Kde se rozmanitost setkává s hodnotou - Katalo.cz
Skleněná forma BÁBOVKA 21 cm
Jakou bábovku máte u vás doma nejraději - piškotovou, tvarohovou, ořechovou, dvojbarevnou...? Forma na bábovku tradičního tvaru by neměla chybět v žádné kuchyni. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium a je odolné teplotám od -40 °C do +300 °C. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky řádně vymažte a vysypte moukou a snadno ji pak z formy vyklopíte. Forma je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování. Materiál: borosilikátové sklo Rozměry: pr. 21 cm, v. 10,5 cm Teplotní odolnost: od -40 °C do +300 °C
Podívejte se také forma keramika babovka pr 24 cm orion
Silikonová forma na bábovku 23,5 cm
Moderní forma na tradiční bábovku z piškotových, třených i kynutých těst. Forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od -40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 23,5 cm x v. 11 cm Materiál: silikon
Podívejte se také silikonova forma na rohlicky
Silikonová forma na bábovku 26 cm
Moderní forma na tradiční bábovku z piškotových, třených i kynutých těst. Forma je opatřena praktickými úchyty, je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od -40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 26 cm x v. 9,5 cm Materiál: silikon
Podívejte se také banquet forma na cukrovi silikonova culinaria red 31 x 21 x 1 cm
Podívejte se také
- lamart silikonova forma na kolac silik lt 3015 42000304
- Tescoma forma s vlnitým okrajem kulatá Gusto 28 cm
- Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm
- Orion Forma pocínovaná DORT pr. 21 cm
- de Buyer 4285.21 FK2 21 cm (4285.21)
- ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
- silikonova pecici podlozka
- de Buyer Forma NON-STICK 4766.26 (4766.26)
- COEUR DE LION Náušnice s puzetou 1100/21-1417 (1100/21-1417)
- TESCOMA Forma na kulaté raviolini DELÍCIA, 21 ks (630878.00)
- BANQUET Forma na cukroví silikonová CULINARIA Red 31 x 21 x 1 cm (3120140R)
- canpol babies krmici sitka na ovoce silikonova
- Orion Ošatka rattan kulatá, 21 cm , pr. 21 cm
- Easy Upp Gusto 60 × 45 × 40 cm (764460712544)
- dolce gusto kapsle levne
- plnitelne kapsle dolce gusto
- tescoma miska na creme brulee gusto pr 14 cm
- TESCOMA GUSTO 28 cm, s vlnitým okrajem kulatá (622060.00)
- Orion Forma keramika BERÁNEK 18 cm
- Orion Forma keramika BERÁNEK 34 cm
Orion Silikonová forma oranžová - Bábovka 26 cm
Silikonová forma oranžová - Bábovka 26 cm Konečně se můžete pustit do oblíbeného křehkého dezertu, klasická forma na bábovky Vám s tím ochotně pomůže. Vychutnejte si sladkou snídani a naberte energii do celého dne, forma na bábovku je cukrářská výbava, která nesmí chybět v žádné kuchyni. Díky nepřilnavé vrstvě se bábovka snadno a rychle vyklopí z formy. Odolná vůči teplotám od -40 °C do +220 °C. rozměr: průměr 26 cm
Objev podobné jako Orion Silikonová forma oranžová - Bábovka 26 cm
Silikonová forma na bábovku FLOWER 23,5 cm
Silikonová forma na bábovku v atraktivním moderním designu z piškotových, třených i kynutých těst. Forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná teplotám od -40 °C do +220 °C. Snadno se umývá, lze ji umývat v myčce na nádobí. Rozměry: pr. 23,5 cm x v. 9 cm Materiál: silikon
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku FLOWER 23,5 cm
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 23 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 22 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 23 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 22 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 22 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm černá
Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Hlavní výhody: pro dokonalé dorty typu buntt vyrobeno ze 100% platinového silikonu, flexibilní a stabilní nepřilnavý povrch pro snadné odstranění koláčů snadné skladování, čištění a použití Dodatečné informace: rozměr: 23 x 10 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon tepelně odolný do + 220°C
Objev podobné jako Silikonová forma na bábovku Lékué 22 cm červená
Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm
Bábovka klasického tvaru z borosilikátového skla odolná teplotám od -40 °C do +300 °C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování.
Objev podobné jako Orion Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm
Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm - ORION
Bábovka klasického tvaru. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování. Rozměry: pr. 21 cm, v. 10,5 cm. Bábovka klasického tvaru. Materiál: borosilikátové sklo - odolné teplotám od -40°C do +300°C. Sklo je vysoce hygienický materiál, neobsahuje olovo ani kadmium. Skleněná forma navíc pozvolna uvolňuje teplo a bábovka se tak ideálně propeče. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby. Lze mýt v myčce na nádobí. Dodržujte zásadu pozvolného ochlazování. Rozměry: pr. 21 cm, v. 10,5 cm.
Objev podobné jako Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm - ORION
ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
Pečicí forma na bábovku, skleněná, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 300 °C Rádi byste si upekli některý z oblíbených pokrmů? Pak byste si měli pořídit pečicí formu ORION. Tento typ využijete na bábovku. Pečicí forma je vyrobena ze skla, tudíž vydrží nápor mechanického opotřebení a nečiní jí problémy vyšší teploty. Díky materiálu pečicí formy ji můžete bez problémů mýt v myčce. Maximální teplota, při které lze použít pečící formu ORION je 300 °C. Hlavní přednosti produktu ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm Oblíbené pokrmy upečete díky této pečicí formě Materiálem pečicí formy je sklo Je vhodná i do myčky na nádobí Maximální teplota vhodná k použití: 300 °C Určení pečící formy ORION: na bábovku
Objev podobné jako ORION Forma sklo BÁBOVKA pr. 21 cm (123289)
Cakesupplies Silikonová forma na bábovku 3D - Raggio
Silikonová 3D forma na bábovku je ideální pro výrobu oblíbeného křehkého dezertu. Vychutnejte si sladké snídaně a naberte energii do celého dne, s touto originální a netradiční bábovku formou vytvoříte elegantní a chutný dezert na každou příležitost. Tato forma je vhodná do trouby, ledničky a myček nádobí. Forma je vhodná na teploty od -60 ° C do + 230 ° C. Objem: 1,5 l Rozměr: 19,5 cm x 6,8 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na bábovku 3D - Raggio
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Tato forma de Buyer je ideální pro pečení bábovky v klasickém tvaru. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí korpusu. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 22 cm
Objev podobné jako Forma na bábovku de Buyer 22 cm
Cakesupplies Silikonová forma - Luxusní bábovky 70 x 40 mm
Silikonová forma - Luxusní bábovky 70 x 40 mm Se silikonovou 3D formou na 6 mini zákusků ve tvaru srdce okouzlíte moderním stylem pečení hostů i oslavence. S formou vytvoříte originální zákusky, které můžete následně kombinovat se sametovým zdobením, polevami, posypy nebo oříšky. Vytvářejte mini bábovky, kterými můžete ozdobit dorty nebo je vložte do úhledné krabičky a věnujte jako dárek ke sv. Valentinu nebo narozeninám. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Objem: 600 ml Rozměr: 7,5 cm průměr x 4 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma - Luxusní bábovky 70 x 40 mm
Silikomart Silikonová forma na bábovku Silikomart Meteor SFT600 (24.600.41.0065)
Pečicí forma na bábovku, silikonová, vhodná do myčky na nádobí, maximální teplota 220 °C Rádi svým blízkým děláte radost pečenými dobrotami? Pak byste měli uvažovat o pečicí formě Silikomart. Tento typ je vhodný na bábovku. Pečicí forma se chlubí nízkou hmotností, kterou zajišťuje elastický silikonový materiál. Její materiál je vhodný i do myčky. Nejvyšší teplota při které lze použít pečící formu Silikomart je 220 °C. Zásadní funkce produktu Silikomart Silikonová forma na bábovku Silikomart Meteor SFT600 Díky této pečicí formě upečete své oblíbené dobroty Materiálem pečicí formy je silikon Je ideální pro mytí v myčce na nádobí Maximální teplota vhodná k použití: 220 °C Určení pečící formy Silikomart: na bábovku
Objev podobné jako Silikomart Silikonová forma na bábovku Silikomart Meteor SFT600 (24.600.41.0065)
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé ⌀ 5,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 8 báboviček canelé O 5,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť!
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer
Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA ¤ 24 cm, pivoňka
Představujeme formu, se kterou vykouzlíte nevšední bábovku ve tvaru květu pivoňky. Proč by tato luxusní forma pro přípravu oblíbeného moučníku neměla ve vaší kuchyni chybět?Připravíte v ní originální a do detailu propracovanou vysokou bábovku ve tvaru pivoňky.Díky pevnému korpusu vyrobenému ze slitiny ušlechtilých kovů a špičkovému antiadheznímu povlaku v atraktivní metalické barvě se bábovka propéká rovnoměrně, bez připalování a po upečení ji z formy snadno vyklopíte.Součástí balení je návod s původním receptem.Materiál: slitina ušlechtilých kovů s prvotřídním antiadhezním povlakem.Čištění: pro dlouhodobé zachování dokonalého vzhledu doporučujeme mýt pod tekoucí vodou.
Objev podobné jako Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA ¤ 24 cm, pivoňka
Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, diamant
Luxusní forma na pečení s detailně propracovanými tvary a prvotřídním antiadhezním povlakem. Bábovka se propéká rovnoměrně a bez připalování, po upečení ji lze snadno vyklopit. Vyrobeno ze slitiny ušlechtilých kovů. Vhodné do elektrické, horkovzdušné a plynové trouby, vhodné do myčky. Recept uvnitř balení. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, diamant
Tescoma Forma bábovka DELÍCIA ø 16 cm, sedmikráska
Luxusní forma pro přípravu domácí bábovky originálního tvaru, to je forma na bábovku Tescoma Delícia v provedení sedmikráska. Umožňuje připravit originální a do detailu propracovanou malou bábovku v podobě sedmikrásky. Díky pevnému korpusu vyrobenému ze slitiny ušlechtilých kovů a špičkovému antiadheznímu povlaku v atraktivní metalické barvě se bábovka ve formě Delícia propéká rovnoměrně a bez připalování. Po upečení ji lze z formy snadno vyklopit.Součástí formy je návod s původním receptem na tradiční domácí bábovku.Materiál slitina kovů s prvotřídním antiadhezním povlakem. Údržba doporučujeme mýt pod tekoucí vodou s přídavkem saponátu, vhodná do myčky na nádobí.Záruka: 3 roky.
Objev podobné jako Tescoma Forma bábovka DELÍCIA ø 16 cm, sedmikráska
Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, rozeta
Luxusní forma na pečení s detailně propracovanými tvary a prvotřídním antiadhezním povlakem. Bábovka se propéká rovnoměrně a bez připalování, po upečení ji lze snadno vyklopit. Vyrobeno ze slitiny ušlechtilých kovů, vhodné do elektrické, horkovzdušné a plynové trouby, vhodné do myčky. Recept uvnitř balení. 3 roky záruka.
Objev podobné jako Tescoma Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, rozeta
TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA ¤ 24 cm, větrník
Originálně tvarovaná domácí bábovka. Luxusní forma na pečení s detailně propracovanými tvary a prvotřídním antiadhezním povlakem. Bábovka se propéká rovnoměrně a bez připalování, po upečení ji lze snadno vyklopit. Vyrobena ze slitiny ušlechtilých kovů. Vhodná do elektrické, horkovzdušné i plynové trouby a do myčky. Recept uvnitř balení. 3 roky záruka.
Objev podobné jako TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA ¤ 24 cm, větrník
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí.
Objev podobné jako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer
TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, diamant (8595028405842)
Pečicí forma na bábovku, z nepřilnavého materiálu, vhodná do myčky na nádobí Rádi byste svým blízkým upekli nějakou dobrotu? Pak vás zajisté zaujme pečicí forma Tescoma. Tento typ se hodí na bábovku. Jestliže často pečete, nemusíte se stresovat kvůli připálení, tato pečicí forma disponuje nepřilnavým povrchem. Určitě vás rozveselí i to, že formu bez obav můžete nechat umýt v myčce. Základní parametry produktu TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, diamant S touto pečicí formou můžete upéct vaše oblíbené dobroty Materiál pečící formy: nepřilnavý Je ideální pro mytí v myčce na nádobí Určení pečící formy Tescoma: na bábovku
Objev podobné jako TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, diamant (8595028405842)
Orion Forma pocínovaná Bábovka, 23 cm
Pocínované formy jsou léty prověřenou klasikou a jsou velice oblíbené u svátečních i nadšených pekařů a cukrářů. Tato pocínovaná forma průměru 23 cm je určena nejen k pečení klasické třené bábovky, ale i na pudinky, nepečené tvarohové dorty, aspiky a zajímavě tvarované pašitky a galantýny.Forma je vhodná do elektrické, horkovzdušné i plynové trouby a snese teplotu až 230 °C. Po použití ji lze umývat běžným způsobem, teplou vodou se saponátem, pak nechat řádně uschnout a uložit. Při silnějším připečení těsta, náplně stačí formu nechat odmočit.
Objev podobné jako Orion Forma pocínovaná Bábovka, 23 cm
GastroMax Forma na bábovku, 22,5 cm
GastroMax Forma na bábovku je ideální volbou pro všechny, kdo chtějí péct doma s profesionálními výsledky. Tato klasická bábovková forma o objemu 1,8 litru je vyrobena z odolné uhlíkové oceli s dvojitou vrstvou nepřilnavého povrchu, který zajišťuje, že se těsto nepřichytí a bábovka snadno vyklouzne. Díky pevnému materiálu forma rovnoměrně distribuuje teplo, což zaručuje perfektní propečení každého kousku.S rozměry 22,5 x 22,5 x 11,5 cm je ideální pro přípravu tradičních i moderních receptů. Nepřilnavý povrch usnadňuje čištění a snižuje potřebu přidaných tuků, což oceníte při každém použití. Tato forma je navíc navržena tak, aby dlouhodobě odolávala opotřebení, takže se stane spolehlivou součástí vaší kuchyně.Hlavní výhody produktu: vyrobena z odolné uhlíkové oceli s dvojitou vrstvou nepřilnavého povrchu zabraňuje přichytávání těsta a zajišťuje snadné vyklopení bábovky rovnoměrně distribuuje teplo pro dokonalé propečení jednoduchá údržba díky nepřilnavému povrchu Obsah balení: 1x forma na bábovku GastroMax, 22,5 cmParametry a specifikace: vnější rozměry: 22,5 x 22,5 x 11,5 cm objem: 1,8 l materiál: uhlíková ocel s nepřilnavou vrstvou údržba: vhodné pro mytí v myčce maximální teplota: 230 °C
Objev podobné jako GastroMax Forma na bábovku, 22,5 cm
TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, pivoňka 623149.00 (8592973118278)
Pečicí forma na bábovku, kovová, vhodná do myčky na nádobí Rádi si pečete pro své blízké? Pak vás jistě zaujme pečicí forma Tescoma. Tento typ je ideální na bábovku. Potěší vás i možnost umýt pečicí formu v myčce. Významné parametry produktu TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, pivoňka 623149.00 S touto pečicí formou můžete upéct vaše oblíbené dobroty Materiál pečící formy: kov Hodí se k vložení do myčky Určení pečící formy Tescoma: na bábovku
Objev podobné jako TESCOMA Forma bábovka vysoká DELÍCIA 24 cm, pivoňka 623149.00 (8592973118278)
Forma bábovka kov - nepřilnavý povrch GRANDE pr. 24,5 cm - ORION
Forma na pečení ve tvaru bábovky Vám pomůže připravit pro rodinu nebo hosty krásně tvarovanou bábovku ke kávě. Forma je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Dobroty z formy snadno vyklopíte, upečené vypadají lákavě. Snadná údržba. Rozměry: tl. 0,4 mm, pr. 24,5 cm, v. 10,5 cm. Bábovková forma GRANDE - příjemně připečení a snadné vyjmutí Bábovková forma GRANDE je vybavena speciálním nepřilnavým povrchem, který zaručuje, že se vaše pečivo nelepí na dno a stěny formy. S touto formou si můžete užívat pečení bez stresu ze strachu, že vám bábovka připeče - i při minimálním množství tuku v receptu. Vaše pečivo vypadá lákavě a snadno ho můžete vyjmout z formy. Vhodná pro různé druhy pečiva Tato forma je ideální pro pečení tradičních nadýchaných a vláčných bábovek. Ale neomezuje se pouze na sladkosti! Můžete ji použít také pro pečení slaných nákypů, nádivků, zapečených těstovin nebo aspiků. S touto formou máte nekonečné možnosti. Vhodná pro různé typy troub Bábovková forma GRANDE je vhodná pro všechny typy troub. Můžete ji použít bez obav v elektrické, horkovzdušné i plynové troubě. Dopřejte vašemu pečivu stejně dokonalý výsledek bez ohledu na to, jaký typ trouby máte doma. Snadná údržba Není nic horšího než utírat nepřilepené zbytky z pečící formy. Ale s bábovkovou formou GRANDE můžete mít klidnou mysl - lze ji jen vložit do myčky na nádobí a nechat, ať si tam odpočine. Údržba je jednoduchá a bez námahy. Specifikace: Kolekce: GRANDE BAKING Materiál: uhlíková ocel s nepřilnavým povrchem Nepřilnavý povrch: ano Barvy: šedá Výška (cm): 10,5 Průměr (cm): 24,5 Hmotnost (g): 388 Tvar: bábovka Použití: na sladké, slané Vhodné do myčky: ano Vhodné do mikrovlnky: ne Vhodné do trouby: ano Období: celoročně Nejčastější otázky: Je forma odolná proti poškrábání? Ano, bábovková forma GRANDE je vyrobena z uhlíkové oceli, která je velmi odolná proti poškrábání. Můžu tuto formu použít pro mražení? Bohužel, tato forma není vhodná pro mražení. Může se poškodit nízkými teplotami. Je forma snadno skladovatelná? Ano, bábovková forma GRANDE je kompaktní a snadno se
Objev podobné jako Forma bábovka kov - nepřilnavý povrch GRANDE pr. 24,5 cm - ORION
Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 3 cm
Připravte si moderní dezert zvaný semifreddo a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Silikonovou formu lze však použít i na zmrzlinu, pěnové dezerty, bavorské koláče a další cukroví. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Objem: 240 ml Rozměr: 3 x 1,5 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 3 cm
Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 4 cm
Silikonová forma - polokoule Ø 4 cm Připravte si moderní dezert zvaný semifreddo a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Silikonovou formu lze však použít i na zmrzlinu, pěnové dezerty, bavorské koláče a další cukroví. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. objem: 300 ml rozměr: průměr 4 cm x 2 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 4 cm
Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 5 cm
Připravte si moderní dezert zvaný semifreddo a okouzlete hosty na svatbě, oslavách a dalších společenských událostech. Silikonovou formu lze však použít i na zmrzlinu, pěnové dezerty, bavorské koláče a další cukroví. Tato forma je vhodná do trouby, chladničky a myček nádobí. Forma je vhodná pro teploty od -60°C do +230°C. Objem: 240 ml Rozměr: průměr 5 cm, x 2,5 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma - polokoule Ø 5 cm
Cakesupplies Silikonová forma na makrónky 30x40 cm
Silikonová forma na makrónky je praktická podložka, která Vám pomůže vytvořit pravidelné tvary a velikosti makróniek. Podložka má 48 dutinek a pomůže Vám vytvořit 24 hotových makróniek. Ořechové myšky jsou chutným dezertem ke kávě nebo čaje. Postup Podložku položte na vámi zvolený plech. Hladkou špičkou tvořte kolečka na podložku, následně vložte do trouby. Po vychladnutí se díky silikonovému povrchu snadno oddělují. Silikonová podložka je odolná vůči nízkým i vysokým teplotám. Snáší teplotu -40 ° C do + 300 ° C a je možné ji mýt v myčce nádobí. Rozměr: 30 x 40 cm
Objev podobné jako Cakesupplies Silikonová forma na makrónky 30x40 cm
Silikonová forma na makronky 30x40 cm - Silikomart
Silikonová forma na makronky 30x40 cm. Díky silikonové podložce docílíte stejných pravidelných tvarů makronek. Hladce řezanou trubičkou nebo trezírovacím sáčkem tvořte kolečka na podložku, s níž skořepiny rovnou upečete a díky hladkému povrchu je snadno oddělíte. Podložku můžete použít i k pečení pusinek, kokosek a dalšího sněhového pečiva, kterým zajistíte, že bude jeden kousek jako druhý. Silikonová podložka je odolná vůči nízkým i vysokým teplotám od – 40 do 230 ⁰C Forma na přípravu makronek, francouzské sladké speciality, barevných mandlových koláčků, sněhové pusinky, laskonky, minivětrníky z odpalovaného těsta. Příprava je velmi snadná, výsledek vynikající. Forma nabízí přípravu makrónek dvou velikostí - pr. 3,5 cm a 2,3 cm. Formu si můžete upravit podle plechu - buď ji ostřihnete a nebo na jedné straně plechu necháte formu na boku plechu a tu řadu formiček neplníte. Celkem vyrobíte 24 makronek. Materiál: silikon - snáší teplotu -40°C až + 300°C. Snadná údržba. Lze mýt v myčce na nádobí. Materiál: silikon Barva: dle skladové dostupnosti Rozměry: 30x40 cm
Objev podobné jako Silikonová forma na makronky 30x40 cm - Silikomart
Orion Forma silikon BÁBOVKA 23,5 cm HNĚDÁ
Forma na BÁBOVKU tradičního tvaru. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon - odolný vůči teplotám -40 °C až +220 °C.
Objev podobné jako Orion Forma silikon BÁBOVKA 23,5 cm HNĚDÁ
Orion Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm
Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm Formy na bábovky patří k nejoblíbenějším formám a určitě nesmí chybět v kuchyni. Je vhodná k pečení koláčů i tradičních bábovek. rozměr: 23 cm není vhodná do myčky nádobí
Objev podobné jako Orion Forma na bábovku - pocínovaná 23 cm
Orion Forma na bábovku Grande 24,5 cm
Forma na pečení ve tvaru bábovky vám pomůže připravit pro rodinu nebo hosty krásně tvarovanou bábovku ke kávě. Forma je opatřena nepřilnavým povrchem, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku. Upečenou bábovku z formy snadno vyklopíte. Snadná údržba.
Objev podobné jako Orion Forma na bábovku Grande 24,5 cm
TORO Forma na bábovku 25x10,4 cm (390111)
Pečicí forma na bábovku, z nepřilnavého materiálu Kvalitní pečící forma je nezbytnou součástí každé kuchyně. Forma na bábovku udělá radost všem hospodyňkám, neboť domácí pečení se těší stále větší oblibě. Díky designovému tvaru a snadnému vyklápění bude upečená bábovka vždy perfektního vzhledu. Kvalita značky Toro se pyšní materiálem z uhlíkové oceli , který usnadňuje pečení sladkých i slaných pokrmů. Prvotřídní antiadhézní povrch zajišťuje nepřilnavost a maximální odolnost před mechanickým poškozením. Velice snadná údržba je jednou z kladných vlastností formy na bábovku. Klíčové vlastnosti nepřilnavé pečící formy Toro na bábovkuPečící forma na bábovku značky ToroMaximálně odolná proti mechanickému poškozeníVhodná k pečení klasických receptůTvarovaná forma pro dokonalý vzhled bábovkySnadná údržba formy na pečeníRozměry:25 × 10,4 cmTloušťka:0,4 mmMateriál:uhlíková ocel
Objev podobné jako TORO Forma na bábovku 25x10,4 cm (390111)
Kovová forma na bábovku MARISSA 24 cm
Luxusní forma na bábovku s nepřilnavým povrchem PFLUON pro pečení moderního tvaru bábovky z piškotových, třených i kynutých těst. Formu klasicky vymažte a vysypte moukou a bábovku pak z formy snadno vyklopíte. Kovová forma je vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, je odolná teplotám do +200 °C. Snadno se umývá, nelze ji však umývat v myčce na nádobí. Materiál: hliník s povrchovou úpravou v barvě mědi – uvnitř dvojitý nepřilnavý povrch, vně nástřik Rozměry: pr. 24 cm, v. 9 cm.
Objev podobné jako Kovová forma na bábovku MARISSA 24 cm
Forma kov bábovka MARISSA pr. 24 cm
Forma na bábovku s nepřilnavým povrchem PFLUON pro pečení piškotových, třených i kynutých těst. Forma na pečení ve tvaru bábovky vám pomůže připravit pro rodinu nebo hosty krásně tvarovanou bábovku ke kávě. Bábovku klasicky vymažte a vysypte moukou a skvěle ji pak z formy vyklopíte. Parametry: nepřilnavý povrch PFLUON materiál: hliník s povrchovou úpravou v barvě mědi – uvnitř dvojitý nepřilnavý povrch, vně nástřik odolná vůči teplotám do + 200 °C vhodná do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby snadno se umývá, nelze ji umývat v myčce na nádobí
Objev podobné jako Forma kov bábovka MARISSA pr. 24 cm
Orion Forma silikon BÁBOVKA 23,5 cm ORANŽOVÁ
Forma na BÁBOVKU tradičního tvaru. Je lehká a nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin. Materiál: silikon - odolný vůči teplotám -40 °C až +220 °C. Vhodná do myčky na nádobí a MVT. Rozměry: pr. 23,5 cm, v. 11 cm.
Objev podobné jako Orion Forma silikon BÁBOVKA 23,5 cm ORANŽOVÁ
Podívejte se také
- TESCOMA forma bochníková DELÍCIA 31x11 cm
- Koopman Forma bábovkobá 22x10 cm (K309400160)
- Rappa Plyšová veverka, 21 cm
- Nůžky oblé, 21 cm (145021)
- LAMART LT3100 FORMA CHLÉB 29x15 CM DOLCE (LAMART LT3100 FORMA CHLÉB 29X15CM DOLCE)
- TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 40 x 26 cm (8595028422238)
- TESCOMA Zapékací mísa obdélníková GUSTO 25 x 16 cm (8595028422214)
- Simax Forma bábovka skleněná 25 x11,6 cm
- Orion Forma na bábovku Grande 24,5 cm
- Orion Forma silikon BÁBOVKA 23,5 cm HNĚDÁ
- Orion Forma pocínovaná SRNČÍ HŘBET 30x10x5 cm
- Orion Forma silikon CHLÉB 29x12 cm HNĚDÁ
- Orion Forma keramika SLEPIČKA 17 cm víko
- Forma kov srnčí hřbet MARISSA 33,5x15x8 cm
- Altom Forma na pečení Flower, 24 cm
- Orion Forma keramika obdelník CHLEBA 33x16 cm
- Orion forma silikonová ořechy 20ks 27,5x18,5 cm
- Orion Forma pocínovaná DORT pr. 30 cm
- TORO Forma na bábovku 25x10,4 cm (390111)
- TORO FORMA NA BAGETY 38x24,5 cm (8591177098652)
- TESCOMA Forma bochníková DELÍCIA 31x11 cm (8595028426977)
- Tefal DELIBAKE forma rozkládací 36x24 cm (J1640574)