Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Nůž vlnitý - zoubky - čepel 11 cm - ORION
Jeden z nejuniverzálnějších nožů pro vaši kuchyni. Kuchyňský nůž tzv. svačinový se zubatým ostřím najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Díky zoubkům se bezvadně hodí pro krájení pečiva, ale i zeleniny, jako třeba rajčat, okurek atd. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 21,5 cm, š. čepele 1,5 cm, d. čepele 11 cm.
Podívejte se také polystyren nuz
Nůž dortový cukrářský vlnitý - čepel 28 cm - ORION
Cukrářský dortový nůž se zoubkovým ostřím. Kuchyňský dortový nůž ostřím je skvělý na prožezávání korpusů ažd do velikosti 28 cm naráz. Také pomůže při nanášení krémů a polev na korpusy dortů a s jejich krájením. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 39 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 28 cm.
Podívejte se také nuz santoku
ORION Nůž svačinový vlnitý CLASSIC 11 cm (831161)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 11 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Výtečný kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Univerzální nůž značky ORION se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Délka čepele dosahuje celkem 11 cm s šířkou 15 mm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je dokonale vyvážená a rovněž výborně padne do ruky. Podstatné funkce kuchyňského nože ORION Nůž svačinový vlnitý CLASSIC 11 cm ORION Nůž svačinový vlnitý CLASSIC 11 cm nabízí čepel o délce 11 cm Rukojeť z pevného plastového materiálu Univerzální typ kuchyňského nože
Podívejte se také odizolovaci nuz
Podívejte se také
- pavane nuz
- nuz kuchynsky univerzalni
- Bino Krabička na zoubky
- Orion Orion Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety BLACK
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- Orion Miska nerez do vodní lázně 11 cm
- Orion Termobrašna Grid, 43,5 x 11 x 33 cm
- forma kov kolacova pr 11 cm 6 ks orion
- Dětské zoubky (978-80-739-0851-5)
- Dětské zoubky (978-80-7390-851-5)
- samolepky na dozy 11 orion
- Orion Fondue litina, 11 dílů
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Strouhanka BLACK (153678)
- ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Cukr BLACK (153673)
- DUVO+ Kartáč s otočnými zoubky 17 × 10cm (CHPhk0267nad)
- ORION Fondue litina 11 dílů (111176)
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- ORION Forma kov koláčová TARTLETS pr. 11 cm 6 ks (123216)
- Už si čistíme zoubky: Motivační samolepky pro děti (8594184925966)
Nůž dortový cukrářský hladký - čepel 28 cm - ORION
Kuchyňský dortový nůž se hladkým ostřím o délce čepele 28 cm. Kuchyňský dortový nůž s hladkým ostřím je skvělý pro nanášení krémů, včetně tzv. polonaháčů. Pomůže ale i s prořezáváním korpusů do velikosi až 28 cm. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 39 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 28 cm.
Objev podobné jako Nůž dortový cukrářský hladký - čepel 28 cm - ORION
Kuchyňský keramický nůž - CERMASTER - čepel 12,5 cm - ORION
Nůž kuchyňský keramický s tvarovaným držadlem. Keramická čepel je extrémně ostrá, nelepí, neničí vitamíny. Nože jsou hygienické, nepohlcují pachy, brání rozmnožování bakterií. Kuchyňský nůž Cermaster Ostrý kuchyňský keramický nůž s čepelí délky 12,5 cm je ideální volbou pro vaše každodenní krájení ovoce, zeleniny, masa, uzenin i sýrů. Proč si vybrat keramický nůž? Extrémně ostrý a nelepí - dokonalé pro dokonalé krájení ovoce a zeleniny bez zbytečného poranění a nečistot. Neškodí vitamínům - keramická čepel nepropouští žádné chemické látky a neovlivňuje tak obsah živin ve vašem jídle. Hygienický - keramické nože neabsorbují pachy a brání rozmnožování bakterií. Dobře vyvážený a pohodlný - plastová rukojeť je tvarována tak, aby přesně padla do vaší ruky a umožňovala pohodlné krájení. Vysoce odolný - keramická čepel vyrobená z netříštivého oxidu zirkonia je extrémně tvrdá a vydrží ostrý dlouhou dobu. Keramický nůž Cermaster je vynikajícím pomocníkem při krájení tenkých a rovnoměrných plátků například u měkkých potravin. Nemusíte se bát použít ho ani při krájení zralých rajčat, protože si s nimi snadno poradí. Materiál: oxid zirkonia Délka (cm): 23 Hmotnost (g): 49,2 Délka čepele (cm): 12,5 Materiál rukojeti: plast Použití: univerzální Odpovědi na nejčastější otázky: Můžu nožem krájet tvrdé potraviny? Keramické nože jsou ideální pro krájení ovoce, zeleniny, masa, uzenin i sýrů. Pokud potřebujete krájet tvrdší suroviny, doporučujeme použít nůž s ocelovou čepelí. Mohu nožem krájet v myčce na nádobí? Ano, keramický nůž lze umýt v myčce na nádobí. Doporučujeme však mýt ho odděleně od ostatních příborů a nádobí a důkladně ho vysušit poté. Jak dlouho vydrží ostrost nože? Keramický nůž má extrémně tvrdou čepel, která vydrží ostrá dlouhou dobu. Nepotřebuje časté broušení jako nože s ocelovou čepelí. Ale pravidelným používáním se čepel postupně obrušuje. Zvolte si kvalitní keramický nůž Cermas
Objev podobné jako Kuchyňský keramický nůž - CERMASTER - čepel 12,5 cm - ORION
KDS Nůž svačinový vlnitý 11 cm (1444.TC)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11 cm, mazací nůž, materiál rukojeti plast Excelentní kuchyňský nůž bude praktickou součástí vaší kuchařské výbavy. Délka čepele dosahuje v celku 11 cm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je výborně vyvážená a k tomu úžasně padne do vaší dlaně. O špičkové kvalitě tohoto kuchyňského nože svědčí často sledované ocenění spotřebitelského časopisu dTest. Klíčové přednosti kuchyňského nože KDS Nůž svačinový vlnitý 11 cm KDS Nůž svačinový vlnitý 11 cm nabízí čepel o délce 11 cm Rukojeť z velmi pevného plastu Nůž typu: mazací nůž
Objev podobné jako KDS Nůž svačinový vlnitý 11 cm (1444.TC)
Nůž nerez/UH svačinový vlnitý CLASSIC 11 cm
Kuchyňský nůž svačinový se zubatým ostřím najde ve vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné.
Objev podobné jako Nůž nerez/UH svačinový vlnitý CLASSIC 11 cm
ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm (831163)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, plátkovací nůž, materiál rukojeti plast Skvělý kuchyňský nůž bude hvězdou vaší kuchařské výbavy. Plátkovací nůž od značky ORION se skvěle hodí pro tvorbu precizních plátků. Její délka dosahuje celých 28 cm při šířce 20 mm. Příjemně lehká rukojeť z pevného plastu je solidně vyvážená a rovněž dobře padne do ruky. Základní funkce kuchyňského nože ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm má délku čepele 28 cm Rukojeť z pevného plastového materiálu Nůž typu: plátkovací nůž
Objev podobné jako ORION Nůž dortový vlnitý CLASSIC 28 cm (831163)
Nůž kuchyňský nerez/UH CLIC 11 cm - ORION
Kuchyňský nůž klasického provedení najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 22 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 11 cm. Kuchyňský nůž klasického provedení najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 22 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 11 cm.
Objev podobné jako Nůž kuchyňský nerez/UH CLIC 11 cm - ORION
ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 11 cm (831157)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 11 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž se stane praktickou součástí každé kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od firmy ORION se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje menší výbavu s vyšší univerzálností. Délka této čepele má celých 11 cm a to při šířce 20 mm. Příjemně lehká rukojeť z tvrdého plastu je dokonale vyvážená a rovněž dobře padne do vaší dlaně. Nejdůležitější vlastnosti kuchyňského nože ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 11 cm ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 11 cm má čepel o celkové délce 11 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako ORION Nůž kuchyňský CLASSIC 11 cm (831157)
ORION Nůž nerez/UH vlnité ostří (831122)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 10 cm, nůž na zeleninu, materiál rukojeti plast Znamenitý kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchyně. Nůž na zeleninu od výrobce ORION se skvěle hodí na precizní porcování zeleniny. Délka čepele má celých 10 cm. Rukojeť s minimální hmotností z tvrdého plastu je solidně vyvážená a kromě toho úžasně padne do vaší dlaně. Rozhodující vlastnosti kuchyňského nože ORION Nůž nerez/UH vlnité ostří ORION Nůž nerez/UH vlnité ostří má čepel o celkové délce 10 cm Odolná plastová rukojeť Typ nože: nůž na zeleninu
Objev podobné jako ORION Nůž nerez/UH vlnité ostří (831122)
Nůž s vlnitým ostřím na zeleninu - ORION
Nůž s vlnitým ostřím nakrájí zeleninu na vlnité plátky nebo mřížky. Nůž s vlnitým ostřím nakrájí zeleninu na vlnité plátky nebo mřížky. Lépe se hodí na měkčí zeleninu - okurek, cuketa,... Ale poradí si s mrkví, bramborem,... Materiál: kov, plast. Rozměry: délka 23 cm, délka ostří 10 cm.
Objev podobné jako Nůž s vlnitým ostřím na zeleninu - ORION
KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 (8594861224108)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 28 cm, dortový nůž, materiál rukojeti plast Kvalitní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Dortový nůž od firmy KDS je ideální pro krájení dortových korpusů, porcování a dokonce rozmazávání krémů. Její délka má celých 28 cm. Příjemně lehká rukojeť z tuhého plastu je dokonale vyvážená a také náramně padne do dlaně. Nejdůležitější přednosti kuchyňského nože KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 vlastní čepel dlouhou 28 cm Rukojeť z pevného plastu Nůž typu: dortový nůž
Objev podobné jako KDS 2241 nůž dortový vlnitý 11 (8594861224108)
TESCOMA nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm
Nůž s keramickou čepelí VITAMINO značky Tescoma - perfektní univerzální kuchyňský nůž zejména pro krájení a porcování čerstvého ovoce a zeleniny. Špičková keramická čepel nože neničí cenné vitamíny i nutriční látky obsažené v čerstvém ovoci a zelenině. Krájené potraviny nevadnou ani nehnědnou, nemění chuť ani vůni a zůstávají déle svěží. Nože s keramickou čepelí VITAMINO jsou nejlepší volbou zejména pro ovocné, zeleninové, dětské a dietní pokrmy. Nůž je velmi ostrý a při běžném používání se netupí i nikdy nerezaví. Vhodné do myčky nádobí. Záruka 3 roky. Materiál: prvotřídní keramická čepel, rukojeť a pouzdro z odolného plastu. Celková délka 22 cm, délka čepele 12 cm.
Objev podobné jako TESCOMA nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm
KDS Vlnitý nůž 11,5 cm (3050.TC)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11,5 cm, dekorační nůž, materiál rukojeti plast Skvělý kuchyňský nůž se stane hvězdou každé kuchařské výbavy. Její délka má celých 11,5 cm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je perfektně vyvážená a nadto úžasně padne do dlaně. Klíčové přednosti kuchyňského nože KDS Vlnitý nůž 11,5 cm KDS Vlnitý nůž 11,5 cm má délku čepele 11,5 cm Kvalitní rukojeť z hutného plastu Typ nože: dekorační nůž
Objev podobné jako KDS Vlnitý nůž 11,5 cm (3050.TC)
Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm (T-1033)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 14 cm, celková délka 13 cm Poohlížíte se po spolehlivém noži s pevnou čepelí? Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm je jednoduchý model, který vás oslní svou kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 13 cm. Nůž FEDUS ohromí kvalitou a odolností, díky které zůstane dlouho ostrý. Hlavní přednosti nože Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm Jde o nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 27 cm (T-1033)
Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm (T-1034)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 13,5 cm, celková délka 12,5 cm Potřebujete kvalitní nůž s pevnou čepelí? Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm je jednoduchý model, který vás oslní svou kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 12,5 cm. Nůž FEDUS potěší precizním zpracováním a odolností, díky které nůž zůstane dlouho ostrý. Důležité parametry nože s pevnou čepelí Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm Jde o nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm (T-1034)
TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm (642720.00)
Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 9 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude hvězdou každé kuchyně. Univerzální nůž od výrobce Tescoma se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Velikost čepele je celých 9 cm. Sympaticky lehká rukojeť z nedobytného plastu je ideálně vyvážená a kromě toho ideálně padne do ruky. Hlavní přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm vlastní čepel dlouhou 9 cm Odolná rukojeť z plastu Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 9 cm (642720.00)
TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm (642721.00)
Nůž šetrný ke krájeným pokrmům, zelenina a ovoce nevadne, vhodný zejména pro přípravu dětských a dietních pokrmů apod, zaoblená špička je odolná vůči poškození, čepele jsou mimořádně ostré, ochranné pouzdro pro bezpečné skladování Připravujete dietní či dětská jídla? Nebo chcete krájet ovoce a zeleninu nožem, který nezničí vitaminy a živiny v nich? Vsaďte na řadu VITAMINO od Tescomy!Možná už jste slyšeli, že úpravou produktů (a zejména těch čerstvých, jako je ovoce a zelenina) se ztrácí cenné živiny, vitaminy a minerály. Ať už jde o loupání, krájení, nebo tepelnou úpravu... Ale kdo by chtěl jíst zeleninu, která je zbavená vitaminů? Proč se cpát ovocem, pokud bude bez živin? Jezte svoje jídlo kompletní – za pomoci keramických nožů Vitamino!V čem jsou jiné než obyčejné nože?Keramická čepel vás neochudí o jedinou živinu!Můžete s nimi dát sbohem povadlé nakrojené zeleniněProdloužená záruka potvrdí kvalituJsou navrženy tak, aby byly maximálně funkční a...
Objev podobné jako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 12 cm (642721.00)
TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)
Kuchyňský nůž - keramika, délka čepele 15 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti plast Vynikající kuchyňský nůž bude okrasou vaší kuchyně. Univerzální nůž od společnosti Tescoma se skvěle hodí pro každého, kdo preferuje využití jednoho nože na většinu potravin. Její délka má celých 15 cm. Sympaticky lehká rukojeť z rezistního plastu je úžasně vyvážená a vedle toho ideálně padne do vaší dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm má délku čepele 15 cm Rukojeť z odolného plastu Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako TESCOMA Nůž s keramickou čepelí VITAMINO 15 cm (642722.00)
Kuchařský nůž se širokou čepelí 16 cm ZWILLING® Pro
Kuchařský nůž ZWILLING® Pro je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING.…
Objev podobné jako Kuchařský nůž se širokou čepelí 16 cm ZWILLING® Pro
Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž se širokou čepelí 16 cm ZWILLING® Pro
Kuchařský nůž ZWILLING® Pro je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING.…
Objev podobné jako Kuchařský nůž se širokou čepelí 16 cm ZWILLING® Pro
Cakesupplies Roztírací nůž ohnutý se zúženou čepelí 23 cm
Roztírací ohnutý nůž se zúženou čepelí je univerzální cukrářský nástroj, který nesmí chybět žádnému milovníkovi pečení. Využijete ho na uhlazení krémových dortů a dezertů, k potírání dezertů krémem, marmeládou nebo rozehřátou čokoládou. Nožem si můžete pomoci při rychlém přenášení dezertů nebo korpusů. Cukrářská lopatka je vyrobena z kvalitního nerezu a má ergonomickou plastovou rukojeť. Rozměr: čepel 10,5 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Roztírací nůž ohnutý se zúženou čepelí 23 cm
Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm (T-1035)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 11 cm, celková délka 12 cm Uvažujete o koupi kvalitního nože s pevnou čepelí? Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm je klasický nůž, který vás zaujme kompaktní konstrukcí a ostrou čepelí. Celková délka nože je 12 cm. Nůž FEDUS nezklame precizním zpracováním i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho. Stěžejní parametry nože s pevnou čepelí Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm Jde o nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako Outdoorový nůž se zdobenou čepelí, 23 cm (T-1035)
Nůž nerez/UH dortový vlnitý CLASSIC 28 cm
Při vlastnoruční výrobě dortů oceníte nůž s dlouhou čepelí, s jehož pomocí korpus pohodlně podélně rozkrojíte a promažete krémem. Horní část a boky můžete díky vroubků zajímavě ozdobit.Dortový nůž budete potřebovat i při přípravě famózních šlehačkovo-krémových kremešů, věnečků z odpalovaného těsta a různých vrstvených koláčů.Vlastnosti: ostrá čepel z nerezové oceli snese časté používání větší ochrana prstů díky zaoblené části mezi rukojetí a čepelí nůž je optimálně vyvážen, což neunavuje při práci ergonomická rukojeť z odolného plastu pro pohodlné držení lze jej umývat v myčce nádobíPři krájení dortu s čokoládovou polevou ponořte před každým naříznutím čepel do horké vody a otřete ji. Čokoláda se nebude lámat.
Objev podobné jako Nůž nerez/UH dortový vlnitý CLASSIC 28 cm
KDS Nůž dortový vlnitý 22,5 cm (2221.TC)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 22,5 cm, dortový nůž, materiál rukojeti plast Osobitý kuchyňský nůž bude praktickou součástí vaší kuchyňské výbavy. Dortový nůž od firmy KDS se perfektně hodí pro porcování, krájení i roztírání krémů. Délka této čepele je celkem 22,5 cm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je vhodně vyvážená a navíc náramně padne do vaší dlaně. Zásadní parametry kuchyňského nože KDS Nůž dortový vlnitý 22,5 cm KDS Nůž dortový vlnitý 22,5 cm nabízí čepel o délce 22,5 cm Rukojeť z rezistního plastu Nůž typu: dortový nůž
Objev podobné jako KDS Nůž dortový vlnitý 22,5 cm (2221.TC)
KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm (1441.TC)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11,5 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Ideální kuchyňský nůž bude úžasným doplňkem vaší kuchyňské výbavy. Délka čepele má plných 11,5 cm. Sympaticky lehká rukojeť ze solidního plastu je ideálně vyvážená a ideálně padne do vaší dlaně. Základní přednosti kuchyňského nože KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm má délku čepele 11,5 cm Odolná plastová rukojeť Nůž typu: steakový nůž
Objev podobné jako KDS Nůž steakový vlnitý 11,5 cm (1441.TC)
Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm (T-1042)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 17,5 cm, celková délka 11 cm Uvažujete o koupi kvalitního nože s pevnou čepelí? Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm je klasický nůž s perfektní čepelí a překvapivě nízkou hmotností. Celková délka nože je 11 cm. Nůž FEDUS potěší kvalitou zpracování i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho. Klíčové přednosti nože Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm Spolehlivý nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako Turistický nůž se zdobenou čepelí Kandar, 28,5 cm (T-1042)
Victorinox nůž filetovací s pružnou čepelí 20 cm plast (6.8713.20G)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž se stane ozdobou vašeho kuchyňského koutu. Délka této čepele dosahuje plných 20 cm s šířkou 25 mm. Lehká rukojeť ze solidního plastu je solidně vyvážená a také náramně padne do ruky. Rozhodující přednosti kuchyňského nože Victorinox nůž filetovací s pružnou čepelí 20 cm plast Victorinox nůž filetovací s pružnou čepelí 20 cm plast má čepel o celkové délce 20 cm Plastová rukojeť z odolného materiálu Nůž typu: filetovací nůž
Objev podobné jako Victorinox nůž filetovací s pružnou čepelí 20 cm plast (6.8713.20G)
Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí a výbrusem Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí a výbrusem Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí a výbrusem Classic WÜSTHOF
Kuchařský nůž Classic je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Díky strukturovanému výbrusu povrchu čepele je dokonalým pomocníkem pro krájení například tenkých plátků šunky – výbrus na obou stranách čepele zajistí, že se měkké potraviny nelepí. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována…
Objev podobné jako Kuchařský nůž 20 cm se širokou čepelí a výbrusem Classic WÜSTHOF
Dóza KAKAO pr. 11 cm - ORION
Dóza s víčkem na uložení strouhanky. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm. Dóza s víčkem na uložení strouhanky. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm.
Objev podobné jako Dóza KAKAO pr. 11 cm - ORION
Dóza STROUHANKA pr. 11 cm - ORION
Dóza s víčkem na uložení strouhanky. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm. Dóza s víčkem na uložení strouhanky. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm.
Objev podobné jako Dóza STROUHANKA pr. 11 cm - ORION
Dóza SŮL pr. 11 cm - ORION
Dóza s víčkem na uložení soli. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm. Dóza s víčkem na uložení soli. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm.
Objev podobné jako Dóza SŮL pr. 11 cm - ORION
Dóza CUKR pr. 11 cm - ORION
Dóza s víčkem na uložení cukru. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm. Dóza s víčkem na uložení cukru. Materiál: plech, bambus, silikon - těsnění. Rozměry: pr. 11 cm, v. 15,5 cm.
Objev podobné jako Dóza CUKR pr. 11 cm - ORION
Nůž vystřelovací Flick - 20 cm - ORION
Vystřelovací nůž se bude hodit při výletech do přírody, stanování, v kempu. V noži Flick je pružina, která zajišťuje silné a prudké otevření čepele. Proto je pro větší bezpečnost v rukojeti zabudovaná bezpečnostní pojistka proti nechtěnému otevření. Nemusíte se tedy bát, že by se vám nechtěně vystřelil např. v kapse. Pohodlně se drží. Ideální do kapsy! Materiál: nerez, plast. Rozměry: d. 20 cm, čepel 9 x 2,5 cm Nepatří do ruky dětem!
Objev podobné jako Nůž vystřelovací Flick - 20 cm - ORION
Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm (6.8063.20G)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 20 cm, kuchařský nůž, materiál rukojeti plast Bezchybný kuchyňský nůž patří do vaší kuchyňské výbavy. Kuchařský nůž od výrobce Victorinox se skvěle hodí na každé krájení v kuchyni, od tvrdé zeleniny až po jemný sýr. Délka čepele je v celku 20 cm a to při šířce 55 mm. Lehká rukojeť z rezistního plastu je vhodně vyvážená a rovněž ideálně padne do vaší dlaně. Stěžejní parametry kuchyňského nože Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm má čepel o délce 20 cm Odolná rukojeť z plastu Typ nože: kuchařský nůž
Objev podobné jako Victorinox kuchařský nůž s extra širokou čepelí Swiss Classic 20 cm (6.8063.20G)
Nůž na chléb 23 cm s dvojitým vroubkováním na čepeli Classic WÜSTHOF
Nůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Díky dvojitému vroubkování je při krájení vyžadován menší tlak. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné…
Objev podobné jako Nůž na chléb 23 cm s dvojitým vroubkováním na čepeli Classic WÜSTHOF
Nůž na chléb 23 cm s dvojitým vroubkováním na čepeli Classic WÜSTHOF
Nůž na chléb Classic je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí. Toto ostří krájí bez námahy tvrdý chléb a jiné pečivo. Díky svým průbojným dlouhým hrotům vytváří úhledné plátky. Díky dvojitému vroubkování je při krájení vyžadován menší tlak. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné…
Objev podobné jako Nůž na chléb 23 cm s dvojitým vroubkováním na čepeli Classic WÜSTHOF
Nůž nerez/UH vlnité ostří
Nůž s vlnitým ostřím nakrájí zeleninu na vlnité plátky nebo mřížky. Lépe se hodí na měkčí zeleninu - okurek, cuketa, ale poradí si s mrkví, bramborem.
Objev podobné jako Nůž nerez/UH vlnité ostří
Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí.
Objev podobné jako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm
Kuchyňský nůž - vroubkovaný Kuchyňský vroubkovaný nůž vhodný ke krájení chleba a pečiva v originálním provedení. Rukojeť skvěle padne do ruky, tak bude krájení přesné a snadné. rozměr: 9,5 cm
Objev podobné jako Orion Kuchyňský nůž - vroubkovaný 9,5 cm
Nůž zavírací s výměnnou čepelí, FESTA (116023)
Nůž Nůž Festa překvapí kvalitou i odolností, díky které bude sloužit dobře a dlouho.
Objev podobné jako Nůž zavírací s výměnnou čepelí, FESTA (116023)
Bosch PRO Nůž – náhradní čepele (1.600.A01.6ZH)
Náhradní čepele pro BOSCH PRO Nůž V sadě najdete 10 náhradních čepelí pro profesionální zavírací nůž Bosch PRO. Čepele se velmi snadno mění, takže to zvládnete během chvíle a bez použití nářadí. Samotný nůž v sobě má zabudovaný praktický zásobník až na 3 výměnné čepele, které tak budete mít vždy po ruce. K výrobě čepelí se používá vysoce kvalitní materiál zaručující čisté přesné řezy a dlouhou životnost. Klíčové vlastnosti čepelí pro Bosch PRO Nůž10 kusů náhradních čepelí pro profesionální nůž BoschČisté, přesné řezyČepele se snadno měníKvalitní a odolný materiálNůž Bosch má zabudovaný zásobník na 3 čepele
Objev podobné jako Bosch PRO Nůž – náhradní čepele (1.600.A01.6ZH)
Nůž ulamovací 100x18x0,5mm, SK5 (černá čepel) GEKO
Nůž ulamovací 100x18x0,5mm, SK5 (černá čepel) GEKO Univerzální odlamovací nůž vybavený 18 mm čepelí z oceli SK5, navíc pokrytý černým antikorozním povlakem. Nůž je vyroben z plastu a profilovaná rukojeť je potažena protiskluzovou gumou. Použití: pro řezání tapet, kartonů, pásky, kabelů, koberců Technické parametry: Šířka čepele: 18 mm Materiál čepele: uhlíková ocel SK5 s antikorozním povlakem Odlamovací čepel
Objev podobné jako Nůž ulamovací 100x18x0,5mm, SK5 (černá čepel) GEKO
Yato Nůž kapesní s karabinou čepel Bowie
Čepel nože délky 75 mm je kvalitně zhotovena z nerezové oceli a je tvarována podle typu „bowie“ , který je vhodný pro své penetrační vlastnosti. Nůž tedy bude vhodný zejména při porcování jídla, především pak masa, ale využijí ho i rybáři, houbaři a další outdoor hobby zástupci. Rukojeť nože je zpracována z eloxovaného hlíníku červené metalické barvy, zakončené karabinkou pro jednoduché uchycení. Technické údaje: materiál: nerezová ocel, aluminium barva: metalická červená délka čepele: 75 mm karabinka: ano délka: 125 mm Obsah balení: 1x Nůž kapesní s karabinou čepel Bowie
Objev podobné jako Yato Nůž kapesní s karabinou čepel Bowie
Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 10 cm - ORION
Nůž kuchyňský keramický s tvarovaným držadlem. Keramická čepel je extrémně ostrá, nelepí, neničí vitamíny. Nože jsou hygienické, nepohlcují pachy, brání rozmnožování bakterií. Materiál: netříštivý oxid zirkonia, plast. Rozměry: d. čepele 10,5 cm, celková d. 21 cm, šířka čepele 2,1 cm. Lze mýt v myčce na nádobí, ale nedoporučujeme - jiné nádobí by mohlo nesprávným urovnáním v myčce poškodit čepel. Nůž kuchyňský keramický s tvarovaným držadlem. Keramická čepel je extrémně ostrá, nelepí, neničí vitamíny. Nože jsou hygienické, nepohlcují pachy, brání rozmnožování bakterií. Materiál: netříštivý oxid zirkonia, plast. Rozměry: d. čepele 10,5 cm, celková d. 21 cm, šířka čepele 2,1 cm. Lze mýt v myčce na nádobí, ale nedoporučujeme - jiné nádobí by mohlo nesprávným urovnáním v myčce poškodit čepel.
Objev podobné jako Nůž kuchyňský ker./UH CERMASTER 10 cm - ORION
Nůž kuchyňský nerez/UH CLIC 7 cm - ORION
Kuchyňský nůž klasického provedení najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 18 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 7 cm. Kuchyňský nůž klasického provedení najde ve Vaší kuchyni široké uplatnění. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 18 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 7 cm.
Objev podobné jako Nůž kuchyňský nerez/UH CLIC 7 cm - ORION
Podívejte se také
- ORION Samolepky na dózy CZ 11 (842269)
- Orion Hrnec nerez STOCK 11 l poklice
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450
- Dr. Oetker Stěrky sada 2ks, hladká 12x9cm, zoubky 11x12cm, PP (1664)
- Orion Orion Dóza plech/bambus 14x14x16,5 cm MAZLÍČCI
- Orion Box UH multi čtverec V vysoký 11 l
- ORION ORION Tác UH obdélník 44x31,5 cm BÍLÁ (153814)
- Orion Orion Košík UH organizér TIBOX 32,5x25x14 cm bílá
- Orion Orion Dóza plech/dřevo 11,5x11,5x28,5 cm Špagety SRDCE
- Orion Termobrašna Beach 43,5 x 11 x 33, 6,6 l
- ORION Box UH multi čtverec V vysoký 11 l (122620)
- ORION GRID 26x17x34 cm (731409)
- Orion Plech smalt 26x20,5 cm
- Orion Hmoždíř mramor, 11,5 cm
- Orion Cedník nerezový 14 cm
- Orion Cedník nerez, 22 cm
- Orion Cedník nerezový 20 cm
- Orion Hmoždíř granit, 10 cm
- Orion Plech smalt 29,5x25,5 cm
- Orion Cedník nerezový 24 cm
- Orion Sekáček nerez, 18 cm
- ORION GRID 43,5x11x33 cm (731410)