0.0 z 5 hvězdiček
pevná vazbaKniha ( pevná vazba )
- Dostupné u dodavatele
- Doručení V pondělí 17. 3. předáme dopravci
- Osobní odběr ZDARMA ( Vyberte prodejnu )
533 Kč s DPH
Běžně 627 Kč
Nápověda
Jsme transparentní
Winner of the Guild of Food Writers Specialist or Single Subject Award 2021 In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, which is just as relevant today, and shows you how to produce delicious and health-boosting ferments in your own kitchen.There are more than 80 simple recipes to make… Přejít na celý popis
Pokud si libujete v kvalitní české i překladové literatuře, tak vás jistě potěší, že vybrané Odeonky nyní pořídíte za 129 Kč.
Více informací
K tomuto produktu zákazníci kupují
Winner of the Guild of Food Writers Specialist or Single Subject Award 2021 In Fermentation, Rachel de Thample shines a light on one of the oldest methods of preserving food, which is just as relevant today, and shows you how to produce delicious and health-boosting ferments in your own kitchen.There are more than 80 simple recipes to make everything from sauerkraut and sourdough, kimchee and kombucha, to pickles and preserves, accompanied by thorough explanations of how the fermenting process works. With little more than yeast and bacteria, salt and time, a whole realm of culinary possibilities opens up. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and plenty of helpful step-by-step photographs, this book will bring the art of fermentation to your kitchen.
- Nakladatel
- Bloomsbury Publishing PLC
- Rozměr
- 205 x 141 x 26
- jazyk
- angličtina
- Počet stran
- 256
- Hmotnost
- 526 g
- isbn
- 978-1-4088-7354-0
- Vazba
- pevná vazba
- datum vydání
- 3.09.2020
- ean
- 9781408873540
Hodnocení a recenze čtenářů Nápověda
0.0 z 5 0 hodnocení čtenářů
0× 5 hvězdiček 0× 4 hvězdičky 0× 3 hvězdičky 0× 2 hvězdičky 0× 1 hvezdička
Přidejte své hodnocení knihy
Vývoj ceny Nápověda
Získejte přehled o vývoji ceny za posledních 60 dní.