Kucharky gastronomie vyziva

Produkt Kucharky gastronomie vyziva sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Kucharky gastronomie vyziva upraviť a produkt hľadať znova.

Gastronomie - Fišera Miroslav

Gastronomie - Fišera Miroslav
Detail

Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce. (patro.cz)

Podobné produkty ako Gastronomie - Fišera Miroslav , Beletrie kucharky

Kvízy a hádanky - Gastronomie

Kvízy a hádanky - Gastronomie
Detail

Sešit plný kvízů, rébusů hádanek, které se orientůjí na různá témata. Sešit obsahuje velké množství úkolů, které využívají fotky a ilustrace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Kvízy a hádanky - Gastronomie , Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)

Elektronická evidence tržeb pro gastronomii

Elektronická evidence tržeb pro gastronomii
Detail

Zákon o elektronické evidenci tržeb s praktickým komentářem pro zvládnutí problwmatikyv pěti minutách, uživatelské rady a tipy pro gastronomické provozy a ubytovacízařízení, informace o souvisejích novelách daňových zákonů.Publikace shrnuje základy k tématu elektronické evidence tržeb pro podnikatele, na kterése nová povinnost vztahuje v první fázi od 1. prosince 2016 a kteří se tak potřebují vspolehlivě zorientovat v nově přijatém zákoně a souvisejících novelách. Komplet zahrnujetištěnou příručku + e-book v pdf + aktualizační servis + on-line přístup k aktuálnímúplným zněním. Extra široký formát, přehledná grafická úprava s výraznými orientačnímiprvky pro pohodlou práci.Čtenáři využijí:- servisní webovou stránku s možností volného stahování novel a informacemio aktualitách- aktualizační servis zasílaný mailem- e-booky ve formátech pdf, e-pub- volný on-line přístup k aktuálnímu platnému znění zákona a dalším bonusům (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Elektronická evidence tržeb pro gastronomii , Víno: analýza - technologie - gastronomie (978-80-86380-77-3)

Elektronická evidence tržeb pro gastronomii

Elektronická evidence tržeb pro gastronomii
Detail

Zákon o elektronické evidenci tržeb s praktickým komentářem pro zvládnutí problwmatiky v pěti minutách, uživatelské rady a tipy pro gastronomické provozy a ubytovací zařízení, informace o souvisejích novelách daňových zákonů. Publikace shrnuje základy k tématu elektronické evidence tržeb pro podnikatele, na které se nová povinnost vztahuje v první fázi od 1. prosince 2016 a kteří se tak potřebují v spolehlivě zorientovat v nově přijatém zákoně a souvisejících novelách. Komplet zahrnuje tištěnou příručku + e-book v pdf + aktualizační servis + on-line přístup k aktuálním úplným zněním. Extra široký formát, přehledná grafická úprava s výraznými orientačními prvky pro pohodlou práci. Čtenáři využijí: - servisní webovou stránku s možností volného stahování novel a informacemi o aktualitách - aktualizační servis zasílaný mailem - e-booky ve formátech pdf, e-pub - volný on-line přístup k aktuálnímu platnému znění zákona a dalším bonusům (patro.cz)

Podobné produkty ako Elektronická evidence tržeb pro gastronomii , Garden of life primal defense kids probioticka vyziva pro deti s prichuti bananu 81g

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý
Detail

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Jiří Černý , Nový encyklopedický slovník gastronomie, a–k: 1. díl (978-80-86351-10-0)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý
Detail

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Jiří Černý , Nový encyklopedický slovník gastronomie, l–ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiberová Jarmila

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiberová Jarmila
Detail

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace. (patro.cz)

Podobné produkty ako Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Schreiberová Jarmila , Sapíkův svět: nejlepší recepty i bohatý řivotní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Černý Jiří

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Černý Jiří
Detail

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K - Černý Jiří , Ájurvéda léčení a vaření: přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Černý Jiří

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Černý Jiří
Detail

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům. (patro.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž - Černý Jiří

Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD - Krátká Eva

Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD - Krátká Eva
Detail

Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku. (patro.cz)

Podobné produkty ako Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD - Krátká Eva

Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)

Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)
Detail

Kniha – autor Miroslav Fišera, 300 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii. Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce. (alza.cz)

Podobné produkty ako Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0)

Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)

Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)
Detail

Kniha - autor Vlastimil Fic, 316 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3)

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone

Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone
Detail

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu. Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu - Dana Tesone

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem - Křivánek Mirko

Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš (978-80-551-8204-9)

Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš (978-80-551-8204-9)
Detail

Kniha - autor Andrej Šulka, 144 stran, slovensky, pevná bez přebalu lesklá Čo potrebuješ na to, aby si sa stal gastronómom? V prvom rade musíš mať hlavne chuť a motiváciu. Ak ich už máš, potrebuješ ešte túto knihu, ktorá ťa zasvätí do tajomstiev kultúry stravovania. Kniha Gastronómia v kocke nie je ani kuchárskou knihou, ani učebnicou. Nenájdeš v nej recepty či pracovné postupy. Nájdeš v nej však praktické a presne zacielené rady, ktoré ti pomôžu zorientovať sa v rozmanitom svete gastronómie. Andrej Šulka ich zozbieral počas siedmich rokov praxe na Slovensku, v Taliansku a vo Francúzsku a napísal jednoducho, prehľadné bez zbytočných „omáčok“ (aj keď kapitolu o omáčkach v nej nájdeš tiež). Cenné a prehľadné informácie z kuchyne i baru, ktoré sú doplnené autorovými ilustráciami, uľahčia ich zapamätanie. Zistíš, ako prebieha proces výroby vína či kávy, aké bylinky a koreniny najčastejšie používame, alebo s akými nástrojmi pracuje barman. A to je len zlomok... (alza.cz)

Podobné produkty ako Svet gastronómie: Príručka, ktorú hľadáš (978-80-551-8204-9)

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová

Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová
Detail

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie. Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům. V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd. Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Chvála české kuchyně - bible české gastronomie - Hugo Schreiber, Yvetta Dörflová, Jarmila Schreiberová

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (80-7335-036-X)

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (80-7335-036-X)
Detail

Kniha - autor Mirko Křivánek, 366 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá (alza.cz)

Podobné produkty ako Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem (80-7335-036-X)

Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii (978-80-242-7617-5)

Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii (978-80-242-7617-5)
Detail

Kniha - autor Ladislav Špaček, česky, pevná bez přebalu lesklá Recepty nejtnámějších českých šéfkuchařů Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu, poskytuje návody, jak správně prostřít stůl a jak rozsadit hosty. Vysvětluje, jak jíme běžná jídla i exotické pokrmy, proč bychom měli držet správně příbor, jak zacházíme s ubrouskem, sklenicemi a dalším náčiním. Spolehlivě nás provede stolováním v restauraci i na banketu, velkou pozornost však věnuje i domácímu stolování, tak důležitému pro to, abychom byli správným vzorem našim dětem. Zajímavě konfrontuje současné pojetí etikety u stolu s pravidly, která před sto lety stanovil legendární Jiří Guth-Jarkovský. Etiketa stolování má velký přesah do gastronomie. Seznamuje nás s velkými osobnostmi francouzské kuchyně a s dějinami stolování, věnuje pozornost vývoji... (alza.cz)

Podobné produkty ako Etiketa stolování: O dobrých mravech a gastronomii (978-80-242-7617-5)

Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František

Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František
Detail

Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Podnikání v hotelnictví a gastronomii -- Pro střední a vyšší hotelové školy - Smetana František

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)
Detail

Kniha - autor Jiří Černý, česky - autor Jiří Černý, česky Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0)

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0)
Detail

Kniha - autor Jiří Černý, česky - autor Jiří Černý, česky Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům. (alza.cz)

Podobné produkty ako Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0)

Variť môže každý: Obrazový kurz praktickej gastronómie krok za krokem (978-80-7451-846-1)

Variť môže každý: Obrazový kurz praktickej gastronómie krok za krokem (978-80-7451-846-1)
Detail

Kniha - 358 stran, slovensky, brožovaná bez přebalu lesklá Ako už názov tejto knihy napovedá, variť môže naozaj každý. Pokročilí aj začínajúci kuchári a kuchárky v nej nájdu textové aj obrazové návody na množstvo skvelých receptov predovšetkým zo stredomorskej kuchyne. Pomocou metódy "krok za krokom" zvládnu všetci bez problémov základné techniky čistenia, porciovania a úpravy zeleniny, mäsa a rýb. Naučia sa pripravovať domáce cestoviny, rôzne druhy pečiva, tort a sladkostí. Dozvedia sa ako správne spracovávať známe i menej známe suroviny. Zoznámia sa aj s kuchynským náčiním, ktoré by nemalo chýbať v ich kuchyni. Preložené z talianskeho originálu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Variť môže každý: Obrazový kurz praktickej gastronómie krok za krokem (978-80-7451-846-1)

Vařit může každý: Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem (978-80-7451-845-4)

Vařit může každý: Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem (978-80-7451-845-4)
Detail

Kniha - 368 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Jak již název této knihy napovídá, vařit může opravdu každý. Pokročilí i začínající kuchaři a kuchařky, zde najdou textové i obrazové návody na mnoho skvělých receptů především ze středomořské kuchyně. Pomocí metody "krok za krokem" zvládne každý z nich bez potíží základní techniky čištění, porcování a úpravy zeleniny, masa a ryb. Naučí se připravovat domácí těstoviny, různé druhy pečiva, dortů a sladkostí. Naučí se správně zpracovávat známé i méně známé suroviny. Seznámí se též s kuchařským náčiním, které by nemělo chybět jejich kuchyni. Přeloženo z italského originálu. (alza.cz)

Podobné produkty ako Vařit může každý: Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem (978-80-7451-845-4)

Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)

Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)
Detail

Kniha - autor Elisabeth Veit, 160 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Dr. phil. Elisabeth Veit v této mimořádné knize ukazuje, jak můžete využít léčivou sílu ájurvédy: vedle nauky o energii a třech typech tělesné konstituce v ní najdete přehled o ájurvédském koření a léčivém rostlinstvu od A do Z, dále pak 65 receptů seřazených podle dóš a chuťové orientace. Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Léčení a vaření s ájurvédou, přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici. Indické koření, oleje, léčivé byliny a drahokamy - ájurvéda je tisíce let staré vědění o zdravém, dlouhém a štěstí přinášejícím životě. Předané a neustále dále rozvíjené recepty a pokyny se prosadily i v západním světě. Léčivé účinky této celostní medicíny jsou už dlouho uznávány - k prospěchu těla, ducha a duše. (alza.cz)

Podobné produkty ako Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)

Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý řivotní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)

Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý řivotní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)
Detail

Kniha - autor Martin Jarošek; Jaroslav Sapík, 224 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Legenda českého kuchařství. Potomek slavného rodu, jehož gastronomické kořeny sahají až do 17. století. Předseda Československého svazu kuchařů. Jaroslava Sapíka můžete popsat mnoha způsoby, ale naplno ho poznáte, teprve až ochutnáte jeho jídla. Inspirujte se poctivými recepty, vedle kterých se dozvíte také o historii i současnosti kuchařské školy rodu Sapíků! Přední specialista na českou kuchyni odhaluje svá kulinářská kouzla – a vy musíte být u toho. (alza.cz)

Podobné produkty ako Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý řivotní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8)

Výživa detí

Výživa detí
Detail

Pôrod ste zvládli, dieťa je zdravé a radosť rodičov veľká. Predpokladom správneho vývoja dieťaťa je zdravá výživa. Táto príručka informuje o všetkých otázkach týkajúcich sa dojčenia, počiatočnej výživy, prikrmovania a prináša kompetentné informácie o správnej výžive pri chorobách alebo alergii. Dojčenie alebo fľaška? Prvá kaša- kedy, koľko, čo? Množstvo receptov a odpovede na tieto otázky sa dočítate v tejto knihe. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výživa detí

Výživa detí

Výživa detí
Detail

Pôrod ste zvládli, dieťa je zdravé a radosť rodičov veľká. Predpokladom správneho vývoja dieťaťa je zdravá výživa. Táto príručka informuje o všetkých otázkach týkajúcich sa dojčenia, počiatočnej výživy, prikrmovania a prináša kompetentné informácie o správnej výžive pri chorobách alebo alergii. Dojčenie alebo fľaška? Prvá kaša- kedy, koľko, čo? Množstvo receptov a odpovede na tieto otázky sa dočítate v tejto knihe. (patro.cz)

Podobné produkty ako Výživa detí

Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)

Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)
Detail

Kniha - autor František Smetana; Eva Krátká, 160 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Publikace obsahuje základní problematiku podnikání v oblasti ubytování a stravování. Součástí textu jsou cvičení, ve kterých se žáci naučí aplikovat teorii na příkladech z praxe při řízení ubytovacích a stravovacích zařízení. Praktická část obsahuje hotelový software, který je jako demoverze na CD vloženém do knihy. Součástí CD jsou také různé přílohy připravené k tisku. (alza.cz)

Podobné produkty ako Podnikání v hotelnictví a gastronomii + CD: Pro střední a vyšší hotelové školy (978-80-7373-054-3)

Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie (978-80-971059-0-7)

Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie (978-80-971059-0-7)
Detail

Kniha - autor Soňa Hudecová-Podhorná, 208 stran, česky, pevná bez přebalu lesklá Slovník prináša 5 200 slov z oblasti špecializovanej slovnej zásoby, ktorá súvisí s potravinami, nápojmi a kulinárskymi špecialitami slovenskej a českej národnej kuchyne. Gastronomické služby na Slovensku i v Čechách dobiehajú zameškané, zo šéfkuchárov sa utvára profesionálna špička a o kulinárske umenie, či už o oprášenú kuchyňu starých mám, trendové fusion, alebo spoznávanie neznámych etnických kuchýň, sa zaujíma čoraz viac amatérov. Rodia sa ďalšie a ďalšie relácie o varení, vychádzajú desiatky kuchárskych knižiek a časopisov pre laikov aj profesionálov. No prax ukazuje, že aj keď sú naše jazyky príbuzné, pri užšie špecializovanej slovnej zásobe z gastronómie už priemerná znalosť jedného či druhého jazyka nestačí. Profesionáli majú čoraz viac možností stretávať sa na školeniach a odborných súťažiach (kuchárskych, barmanských, baristických, carvingových), pretože ich spoločné... (alza.cz)

Podobné produkty ako Kuriatko v kastrůlku: Česko-slovenský slovensko-český (občas aj výkladový) slovník gastronómie (978-80-971059-0-7)

Světelná výživa: Výživa pránou z pohledu vědy (978-80-7336-887-6)

Světelná výživa: Výživa pránou z pohledu vědy (978-80-7336-887-6)
Detail

Kniha - autor Michael Werner; Thomas Stöckli, 190 stran, česky Tato kniha obsahuje zprávu o autorových zkušenostech a dokumentuje fenomén výživy světlem z komplexního pohledu. Jde v podstatě o to, abychom věnovali své myšlenky domněle nemyslitelnému, abychom pochopili změnu paradigmat moderní vědy.. (alza.cz)

Podobné produkty ako Světelná výživa: Výživa pránou z pohledu vědy (978-80-7336-887-6)

Nejzdravější výživa: Šokující pravda o vaší výživě (978-80-8079-175-9)

Nejzdravější výživa: Šokující pravda o vaší výživě (978-80-8079-175-9)
Detail

Kniha - autor Helmut Wandmaker, 156 stran, česky, brožovaná bez přebalu lesklá Na světě existuje pouze jediná příčina veškerého utrpení, a to je zpronevěření se lidstva syrové stravě. Vývojem jsme uzpůsobeni syrové stravě. Kdy lidstvo sešlo ze správné cesty. Nejde o žádné teorie. Nemoc, to je snaha přírody tě uzdravit. Strava nikdy neléčí přímo. Je to tělo, které odpovídá. Čím méně jíš, tím jsi výkonnější! Okamžitě se zbavíš nadváhy, staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek…Odměnou však bude zdraví. Autor píše na základě svých vlastních zkušeností. Jaké největší chyby se dopouštíme při našem stravování? Jaké to má následky na naše zdraví. Přesto, že je stále více lékařů a moderních léků, chorobnost stoupá. Proč tomu tak je? (alza.cz)

Podobné produkty ako Nejzdravější výživa: Šokující pravda o vaší výživě (978-80-8079-175-9)

Božská výživa - Jasmuheen

Božská výživa - Jasmuheen
Detail

Autorka ve své knize představuje jednoduché, ale účinné nástroje k uspokojení našeho veškerého hladovění. V programu Božské výživy nabízí na základě svého bádání vyživovací prostředky 2. a 3. stupně. Na 2. stupni nám tato strava plně zajišťuje trvalé zdraví, štěstí, klid a blahobyt. Na 3. stupni se dostáváme dokonce ještě dále tím, že stále pracujeme na změně schémat našich mozkových vln. Tak převedeme existující biosystém na nový způsob obživy plynoucí čistě ze světla prány. Tato kniha se díky uvedeným 35 technikám a řadě nových výzkumů stane jedinečnou četbou pro každého, kdo chce v životě získat mnohem více - opravdovou lásku a poznání. (patro.cz)

Podobné produkty ako Božská výživa - Jasmuheen

Pránická výživa - Jasmuheen

Pránická výživa - Jasmuheen
Detail

Fascinující příběh o tom, jakým způsobem se autorce podařilo opustit fyzickou stravu a přejít čistě na výživu ze Světla. Pránická výživa není půst. Jde o to přepnout se do stavu vědomí a vědění, že naši skutečnou obživu nám přináší kosmické světlo, které dává život všemu. Ačkoli dříve býval tento stav bytí vyhrazen či přisuzován jen světcům, díky procesu, který tato kniha popisuje, se dnes stává alternativou pro všechny, kdo hluboce touží po duchovním životě. Úspěch závisí na tom, zda člověk ví, že on sám je tvůrcem vlastní reality. Musí mistrovsky ovládat svou mysl a říkat si například "Očekávám, že mne živí prána, Boží síla". A tak se stane, neboť univerzální pole nekonečné lásky a inteligence zrcadlí a podporuje jakékoli naše přesvědčení. Kniha obsahuje pokyny k jednadvacetidennímu procesu pro přechod na pránickou výživu podle Charmaine Harley. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Pránická výživa - Jasmuheen

Pránická výživa - Jasmuheen

Pránická výživa - Jasmuheen
Detail

Fascinující příběh, jakým způsobem se autorce podařilo opustit fyzickou stravu a přejít čistě na výživu ze Světla. Pránická výživa není půst. Jde o to přepnout se do stavu vědomí a vědění, že naši skutečnou obživu nám přináší kosmické světlo, které dává život všemu. Ačkoli dříve býval tento stav bytí vyhrazen či přisuzován jen světcům, díky procesu, který tato kniha popisuje, se dnes stává alternativou pro všechny, kdo hluboce touží po duchovním životě. Úspěch závisí na tom, zda člověk ví, že on sám je tvůrcem vlastní reality. Musí mistrovsky ovládat svou mysl a říkat si například "Očekávám, že mne živí prána, Boží síla". A tak se stane, neboť univerzální pole nekonečné lásky a inteligence zrcadlí a podporuje jakékoli naše přesvědčení. Kniha obsahuje pokyny k jednadvacetidennímu procesu pro přechod na pránickou výživu podle Charmaine Harley. (patro.cz)

Podobné produkty ako Pránická výživa - Jasmuheen

140 otázek a odpovědí o výživě a potravinách - Jan Piťha, Fórum zdravé výživy

140 otázek a odpovědí o výživě a potravinách - Jan Piťha, Fórum zdravé výživy
Detail

V každém knihkupectví je složité vyhnout se publikacím o zdravé výživě a o vhodném zdravotním stylu. V těchto knihách nalezneme doslova tisíce dobrých či horších rad, co bychom měli či neměli jíst nebo dělat s našimi těly. Lze je v podstatě rozdělit na dva druhy. V prvních se autoři snaží napsat vše, co o dané problematice vědí, či si myslí, že vědí, a ohromit čtenáře svými znalostmi. Tyto knihy jsou však méně přehledné a často v nich nenajdete správné odpovědi na některé důležité otázky. Druhý typ knih je psán autory, kteří se snaží odhadnout, co by čtenáře mohlo skutečně zajímat či jaká informace by jim mohla pomoci a podřídí tomu i své psaní. Tento typ knih i autorů je nám samozřejmě mnohem sympatičtější, a to zvláště, pokud jsou jimi podávané informace v pořádku. V této knize jsme se pokusili o třetí cestu. Nezatěžovali jsme se příliš usilovným přemýšlením nad tím, co by naše čtenáře mohlo zajímat a rovnou jsme použili dotazy, na které jsme v průběhu let existence Fóra zdravé výživy dle nejlepšího vědomí a svědomí odpovídali na telefonních linkách a webových stránkách (www.fzv.cz). Pouze jsme otázky a odpovědi systematicky roztřídili do několika skupin, mírně formálně upravili a opatřili na začátku krátkými úvody a komentáři. Hlavními autory knihy jsou tedy naši tazatelé, kterým jsme se snad našimi znalostmi pomohli zorientovat v problematice zdravé výživy a související problematiky. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako 140 otázek a odpovědí o výživě a potravinách - Jan Piťha, Fórum zdravé výživy

nu3tion Kloubní výživa 400g

nu3tion Kloubní výživa 400g
Detail

(nu3tion.cz)

Podobné produkty ako nu3tion Kloubní výživa 400g

nu3tion Kloubní výživa 1kg

nu3tion Kloubní výživa 1kg
Detail

(nu3tion.cz)

Podobné produkty ako nu3tion Kloubní výživa 1kg

Nejzdravější výživa - Helmut Wandmaker

Nejzdravější výživa - Helmut Wandmaker
Detail

Knížka je určena všem, kteří si považují vlastního zdraví a není jim lhostejné, co přijímají společně se stravou. Zabývá se účinky vaření na potraviny, léčivými schopnostmi syrové stravy a mnohými nepravdami o potravinách. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Nejzdravější výživa - Helmut Wandmaker

ALAVIS kloubní výživa - 90tbl

ALAVIS kloubní výživa - 90tbl
Detail

Intenzivní kloubní výživa. Glukosamin sulfát a chondroitin sulfát ve vysoké koncentraci. (krmeni.cz)

Podobné produkty ako ALAVIS kloubní výživa - 90tbl

Sportovní výživa - Nancy Clarková

Sportovní výživa - Nancy Clarková
Detail

V šestém (u nás čtvrtém), upraveném vydání knihy Sportovní výživa dostanete ty nejlepší rady od mezinárodně uznávané odbornice na výživu. Ať už sportujete vrcholově nebo se jen zajímáte o zdravý životní styl, Nancy Clarková vám poradí, jak z výživy dostat maximum. Pomůže vám s výběrem potravin v obchodě i restauraci, ale také s tím, co jíst před cvičením, během něj i po něm. Díky 89 originálním receptům budete vědět, jaké vyvážené pokrmy můžete připravovat ve vlastní kuchyni. Dozvíte se všechno o dietách bez hladovění, zdravém nabírání na váze i specifických výživových potřebách sportovců bojujících s poruchami příjmu potravy. Kniha vychází z ověřených vědeckých poznatků a pomůže vám zorientovat se ve světě stravovacích plánů, sacharidů, bílkovin, příjmu tekutin, biopotravin, potravinových doplňků nebo hubnutí nebo tvorby svalové tkáně. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sportovní výživa - Nancy Clarková

Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidské výživě
Detail

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. Ing. Dany Gabrovská, Ph.D (PK ČR) Ing. Ilona Hálová (ČZU Praha) Mgr. Ing. Diana Chrpová (VOŠZ a SOŠ Praha) Ing. Jarmila Ouhrabková (VÚPP) Ing. Marcela Sluková, Ph.D (VŠCHT Praha) Ing. Slavomíra Vavreinová, CSc. (VÚPP) Ing. Oldřich Faměra, CSc. (ČZU Praha) Doc. MUDr. Pavel Kohout, Ph.D (FTN Praha) Doc. Ing. Jan Pánek, CSc (VŠCHT Praha) Ing. Pavel Skřivan, CSc. (VŠCHT Praha) Publikace České technologické platformy pro potraviny. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Obiloviny v lidské výživě

Sportovní výživa - Konopka Peter

Sportovní výživa - Konopka Peter
Detail

Publikace vám přiblíží:Kategorie sportuVýznam výživyZákladní stavební kameny výživyBilance výživyVolné radikály a oxidativní stresImunitní systém, sport a výživuAnti-aging, sport a výživuTři kroky k dosažení individuálního maximálního výkonuTipy pro výkonnostně zaměřené rekreační sportovceSomatickou inteligenciPotravinové doplňky (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Sportovní výživa - Konopka Peter

Sportovní výživa - Clarková Nancy

Sportovní výživa - Clarková Nancy
Detail

V šestém (u nás čtvrtém), upraveném vydání knihy Sportovní výživa dostanete ty nejlepší rady od mezinárodně uznávané odbornice na výživu. Ať už sportujete vrcholově nebo se jen zajímáte o zdravý životní styl, Nancy Clarková vám poradí, jak z výživy dostat maximum. Pomůže vám s výběrem potravin v obchodě i restauraci, ale také s tím, co jíst před cvičením, během něj i po něm. Díky 89 originálním receptům budete vědět, jaké vyvážené pokrmy můžete připravovat ve vlastní kuchyni. Dozvíte se všechno o dietách bez hladovění, zdravém nabírání na váze i specifických výživových potřebách sportovců bojujících s poruchami příjmu potravy. Kniha vychází z ověřených vědeckých poznatků a pomůže vám zorientovat se ve světě stravovacích plánů, sacharidů, bílkovin, příjmu tekutin, biopotravin, potravinových doplňků nebo hubnutí nebo tvorby svalové tkáně. (patro.cz)

Podobné produkty ako Sportovní výživa - Clarková Nancy

Fitness výživa - Kleiner Susan

Fitness výživa - Kleiner Susan
Detail

Nové, doplněné vydání bestselleru o výživě pro fitness. Program Power Eating od Susan Kleinerové, určený všem sportovcům silových disciplín, vyznavačům fitness, výživovým poradcům a trenérům, je nejlepší průvodce výživou v průběhu celého ročního tréninkového cyklu, který vám pomůže snadno získat svalovou hmotu a redukovat přebytečný tuk. Autorka vychází z nejnovějších vědeckých poznatků o výživě a na základě svých odborných znalostí a osobních zkušeností připravila výživová doporučení a dietní plány zaměřené na udržovací trénink, budování svalové hmoty, spalování tuku a rýsování. Jídelníčky v knížce jsou propracované do všech detailů a přitom je možno je přizpůsobit náročnému pracovnímu programu. Ať už chcete udržet svalovou hmotu, zvýšit její množství, spalovat tuk nebo rýsovat, informace obsažené v této knize vám pomohou dosáhnout vašich cílů, zároveň uděláte něco pro zdraví a váš dietní plán bude naprosto vyvážený. Můžete dosáhnout všech těchto cílů najednou! Jen tvrdě trénujte a dodržujte návody na správnou stravu! (patro.cz)

Podobné produkty ako Fitness výživa - Kleiner Susan

Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidské výživě
Detail

Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů. (patro.cz)

Podobné produkty ako Obiloviny v lidské výživě

Sportovní výživa - Konopka Peter

Sportovní výživa - Konopka Peter
Detail

(patro.cz)

Podobné produkty ako Sportovní výživa - Konopka Peter

Základy klinické výživy - Ne

Základy klinické výživy - Ne
Detail

Kniha Základy klinické výživy přináší lékařům, studentům medicíny, nutričním terapeutům nebo zdravotním sestrám základní informace o diagnostice malnutrice a její léčbě. Podrobně se věnuje jednotlivým součástem léčby – dietnímu systému, enterální i parenterální výživě, indikacím i způsobům aplikace. (patro.cz)

Podobné produkty ako Základy klinické výživy - Ne

Nejzdravější výživa - Wandmaker Helmut

Nejzdravější výživa - Wandmaker Helmut
Detail

Na světě existuje pouze jediná příčina veškerého utrpení, a to je zpronevěření se lidstva syrové stravě. Vývojem jsme uzpůsobeni syrové stravě. Kdy lidstvo sešlo ze správné cesty. Nejde o žádné teorie. Nemoc, to je snaha přírody tě uzdravit. Strava nikdy neléčí přímo. Je to tělo, které odpovídá. Čím méně jíš, tím jsi výkonnější! Okamžitě se zbavíš nadváhy, staneš se štíhlým a také jím zůstaneš i bez hladovek…Odměnou však bude zdraví. Autor píše na základě svých vlastních zkušeností. Jaké největší chyby se dopouštíme při našem stravování? Jaké to má následky na naše zdraví. Přesto, že je stále více lékařů a moderních léků, chorobnost stoupá. Proč tomu tak je? (patro.cz)

Podobné produkty ako Nejzdravější výživa - Wandmaker Helmut

Výživa dialyzovaných pacientů - Pokorová Petra

Výživa dialyzovaných pacientů - Pokorová Petra
Detail

Knížka přináší pacientům informace o selhání ledvin, možnostech její léčby a výživě dialyzovaných pacientů. Obsahuje kapitoly o anatomii a fyziologii ledvin, o nemocech, které mohou vést k ledvinnému selhání, možnostech léčby onemocnění ledvin a ledvinného selhání, včetně dialýzy a transplantace ledvin. V dalších kapitolách je podrobně vyložena problematika jednotlivých nutrientů v potravinách, včetně jejich použití u dialyzovaných. Následující kapitoly jsou věnovány změnám, která nastanou v případě, že je pacient indikován k dialyzačnímu léčení - dietě, vhodným a nevhodným potravinám, jejich technologické úpravě, naplánováním jídelníčku, zkušenostem pacientů, stravování při zvláštních příležitostech. V poslední části jsou uvedeny recepty vhodné pro dialyzované pacienty. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výživa dialyzovaných pacientů - Pokorová Petra

Výživou ke změně - Zuzana Komůrková

Výživou ke změně - Zuzana Komůrková
Detail

Jak vařit, když jíme každý jinak, a nezbláznit se z toho? Pokud je i vaše rodina složena z vyznavačů různých výživových směrů, je v ní bezlepkář- -celiak, nebo chcete pouze oživit svůj kuchařský repertoár o zajímavá zdravá jídla, která by byl ochotný sníst i zbytek rodiny, je pro vás tato kuchařka to pravé. Výživová poradkyně a lektorka kurzů vaření Zuzana Komůrková přichází s pohodovými vegetariánskými a bezlepkovými recepty pro každého. Snídaně, předkrmy, polévky, hlavní jídla, bezlepkové pečivo, přílohy i dezerty jsou inspirované českou klasikou i zahraničními kuchyněmi. Navíc s tipy, jak tyto pokrmy s jednoduchou obměnou připravit pro vegany i pro milovníky masa. Kromě jiného se dozvíte také spoustu zajímavých informací o použitých surovinách, jejich složení i prospěšnosti pro naše zdraví. (knihydobrovsky.cz)

Podobné produkty ako Výživou ke změně - Zuzana Komůrková
beletrie kucharky, Gastronomie: vybrané kapitoly (978-80-86380-78-0), Víno: Analýza - Technologie - Gastronomie (978-80-86380-77-3), garden of life primal defense kids probioticka vyziva pro deti s prichuti bananu 81g, Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K: 1. díl (978-80-86351-10-0), Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž: 2. díl (978-80-86351-11-7), Sapíkův svět: Nejlepší recepty i bohatý řivotní příběh hvězdy české gastronomie (978-80-7683-169-8), Ájurvéda léčení a vaření: Přírodní léčitelství a gastronomie v indické tradici (978-80-7336-626-1)