Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Santoku nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: asijská klasika - nůž pro krájení masa, ovoce a zeleniny výbrusy na čepeli vytvářejí při řezání vzduchové polštáře, díky nimž se ingredience na čepel tolik nelepí široká plocha nože umožňuje nakrájené ingredience na čepel nabrat a přenést ji rovnou do hrnce či pánve rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí

Podívejte se také nuz santoku

cena 2066.0 Kč
Detail

Santoku nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: asijská klasika - nůž pro krájení masa, ovoce a zeleniny výbrusy na čepeli vytvářejí při řezání vzduchové polštáře, díky nimž se ingredience na čepel tolik nelepí široká plocha nože umožňuje nakrájené ingredience na čepel nabrat a přenést ji rovnou do hrnce či pánve rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí

Podívejte se také F. Dick Santoku se speciálním výbrusem Red Spirit (8174218K)

cena 2066.0 Kč
Detail

Santoku nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: asijská klasika - nůž pro krájení masa, ovoce a zeleniny výbrusy na čepeli vytvářejí při řezání vzduchové polštáře, díky nimž se ingredience na čepel tolik nelepí široká plocha nože umožňuje nakrájené ingredience na čepel nabrat a přenést ji rovnou do hrnce či pánve rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí

Podívejte se také F. Dick Santoku se speciálním výbrusem ze série 1905 (8194218K)

cena 2066.0 Kč
Detail

Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

Hlavní výhody: kvalitní santoku nůž díky výbrusům se krájené potraviny nelepí na čepel ergonomická plastová rukojeť Dodatečné informace: délka ostří: 18 cm celková délka: 30,5 cm nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

cena 645.0 Kč
Detail

Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

Hlavní výhody: kvalitní santoku nůž díky výbrusům se krájené potraviny nelepí na čepel ergonomická plastová rukojeť Dodatečné informace: délka ostří: 18 cm celková délka: 30,5 cm nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

cena 645.0 Kč
Detail

Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

Hlavní výhody: kvalitní santoku nůž díky výbrusům se krájené potraviny nelepí na čepel ergonomická plastová rukojeť Dodatečné informace: délka ostří: 18 cm celková délka: 30,5 cm nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Nůž Santoku F. Dick 18 cm F.DICK

cena 645.0 Kč
Detail

Univerzální nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: všestranný nůž s vroubkovaným ostřím, ideální pro potraviny s tvrdou kůrkou nebo slupkou ostrý vroubkovaný okraj zajišťuje čistý a rovnoměrný řez rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Univerzální nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1760.0 Kč
Detail

Univerzální nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: všestranný nůž s vroubkovaným ostřím, ideální pro potraviny s tvrdou kůrkou nebo slupkou ostrý vroubkovaný okraj zajišťuje čistý a rovnoměrný řez rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 18 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Univerzální nůž VIVUM 18 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1760.0 Kč
Detail

F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD (8144218K-80)

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 18 cm, santoku, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž se stane hvězdou kuchařské výbavy. Velikost čepele má v celku 18 cm s šířkou 2 mm. Příjemně lehká rukojeť z rezistního plastu je bezchybně vyvážená a kromě toho úžasně padne do ruky. Základní parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD vlastní čepel dlouhou 18 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: santoku

Objev podobné jako F. Dick Nůž Santoku 18 cm GO FOR GOLD (8144218K-80)

cena 3196.0 Kč
Detail

F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT (8174218K-79)

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, japonský nůž Kvalitní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž od společnosti Friedr. Dick se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení, drcení či sekání. Délka čepele má celých 18 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT má čepel o délce 18 cm Typ nože: japonský nůž

Objev podobné jako F. Dick Nůž Santoku PINK SPIRIT (8174218K-79)

cena 2619.0 Kč
Detail

Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

Hlavní výhody: exkluzivní santoku nůž, perfektní pro krájení téměř jakýchkoli surovin vyrobeno z japonské oceli Chromium 18, která je vysoce odolná a poskytuje dlouhotrvající ostrost vynikající vyvážení a trojúhelníková rukojeť poskytují bezpečný a pohodlný úchop vhodný pro profesionální i domácí kuchaře elegantní a funkční design vhodný pro moderní kuchyně minimalistický a moderní design snadné ostření součást série nožů TRIGONO Dodatečné informace: rozměry: 32,5 x 4,8 x 2,9 cm délka čepele: 18 cm materiál: japonská nerezová chromová ocel design: Simon Kalmer

Objev podobné jako Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

cena 1617.0 Kč
Detail

Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

Hlavní výhody: exkluzivní santoku nůž, perfektní pro krájení téměř jakýchkoli surovin vyrobeno z japonské oceli Chromium 18, která je vysoce odolná a poskytuje dlouhotrvající ostrost vynikající vyvážení a trojúhelníková rukojeť poskytují bezpečný a pohodlný úchop vhodný pro profesionální i domácí kuchaře elegantní a funkční design vhodný pro moderní kuchyně minimalistický a moderní design snadné ostření součást série nožů TRIGONO Dodatečné informace: rozměry: 32,5 x 4,8 x 2,9 cm délka čepele: 18 cm materiál: japonská nerezová chromová ocel design: Simon Kalmer

Objev podobné jako Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

cena 1617.0 Kč
Detail

Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

Hlavní výhody: exkluzivní santoku nůž, perfektní pro krájení téměř jakýchkoli surovin vyrobeno z japonské oceli Chromium 18, která je vysoce odolná a poskytuje dlouhotrvající ostrost vynikající vyvážení a trojúhelníková rukojeť poskytují bezpečný a pohodlný úchop vhodný pro profesionální i domácí kuchaře elegantní a funkční design vhodný pro moderní kuchyně minimalistický a moderní design snadné ostření součást série nožů TRIGONO Dodatečné informace: rozměry: 32,5 x 4,8 x 2,9 cm délka čepele: 18 cm materiál: japonská nerezová chromová ocel design: Simon Kalmer

Objev podobné jako Santoku nůž TRIGONO 18 cm, stříbrná, nerezová ocel, Stelton

cena 1617.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 912.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 912.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: všestranný nůž šéfkuchaře, ideální pro krájení zeleniny, ovoce i masa hladká a dokonale ostrá čepel pro přesné krájení cibule, bylinek a mnoho dalšího rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 21 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1804.0 Kč
Detail

Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: všestranný nůž šéfkuchaře, ideální pro krájení zeleniny, ovoce i masa hladká a dokonale ostrá čepel pro přesné krájení cibule, bylinek a mnoho dalšího rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 21 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Kuchařský nůž VIVUM 21 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1804.0 Kč
Detail

Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: šikovný malý nůž pro loupání, zdobení a řezání malých surovin rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 10 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Ořezávací nůž VIVUM 10 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 912.0 Kč
Detail

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

cena 4958.0 Kč
Detail

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

cena 4958.0 Kč
Detail

Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.

Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm

cena 4958.0 Kč
Detail

Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí

Objev podobné jako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm

cena 1321.0 Kč
Detail

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

cena 2050.0 Kč
Detail

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

cena 2050.0 Kč
Detail

ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.

Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“

cena 2050.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: specialista na grilování - BBQ nůž pro krájení větších kusů masa a ryb dlouhá zakřivená čepel umožňuje řezat jedním tahem bez přestávky rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 22 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1870.0 Kč
Detail

Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: specialista na chléb - vroubkované ostří pro čistý a rovnoměrný řez tvrdého i měkkého chleba a pečiva perfektní také na ovoce a zeleninu s tvrdou slupkou rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 26 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1871.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: specialista na grilování - BBQ nůž pro krájení větších kusů masa a ryb dlouhá zakřivená čepel umožňuje řezat jedním tahem bez přestávky rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 22 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1870.0 Kč
Detail

Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: specialista na chléb - vroubkované ostří pro čistý a rovnoměrný řez tvrdého i měkkého chleba a pečiva perfektní také na ovoce a zeleninu s tvrdou slupkou rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 26 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1871.0 Kč
Detail

Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: specialista na grilování - BBQ nůž pro krájení větších kusů masa a ryb dlouhá zakřivená čepel umožňuje řezat jedním tahem bez přestávky rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 22 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Plátkovací nůž ASADOR VIVUM 22 cm, ocel, hnědá, F.DICK

cena 1870.0 Kč
Detail

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.

Objev podobné jako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

cena 1980.0 Kč
Detail

Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: nůž santoku, ideální pro různé kuchyňské úkoly, od krájení masa až po sekání zeleniny, což z něj činí všestranný nástroj čepel je navržena tak, aby vytvářela malé vzduchové polštářky mezi potravinou a čepelí, čímž minimalizuje přilnavost jídla k noži design je inspirován japonskou kuchyní a umožňuje široké využití při přípravě asijských pokrmů vyrobeno z vysoce kvalitní oceli X62CrMnN14, která je legována dusíkem, což zajišťuje vynikající odolnost, tvrdost 61 HRC a odolnost proti korozi elegantní tmavá, antracitová čepel s charakteristickou tepanou povrchovou úpravou speciální povrchová úprava čepele je nejen estetická, ale i šetrná k životnímu prostředí ergonomická rukojeť z cenného a nezničitelného dubového dřeva nabízí pevný úchop a symbolizuje sílu a odolnost dokonale vyvážený design umožňuje precizní řezání a pohodlnou manipulaci moderní a průmyslový design dodává kuchyni luxusní a funkční prvek nůž je ručně vyráběn v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost každý nůž je díky kombinaci ruční výroby a použití přírodních materiálů unikát součástí řady kuchyňských nožů DARKNITRO Dodatečné informace: materiál: martenzitická, dusíkem legovaná nerezová ocel, ušlechtilé dubové dřevo délka čepele: 18 cm celková délka: 30,7 cm výška: 4,9 cm hloubka: 2 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

cena 3653.0 Kč
Detail

Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: jeden z nejlepších nožů Santoku německé společnosti Güde univerzální kuchyňský nůž, s jehož pomocí čistě, profesionálně a bez námahy nakrájíte maso, ryby i zeleninu ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří

Objev podobné jako Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

cena 33713.0 Kč
Detail

Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: nůž santoku, ideální pro různé kuchyňské úkoly, od krájení masa až po sekání zeleniny, což z něj činí všestranný nástroj čepel je navržena tak, aby vytvářela malé vzduchové polštářky mezi potravinou a čepelí, čímž minimalizuje přilnavost jídla k noži design je inspirován japonskou kuchyní a umožňuje široké využití při přípravě asijských pokrmů vyrobeno z vysoce kvalitní oceli X62CrMnN14, která je legována dusíkem, což zajišťuje vynikající odolnost, tvrdost 61 HRC a odolnost proti korozi elegantní tmavá, antracitová čepel s charakteristickou tepanou povrchovou úpravou speciální povrchová úprava čepele je nejen estetická, ale i šetrná k životnímu prostředí ergonomická rukojeť z cenného a nezničitelného dubového dřeva nabízí pevný úchop a symbolizuje sílu a odolnost dokonale vyvážený design umožňuje precizní řezání a pohodlnou manipulaci moderní a průmyslový design dodává kuchyni luxusní a funkční prvek nůž je ručně vyráběn v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost každý nůž je díky kombinaci ruční výroby a použití přírodních materiálů unikát součástí řady kuchyňských nožů DARKNITRO Dodatečné informace: materiál: martenzitická, dusíkem legovaná nerezová ocel, ušlechtilé dubové dřevo délka čepele: 18 cm celková délka: 30,7 cm výška: 4,9 cm hloubka: 2 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

cena 3653.0 Kč
Detail

Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

Hlavní výhody: nůž santoku, ideální pro různé kuchyňské úkoly, od krájení masa až po sekání zeleniny, což z něj činí všestranný nástroj čepel je navržena tak, aby vytvářela malé vzduchové polštářky mezi potravinou a čepelí, čímž minimalizuje přilnavost jídla k noži design je inspirován japonskou kuchyní a umožňuje široké využití při přípravě asijských pokrmů vyrobeno z vysoce kvalitní oceli X62CrMnN14, která je legována dusíkem, což zajišťuje vynikající odolnost, tvrdost 61 HRC a odolnost proti korozi elegantní tmavá, antracitová čepel s charakteristickou tepanou povrchovou úpravou speciální povrchová úprava čepele je nejen estetická, ale i šetrná k životnímu prostředí ergonomická rukojeť z cenného a nezničitelného dubového dřeva nabízí pevný úchop a symbolizuje sílu a odolnost dokonale vyvážený design umožňuje precizní řezání a pohodlnou manipulaci moderní a průmyslový design dodává kuchyni luxusní a funkční prvek nůž je ručně vyráběn v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost každý nůž je díky kombinaci ruční výroby a použití přírodních materiálů unikát součástí řady kuchyňských nožů DARKNITRO Dodatečné informace: materiál: martenzitická, dusíkem legovaná nerezová ocel, ušlechtilé dubové dřevo délka čepele: 18 cm celková délka: 30,7 cm výška: 4,9 cm hloubka: 2 cm pouze ruční mytí

Objev podobné jako Santoku nůž DARKNITRO 18 cm, hnědá, F.DICK

cena 3653.0 Kč
Detail

Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: jeden z nejlepších nožů Santoku německé společnosti Güde univerzální kuchyňský nůž, s jehož pomocí čistě, profesionálně a bez námahy nakrájíte maso, ryby i zeleninu ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří

Objev podobné jako Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

cena 33713.0 Kč
Detail

Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: jeden z nejlepších nožů Santoku německé společnosti Güde univerzální kuchyňský nůž, s jehož pomocí čistě, profesionálně a bez námahy nakrájíte maso, ryby i zeleninu ručně ukováno z více než 300 vrstev oceli - jedné extrémně tvrdé, vysoce legované a druhé houževnaté, měkčí a flexibilní niklové nůž nemá žádné tvrdé jádro, běžné u jiných damaškových nožů, jedná se o tzv. divoký damašek proces kování trvá 2 dny, kdy výsledkem je čepel nejvyšší kvality a unikátního vzoru po ukování následuje dokončení ve více než 50 ručních operacích na rukojeť byl použit až 1500 let starý zkamenělý pouštní habr, jehož nádherná kresba dokonale podtrhuje unikátnost tohoto nože rukojeť je ergonomicky tvarovaná a je zakončena typickým výrazným zakončením Güde pro příjemnou a bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky každý nůž je unikátní jak vzorem čepele tak vzorem rukojeti součást jedné z nejpůsobivějších sérií kuchyňských nožů Güde - DAMASCUS baleno v dárkové krabičce, jejíž součástí je i lněný hadřík na čištění nože Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: damašková ocel materiál rukojeti: zkamenělý pouštní habr nevhodné do myčky na nádobí, čistěte po každém použití teplou vodou a osušte lněným hadříkem nepoužívejte kyselé nebo abrazivní čisticí prostředky neskladujte volně v zásuvce nepoužívejte řeznou plochu z kamene nebo keramiky, mohly by otupit nebo poškodit ostří

Objev podobné jako Santoku nůž DAMASCUS 18 cm, hnědá, Güde

cena 33713.0 Kč
Detail

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.

Objev podobné jako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

cena 1980.0 Kč
Detail

Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.

Objev podobné jako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm

cena 1980.0 Kč
Detail

Santoku nůž Gourmet HE Zwilling 18 cm

Tradiční japonský Santoku nůž ZWILLING® Gourmet s výbrusy na čepeli, pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 18 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem Výbrusy na čepeli SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 18 cm

Objev podobné jako Santoku nůž Gourmet HE Zwilling 18 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Santoku nůž Gourmet HE Zwilling 18 cm

Tradiční japonský Santoku nůž ZWILLING® Gourmet s výbrusy na čepeli, pro všestranné využití v kuchyni, s délkou čepele 18 cm. Nerezová ocel vysoce odolává korozi. Kalení mrazem FRIODUR® je unikátní způsob tvrzení, kdy je čepel ledována a výsledná ocel dosahuje vynikajících vlastností. Specifikace: Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem Výbrusy na čepeli SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Délka čepele: 18 cm

Objev podobné jako Santoku nůž Gourmet HE Zwilling 18 cm

cena 1031.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

cena 3793.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

cena 3793.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny pro profesionální i hobby kuchaře díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

cena 2884.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny, na jehož vzniku se podílel michelinský šéfkuchař Harald Rüssel díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí dřevo na rukojeti pochází z 80 let starých vinných sudů, je tedy velmi vyzrálé, tvrdé a téměř nezničitelné ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s dubovým dřevem, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA OAK každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: dubové dřevo nevhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA OAK 18 cm, hnědá, Güde

cena 3793.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny pro profesionální i hobby kuchaře díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

cena 2884.0 Kč
Detail

Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

Hlavní výhody: všestranný nůž pro krájení masa, ryb i zeleniny pro profesionální i hobby kuchaře díky výbrusům na čepeli se krájené potraviny na čepel nelepí splňuje požadavky pro použití v gastronomii ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení až v 55 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná, jemně leštěná rukojeť z houževnatého plastu hostaform, třemi nýty a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů ALPHA POM každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 18 cm délka rukojeti: 13 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: hostaform POM (plast) vhodné do myčky na nádobí

Objev podobné jako Santoku nůž ALPHA POM 18 cm, černá, Güde

cena 2278.0 Kč
Detail

Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

Hlavní výhody: poutavý design výbrusy na čepeli široká čepel výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 31,2 x 2,5 x 4,5 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky

Objev podobné jako Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

cena 1731.0 Kč
Detail

Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

Hlavní výhody: poutavý design výbrusy na čepeli široká čepel výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 31,2 x 2,5 x 4,5 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky

Objev podobné jako Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

cena 1731.0 Kč
Detail

Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

Hlavní výhody: poutavý design výbrusy na čepeli široká čepel výjimečná ostrost kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 31,2 x 2,5 x 4,5 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky

Objev podobné jako Santoku nůž PINK SPIRIT F.DICK 18 cm růžový

cena 1731.0 Kč
Detail

Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather

Bez praktického pouzdra se neobejde žádný vlastník kvalitního nože. Na váš Santoku nůž s čepelí 18 cm holandské značky Forged nabízíme designové pouzdro z hnědé kůže s černými akcenty. V pouzdru bude nůž bezpečně uložen a jeho čepel bude chráněna před nežádoucím otěrem a opotřebováváním. Jedná se nejen o funkční produkt, ale také stylový doplněk. V kolekci Leather si můžete vybrat pouzdra na nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10. Značka Forged je známá svými speciálními a nápaditými noži, které vyrábí kováři ručně z vysoce kvalitní japonské oceli. Oceníte nejen tento kvalitní materiál s dlouhou životností, ale také kvalitu zpracování. Nože Forged jsou ideální i jako dárek - jsou totiž baleny do elegantních dárkových krabiček z páleného dřeva. Hlavní výhody: Praktické pouzdro na Santoku nůž 18 cm Kolekce Leather značky Forged Surový vzhled hnědé kůže s černými akcenty Bezpečná manipulace i uložení Chrání čepel před tupením Zajímavý doplněk Ladí se stylem nožů Kvalitní materiál Dlouhá životnost V kolekci Leather pouzdra pro nože z řad Intense, Brute, Olive a VG10

Objev podobné jako Kožené pouzdro na Santoku nůž 18 cm Forged Leather

cena 232.0 Kč
Detail

Podívejte se také