Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz

Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm

Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí

Podívejte se také panev na palacinky de buyer 20 cm

cena 912.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm

Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí

Podívejte se také digitalni teplomer sft 75

cena 912.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso de Buyer 20 cm

Přesný digitální teploměr pro kontrolu teploty masa během vaření. Okamžité zobrazení teploty v rozmezí od -50 °C do +200 °C. Špičatá sonda z nerezové oceli o délce 12 cm zajišťuje snadný průnik masem. Není vhodný do trouby ani do myčky na nádobí. Specifikace: Teploměr pro kontrolu teploty masa Digitální Teplota od -50 °C do +200 °C Špičatá sonda z nerezové oceli Délka: 12 cm Nevhodné do trouby a myčky na nádobí

Podívejte se také digitalni teplomer profi kuchenprofi

cena 912.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso Pit Boss

Velmi přesný digitální teploměr pro měření teploty v grilovaném maseDigitální teploměr Pit Boss měří teplotu ve stupních Celsia a FahrenheitaVýše naměřené teploty se zobrazí na velkém oranžovém LED displeji během několika sekund po zastrčení sondy do grilovaného masaSkládací sonda teploměru vyrobena z nerezové oceliRozsah měřitelných teplot - 50 °C - 300 °C (-58 °F - 572 °F)Automatické zapnutí/vypnutí teploměruSnadné čištění - vyžaduje je

Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Pit Boss

cena 969.0 Kč
Detail

Pit Boss Digitální teploměr na maso (40869)

Kuchyňský teploměr - digitální typ, určen na vaření Digitální kuchyňský teploměr Pit Boss bude praktickou pomůckou do domácnosti. Určen je především k použití při přípravě jídel, abyste si mohli zkontrolovat teplotu během přípravy pokrmu. Hlavní vlastnosti produktu Pit Boss Digitální teploměr na maso Digitální kuchyňský teploměr Pit Boss si v kuchyni zamilujete Hodí se při přípravě jídel

Objev podobné jako Pit Boss Digitální teploměr na maso (40869)

cena 969.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.

Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

cena 812.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.

Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

cena 812.0 Kč
Detail

Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

Digitální teploměr na maso Profi Plus má v kuchyni všestranné využití. Můžete jej použít například u teplých a studených nápojů a pokrmů. Tento teploměr se vyznačuje extrémně krátkou dobou reakce a měření v rozsahu 4-10 vteřin. Můžete s ním měřit pokrmy nebo nápoje ve stupních Celsia nebo Fahrenheita. Rozsah měření leží mezi -40 až +200 °C resp. -40 až +392 °F a to vše s maximální odchylkou +_ 1°C od skutečné teploty. Numerický LCD displej je podsvícený a velmi světlý. Jak funguje: Nepoužívejte teploměr v zavřené troubě. Zasuňte jej nebo přidržte na několik vteřin u pokrmu - a hotovo! Teploměr stačí očistit utěrkou - NENÍ vhodný do myčky. Pod sérií "Profi Plus" se skrývá přes 100 různých pomocníků do kuchyně, které dostojí i nejvyšším požadavkům profesionálních kuchyní. Robustní provedení v kvalitním Cromarganu® (ušlechtilá nerezová ocel 18/10), je zcela stabilní a trvanlivé, voděodolné a zaručeně vhodné do myčky nádobí - jednoduše nezničitelné. Náročný a současně nadčasový design sluší každé moderní kuchyni.

Objev podobné jako Digitální teploměr na maso Profi Plus WMF

cena 812.0 Kč
Detail

TFA Vpichový digitální teploměr na maso TFA 14.1512.01 (TFA14.1512.01)

Kuchyňský teploměr - digitální typ, určený je na pečení a na vaření, obsahuje teplotní sondu, časovač, zvukový alarm, výběr jednotek °C/°F a nastavení teploty, podsvícený displej a magnet, pohání jej 2× AAA, minimální teplota -20 °C, maximální teplota 300 °C Díky možnosti kontrolovat během pečení teplotu uvnitř masa se vám již nestane, že by připravované maso či drůbež při podávání byly vysušené či naopak nedopečené. Teploměr se sondou oceníte také při přípravě steaků. Doba jejich přípravy k dosažení žádaného stupně propečení závisí na použitém zdroji tepla a jejich tloušťce. Digitální vpichový teploměr TFA 14.1512.01 KÜCHEN-CHEF pomocí vpichového čidla zjistí aktuální teplotu uvnitř masa a zároveň i okolní teplotu v troubě. Při dosažení cílové teploty uvnitř masa se ozve zvukový alarm. Nastavit můžete alarm také pro horní a dolní rozmezí teplot v troubě či grilu. Teploměr potěší časovačem a přehledným podsvíceným displejem, můžete ho postavit na...

Objev podobné jako TFA Vpichový digitální teploměr na maso TFA 14.1512.01 (TFA14.1512.01)

cena 1009.0 Kč
Detail

Vidlička na maso B Bois de Buyer

Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí

Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer

cena 418.0 Kč
Detail

Vidlička na maso B Bois de Buyer

Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí

Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer

cena 522.0 Kč
Detail

Vidlička na maso B Bois de Buyer

Francouzská klasika de Buyer přichází s novou řadou nádobí a pomocníků B Bois v kombinaci nerezové oceli a bukového dřeva. Vidlička na maso je vhodná pro přidržování pečeně při jejím porcování, velmi dobře také poslouží při servírování nakrájených plátků masa. Vyrobeno z nerezové oceli Rukojeť z bukového dřeva ošetřená včelím voskem Ideální pomocník pro porcování a servírování masa Praktický design a jednoduché použití Ergonomicky tvarovaná rukojeť dobře sedí v ruce Opatřena otvorem pro zavěšení Nevhodné na mytí v myčce nádobí

Objev podobné jako Vidlička na maso B Bois de Buyer

cena 522.0 Kč
Detail

EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm

Nerezový teploměr na pečení masa s kulatou stupnicí, indikující teplotu uvnitř potravin do 120 stupnů pro kontrolu ideální teploty na propečení, se stane skvělým pomocníkem u vás v kuchyni. Díky tomuto teploměru dosáhnete vnitřní teploty, různých druhů masa ať už na pánvi nebo v troubě, která je ideální pro jejich úpravu. Teploměr je odolný vůči teplotám do 300 stupnů Celsia.

Objev podobné jako EH Teploměr na maso, nerez, 5,4 x 12 cm

cena 79.0 Kč
Detail

Weis Teploměr na maso (15305)

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na pečení, obsahuje teplotní sondu o délce 10 cm, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Vpichovací teploměr na maso značky Weis je vyroben z vysoce kvalitní nerezové oceli. Nabízí rozsah teplot od 0 - 120 °C. S ukazatelem vhodné teploty pro úpravu různých druhů masa bude příprava jídla snadná, rychlá a precizní. Jednoduše zapíchněte hrot teploměru do masa a zjistěte jeho přesný stupeň propečení! Klíčové vlastnostikvalitní provedenírozsah teplot od 0 - 120 °Copatřen vpichovacím hrotemukazatel vhodné teploty dle druhu masasnadno omyvatelnýpřesnýRozměry:5,5 × 12 cm

Objev podobné jako Weis Teploměr na maso (15305)

cena 299.0 Kč
Detail

MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 50 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnáchMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém ja

Objev podobné jako MEATER+ bezdrátový teploměr na maso

cena 2899.0 Kč
Detail

MEATER bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová sonda vhodná do grilu i do udírnyVpichový teploměr je s chytrým telefonem propojen přes Bluetooth s dosahem 10 mPokud víte že budete od udírny nebo grilu dál, volte verzi sondy z větším dosahem

Objev podobné jako MEATER bezdrátový teploměr na maso

cena 1899.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Teploměr na maso černý WMF

Teploměr na maso WMF ve stručnosti: S potiskem symbolů nejčastěji používaných druhů masa: hovězí, telecí, jehněčí, vepřové, drůbež Lze ponechat v troubě po celou dobu pečení Měří vnitřní teplotu masa a hlídá proces pečení za vás K určení teploty stačí krátký pohled přes dveře trouby Měří teploty od 0 °C do + 110 °C, odolá teplotám do 250 °C Vhodné do myčky nádobí

Objev podobné jako Teploměr na maso černý WMF

cena 363.0 Kč
Detail

Kela Teploměr na maso Punkto

Teploměr na měření teploty uvnitř masa při jeho tepelné úpravě zaručí, že bude maso zdravě propečené a připravené při správné teplotě. Výborný pomocník při pečení masa a masných specialit a také při letním grilování. Ukazatel teploty cca od 0 °C do 120 °C. Materiál: nerez, sklo.

Objev podobné jako Kela Teploměr na maso Punkto

cena 259.0 Kč
Detail

Teploměr na maso Outdoorchef Gourmet Check Pro

Digitální teploměr Outdoorchef se dvěma vpichovacími jehlami Gourmet Check Pro pro přesné měření teploty uvnitř masaTeploměr měří teplotu uvnitř masa i okolní teplotu a je vhodný pro všechny typy grilů i domácí troubyMožnost připojení přes Bluetooth s dosahem až 100 mNastavitelný alarm pro všechny tři teploty a časovačDigitální displej je možné nastavit, aby zobrazoval výši teploty ve °C nebo °FRozmezí měřených teplot 0 °C - 300 °CTeplomě

Objev podobné jako Teploměr na maso Outdoorchef Gourmet Check Pro

cena 2990.0 Kč
Detail

Alpina Teploměr na maso Alpina, vpichovací

Teploměr Alpina změří a ukáže, zda už má maso ideální teplotu. Pečete a grilujete? Tak to vám teploměr na maso přijde určitě vhod. Na přehledném ukazateli s vyobrazením konkrétního druhu masa a teplotou od 0 °C do 120 °C ukáže, zda už má uvnitř správnou teplotu. Stačí, když v průběhu pečení či grilování zabodnete do masa vpichovací jehlu ze zdravotně nezávadné oceli a ihned budete vědět, jak na tom je. Teploměr je naprosto bezpečnou pomůckou na kontrolu masa v troubě, na grilu či pečeného na pánvi.

Objev podobné jako Alpina Teploměr na maso Alpina, vpichovací

cena 99.0 Kč
Detail

WMF 608636030 Teploměr na maso černý (608636030)

Kuchyňský teploměr na maso (hovězí, telecí, jehněčí, vepřové nebo drůbeží), ilustrace na displeji ukazují ideální teplotní rozsah, rozsah měření: 10°C - 110°C, tepelně odolný až do 250°C, lze ho ponechat během pečení v troubě, nerezová ocel Cromargan® 18/10, tepelně odolné sklo, ruční mytí Mechanický kuchyňský teploměr WMF bude ideálním pomocníkem do domácnosti. Vybavený je jednou teplotní sondou, pomocí které budete moci měřit teplotu pokrmů. Teploměr snese teploty v rozmezí od 10 °C do 110 °C. Zásadní přednosti produktu WMF 608636030 Teploměr na maso černý Mechanický kuchyňský teploměr WMF si v kuchyni zamilujete K měření využívá jednu teplotní sondu Neublíží mu teploty v rozmezí od 10 °C do 110 °C

Objev podobné jako WMF 608636030 Teploměr na maso černý (608636030)

cena 519.0 Kč
Detail

KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 (5908287236974)

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určen na vaření, obsahuje teplotní sondu, minimální teplota 0 °C, maximální teplota 120 °C Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF je praktickou pomůckou do vaší domácnosti. Je ideální pro použití při přípravě jídel, aby bylo sledování ideální teploty připravovaného pokrmu snazší. Vybavený je jednou teplotní sondou, díky které můžete měřit teplotu pokrmů. Teploměr je odolný vůči teplotám v rozsahu od 0 °C do 120 °C. Klíčové přednosti produktu KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF si v kuchyni určitě oblíbíte Vhodný na přípravu jídel K měření využívá jednu teplotní sondu Neublíží mu teploty v rozmezí od 0 °C do 120 °C

Objev podobné jako KINGHOFF Teploměr na maso Kh-3697 (5908287236974)

cena 316.0 Kč
Detail

MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso

Bezdrátová, vodotěsná sonda vhodná do grilu i do udírny s dosahem až 75 mFunguje i v izolovaných dvouplášťových udírnách, fritézách i keramickém griluMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměr vám umožní sledovat v aplikaci na telefonu teplotu v mase, jednoduše si navolíte postup přípravy podle navolených parametrů - např. typ masa a jeho propeče

Objev podobné jako MEATER 2 Plus bezdrátový teploměr na maso

cena 3399.0 Kč
Detail

KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 (5908287211490)

Kuchyňský teploměr - mechanický typ, určený je na vaření, obsahuje teplotní sondu, minimální teplota -20 °C, maximální teplota 200 °C Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF se stane opravdovým pomocníkem v domácnosti. Hodí se pro užití při přípravě jídel, abyste mohli jednoduše sledovat správnou teplotu připravovaného pokrmu. Disponuje jednou teplotní sondou, pomocí které budete moci měřit teplotu pokrmů. Teploměr je odolný vůči teplotám v rozsahu od -20 °C do 200 °C. Zásadní vlastnosti produktu KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 Mechanický kuchyňský teploměr KINGHOFF se stane vaším kuchyňským pomocníkem Hodí se při přípravě jídel K měření využívá jednu teplotní sondu Poradí si s teplotami v rozmezí od -20 °C do 200 °C

Objev podobné jako KINGHOFF Teploměr na maso Kh-1149 (5908287211490)

cena 426.0 Kč
Detail

Nerezové sítko de Buyer 20 cm

Nerezové síto je vhodné pro prosévání mouky, cukru, kakaa, kokosového prášku apod. Součástí jsou 4 vyměnitelná síta s různými velikostmi ok (průměr 3 / 2 / 1 / 0,5 mm). Rám je robustní a odolává deformaci, lze jej mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Praktické síto pro prosívání různých surovin 4 vyměnitelná síta s různým průměrem ok Robustní rám Odolává deformaci Vhodný do myčky Průměr rámu: 20 cm

Objev podobné jako Nerezové sítko de Buyer 20 cm

cena 921.0 Kč
Detail

Nerezové sítko de Buyer 20 cm

Nerezové síto je vhodné pro prosévání mouky, cukru, kakaa, kokosového prášku apod. Součástí jsou 4 vyměnitelná síta s různými velikostmi ok (průměr 3 / 2 / 1 / 0,5 mm). Rám je robustní a odolává deformaci, lze jej mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Praktické síto pro prosívání různých surovin 4 vyměnitelná síta s různým průměrem ok Robustní rám Odolává deformaci Vhodný do myčky Průměr rámu: 20 cm

Objev podobné jako Nerezové sítko de Buyer 20 cm

cena 921.0 Kč
Detail

Nerezové sítko de Buyer 20 cm

Nerezové síto je vhodné pro prosévání mouky, cukru, kakaa, kokosového prášku apod. Součástí jsou 4 vyměnitelná síta s různými velikostmi ok (průměr 3 / 2 / 1 / 0,5 mm). Rám je robustní a odolává deformaci, lze jej mýt v myčce na nádobí. Specifikace: Praktické síto pro prosívání různých surovin 4 vyměnitelná síta s různým průměrem ok Robustní rám Odolává deformaci Vhodný do myčky Průměr rámu: 20 cm

Objev podobné jako Nerezové sítko de Buyer 20 cm

cena 921.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

cena 2173.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

cena 2173.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

Nůž na maso Classic je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který…

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Classic WÜSTHOF

cena 2173.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso Ikon je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

cena 3532.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso Ikon je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

cena 3532.0 Kč
Detail

Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

Nůž na maso Ikon je štíhlý nůž s robustní, dlouhou čepelí a jemným ostřím. Je vhodný pro přípravu všech druhů masa a pro porcování pečeně. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě.

Objev podobné jako Nůž na maso 20 cm Ikon WÜSTHOF

cena 3532.0 Kč
Detail

Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

Profesionální GÖMA šlehací metla s nerezovými drátky ideální pro šlehání, míchání, provzdušňování, emulgování. Metla je vhodná do myčky na nádobí. Protiskluzová ergonomická rukojeť má zakřivený tvar, díky kterému metla nezapadne do nádoby. Je vybavena otvorem pro zavěšení. Specifikace: Praktická metla na šlehání, míchání, provzdušňování apod. Nerezové drátky Protiskluzová ergonomická rukojeť Zakřivený tvar - nespadne do nádoby Otvor pro zavěšení Lze mýt v myčce na nádobí Materiál: nerez, polypropylen Velikost: cca 20 cm

Objev podobné jako Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

cena 376.0 Kč
Detail

Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

Profesionální GÖMA šlehací metla s nerezovými drátky ideální pro šlehání, míchání, provzdušňování, emulgování. Metla je vhodná do myčky na nádobí. Protiskluzová ergonomická rukojeť má zakřivený tvar, díky kterému metla nezapadne do nádoby. Je vybavena otvorem pro zavěšení. Specifikace: Praktická metla na šlehání, míchání, provzdušňování apod. Nerezové drátky Protiskluzová ergonomická rukojeť Zakřivený tvar - nespadne do nádoby Otvor pro zavěšení Lze mýt v myčce na nádobí Materiál: nerez, polypropylen Velikost: cca 20 cm

Objev podobné jako Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

cena 376.0 Kč
Detail

Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

Profesionální GÖMA šlehací metla s nerezovými drátky ideální pro šlehání, míchání, provzdušňování, emulgování. Metla je vhodná do myčky na nádobí. Protiskluzová ergonomická rukojeť má zakřivený tvar, díky kterému metla nezapadne do nádoby. Je vybavena otvorem pro zavěšení. Specifikace: Praktická metla na šlehání, míchání, provzdušňování apod. Nerezové drátky Protiskluzová ergonomická rukojeť Zakřivený tvar - nespadne do nádoby Otvor pro zavěšení Lze mýt v myčce na nádobí Materiál: nerez, polypropylen Velikost: cca 20 cm

Objev podobné jako Šlehací metlička Göma de Buyer 20 cm

cena 376.0 Kč
Detail

MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso

Bezdrátové sondy vhodné do grilu i do udírny s dosahem až 50 mSada obsahuje 4 teplotní sondy a digitální panelMEATER je první skutečně bezdrátový teploměr na maso s přenosem naměřené teploty na chytrý telefon s aplikací Meather AppAplikace je v českém jazyceTeploměry vám umožní

Objev podobné jako MEATER Block sada bezdrátových teploměrů na maso

cena 8763.0 Kč
Detail

Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

Lyonnaise pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenějšími pánvemi v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, nepřilnavý povrch, možnost využívání kovového náčiní bez poškození povrchu, zapékání v troubě do 200 °C a mnoho dalšího. Hlavní výhody: Praktická pánev z modré oceli Ideální pro profesionální použití Odolná, možnost používání kovového náčiní Nepřilnavý povrch Rychlé nahřátí pánve Skvělá vodivost Pohodlná rukojeť Nevhodné do myčky nádobí a na indukci Specifikace: Průměr pánve: 20 cm Vnitřní průměr pánve: 14 cm Délka pánve včetně rukojeti: 36,9 cm Výška pánve: 4,2 cm Hmotnost pánve: 0,46 kg Síla materiálu pánve: 1 mm

Objev podobné jako Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

cena 408.0 Kč
Detail

Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

Lyonnaise pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenějšími pánvemi v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, nepřilnavý povrch, možnost využívání kovového náčiní bez poškození povrchu, zapékání v troubě do 200 °C a mnoho dalšího. Hlavní výhody: Praktická pánev z modré oceli Ideální pro profesionální použití Odolná, možnost používání kovového náčiní Nepřilnavý povrch Rychlé nahřátí pánve Skvělá vodivost Pohodlná rukojeť Nevhodné do myčky nádobí a na indukci Specifikace: Průměr pánve: 20 cm Vnitřní průměr pánve: 14 cm Délka pánve včetně rukojeti: 36,9 cm Výška pánve: 4,2 cm Hmotnost pánve: 0,46 kg Síla materiálu pánve: 1 mm

Objev podobné jako Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

cena 408.0 Kč
Detail

Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

Lyonnaise pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenějšími pánvemi v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, nepřilnavý povrch, možnost využívání kovového náčiní bez poškození povrchu, zapékání v troubě do 200 °C a mnoho dalšího. Hlavní výhody: Praktická pánev z modré oceli Ideální pro profesionální použití Odolná, možnost používání kovového náčiní Nepřilnavý povrch Rychlé nahřátí pánve Skvělá vodivost Pohodlná rukojeť Nevhodné do myčky nádobí a na indukci Specifikace: Průměr pánve: 20 cm Vnitřní průměr pánve: 14 cm Délka pánve včetně rukojeti: 36,9 cm Výška pánve: 4,2 cm Hmotnost pánve: 0,46 kg Síla materiálu pánve: 1 mm

Objev podobné jako Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 20 cm

cena 408.0 Kč
Detail

Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

Skleněná poklice s okrajem z nerezové oceli o průměru 20 cm je vhodná zejména pro veškeré nádobí z řad Choc B Bois, Choc Extreme, Choc Intense, Mineral B Bois a Mineral B Element. Úchop z bukového dřeva má praktickou výšku pro naklonění poklice a její snadné umístění na pracovní desku. Je vyroben z udržitelně obhospodařovaných lesů. Poklice je vhodná na pomalé vaření nebo udržování teploty pokrmů. Je vhodná do trouby do 200 °C. Hlavní výhody: Pro pomalé vaření a udržování teploty Otvor pro únik páry Doplněk k nádobí de Buyer Bukové dřevo z udržitelných zdrojů Vhodné do myčky Vyrobeno ve Francii Hlavní parametry: Rozměry: průměr 20 cm Materiál: sklo, nerezová ocel (okraj), bukové dřevo (úchyt)

Objev podobné jako Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

cena 634.0 Kč
Detail

Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

Skleněná poklice s okrajem z nerezové oceli o průměru 20 cm je vhodná zejména pro veškeré nádobí z řad Choc B Bois, Choc Extreme, Choc Intense, Mineral B Bois a Mineral B Element. Úchop z bukového dřeva má praktickou výšku pro naklonění poklice a její snadné umístění na pracovní desku. Je vyroben z udržitelně obhospodařovaných lesů. Poklice je vhodná na pomalé vaření nebo udržování teploty pokrmů. Je vhodná do trouby do 200 °C. Hlavní výhody: Pro pomalé vaření a udržování teploty Otvor pro únik páry Doplněk k nádobí de Buyer Bukové dřevo z udržitelných zdrojů Vhodné do myčky Vyrobeno ve Francii Hlavní parametry: Rozměry: průměr 20 cm Materiál: sklo, nerezová ocel (okraj), bukové dřevo (úchyt)

Objev podobné jako Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

cena 634.0 Kč
Detail

Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

Skleněná poklice s okrajem z nerezové oceli o průměru 20 cm je vhodná zejména pro veškeré nádobí z řad Choc B Bois, Choc Extreme, Choc Intense, Mineral B Bois a Mineral B Element. Úchop z bukového dřeva má praktickou výšku pro naklonění poklice a její snadné umístění na pracovní desku. Je vyroben z udržitelně obhospodařovaných lesů. Poklice je vhodná na pomalé vaření nebo udržování teploty pokrmů. Je vhodná do trouby do 200 °C. Hlavní výhody: Pro pomalé vaření a udržování teploty Otvor pro únik páry Doplněk k nádobí de Buyer Bukové dřevo z udržitelných zdrojů Vhodné do myčky Vyrobeno ve Francii Hlavní parametry: Rozměry: průměr 20 cm Materiál: sklo, nerezová ocel (okraj), bukové dřevo (úchyt)

Objev podobné jako Skleněná poklice s dřevěným úchytem de Buyer 20 cm

cena 634.0 Kč
Detail

Pánev na omelety MINERAL B de Buyer 20 cm

Hlavní výhody: speciální pánev se zaobleným vnitřním tvarem pro otáčení omelet a jejich snadné nasunutí na talíř nedeformovatelné náčiní MINERAL B z těžkého železa potaženého včelím voskem - ochranná úprava proti oxidaci včelí vosk také zvyšuje přirozené nepřilnavé schopnosti pánví, které se zlepšují s každým dalším použitím ergonomická nýtovaná rukojeť, zakřivená ve francouzském stylu vynikající tepelná vodivost vhodná na všechny typy varných desek včetně indukce Dodatečné informace: průměr: 20 cm materiál: ocel není opatřena žádným umělým nepřilnavým povrchem, neobsahuje PFOA ani PTFE bez přidaných chemikálií - šetrné k životnímu prostředí estetické nedokonalosti jsou způsobeny ruční výrobou a nejsou důvodem k reklamaci před prvním použitím si pečlivě přečtěte návod, jak železnou pánev vypálit a jak o ni pečovat - na reklamace způsobené špatným používáním nebude brán zřetel Jak pečovat o pánve MINERAL B: Pánev vybalte z originálního obalu a omyjte houbičkou pod horkou tekoucí vodou, odstraňte vosk z vnější strany pánve, aby se neznečistila varná deska, následně pánev vysušte Zapněte plotýnku na maximální výkon a položte na ni pánev. Do pánve nalijte cca 1-2 mm oleje a nechte zahřívat dokud nezačne olej kouřit = vypálení je hotové (během vypalování pánví otáčejte, aby se olej dostal i na vnitřní boky, pánev začne na dně místy tmavnout). Nechce pánvičku zchladnout a zbytek oleje vytřete ubrouskem či hadříkem, neomývejte, aby zůstal ochranný film a zabránilo se vzniku rzi, pánev je připravena k použití. Skladujte na suchém místě, nezapomínejte mít vždy naolejovaný celý povrch pánve. Mycí prostředky používejte jen výjimečně a NIKDY nedávejte pánev do myčky !!! Postupné tmavnutí pánve je přirozené, zajišťuje lepší nepřilnavost povrchu. Případně vzniklý rez lze odstranit hrubou stranou houbičky a pak naolejovat, není důvodem k reklamaci pánve.

Objev podobné jako Pánev na omelety MINERAL B de Buyer 20 cm

cena 898.0 Kč
Detail

Podívejte se také