BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 7-mi dílné

BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 6 dílné

BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 6 dílné

To nejsladší pokušení od dob, co jsou na světě mlsouni. Už jen pohled na sladkou sadu u Vás vzbudí chuť na krémové čokoládové potěšení. K namáčení do teplé čokolády se hodí především sušenky, kousky koláče, čerstvé ovoce a marshmallow - zcela podle chuti. Čajová svíčka není součástí balení. (Butlers.cz)

BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 7-mi dílné

BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 7-mi dílné

To nejsladší pokušení od dob, co jsou na světě mlsouni. Už jen pohled na sladkou sadu u Vás vzbudí chuť na krémové čokoládové potěšení. K namáčení do teplé čokolády se hodí především sušenky, kousky koláče, čerstvé ovoce a marshmallow - zcela podle chuti. Dodává se včetně čajové svíčky. (Butlers.cz)

HOT CHOC Fondue na čokoládu srdce mini

HOT CHOC Fondue na čokoládu srdce mini

Čokoholici pozor! Pro mini fondue srdce na čokoládu HOT CHOC s ohřívačem a dvěma vidličkami byste klidně mohli ztratit své sladké srdce. Skvělý nápad na dárek pro všechny mlsouny. (Butlers.cz)

BANQUET Sada fondue na čokoládu MUFFIN, 6 ks

BANQUET Sada fondue na čokoládu MUFFIN, 6 ks

6dílný fondue set na čokoládu MUFFIN: 1x keramická miska průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku - výška 8 cm, 4x vidlička - délka 15 cm, materiál nerez + PP. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg
účel:
na čokoládu
model:
Muffin
značka:
BANQUET
Materiál:
Keramika a porcelán-Kov-Plast
Distribuce:
CZ

BANQUET Sada fondue na čokoládu LAVENDER, 6 ks

BANQUET Sada fondue na čokoládu LAVENDER, 6 ks

6dílný fondue set na čokoládu LAVENDER s dekorem levandule: 1x keramická miska průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku - výška 8 cm, 4x vidlička, délka 15 cm, materiál nerez + PP. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg
Země původu:
Česká Republika
Druh zboží:
Ostatní

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO DARK, 6 ks

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO DARK, 6 ks

6dílný fondue set na čokoládu CHOCO DARK: 1x keramická miska průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku - výška 8 cm, 4x vidlička - délka 15 cm, materiál nerez + PP. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO BLOSSOMS, 6 ks

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO BLOSSOMS, 6 ks

6dílný fondue set na čokoládu CHOCO BLOSSOMS: 1x keramická miska průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku - výška 8 cm, 4x vidlička - délka 15 cm, materiál nerez + PP. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks

6dílný fondue set na čokoládu CHOCO HEARTS: 1x keramická miska průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku - výška 8 cm, 4x vidlička - délka 15 cm, materiál nerez + PP. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks BANQUET Sada fondue…

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ksBANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks 17AA1202-A

 Veselý 6dílný set na fondue Choco Hearts udělá vaše večírky nezapomenutelné. Je vhodný pro přípravu čokoládového, sýrového i masového fondue. Sada obsahuje: 1x keramická miska průměr misky 11,5 cm, výška misky 7,5 cm 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku, výška 8 cm 4x vidlička, délka 15 cm (4home.cz)

hmotnost:
0 kg

BANQUET Formičky na čokoládu silikonové CULINARIA Brown 20,4 x 10,5…

BANQUET Formičky na čokoládu silikonové CULINARIA Brown 20,4 x 10,5 cm, zvířátka

Silikonové formičky na čokoládu - zvířátka CULINARIA Brown, rozměry: 20,4 x 10,5 x 1,4 cm. Forma je odolná vysokým teplotám (do 240 st.C), neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje (lze mýt v myčce na nádobí). Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti našel své uplatnění i v kuchyni. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a válečky na těsto, stěrky, mašlovačky, různé druhy kuchyňské náčiní a mnohé další výrobky. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg
barva:
hnědá
materiál:
silikonový
účel:
na čokoládu
šířka:
10,5 cm
typ:
zvířátko
značka:
BANQUET
Výška:
1,5 cm
Myčka:
ANO
Distribuce:
CZ
Hloubka:
10,5 cm
Do myčky:
ANO

BANQUET Formičky na čokoládu silikonové CULINARIA Brown 20,3 x 10,6…

BANQUET Formičky na čokoládu silikonové CULINARIA Brown 20,3 x 10,6 cm, zvířátka

Silikonové formičky na čokoládu - zvířátka CULINARIA Brown, rozměry: 20,3 x 10,6 x 1,5 cm. Forma je odolná vysokým teplotám (do 240 st.C), neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje (lze mýt v myčce na nádobí). Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti našel své uplatnění i v kuchyni. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a válečky na těsto, stěrky, mašlovačky, různé druhy kuchyňské náčiní a mnohé další výrobky. (Nakup-nabytek.cz)

hmotnost:
0 kg
barva:
hnědá
Materiál:
silikon
účel:
na čokoládu
typ:
zvířátko
značka:
BANQUET
Šířka:
10, 6 cm
Výška:
1,5 cm
Myčka:
ANO
Distribuce:
CZ
Hloubka:
10,6 cm
Do myčky:
ANO

Forma na čokoládu - palmy

Forma na čokoládu - palmy

Forma na čokoládu - palmy Plastová, ohebná forma na přípravu 2 čokoládových palmiček. Rozměr hotové palmy: výška 13 cm, šířka 8 cm Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Materiál: měkký plast (Hospodynkam.cz)

Dávkovač na čokoládu Barista, WMF

Dávkovač na čokoládu Barista, WMF

POPIS Dávkovač na čokoládu z kolekce Barista od výrobce WMF má objem 240 ml a je vyroben z odolného skla a ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě, snadno se čistí a má dlouhou životnost. Dávkovač čokolády můžete mýt v myčce na nádobí po sejmutí těsnícího víčka. Víčko obsahuje drobné otvory - ideální na jemně strouhanou čokoládu. Dávkovač umožňuje ozdobení sladkých dezertů nebo kávy. Pohodlné doplňování. SPECIFIKACE Průměr: 6 cm Výška: 12 cm Objem: 240 ml Hmotnost: 300 g Materiál: sklo, nerezová ocel Cromargan® 18/10 Barva: průhledná, stříbrná VÝHODY A NEVÝHODY Dávkovač na čokoládu je vyroben z nerezové oceli 18/10, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost.… (Chefshop.cz_ine)

Materiál:
nerez ocel
Určení:
na čokoládu
Objem:
240 ml
Hmotnost:
300 g
Průměr:
6 cm
Barva:
průhledná
Výška:
12 cm

Dávkovač na čokoládu Barista, WMF

Dávkovač na čokoládu Barista, WMF

POPIS Dávkovač na čokoládu z kolekce Barista od výrobce WMF má objem 240 ml a je vyroben z odolného skla a ušlechtilé nerezové oceli 18/10 Cromargan®, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě, snadno se čistí a má dlouhou životnost. Dávkovač čokolády můžete mýt v myčce na nádobí po sejmutí těsnícího víčka. Víčko obsahuje drobné otvory - ideální na jemně strouhanou čokoládu. Dávkovač umožňuje ozdobení sladkých dezertů nebo kávy. Pohodlné doplňování. SPECIFIKACE Průměr: 6 cm Výška: 12 cm Objem: 240 ml Hmotnost: 300 g Materiál: sklo, nerezová ocel Cromargan® 18/10 Barva: průhledná, stříbrná VÝHODY A NEVÝHODY Dávkovač na čokoládu je vyroben z nerezové oceli 18/10, která je hygienická, nepohlcuje pachy ani chutě, je odolná proti korozi, má dlouhou životnost.… (Chefshop.cz_japan)

Materiál:
nerez ocel
Určení:
na čokoládu
Objem:
240 ml
Hmotnost:
300 g
Průměr:
6 cm
Barva:
průhledná
Výška:
12 cm

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Forma na čokoládu - filigránky Plastová forma na 10 čokoládových pralinek 5 ti různých tvarů (2x kulatá spirála, 2x filigránka kapka, 2x trojúhelník, 2x list, 2x zubatá rovná filigránka.  Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Rozměr celé formy: 15 x 28 cm Rozměr jednotlivých vzorů: 4 - 9,5 cm Spirála - průměr 4 cm, list - 5 x 3 cm, trojúhelník - 3,5 x 6 cm, filigrána kapka - 5,8 x 3 cm, zubatá filigrána - 9,5 x 1 cm Materiál: plast (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - Concorde

Transfer fólie na čokoládu - Concorde

Transfer fólie na čokoládu - Concorde Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E129, E124, E102, E132, E110, E129, E124, E102, E110. Upozornění: extrémní konzumace může mít nepříznivý vliv na pozornost a aktivitu dětí. Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně… (Hospodynkam.cz)

Martellato Forma na čokoládu čísla

Martellato Forma na čokoládu čísla

Forma na čokoládu čísla Plastová forma na čokoládu ve tvaru číslic od 1 do 9. Výška každé číslice:  4,5 cm Materiál: plast Návod k použití: dobře vysušenou formu položit na pevnou podložku, rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit. Podrobný návod naleznete zde. (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu Srdce

Transfer fólie na čokoládu Srdce

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivy červených srdcí o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E124, E129 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E102, E104, E133, E132, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172, E171, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary … (Hospodynkam.cz)

Forma na čokoládu - mušle (Seashells)

Forma na čokoládu - mušle (Seashells)

Plastová forma na 11 čokoládových figurek ve tvaru mušlí (5 druhů mušlí) o rozměru cca 4cm. Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit (Hospodynkam.cz)

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Forma na čokoládu nožičky Plastová forma na čokoládu ve tvaru dětských nožiček (chodidel).  Rozměr formy: cca 18 x 23,5 cm Rozměr nožiček: 2 x 4,1 cm Počet nožiček na formě: 12 kusů Materiál: plast   Návod k použití: řádně vysušenou formu položit na pevnou podložku. Rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici zatuhnout, vyklopit (Hospodynkam.cz)

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny

Strukturální fólie na čokoládu Bubliny je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm   Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být matné). Jakmile je matný celý povrch, můžeme do čokolády naznačit tvary nožíkem, či vykrajovátkem -… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - hvězdičky

Transfer fólie na čokoládu - hvězdičky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - hvězdičky Folie potažená obarveným kakaovým máslem slouží k přenosu motivu na čokoládu. Motiv hvězdiček se bude krásné vyjímat na vánočním dortu, či jako malá ozdoba vánočního cukroví. Jako podklad můžeme použít jak tmavou, tak bílou čokoládu. Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E172), emulgátor - sójový lecitin Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - vánoční

Transfer fólie na čokoládu - vánoční

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - vánoční Folie potažená obarveným kakaovým máslem slouží k přenosu motivu na čokoládu. Motiv mikulášků a tučňáků s hvězdičkami se bude krásné vyjímat na vánočním dortu, či jako malá ozdoba vánočního cukroví. Jako podklad můžeme použít jak tmavou, tak bílou čokoládu. Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E172i, E172iii, E120, E100), emulgátor - sójový lecitin Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu… (Hospodynkam.cz)

Wilton Forma na čokoládu - srdíčka

Wilton Forma na čokoládu - srdíčka

Forma na čokoládu - srdíčka Plastová forma na přípravu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdce. Rozměr srdce: cca 3 x 3 cm Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit a poté zdobit dorty, či moučníky (Hospodynkam.cz)

Strukturální fólie na čokoládu Spirály

Strukturální fólie na čokoládu Spirály

Strukturální fólie na čokoládu Spirály je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě spirálek. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm   Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být matné). Jakmile je matný celý povrch, můžeme do čokolády naznačit tvary nožíkem, či vykrajovátkem -… (Hospodynkam.cz)

Strukturální fólie na čokoládu Vlnky

Strukturální fólie na čokoládu Vlnky

Strukturální fólie na čokoládu Vlnky je určena k vytváření reliéfu na rozpuštěné čokoládě. Můžete tak snadno zdobit obvody dortů, či čokoládu použít jako ozdobu moučníků, zákusků a pohárů. Díky strukturální fólii vytvoříte na čokoládě plastický dekorativní povrch v podobě proužků. Fólii lze použít také pro vytváření struktury na marcipánu, či jiných cukrářských hmotách. Fólie je určena k opakovanému použití. Umývejte ručně. Materiál: plast Rozměr: 34 x 36 cm   Pracovní postup: fólii položíme na pevnou podložku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni při 45°C, následně zchladíme na cca 30°C, nalijeme na fólii a uhladíme stěrkou. Čokoládu necháme zavadnout asi 10 minut (její okraje začnou být matné). Jakmile je matný celý povrch, můžeme do čokolády naznačit tvary nožíkem, či vykrajovátkem -… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - cesmín

Transfer fólie na čokoládu - cesmín

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - cesmín - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E141, E120, E100), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - kruhy

Transfer fólie na čokoládu - kruhy

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - kruhy - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení cukrářských výrobků Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, barvivo (E171, E172), emulgátor (E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - růže

Transfer fólie na čokoládu - růže

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu - růže - slouží k přenosu motivu na čokoládu. Velmi jednoduchá manipulace a rychlé zdobení Rozměr: 40 x 25 cm Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E120), emulgátory (sojový lecitin) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii… (Hospodynkam.cz)

Banquet Silikonové formičky na čokoládu srdíčka

Banquet Silikonové formičky na čokoládu srdíčka

Přemýšlíte nad originálním dárkem pro své milované? S vlastnoručně vyrobenými čokoládovými srdíčky zabodujete. Se silikonovými formičkami Culinaria bude jejich příprava snadná. Silikon odolává nízkým i vysokým teplotám, je pružný a nepřilnavý. Vyklopení čokoládových dobrot je tak nesmírně snadná, stačí lehce zatlačit na dno formiček. Co můžete v silikonových formičkách vytvořit? čokoládové bonbony plněné pralinky karamelky tvarovaný fondán želatinová srdíčka na ozdobu tvarované kostky ledu. Silikonové formičky sbírají body i za snadnou údržbu. Stačí je vypláchnout, nebo přenechat mytí myčce na nádobí. (Vkotliku.cz)

Materiál:
silikon
Šířka:
10,7 cm
Výška:
2 cm
Barva:
Hnědá
Hmotnost:
0,062 kg
Myčka:
ANO
Typ:
Na čokoládu
Distribuce:
CZ

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikonová forma na čokoládu Christmas Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru hvězdiček, dárečků a zvonečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 - 3,5 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Kono

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Kono

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru kuželů. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 11 cm, výška cca 3,5 cm Průměr pralinky: 2,4 cm (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fantasia

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fantasia

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru 3 druhů bábovek. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,8 cm   (Hospodynkam.cz)

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem noční oblohy o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým… (Hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu sněhové vločky. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek… (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Dino

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Dino

Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru dinosaurů (4 druhy dinosaurů). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 4 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Mood

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Mood

Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru postaviček s grimasou (6 grimas obličejů). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3,4 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Praline

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Praline

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm. Průměr pralinky: cca 3 cm   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven.… (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Cubo

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Cubo

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtverečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,5 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Imperial

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Imperial

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru polokoulí se čtverečkem. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,8 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Vertigo

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Vertigo

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru kruhu s reliéfem. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,8 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fleury

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fleury

Silikonová forma na čokoládu Fleury Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtyřlístků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Jack

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Jack

Silikonová forma na výrobu 14ti čokoládových pralinek ve tvaru obdélníčků s reliéfem. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr pralinky: 2 x 3,6 cm   (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Nature

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Nature

Silikonová forma na výrobu 8 čokoládových pralinek ve tvaru lístků (4 druhy lístků). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 4 - 5 cm (Hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Tablette

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Tablette

Silikonová forma na čokoládu Tablette Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru mini tabulek čokolády. Rozměr celé formy: délka 21,5cm, šířka 10,5cm, výška 0,5cm Rozměr jedné pralinky (tabulky čokolády): 3,8 cm x 2,7 cm (Hospodynkam.cz)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Zavřít