Maximo nuz steakovy 11 4 cm 2 ks

Produkt Maximo nuz steakovy 11 4 cm 2 ks sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Maximo nuz steakovy 11 4 cm 2 ks upraviť a produkt hľadať znova.

TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks

TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks
Detail

Sada steakových nožů CLASSIC, vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Klasický design a dokonalé provedení řadí tyto nože do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní použití. 5 roků záruka. Sada obsahuje 2 nože. (4home.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA steakový nůž CLASSIC, 2 ks , Nuz santoku

Tescoma steakový nůž CLASSIC, 2 ks

Tescoma steakový nůž CLASSIC, 2 ks
Detail

Příbory CLASSIC jsou vyrobeny z prvotřídní nerezavějící oceli. Klasický design a dokonalé provedení řadí tuto soupravu do kategorie vysoce kvalitních příborů pro každodenní použití. 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma steakový nůž CLASSIC, 2 ks , Odizolovaci nuz

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Detail

Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý , Pavane nuz

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý

Steakový nůž Victorinox 11 cm černý
Detail

Nůž na steaky s kratším vlnkovaným ostřím a plastovou rukojetí. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox 11 cm černý , Polystyren nuz

TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00)

TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00)
Detail

Sada nožů - steakový nůž, materiál rukojeti ocel, materiál čepele ocel, vhodné do myčky Máte zájem o velkou sadu nožů, kterou použijete na jakékoliv potraviny? V tom případě je pro vás ideální volbou sada nožů Tescoma, která si najde své místo v každé kuchyni. Tuto sadu tvoří steakový nůž. Tyto čepele nebudou mít problém s žádnými potravinami, jelikož jsou vyrobené z tvrdé oceli. Rukojeť utváří pevná ocel, díky které nůž do ruky pohodlně sedne. Svůj volný čas nemusíte ztrácet mytím nožů, stačí je dát do myčky na nádobí. Klíčové přednosti produktu TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks Se sadou nožů Tescoma bude krájení hotové raz dva Pro výrobu čepelí byl použit kvalitní materiál, konkrétně ocel Materiálem rukojetí je ocel Obsah balení: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Steakový nůž CLASSIC, 2 ks (391438.00) , Nuz kuchynsky univerzalni

Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks , Sada vánočních ozdob vločka 11 cm, 2 ks, champagne

Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový SONIC 10 cm, 6 ks , Zolux hieroglyphs amphora 9,5 × 5,5 × 11 cm 2 ks (3336023553252)

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks
Detail

Steakový nůž se speciálně broušeným ostřím.   V čem Nůž steakový PRESTO vyniká?   Je vynikající pro krájení propečených i krvavých steaků. Díky speciálně broušeným zoubkům „nezatrhává“ ani při krájení méně propečeného nebo prorostlého masa.    Jaké má Nůž steakový PRESTO další výhody?   v nabídce jídelní nože PRESTO s různou barvou rukojetí.   Materiál: Nerezavějící ocel a odolný plast. Čištění: Vhodné do myčky. Záruka: 3 roky. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks , Nahradni nuz pro parkside sekacky

Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks

Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks
Detail

Čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, ukládejte mimo dosah dětí. Vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový SONIC 12 cm, 6 ks , Philips sonicare prestige hx9092/11, 2 ks (hx9092/11)

Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá

Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá
Detail

Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. Po použití omyjte a osušte, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (4home.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový Presto 12 cm, 6 ks, bílá , Puller standard 28/4 cm sada 2 ks (4820152563590)

Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová

Detail

Sada 6 ks steakových nožů české značky Tescoma. Čepel je dlouhá 12 cm a je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový PRESTO 12 cm, 6 ks, béžová , Philips sonicare w optimal white hx6064/11, 4 ks (hx6064/11)

Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo

Detail

Sada 6 ks steakových nožů Churrasco od značky Tramontina. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu tmavého dřeva. Kvalitní zpracování nožů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 12,5 cm tmavé dřevo , Philips sonicare tonguecare+ black hx8072/11, 2 ks (hx8072/11)

Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 11,5 cm červené dřevo

Detail

Sada 6 ks steakových nožů Churrasco od značky Tramontina. Nože jsou vyrobeny z kvalitní nerez oceli a borových dřevěných rukojetí v odstínu červeného dřeva. Kvalitní zpracování nožů zajišťuje dlouhou životnost. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tramontina CHURRASCO nůž steakový 6 ks 11,5 cm červené dřevo , Forum 2 pracovní sešit (978-2-11-55501-4)

Berlingerhaus Nůž steakový sada 6 ks

Detail

Sada steakových 6 kusů nožů díky zoubkům snadno nakrájí grilované či jiné maso. Čepele jsou zhotovené z nerezové oceli, rukojeť je dřevěná. (mall.cz)

Podobné produkty ako Berlingerhaus Nůž steakový sada 6 ks , Ebi přísavka hvězdicová 21/11 mm 4 ks (4047059102961)

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION

Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION
Detail

Ostrý jídelní nůž na steaky. Nůž kuchyňský steakový se zubatým ostřím si hravě poradí nejen s grilovaným masem. Využijete ho především při venkovním grilování, ale bude se hodit i v domácnosti. Sada 6 kusů. Materiál: nerez, dřevěná rukojeť. Rozměry: délka 20,5 cm, délka čepele 11 cm. (svetcukraru.cz)

Podobné produkty ako Nůž steakový - nerez/dřevo - 6 ks - ORION , Nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko

Nůž steakový 14 cm PREMIUM

Nůž steakový 14 cm PREMIUM
Detail

- ostří z nerezová oceli - ergonomické rukojeti pro přesné držení - kvalitní provedení CS Solingen (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůž steakový 14 cm PREMIUM , Philips sonicare prestige hx9092/10, 2 ks + philips sonicare prestige hx9092/11, 2 ks

Tescoma nůž steakový AZZA 13 cm

Tescoma nůž steakový AZZA 13 cm
Detail

Vyrobeno kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli, odolná čepel s dokonalým ostřím a ergonomická rukojeť s masivními nýty. 10 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový AZZA 13 cm , Homepoint quido s houbou 2 ks, 12,5×9×4 cm (8595599104632)

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm

Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm
Detail

Nože PRESTO jsou speciálně tvarovány a broušeny pro maximální účinek a bezpečné použití - čepel z kvalitní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z odolného plastu, vhodné do myčky. 3 roky záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový PRESTO 12 cm , Fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608

Tescoma Nůž steakový AZZA 13 cm

Detail

div>Steakový nůž AZZA od značky Tescoma má odolnou čepel s dokonalým ostřím a ergonomickou rukojeť s masivními nýty. Nůž byl vyroben kováním z jediného kusu prvotřídní nerezavějící oceli. Jistě oceníte záruku 10 let. (mall.cz)

Podobné produkty ako Tescoma Nůž steakový AZZA 13 cm , Prostírání luční kvítí 2 mix, 43,5 x 28,5 cm, sada 4 ks

TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00)

TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, materiál rukojeti plast Kvalitní steakové nože z nerezavějící oceli o délce 12 cm. Ergonomická rukojeť z odolného plastu. 6 ks v balení. Vhodné do myčky.Milujete steaky, ale krájet je klasickými příborovými noži vám připadá jako jejich znehodnocení? Také že je! Pořiďte si proto steakové nože Tescoma o délce 12 cm. Jsou vyrobené z kvalitní nerezavějící oceli. Ergonomická rukojeť vám umožní ukrojit takový kousek steaku, který si zrovna přejete. Už budete moci pozvat na steaky i své přátele, protože v balení se nachází 6 ks těchto nožů, které se dají skvěle umýt i v myčce. Klíčové vlastnostisteakové nože o délce 12 cmvyrobené z kvalitní nerezavějící ocelidíky ergonomické rukojeti z odolného plastu skvěle padnou do ruky6 ks v balenívhodné i do myčky (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž steakový 12cm, 6 ks SONIC 862024.00 (862024.00) , Cosmos pružná náplast 2 velikosti 20 ks (12 ks 2 × 6 cm a 8 ks 2 × 8 cm) (4052199531908)

Tescoma nůž steakový HOME PROFI 13 cm

Tescoma nůž steakový HOME PROFI 13 cm
Detail

Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli, ergonomická rukojeť z tvrdého odolného plastu se třemi masivními nýty. Po použití umyjte a osušte, vhodné do myčky. 5 roků záruka. (tescoma.cz)

Podobné produkty ako Tescoma nůž steakový HOME PROFI 13 cm , Philips sonicare w optimal white hx6064/11, 4 ks + philips sonicare w optimal white hx6064/10, 4 ks

TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)

TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 13 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Praktický kuchyňský nůž bude okrasou každé domácnosti. Délka čepele dosahuje celých 13 cm s šířkou 2 mm. Lehká rukojeť z velmi odolného plastu je perfektně vyvážená a ideálně padne do vaší ruky. Důležité vlastnosti kuchyňského nože TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm má délku čepele 13 cm Rukojeť z rezistního plastu Nůž typu: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako TESCOMA Nůž steakový AZZA 13 cm (884511.00) , Pampers splashers vel. 3/4 (6–11 kg) 12 ks (8001090698346)

Nůž steakový s titanovým povrchem 13 cm GARMISCH

Nůž steakový s titanovým povrchem 13 cm GARMISCH
Detail

- materiál: nerezová ocel - ostré čepele s titanovým povrchem - kované z jednoho kusu oceli - perleťová rukojeť s dokonalou ergonomií - vroubkovaná čepel ideální na krájení masa nebo zeleniny například rajčat - délka čepele: 13 cm - značka: CS Solingen (patro.cz)

Podobné produkty ako Nůž steakový s titanovým povrchem 13 cm GARMISCH , Pampers splashers vel. 4/5 (9–15 kg) 11 ks (8001090698384)

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF , Spider-man 4: comicsové legendy 11 (80-86321-76-2)

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF , Rotory 4 ks pro lark 2 (h4817-1)

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Detail

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF , Termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF
Detail

Nože EPICURE jsou nástrojem na vaření pro každého, kdo žije vařením. Pomohou zvládnout všechny výzvy. Kombinují ctnosti dvou velkých filozofií: účinnost a lehkost japonských nožů s německou kvalitou a bezpečností. Ztělesňují tak zcela nový typ nože, který pracuje se všemi styly vaření a nastavuje nový standard pro funkci a výkon kvalitního nože. Vývoj série EPICURE důsledně následuje snahu vynechat vše, co je nadbytečné, a optimalizovat to, co je nezbytné. Steakový nůž EPICURE je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série EPICURE Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené s unikátní ergonomií pro snadnou práci Nýtovaná rukojeť se přizpůsobí přirozenému pohybu ruky Rukojeť ze speciálního materiálu: přírodní vlákno a pryskyřice Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Inovativní záštita pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Zvláštností série EPICURE je rozšířený tvar rukojeti a materiál použitý pro její výrobu. Návrháři zvolili jako materiál přírodní vlákno a pryskyřici, díky čemuž mohli nabídnout uživateli příjemný pocit ze dřeva a zároveň odolnost a hygienickou čistotu syntetických alternativ. Propojili tak výhody obou materiálů a nezatížili životní prostředí. Širší plocha čepele pak nabízí nejen lepší kontrolu při vedení nože, ale pomáhá také rychle a čistě dopravit potraviny do hrnce. Duší každého nože je jeho čepel. Ta je u série EPICURE vyrobena z jednoho kusu legované oceli X50CrMoV15. Vynikající vlastnosti této nerezové oceli ještě vylepšuje proces kalení a kování, což zvyšuje řezivost nože a významně prodlužuje životnost ostří. Série EPICURE se tak pyšní tvrdostí 58 Rockwella, ideální pro kuchyňské nože. Nože EPICURE si oblíbíte pro jejich vysokou počáteční ostrost, kterou si také dlouho udržují. Čepele jsou houževnaté a navíc se snadno brousí. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel 15° poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Nově navržená záštita a její inovativní geometrie zajišťuje rovnoměrné rozložení hmotnosti kolem středu nože, což usnadňuje práci s nožem. Je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm EPICURE WÜSTHOF , Shumee nástěnné loggia 2 ks dub 60×15×4 cm mdf, 330219 (330219)

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Vysoce kvalitní kované nože vyrobené v Solingenu Perfektně vyvážené, s unikátní ergonomií Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Černá rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Klasický vzhled se třemi nýty, dobře padne do ruky Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Standardní tvar záštity pro bezpečný úchop Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Široký sortiment, jenž vznikl ve spolupráci s profesionálními kuchaři Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF Série nožů Classic perfektně prezentuje nožířské umění značky WÜSTHOF. Je nejoblíbenější řadou z nabídky značky WÜSTHOF, a to nejen pro vysoký komfort použití. Jde o klasické nože s nýtovanou rukojetí, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Díky použití vysoce kvalitních materiálů a preciznímu broušení se pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Vysoce funkční nože Classic jsou vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Po prvním použití už nebudete chtít jiný nůž… Rukojeť nožů Classic je vyrobena z odolného syntetického materiálu v typickém designu se třemi nýty. Rukojeti byly navrženy v souladu s požadavky ergonomie, jsou určeny pro pohodlnou práci bez únavy. Kvalitní syntetika snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Standardní záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic WÜSTHOF , Shumee nástěnné loggia 2 ks bílé 80×15×4 cm mdf, 330227 (330227)

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Ikon je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Ikon Luxusní kované nože špičkové kvality vyrobené v Solingenu Krásná rukojeť z výběrového dřeva grenadill Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Každý nůž je unikátní, perfektně vyvážený Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože nejsou vhodné pro umývání v myčce nádobí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Značka WÜSTHOF zařadila do svého sortimentu luxusní sérii nožů Ikon, které jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15. Jde o nože perfektně vyvážené s dokonalým ostřím. Výjimečnou ostrost nožů Ikon zajišťuje přesné ruční honování a finální leštění čepelí. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. Dřevěná třínýtá rukojeť nožů Ikon z afrického dřeva grenadill zaujme hned na první pohled. Její dynamický tvar nenechá žádného kuchaře chladným. Rukojeť plně vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak dokonale kombinuje moderní design a elegantní strukturu dřeva, kterému se také říká mozambický eben. WÜSTHOF, to jsou nože špičkové kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Ikon plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z afrického dřeva grenadill. Jde o velmi trvanlivé, tvrdé dřevo s hustotou vyšší než eben. Díky vysokému obsahu pryskyřice je relativně necitlivé vůči vlhkosti, avšak není vhodné pro mytí v myčce nádobí. Dřevěné střenky nožů série Ikon jsou ke stopce pevně přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Broušení nožů WÜSTHOF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, protože se po delším užívání ztupí. K udržení a oživení ostří slouží chromované ocílky, pro broušení nožů pak doporučujeme brusné kamenyWÜSTHOF. Pro méně zkušené máme v nabídce i brousky se snazší obsluhou. Postačí několikrát opatrně protáhnout nůž brusnou drážkou a ostří bude obnovené. Společnost Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG byla založena v Solingenu již v roce 1814 a během dvě stě let její existence se ve vedení vystřídalo již sedm generací rodiny Wüsthofů. Pyšní se jedněmi z nejmodernějších, vysoce automatizovaných výrobních procesů na světě. Například při výrobě nožů v téměř 40 krocích používá na 100 robotů. Nože značky WÜSTHOF jsou dnes prodávány ve více než 80 zemích světa. Díky použití špičkových materiálů a moderních technologií řízených počítači jsou pohodlné k použití a přípravě jídla. Kulinářské potěšení samo o sobě. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Ikon WÜSTHOF , Shumee nástěnné loggia 2 ks dub 80×15×4 cm mdf, 330233 (330233)

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Detail

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm , Shumee nástěnné loggia 2 ks modré 80×15×4 cm mdf, 330239 (330239)

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Victorinox černý 12 cm
Detail

Nůž na steak nebo pizzu s 12 cm dlouhým vlnitým ostřím, a s ergonomickou protiskluzovou rukojetí z černého plastu (PP - Polypropylen). Správná tvrdost čepele a laserem testovaný úhel řezu zaručují dlouhodobé zachování ostrých hran. Kuchyňské nože řady Swiss Classic mají dlouhou životnost, odolají teplotám do 100 °C a lze je mýt v myčce. Specifikace: Praktický steakový nůž Dlouhé zoubkované ostří Ergonomická protiskluzová rukojeť Dlouhá životnost ostrých hran Teplotní odolnost do 100 °C Vhodný do myčky na nádobí Délka čepele: 12 cm (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Victorinox černý 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm
Detail

Nože série PROFESSIONAL "S" jsou celosvětově oblíbené pro své důkladné dílenské zpracování, optimální rozložení váhy a bezpečné použití. Jedná se o klasické nože v designu se třemi nýty, které se díky použití speciální oceli a preciznímu ručnímu broušení pyšní vysokou a dlouhotrvající ostrostí. Profesionální kuchaři na celém světě jim důvěřují, vyzkoušejte je i vy! Po prvním použití již nebudete chtít měnit. Součástí této série je například tento praktický steakový nůž. Série PROFESSIONAL "S" Klasika mezi kvalitními noži Ergonomická rukojeť ze syntetiky v tradičním designu se třemi nýty Záštita Standard Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Speciální ocel vyráběná pro společnost ZWILLING J. A. Henckels FRIODUR® čepel, kalená mrazem SIGMAFORGE® nůž – kovaný z jednoho kusu Tvrdost cca 57 HRC Rockwellovy stupnice Ruční broušení Kontrola ostří laserem Doživotní záruka na výrobní vady čepele Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Délka čepele: 12 cm Použité technologie a materiály: Pro výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní ocel s optimálním množstvím chromu a uhlíku vyráběná dle speciálních požadavků výlučně pro společnost ZWILLING J. A. Henckels. Tato ocel s tvrdostí cca 57 HRC podle Rockwella je pružná, má dobrý počáteční řezný výkon, dlouhou životnost ostří a perfektní odolnost vůči korozi. Nože z této speciální oceli se navíc snadno ostří. Potvrzením správného „receptu“ na její výrobu je fakt, že z ní již bylo vyrobeno přes 100 milionů nožů beze změny složení oceli. Vlastnosti oceli jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny speciální patentovanou metodou tvrzení FRIODUR®, kdy se ocel po zahřátí na teplotu přes 1000 °C a zakalení zmrazuje na -70 °C a pak ještě dvakrát ohřívá na teplotu cca 250 °C. Výsledná molekulární struktura významně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost nože proti korozi. Čepel nože je kována z jednoho kusu oceli metodou SIGMAFORGE®, která vylepšuje vlastnosti oceli. Tímto způsobem prokované čepele mají hustější a homogennější strukturu, což zajišťuje větší pevnost, houževnatost a odolnost ostří proti otupení. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože pak přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Tvar kolébky pomáhá intuitivně používat nůž pro snadné a přesné řezání. Záštita Standard je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke stopce přichyceny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií, nože tak splňují přísné hygienické normy. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Profesional "S" Zwilling 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm
Detail

Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF
Detail

Steakový nůž Classic Ikon crème je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Classic Ikon crème Elegantní kované nože vysoké kvality vyrobené v Solingenu Pro profesionální kuchaře a nadšence v kuchyni Krémová rukojeť ze speciálního syntetického materiálu Ergonomická, na dotek příjemná, se třemi nýty Nerezová aplikace s logem na patě rukojeti Použita špičková německá legovaná ocel X50CrMoV15 Mimořádné ostří, které se snadno udržuje Tvrdost 58 HRC Rockwellovy stupnice Speciální proces broušení PEtec řízený počítačem Přesné ruční honování a leštění pro dokonalé ostří Přísná průběžná kontrola kvality, ostří kontrolováno laserem Zkrácený tvar záštity umožňuje použití celého ostří a snazší ostření Hladký přechod mezi kováním a rukojetí Bezproblémové hygienické uchycení střenek Nože lze mýt v myčce nádobí – doporučujeme však ruční mytí Prodloužená záruka na výrobní a materiálové vady 15 let Série obdržela v USA významnou pečeť kvality a hygieny NSF WÜSTHOF, to jsou nože vysoké kvality vyrobené s velkou péčí až do posledního detailu. Přesně tak, jak se od nožů ze Solingenu očekává. Elegantní série nožů Classic Ikon crème, jejichž čepele jsou kovány z jednoho kusu legované nerezové nožířské oceli X50CrMoV15, zaujme dynamickým tvarem, kvalitou zpracování a následně pak vysokým komfortem použití. Rukojeť nožů Classic Ikon crème je vyrobena z odolného syntetického materiálu v jemné krémové barvě. Vyhovuje požadavkům z hlediska ergonomie, z pohledu estetického pak citlivě kombinuje moderní design a typický vzhled rukojeti se třemi nýty. Odolný materiál rukojeti snese mytí v myčce nádobí, pro zachování kvality ostří však doporučujeme ruční mytí, které je pro kvalitní nože vhodnější. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF řízený počítačem slouží k tomu, aby byly nože perfektně ostré. Počítač za pomoci laseru proměří ostří nože a zadá robotu informace k perfektnímu nabroušení. Počítačová podpora výroby tak přináší nožům extrémně vysoký počáteční řezný výkon (po celé délce ostří) a jeho dlouhou životnost. Kvalita ostří je vysoká a co je důležité, snadno obnovitelná. V neposlední řadě nutno zmínit i významný certifikát NSF, který série Classic Ikon crème získala v USA. Cílem organizace NSF je ochrana veřejného zdraví a životního prostředí. Certifikuje mimo jiné i kuchyňské vybavení včetně nožů, které nejsou škodlivé pro lidské zdraví. Stejně tak je u výrobku testován i design, bezpečnost materiálu či použití. Logo NSF najdete na produktech, jejichž výroba je šetrná k životnímu prostředí a zbytečně ho nezatěžuje. Použité technologie a materiály K výrobě nožů WÜSTHOF je používána vysoce kvalitní německá ocel X50CrMoV15, jež má cca 0,5 procent uhlíku a jako legovací prvky chrom, molybden a vanad. Díky přidanému chromu je korozivzdorná, což je u kuchyňských nožů žádoucí. Z ocelového pásu kováním v zápustce vznikají precizní čepele. Ty jsou kaleny 15 minut při teplotě 1070 °C a posléze se ve dvou minutách prudce ochlazují na 60 °C. Následným popouštěním (proces pomalého ohřátí materiálu na teplotu 200 °C po dobu 45 minut) se čepel zbavuje vnitřního pnutí a stabilizuje se její martenzitická struktura. Čepel tak získává optimální požadovanou tvrdost 58° Rockwella a vyšší houževnatost. Speciální proces broušení nožů WÜSTHOF s názvem PEtec (Precision Edge Technology) zajišťuje ideální úhel ostří. Jde o špičkovou technologii, kdy jsou nože broušeny za pomoci robotů, které jsou řízeny a kontrolovány počítači. Výhodou tohoto postupu je přesná geometrie po celé délce ostří, pozoruhodný a extrémně vysoký počáteční řezný výkon nože, srovnatelný s ostrou břitvou, a v neposlední řadě dlouhá životnost ostří. Stabilní ostří a dokonalá geometrie nože přináší výjimečnou řezivost a přesné ovládání v řezu. Ostrý úhel poskytuje ještě vyšší ostrost, která dělá krájení příjemnější. Díky klínovému výbrusu proniká nůž bez úsilí potravinami. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy a zajišťuje přesné a bezpečné ovládání nože. Kování na záštitě u nožů Classic Ikon crème plynule přechází do horní části rikasa pro ještě pohodlnější úchop. Ergonomická rukojeť je vyrobena z odolného syntetického materiálu, který je nerozbitný, odolný proti nárazu či potravinovým kyselinám. Lze ji mýt v myčce nádobí. Střenky jsou ke… (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž 12 cm Classic Ikon creme WÜSTHOF

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm
Detail

Steakový nůž Spitzenklasse Plus je opatřen robustní štíhlou čepelí. Má zabroušený hřbet a rovné ostří. Steaky a kotlety krájí bez námahy. Vhodný na grilované maso. Série Spitzenklasse Plus Nože s rukojetí z vysoce odolného plastu se třemi nýty Pohodlné na uchopení Ze speciální vysoce kvalitní nožířské oceli Kované z jednoho kusu Vyrobené technologií Performance Cut pro extrémní a dlouhotrvající ostří Tvrdost cca 55 - 57 HRC podle Rockwella Inovativní výrazně ostřejší čepel Záštita pro bezpečnou manipulaci Hladký přechod mezi záštitou a rukojetí Bezespáré, pro optimální hygienu a snadné čištění Kontrola ostří laserem Snadno se čistí, doporučeno ruční mytí Široký výběr nožů Série nožů Spitzenklasse Plus německé společnosti WMF navazuje na tradiční sérii nožů Spitzenklasse, jenž je klasikou mezi kuchyňskými noži. Nýtované rukojeti ze speciálního, vysoce kvalitního plastu mají na rozdíl od předchozí řady zaoblené hrany a jsou velmi příjemné na uchopení. Samozřejmostí u takto kvalitních nožů je také dokonalé slícování jednotlivých částí, které brání zachycování usazenin a bakterií. Čepele z kované nožířské oceli jsou vyrobené inovativní technologií Performance Cut. Ostří je navíc kontrolované laserem. Jsou tak zaručeny skvělé vlastnosti ostří při krájení a dlouhotrvající ostrost po celé délce čepele. Životnost nožů je dokonce dvakrát delší, než požadují normy. Řada Spitzenklasse Plus nabízí nože na všechna myslitelná použití, vždy s vhodným ostřím a správným tvarem čepele. Použité technologie a materiály Na výrobu nožů byla použita speciální vysoce kvalitní nožířská ocel s tvrdostí cca 55 - 57 HRC podle Rockwella, která je jemnozrnná, tvrdá a méně náchylná ke korozi. Navíc má díky plochému výbrusu velkou odolnost proti poškození či vylomení při zachování excelentní řezivosti. Její vlastnosti jsou pro účely výroby nožů navíc ještě vylepšeny kováním, které homogenizuje a zhutní její strukturu. Speciální technologie Performance Cut spojuje výhody tradičního kování a výhody moderních výrobních postupů. Výsledkem je excelentní ostří. Rozhodující pro vynikající kvalitu nože je také přesné vybroušení v konstantním úhlu. Je to právě plochý výbrus, který dělá nože tak ostrými. Záštita je integrována jako součást čepele z jednoho kusu oceli. Zabezpečuje správné rozložení váhy, chrání prsty před sklouznutím na ostří a zajišťuje přesné ovládání nože. Rukojeť vyrobená z vysoce kvalitního plastu se díky zaobleným hranám pohodlně drží. Střenky jsou ke stopce nože připevněny třemi nýty. Dokonalé slícování jednotlivých částí brání zachycování usazenin a bakterií. Nože jsou tedy hygienické. Údržba nožů WMF Nože Spitzenklasse Plus nejsou vhodné pro mytí v myčce nádobí. Pro takto vysoce kvalitní nože je doporučováno pouze ruční mytí pod tekoucí vodou, které je vůči nožům šetrnější a také mnohem rychlejší. Broušení nožů WMF Každý nůž je potřeba čas od času nabrousit, v ideálním případě by se však měl po každém použití obtáhnout ocílkou. Pro broušení nožů série Spitzenklasse Plus doporučujeme ocílky (nutné brousit pod úhlem 13°) či brousky WMF. (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Spitzenklasse Plus PC WMF 12 cm

Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm

Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm
Detail

Ostré vroubkované ostří umožňuje snadné krájení steaků, pečeně nebo drůbeže: ve srovnání s noži s běžným hladkým ostřím není maso mačkáno ani trháno. Tento nůž je také vhodný ke krájení pizzy, protože není potřeba téměř žádný tlak k současnému ukrojení jak měkké náplně, tak křupavého těsta. Specifikace: Praktický steakový nůž s vroubkovaným ostřím Vhodný i na pizzu či pečeni Z řady Create Délka čepele: 10 cm Výška čepele: 1,8 cm Délka rukojeti: 10,6 cm Tvrdost: 56 HRC Materiál rukojeti: syntetika Výrobní metoda: laser-cut Barva: červená (chefshop.cz_japan)

Podobné produkty ako Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm

Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm

Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm
Detail

Ostré vroubkované ostří umožňuje snadné krájení steaků, pečeně nebo drůbeže: ve srovnání s noži s běžným hladkým ostřím není maso mačkáno ani trháno. Tento nůž je také vhodný ke krájení pizzy, protože není potřeba téměř žádný tlak k současnému ukrojení jak měkké náplně, tak křupavého těsta. Specifikace: Praktický steakový nůž s vroubkovaným ostřím Vhodný i na pizzu či pečeni Z řady Create Délka čepele: 10 cm Výška čepele: 1,8 cm Délka rukojeti: 10,6 cm Tvrdost: 56 HRC Materiál rukojeti: syntetika Výrobní metoda: laser-cut Barva: červená (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Steakový nůž Create Wüsthof zoubkovaný červený 10 cm

Steakový nůž Napoleon PRO

Steakový nůž Napoleon PRO
Detail

Ostrý příborový nůž na krájení steakůSteakový nůž PRO Napoleon má ergonomickou rukojeť a ostří z nerezové oceli (grilykrby.cz)

Podobné produkty ako Steakový nůž Napoleon PRO

Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20)

Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20)
Detail

Kuchyňský nůž - nerezová ocel, délka čepele 11 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Perfektní kuchyňský nůž bude nepostradatelným doplňkem vašeho kuchyňského koutu. Délka této čepele dosahuje celkem 11 cm. Lehká rukojeť z odolného plastu je dobře vyvážená a k tomu úžasně padne do dlaně. Zásadní funkce kuchyňského nože Victorinox nůž steakový 11cm černý Victorinox nůž steakový 11cm černý má čepel o celkové délce 11 cm Rukojeť z odolného plastu Typ nože: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako Victorinox nůž steakový 11cm černý (6.7233.20)

KDS - Nůž steakový vlnitý 4,5 1441 černý

KDS - Nůž steakový vlnitý 4,5 1441 černý
Detail

(home-point.cz)

Podobné produkty ako KDS - Nůž steakový vlnitý 4,5 1441 černý

Maxim Krátká kruhová kolej průměr 20 cm 4 ks

Maxim Krátká kruhová kolej průměr 20 cm 4 ks
Detail

Rovná kolej je důležitým stavebním dílkem pro rozšíření vláčkodráhy. Zapadá do vláčkodrah jako jsou Brio, Bino, Heros, Thomas. Přinese do vláčkodráhy další variantu vedení tratě. Značka Maxim vyrábí pro malé děti velmi kvalitní a bezpečné hračky. Kvalitu svých produktů obhajuje na celosvětovém trhu více jak dvě desetiletí. Přednosti: kvalitní dřevěný materiál kompatibilita s jinými značkami Obsah balení: 4 dílky Rozšiřte dětem vláčkodráhu novými kolejemi! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Balení: krabička Rozměr balení: 11,5 x 9,5 x 4,5 cm (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Maxim Krátká kruhová kolej průměr 20 cm 4 ks

WÜSTHOF CLASSIC IKON Nůž steakový 12cm GP (1040331712)

WÜSTHOF CLASSIC IKON Nůž steakový 12cm GP (1040331712)
Detail

Kuchyňský nůž - ocel, délka čepele 12 cm, steakový nůž, materiál rukojeti plast Ideální kuchyňský nůž se stane nepostradatelným doplňkem vaší kuchyně. Délka čepele je celkem 12 cm, široká je pak 20 mm. Příjemně lehká rukojeť z tuhého plastu je skvěle vyvážená a k tomu přesně padne do vaší ruky. Významné parametry kuchyňského nože WÜSTHOF CLASSIC IKON Nůž steakový 12cm GP WÜSTHOF CLASSIC IKON Nůž steakový 12cm GP nabízí čepel o délce 12 cm Rukojeť z vysoce odolného plastu Typ nože: steakový nůž (alza.cz)

Podobné produkty ako WÜSTHOF CLASSIC IKON Nůž steakový 12cm GP (1040331712)

Provence Steakový nůž Easyline 2ks

Provence Steakový nůž Easyline 2ks
Detail

Provence Steakový nůž PROVENCE Easyline 2ks, kategorie: VAŘENÍ | KRÁJENÍ | NOŽE A SEKÁČKY | STEAKOVÉ NOŽE (kitos.cz)

Podobné produkty ako Provence Steakový nůž Easyline 2ks

Maxim Stromy 4 ks

Maxim Stromy 4 ks
Detail

Sada čtyř stromů zajisté vylepší prostředí tratě nebo nádraží. Lze s nimi doplnit dřevěné vláčkodráhy značky Maxim, ale i dalších značek Brio, Bino, Tomáš nebo Heros. Značka Maxim vyrábí pro malé děti velmi kvalitní a bezpečné hračky. Kvalitu svých produktů obhajuje na celosvětovém trhu více jak dvě desetiletí. Přednosti: vyrobeno z tvrdého dřeva rozvíjí představivost, koordinaci a motoriku Vyberte dětem další rozšiřující prvky vláčkodráhy! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo Výška stromu: 7,5 cm a 6 cm Počet dílků: 4 (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Maxim Stromy 4 ks

CS Solingen Príbor steakový ARGENTÍNA, 4 ks CS-000158

CS Solingen Príbor steakový ARGENTÍNA, 4 ks CS-000158
Detail

Šťavnatý steak z kvalitního hovězího masa, opečené brambory, grilovaná zeleninka, k dokonalosti už chybí jediné – správné steakové příbory. Speciální steakové nože i vidličky vám usnadní krájení i nabírání vaší oblíbené speciality. Sada obsahuje: 2 x steakový nůž 2 x vidlička (4home.cz)

Podobné produkty ako CS Solingen Príbor steakový ARGENTÍNA, 4 ks CS-000158

Maxim K výhybka 2 ks

Maxim K výhybka 2 ks
Detail

Výhybka ve tvaru písmene K je jednou z částí, kterou si děti mohou doplnit dřevěné vláčkodráhy značky Maxim, ale i dalších značek Brio, Bino, Tomáš nebo Heros. Značka Maxim vyrábí pro malé děti velmi kvalitní a bezpečné hračky. Kvalitu svých produktů obhajuje na celosvětovém trhu více jak dvě desetiletí. Přednosti: vyrobeno z tvrdého dřeva rozvíjí představivost, koordinaci a motoriku Vyberte dětem nové prvky pro doplnění vláčkodráhy! Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo, plast (hracky-4kids.cz)

Podobné produkty ako Maxim K výhybka 2 ks

Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm

Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm
Detail

Hlavní výhody: váš osobní nůž na steaky, vždy ostrý a připravený pro perfektně čisté, rovné plátky a zachování šťáv v každém soustu pečlivě vybroušená čepel z damaškové oceli VG10 zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost elegantní vlnkovaný vzor čepele (v Japonsku se mu říká Sumi-Nagashi) rukojeť z karbonových vláken každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 100 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz_ine)

Podobné produkty ako Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm

Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm

Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm
Detail

Hlavní výhody: váš osobní nůž na steaky, vždy ostrý a připravený pro perfektně čisté, rovné plátky a zachování šťáv v každém soustu pečlivě vybroušená čepel z damaškové oceli VG10 zaručuje mimořádnou odolnost a houževnatost elegantní vlnkovaný vzor čepele (v Japonsku se mu říká Sumi-Nagashi) rukojeť z karbonových vláken každý kus je originál Dodatečné informace: délka rukojeti: 130 mm délka čepele: 100 mm celková délka: 235 mm nesmí do myčky na nádobí - pouze ruční mytí a pak ihned osušit (chefshop.cz)

Podobné produkty ako Zavírací steakový nůž SOK SHARK VG-10 DAMASCUS CARBON Dellinger 10 cm
nuz santoku, odizolovaci nuz, pavane nuz, polystyren nuz, nuz kuchynsky univerzalni, Sada vánočních ozdob Vločka 11 cm, 2 ks, champagne, Zolux Hieroglyphs Amphora 9,5 × 5,5 × 11 cm 2 ks (3336023553252), nahradni nuz pro parkside sekacky, Philips Sonicare Prestige HX9092/11, 2 ks (HX9092/11), Puller STANDARD 28/4 cm sada 2 ks (4820152563590), Philips Sonicare W Optimal White HX6064/11, 4 ks (HX6064/11), Philips Sonicare TongueCare+ Black HX8072/11, 2 ks (HX8072/11), Forum 2 Pracovní sešit (978-2-11-55501-4), Ebi Přísavka hvězdicová 21/11 mm 4 ks (4047059102961), nuz tepelny pro rezani polystyrenu 250w geko, Philips Sonicare Prestige HX9092/10, 2 ks + Philips Sonicare Prestige HX9092/11, 2 ks, HOMEPOINT Quido s houbou 2 ks, 12,5×9×4 cm (8595599104632), fieldmann fzr 9025 b nuz pro 4614 4608, Prostírání luční kvítí 2 mix, 43,5 x 28,5 cm, sada 4 ks, COSMOS pružná náplast 2 velikosti 20 ks (12 ks 2 × 6 cm a 8 ks 2 × 8 cm) (4052199531908), Philips Sonicare W Optimal White HX6064/11, 4 ks + Philips Sonicare W Optimal White HX6064/10, 4 ks, PAMPERS Splashers vel. 3/4 (6–11 kg) 12 ks (8001090698346), PAMPERS Splashers vel. 4/5 (9–15 kg) 11 ks (8001090698384), Spider-Man 4: Comicsové legendy 11 (80-86321-76-2), Rotory 4 ks pro Lark 2 (H4817-1), termicky nuz na penovy polystyren 230v 220w 70 450, Shumee Nástěnné Loggia 2 ks dub 60×15×4 cm MDF, 330219 (330219), Shumee Nástěnné Loggia 2 ks bílé 80×15×4 cm MDF, 330227 (330227), Shumee Nástěnné Loggia 2 ks dub 80×15×4 cm MDF, 330233 (330233), Shumee Nástěnné Loggia 2 ks modré 80×15×4 cm MDF, 330239 (330239)