Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SNDNSY)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Délka této čepele dosahuje celých 12,5 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm má délku čepele 12,5 cm Nůž typu: steakový nůž
Podívejte se také Samura BAMBOO Nůž na steaky 11 cm (SNBNSY)
Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm (SNMVNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Délka této čepele má v celku 12 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm Samura MO-V Nůž na steaky 12 cm vlastní čepel dlouhou 12 cm Typ nože: steakový nůž
Podívejte se také Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti laminát Ideální kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyně. Její délka je v celku 12 cm. Významné parametry kuchyňského nože Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) vlastní čepel dlouhou 12 cm Nůž typu: steakový nůž
Podívejte se také Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Podívejte se také
- Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
- Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
- Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
- Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
- Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
- Samura MO-V Stonewash Nůž na steaky 12 cm (SM-0031B) (SNMVSWNS)
- Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
- Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
- Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
- Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
- Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
- Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
- polystyren nuz
- nuz santoku
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- Klarstein VitAir, nástavec na steaky pro 10012291 + 10012292
- Samura BAMBOO Nůž na chleba 20 cm (SNBNCH)
- G21 Damascus Premium 13 cm, Santoku (6002297)
Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane ozdobou vašeho kuchyňského koutu. Nůž na zeleninu značky Samura se skvěle hodí na práci s jakoukoliv zeleninou. Její délka dosahuje celkem 12 cm. Klíčové znaky kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm má čepel o celkové délce 12 cm Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na rajčata 12 cm (SNDNR)
Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, nůž na pečivo Pořádný kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé kuchyňské výbavy. Nůž na pečivo od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení pečiva bez drobení, určitě ho ale využijete i na porcování jemného těsta. Její délka dosahuje celkem 20 cm. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm má délku čepele 20 cm Nůž typu: nůž na pečivo
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na chleba a pečivo 20 cm (SNDNCH)
Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti laminát Osobitý kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchyně. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od výrobce Samura se skvěle hodí na jednoduché krájení zeleniny. Délka čepele dosahuje celkem 9 cm. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm má čepel o celkové délce 9 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž na ovoce a zeleninu 9 cm (SNDNOZ)
Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,7 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí každé domácnosti. Japonský nůž od společnosti Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, od krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Délka této čepele je plných 16,7 cm. Důležité vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm má délku čepele 16,7 cm Typ nože: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Nakiri 16,7 cm (SNDNN)
Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelnou součástí kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky Samura se skvěle hodí pro pestrou škálu úkonů, jak pro krájení, tak pro drcení či sekání. Délka čepele je celých 15 cm. Podstatné parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm má délku čepele 15 cm Typ nože: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 15 cm (SNDNS15)
Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, japonský nůž, materiál rukojeti laminát Neobyčejný kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchařské výbavy. Japonský nůž od značky Samura se skvěle hodí pro širokou paletu úkonů, včetně krájení masa a zeleniny až po drcení či sekání. Velikost čepele má plných 17,5 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm nabízí čepel o délce 17,5 cm Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Nůž Santoku 17,5 cm (SNDNS)
Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 16,5 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti laminát Kvalitní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Vykosťovací nůž značky Samura se skvěle hodí pro snadné vykostění masa. Délka této čepele dosahuje plných 16,5 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm má délku čepele 16,5 cm Nůž typu: vykosťovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Vykosťovací nůž 16,5 cm (SNDVN)
Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Vynikající kuchyňský nůž bude skvělým doplňkem každé kuchyně. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, od náročného dělení masa na plátky po krájení sýrů. Velikost čepele dosahuje celkem 20 cm. Důležité parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm má čepel o celkové délce 20 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž 20 cm (SNDSN)
Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Skvělý kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele má v celku 15 cm. Zásadní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm má čepel o délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Univerzální nůž 15 cm (SNDUN15)
Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm (SNDUN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti laminát Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od značky Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Její délka dosahuje plných 12,5 cm. Zajímavé přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm nabízí čepel o délce 12,5 cm Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Univerzální nůž 12,5 cm (SNDUN)
Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti laminát Excelentní kuchyňský nůž bude okrasou kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od firmy Samura se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Délka čepele dosahuje plných 20 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm má délku čepele 20 cm Typ nože: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Plátkovací nůž 20 cm (SNDPN)
Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Extra ostrá čepel je nutností nejen při krájení vašeho oblíbeného steaku, ale pro všechny druhy masových pokrmů. Špičkový nůž od značky Wüsthof ocení zejména milovníci masa a grilovaných pokrmů. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 12 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 10,9 cm Celková délka: 22,9 cm Váha: 84 g
Objev podobné jako Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Extra ostrá čepel je nutností nejen při krájení vašeho oblíbeného steaku, ale pro všechny druhy masových pokrmů. Špičkový nůž od značky Wüsthof ocení zejména milovníci masa a grilovaných pokrmů. Specifikace: Přirozené vyvážení díky hlavě a plně kované rukojeti Plná ochrana prstů zajišťuje bezpečnější práci Kované z jednoho kusu nerezové oceli WÜSTHOF Kované v Solingenu, Německo Čepel: Materiál: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) Tvrdost: 58 Rockwell PEtec (Precision Edge Technology) Manuální finální leštění Brusný úhel: 28° Rukojeť: Materiál: POM (syntetika) Tři nýty: nerez ocel Barva: bílá Parametry: Délka čepele: 12 cm Výška čepele: 2 cm Délka rukojeti: 10,9 cm Celková délka: 22,9 cm Váha: 84 g
Objev podobné jako Nůž na steaky Classic White Wüsthof 12 cm
Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti laminát Prvotřídní kuchyňský nůž se stane skvělým doplňkem každé kuchařské výbavy. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, od tuhého masa až po měkké sýry. Její délka má v celku 24 cm. Stěžejní vlastnosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm má čepel o délce 24 cm Nůž typu: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS Šéfkuchařský nůž GRAND 24 cm (SNDSNG)
Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm (SND67NS7)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 17,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Výborný kuchyňský nůž bude neodmyslitelným prvkem každé domácnosti. Kuchařský nůž od výrobce Samura se skvěle hodí na precizní krájení všech potravin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka čepele má plných 17,5 cm. Důležité přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm má délku čepele 17,5 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nůž Santoku 17,5 cm (SND67NS7)
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, fialová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, fialová, Wüsthof
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, fialová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, fialová, Wüsthof
Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 9,8 cm, nůž na ovoce a nůž na zeleninu, materiál rukojeti micarta Prvotřídní kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchařské výbavy. Nůž na ovoce a Nůž na zeleninu od společnosti Samura se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Velikost čepele dosahuje v celku 9,8 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm vlastní čepel dlouhou 9,8 cm Typ nože: nůž na ovoce a nůž na zeleninu
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu 9,8 cm (SND67NOZ)
Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 24,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane hvězdou každé domácnosti. Kuchařský nůž od firmy Samura se skvěle hodí na zpracování všech typů surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Velikost čepele je plných 24,5 cm. Základní parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm má čepel o celkové délce 24,5 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Šéfkuchařský nůž GRAND 24,5 cm (SND67SN)
Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 19 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti micarta Výtečný kuchyňský nůž se stane perfektním doplňkem každé kuchyňské výbavy. Plátkovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro tvoření přesných plátků. Její délka má v celku 19 cm. Zajímavé funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) má čepel o celkové délce 19 cm Nůž typu: plátkovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Plátkovací nůž 19 cm (Mikarta) (SND67PNM)
Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti micarta Perfektní kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem každé kuchyně. Univerzální nůž od společnosti Samura se skvěle hodí na každou činnost kterou od nože očekáváte. Délka této čepele je celých 15 cm. Rozhodující parametry kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm má čepel o celkové délce 15 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž 15 cm (SND67UN)
Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 23 cm, nakrajovací nůž, materiál rukojeti micarta Praktický kuchyňský nůž se stane hvězdou vaší kuchařské výbavy. Nakrajovací nůž od výrobce Samura se skvěle hodí pro snadné krájení ovoce a zeleniny. Délka této čepele dosahuje plných 23 cm. Základní přednosti kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm má délku čepele 23 cm Nůž typu: nakrajovací nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Nářezový nůž TANTO 23 cm (SND67NN)
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v silné, hluboké, hřejivé a odvážné barvě koření sumac, která vám dodá odvahu a povzbudí tvořivost Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v sebevědomé a zábavné korálově broskvové barvě, která přípravu jídla příjemně osvěží Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v silné, hluboké, hřejivé a odvážné barvě koření sumac, která vám dodá odvahu a povzbudí tvořivost Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v sebevědomé a zábavné korálově broskvové barvě, která přípravu jídla příjemně osvěží Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20,8 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti micarta Pořádný kuchyňský nůž patří do vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od značky Samura se skvěle hodí na náročnou práci se všemi typy surovin, problém mu tak nečiní problém jemný sýr ani tvrdá zelenina. Délka této čepele má v celku 20,8 cm. Podstatné funkce kuchyňského nože Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm nabízí čepel o délce 20,8 cm Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař 20,8 cm (SND67KNES)
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, růžová himalájská sůl, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v barvě růžová himalájská sůl, která vám vykouzlí na tváři úsměv pokaždé, když jej vezmete do ruky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, růžová himalájská sůl, Wüsthof
Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, růžová himalájská sůl, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostrý nůž nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovává dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v barvě růžová himalájská sůl, která vám vykouzlí na tváři úsměv pokaždé, když jej vezmete do ruky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na steaky CLASSIC COLOUR 12 cm, růžová himalájská sůl, Wüsthof
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
Nože značky Samura jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Pro rukojeti se používají nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Tento kuchařský nůž má těžkou rukojeť, širokou a dlouhou čepel se středovou špičkou. Snadno s ním nasekáte zelí, nakrájíte zeleninu a bylinky, a stejně tak snadno s ním můžete nakrájet maso, ryby a drůbež. Tento kuchařský nůž je nezbytnou součástí výbavy každého kuchaře. Produktová řada Samura Damascus 67 je vrcholem japonského minimalismu. Je to nejkrásnější ze všech sérií, nože jsou tenké a disponují ostrou čepelí a ergonomickou oválnou rukojetí. Hlavní výhody nožů Samura: vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů) rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity Specifikace: Celková délka: 33 cm Délka čepele: 20,8 cm Hmotnost: 195 g Materiál čepele: damašková ocel Materiál rukojeti: Micarta Doporučuje se ruční mytí
Objev podobné jako Kuchařský nůž DAMASCUS 67 Samura 20,8 cm
KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12,5 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Tento nůž je součástí dvanáctidílné řady kovaných kuchařských nožů nejvyšší kvality. Nože z této řady splňují i nejnáročnější požadavky profesionálů, stejně dobře se však uplatní i v kuchyni běžné domácnosti. Materiál čepele: Speciální francouzská ocel s obsahem 0,50%C, 14,50%Cr, 0,70%Mo, 0,12%V. Střenka: Dělená, vyrobená ze speciální plastické hmoty se zvýšenou odolností proti teplotě. Opracování rukojeti zaručuje odstranění veškerých nehygienických spár, které by se mohly vyskytnout mezi kovovou a plastovou částí rukojeti. Zpracování:Čepele jsou vykovány za tepla, zakaleny a popuštěny, aby bylo dosaženo velmi jemné struktury materiálu. Po dokonalém vybroušení je zaručena dlouhá trvanlivost ostří. Tvrdost min. 52 HRc.
Objev podobné jako KDS Nůž kuchařský na steaky 4,5 KING'S ROW (1820.00)
G21 Gourmet Damascus Nůž 18 cm
Nože z damaškové oceli v kuchyni? Ano, je to skvělá volba. Damascénská ocel má jednak vyšší tvrdost a odolnost vůči opotřebení, díky vzácné a unikátní kresbě oceli navíc získáte jedinečnou kombinaci krásy a luxusu s vynikajícími řeznými vlastnostmi. Vysoce kvalitní kuchyňský nůž G21 Gourmet Damascus o délce 18 cm z damascénské oceli s vámi bude krájet, ořezávat i porcovat. Z běžného vaření vytvoří zábavu, kterou ocení každý správný kuchař i nenasytný strávník. Technické údaje: délka čepele: 18 cm materiál: damašková 67vrstvá ocel VG-10 zkouška tvrdosti podle Rockwella: 60 HRC materiál rukojeti: Micarta certifikace: LFGB Obsah balení: 1 x nůž rozměry balení: 9 x 37,5 x 3,5 cm hmotnost balení: 0,45 kg
Objev podobné jako G21 Gourmet Damascus Nůž 18 cm
Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Sada Silverpoint obsahuje: 6x nůž na steaky GOURMET, čepel 12 cm, č. výr.: 4050 V této sadě najdete 6 ks nožů, které jsou díky extra ostré čepeli ideální pro krájení steaků a dalších masových pokrmů. Využít je můžete nejen při rodinné večeři, ale také například při grilování. Pohodlně s nimi nakrájíte i velké kusy tužšího masa. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce…
Objev podobné jako Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Sada Silverpoint obsahuje: 6x nůž na steaky GOURMET, čepel 12 cm, č. výr.: 4050 V této sadě najdete 6 ks nožů, které jsou díky extra ostré čepeli ideální pro krájení steaků a dalších masových pokrmů. Využít je můžete nejen při rodinné večeři, ale také například při grilování. Pohodlně s nimi nakrájíte i velké kusy tužšího masa. Série Gourmet Kvalitní, dobře vyvážené nože vyrobené v Solingenu Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Laserem precizně vyřezané z ocelového pásu Celokovová jádra nožů s délkou čepele 12 cm a větší Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 56–57 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Gourmet představuje kvalitní nože značky WÜSTHOF v oblíbeném tradičním designu tří nýtů. Jejichž čepele jsou precizně vyřezávány laserem z ocelového pásu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Vyráběny jsou ve 12 až 14 krocích. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Rukojeť nožů Gourmet je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Trn nože je laserem vyřezáván z ocelového pásu. Následně je kalen 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazuje na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 56–57° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kameny WÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce…
Objev podobné jako Sada nožů na steaky 6dílná WÜSTHOF Gourmet
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer má tradici již od roku 1830 a je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je vyrobena z kvalitní těžké oceli s povrchovou úpravou na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Jak pečovat o pánve MINERAL B: Ocelové pánve de Buyer jsou pánve na celý život a mají také celoživotní záruku. Ta se však nevztahuje na reklamace způsobené špatným používáním. Před prvním použitím si proto prosím pečlivě přečtěte návod. Ocel je přírodní materiál a pánve jsou vyráběny ručně. Mohou mít tedy drobné přirozené estetické nedokonalosti. Před prvním použitím pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou. Odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte. Pánev tzv. vypalte, na postup se můžete podívat ve videu vpravo. Zapněte plotýnku na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout). Nechte pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití. Pánev stačí po použití vytřít papírovou utěrkou, naolejovaný povrch pánev chrání. Skladujte na suchém místě. Mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky ani ji nenechávejte odmočit!!! Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve. U indukce nenechávejte pánev ohřívat prázdnou a nevyužívejte funkci booster, použijte nižší výkon.
Objev podobné jako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer má tradici již od roku 1830 a je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je vyrobena z kvalitní těžké oceli s povrchovou úpravou na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Jak pečovat o pánve MINERAL B: Ocelové pánve de Buyer jsou pánve na celý život a mají také celoživotní záruku. Ta se však nevztahuje na reklamace způsobené špatným používáním. Před prvním použitím si proto prosím pečlivě přečtěte návod. Ocel je přírodní materiál a pánve jsou vyráběny ručně. Mohou mít tedy drobné přirozené estetické nedokonalosti. Před prvním použitím pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou. Odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte. Pánev tzv. vypalte, na postup se můžete podívat ve videu vpravo. Zapněte plotýnku na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout). Nechte pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití. Pánev stačí po použití vytřít papírovou utěrkou, naolejovaný povrch pánev chrání. Skladujte na suchém místě. Mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky ani ji nenechávejte odmočit!!! Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve. U indukce nenechávejte pánev ohřívat prázdnou a nevyužívejte funkci booster, použijte nižší výkon.
Objev podobné jako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer má tradici již od roku 1830 a je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je vyrobena z kvalitní těžké oceli s povrchovou úpravou na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Jak pečovat o pánve MINERAL B: Ocelové pánve de Buyer jsou pánve na celý život a mají také celoživotní záruku. Ta se však nevztahuje na reklamace způsobené špatným používáním. Před prvním použitím si proto prosím pečlivě přečtěte návod. Ocel je přírodní materiál a pánve jsou vyráběny ručně. Mohou mít tedy drobné přirozené estetické nedokonalosti. Před prvním použitím pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou. Odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte. Pánev tzv. vypalte, na postup se můžete podívat ve videu vpravo. Zapněte plotýnku na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout). Nechte pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití. Pánev stačí po použití vytřít papírovou utěrkou, naolejovaný povrch pánev chrání. Skladujte na suchém místě. Mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky ani ji nenechávejte odmočit!!! Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve. U indukce nenechávejte pánev ohřívat prázdnou a nevyužívejte funkci booster, použijte nižší výkon.
Objev podobné jako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 28 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Ocelová pánev na steaky Mineral B Element je vyrobena v rustikálním designu odkazujícím na ručně kované pánve. Je opatřena rozšířenými okraji a jemnými rýhami na vnitřní straně, jež vytvářejí pravidelný vzor. Francouzská společnost de Buyer, jež pánev vyrábí, je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Mineral B Element je série ocelových pánví francouzské firmy de Buyer. Společnost de Buyer má tradici již od roku 1830 a je celosvětově uznávaná především v profesionální sféře, kde jsou ocelové pánve velmi oblíbené pro jejich nenahraditelné vlastnosti při restování masa či zeleniny. Řada pánví Mineral B Element je vyrobena z kvalitní těžké oceli s povrchovou úpravou na bázi včelího vosku. Ten je chrání před zoxidováním a zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se navíc s každým dalším použitím zlepšují. Pánve jsou určeny na všechny typy varných zdrojů včetně indukce. Ocelové pánve Mineral B Element jsou 100% přírodní, EKO-logické a recyklovatelné. Pánve z řady Mineral B Element lze používat v troubě pouze na krátké dopékání, a to maximálně na 10 minut do teploty 180°C. V případě delšího pobytu pánve v troubě by mohlo dojít k poškození lakované rukojeti. Pokud preferujete pánev, kterou lze používat i v troubě na neomezeně dlouhou dobu, zvolte raději pánev ze série Mineral B Element PRO nebo pánev French Collection B Element. Pánve Mineral B Element ve stručnosti: Pánve jsou ideální na prudké restování masa či zeleniny a grilování. Na křupavé palačinky a dokonalé omelety. Ocel je 100% přírodní materiál s povrchovou úpravu založenou na včelím vosku. Pánve Mineral B Element nejsou opatřeny žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahují PFOA ani PTFE. Bez přidaných chemikálií - výroba šetrná k životnímu prostředí. Ekologické a recyklovatelné. Molekuly železa z pánve jsou zdraví prospěšné. Pánve lze používat při velmi vysokých teplotách, při kterých se připravovaný pokrm velmi rychle zatáhne a nedojde k úniku vitamínů ani výživných látek. Čím více se pánev používá, tím lepší jsou její nepřilnavé vlastnosti. Vynikající tepelná vodivost. Robustní provedení, velmi dlouhá životnost. Jak pečovat o pánve MINERAL B: Ocelové pánve de Buyer jsou pánve na celý život a mají také celoživotní záruku. Ta se však nevztahuje na reklamace způsobené špatným používáním. Před prvním použitím si proto prosím pečlivě přečtěte návod. Ocel je přírodní materiál a pánve jsou vyráběny ručně. Mohou mít tedy drobné přirozené estetické nedokonalosti. Před prvním použitím pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou. Odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte. Pánev tzv. vypalte, na postup se můžete podívat ve videu vpravo. Zapněte plotýnku na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout). Nechte pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití. Pánev stačí po použití vytřít papírovou utěrkou, naolejovaný povrch pánev chrání. Skladujte na suchém místě. Mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky ani ji nenechávejte odmočit!!! Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve. U indukce nenechávejte pánev ohřívat prázdnou a nevyužívejte funkci booster, použijte nižší výkon.
Objev podobné jako Ocelová pánev na steaky Mineral B Element O 24 cm de Buyer
Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, fialová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostré nože nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovávají dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí V sadě: 4x nůž na steaky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, fialová, Wüsthof
Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, fialová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostré nože nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovávají dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v čisté a zářivé fialové barvě, která vás vždy pozitivně naladí V sadě: 4x nůž na steaky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, fialová, Wüsthof
Pánev grilovací litinová na steaky se žebrováným dnem - pr. 24 cm - ORION
Solidní litinová grilovací pánev s žebrováním. Grilovací pánev z litiny vám pomůže při přípravě chutných pokrmů z masa, zeleniny, brambor. Pánev s hotovým pokrmem můžete umístit na jakékoli prkénko a rovnou na ní jídlo servírovat. Ozvláštníte tak běžné stolování a podávání pokrmů. Doporučujeme používání kuchyňské chňapky. Můžete připravovat pokrmy v troubě, na sporáku i na přímém ohni. Vhodná také na indukci. Opatřena dvěma výlevkami. Litina je specifická na údržbu, před a po použití je NUTNÉ povrch pánve ošetřit jedlým olejem, tak se zamezí vzniku rzi, což nemůže být předmětem reklamace. Nenechávejte ve vlhku! Materiál: litina Rozměry: pr. 24 cm, v. 4,7 cm.
Objev podobné jako Pánev grilovací litinová na steaky se žebrováným dnem - pr. 24 cm - ORION
Grilovací koření na steaky 50 g BIO SONNENTOR
Jednoduchá a aromatická směs na grilování masa. Můžete ji použít ale i na zeleninu.
Objev podobné jako Grilovací koření na steaky 50 g BIO SONNENTOR
Sada příborů na steaky STEAKTOOLS Höfats 8 ks
Hlavní výhody: masivní a dokonale vyvážené příbory vykované z jednoho kusu ostrá čepel s vroubkovaným ostřím elegantní dřevěná krabička dělá ze sady dokonalý dárek V sadě: 4x steakový nůž 4x steakové vidličky 1x dřevěná krabička Další informace: rozměry: 25 × 17 × 5 cm hmotnost: 1 kg matná a kartáčovaná nerezová ocel
Objev podobné jako Sada příborů na steaky STEAKTOOLS Höfats 8 ks
Sada příborů na steaky STEAKTOOLS Höfats 8 ks
Hlavní výhody: masivní a dokonale vyvážené příbory vykované z jednoho kusu ostrá čepel s vroubkovaným ostřím elegantní dřevěná krabička dělá ze sady dokonalý dárek V sadě: 4x steakový nůž 4x steakové vidličky 1x dřevěná krabička Další informace: rozměry: 25 × 17 × 5 cm hmotnost: 1 kg matná a kartáčovaná nerezová ocel
Objev podobné jako Sada příborů na steaky STEAKTOOLS Höfats 8 ks
Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, sametově ústřicová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostré nože nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovávají dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v nenásilné, uvolněné, sametově ústřicové barvě, která do vaší kuchyně přinese klid a pohodu V sadě: 4x nůž na steaky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, sametově ústřicová, Wüsthof
Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostré nože nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovávají dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v silné, hluboké, hřejivé a odvážné barvě koření sumac, která vám dodá odvahu a povzbudí tvořivost V sadě: 4x nůž na steaky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, sumacově červená, Wüsthof
Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Hlavní výhody: extra ostré nože nejen na steaky, ale pro jakýkoliv masový pokrm kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní oceli Wüsthof s tvrdostí 58 HRC na Rockwellově stupnici díky nejmodernější technologii broušení PEtec si zachovávají dlouhodobou extrémní ostrost finální leštění je prováděno ručně plná ochrana prstů a dokonalé vyvážení zajišťují bezpečnou práci na omak příjemná rukojeť se sametovou povrchovou úpravou součástí kolekce CLASSIC COLOUR v sebevědomé a zábavné korálově broskvové barvě, která přípravu jídla příjemně osvěží V sadě: 4x nůž na steaky Dodatečné informace: délka čepele: 12 cm šířka čepele: 2 cm délka rukojeti: 9,8 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: syntetický materiál se sametovou povrchovou úpravou nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nože na steaky CLASSIC COLOUR, sada 3 ks, 12 cm, korálově broskvová, Wüsthof
Podívejte se také
- Samura MO-V Nůž na rajčata 12 cm (SNMVNR)
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- Nůž G21 Gourmet Damascus 17 cm (NB-D1091)
- Nůž G21 Gourmet Damascus 13 cm (NB-D1092)
- Steaky (978-80-7541-254-6)
- Samura KAIJU Nůž na ovoce a zeleninu 7,8 cm (SNKNOZ)
- Samura BAMBOO Nůž na ovoce a zeleninu 8 cm (SNBNOZ)
- Samura Keramický nůž na ovoce 7,5 cm (SC-0011GRN) (SNKNOG)
- lednice 125 cm
- Samura SHADOW Univerzální nůž 15 cm (SNSHUN15)
- Samura BAMBOO Santoku nůž 14 cm (SNBNSU4)
- Samura SHADOW Plátkovací nůž 19,6 cm (SNSHPN)
- Samura Keramická brusná tyč 25 cm (SNKBT)
- Samura SHADOW Nůž Nakiri 17 cm (SNSHNN)
- Samura BLACKSMITH Nůž Nakiri 17 cm (SNBLNN)
- Samura KAIJU Nůž Nakiri 17 cm (SNKNNI)
- Samura BAMBOO Nůž Santoku 16 cm (SNBNSU)
- Samura GOLF Plátkovací nůž 25 cm (SNGPN)
- Samura SHADOW Univerzální nůž 12 cm (SNSHUN)
- Samura SHADOW Šéfkuchařský nůž 28 cm (SNSHSN)