Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Podívejte se také nuz santoku
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Podívejte se také Samura KAIJU Nůž Santoku 18 cm (SNKNS)
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Podívejte se také Tefal ICE FORCE nerezový nůž santoku 18 cm (K2320614)
Podívejte se také
- polystyren nuz
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- mosazne konzole apart 2 ks
- nuz kuchynsky univerzalni
- TESCOMA Nůž Santoku SONIC 16 cm
- Tescoma Nůž Santoku FEELWOOD, 17 cm
- FÜRI Nůž SANTOKU 17 cm (687124)
- FÜRI Nůž SANTOKU 13 cm (687147)
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- boxerske rukavice king cerna cerna cerna 12
- G21 Damascus Premium 13 cm, Santoku (6002297)
- Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4)
- Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
- Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
- Samura OKINAWA Nůž Santoku 17,5 cm (SNONS)
- Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm
- TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 20 cm (863049.00)
- TESCOMA Japonský nůž PRESTO SANTOKU 15 cm (863048.00)
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž IDÉAL 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, mosazné nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž SAVEUR 18 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž IDÉAL 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů IDÉAL Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž IDÉAL 10 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž EDONIST 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž EDONIST 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž EDONIST 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž EDONIST 20 cm, nerezové nýty, černá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z olivového dřeva s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů PROVENCAO Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž PROVENCAO 18 cm, nerezové nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí široké řady specializovaných nožů TOQUE Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž TOQUE 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž Santoku se širokou a pevnou čepelí ke krájení zeleniny, masa a ryb na silné kousky při přípravě zejména asijských pokrmů pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z polymerových vláken s nýty z nerezové oceli součástí řady 9 specializovaných nástrojů EDONIST Dodatečné informace: délka čepele: 180 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Santoku nůž EDONIST 18 cm, nerezové nýty, bílá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž s kratší čepelí, ideální na loupání, řezání, dekorování a přípravu ovoce a zeleniny pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 100 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Ořezávací nůž SAVEUR 10 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: kuchařský nůž se širokou a tuhou čepelí ke krájení zeleniny na nudličky, tyčinky, julienne nebo brunoise, ale také k sekání bylinek a plátkování masa pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Kuchařský nůž SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž se zoubkovanou čepelí, která si snadno a bez mačkání poradí s jakýmkoli druhem pečiva pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: nůž se zoubkovanou čepelí, která si snadno a bez mačkání poradí s jakýmkoli druhem pečiva pro náročné amatérské i profesionální kuchaře ručně leštěno - každý kus je řemeslným luxusem 100% kováno ve Francii z jednoho kusu oceli 4116 NITRO+ vysoce kvalitní ocel, vyztužená dusíkem pro lepší tvrdost, životnost čepele a antikorozní vlastnosti ergonomická rukojeť z Pakka dřeva s nýty z mosazi součástí široké řady specializovaných nožů SAVEUR Dodatečné informace: délka čepele: 200 mm materiál: nerezová ocel francouzské výroby 4116 NITRO+ s přidaným dusíkem není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Nůž na pečivo SAVEUR 20 cm, mosazné nýty, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Tento nůž je bezohledný kuchyňský válečník, který je připraven na všechna vaše přání. Japonské slovo "santoku" se zhruba označuje jako "tři ctnosti", což svědčí o všestrannosti tohoto nožového stylu a druhu řezů, kterými vyniká (řezání, rozkrájení a mletí). Čepel je obvykle kratší než kuchařský nůž, s výrazně odlišnou geometrií. Nůž Santoku je často prohlašován za fúzi mezi šéfkuchařským nožem a nakiri, což vám přináší výhody obou zmíněných. Vyšší faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější. SANTOKU je dokonalým společníkem při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem. Nepřekonatelné vlastnosti nože oceníte například při krájení cibule. Jelikož je špička čepele modelována podle japonského meče, je vhodná i pro přípravu pokrmů, které vyžadují použití špičky, a také pro dekorativní vyřezávání. Dlouhá čepel a 7hranná rukojeť japonského stylu vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Japonské umění, preciznost a nové technologie činí tento nůž z práškové damaškové oceli (damascus steel) jedinečným a nenapodobitelným. Zuiun je speciální edice, která byla vyrobena jako oslava stého výročí společnosti Kanetsugu. Nůž KIRITSUKE / Santoku ZUIUN má ultra ostré řezné jádro z japonské práškové oceli SPG2, které je velmi dobře chráněno proti korozi. Japonská prášková ocel SPG2 má dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella. Jádro z japonské práškové oceli SPG2 je vloženo mezi 62 vrstev 2 nerezových damascénských ocelí (damascus steel), které zajišťují mimořádnou odolnost a houževnatost. Dokonale vyvážená, přesně zúžená čepel japonského tvaru s třpytivým damascénským vzorem minimalizuje tření při řezu a zabraňuje přilepení krájeného materiálu k čepeli. Vzor připomínající vlnky na povrchu písečných dun v poušti je jedinečný, neopakovatelný a stane se symbolem vaší individuality. 7hranná rukojeť v japonském stylu poskytuje perfektní kontrolu nad řezem a efektivní podporu při krájení. Ebenové dřevo pakka-wood je díky vysoké vrstevnatosti přirozeně odolné a tvarově stabilní. Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou. Dokonalé vyvážení nože přináší komfort a zamezí únavě ruky. Nože Kanetsugu ZUIUN plně uspokojí vaši touhu po precizním nástroji japonského původu. Hlavní výhody: Robustní, velmi ostrý japonský nůž KIRITSUKE / Santoku Ze speciální edice Zuiun Všestranný - umožňuje řezání, rozkrájení a mletí Špička čepele modelována podle japonského meče 7hranná rukojeť poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení Dokonalý při práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem Prášková damašková ocel (damascus steel) Sub-Zero proces - speciální chlazení ostří na teplotu -70 °C nebo nižší, poskytuje vysokou tvrdost a houževnatost Je součástí repertoáru mnoha kuchařů Dlouhotrvající ostrost při tvrdosti R63 +/- 1 Rockwella Damascénský vzor tohoto nože je jedinečný a neopakovatelný Dokonalé vyvážení nože Odolné a tvarově stabilní ebenové dřevo pakka-wood Ozdobný čep rukojeti je decentní asijskou zdobnou metodou Nevhodné do myčky na nádobí Specifikace: Délka rukojeti: 135 mm Délka čepele: 180 mm Celková délka: 330 mm Hmotnost: 150 g Materiál: damašková ocel, dřevo pakka-wood Upozornění: Každý nůž je vyroben z přírodních materiálů. Každý kus z damascénské oceli je originální a nenapodobitelný, proto váš nůž nemusí vypadat přesně tak, jako na fotografii. Nůž, který obdržíte, bude stejně kvalitní a detailně opracovaný, ale může se mírně lišit.
Objev podobné jako Santoku nůž Kiritsuke Dellinger 18 cm
Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
Hlavní výhody: extrémní ostrost krájené potraviny si zachovávají svůj tvar a strukturu ručně broušená čepel pod úhlem 15° odolná čepel ze 3 vrstev oceli ručně leštěná rukojeť mimořádný design Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 180 mm celková délka: 320 mm doporučujeme pouze ruční mytí
Objev podobné jako Santoku nůž OKAMI Dellinger 18 cm
ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Nůž Santoku PROFESSIONAL "S" patří mezi nože asijského typu. Pyšní se širokou a především ostrou čepelí. Všechny nože Santoku vyráběné společností ZWILLING J. A. Henckels mají jemně leštěné ostří. Vyšší vyleštěná faseta snižuje tření, krájení je tak přesnější a vyžaduje méně úsilí. Tohoto všeuměla z asijské kuchyně lze použít hned třemi způsoby: pro přípravu masa, ryb i zeleniny. Excelentní ostří nože Santoku oceníte například při krájení rajčat, jejichž tvar i textura se během krájení nezmění. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Výjimkou nejsou ani nože Santoku, které mají speciální ostří. Pro broušení nožů Santoku značky ZWILLING jsou vhodné brusné kameny TWIN Stone Pro a TWIN Finishing Stone Pro. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Santoku nůž 18 cm Professional “S“
Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: japonský nůž YANAGIBA je ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny vhodný pro přípravu sushi, sashimi a dalších pokrmů vyžadujících precizní krájení vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi ostří nože je extrémně ostré, což umožňuje přesné krájení tenkých plátků ergonomická rukojeť z luxusního exotického dřeva Zebrano poskytuje pohodlný a bezpečný úchop krásný design s elegantní objímkou z materiálu ABS dobře vyvážený pro snadnou manipulaci a kontrolu robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při krájení ideální pro profesionální kuchaře i nadšence do vaření krásný a stylový doplněk do každé kuchyně Dodatečné informace: délka čepele: 240 mm materiál: nerezová ocel X50CrMoV15, exotické dřevo Zebrano, ABS není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: japonský nůž YANAGIBA je ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny vhodný pro přípravu sushi, sashimi a dalších pokrmů vyžadujících precizní krájení vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi ostří nože je extrémně ostré, což umožňuje přesné krájení tenkých plátků ergonomická rukojeť z luxusního exotického dřeva Zebrano poskytuje pohodlný a bezpečný úchop krásný design s elegantní objímkou z materiálu ABS dobře vyvážený pro snadnou manipulaci a kontrolu robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při krájení ideální pro profesionální kuchaře i nadšence do vaření krásný a stylový doplněk do každé kuchyně Dodatečné informace: délka čepele: 240 mm materiál: nerezová ocel X50CrMoV15, exotické dřevo Zebrano, ABS není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Hlavní výhody: japonský nůž YANAGIBA je ideální pro krájení ryb, masa a zeleniny vhodný pro přípravu sushi, sashimi a dalších pokrmů vyžadujících precizní krájení vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15, zaručující dlouhou životnost a odolnost proti korozi ostří nože je extrémně ostré, což umožňuje přesné krájení tenkých plátků ergonomická rukojeť z luxusního exotického dřeva Zebrano poskytuje pohodlný a bezpečný úchop krásný design s elegantní objímkou z materiálu ABS dobře vyvážený pro snadnou manipulaci a kontrolu robustní konstrukce zajišťuje stabilitu při krájení ideální pro profesionální kuchaře i nadšence do vaření krásný a stylový doplněk do každé kuchyně Dodatečné informace: délka čepele: 240 mm materiál: nerezová ocel X50CrMoV15, exotické dřevo Zebrano, ABS není vhodné do myčky na nádobí, doporučujeme ruční mytí a okamžité vysušení měkkým hadříkem nezapomeňte na pravidelné ostření
Objev podobné jako Japonský nůž YANAGIBA 24 cm, hnědá, Lion Sabatier
Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm
Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento všestranný asijský Santoku nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 18 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy.
Objev podobné jako Santoku nůž Profesional "S" Zwilling 18 cm
Podívejte se také
- Tefal Comfort nerezový nůž santoku 12,5 cm K2213644 (K2213644)
- Schwertkrone Solingen Nůž japonského typu Santoku 32 cm (MG72111)
- B.E.S. - Petrovice Prostěradlo Froté Ideal 90x200 - Zelený Tyrkys (18) (2-009-0103)
- B.E.S. - Petrovice Prostěradlo Froté Ideal 180x200 - Zelený Tyrkys (18) (2-009-0203)
- cerna kosile
- kalhoty top ten winner cerna cerna 130
- magnet 3pagen obuv stela cerna cerna 37
- HENDI nůž santoku 845035 (845035)
- HENDI nůž santoku 844274 (844274)
- topo divci tylova sukne cerna 140 cm
- ORION Nůž kuchyňský nerez/UH santoku MOTION 17 cm (831146)
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- TESCOMA AZZA Santoku 14cm 884531.00 (884531.00)
- de Buyer SANTOKU 17cm 4281.17 (4281.17)
- Laney MINI-LION (MINI-LION)
- venum challenger cerna
- antares mija cerna
- dkny zupan cerna
- cerna magneticka tabule
- navitel r600 cerna
- kolonozka standard cerna
- karta preziti cerna