňský teploměr Koopman si v kuchyni určitě oblíbíte Neublíží mu teploty v rozmezí od 0 °C do 120 °C
Objev podobné jako Koopman teploměr na pečení/vaření (CY5000790)
Hliněná cihla na vaření Bricknic - světlá
Hliněná cihla Bricknic je určená pro snadné a zdravé vařeníJedná se o všestrannou formu vhodnou jak pro pečení a zapékání, tak i pro dušení a smaženíVíko lze použít samostatně pro zapékání, je tedy možné využít jako jednu pečící formu nebo dvě zapékací miskyCihly Bricknic můžete použít na elektrickém i plynovém sporáku, v grilu, v peci, v krbu i na otevřeném ohniDíky rovnoměrnému rozložení tepla uvnitř formy si připravované
Objev podobné jako Hliněná cihla na vaření Bricknic - světlá
Hliněná cihla na vaření Bricknic - tmavá
Hliněná cihla Bricknic je určená pro snadné a zdravé vařeníJedná se o všestrannou formu vhodnou jak pro pečení a zapékání, tak i pro dušení a smaženíVíko lze použít samostatně pro zapékání, je tedy možné využít jako jednu pečící formu nebo dvě zapékací miskyCihly Bricknic můžete použít na elektrickém i plynovém sporáku, v grilu, v peci, v krbu i na otevřeném ohniDíky rovnoměrnému rozložení tepla uvnitř formy si připravované
Objev podobné jako Hliněná cihla na vaření Bricknic - tmavá
Maminko, vyprávěj o vaření - Monika Kopřivová
Po úspěšných knížkách „Babičko, vyprávěj“ a „Dědečku, vyprávěj“ připravila autorka Monika Kopřivová titul „Maminko, vyprávěj o vaření“. Jedná se o knížku, kam může maminka nebo babička zachytit rodinné kuchařské tradice, zkušenosti a tipy, zaznamenat nejlepší recepty, vyprávět o jejich historii a o zážitcích s nimi spojenými. Se svými nejbližšími se může podělit o tajemství přípravy svých polévek, hlavních jídel, moučníků a dalších dobrot.V knížce je prostor pro vložení fotografií ať už výsledných pokrmů nebo událostí, pro které byly připravovány. „Maminko, vyprávěj o vaření“ je milým dárkem pro všechny maminky a babičky. Po vyplnění knížky vznikne originální rodinná kuchařka, která se stane cenným pokladem pro další generace.
Objev podobné jako Maminko, vyprávěj o vaření - Monika Kopřivová
Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai
Z přípravy jídel venku se stává čím dál tím častěji módní záležitost. Je to sice časově dosti náročné, ovšem v kotlíku, na grilu či na grilovací pánvi lze připravit velmi chutná jídla. Na otevřeném ohni můžeme připravit vepřové, hovězí, drůbeží nebo krůtí maso, zvěřinu, jehněčí, ryby, zeleninu, sýry atd. K ochucení nebo do marinády můžeme použít pestrou škálu sušených anebo čerstvých bylinek a různých olejů. Přejeme vám příjemně strávené chvilky!
Objev podobné jako Vaření pod širým nebem - Zoltán Liptai
Makrobiotické nedělní vaření + DVD - Dagmar Lužná
Dá se u vaření relaxovat? Upravené a doplněné vydání této oblíbené knihy přináší inspiraci, jak společně změnit způsob přípravy nedělního oběda v zábavu a pochutnat si na pokrmech prověřených letitými zkušenostmi autorky. Chutné recepty na každou neděli v roce. Kniha nabízí zajímavé a chutné recepty na každou neděli v roce - můžete si uvařit podle ročních období, připravit chutné jídlo podle makrobiotických zásad z přirozených potravin, tedy plodů, které pole a zahrady kolem nás nabízejí ke sklizni a k sezónnímu zpracování. A co si pro chuťové buňky připravíte na závěr? No přeci dezert! Samozřejmě sladký a hladký! Objevte kouzlo chutného a zdravého rodinného vaření. Prožijete radost při objevování nových chutí při přípravě vánočního "makroví", s přáteli můžete sdílet své pocity při popíjení léčebných nápojů, s dětmi zaměříte pozornost na zdravé svačinky a pamlsky a všichni společně si vyzkoušíte svou kreativitu při přípravě zeleninových pokrmů a zjistíte, že pořádná chuť je nepostradatelná, a to jak u přípravy vánočního, tak novoročního menu. Zdarma přiložené DVD se cvičeními. A nakonec malý bonus pro velkou radost : kniha je doplněna o DVD se základy energetických cvičení Do-In, která můžete provádět hned ráno po probuzení, a cviky pro posílení či uzdravení jednotlivých orgánů, které můžete cvičit v průběhu dne, a to jak doma, tak venku.
Objev podobné jako Makrobiotické nedělní vaření + DVD - Dagmar Lužná
Sada na písek VAŘENÍ 14 ks
Sada na písek pro malé kuchařky a kuchtíky zabaví děti nejen na pískovišti, ale i u vody nebo doma na zahradě. Barevný set se skládá ze 14 kousků a děti s jeho pomocí mohou vytvořit celou pískovou hostinu. Balení obsahuje: hrnec se cedníkovou pokličkou, džbánek, pánvičku, cukřenku, prkýnko, naběračku, obracečku, dávkovač na zmrzlinu, nůž a formičky ve tvaru zeleniny a zmrzlinových kornoutů. Baleno v síťce. Vhodné pro děti od 2 let. Materiál: plast
Objev podobné jako Sada na písek VAŘENÍ 14 ks
Kurz vaření pro děti: Příprava sushi
Kompletní přípravu sushi se malí kuchaři naučí v Praze, Holešovické tržnici v hale 36. Celým kurzem je provede Lukáš Neckář, který je v asijské kuchyni jako doma, a co se týká přípravy sushi, je to odborník na slovo vzatý. Co se děti během kurzu přípravy sushi naučí? Uramaki sushi s uzeným lososem (obrácené sushi rolky) Maki sushi Rozvar na rýži Co se hodí vědět? V ceně kurzu jsou všechny suroviny, zapůjčení kuchařského vybavení a také konzumace nápojů. Kurz probíhá v malém kolektivu s maximálně 11 dalšími účastníky. Doba trvání je 3–3,5 h. Hotové výtvory si účastníci samozřejmě slupnou, nebo zabalené odvezou domů. Zážitek je vhodný pro děti o 6 let. Kurzu se mohou účastnit děti samy, nebo za doprovodu 1 dospělého (zahrnuto v ceně), případně 2 dospěláků (za příplatek 250 Kč).
Objev podobné jako Kurz vaření pro děti: Příprava sushi
Podívejte se také
- Oni nevědí, co činí
- Co nemůžeme poznat (9788073639754)
- Co se stane dál ()
- hutermann co-602 návod
- Jak se co dělá
- Epson CO-FH01 (V11HA84040)
- Co po ní zbylo ()
- Dalajlama: Co je nejdůležitější ()
- Co číhá za humny
- Co mě naučil tučňák
- Co to čmáráš? (8590228041630)
- Electrolux ES CO (900167779)
- Epson CO-FH02 (V11HA85040)
- Punk & hardcor: co bylo, co zbylo (978-80-7287-222-0)
- Muž bez emocí: Vyprávění o tom, co bylo, co je a co bude (978-80-88124-17-7)
- Zuty - Malování podle čísel - LENKA LÁSKORÁDOVÁ S BRÝLEMI (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno n (HRAmmb00095nad)
- Zuty - Malování podle čísel - LENKA ČARUJE PATRONA (HARRY POTTER), 40x50 cm, vypnuté plátno na rám (HRAmmb00073nad)
- ...co jsem ještě nikdy neřekl
- Co je příčinou útlaku (9788779686441)
- ARCTIC Alpine 23 CO (ACALP00036A)
- Roe & Co 0,7l 45% (5010103940184)
- Co na to Češi (8590228039927)