Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm
Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Podívejte se také de Buyer 4283.18 FK2 18 cm (4283.18)
Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm
Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Podívejte se také de Buyer 4285.14 FK2 14 cm (4285.14)
Filetovací nůž FK2 de Buyer 18 cm
Filetovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má pružnou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na filetování ryb a přesné řezy. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Filetovací nůž ideální na ryby Flexibilní čepel Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 30,6 cm Délka čepele: 18 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Podívejte se také de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)
Podívejte se také
- de Buyer 4285.26 FK2 26 cm (4285.26)
- de Buyer 4286.26 FK2 26 cm (4286.26)
- de Buyer 4284.13 FK2 13 cm (4284.13)
- de Buyer 4285.16 FK2 COMBO 16 cm (4285.16)
- de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)
- de Buyer 4715.24 (4715.24)
- de Buyer 4237.20 (4237.20)
- de Buyer 4706.28 (4706.28)
- de Buyer 4706.32 (4706.32)
- de Buyer 3122.36 (3122.36)
- de Buyer 3240.24 (3240.24)
- de Buyer 4844.26 (4844.26)
- de Buyer 4239.35 (4239.35)
- de Buyer 4605.21 (4605.21)
- de Buyer 4112.24 (4112.24)
- de Buyer 4111.24 (4111.24)
- de Buyer 4788.24N (4788.24N)
- de Buyer 4716.25 (4716.25)
- De Buyer 3437.16N (3437.16N)
- de Buyer 4344.08N (4344.08N)
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Porcovací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má dlouhou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na porcování masa, pečeně apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Porcovací nůž na maso, pečeni... Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 40,6 cm Délka čepele: 26 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Porcovací nůž FK2 de Buyer 26 cm
Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Plátkovací Santoku nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má čepel s výbrusy a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení tenkých plátků slaniny, šunky, lososa, kuřecích prsou a podobně. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Santoku nůž pro krájení tenkých plátků potravin Výbrusy na čepeli proti přilepování potravin Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 28,5 cm Délka čepele: 16,5 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž Santonku porcovací FK2 de Buyer 16 cm
Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
Ořezávací nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer má krátkou čepel a je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na loupání, krájení, okrajování kazů na ovoci nebo zelenině, dekorování apod. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Okrajovací nůž na loupání, krájení, vykrajování i dekorování Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 21,7 cm Délka čepele: 9 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na odřezky FK2 de Buyer 9 cm
de Buyer 4283.18 FK2 18 cm (4283.18)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 18 cm, filetovací nůž, materiál rukojeti uhlíková vlákna Praktický kuchyňský nůž bude praktickou součástí každé kuchyňské výbavy. Její délka má celých 18 cm. Důležité parametry kuchyňského nože de Buyer 4283.18 FK2 18 cm de Buyer 4283.18 FK2 18 cm má čepel o délce 18 cm Typ nože: filetovací nůž
Objev podobné jako de Buyer 4283.18 FK2 18 cm (4283.18)
Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
Všestranný kuchařský nůž z kolekce Fibre Karbon 2 od výrobce De Buyer je extrémně ostrý. Tento nůž je ideální na krájení masa, zeleniny, ovoce i bylinek. Čepel nože je vyrobena z vysoce kvalitní německé nerezové oceli X50CrMoV15 (speciální nožířská ocel) s tvrdostí 56 HRC (Rockwellovy stupnice tvrdosti). Řada FK2 má unikátní systém vyvážení nože podle potřeby konkrétního kuchaře. Stačí pouze odšroubovat nerezovou patku na rukojeti a odejmout potřebné množství nerezových vložek. Rukojeť nože je vyrobena ručně vrstvením z uhlíkových vláken. Díky tomu je velmi odolná, pevná a přináší příjemný a pohodlný úchop pro krájení bez únavy. Záštita chrání prsty. Doporučujeme pouze šetrné ruční mytí a pravidelnou údržbu pomocí ocílky a brousku na nože. Pro bezpečné uložení nože je ideální stojan na nože. Hlavní výhody: Všestranný kuchařský nůž Na maso, zeleninu, ovoce i bylinky Ostří je extrémně ostré Čepel nože je vyrobena ze špičkové německé nerezové oceli Jedinečný systém vyvážení nože podle potřeb kuchaře Záštita chrání prsty Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Ergonomická rukojeť Bezpečný, pohodlný a příjemný úchop pro práci bez únavy Vhodný i pro profesionální použití Pouze pro ruční mytí Specifikace: Délka nože: 36 cm Délka čepele: 21 cm Materiál: speciální nožířská ocel, uhlíková vlákna (rukojeť) Barva: stříbrná, černá (rukojeť)
Objev podobné jako Nůž na chléb FK2 Chef de Buyer 21 cm
de Buyer 4284.13 FK2 13 cm (4284.13)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 13 cm, vykosťovací nůž, materiál rukojeti karbon Výtečný kuchyňský nůž bude hvězdou každé kuchyně. Vykosťovací nůž od výrobce de Buyer se skvěle hodí na vykosťování masa. Její délka je celých 13 cm při šířce 2,2 mm. Zajímavé přednosti kuchyňského nože de Buyer 4284.13 FK2 13 cm de Buyer 4284.13 FK2 13 cm vlastní čepel dlouhou 13 cm Typ nože: vykosťovací nůž
Objev podobné jako de Buyer 4284.13 FK2 13 cm (4284.13)
de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 21 cm, nůž na maso, materiál rukojeti karbon Osobitý kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou kuchařské výbavy. Velikost čepele dosahuje v celku 21 cm s šířkou 2 mm. Rozhodující přednosti kuchyňského nože de Buyer 4285.21 FK2 21 cm de Buyer 4285.21 FK2 21 cm má délku čepele 21 cm Nůž typu: nůž na maso
Objev podobné jako de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)
de Buyer 4286.26 FK2 26 cm (4286.26)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 25,6 cm, nůž na pečivo, materiál rukojeti karbon Perfektní kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem každé kuchyně. Nůž na pečivo od firmy de Buyer se skvěle hodí na lehké krájení pečiva bez drobení, uplatnění najde ale i při trhání jemného těsta. Její délka dosahuje v celku 25,6 cm s šířkou 2,2 mm. Důležité parametry kuchyňského nože de Buyer 4286.26 FK2 26 cm de Buyer 4286.26 FK2 26 cm má čepel o celkové délce 25,6 cm Typ nože: nůž na pečivo
Objev podobné jako de Buyer 4286.26 FK2 26 cm (4286.26)
de Buyer 4285.26 FK2 26 cm (4285.26)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 25,7 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti karbon Praktický kuchyňský nůž bude praktickou součástí vaší kuchyně. Porcovací nůž od společnosti de Buyer se skvěle hodí na precizní porcování, pro které je tento nůž navržený. Velikost čepele dosahuje celých 25,7 cm při šířce 2,2 mm. Zajímavé vlastnosti kuchyňského nože de Buyer 4285.26 FK2 26 cm de Buyer 4285.26 FK2 26 cm nabízí čepel o délce 25,7 cm Nůž typu: porcovací nůž
Objev podobné jako de Buyer 4285.26 FK2 26 cm (4285.26)
de Buyer 4285.14 FK2 14 cm (4285.14)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 14 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti karbon Bezchybný kuchyňský nůž bude perfektním doplňkem vaší kuchyně. Univerzální nůž od výrobce de Buyer se skvěle hodí na všechny očekávané kuchyňské činnosti s nožem. Délka čepele je plných 14 cm při šířce 2 mm. Hlavní vlastnosti kuchyňského nože de Buyer 4285.14 FK2 14 cm de Buyer 4285.14 FK2 14 cm má délku čepele 14 cm Univerzální kuchyňský nůž
Objev podobné jako de Buyer 4285.14 FK2 14 cm (4285.14)
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
Filetovací nůž ZWILLING® Pro má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série ZWILLING® Pro Kombinace inovativní technologie, tradičního vzhledu a dokonalé přesnosti Ostří v sobě mísí japonskou a evropskou kulturu krájení Zakřivený tvar záštity Pro Touch pro pohodlnější, přesné a bezpečné ovládání Rukojeť ze syntetiky, klasický design tří nýtů Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® - čepel kalená mrazem SIGMAFORGE® - kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC podle Rockwella Ručně broušené Kontrola ostří laserem Lze mýt v myčce nádobí, doporučujeme ruční mytí Solingenská značka ZWILLING neustále přináší inovace do svých výrobků. S téměř třemi stoletími zkušeností a s pomocí italského architekta a designéra Matteo Thuna vytvořila německá společnost ZWILLING J. A. Henckels sérii nožů ZWILLING® Pro, která mísí tradiční vzhled rukojeti se třemi nýty s inovativním tvarem záštity nože. Tato zakřivená záštita umožňuje bezkonkurenční pohodlí při řezání kolébkovým pohybem. V případě série nožů ZWILLING® Pro zvažovali designéři společnosti hned několik hledisek: vzhled, formu, funkci, materiál a také pocit vznikající při jejich používání. Smísením tradice a inovací nakonec vznikla fenomenální série nožů špičkové kvality a perfektního tvaru s ostřím kombinujícím evropskou a japonskou kulturu krájení. Štíhlá rukojeť intuitivně navede k bezpečnému úchopu, nože jsou ostré, pohodlné na uchopení a dlouho vydrží. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů se používá speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle specifických požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny chemického složení. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Pro Touch je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů ZWILLING® Pro plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série ZWILLING® Pro doporučujeme ocílku s vrstvou karbidu wolframu 23 cm TWIN® 1731, lze použít i brousky a ocílky ZWILLING. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V…
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Pro
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž PROFESSIONAL "S" má dlouhou, štíhlou a především pružnou čepel s rovným ostřím. Je dokonalým pomocníkem pro čištění a filetování ryb. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově proslulé pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světe jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Použité technologie a materiály Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zamražuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. Údržba nožů ZWILLING Nože s plastovými rukojeťmi lze mýt v myčce nádobí, je však doporučováno ruční mytí, které je k noži šetrnější. Upřednostňujete-li přeci jen mytí v myčce nádobí, mějte prosím na mysli, že vysoce kvalitní nože mohou být poškozeny, narazí-li během procesu mytí na jiné příbory, hrnce nebo pánve. Při vkládání nádobí do myčky je tedy nezbytné zkontrolovat, zda se ostří nožů nemohou dotýkat jiných předmětů. Výrobce také doporučuje pro případné použití myčky ekonomický program s teplotou maximálně do 55 °C. Broušení nožů ZWILLING Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit. Pro broušení nožů ze série PROFESSIONAL "S" můžeme doporučit všechny brousky a ocílky ZWILLING, které naleznete v naší nabídce, případně lze použít i brusné kameny. Nabízíme také originální broušení přímo u výrobce - zajistíme odeslání nože do společnosti ZWILLING J. A. Henckels v Německu. V případě potřeby můžeme také doporučit nožířství se zkušenostmi s broušením nožů značky ZWILLING v Praze.
Objev podobné jako ZWILLING Filetovací nůž 18 cm Professional “S“
Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na filetování, vykosťování apod. Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na filetování, vykosťování apod. Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Exkluzivní designová série 1905 spojuje tradiční zpracování v moderním duchu s prvky historického designu. V roce 1905 Friedr. Dick vyvinul sérii kuchařských nožů s masivními spoji, které nahradily doposud používané nýty. Od roku 1905 se tento jedinečný design dále vyvíjel s použitím moderních materiálů a výrobních technik. Čepel je vyrobena ze speciální německé ušlechtilé oceli XcrMoVMn. Náročnou technologií tvrzení byl vyroben jedinečný, jemně disperzní ohebný materiál s dynamicky ostrou čepelí. Specifikace: Praktický nůž na filetování, vykosťování apod. Ze série 1905 Nýty nahrazeny masivními spoji Speciální německá ušlechtilá ocel Dynamická ostrá čepel Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž 1905 F.Dick 18 cm
de Buyer 4287.16 FK2 SANTOKU 16 cm (4287.16)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 16 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti uhlíková vlákna Praktický kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchařské výbavy. Porcovací nůž od společnosti de Buyer se skvěle hodí pro perfektní naporcování, pro které je tento nůž navržený. Délka této čepele má celých 16 cm. Významné přednosti kuchyňského nože de Buyer 4287.16 FK2 SANTOKU 16 cm de Buyer 4287.16 FK2 SANTOKU 16 cm má čepel o celkové délce 16 cm Nůž typu: porcovací nůž
Objev podobné jako de Buyer 4287.16 FK2 SANTOKU 16 cm (4287.16)
de Buyer 4285.16 FK2 COMBO 16 cm (4285.16)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 16 cm, porcovací nůž, materiál rukojeti uhlíková vlákna Vynikající kuchyňský nůž bude okrasou vaší kuchyňské výbavy. Porcovací nůž značky de Buyer se skvěle hodí pro perfektní naporcování, pro které je tento nůž navržený. Délka čepele je celých 16 cm. Významné parametry kuchyňského nože de Buyer 4285.16 FK2 COMBO 16 cm de Buyer 4285.16 FK2 COMBO 16 cm má délku čepele 16 cm Typ nože: porcovací nůž
Objev podobné jako de Buyer 4285.16 FK2 COMBO 16 cm (4285.16)
Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Již na první pohled pocítíte ze série nožů Red Spirit inspiraci, vášeň a nadšení. Nože z této série jsou extrémně ostré. Čepele jsou velmi tence zabroušeny a zaleštěny. Kulatá rukojeť typická pro nože asijského typu skvěle padne do ruky a nezpůsobuje otlaky. Specifikace: Praktický nůž pro zpracování masa a ryb Ze série Red Spirit Tenká flexibilní čepel Extrémně ostrý Kulatá rukojeť Skvěle padne do ruky Nezpůsobuje otlaky Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Již na první pohled pocítíte ze série nožů Red Spirit inspiraci, vášeň a nadšení. Nože z této série jsou extrémně ostré. Čepele jsou velmi tence zabroušeny a zaleštěny. Kulatá rukojeť typická pro nože asijského typu skvěle padne do ruky a nezpůsobuje otlaky. Specifikace: Praktický nůž pro zpracování masa a ryb Ze série Red Spirit Tenká flexibilní čepel Extrémně ostrý Kulatá rukojeť Skvěle padne do ruky Nezpůsobuje otlaky Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
Tenká a velmi flexibilní čepel umožňuje vykostit drůbež a odstranit kůži z čerstvého masa. Je také ideální na zpracování ryb. Hotové filety vypadají přesně tak, jak si přejete: chutně, celistvě a precizně nakrájené. Již na první pohled pocítíte ze série nožů Red Spirit inspiraci, vášeň a nadšení. Nože z této série jsou extrémně ostré. Čepele jsou velmi tence zabroušeny a zaleštěny. Kulatá rukojeť typická pro nože asijského typu skvěle padne do ruky a nezpůsobuje otlaky. Specifikace: Praktický nůž pro zpracování masa a ryb Ze série Red Spirit Tenká flexibilní čepel Extrémně ostrý Kulatá rukojeť Skvěle padne do ruky Nezpůsobuje otlaky Materiál: nerezová ocel, tvrzený plast Rozměr: 18 cm
Objev podobné jako Filetovací nůž Red Spirit F.Dick 18 cm
de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)
Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 15,9 cm, japonský nůž, materiál rukojeti karbon Neobyčejný kuchyňský nůž se stane praktickou ozdobou každé kuchyňské výbavy. Japonský nůž značky de Buyer se skvěle hodí jako univerzální pomocník s mnoha úkony, kromě krájení zvládá i sekání nebo drcení. Délka této čepele má celkem 15,9 cm. Významné parametry kuchyňského nože de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm má délku čepele 15,9 cm Nůž typu: japonský nůž
Objev podobné jako de Buyer 4280.15 FK2 ASIAN CHEF, 15 cm (4280.15)
Rendlík Alchimy de Buyer 18 cm nerez
Objev podobné jako Rendlík Alchimy de Buyer 18 cm nerez
Rendlík Alchimy de Buyer 18 cm nerez
Objev podobné jako Rendlík Alchimy de Buyer 18 cm nerez
Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Hlavní výhody: skvělý nůž pro filetování ryb a masa unikátní design vytvořeno ve spolupráci s německým národním kulinářským týmem dokonale ostrá čepel ergonomická, hygienická, plastová rukojeť vyvážená tvrdost 56° HRC je ideálním kompromisem mezi perfektním zachováním ostří a snadným přebroušením
Objev podobné jako Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Hlavní výhody: skvělý nůž pro filetování ryb a masa unikátní design vytvořeno ve spolupráci s německým národním kulinářským týmem dokonale ostrá čepel ergonomická, hygienická, plastová rukojeť vyvážená tvrdost 56° HRC je ideálním kompromisem mezi perfektním zachováním ostří a snadným přebroušením
Objev podobné jako Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Hlavní výhody: skvělý nůž pro filetování ryb a masa unikátní design vytvořeno ve spolupráci s německým národním kulinářským týmem dokonale ostrá čepel ergonomická, hygienická, plastová rukojeť vyvážená tvrdost 56° HRC je ideálním kompromisem mezi perfektním zachováním ostří a snadným přebroušením
Objev podobné jako Filetovací nůž GO FOR GOLD F.DICK 18 cm
Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Tato palačinková pánev o průměru 18 cm je ideální pro přípravu tradičních, křupavých a nadýchaných palačinek. Díky nízkému okraji lze palačinky snadno otáčet a nechat je sklouznout na talíř. Železná pánev se rychle zahřívá a je možné ji použít na všech typech plotýnek včetně indukce. Snadno se s ní manipuluje, a to díky zakřivené rukojeti ve francouzském stylu. Specifikace: Palačinková pánev o průměru 18 cm Přirozeně nepřilnavá Rychle se zahřívá Kvalitní rukojeť pro snadnou manipulaci Kombinace železa a uhlíku Vyrobeno ve Francii Vhodná i na indukci Pouze pro ruční mytí
Objev podobné jako Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Tato palačinková pánev o průměru 18 cm je ideální pro přípravu tradičních, křupavých a nadýchaných palačinek. Díky nízkému okraji lze palačinky snadno otáčet a nechat je sklouznout na talíř. Železná pánev se rychle zahřívá a je možné ji použít na všech typech plotýnek včetně indukce. Snadno se s ní manipuluje, a to díky zakřivené rukojeti ve francouzském stylu. Specifikace: Palačinková pánev o průměru 18 cm Přirozeně nepřilnavá Rychle se zahřívá Kvalitní rukojeť pro snadnou manipulaci Kombinace železa a uhlíku Vyrobeno ve Francii Vhodná i na indukci Pouze pro ruční mytí
Objev podobné jako Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Tato palačinková pánev o průměru 18 cm je ideální pro přípravu tradičních, křupavých a nadýchaných palačinek. Díky nízkému okraji lze palačinky snadno otáčet a nechat je sklouznout na talíř. Železná pánev se rychle zahřívá a je možné ji použít na všech typech plotýnek včetně indukce. Snadno se s ní manipuluje, a to díky zakřivené rukojeti ve francouzském stylu. Specifikace: Palačinková pánev o průměru 18 cm Přirozeně nepřilnavá Rychle se zahřívá Kvalitní rukojeť pro snadnou manipulaci Kombinace železa a uhlíku Vyrobeno ve Francii Vhodná i na indukci Pouze pro ruční mytí
Objev podobné jako Pánev na palačinky Force Blue de Buyer 18 cm
Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 18 cm, výška 2 cm
Objev podobné jako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 18 cm, výška 2 cm
Objev podobné jako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Perforovaná srdcová pečící forma de Buyer je ideální pro přípravu různých dezertů a koláčů, listového i křehkého těsta. Otvory na straně formy pomáhají rovnoměrnému pečení hran koláčů. Forma byla vyvinuta ve spolupráci s Ecole du Grand Chocolat Valrhona, je vyrobena z pružinové nerezové oceli a disponuje rovnou hranou, která nabízí bezchybnou povrchovou úpravu. Není svařovaná a po uvolnění se vždy vrátí do původního tvaru. Hlavní výhody: Na koláče, dezerty, listové i křehké těsto Otvory pro rovnoměrné propečení hran Rovná hrana pro bezchybnou povrchovou úpravu Snadno se uvolňuje Vždy se vrátí do původní pozice Vhodná do lednice, mrazničky i do myčky Hlavní parametry: Rozměry: průměr 18 cm, výška 2 cm
Objev podobné jako Pečící rám ve tvaru srdce de Buyer 18 cm nerez
Tescoma Nůž filetovací SONIC, 18 cm
Nůž z řady Sonic s dlouhou tenkou pružnou čepelí je výborným pomocníkem při filetování ryb, krájení velkých kusů šunky, roastbeefu, salámů a jiných potravin, které vyžadují jemné a precizní plátkování. S jeho pomocí bude příprava ryb do japonských pokrmů hračkou. Čepel filetovacího nože z pevné nerezové ocelové planžety je prefektně ostrá a práce s filetovacím nožem Sonic je velmi snadná a efektivní. Nůž disponuje ergonomickou rukojetí z odolného plastu.Nůž se snadno udržuje, je možné ho mýt v myčce nádobí. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Nůž filetovací SONIC, 18 cm
de Buyer 4275.18 FK1 18 cm (4275.18)
Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 18 cm, univerzální nůž, materiál rukojeti uhlíková vlákna Prvotřídní kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem každé kuchyňské výbavy. Univerzální nůž od firmy de Buyer se skvěle hodí na krájení všech typů potravin. Délka čepele má celkem 18 cm. Klíčové znaky kuchyňského nože de Buyer 4275.18 FK1 18 cm de Buyer 4275.18 FK1 18 cm nabízí čepel o délce 18 cm Univerzální typ kuchyňského nože
Objev podobné jako de Buyer 4275.18 FK1 18 cm (4275.18)
Rendlík O 18 cm Milady de Buyer
Nádobí Milady de Buyer je vyrobeno z leštěné ušlechtilé nerezové oceli a opatřeno sendvičovým dnem pro optimální vedení tepla na všech zdrojích tepla včetně indukce. Nýtovaná ucha a rukojeti dodávají nádobí noblesní vzhled. Rukojeti série Milady jsou navíc opatřeny drážkami pro prsty, jež umožňují velmi pohodlný úchop. Nádobí je vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Pro úsporu času a energií jej lze mýt v myčce nádobí. Nádobí profesionální kvality v elegantním klasickém designu Vyrobeno z leštěné nerezové oceli 18/8 Sendvičové dno (7 mm) pro perfektní vedení tepla Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání Nýtovaná ucha / ergonomické rukojeti s drážkami pro pohodlný úchop Rukojeti opatřeny otvorem pro zavěšení a logem značky Vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Vhodné do myčky nádobí Nádobí série Milady de Buyer vzniklo na počest velké dámy, "Milady" Odette de Buyer Mimeure - milovnice kulinářského umění, jež se v průběhu druhé světové války ujala vedení společnosti de Buyer a udržela ji v chodu i ve velmi náročných podmínkách. "Milady" dodnes inspiruje designéry společnosti de Buyer při jejich práci.
Objev podobné jako Rendlík O 18 cm Milady de Buyer
Rendlík O 18 cm Milady de Buyer
Nádobí Milady de Buyer je vyrobeno z leštěné ušlechtilé nerezové oceli a opatřeno sendvičovým dnem pro optimální vedení tepla na všech zdrojích tepla včetně indukce. Nýtovaná ucha a rukojeti dodávají nádobí noblesní vzhled. Rukojeti série Milady jsou navíc opatřeny drážkami pro prsty, jež umožňují velmi pohodlný úchop. Nádobí je vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce. Pro úsporu času a energií jej lze mýt v myčce nádobí. Nádobí profesionální kvality v elegantním klasickém designu Vyrobeno z leštěné nerezové oceli 18/8 Sendvičové dno (7 mm) pro perfektní vedení tepla Zahnuté okraje pro snadné a čisté vylévání Nýtovaná ucha / ergonomické rukojeti s drážkami pro pohodlný úchop Rukojeti opatřeny otvorem pro zavěšení a logem značky Vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Vhodné do myčky nádobí Nádobí série Milady de Buyer vzniklo na počest velké dámy, "Milady" Odette de Buyer Mimeure - milovnice kulinářského umění, jež se v průběhu druhé světové války ujala vedení společnosti de Buyer a udržela ji v chodu i ve velmi náročných podmínkách. "Milady" dodnes inspiruje designéry společnosti de Buyer při jejich práci.
Objev podobné jako Rendlík O 18 cm Milady de Buyer
Rendlík O 18 cm Affinity de Buyer
Vysoce kvalitní nerezové nádobí série Affinity je vyrobeno z pětivrstvého materiálu s povrchem leštěným do vysokého lesku. Výroba z jednoho kusu materiálu, krásně zaoblené tvary spolu s nýtovanými uchy a rukojeťmi jsou známkou kvalitního řemeslného zpracování, jež je pro vyhlášenou francouzskou značku de Buyer typické. Funkční nádobí Affinity v sobě spojuje užitné vlastnosti odolné nerezové oceli a tepelně vodivého hliníku. Jedinečný materiál tvoří vnitřní vrstva nerezové ušlechtilé oceli 18/10, tři vrstvy hliníku a vnější nerezová feromagnetická vrstva pro dokonalé vedení tepla na indukci. Nádobí tak rychle reaguje na změnu teploty varné desky, teplo šíří rychle a rovnoměrně po celé ploše nádobí. Ideální pro zdravé vaření se zachováním vitamínů, redukci omáček, smažení při vysokých teplotách či pozvolné dušení pod poklicí. Ušlechtilá nerezová ocel je hygienicky čistá, neabsorbuje chutě ani pachy, navíc se snadno čistí. Nádobí Affinity je vhodné na všechny typy plotýnek včetně indukce i pro použití v tradiční troubě. Pro úsporu času a energií jej lze mýt v myčce. Elegantní robustní nerezové nádobí v puristickém designu Povrch leštěný do vysokého lesku pro snadnou údržbu Vhodné pro vaření, servírování i uchovávání potravin Vyrobeno ze 5vrstvého materiálu: nerezová ocel / hliník / nerezová ocel Pro dokonalou vodivost tepla je vhodné na zdravé vaření se zachováním vitamínů Rychle reaguje na teplo, ohřívá celý obsah najednou - energeticky úsporné Tloušťka materiálu v rozmezí 2,3 - 2,8 mm podle typu a velikosti nádobí Nádobí s dlouhou životností, jež se nedeformuje při vysokých teplotách Vhodné na všechny zdroje tepla včetně indukce Lze použít i v tradiční troubě Nýtovaná ucha / rukojeti z nerezové oceli pro ergonomický úchop Okraje pro snadné vylévání obsahu Vhodné do myčky nádobí Francouzská společnost de Buyer, založená roku 1830, je desítky let uznávaná především v profesionální gastronomii. S nádobím řady Affinity rozšiřuje své působení i do náročných domácností. Nádobí se speciálním feromagnetickým dnem je vhodné na všechny typy sporáků, ale především je určené na indukci. Moderní design zaoblených tvarů série Affinity se hodí do všech typů domácností. Díky dlouhé životnosti a vynikajícím užitným vlastnostem je nádobí de Buyer dokonalým dárkem pro každého.
Objev podobné jako Rendlík O 18 cm Affinity de Buyer
Podívejte se také
- de Buyer 4685.00 (4685.00)
- de Buyer 3358.02 (3358.02)
- de Buyer 4111.32 (4111.32)
- de Buyer 3459.28 (3459.28)
- de Buyer 3091.14N (3091.14N)
- de Buyer 3122.00 (3122.00)
- de Buyer 3091.20N (3091.20N)
- de Buyer 4238.30 (4238.30)
- de Buyer 1831.01D (1831.01D)
- de Buyer 4111.20 (4111.20)
- de Buyer 4715.15 (4715.15)
- de Buyer 4705.28 (4705.28)
- de Buyer 4112.32 (4112.32)
- de Buyer 4200.11N (4200.11N)
- de Buyer 3232.28 (3232.28)
- de Buyer 4937.60 (4937.60)
- de Buyer 4859.46 (4859.46)
- de Buyer 4344.02 (4344.02)
- de Buyer 4238.15 (4238.15)
- de Buyer 3356.00 (3356.00)
- de Buyer 4715.26 (4715.26)
- de Buyer 4712.24 (4712.24)