Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Nůž cukrářský 26 cm vlnka - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 26 cm vlnka Vlnkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Tupou stranou nože můžete na dortech, řezech a roládách roztírat krémy dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Vlnkovým nožem snadno nakrájíte křupavé nadýchané bagety a chleby. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Podívejte se také Kaspar Hauser
Nůž cukrářský 31 cm vlnka - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 31 cm vlnka Vlnkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Tupou stranou nože můžete na dortech, řezech a roládách roztírat krémy dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Vlnkovým nožem snadno nakrájíte křupavé nadýchané bagety a chleby. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu. Délka čepele cca 30 cm. Celková délka 43 cm.
Podívejte se také polystyren nuz
Nůž cukrářský 26 cm pilečka - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 26 cm pilečka Pilkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Zároveň je pilkový nůž velice vhodný k prořezávání pečiva z odpalovaného těsta, které je křehké a snadno se třepí. Nožem si pomozte při přenášení dortových korpusů. Tupou stranou nože můžete na dortech, řezech a roládách roztírat krémy dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Pilkovým nožem snadno nakrájíte křupavé nadýchané bagety a chleby i další pečivo. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Podívejte se také nuz santoku
Podívejte se také
- odizolovaci nuz
- pavane nuz
- Miska porc. VLNKA pr. 13 cm
- Orion Zapékací mísa Vlnka, 29 cm
- nuz kuchynsky univerzalni
- Orion Miska zapékací porc. VLNKA 30,5x24,5 cm
- orion uh cukrarsky sacek 20ks 39 5cm
- Orion Porcelánový podnos VLNKA, 37,5 x 25 cm
- nahradni nuz pro parkside sekacky
- Senful Wave škrabadlo vlnka 50 × 29 × 18 cm (CHPsk0333)
- Senful Škrabadlo Vlnka hnědé 50 × 34 × 30 cm (CHPsk0043)
- Orion Hrnek porc. Vlnka 0,48 l
- Tescoma pánev President ø 26 cm, pr. 26 cm
- nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko
- Egibi Roleta Thermo šedá, 73 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo grafit, 57 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo grafit, 73 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo grafit, 81 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo šedá, 97 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo béžová, 57 x 150 cm
Nůž cukrářský 26 cm hladký - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 26 cm - hladký Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Nožem roztírejte krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Objev podobné jako Nůž cukrářský 26 cm hladký - Thermo Hauser
Nůž cukrářský 36 cm pilečka - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 36 cm pilečka Pilkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Zároveň je pilkový nůž velice vhodný k prořezávání pečiva z odpalovaného těsta, které je křehké a snadno se třepí. Nožem si pomozte při přenášení dortových korpusů. Tupou stranou nože můžete na dortech, řezech a roládách roztírat krémy dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Pilkovým nožem snadno nakrájíte křupavé nadýchané bagety a chleby i další pečivo. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Objev podobné jako Nůž cukrářský 36 cm pilečka - Thermo Hauser
Nůž cukrářský 31 cm pilečka - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 31 cm pilečka Pilkovým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Zároveň je pilkový nůž velice vhodný k prořezávání pečiva z odpalovaného těsta, které je křehké a snadno se třepí. Nožem si pomozte při přenášení dortových korpusů. Tupou stranou nože můžete na dortech, řezech a roládách roztírat krémy dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Pilkovým nožem snadno nakrájíte křupavé nadýchané bagety a chleby i další pečivo. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Objev podobné jako Nůž cukrářský 31 cm pilečka - Thermo Hauser
Nůž cukrářský 36 cm hladký - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 36 cm hladký Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Nožem roztírejte krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Objev podobné jako Nůž cukrářský 36 cm hladký - Thermo Hauser
Dortový nůž cukrářský - 31 cm hladký - Thermo Hauser
Cukrářský dortový nůž na prokrajování dortů 31 cm hladký Hladkým dlouhým nožem snadno rozkrojíte piškotové korpusy na dort. Můžete si jím pomoct při přenášení plátů. Nožem roztírejte krémy na dortech, řezech a roládách dohladka. Nahřátou čepelí v horké vodě snadno rozetřete čokoládu na dezertech. Nahřátou čepelí zároveň snadno nakrájíte čokoládou politý dort a řezy, aniž by došlo k polámání čokolády. Kvalitní nože pro cukráře a pekaře. Ručka je vyrobena z kvalitního plastu.
Objev podobné jako Dortový nůž cukrářský - 31 cm hladký - Thermo Hauser
Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Čepel nabízí extra šířku, díky čemuž je tento nůž volbou č. 1 také pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický cukrářský nůž Širší čepel Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Čepel nabízí extra šířku, díky čemuž je tento nůž volbou č. 1 také pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický cukrářský nůž Širší čepel Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Čepel nabízí extra šířku, díky čemuž je tento nůž volbou č. 1 také pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický cukrářský nůž Širší čepel Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž Gourmet Wüsthof 26 cm
Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser
Plastový nůž na marcipán na porcování hmot. Plastový nůž, který potěší všechny cukrářky. Nožem lze krájet na všech silikonových podkladech bez jejich poškození. Využijete jej ale i na krájení a oddělování potahovacích hmot. Materiál: plast Rozměr: délka 28 cm, délka ostří 17 cm
Objev podobné jako Plastový modelovací nůž na marcipán a porcování hmot - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 70cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 70cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 70cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 55cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 55cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 55cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 65cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 65cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 65cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 75cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 75cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 75cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 25cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 25cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 25cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 60cm - Thermo Hauser
Sáček pogumovaný Thermo 60cm Bavlněné pogumované sáčky opatřené zesílenou špičkou THERMO HAUSER.
Objev podobné jako Sáček pogumovaný Thermo 60cm - Thermo Hauser
Zdobicí sáček 40 cm dvojitý na dva krémy - Thermo Hauser
Sáček dvojitý 40cm Pogumovaný sáček s přepážkou pro dvoubarevné zdobení.
Objev podobné jako Zdobicí sáček 40 cm dvojitý na dva krémy - Thermo Hauser
Cukrářský nůž jemný - 15 cm - PME
Cukrářský nůž. Paleta pro cukráře, pekaře a kuchaře. Slouží k roztírání krémů apod. Šikovný mini paletový nůž od PME! Skvělé pro koláče a další. Cukrářský nůž je vyroben z nerezové oceli s plastovou pohodlnou rukojetí. Štíhlý a lehký. Ideální pro ořezávání a zvedání malých kousků dekorací atd. Perfektní pro přenos jemných kousků dekorací i nanášení krému na členité části dortu a dezertů. Velikost: cca. 15 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž jemný - 15 cm - PME
Cukrářská paleta rovná - 26/38 cm - PME
Rovná cukrářská špachtle na roztírání krémů, polev a čokolády. Tato špachtle od PME je delší než běžné cukrářské palety, což je skvělé pro větší dorty! Cukrářská špchtle má rovnou čepel vyrobenou z nerezové oceli vynikající kvality a lze ji mýt v myčce nádobí. Rozměry: čepel 26 cm, celkem 38 cm
Objev podobné jako Cukrářská paleta rovná - 26/38 cm - PME
Nůž dortový cukrářský hladký - čepel 28 cm - ORION
Kuchyňský dortový nůž se hladkým ostřím o délce čepele 28 cm. Kuchyňský dortový nůž s hladkým ostřím je skvělý pro nanášení krémů, včetně tzv. polonaháčů. Pomůže ale i s prořezáváním korpusů do velikosi až 28 cm. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 39 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 28 cm.
Objev podobné jako Nůž dortový cukrářský hladký - čepel 28 cm - ORION
Cukrářský nůž kónický roztírací zahnutý 20 cm - Silikomart
Cukrářský nůž roztírací, dlouhý 20 cm. Krátký cukrářský nůž o celkové délce 20 cm slouží pro snadné a rychlé roztírání polev, krémů. S pomocí tohoto nože snadno nanesete i polevu či krém na malé sušenky, medové perníčky a drobné vánoční cukroví. Široká čepel usnadní přenášení kousků moučníku či dortů na talířky. Zúžená část je skvělá na zatažení krému. Nůž můžete mýt v myčce i ručně. Materiál: nerez/plast Délka celková: 20 cm, délka čepele 8 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž kónický roztírací zahnutý 20 cm - Silikomart
Nůž dortový cukrářský vlnitý - čepel 28 cm - ORION
Cukrářský dortový nůž se zoubkovým ostřím. Kuchyňský dortový nůž ostřím je skvělý na prožezávání korpusů ažd do velikosti 28 cm naráz. Také pomůže při nanášení krémů a polev na korpusy dortů a s jejich krájením. Rukojeť skvěle padne do ruky. Krájení je snadné, přesné. Materiál: nerezová ocel, plast. Je vhodný do myčky na nádobí. Rozměry: celková délka nože 39 cm, š. čepele 2 cm, d. čepele 28 cm.
Objev podobné jako Nůž dortový cukrářský vlnitý - čepel 28 cm - ORION
Cukrářský nůž (stěrka) roztírací zahnutý 38 cm - Silikomart
Roztírací cukrářský nůž pro jednoduché nanášení polev a krémů. Zahnutý cukrářský nůž měří v celé délce 38 cm. Samotná čepel činí 20 cm, rukojeť činí 13 cm a přechod mezi rukojetí a čepelí činí 5 cm. Snadno se s ním nanáší krémy i poleva. Lze jej mýt v myčce nádobí i ručně. Lze s ním také snadno přenášet všechny moučníky. Manipulaci s nožem zvládne i začátečník. Materiál: nerez/plast Rozměry: 38 cm celkem, čepel 20 cm
Objev podobné jako Cukrářský nůž (stěrka) roztírací zahnutý 38 cm - Silikomart
ZWILLING Kuchařský nůž 26 cm Professional “S“
Kuchařský nůž PROFESSIONAL "S" je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 26 cm Professional “S“
Banquet Nůž plátkovací Metallic 26 cm
Plátkovací nůž z kvalitní nerezové oceli má ergonomicky tvarovanou rukojeť pro pohodlné držení s protiskluzným povrchem. Délka čepele 15 cm.
Objev podobné jako Banquet Nůž plátkovací Metallic 26 cm
Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
Plátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
Plátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
Plátkovací nůž Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa, porcování pečeně nebo krájení velkých kusů ovoce a zeleniny. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z…
Objev podobné jako Plátkovací nůž 26 cm Classic WÜSTHOF
ZWILLING Kuchařský nůž 26 cm Professional “S“
Kuchařský nůž PROFESSIONAL "S" je robustní, těžký nůž se širokou čepelí jemného a přitom odolného ostří. Všeuměl pro profesionály a hobby kuchaře, který čistí zeleninu, ale také naseká bylinky nebo kotlety. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Kuchařský nůž 26 cm Professional “S“
Roztírací nůž cukrářský rovný menší 23cm - PME
Roztírací nůž rovný menší. Nožem snadno rozetřete krémy a polevy na dortech a dalších dezertech nožem se snadno manipuluje při nanášení ganache před potahováním cupcakes. Při práci s čokoládovými krémy vložte nůž do horké vody, otřete papírovou utěrkou a uhlazujte krém do požadovaného tvaru. Rovná cukrářská roztírací lopatka (nůž) je vyrobena z kvalitního nerezu s ergonomickou plastovou rukojetí. Vhodná na pomazávání a roztahování krémů, marmelády na plochu dortu, na teplou čokoládu při potahování dortu, na zarovnávání nerovností. Nezbytnost ve výbavě každého milovníka či milovnice pečení dortů. Barva: stříbrná/černá Materiál: nerez/plast Rozměry: Délka nerezové roztírací plochy: 11 cm Celková délka: 23 cm.
Objev podobné jako Roztírací nůž cukrářský rovný menší 23cm - PME
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Super Slicer, skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný filetovací nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na řezání tenkých plátků masa a ryb inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný filetovací nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na řezání tenkých plátků masa a ryb inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: jedinečný filetovací nůž pro profesionální i nadšené amatérské kuchaře ideální na řezání tenkých plátků masa a ryb inovativní design rukojeti, jejíž velikost je stejná pro všechny nože v této sérii jméno série SYNCHROS odráží skutečnost, že ruka a nůž jsou vždy synchronní díky jedinečnému designu můžete nůž uchopit různými způsoby dle vašich preferencí zvýšená poloha rukojeti vytváří větší, a tedy bezpečnější, vzdálenost od prkénka ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů SYNCHROS každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 11 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: masivní dřevo z kouřového dubu, chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Filetovací nůž SYNCHROS 26 cm, hnědá, Güde
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Super Slicer, skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Super Slicer, skutečně profesionální nůž, díky kterému bude řezání a krájení překvapivě snadné. Ostří nabízí extra šířku ideální pro velké bochníky chleba. Nůž je součástí řady Gourmet, ve které najdete nekované nože broušené speciální technologií zaručující extrémní ostrost nožů. Tvarované rukojeti jsou vyrobeny ze syntetiky a mezi rukojetí a ocelí není z hygienických důvodů žádná mezera, spojení je zanýtované. Nože jsou skvěle vyvážené a pohodlně padnou do ruky. Specifikace: Praktický víceúčelový nůž Vroubkované ostří Řada Gourmet Nekovaný nůž Broušen speciální technologií pro maximální ostrost Ergonomicky tvarovaná syntetická rukojeť Čepel je s rukojetí spojena bezespárově a je zanýtovaná Skvěle padne do ruky Optimálně vyvážený Lze mýt v myčce na nádobí Délka čepele: 26 cm
Objev podobné jako Nůž na krájení Gourmet Wüsthof 26 cm
Nůž na pečivo 26 cm Gourmet® ZWILLING
Nůž na chléb je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí, která bez námahy nakrájí tvrdý chléb i jiné pečivo. Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo 26 cm Gourmet® ZWILLING
Nůž na pečivo DARKNITRO 26 cm, hnědá, F.DICK
Hlavní výhody: nůž na pečivo, ideální pro krájení všech druhů chleba, od tvrdých po měkké druhy čepel s vroubkovaným ostřím snadno prochází i tvrdými kůrkami bez mačkání chleba vhodný nejen pro chléb, ale také pro velké ovoce a zeleninu, jako je meloun nebo dýně vyrobeno z vysoce kvalitní oceli X62CrMnN14, která je legována dusíkem, což zajišťuje vynikající odolnost, tvrdost 61 HRC a odolnost proti korozi elegantní tmavá, antracitová čepel s charakteristickou tepanou povrchovou úpravou speciální povrchová úprava čepele je nejen estetická, ale i šetrná k životnímu prostředí ergonomická rukojeť z cenného a nezničitelného dubového dřeva nabízí pevný úchop a symbolizuje sílu a odolnost dokonale vyvážený design umožňuje precizní řezání a pohodlnou manipulaci moderní a průmyslový design dodává kuchyni luxusní a funkční prvek nůž je ručně vyráběn v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost každý nůž je díky kombinaci ruční výroby a použití přírodních materiálů unikát součástí řady kuchyňských nožů DARKNITRO Dodatečné informace: materiál: martenzitická, dusíkem legovaná nerezová ocel, ušlechtilé dubové dřevo délka čepele: 26 cm celková délka: 38,5 cm výška: 4,5 cm hloubka: 2 cm pouze ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo DARKNITRO 26 cm, hnědá, F.DICK
Nůž na pečivo DARKNITRO 26 cm, hnědá, F.DICK
Hlavní výhody: nůž na pečivo, ideální pro krájení všech druhů chleba, od tvrdých po měkké druhy čepel s vroubkovaným ostřím snadno prochází i tvrdými kůrkami bez mačkání chleba vhodný nejen pro chléb, ale také pro velké ovoce a zeleninu, jako je meloun nebo dýně vyrobeno z vysoce kvalitní oceli X62CrMnN14, která je legována dusíkem, což zajišťuje vynikající odolnost, tvrdost 61 HRC a odolnost proti korozi elegantní tmavá, antracitová čepel s charakteristickou tepanou povrchovou úpravou speciální povrchová úprava čepele je nejen estetická, ale i šetrná k životnímu prostředí ergonomická rukojeť z cenného a nezničitelného dubového dřeva nabízí pevný úchop a symbolizuje sílu a odolnost dokonale vyvážený design umožňuje precizní řezání a pohodlnou manipulaci moderní a průmyslový design dodává kuchyni luxusní a funkční prvek nůž je ručně vyráběn v Německu, což zajišťuje vysokou kvalitu a dlouhou životnost každý nůž je díky kombinaci ruční výroby a použití přírodních materiálů unikát součástí řady kuchyňských nožů DARKNITRO Dodatečné informace: materiál: martenzitická, dusíkem legovaná nerezová ocel, ušlechtilé dubové dřevo délka čepele: 26 cm celková délka: 38,5 cm výška: 4,5 cm hloubka: 2 cm pouze ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo DARKNITRO 26 cm, hnědá, F.DICK
Nůž na pečivo 26 cm Gourmet® ZWILLING
Nůž na chléb je opatřen dlouhou, silnou vroubkovanou čepelí, která bez námahy nakrájí tvrdý chléb i jiné pečivo. Rukojeť z plastu, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® – čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené, laserová kontrola ostří Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo 26 cm Gourmet® ZWILLING
Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm (T-1034)
Nůž s pevnou čepelí, délka čepele 13,5 cm, celková délka 12,5 cm Potřebujete kvalitní nůž s pevnou čepelí? Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm je jednoduchý model, který vás oslní svou kompaktní konstrukcí. Celková délka nože je 12,5 cm. Nůž FEDUS potěší precizním zpracováním a odolností, díky které nůž zůstane dlouho ostrý. Důležité parametry nože s pevnou čepelí Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm Jde o nůž s pevnou čepelí
Objev podobné jako Lovecký nůž se zdobenou čepelí, 26 cm (T-1034)
Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Hlavní výhody: elegantní nůž na pečivo s vlnkovaným ostřím, který ocení nejen nadšení hobby kuchaři ideální na čerstvé, měkké pečivo s pevnou kůrkou ručně kováno z jednoho kusu vysoce kvalitní nerezové oceli X50CrMoV15 s optimální tvrdostí 57-58 HRC na Rockwellově stupnici po ukování následuje dokončení ve více než 40 ručních operacích kalení při -80°C pro velmi vysokou tvrdost při zachování velké pružnosti broušení pod úhlem 33° zajišťuje současně ostrost a stabilitu ergonomicky tvarovaná rukojeť s cenným grenadillovým dřevem a s výrazným zakončením pro bezpečnou práci za všech okolností ruční výroba zajišťuje bezkonkurenční kvalitu a přesnost zpracování celokovové provedení nabízí perfektní vyvážení pro dlouhotrvající práci bez únavy ruky součást série kuchyňských nožů DELTA každý nůž je balen v eko friendly balení Dodatečné informace: délka čepele: 26 cm délka rukojeti: 12 cm materiál čepele: chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) materiál rukojeti: grenadillové dřevo (mosambický eben), chrom molybden vanadová ocel (X50CrMoV15) nevhodné do myčky na nádobí
Objev podobné jako Nůž na chleba DELTA GRENADILL 26 cm, hnědá, Güde
Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK
Hlavní výhody: specialista na chléb - vroubkované ostří pro čistý a rovnoměrný řez tvrdého i měkkého chleba a pečiva perfektní také na ovoce a zeleninu s tvrdou slupkou rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 26 cm pouze ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK
Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK
Hlavní výhody: specialista na chléb - vroubkované ostří pro čistý a rovnoměrný řez tvrdého i měkkého chleba a pečiva perfektní také na ovoce a zeleninu s tvrdou slupkou rukojeť z ušlechtilého březového dřeva skvěle vypadá i padne do ruky, má velmi speciální strukturu a činí každý nůž jedinečný ledem tvrzená čepel s optimální tvrdostí 58 HRC zajišťuje extrémní ostrost, dlouhou životnost a odolnost vůči korozi součástí série VIVUM, jejímž znakem je touha po jedinečnosti a řemeslné zpracování namísto sériové uniformity - každý nůž je ručně dokončován Dodatečné informace: materiál: nerezová ocel, březové dřevo délka čepele: 26 cm pouze ruční mytí
Objev podobné jako Nůž na pečivo VIVUM 26 cm, ocel, hnědá, F.DICK
Nůž na pečivo PINK SPIRIT F.DICK 26 cm růžový
Hlavní výhody: poutavý design výjimečná ostrost vlnitá čepel nepomačká pečivo kulatá rukojeť skvěle padne do ruky, nezpůsobuje otlaky vyrobeno v Německu Dodatečné informace: rozměry: 39,5 x 2,5 x 3,7 cm materiál rukojeti: tvrzený plast není vhodné do myčky
Objev podobné jako Nůž na pečivo PINK SPIRIT F.DICK 26 cm růžový
Podívejte se také
- Egibi Roleta Thermo béžová, 73 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo šedá, 81 x 150 cm
- Egibi Roleta Thermo šedá, 42 x 150 cm
- Tescoma Pánev grilovací SmartCLICK 26 x 26 cm
- Egibi Roleta Thermo modrá
- Smoot Air Thermo (597)
- Multifunkční šátek Thermo (1941)
- Rohová skříňka 26 × 26 × 94 cm masivní dubové dřevo
- DUVO+ Košík na kolo 34 × 26 × 26 cm (5414365335519)
- Kvalitex Thermo chránič matrace nepropustný, 140 x 200 cm
- Brotex Přikrývka Thermo 140x200 cm, zimní 1680g (60205/55020)
- fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608
- thermo speed 120 kapsli olimp
- Bellatex Přikrývka Kamilka THERMO 1120g
- Bellatex Přikrývka Kamilka THERMO 1680g
- SCANquilt přikrývka THERMO PLUS (15659)
- drez plast 3l 26 cm
- Lamart Lívanečník LT1131 26 cm
- Tescoma Polička MONTI, 26 cm
- TESCOMA TitanPOWER 26 cm (603226.00)
- TESCOMA GrandCHEF 26 cm (606850.00)
- termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450