BOBBY BROWN Fondue na čokoládu 7-mi dílné

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Onion

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Onion

6dílný fondue set na čokoládu ONION s klasickým dekorem cibulák, set obsahuje: 1x keramickou misku (průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm), 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku (výška 8 cm), 4x nerezovou vidličku 15 cm s plastovou rukojetí. (nabytek-forliving.cz)

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Monkey

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Monkey

6dílný fondue set na čokoládu MONKEY, set obsahuje: 1x keramickou misku (průměr 11,5 cm, výška 7,5 cm), 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku (výška 8 cm), 4x nerezovou vidličku 15 cm s plastovou rukojetí. (nabytek-forliving.cz)

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Choco Dark

BANQUET 6ti dílné fondue na čokoládu Choco Dark

6dílný fondue set na čokoládu CHOCO DARK, set obsahuje: 2x keramickou misku (průměr 7,5 cm, výška 4,8 cm), 2x stojánek s držákem pro čajovou svíčku (výška 6,5 cm), 2x nerezovou vidličku 12,5 cm s plastovou rukojetí. (nabytek-forliving.cz)

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks 17AA1202-A

BANQUET Sada fondue na čokoládu CHOCO HEARTS 6 ks 17AA1202-A

 Veselý 6dílný set na fondue Choco Hearts udělá vaše večírky nezapomenutelné. Je vhodný pro přípravu čokoládového fondue. Sada obsahuje: 1x keramická miska průměr misky 11,5 cm, výška misky 7,5 cm 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku, výška 8 cm 4x vidlička, délka 15 cm (4home.cz)

BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678)

BANQUET Sada fondue na čokoládu 6ks COLLEZIONE BIANCA A02678 (A02678)

Fondue sada 6ks, na čokoládu, 1x keramická miska průměr 10,5 cm, výška 8 cm, 1x stojánek s držákem pro čajovou svíčku, 4x vidlička - délka 17.5 cm  Máte rádi okamžiky, kdy se sejdete u jednoho stolu s rodinou či přáteli? Zpříjemněte si tyto chvíle lahodnou čokoládou díky krásné sadě na čokoládové fondue. Set obsahuje jednu keramickou misku se stojánkem a držákem na čajovou svíčku, dále 4 nerezové vidličky s bambusovou rukojetí k pohodlnému namáčení ovoce do čokolády. Vše v jemném bílém designu. Sladká zábava teď může vypuknout i u vás doma.Klíčové vlastnostiŠestidílná sada na čokoládové fondueKeramická miska se stojánkem a držákem na svíčku4 nerezovo-plastové vidličky k namáčeníDecentní bílý designObsah balení:keramická miska - průměr 10,5 cm, výška 8 cmstojánek s držákem na čajovou… (alza.cz)

Fondue set na čokoládu XD Design, 1 l

Fondue set na čokoládu XD Design, 1 l

Fondue je oblíbená francouzská specialita, kterou si nyní můžete během krátkého okamžiku udělat i doma. Elegantní a jednoduchý fondue set na čokoládu od značky XD Design je skvělým kouskem pro zpestření běžného stolování. Na dřevěný podstavec jednoduše nasadíte skleněnou nádobu, do které dáte rozpustit čokoládu, zapálíte svíčku, a pak už si jen vychutnáváte sladké odměny. - Rozměry nádoby: 12,5 x 11,5 cm - Materiál: sklo, dřevo - Balení: nádoba na fondue, bambusový stojánek, čtyři tyčinky, čajová svíčka (bonami.cz)

BANQUET Silikonové formičky na čokoládu zvířátka 1 Culinaria brown

BANQUET Silikonové formičky na čokoládu zvířátka 1 Culinaria brown

Silikonové formičky na čokoládu - zvířátka CULINARIA Brown, rozměry: 20,4 x 10,5 x 1,4 cm. Forma je odolná vysokým teplotám (do 240 st.C), neváže chutě ani pachy pokrmů, snadno se udržuje (lze mýt v myčce na nádobí). Silikon je velmi populární materiál, který pro své jedinečné vlastnosti našel své uplatnění i v kuchyni. Vyrábí se z něj různé druhy forem na pečení, vály a válečky na těsto, stěrky, mašlovačky, různé druhy kuchyňské náčiní a mnohé další výrobky. (nabytek-forliving.cz)

Forma na čokoládu - palmy

Forma na čokoládu - palmy

Forma na čokoládu - palmy Plastová, ohebná forma na přípravu 2 čokoládových palmiček. Rozměr hotové palmy: výška 13 cm, šířka 8 cm Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Materiál: měkký plast (hospodynkam.cz)

Silikonová forma na čokoládu Ibili - tabulka čokolády

Silikonová forma na čokoládu Ibili - tabulka čokolády

Silikonová forma na čokoládu Ibili - tabulka čokolády Silikonová forma na výrobu celé tabulky čokolády. Rozměr formy: délka 23,5 cm, šířka 11,7 cm, hloubka 0,8 cm Rozměr hotové tabulky čokolády: 18,5 x 9,7 cm Materiál: silikon   (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - medvídek

Transfer fólie na čokoládu - medvídek

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E129 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete… (hospodynkam.cz)

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Martellato Forma na čokoládu nožičky

Forma na čokoládu nožičky Plastová forma na čokoládu ve tvaru dětských nožiček (chodidel).  Rozměr formy: cca 18 x 23,5 cm Rozměr nožiček: 2 x 4,1 cm Počet nožiček na formě: 12 kusů Materiál: plast   Návod k použití: řádně vysušenou formu položit na pevnou podložku. Rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici zatuhnout, vyklopit (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado

Transfer fólie na čokoládu - Mikado Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E124, E171, E172. Upozornění: extrémní konzumace může nepříznivě ovlivnit pozornost a aktivitu dětí. podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně… (hospodynkam.cz)

Forma na čokoládu - rozkvetlé růže

Forma na čokoládu - rozkvetlé růže

Plastová forma na 10 čokoládových figurek ve tvaru rozkvetlého kvítku růže o průměru cca 4cm. Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit (hospodynkam.cz)

Wilton Forma na čokoládu - srdíčka

Wilton Forma na čokoládu - srdíčka

Forma na čokoládu - srdíčka Plastová forma na přípravu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdce. Rozměr srdce: cca 3 x 3 cm Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit a poté zdobit dorty, či moučníky (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky

Transfer fólie na čokoládu - kapky Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E102, E104, E133, E132, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na… (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - arabescos

Transfer fólie na čokoládu - arabescos

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171, E172, E102, E110, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž,… (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse

Transfer fólie na čokoládu - matelasse Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172, E171, E129, E132 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Kono

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Kono

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru kuželů. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 11 cm, výška cca 3,5 cm Průměr pralinky: 2,4 cm (hospodynkam.cz)

Wilton Forma na čokoládu - mořské plody

Wilton Forma na čokoládu - mořské plody

Forma na čokoládu - mořské plody Plastová forma na přípravu 11 čokoládových pralinek ve tvaru mořských plodů.   Počet formiček na platu: 11 ks Druhy: 5 druhů mušlí Rozměr mušlí: cca 4 cm Materiál: plast   Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky (důkladně vysušené), nechat v lednici ztuhnout, vyklopit (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Goal

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Goal

Silikonová forma na čokoládu Goal Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem fotbalových míčů. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr míčů: 2,7 cm (18 ml) Počet kusů ve formě: 18 ks    Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby… (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - Passion

Transfer fólie na čokoládu - Passion

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Motiv červených srdcí a hnědých lístků. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E102, E124, E171, E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary… (hospodynkam.cz)

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Wilton Forma na čokoládu - filigránky

Forma na čokoládu - filigránky Plastová forma na 10 čokoládových pralinek 5 ti různých tvarů (2x kulatá spirála, 2x filigránka kapka, 2x trojúhelník, 2x list, 2x zubatá rovná filigránka.  Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit Rozměr celé formy: 15 x 28 cm Rozměr jednotlivých vzorů: 4 - 9,5 cm Spirála - průměr 4 cm, list - 5 x 3 cm, trojúhelník - 3,5 x 6 cm, filigrána kapka - 5,8 x 3 cm, zubatá filigrána - 9,5 x 1 cm Materiál: plast (hospodynkam.cz)

Forma na čokoládu - kvítky růží

Forma na čokoládu - kvítky růží

Plastová forma na 9 čokoládových figurek ve tvaru květů růží (rozkvetlé i zavinuté) o rozměru cca 4-5cm. U této varianty je možnost udělat z některých kvítů lízátka (mají stonek pro upevnění tyčky na lízátko). Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit (hospodynkam.cz)

Martellato Forma na čokoládu čísla

Martellato Forma na čokoládu čísla

Forma na čokoládu čísla Plastová forma na čokoládu ve tvaru číslic od 1 do 9. Výška každé číslice:  4,5 cm Materiál: plast Návod k použití: dobře vysušenou formu položit na pevnou podložku, rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit. Podrobný návod naleznete zde. (hospodynkam.cz)

Krabička na čokoládu Antic Line Chocolat

Krabička na čokoládu Antic Line Chocolat

Dekorace značky Antic Line jsou takovým závanem starých časů. Skrývá se v nich patina, která dává dekoracím pocit, jakoby už zažily mnoho a mnoho příběhů předešlých let. Jaký příběh do nich vtisknete vy? (bonami.cz)

Forma na čokoládu - korunky pro princezny

Forma na čokoládu - korunky pro princezny

Forma na čokoládu - korunky pro princezny Plastová forma na přípravu 8 čokoládových pralinek se zápichem ve tvaru korunek.  Rozměry délka včetně zápichu: 7,5 cm velikost korunky: 4,5 x 2,5 cm  Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit. Důležité upozornění: před nalitím čokolády musí být formička vždy řádně vysušená (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Monamour

Silikonová forma na čokoládu Monamour Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru srdíček. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm. Průměr pralinky: cca 3 cm   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby čokoláda nevytékala ven.… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Christmas

Silikonová forma na čokoládu Christmas Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru hvězdiček, dárečků a zvonečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3 - 3,5 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Melody

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Melody

Silikonová forma na čokoládu Melody Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem hudebních nástrojů a not. Na formě naleznete: 3x houslový klíč, 2x klavír, 2x notu, 2x housle, 2x kytaru, 3 saxofon. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Rozměr motivů: cca 2,5 - 4,5 cm Počet kusů ve formě: 14 ks    Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku… (hospodynkam.cz)

Idealní rozpouštěč na čokoládu 14 cm

Idealní rozpouštěč na čokoládu 14 cm

Rozpouštěč na čokoládu z nerezové oceli s rukojetí a přizpůsobenou výlevkou. Snadno se vloží do druhého hrnečku, aby se hmota snadno rozpustila. Užitečný pro rozpouštění a nalévání čokolády nebo na plění a polévání dortů krémem. (euronova-shop.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Frozen

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Frozen

Silikonová forma na čokoládu Frozen Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem sněhových vloček. Na formě naleznete 6 různých motivů vloček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Průměr vloček: 2,5 - 3,5 cm (1-2,5 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks    Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Mood

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Mood

Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru postaviček s grimasou (6 grimas obličejů). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 3,4 cm   (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Transfer fólie na čokoládu Noční obloha

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem noční oblohy o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým… (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé

Transfer fólie na čokoládu - noty tmavé

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu s motivem tmavých not o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E172 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Cubo

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Cubo

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru čtverečků. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,5 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fashion

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fashion

Silikonová forma na výrobu 14ti čokoládových pralinek ve tvaru kabelky (6x), vějíře (4x) a dámských lodiček (4x). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška cca 0,5 cm Průměr pralinky: 3 - 3,7 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Vertigo

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Vertigo

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru kruhu s reliéfem. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,8 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Gufi

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Gufi

Silikonová forma na čokoládu Gufi Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem soviček. Na formě naleznete 4 různé sovičky. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr sovy: cca 3 x 3 cm (obsah 75 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks (4 různé motivy)   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Spoon

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Spoon

Silikonová forma na čokoládu Spoon Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem lžiček. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr lžičky: 9,5 x 2,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 7 ks   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky. Pokud je formička plná, sáček otočíme odstřiženou špičkou nahoru, aby… (hospodynkam.cz)

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Transfer fólie na čokoládu - sněhové vločky

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu sněhové vločky. Rozměr: 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, cukr, sušené plnotučné mléko, přírodní vanilkové aroma, barvivo (E171, E133), emulgátory (sojový lecitin, E470b) Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek… (hospodynkam.cz)

Karlík a továrna na čokoládu - DVD

Karlík a továrna na čokoládu - DVD

Jaké zázraky čekají v továrně Willyho Wonky? Objevíte pole sladké mátové trávy v čokoládové síni, poplujete po čokoládové řece v růžové cukrové lodi, budete experimentovat s věčnými zavřihubkami ve Vynalezátoru, sledovat nadané veverky při třídění oříšků a cestovat skleněným výtahem do televizní místnosti. Naleznete spoustu legrace s příchutí tajemna a dobrodružství sladké jako Wonkovy medosladké rajské pochoutky. Kouzelná filmová adaptace dětské klasiky od Roalda Dahla, režírovaná Timem Burtonem, se stane vaším zlatým kupónem a zavede vás ve společnosti Johnnyho Deppa a Freddieho Highmora do světa tak nového a fantastického, že nebudete chtít zmeškat jediný lahodný okamžik! (knihydobrovsky.cz)

Karlík a továrna na čokoládu (BLU-RAY)

Karlík a továrna na čokoládu (BLU-RAY)

Kouzelná filmová adaptace dětské klasiky od Roalda Dahla, režírovaná Timem Burtonem, se stane vaším zlatým kupónem a zavede vás ve společnosti Johnnyho Deppa. Jaké zázraky čekají v továrně Willyho Wonky? Objevíte pole sladké mátové trávy v čokoládové síni, poplujete po čokoládové řece v růžové cukrové lodi, budete experimentovat s věčnými zavřihubkami ve Vynalezátoru, sledovat nadané veverky při třídění oříšků a cestovat skleněným výtahem do televizní místnosti. Naleznete spoustu legrace s příchutí tajemna a dobrodružství sladké jako Wonkovy medosladké rajské pochoutky. Bonusy: • Komentář Tima Burtona • Karlík a továrna na čokoládu: Čokoládové sny • Různé tváře, různé chut&… (dvd-premiery.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Good Morning

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Good Morning

Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru snídaňových doplňků (konvice, croissant, džem, zákusek, máslo, donut). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,8 cm Průměr pralinky: 3,2 - 4 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Buttons

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Buttons

Silikonová forma na čokoládu Buttons Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem knoflíčků ve tvaru srdce, domečku, kytičky, čtverečku a kruhu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr knoflíků: cca 2,5 - 3,5 cm (6,2 ml) Počet kusů ve formě: 15 ks (9 různých motivů)   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fantasia

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Fantasia

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek ve tvaru 3 druhů bábovek. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 2,8 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Keys

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Keys

Silikonová forma na čokoládu Keys Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem 5ti starých klíčů a 2 zámků ve tvaru srdce. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr klíčů: délka: 6 - 8,5 cm, rozměr zámku: 3,5 x 4 cm Počet kusů ve formě: 8 ks (7 různých motivů)   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit… (hospodynkam.cz)

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Transfer folie na čokoládu - noty bílé

Čokotransfer. Transfer fólie na čokoládu o rozměru 40 x 25 cm. Složení potisku: kakaové máslo, sacharoza, barvivo E171 Podklad: polyetylen Uchovávat v chladu (cca 17°C), suchu a temnu Pracovní postup: fólii položíme hladkým povrchem na pevnou podložku (pečící plech, prkénko). Hrubý tukový povrch musí být nahoře, na něj se bude nanášet čokoláda. Čokoládu (polevu, cca 220g) rozehřejeme ve vodní lázni při cca 45-50°C - dle druhu polevy a zchladíme občasným mícháním na cca 25°C. Takto vlažnou čokoládu nalijeme na fólii a roztíracím nožem, kartou, apod. rozetřeme. Necháme v lednici zatuhnout. Po zatuhnutí otočíme fólii čokoládou směrem dolů na podložku a opatrně sejmeme fólii - vzorek zůstane na čokoládě. Poté dělím na požadované tvary - nutné je, aby nůž, kterým čokoládu budete řezat, byl… (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Jack

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Jack

Silikonová forma na výrobu 14ti čokoládových pralinek ve tvaru obdélníčků s reliéfem. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr pralinky: 2 x 3,6 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Tablette

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Tablette

Silikonová forma na čokoládu Tablette Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru mini tabulek čokolády. Rozměr celé formy: délka 21,5cm, šířka 10,5cm, výška 0,5cm Rozměr jedné pralinky (tabulky čokolády): 3,8 cm x 2,7 cm (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Dino

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Dino

Silikonová forma na výrobu 12ti čokoládových pralinek ve tvaru dinosaurů (4 druhy dinosaurů). Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Průměr pralinky: 4 cm   (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Praline

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Praline

Silikonová forma na výrobu 15ti čokoládových pralinek. Rozměr formy: délka 21,5 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm   (hospodynkam.cz)

Chocolissimo - Čokoláda na fondue - hořká 90 g

Chocolissimo - Čokoláda na fondue - hořká 90 g

<p>Pokud se obáváte, že spojení ovoce a mléčné nebo bílé čokolády může přesladit plánovaný romantický večer, nebo prostě milujete hořkou čokoládu - toto fondue ideálně naplní Vaše potřeby.</p> <p>Fondue se nachází v malé skleničce, která umožní správné ohřívání čokolády a udrží ji při optimální teplotě.</p> (chocolissimo.cz)

Karlík a továrna na čokoládu (DVD)

Karlík a továrna na čokoládu (DVD)

Kouzelná filmová adaptace dětské klasiky od Roalda Dahla, režírovaná Timem Burtonem, se stane vaším zlatým kupónem a zavede vás ve společnosti Johnnyho Deppa. Jaké zázraky čekají v továrně Willyho Wonky? Objevíte pole sladké mátové trávy v čokoládové síni, poplujete po čokoládové řece v růžové cukrové lodi, budete experimentovat s věčnými zavřihubkami ve Vynalezátoru, sledovat nadané veverky při třídění oříšků a cestovat skleněným výtahem do televizní místnosti. Naleznete spoustu legrace s příchutí tajemna a dobrodružství sladké jako Wonkovy medosladké rajské pochoutky. (dvd-premiery.cz)

Dóz na čokoládu Antic Line Chocolat

Dóz na čokoládu Antic Line Chocolat

Vintage styl a nádech dávných časů, taková je značka Antic Line. A především všechny její bytové doplňky, které jako by se k vám domů přesunuly z dobové fotografie, pořízené před sto lety. (bonami.cz)

Wilton Forma na čokoládu - 3D motýlci

Wilton Forma na čokoládu - 3D motýlci

Forma na čokoládu - 3D motýlci Plastová forma na přípravu 2 čokoládových motýlů. Jednoho motýla lze sestavit ze dvou částí - vytvářejí tak 3D efekt. Rozměr motýla: cca 7 x 7 cm Návod k použití: rozehřát čokoládu, naplnit formičky, nechat v lednici ztuhnout, vyklopit a poté zasunout oba konce křídel do sebe (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Garden

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Garden

Silikonová forma na čokoládu Garden Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem květů a lístečků. Na formě naleznete: 2x malý list, 2x velký list, 2x malou kytičku, 2x kopretinu, 2x macešku, 2x střední kytičku. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 0,5 cm Průměr motivů: cca 2,2 - 5 cm Počet kusů ve formě: 12 ks    Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku… (hospodynkam.cz)

Wilton Forma na čokoládu - oválné košíčky

Wilton Forma na čokoládu - oválné košíčky

Forma na čokoládu - oválné košíčky Dvoudílná forma na přípravu oválných čokoládových košíčků. Pracovní postup: čokoládu rozehřejeme, naplníme dolní formu do 1/3 čokoládou a opatrně vložíme horní formu (při prvním použití lze formy vytříkat olejem pro snažší vyjmutí čokolády). Necháme 10-15 minut v chladničce, poté formu vyjmeme z chladničky a položíme ji dnem vzhůru - počkáme, až se dno uvolní (můžeme na něj malinko zatlačit). Hotové košíčky plníme dle chuti - lentilkami, či krémem, nebo šlehačkou.  Materiál: plast Rozměr košíčků: horní rozměr 9,3 x 6,5 cm, dolní rozměr 6,7 x 4,5 cm              (hospodynkam.cz)

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Angels

Silikomart Silikonová forma na čokoládu Angels

Silikonová forma na čokoládu Angels Silikonová forma na výrobu čokoládových pralinek s motivem andělíčků. 4 různí andělíčkové budou krásnou ozdobou vánočního stolu. Rozměr formy: délka 21 cm, šířka 10,5 cm, výška 1 cm Rozměr andělíčka: cca 3 x 3,5 cm (cca 9 ml) Počet kusů ve formě: 12 ks   Pracovní postup Formu položíme na pevný povrch (kuchyňské prkénko), abychom ji mohli pohodlně přenášet.  Forma musí být dokonale suchá, aby se pralinka pak snadno vyjmula z formy ven. Pralinky bez náplně: čokoládu rozehřejeme na požadovanou teplotu (hořkou na 33°C, bílou a mléčnou na 31°C), nalijeme ji do cukrářského sáčku, horní část řádně otočíme, aby čokoláda nevytékala ven. Tuto část pak stále rukou držíme (mezi palcem a ukazovákem). Spodní špičku sáčku odstřihneme nůžkami a můžeme plnit formičky.… (hospodynkam.cz)

PME Lesk na čokoládu ve spreji

PME Lesk na čokoládu ve spreji

Lesk na čokoládu a marcipán ve spreji 100ml Bezbarvý jedlý lesk na cukrářské výrobky (čokoládu, marcipán, zákusky, dorty, aj.).   Složení: glazurovací prostředek - šelak E904 Obsah: 100 ml Použití: nádobku protřepat a aplikovat ve vzdálenosti 15-20 cm. Nechat zaschnout. Upozornění: lesk používejte jen v tenké vrstvě. Při větším nánosu hrozí riziko pachuti. Doporučená doba konzumace od nanesení lesku jsou 4 hodiny. (hospodynkam.cz)

Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Zavřít