Profi silikonová forma na 48 mini polokoulí ⌀ 2,5 cm s plochým dnem Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 48 mini polokoulí O 2,5 cm Elastomoule® de Buyer , Silikonova forma na rohlickyProfi silikonová forma na 48 mini polokoulí ⌀ 2,5 cm s plochým dnem Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 48 mini polokoulí O 2,5 cm Elastomoule® de Buyer , De buyer 4230.15 fkofficium 15 cm (4230.15)Profi silikonová forma na 48 mini polokoulí ⌀ 2,5 cm s plochým dnem Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 48 mini polokoulí O 2,5 cm Elastomoule® de Buyer , De buyer forma non-stick 4766.26 (4766.26)Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť! (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer , De buyer 1852.01d mini financiers (1852.01d)Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť! (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer , De buyer 4280.15 fk2 asian chef, 15 cm (4280.15)Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé ⌀ 3,5 cm Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. Francouzská specialita - bábovičky Canelés de Bordeaux, také známé jako cannelé Bordelais jsou naprosto magické. Malé zákusky s bohatým rumovo-vanilkovým aroma uzavřeným pod křupavou karamelovou krustou. Tuto populární recepturu vyvinul před zhruba 300 lety neznámým kuchař z Bordeaux. Od té doby zaznamenala mnoho úprav. Lesklý, tmavě hnědý až téměř černý povrch, hořkosladká chuť v prvním soustu, křupavá sladká karamelová krusta perfektně kontrastuje s jemným středem provoněným vanilkou a rumem - to je základní charakteristika tohoto dezertu. Tyto malé bábovičky se po letech opět dostávají na výsluní, a časem určitě budou soupeřit s Crème brûlée o nejoblíbenější karamelizovaný dezert. Pečou se ve speciálních formách- ať už měděných s cínovaným vnitřkem, nebo modernějších silikonových. Často se podávají s koňakem nebo vínem tak jak tomu bývalo dříve na tradičních francouzských degustacích. Recept na 12-16 báboviček, podle velikosti formy 1/2 litru mléka 2 celá vejce 2 utřené žloutky 1/2 vanilkového lusku nebo 1/2 lžičky vanilkového extraktu 3 - 4 lžíce rumu 1 šálek hladké mouky 1 šálek třtinového cukr 2 lžíce másla máslo na vymazání formiček cukr na vysypání Postup: 1. Den předem: svaříme mléko s vanilkou a máslem. 2. Po rozehřátí nechte pozvolna vychladnout 3. Smíchejte mouku a cukr dohromady, pak přidejte vejce a vaječné žloutky, celé přidejte do horké směsi mléka s vanilkou 4. Jemně promíchejte s cílem získat tekutou a hladkou hmotu, jako na lívance, nechte vychladnout, pak přidejte rum. 5. Umístěte ji v chladničce po dobu 24 hodin (48 hodin maximálně). 6. Když jste připraveni péct caneles: předehřejte troubu na 250°C. 7. Velkoryse vymažte formy máslem a vysypte cukrem. 8. Nalijte těsto do forem do výše 3/4 . 9. Umístěte formy na plech, pečte na vysokou teplotu po dobu 5 minut, pak snižte na teplotu 175°Ca pečte po dobu 1 hodiny. (Záleží na vaší troubě, správná doba může být až 1 a čtvrt hodiny!) Shora budou mít hnědou kůrku a budou vlahé uvnitř. 10. Opatrně je vyndejte z forem, dokud jsou ještě horké. Nechejte vychladnout. 11. Podáváme s čajem nebo kávou na snídani, nebo se sklenkou vína či koňaku v pozdním odpoledni nebo večer. Dobrou chuť! (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 20 mini báboviček canelé O 3,5 cm Elastomoule® de Buyer , Panev na palacinky de buyer 20 cmProfi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer , Lamart silikonova forma na kolac silik lt 3015 42000304Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer , Banquet forma na cukrovi silikonova culinaria red 31 x 21 x 1 cmProfi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® je vhodná na přípravu jak za tepla, tak za studena. Perfektní tvar s ostrými hranami pro dokonalou prezentaci Vašich výtvorů. Profesionální silikonové formy Elastomoule® od francouzské firmy de Buyer jsou absolutní špičkou na trhu. Díky speciálnímu materiálu - silikonové pěně s obsahem kovového prachu, jsou tyto formy extrémně tepelně vodivé a zaručí tak perfektní výsledek. Pečivo bude rovnoměrně propečené, se zkaramelizovanou vrstvou po celé ploše. Formy Elastomoule® odolají teplotám od -70°C do +300°C, jsou tak vhodné jak na pečení tak na následné uchovávání v mrazáku. Francouzští kulináři používají tyto formy na přípravu různých předkrmů i dezertů pečených i nepečených. Vhodné jsou i na různé vaječné krémy, šlehané pěny, aspiky apod. Profi silikonové formy Elastomoule® de Buyer ve stručnosti: flexibilní a nepřilnavé ze silikonové pěny s kovovým prachem extrémně rychlý přenos tepla díky micro-bublinkám v materiálu perfektní zkaramelizování pečeného obsahu patentovaný systém vhodné na pečení i do mrazáku, odolají teplotám od -70°C do +300°C profesionální kvalita Použití forem Elastomoule®: Před prvním použitím umyjte formy mýdlovou vodou nebo v myčce na nádobí. Vymažte formu pouze před prvním použitím trochou oleje nebo másla. Na další použití to již nebude nutné. Pokud používáte formy v troubě, pokládejte je přímo na mřížku, nikoliv na plech. Na mřížce dojde k mnohem lepší tepelné cirkulaci a rovnoměrnějšímu propečení obsahu. Mřížku je vhodné umístit do nižší části trouby. Teploty používané na pečení v silikonových formách Elastomoule® jsou stejné jako u běžných plechových forem na pečení. Nepoužívejte v troubě při grilovacím režimu, infračervené paprsky mohou formy vážně poškodit. Lze používat v mikrovlnné troubě. Nikdy nedávejte do trouby, pokud jsou některé z prohlubní formy prázdné! Kápněte do prázdných míst trochu oleje nebo je zasypte moukou. Nepoužívejte nůž ani jiné ostré předměty k manipulaci s formou. Snadno se čistí pod tekoucí vodou nebo v myčce na nádobí. (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Profi silikonová forma na 25 mini bochánků financier Elastomoule® de Buyer , De buyer 3091.22n (3091.22n)Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks , De buyer 4859.46 (4859.46)Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks , De buyer 4937.60 (4937.60)Robustní ocelová forma na mini tartaletky nebo mini koláče quiche nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini tartaletky a mini quiche Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 7 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na mini tartaletky de Buyer 12 ks , De buyer 3232.28 (3232.28)Hlavní výhody: moderní pružinová forma bez rozlití na všechny druhy tvarohových koláčů a kulatých koláčů keramický podstavec může sloužit k pečení a podávání dortu na stůl silikonová forma je flexibilní, odolná a nepřilnavá a umožňuje snadné vyjmutí a dokonalý tvar i těch nejjemnějších dortů systém clip-close a silikonové spoje umožňují snadné otevírání a zavírání formy keramická základna je odolná proti poškrábání a stabilní, vysoce trvanlivá a odolná vůči vysokým teplotám Dodatečné informace: rozměr: 15 x 7 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon + keramická základna (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Silikonová forma na dort Lékué 15 cm Červené , De buyer 4200.11n (4200.11n)Hlavní výhody: moderní pružinová forma bez rozlití na všechny druhy tvarohových koláčů a kulatých koláčů keramický podstavec může sloužit k pečení a podávání dortu na stůl silikonová forma je flexibilní, odolná a nepřilnavá a umožňuje snadné vyjmutí a dokonalý tvar i těch nejjemnějších dortů systém clip-close a silikonové spoje umožňují snadné otevírání a zavírání formy keramická základna je odolná proti poškrábání a stabilní, vysoce trvanlivá a odolná vůči vysokým teplotám Dodatečné informace: rozměr: 15 x 7 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon + keramická základna (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Silikonová forma na dort Lékué 15 cm Červené , De buyer 3356.00 (3356.00)Hlavní výhody: moderní pružinová forma bez rozlití na všechny druhy tvarohových koláčů a kulatých koláčů keramický podstavec může sloužit k pečení a podávání dortu na stůl silikonová forma je flexibilní, odolná a nepřilnavá a umožňuje snadné vyjmutí a dokonalý tvar i těch nejjemnějších dortů systém clip-close a silikonové spoje umožňují snadné otevírání a zavírání formy keramická základna je odolná proti poškrábání a stabilní, vysoce trvanlivá a odolná vůči vysokým teplotám Dodatečné informace: rozměr: 15 x 7 cm trouba, mikrovlnná trouba, myčka, lednička materiál: 100% platinový silikon + keramická základna (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Silikonová forma na dort Lékué 15 cm Červené , De buyer 4344.02 (4344.02)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks , De buyer 4715.26 (4715.26)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks , De buyer 4238.15 (4238.15)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks , De buyer 4712.24 (4712.24)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 12 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 12 ks , De buyer 4715.15 (4715.15)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks , De buyer 3091.20n (3091.20n)Robustní ocelová forma na mini savarinky nabízí 6 míst, které jsou uspořádány tak, aby optimalizovaly cirkulaci horkého vzduchu. Díky použití oceli je možné dosáhnout vysokých teplot a karamelizaci šťáv. Hlavní výhody: Ideální pro mini savariny Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Průměr formičky: 8 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na mini savarin/donuty de Buyer 6 ks , De buyer 4238.30 (4238.30)Silikónová forma na špice Silikonová forma na vytváření pralinek z čokolády ve tvaru špice. Domácí čokoládové pralinky můžete využít k ozdobení dortů a zákusků, nebo je jednoduše vložte do úhledné krabičky a věnujte k příležitosti narozenin nebo Valentýna. Postup Rozpusťte bílou nebo tmavou čokoládu, připravenou náplň naneste pod okraj formy, nechte ztuhnout. Pralinky doporučujeme plnit čokoládovou ganache. Díky silikonovému materiálu se pralinky vybírají z formy jednoduše. Na závěr můžete pralinky přestříkat barevným jedlým sprejem. Rozměr: průměr 2,6 x 2,8 cm (heliumking.cz)
Podobné produkty ako Silikomart Silikónová forma na špice - 15 ks , De buyer 1831.01d (1831.01d)Ocelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 26x10 cm , De buyer 4111.20 (4111.20)Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cm , De buyer 3358.02 (3358.02)Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cm , De buyer 4705.28 (4705.28)Kulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 14 cm , De buyer 4112.32 (4112.32)Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cm , De buyer 3122.36 (3122.36)Hlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cm , De buyer 4111.32 (4111.32)Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cm , De buyer 3091.14n (3091.14n)Tato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 26 cm , De buyer 3459.28 (3459.28)Tato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cmRobustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na savarin de Buyer 24 cmKulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 9 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 9 cmKulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 24 cmKulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 27 cmOcelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_ine)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 24x13 cmTato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 25 x 10,8 x 7 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na chléb de Buyer 25x10,8 cmHlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 11 cm výška: 2 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 11 cmTato forma de Buyer se dvěma výměnnými dny je ideální pro pečení bábovky, koláče, dortu nebo dezertů. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch a odnímatelná boční část umožňují snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na bábovku, koláč či dort 2 výměnná dna Odnímatelná boční část Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 26 cm Výška: 7 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 26 cmTato forma de Buyer je ideální pro pečení chleba. Forma rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Nepřilnavý povrch umožňuje snazší vyjmutí. Nepřilnavá vrstva chrání ocel proti oxidací a usnadňuje čištění. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Není vhodná do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na chleba Rovnoměrný rozvod tepla Odolná proti vysokým teplotám (max. 220 °C) Nepřilnavý povrch Snadné čištění Vhodná pro tradiční trouby (nevhodná do mikrovlnné trouby) Pouze pro ruční mytí Nepoužívat kovové předměty Specifikace: Materiál: ocel Průměr: 30 x 10,8 x 7 cm (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na chléb de Buyer 30x10,8 cmRobustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na savarin de Buyer 24 cmKulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 14 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 14 cmKulatá forma de Buyer s pevným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru koláče, dortu nebo quiche. Forma je nedeformovatelná a voděodolná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 9 x 2 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 9 cmOcelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 26 x 10 x 6,3 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 26x10 cmHlavní výhody: ideální pro pečení tartaletek, základů dortů, tradičních mini dortů nebo mini quiche vodotěsná a nedeformovatelná forma modrá barva železa je způsobena povrchovou tepelnou úpravou - dočasná ochrana proti oxidaci vynikající výsledky pečení díky železu - forma dosahuje vysokých teplot, což umožňuje karamelizaci šťávy rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné vaření Dodatečné informace: průměr: 17 cm výška: 3 cm materiál: modrá ocel před použitím dobře namažte nebo vyložte pečicím papírem nebo plátnem nepoužívejte pro práci se studenými přísadami nepoužívejte kovové náčiní není vhodná do myčky na nádobí, neumývejte saponáty po použití oškrábejte, vykartáčujte pro ochranu železa lehce namažte a skladujte na suchém místě (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 17 cmKulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 24 cmKulatá forma de Buyer s odnímatelným dnem je ideální pro přípravu originálního tvaru tartaletek, koláčů nebo quiche. Forma je nedeformovatelná, rovnoměrně rozvádí teplo a odolává vysokým teplotám. Namodralá barva je způsobena povrchovou tepelnou úpravou, bránící oxidaci. Formu lze použít pro tradiční trouby (max. 220 °C). Nevkládejte do mikrovlnné trouby. Doporučuje se ruční mytí. Hlavní výhody: Praktická forma na pečení Koláče, quiche, tartaletky, dorty Rovnoměrný rozvod tepla Dodatečné informace Materiál: modrá ocel Rozměr: 24 x 2,5 cm Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na koláč de Buyer 27 cmOcelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz_japan)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 24x13 cmOcelová forma na sladké i slané dorty nabízí nepřilnavý povrch, rovnoměrný rozptyl tepla a rovnoměrné pečení. Forma je zcela vodotěsná a nedeformuje se. Hlavní výhody: Forma na slané i sladké dorty Nedeformuje se a je zcela vodotěsná Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Plochý okraj pro snadné uchopení Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Rozměr: 24 x 13 x 6,1 cm Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí Nepoužívejte kovové předměty (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na dorty de Buyer 24x13 cmRobustní ocelová forma na savarin a další dorty nabízí rovnoměrné rozložení tepla a karamelizaci šťáv. Disponuje nepřilnavým povrchem bez obsahu PFOA. Hlavní výhody: Ideální pro savarin Rovnoměrné rozložení tepla Nepřilnavý PTFE povrch bez škodlivých PFOA Snadné vyjmutí koláčů z formy Ocel je chráněna proti oxidaci Dodatečné informace Materiál: ocel s nepřilnavou povrchovou úpravou Vhodné do trouby do 220 °C Nevhodné do myčky, pouze ruční mytí (chefshop.cz)
Podobné produkty ako Forma na savarin de Buyer 24 cm