Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Italská kuchařka - 100 snadných receptů
Artyčokový salát s parmezánem, penne rigate, kuře s kaštanovou nádivkou, chřest s parmezánem, broskve s amarettem nebo vaječný krém – to je pouze letmý výčet pochutin, které si můžete dopřát v Itálii. Nyní ale nemusíte vážit cestu až na Apeninský poloostrov, ale můžete si je připravit i doma. Italská kuchařka přináší 100 snadných receptů, které vyžadují pouze pár kvalitních surovin a špetku lásky k jídlu a vaření. Pojí se v nich odkaz předchozích generací společně s trochou poezie a inovace, takže se stávají odrazem životního stylu, který je typicky italský: slunečný, otevřený, tvůrčí a radostný.
Podívejte se také italska kucharka 978 80 255 1037 7
Vegetariánská kuchařka - 100 snadných italských receptů
Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce i květy některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům a nízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý.Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby a zpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno.S ohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo etické uvažování se zvyšující se počet lidí obrací k vegetariánskému stravování.
Podívejte se také makrobioticka kucharka 465 receptu 978 80 7429 309 2
Italská kuchařka
Kuchařka, se kterou si připravíte všechny ty báječné pokrmy, které jste ochutnali na dovolené v Itálii, přináší sto třicet receptů, typických pro tradiční i moderní italskou kuchyni. Snadno podle nich připravíte celé menu, zahrnující polévky, těstoviny, masitá či zeleninová hlavní jídla i dezerty. Recepty jsou rozdělené podle regionů, ale nemusíte se bát je kombinovat, výsledek bude vždy vynikající. Navíc se naučíte připravovat domácí těstoviny a poučíte se o různých tajemstvích italské kuchyně.
Podívejte se také mattel barbie kucharka
Podívejte se také
- kucharka pro multifunkcni hrnec
- kucharka ze svatojanu zdravi z kuchyne
- 100
- Techwood TPUA-100 (TPUA-100)
- rohova vana 100 x 100
- Sencor SWD 100 (SWD 100)
- DR.LAB MSM 100% 100 KAPSLÍ (718)
- Zahradní branka ocel 100 × 100 cm antracitová
- Zahradní branka impregnovaná borovice 100 × 100 cm
- Sencor SDP 100 BR (SDP 100 BR)
- Imetec 4028 FH1 100 (4028 FH1 100)
- Buxton BAA 100 BT (BAA 100 BT)
- ASALVO PARQUE 100 × 100 grey nordic (8435195915341)
- Sencor SDP 100 BK (SDP 100 BK)
- Zahradní branka ocel 100 × 100 cm zelená
- COSING Ohrádka buková 100 × 100 cm (8595608800715)
- Bellatex Ubrus EMA - 100 × 100 cm - kafíčko (7506)
- Bellatex Ubrus Dana - 100 × 100 cm - víno (3517)
- Bellatex Ubrus Perníkové Vánoce, 100 x 100 cm
- Bellatex Ubrus Zimní Patchwork, 100 x 100 cm
Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů (978-80-206-1594-7)
Kniha - autor Academia Barilla; Martin Čížek, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Zelenina a bylinky, jak divoké, tak pěstované, luštěniny a obilniny, ovoce a lesní plody, a dokonce ikvěty některých rostlin patří jakožto ingredience k srdci italské kuchyně. Díky podnebí, horkým létům anízkým srážkám, a geomorfologii krajiny je každý vhodný kousek Apeninského poloostrova, od severu k jihu, pokryt zeleninovými zahradami a hospodářstvími, úžasným živým kobercem, který je barevný a rozmanitý. Poskytuje zdánlivě nekonečné množství pokrmů, rozličně připravovaných, jimž se nic nevyrovná. Italové milují plody své země a naučili se, jak je využívat nejnápaditějšími způsoby azpracovat všechny jejich jedlé části. Zelenina byla vždy základní součástí italského gastronomického umění, po staletí formovala chuť Italů všech společenských vrstev - a v nedávných letech bylo toto těsné příbuzenství dále posíleno. Sohledem na své zdraví či jako odpověď na ekologické nebo...
Objev podobné jako Vegetariánská kuchařka 100 snadných italských receptů (978-80-206-1594-7)
Kuchařka na léto - 100 snadných italských receptů
S příchodem léta se mění i naše stravování. Toužíme po jídlech, která jsou lehčí, osvěžující, snadná a především rychle připravitelná, abychom nemuseli trávit tolik času u plotny. Není to však pouze změna naší chuti nebo tendence zdržovat se více v přírodě, jež nás směrují k jinému jídelníčku – i naše tělo vyžaduje odlišný způsob stravování. Kvůli vyšší teplotě a narůstajícímu riziku dehydratace se doporučuje zvýšit příjem tekutin; zároveň by se mělo jíst více ovoce a zeleniny. Čerstvé saláty možno připravit z velkého množství přísad, jako jsou luštěniny, lehké sýry, kuřecí maso nebo ryby. Zvláštní místo náleží mořským plodům a pozornost zasluhují také ovocné zákusky, jako osvěžující sorbety. V létě zkrátka potřebujeme méně sytá jídla. Např. oběd sestávající z cereálního salátu a křupavé zeleniny nebo z rybího špízu a citronové ledové tříště je ideální: výživný, přesto nízkokalorický.
Objev podobné jako Kuchařka na léto - 100 snadných italských receptů
Těstoviny - 50 snadných receptů
Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či Fusilli s tuňákem, olivami, kapary apod. Buon Appetito!
Objev podobné jako Těstoviny - 50 snadných receptů
Saláty - 50 snadných receptů
Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké, které vydají za celý oběd či večeři. Seznámí vás také s nejrůznějšími zálivkami a dresinky. Připravte si zdravou dobrotu!
Objev podobné jako Saláty - 50 snadných receptů
Čokoláda - 50 snadných receptů
V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo „jídlo bohů“. Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Objev podobné jako Čokoláda - 50 snadných receptů
Brambory - 50 snadných receptů
Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením kouzla brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v různých zemích, jako blini v Rusku nebo rösti ve Švýcarsku, a nejsou součástí historie italské gastronomie. Avšak Academia Barilla je vybrala, protože se řídí těmito zásadami: ctí a miluje základní ingredience, jednoduchost spojená s elegancí a především má radost ze sdílení svých znalostí.
Objev podobné jako Brambory - 50 snadných receptů
Hamburgery - 50 snadných receptů
Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
Objev podobné jako Hamburgery - 50 snadných receptů
Cupcake - 50 snadných receptů
Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami. Košíčky jsou skvělou příležitostí promyslet v menším měřítku mnoho regionálních receptů, které jsou oceňovány po celém světě: kávové košíčky s mascarpone jsou inspirovány tiramisu, košíčky alla caprese nebo variací na britské trifle, ze slaných například s bazalkou a piniovými oříšky mají vůni a chuť slavného janovského pesta. Dekorativní stránka těchto malých delikates odráží nekonečnou pozornost věnovanou italské kuchyni i z estetického hlediska.
Objev podobné jako Cupcake - 50 snadných receptů
Pizza - 50 snadných receptů
V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou!
Objev podobné jako Pizza - 50 snadných receptů
Rajčata - 50 snadných receptů
Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17–20 na 100?g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.
Objev podobné jako Rajčata - 50 snadných receptů
Vejce - 50 snadných receptů
Slepičí vejce obsahují hodnotné živiny v koncentrované, snadno přizpůsobivé podobě, především proteiny se všemi osmi základními aminokyselinami, taktéž lipidy, enzymy, vitaminy (A, B1, B2, B3, E) a minerály. Zároveň jsou vynikajícím zdrojem energie, která nezpůsobuje zvyšování váhy: středně velké slepičí vejce obsahuje 67 kalorií. Vejce jsou v kuchyni velmi univerzální, proto hrají důležitou roli v bezpočtu jídel. Dosud žádný vynalézavý šéfkuchař nemůže vajíčka opomíjet, protože jsou podnětem bohaté tvořivosti.
Objev podobné jako Vejce - 50 snadných receptů
Italská kuchařka (978-80-206-1690-6)
Kniha - 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá
Objev podobné jako Italská kuchařka (978-80-206-1690-6)
Kniha Italská kuchařka (978-80-255-1037-7)
Kniha - 96 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Italská kuchyně je chutná a oblíbená, ale zároveň i nenáročná na přípravu. Máte-li doma základní ingredience: olivový olej, hrubou mořskou sůl, černý pepř, bazalku, rozmarýn a parmazán, můžete lehce připravit báječný pokrm. Přesvědčte se prostřednictvím snadných a přitom nápaditých receptů, že italská kuchyně nikdy nenudí.
Objev podobné jako Kniha Italská kuchařka (978-80-255-1037-7)
Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh - Riccardo Lucque
Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky...? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých a skvělých jídel. Tato kuchařka obsahuje 104 receptů na rizota, těstoviny, masa, ryby, saláty, polévky, ale i recepty na pravé italské pečivo a dezerty, bez kterých si žádný Ital svůj oběd nebo večeři ani nedokáže představit. Riccardovi Lucquemu, který se usadil u nás v Česku, máme být za co vděční. Přivezl k nám kus pravé italské gastronomie. Srozumitelné, ležérní a promyšlené zároveň. V jeho restauracích se skutečně přenesete přes hranice dvou států a zažijete stejný pocit, který dobře znáte z dovolených - objevování chutí, jež s takovou radostí při cestách po Itálii obdivujete. Když Riccarda potkáte osobně, máte možnost nasát atmosféru jeho velkorysé a milé italské povahy. Začtěte se do Riccardova životního příběhu, jak potkal svou ženu Irmu, která je českou rodačkou. Kde všude vařil a proč zakotvil v Praze. Úchvatné fotografie z jeho rodného regionu Marche vás bezpečně vtáhnou do děje.
Objev podobné jako Italská kuchařka - Riccardo Lucque a jeho příběh - Riccardo Lucque
Jogurt - 50 snadných receptů - Cinzia Trenchiová
Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Objev podobné jako Jogurt - 50 snadných receptů - Cinzia Trenchiová
Koláče a dorty - 50 snadných receptů
Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience, které nejsou u sladkého pečiva obvyklé – např. olivový olej. Kromě tradičních italských receptů zde naleznete i recepty z Anglie, Francie či Rakouska.
Objev podobné jako Koláče a dorty - 50 snadných receptů
Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci - Gene Stone, Michael Greger
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních. MICHAEL GREGER, M.D., FACLM je lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, který hovoří o hned několika důležitých tématech týkajících se veřejného zdraví. Je autorem New York Times bestselleru Jak nezemřít a vede NutritionFacts. org, první webovou stránku svého druhu, která je nezisková a založená na vědeckých poznatcích a která denně zdarma přináší videa a články o nejnovějších objevech ve výživě.GENE STONE napsal mnoho knih o ochraně zvířat a rostlinné stravě, včetně New York Times bestselleru Forks Over Knives. Je také spoluautorem knihy Jak nezemřít, The Engine 2 Diet a Living the Farm Sanctuary Life.ROBIN ROBERTSON vytvořila mnoho receptů a napsala více než dvacet kuchařek, včetně Vegan on the Cheap, 1000 Vegan Recipes a Quick Fix Vegan. Než se stala odbornicí na kuchařky, pracovala jako šéfkuchařka a učitelka vaření. Je také autorkou rubriky „The Global Vegan“ v časopise VegNews.
Objev podobné jako Jak nezemřít - Kuchařka 100 receptů na prevenci a odvrácení nemoci - Gene Stone, Michael Greger
Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem
Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Objev podobné jako Parmigiano-Reggiano - 50 snadných receptů s parmazánem
Jak nezemřít Kuchařka: 100 + receptů na prevenci a odvrácení nemoci (978-80-8111-503-5)
Kniha - 100+ veganských receptů na prevenci a odvrácení nemoci. - autor Gene Stone, 250 stran, česky, Pevná bez přebalu lesklá - autor Gene Stone, 250 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá 100+ veganských receptů na prevenci a odvrácení nemociV knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních.MICHAEL GREGER, M.D., FACLM je lékař, autor a celosvětově uznávaný řečník, který hovoří o hned několika důležitých tématech týkajících se veřejného zdraví. Je autorem New York Times bestselleru Jak nezemřít a vede NutritionFacts. org, první webovou stránku svého druhu, která je nezisková a založená na vědeckých poznatcích a která denně zdarma přináší videa a články o nejnovějších objevech ve výživě.GENE STONE napsal mnoho knih o ochraně zvířat a rostlinné stravě, včetně New York Times bestselleru...
Objev podobné jako Jak nezemřít Kuchařka: 100 + receptů na prevenci a odvrácení nemoci (978-80-8111-503-5)
Královská kuchařka Freddieho Mercuryho - Více než 100 receptů - Peter Freestone
Freddie Mercury byl bohem nadaný zpěvák skupiny Queen, extravagantní jedinec, libující si v okázalosti hudební, módní, ale i kulinářské. Málokdo však ví, co Freddie Mercury rád jedl, pil, a co bylo jeho zamilované jídlo. Jeho celosvětový věhlas zapříčinil, že miliony jeho fanoušků po celém světě vyhledávají vše nepublikované, co se týká jejich idolu. A kniha „Královská kuchařka Freddieho Mercuryho“ je jediná na toto téma, která je zatím napsána. Neudělá však radost jen fanouškům Freddieho Mercuryho, ale i milovníkům gastronomie. Kniha je jedinečné dílo plné oblíbených Freddieho pokrmů, doplněné autentickými fotografiemi a spoustou zajímavých informací o Freddiem i mimo pódium. I když si Freddie mohl dovolit ty nejlepší lahůdky, přesto si rád nechával připravovat jídla skromnější a dostupnější. A kdo jiný by vám o tom mohl vyprávět zasvěceněji, než jeden z jeho nejbližších přátel - osobní asistent Peter Freestone.
Objev podobné jako Královská kuchařka Freddieho Mercuryho - Více než 100 receptů - Peter Freestone
Džusy a smoothies - 50 snadných receptů - Cinzia Trenchiová
Džusy a smoothies jsou zdravou volbou pro snídaně nebo jako výživná lehká jídla, která se dají rychle připravit a jsou vynikajícím pomocníkem při dietách. Taktéž jsou prospěšné pro udržování dobrého zdraví.
Objev podobné jako Džusy a smoothies - 50 snadných receptů - Cinzia Trenchiová
Grilování - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
Objev podobné jako Grilování - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Dýně - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík. Díky své nízké kalorické hodnotě (pouze 15 kalorií na 100 g), dostatečnému obsahu vlákniny a příznivé chuti jsou ideálními těm, kteří musí dodržovat přísnou dietu.
Objev podobné jako Dýně - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Italská kuchařka: Ricardo Lucque a jeho příběh (978-80-906893-5-0)
Kniha - autor Riccardo Lucque, 304 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Italská kuchyně je známá po celém světě a získala srdce mnoha z nás. Kdo si vůbec dokáže představit vaření bez skvělých italských surovin, vín a sýrů, vyzrálých rajčat San Marzano, voňavé bazalky...? Pro vás všechny, kteří jste si italskou kuchyni zamilovali, vznikla právě tato kuchařka. Pokud se chcete posunout dál, obohaťte se o řadu jednoduchých a skvělých jídel. Tato kuchařka obsahuje 104 receptů na rizota, těstoviny, masa, ryby, saláty, polévky, ale i recepty na pravé italské pečivo a dezerty, bez kterých si žádný Ital svůj oběd nebo večeři ani nedokáže představit. Riccardovi Lucquemu, který se usadil u nás v Česku, máme být za co vděční. Přivezl k nám kus pravé italské gastronomie. Srozumitelné, ležérní a promyšlené zároveň. V jeho restauracích se skutečně přenesete přes hranice dvou států a zažijete stejný pocit, který dobře znáte z dovolených - objevování chutí, jež s takovou...
Objev podobné jako Italská kuchařka: Ricardo Lucque a jeho příběh (978-80-906893-5-0)
Brambory 50 snadných receptů (978-80-206-1358-5)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Academia Barilla vybrala 50 receptů, které obsahují brambory. Některá z nich jsou typickými italskými jídly, další recepty byly vytvořeny spojením brambor s dalšími typickými ingrediencemi italské kuchyně: sýry, masnými výrobky, taktéž s kaštany, hřiby a sušenou treskou. Další recepty mají původ v různých zemích, jako blini v Rusku nebo rösti ve Švýcarsku, a nejsou součástí historie italské gastronomie. Avšak Academia Barilla je vybrala, protože se řídí těmito zásadami: ctí a miluje základní ingredience, jednoduchost spojená s elegancí a především má radost ze sdílení svých znalostí.
Objev podobné jako Brambory 50 snadných receptů (978-80-206-1358-5)
Vejce 50 snadných receptů (978-80-206-1311-0)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Slepičí vejce obsahují hodnotné živiny v koncentrované, snadno přizpůsobivé podobě, především proteiny se všemi osmi základními aminokyselinami, taktéž lipidy, enzymy, vitaminy (A, B1, B2, B3, E) a minerály. Zároveň jsou vynikajícím zdrojem energie, která nezpůsobuje zvyšování váhy: středně velké slepičí vejce obsahuje 67 kalorií. Vejce jsou v kuchyni velmi univerzální, proto hrají důležitou roli v bezpočtu jídel. Dosud žádný vynalézavý šéfkuchař nemůže vajíčka opomíjet, protože jsou podnětem bohaté tvořivosti.
Objev podobné jako Vejce 50 snadných receptů (978-80-206-1311-0)
Čokoláda 50 snadných receptů (978-80-206-1357-8)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná V předkolumbovské střední Americe byla čokoláda používána při rituálech, obklopená aurou posvátnosti a tajemství. Ve skutečnosti si čokoládu mohli dopřát pouze panovníci, šlechtici a válečníci. Podle Mayů to bylo "jídlo bohů". Výběr Academie Barilly je rozmanitý a komplexní, vybrala 50 receptů na čokoládové dezerty. Naleznete mezi nimi vše od klasických sušenek po zákusky, od krémů po sladké moučníky, od malých uměleckých děl po nejpůvabnější čokoládové dorty.
Objev podobné jako Čokoláda 50 snadných receptů (978-80-206-1357-8)
Těstoviny 50 snadných receptů (978-80-206-1354-7)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Nejznámější italský pokrm nejrozmanitějších tvarů i chutí. Kolektiv Academia Barilla přináší více než 130 receptů z 20 regionů, z nichž každý má svou vlastní historii. Chutné vzorky zahrnují maltagliati v artyčokové omáčce, tagliolini s lanýži či fusilli s tuňákem, olivami, kapary apod. Buon Appetito!
Objev podobné jako Těstoviny 50 snadných receptů (978-80-206-1354-7)
Dýně 50 snadných receptů (978-80-206-1465-0)
Kniha - autor Academia Barilla; Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dýně jsou sladké – ale nenechme se zmást: dužina ve skutečnosti obsahuje cukru velmi málo, zatímco vody až 94 %. Jsou zvláště bohaté na antioxidanty, vitaminy (především vitamin A a C) a minerály, jako draslík, fosfor, vápník a hořčík. Díky své nízké kalorické hodnotě (pouze 15 kalorií na 100 g), dostatečnému obsahu vlákniny a příznivé chuti jsou ideálními těm, kteří musí dodržovat přísnou dietu. Na straně 120 chybí popis přípravy - nevztahuje se na to reklamace.
Objev podobné jako Dýně 50 snadných receptů (978-80-206-1465-0)
Jogurt 50 snadných receptů (978-80-206-1615-9)
Kniha - autor Cinzia Trenchiová, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Jogurt patří k velmi rozšířeným potravinám a je součástí téměř všech diet. Díky svým pozitivním účinkům na zdraví je vhodný pro všechny. Vzniká srážením a kysáním mléka pomocí bakterií Lactobacillus bulgaricus a Streptococcus thermophilus, které pomáhají posilovat imunitní systém.
Objev podobné jako Jogurt 50 snadných receptů (978-80-206-1615-9)
Rajčata 50 snadných receptů (978-80-206-1312-7)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Rajče je zvláště hodnotný antioxidant, jejž lidské tělo nedokáže vytvořit, a proto jej získává pouze z několika druhů plodin, které je obsahují. Rajčata mají zároveň málo kalorií (17-20 na 100g) a neztrácí své tělu prospěšné a výživné vlastnosti, včetně vysokého obsahu lykopenu, když jsou v potravinářském průmyslu konzervovány nebo z nich dělány protlaky. Již od 16. století, kdy rajče dorazilo z Ameriky do Evropy, se velmi úspěšně používá ve velkém množství jídel v četných zemích.
Objev podobné jako Rajčata 50 snadných receptů (978-80-206-1312-7)
Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla rozdělila recepty do pěti částí – od tradičních, jednoduchých jídel po neobvyklé kombinace. To vše pro vás může být inspirací! První část se věnuje hamburgerům z telecího a hovězího masa, vycházejících z nejklasičtějších hamburgerů; druhá část obsahuje hamburgery z telecího, vepřového a jehněčího masa a klobás; třetí představuje kuřecí a krůtí hamburgery; čtvrtá popisuje vegetariánské recepty; a konečně pátá se zaobírá recepty využívajícími mořské plody, sladkovodní a mořské ryby. Recepty jsou navrženy tak, aby je bylo možné použít pro vytvoření kompletního chodu včetně přílohy.
Objev podobné jako Hamburgery 50 snadných receptů (978-80-206-1546-6)
Cupcake 50 snadných receptů (978-80-206-1542-8)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla vybrala 50 receptů na sladké i slané košíčky, které zahrnují italskou tradici pečiva s dlouhou historií i inspirací místními specialitami. Košíčky jsou skvělou příležitostí promyslet v menším měřítku mnoho regionálních receptů, které jsou oceňovány po celém světě: kávové košíčky s mascarpone jsou inspirovány tiramisu, košíčky alla caprese nebo variací na britské trifle, ze slaných například s bazalkou a piniovými oříšky mají vůni a chuť slavného janovského pesta. Dekorativní stránka těchto malých delikates odráží nekonečnou pozornost věnovanou italské kuchyni i z estetického hlediska.
Objev podobné jako Cupcake 50 snadných receptů (978-80-206-1542-8)
Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3)
Kniha - autor Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Grilování a opékání na rožni náleží k nejstarším a nejjednodušším známým způsobům vaření. Kniha Grilování přináší recepty na takové pochoutky jako vepřová žebra marinovaná v pivu, kuřecí kebab s jarní cibulkou, grilovaný pstruh s citronem, šalvějí a olivovým olejem, pečené brambory plněné sýrem či grilované plněné švestky ve slanině.
Objev podobné jako Grilování 50 snadných receptů (978-80-206-1464-3)
Saláty 50 snadných receptů (978-80-206-1355-4)
Kniha - 128 stran, česky, pevná bez přebalu matná Zdravá a lehká večeře, příloha nebo jedno ze zásadních jídel při hubnutí. Salátů existuje velké množství, od ledového přes římský až po rukolu či polníček. Kolektiv Academie Barilly přináší nejrozmanitější recepty na saláty malé, přílohové i na ty velké, které vydají za celý oběd či večeři. Seznámí vás také s nejrůznějšími zálivkami a dresinky. Připravte si zdravou dobrotu!
Objev podobné jako Saláty 50 snadných receptů (978-80-206-1355-4)
Pizza 50 snadných receptů (978-80-206-1543-5)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá V této kouzelné knize naleznete recepty na klasické pizzy, jako jsou margherita a romana, plněnou pizzu i „bílé“ pizzy, které neobsahují rajčata. Exotičtější recepty vznikly použitím vynikajících italských produktů: parmské šunky, sýrů gorgonzola, provola a uzená scamorza, rajčat, artyčoků a hříbků. Mnoho přísad se inspirovalo v regionálních kuchyních a zdobení pizzy je skvělou příležitostí vyzdvihnout charakteristické speciality italských oblastí, obnovující harmonii již vytříbené tradice nebo pro vymýšlení nových. Představivosti se hranice nekladou!
Objev podobné jako Pizza 50 snadných receptů (978-80-206-1543-5)
30minutová low carb kuchařka: 100 nízkosacharidových receptů, které zatočí i s cukrovkou (978-80-88428-02-2)
Kniha - autor Giancarlo Caldesi; Katie Caldesi; Jenny Phillipsová, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Diagnóza prediabetu nebo cukrovky 2. typu může vaším životem pořádně otřást. Jak máte zhubnout a jíst zdravě, když nemáte moc času vařit a chodit nakupovat? Giancarlo Caldesi úspěšně zhubl o 25 kilogramů a již 8 let se mu daří potlačovat cukrovku. Společně s manželkou Katie se dělí o poznatky a zkušenosti, ale také pro vás nachystali 100 nízkokosacharidových receptů na pokrmy, na které se vám budou sbíhat sliny. Navíc je zvládnete do půl hodinky! Díky nim se můžete každý den zdravě najíst a dobře si pochutnat. Celá rodina může i ve všední dny zasednout ke společné večeři, některá jídla ani nemusíte vařit, jiná se hodí na oslavu s přáteli či zvláštní příležitosti, a dokonce zde najdete i lahodné dezerty. S touhle knihou se můžete zbavit léků na cukrovku nejen díky dvěma kuchařum, ale také díky lékaři a specialistovi na cukrovku Dr. Davidu Unwinovi...
Objev podobné jako 30minutová low carb kuchařka: 100 nízkosacharidových receptů, které zatočí i s cukrovkou (978-80-88428-02-2)
Parmigiano reggiano 50 snadných receptů (978-80-206-1545-9)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Academia Barilla, mezinárodní centrum s úkolem šířit italskou gastronomii, pečlivě vybrala pro tuto knihu 50 receptů s parmazánem. Od lehkých a aromatických předkrmů přes první chody nebo polévky, carpaccia, hlavní jídla až po zeleninové přílohy, pečivo a neobvyklé dezerty.
Objev podobné jako Parmigiano reggiano 50 snadných receptů (978-80-206-1545-9)
Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový džem s vanilkou, malinový džem s pistáciemi, třešně v brandy, melounové čatní a hříbky v oleji.
Objev podobné jako Džemy a zavařeniny - 50 snadných receptů - Mario Grazia, Mariagrazia Villaová
Královská kuchařka Freddieho Mercuryho: Více než 100 receptů (978-80-260-9028-1)
Kniha - autor Peter Freestone, 232 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Freddie Mercury byl bohem nadaný zpěvák skupiny Queen, extravagantní jedinec, libující si v okázalosti hudební, módní, ale i kulinářské. Málokdo však ví, co Freddie Mercury rád jedl, pil, a co bylo jeho zamilované jídlo. Jeho celosvětový věhlas zapříčinil, že miliony jeho fanoušků po celém světě vyhledávají vše nepublikované, co se týká jejich idolu. A kniha „Královská kuchařka Freddieho Mercuryho“ je jediná na toto téma, která je zatím napsána. Neudělá však radost jen fanouškům Freddieho Mercuryho, ale i milovníkům gastronomie. Kniha je jedinečné dílo plné oblíbených Freddieho pokrmů, doplněné autentickými fotografiemi a spoustou zajímavých informací o Freddiem i mimo pódium. I když si Freddie mohl dovolit ty nejlepší lahůdky, přesto si rád nechával připravovat jídla skromnější a dostupnější. A kdo jiný by vám o tom mohl vyprávět zasvěceněji, než jeden z jeho nejbližších přátel - osobní...
Objev podobné jako Královská kuchařka Freddieho Mercuryho: Více než 100 receptů (978-80-260-9028-1)
Koláče a dorty 50 snadných receptů (978-80-206-1547-3)
Kniha - autor Academia Barilla, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Kniha představuje recepty od skutečně snadných až po komplikovanější, od tradičních po nápaditějších, které kombinují například ovoce a byliny v broskvovém koláči s rozmarýnem; využívá i zeleninu v dýňovém koláči s lískovými oříšky nebo přidává ingredience, které nejsou u sladkého pečiva obvyklé – např. olivový olej. Kromě tradičních italských receptů zde naleznete i recepty z Anglie, Francie či Rakouska.
Objev podobné jako Koláče a dorty 50 snadných receptů (978-80-206-1547-3)
Džusy a smoothies 50 snadných receptů (978-80-206-1616-6)
Kniha - autor Cinzia Trenchiová, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Džusy a smoothies jsou zdravou volbou pro snídaně nebo jako výživná lehká jídla, která se dají rychle připravit a jsou vynikajícím pomocníkem při dietách. Taktéž jsou prospěšné pro udržování dobrého zdraví.
Objev podobné jako Džusy a smoothies 50 snadných receptů (978-80-206-1616-6)
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů (978-80-206-1466-7)
Kniha - autor Academia Barilla; Martin Čížek, 128 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Pro kvalitní konzervování ovoce a zeleniny musíte začít s nejvybranějšími ingrediencemi, vypěstovanými nebo koupenými v pro ně nejpříhodnější době. Tehdy si můžete s kuchařkou Džemy a zavařeniny připravit např. meruňkový džem s vanilkou, malinový džem s pistáciemi, třešně v brandy, melounové čatní a hříbky v oleji.
Objev podobné jako Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů (978-80-206-1466-7)
Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu do Velikonoc) - Jana Florentýna Zatloukalová
Hned na Tři krále začíná jedno z nejzajímavějších kuchařských dobrodružství v roce. Nejprve nás zahrne zabíjačkami a masopustním veselím, načež ze dne na den přejde v šestitýdenní předjarní bezmasý půst, který skončí velikonoční oslavou jara. V kuchyni se střídají období s masem a bez masa, staré zásoby s mladičkou novou sklizní, bujaré oslavy se skromnými dny. Příběh odcházející zimy není ani vybledlý, ani nudný, ale hýří pestrou nadílkou zimních surovin, jednoduchých receptů i zajímavých tradic.
Objev podobné jako Čekání na jaro - Kuchařka pro nové začátky (100 receptů od masopustu do Velikonoc) - Jana Florentýna Zatloukalová
Probiotická kuchařka: Více než 100 chutných a přírodních receptů pro zdravý mikrobiom (978-80-88428-06-0)
Kniha - autor Kelli Fosterová, česky Probiotikům se připisuje celá řada blahodárných účinků, ale zejména poskytují střevům prospěšné bakterie a zabraňují množení těch škodlivých. Díky zdravé stravě a správné péči o trávení se budete každým dnem cítit lépe. A k tomu vám pomohou všechny ty báječné, zcela přírodní a dostupné potraviny bohaté na probiotika – od jogurtů a kefíru přes miso a kombuchu až po staré dobré kysané zelí. Na následujících stránkách Kelli Fosterová představuje přes stovku lahodných a lákavých receptů z potravin bohatých na probiotika, z nichž si můžete připravit neuvěřitelně chutné pokrmy jako snídani, brunch, oběd, svačinu, večeři i dezert. A to všechno bez probiotik z lékárny! V Kelliině knize najdete: • Mnoho úžasných polévek, salátů, příloh i hlavních chodů, které si snadno uvaříte během pracovního týdne, ale uvítáte je, i když budete chystat elegantní hostinu pro přátele – od studené kukuřičné polévky s pestem a středomořských...
Objev podobné jako Probiotická kuchařka: Více než 100 chutných a přírodních receptů pro zdravý mikrobiom (978-80-88428-06-0)
Jak nedietovat Kuchařka: Více než 100 receptů pro zdravé a trvalé hubnutí (978-80-8111-623-0)
Kniha - autor Michael Greger, 256 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Michael Greger, M.D., autor bestsellerů Jak nezemřít a Jak nedietovat, je zakladatelem webu Nutritionfacts.org, jehož cílem je informovat veřejnost o tom, jak vypadá zdravá výživa, a propojit ji s komunitou prostřednictvím podcastů, videí a blogů. Dr. Greger nyní vydává novou knihu o vědomém stravování – jak jíst zdravě a smysluplně a udržet si žádoucí váhu. Kniha receptů nabízí chutná a zároveň zdravá jídla. Kuchařka Jak nedietovat je připravena stát se novou revoluční knihou: je neuvěřitelně účinná a určená pro každého, kdo chce změnit své stravovací návyky a zlepšit kvalitu života, bez ohledu na to, zda zhubne.
Objev podobné jako Jak nedietovat Kuchařka: Více než 100 receptů pro zdravé a trvalé hubnutí (978-80-8111-623-0)
Kuchařka pro dialyzované pacienty - 130 receptů - Dubcová Lenka
Čím dál vyšší počet pacientů v dialyzačním programu vedl autorku této knihy k hippokratovské úvaze o významu a přínosu vyváženého jídelníčku v terapii ledvinové nedostatečnosti. Kvalita surovin, dodržování jednoduchých zásad pro kombinaci jednotlivých nutrientů, ale i přiměřená tělesná aktivita a odpočinek jsou faktory, které se významně podílejí na zlepšení kvality života dialyzovaných osob.Kniha vychází vstříc všem, jichž se daná problematika týká: Široké škále receptů, které splňují nároky na jakost surovin i chuť pokrmu, předchází stručný vhled do problematiky. Jednotlivé předpisy jsou sestaveny s ohledem na potřeby pacientů v dialyzačních programech a zohledňují nejnovější trendy jak v oblasti terapie ledvinové nedostatečnosti, tak v oblasti kulinářské.
Objev podobné jako Kuchařka pro dialyzované pacienty - 130 receptů - Dubcová Lenka
Domácí kuchařka - Recepty klasické, moderní i dietní - Marie Vinická
Domácí kuchařka Marie Vinické je zaměřena především na tradiční recepty, ale svůj oblíbený pokrm si tam pravděpodobně najde každý. Polévky, masitá jídla, přílohy, bezmasá jídla, vánoční cukroví, moučníky, dorty... „Celoživotní láska k vaření mě přivedla k myšlence vydat kuchařku sepsaných rodinných receptů a předat je dál, dalším generacím. Tato kniha zároveň vyjadřuje poděkování těm, kteří mě vše v tomto oboru naučili,“ říká o svém díle autorka.
Objev podobné jako Domácí kuchařka - Recepty klasické, moderní i dietní - Marie Vinická
Podívejte se také
- AmeliaHome Kožešina Lovika ivory, 100 x 100 cm
- PATTEX 100 %, univerzální kutilské lepidlo 100 g (4015000420099)
- Bellatex Ubrus ADÉLA - 100 × 100 cm - srdíčka (7597)
- Bellatex Ubrus EMA - 100 × 100 cm - bambus (5886)
- BOLSIUS Summer Nights terakota 100 × 100 mm (8717847155948)
- Bellatex Ubrus EMA - 100 × 100 cm - terasa (3936)
- Bellatex Ubrus EMA - 100 × 100 cm - housata (4804)
- Bellatex Ubrus EMA - 100 × 100 cm - olivy (3359)
- Lucaffé 100% Arabica, mletá, 250g (Lucaffe 100% ARABICA)
- Moon Nova 100 Plus + Pulsar (NOVA 100+PULSAR)
- 100 x TGM ()
- 100 nejkrasnejsich pohadek
- panenka 100 cm
- beurer hd 100
- cystone tablets 100
- retez 100 cm
- 100 ruzi rhodos
- dildo 100 cm
- 100 přírodní kosmetika
- 100 samolepek Dino
- SHUMEE stříbrný 100 × 100 × 70 cm ocel, 150792 (150792)
- INTERBABY osuška froté (100 × 100 cm) myška, růžová (8435440385912)